Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Razvaljivanje od kurca

Nikola i njegova porodica su živeli u istom gradu. Moji su me često napinjali da im se javim, da ih posetim. Ja sam kao izbegavao, ne zato što nisam hteo nego me iskreno mrzelo, sve danas sutra i vreme je prolazilo. Majka me ponovo podsetila na njih pa sam odlučio da se javim Nikoli.

Pozovem ga jednog dana, kažem Petar ovde, krene razgovor, malo o faksu, i Nikola me pozove kod njih na večeru.
Spremim se, mislim spremim, donji deo trenerke i gore bela majica. Lepo sam definisan, ocrtavaju mi se mišići, stomak ravan, pločice su tu, donji deo sive pamučne trenerke, kurac se blago ocrtava, sve što treba je tu.
Odem kod njih, Nikola mi se obraduje, pozdravim se sa njegovom ćerkom i sinom, znam ih odranije kad su dolazili kod Radeta ali se iz ne znam kog razloga nikad nismo družili.

Večerali smo, smejali se, pričali o svemu, o mom fakultetu, zajedničkim uspomenama. Sedeli smo za trpezarijskim stolom, jeli tortu i pijuckali neki alkohol, to jest ja sam pio pivo.

Njegova ćerka je sedela pored mene, plava, niskog rasta, lepe grudi, guza veća, haljinica mini.
Sin mu je bio mršav a visok, nije ga zanimao sport iako je Nikola baš sportski tip i bavio se sportom.

Vidim da me njegova ćerka gleda, odmah mi se upalila lampica da se primila na mene. U jednom trenutku spustim svoju ruku na njenu butinu, ona se ne buni, samo me pogleda i nasmeje se. To mi je odmah bio znak da krenem dalje, spuštam ruku izmedju njenih nogu, lagano joj masiram ribicu, ona preko gaćica ovlažila. Sve vreme se smejem sa Nikolom i njegovom porodicom dok njegovoj ćerki polako sklanjam gaćice u stranu i guram joj prst u pičkicu. Ona se meškolji, ja je masiram prstima, ona curi…vratim gore ruku, neprimetno pomirišem prste i jedan oližem pa vratim ruku dole na njenu pičkicu. Za to vreme kurac mi je kao kamen, ne smem da ustanem jer će da mi probije trenerku.

U jednom trenutku smo se zapričali o muzici i njegova ćerka me pozove kod nje u sobu da mi pusti neke pesme. Ja rado prihvatim, prvo lagano premestim kurac na gore i glavić stegnem lastišem od trenerke, da se što manje primeti. Ustanemo i odemo kod nje u sobu.

Čim smo ušli odmah krenem da je ljubim, rukama joj masiram sise i drkam pičkicu, ona se uzbudila: ja nemam mnogo iskustva!

Ne brini, samo polako, lagano je hvatam za glavu i spuštam nadole, vadim kurac iz trenerke i guram joj u usta. Odmah joj ga celog gurnem da nema vreme da se predomisli, hvatam je za glavu i nabijam je žestokom, ona krklja a ja je silovito nabijam na kurac.

Podižem je, bacam na krevet, podižem joj suknjicu i krećem da joj ližem ribicu, mala obrijana, uska ribica. Ona dahće i izvija se.

Naginjem se ka njoj, još više joj pomeram gaćice u stranu, stavljam glavićna njenu pičkicu.

Ona tiho kaže: molim te polako, imala sam samo jednog momka i sa njim samo dva puta odnose.

Ništa ne brini, gurnem joj glavić, ona jaukne, još malo gurnem, do pola sam stigao: evo još samo malo! I u tom trenutku joj ga gurnem celog, ona jaukne ali se meškolji, počinje da meša, krenem da je jebem u ritmu. Sve žešće je nabijam, do kraja je nabijam, ona curi na sve strane.

Okrenem je na stomak pa joj ga otpozadi nabijem celog. Prvo je sporo jebem, nabijem celog pa ga izvadim, pa ponovo ga nabijem….ona stenje, grči se i počne da svršava, u tom trenutku je jebem još žešće, hvatam je za rep, drugom rukom za rame i nabijam je na kurac: jel ti lepo, voliš kurac?

