Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Razjebana i srećna

Posedujem malu porodičnu firmu. Pravimo i prodajemo nameštaj.Ja sam direktor, žena finansijski direktor, imamo dvadesetak zaposlenih.
Kad smo kod zadovoljstva, sa ženom sam odavno provalio da nema većeg zadovoljstva od dobrog sexa.
Sticajem okolnosti smo se upoznali, trenutno oboje imamo po 30 godina, vatreni, radoznali.

Pre braka smo oboje bili veoma aktivni, imali raznih avantura, a sada smo u fazi da i dalje ispitujemo jedno drugo i pronalazimo u tome uživanje. Prećutni je dogovor da ćemo svoje igrice promeniti kad počnu da postaju monotone i jednolične.

Ono što sam saznao o njenoj prošlosti je da je jednom imala susret sa ženom, da joj to trenutno nije interesantno kao odnos žena-žena i da je jednom imala „sreću“ kako ona to kaže da proba veliki komad.
Ja smem da se pohvalim sa sovjim 18cm, sa lepim povećim glavićem, uvek tvrd. 
Ali ona nekada sa takvom čežnjom pomene tih 20cm, kao da je ne znam koliko veće od mog alata.

Inače, moja Dragana izgleda prilično izazovno. Malo jači bokovi, baš kako ja i volim, vitke noge, povelike grudi, struk koji je prelama na pola i čini od nje da izgleda kao boginja. Još kad se namontira, a tome polaže veliku pažnju, izgleda vrhunski. Na moju sreću, voli da nosi najlonke, vrlo često sa halterima, haljinu do kolena sa šlicom napred ili nazad tako da se nazire čipka na halteirma, dekolte koji privlači pažnju tako da zaposleni često odu kod nje sa svojim mišljenjem, a vrate se sa njenim. 
I u krevetu je prava vatra. Često ume da samo svuče haljinu, ostane u čarapama na haltere i korsetu sa podvezicama i da traži da je tako tucam. Naravno da nisam nijednom odbio. 
Par puta je došla na posao bez gaćica, a ja sam to saznao tek nakon što sam joj pocepao najlonke jer me izazivala, pa sam je posle tucao na svom radnom stolu, u kancelariji.

Ja, sa svojih 190cm i 100kg, krupan, ne debeo, pre mišićav, smem da se pohvalim dobrom kondicijom, tako da nijednom nije ostala nezadovoljena. A upale mišića koje sam imao posle maratonskih tucanja su me dozvale svesti sa kakvom ženom imam posla. Od tada, redovno vežbanje je poboljšalo naš seksualni život. 

Jednog dana, ušao sam u njenu kancelariju, da proverim uplate, ali nje nije bilo za radnim stolom. Seo sam za komp, pošto jedini smem to da uradim i imao šta da vidim. Sajt za odrasle. Klub za Odrasle. Moja Gaga je otvorila profil, u prijateljima gomila dignutih kurčina. Da budem iskren, nije mni bilo svejedno u provm trenutku. Znači, ona njena želja nije zgasla, i dalje se interesuje.
Izvadio sam brzo telefon, slikao njenu profilnu sliku, onako namontirana u halteirma i tangicama, slika koju sam ja i slikao pre Nove godine. Slikao sam ime koje je napravila, ZadovoljiMe.
Brzo sam ustao od računara i stao sa druge strane, tren pre nego što je ušla u kancelariju.
Objasnio sam joj šta mi treba i dobio informacije koje sam očekivao u roku od dva minuta. Ove neočekivane informacije sam sačuvao za sebe.

Otišao sam u svoju kancelariju i seo za računar. Prebirao sam po telefonu i pronašao sliku koju je okačila na profilnu. Kako sam je samo tucao tog vikenda, bili smo n aZlatiboru, soba sa pogledom na sneg i šumarak, kamin koji je grejao sobu sa ogromnim staklenim površinama, tucanje na podu, u fotelji, naguženu blizu kamina, pored prozora, kao da smo očekivali da će nas neko videti, iako je kuća daleko od svih pešačkih staza.
Otvorio sam sajt KZO. Napravio svoj nalog. NapaljenTvrd. Postavio na profilnu sliku svoj kurac u punoj veličini. Potražio Gagin profil. Poslao joj zahtev za prijateljstvo. Pogledao postojeće prijatelje. 
Nekoliko parova, verujem da je počela da razmenjuje ideje i da smo možda  mi blizu nekog swinga, ali i gomila dignutih i velikih kurčeva. Neki su mog kalibra, neki manji, ali bilo je par komada koji su onako – bili kapitalni. Jedan je bio baš baš dugačak, ali ne mnogo debeo. Drugi je opet bio prosečne veličine, malo manji od mog, ali veoma debeo, još pola mog kurca. Jedan koji je bio baš veliki, sa velikim glavićem, i debljine mog kurca. Zapitao sam se da li neka žena može da primi ovakvu kurčinu celu i kakve su joj pripreme potrebne za to.
Gledajući ih, iskreno, moj kurac se digao, razmišljajući o tome kako bi moja Gaga izgledala na nekom od njih.
Zatvorio sam pretraživač i otišao da se bavim daljim obavezama.