Volim, i nabija se kao da je sto puta do sada imala seks. Vadim Kurac i počinjem da svršavam po njenoj haljinici.

U tom trenutku vrata otvara njen brat, video se šok na njegovom licu, odmah je zatvorio vrata.

Ja obrišem kurac njenom haljinom, vratim ga u trenerku, ona se presvuče, baci haljinicu ispod kreveta i izadje iz sobe. Vraća se posle nekoliko minuta: morala sam da pričam sa bratom, da mu zapretim da ništa ne priča, jao koliko me je sramota što je video!

Ma ne brini, pa mlad je, sigurno i on ima seks!
Pa ne znam, do sada nije imao devojku, bar ne da ja znam!

Vratimo se u dnevnu sobu, sa njenima, nastavljamo da pričamo. Povremeno bacim pogled i primetim da me njen brat gleda u medjunožje, ja se uhvatim za kurac, premestim ga, on skrene pogled.

Već je bilo kasno, i Nikola mi predloži: Petre, već je kasno, a što ti ne bi prespavao kod nas pa ujutru odavde pravac na fakultet, ionako ti je fakultet u našem komšiluku?

Jao pa ne znam, možda je glupo da vam se sad namećem i za spavanje, nije mi problem da idem kući, taman da prošetam do kuće.

Ma daj, zašto bi išao, ima mesta, možeš kod Dragana u sobu, ionako mu je veliki krevet, ne biste se gurali, rešeno, ostaješ da prespavaš!

Pa dobro, ako tako kažete, mogu i da prespavam.

Dragan se već izgubio, odmah je otišao u svoju sobu. Ja otišao na tuširanje, ušao u sobu, skinuo majicu i trenerku, ostao samo u boksericama. Preskočio Dragana i smestio se do zida.

U tom trenutku ulazi Nikola: laku noć momci!
Laku noć tata.
Laku noć čika Nikola.

Ja ležim na ledjima, Dragan na stranu, dupe mu prema meni, lagano čujem kako diše.

Okrenem se ka njemu, polako se smestim i namestim da mi je kurac prema njegovom dupetu. Još malo se približim i malo ga kurcem dodirnem po guzi….Osetio sam kako Dragan podrhtava ali i mali istrti guzu prema meni tako da mi se kurac smestio medju njegovim guzovima. Počinjem da se pomeram i da ga polako trljam. Jel ti prija?

On odgovori kratko da, glas mu drhti!

Šta ti je?
Ništa, nego nemam iskustva.
Sa muškarcima?
Ni sa kim, prosto stidljivo progovori.
Pa dobro, ima vremena, neće to da ti pobegne. Skinem bokserice, prislonim glavić na njegovu guzu i balgo pritisnem, on mi se još više istrti. Skidam mu lagano gaće i guram svoj kurac izmedju njegovih nogu tako da mi glavić ilazi sa druge strane, on ga polako hvata, masira mi glavić. Ja ga lagano liznem po vratu. On se sav strese od uzbudjenja.

Okrenem ga i hvatam za kurac…kurac mu je kao kamen, samo što ne eksplodira. Malo mu drkam, uzimam njegovu ruku i stavljam na svoj kurac. Osećam toplotu njegove šake, i drhtaj.

Jao kolko ti je veliki kurac, mnogo veći nego moj.
Hoćeš da ga probaš!
Pa ne znam
Ajde, malo, da vidiš kako izgleda.
Polako ga pogurnem rukom na dole. On otvara usta, ja mu spuštam još malo glavu i već je moj glavić u njegovim ustima.
On ga polako liže, malo guta.
Probaj da ga celog staviš u usta.
Pa ne znam da li mogu.
Probaj!

Ulaže napor, guta ga, ja malo odozdo izbacim kurac i udje mu ceo. On se zagrcnu ali ne odustaje, svidja mu se, guta ga.

Hvatam ga za glavu i odozdo malo jače jebem u usta ali ne preterujem, da ga ne uplašim.
Dižem mu glavu, i gurnem mu jezik, ljubim ga…on sav drhti, mazi me po rukama i grudima: kako si razvijen i mišićav!
I ti ćeš uskoro, čim počneš da vežbaš.
Polako mu gurnem prst na čmar, on negoduje:jao pa ne znam! Nisam nikad?
Nema veze, samo malo, odgovaram.
Polako gurnem prst, pljujem pa opet. Stavim i drugi prst, on duboko dahće.

Prislanjam glavić ali ne ide uopšte lako. Trudim se, guram ali ne ide. Opet pljunem obilno pa ponovo probam. Njegove noge su na mojim ramenima, on me čvrsto drži za ruke.

Nekako ubacim glavić.
Jao Petre, ne mogu da izdržim.
Možeš, samo polako, izvadim pa ga ponovo vratim, jos malo gurnem, on zastenja.
Opet polako gurnem, do pola sam ga stavio, on jauknu.
Samo još malo, kažem mu.
Ne znam da li mogu!
Polako ga guram, a onda odjednom jače gurnem i ceo kurac upadne u njegovu guzu.

On jauknu, ja mu šakom brzo prekrijem usta, diše duboko, ja ga ljubim po vratu dok ga jebem, nabijam ceo kurac pa ga izvadim. Jebem ga u ritmu polako a onda krenem da ubrzavam.
Sklonim šaku sa njegovih usta, on stenje. Ja se uspravim, uhvatim njegov kurac i počinjem da mu drkam, nisam tri puta povuko i on poče da svršava po svom stomaku.
Ja ga sve vreme jebem, nagnem se ka njemu, još više mu zadignem noge i krenem da ga žešće jebem. Počinjem da ga razbijam od kurca, on poskakuje, dahće a ja ne stajem.

Vadim kurac pa ga ponovo vratim žestoko, guza mu i dalje uska ali to me pali.
Hvatam ga za vrat i jebem ga kao da je najveća kurva na svetu. Razvaljujem ga, malo se raširio i opustio, moj kurac ga probija kao da ulazi u puter.

Onda ga odjednom izvadim, potegnem dva tri puta i počinjem da svršavam po njegovom stomaku. Nekoliko jačih mlazeva, jedan ga pogodio po licu, on se trgnuo, još par manjih mlazeva i bio je isprskan mojom spermom. Uzimam majicu i brišem mu lice od sperme a zatim mu brišem i stomak, grudi. Na kraju obrišem i svoj kurac i bacim majicu iza kreveta.

Legnem pored njega, još zadihan, kurac mi polako pada.
On pruži ruku ka mom kurcu, uhvati ga: jao koliki ti je i dalje, pipa mi muda, mazi ih.
Podižem se, navlačim bokserice. On opet zavlači ruku u moje bokserice i opet me hvata za kurac.
Ne mogu da verujem da je ovo stalo u mene!
Eh, može i veće da stane, polako, primaćeš i veće!
Okrene se na stranu, ja primaknem prst na njegovu guzu, gurnem i prst upadne kao od šale: auuu pa ja sam te malo raširio!
Mislim da si me mnogo raširio, sledeći put hoću da svršiš u mene, zanima me kakav je osećaj!

Sledeći put te punim spermom i razvaljujem od kurca, sad ti je bio prvi put pa sam bio malo nežan!
On se okrenu, i zaspali smo.

Ujutru smo se svi okupili u dnevnu sobu, ispijali kafu.
Petre, kako si spavao!
Odlično čika Nikola, kroz glavu mi prolazi misao kako sam mu noćas izjebao i ćerku i sina, polivao ih spermom.
E pa Petre, da se ponovi, nemoj sad da se otudjiš pa da te nema!

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Moja maćeha

Imao sam osamnaest godina kad mi je majka umrla.Ožalili smo je i posle šest meseci moj otac je doveo drugu ženu mlađu od njega 10. god.Tada je imala 30 god.Lepa sa plavim očima,visoka i jebozovna,bila

Tetkina vlažna pičketina

Prošlog leta, moja tetka i njen muž,inače jako bogat novokomponovani biznismen pozovu me u svoju vikendicu na Kopaoniku da provedem par nedelja sa njima.Pošto sam znao da me ustvari zovu da im se nađem pri

Jebanje sa strinom

Još od malena kada sam prvi put svršio, svršio sam misleći na strinu. Ona ima nekih 50 godina ali za mene izgleda veoma mlađe. Stric je umro pre desetak godina i ona je ostala sama,