To veče, dok sam je tucao, razmišljao sam o tome kako bi izgledala na drugom kurcu. Da li bi se pretvarala ili bi stvarno uživala, iako je ja gledam.Da li bi volela da se pridružim da pravimo trojku ili bi mi samo dozvolila da gledam. Mnogo pitanja mi se vrzmalo po glavi dok sam je tucao, i . prvi put sam i sebe razočarao kad je sex u pitanju. Imali smo oboje dobar orgazam, ali sam ja bio malo odsutan. To je i ona primetila i pitala me šta se dešava, nakon orala i svršavanja u njena medena usta. Pravdao sam se da sam malo umoran, a i ona je bila skroz gola, pa mi je izostala dodatna stimulacija.
Dani su prolazili, moja razmišljanja o tome kako bi bilo da je tuca neko drugi su i dalje postojala, ali su imala manji uticaj na mene. Prihvatila je moj zahtev za prijateljstvo na sajtu, sad sam pratio i njene prijatelje, komentarisao njenih par slika koje je postavila i prijatno se iznenadio kad sam video da je postavila nove slike, pičkica u krupnom planu, prstići u njoj, nabubreli vlažni klit – slike koje nikada nisam video ranije.

Napalio sam se, pa moja ženica traži nekog jebača pored mene, a ja ništa ne znam o tome.
Komentarisao sam slike, ona je prokomentarisala moj kurac, kako je lep i slično.
Okačio sam slike kurca od pre de godine, da ne bude da ga prepozna odmah.
Čitao sam komentare ispod slika i – drkao.
Sada sam bio odlučniji da želim da gledam kako je neko jebe. A izgleda da je i ona to veoma želela.
Krenuo sam da smišljam pakleni plan. Kako da je iznenadim i ujedno zadovoljim.

Jedan dan, zatvorio sam se u kancelariju i krenuo u poretragu. Vršljao sam po njenom profilu, gledao slike njene pičkice razjapljene prstićima, kako mami jebače da se jave. Gledao sam i tipove koje je stavila u prijatelje. I malo birao. Poslao im poruke, pojedinačne. Objasnio, detaljno, da se ne javljaju njoj i ništa joj ne pričaju, da želim da joj napravim iznenađenje, da ona želi da proba veliki kurac, da mislim da se njegov uklapa u opis i želje i pitao da mi pošalje još neku sliku, možda i iz akcije, i da pitam kada mogu doći u naš grad.
Redom su krenuli da mi odgovaraju, jedan po jedan. Nick za nickom. ObdareniXXL, Kitonja, CuckoldJebac, Torpedo. Prihvataju me za prijatelja i pitaju kako da znaju da nisam neki peder, tip koji skuplja slike, drkadžija. Objasnio sam im ko sam, poslao par slika našeg sexa, da vide da je ista pičkica u igri, shvatili su da se ne šalim. Provodio sam sve više vremena u kancelariji, za laptopom, prepisivao se sa njima. Kurac mi je bio jako tvrd, gaće non stop balave. Uspeo sam da napravim dogovor sa njima, svom četvoricom.
ObdareniXXL, momak, 26 godina, kurac 21cm, prosečne debljine, gologlav kad se podigne. Lepa, velika jaja.
Kitonja, 32 godine, oženjen, kurac 22cm, ne mnogo debeo, ali veoma dugačak. 
CuckoldJebač, 30 godina, generacija sa nama. Razveden. Žena nije mogla da podnese njegovu potenciju. I kurčinu, 22cm, debeo. Deblji od mog. Moćan. Veoma.
Torpedo – oženjen, otac, diskretan tip, 38god, kurac 18cm i veoooma debeo, velikog glavića. Kožurica koja se mora dobro zaguliti da bi se ogoloi glavić. Kaže da mu je žena toliko ljubomorna da mu ga nekad popuši pre nego što ode sa drugarima u kafanu, da mu se ne digne slučajno.

Sad ćemo, draga moja Gago, da vidimo kakve vi to imate želje. Morao sam da odem u WC i izdrkam ga, jako napaljen tolikom količinom kurčetine.

Par dana sam ćutao o mojim potezima. Momci su povremeno prokomentarisali njene nove slike, koje je ona sve češće izbacivala. Čak sam video i neke nove sexy kompletiće, crveni korset, pun sisa, štipaljkama zakačen za bele  najlonke, samodržeće. Bomba. Čekao sam kad će da mi se pohvali.
Pet dana – ništa.

Bližio se dan firmice. Isplanirao sam da napravim slavlje za zaposlene, ali i posebno slavlje za moju dragu. Posebno, jer je njoj i rođendan dan kasnije.
Proslava firme je bila baš kako sam i smislio. Mali restoran, taman da svi stanemo, zakupljen to veče za nas, klopa spremana specijalno za našu ekipu – jednom rečju – predivno.
Ona se obukla top. Video sam majstore koji su blenuli u nju, u tangice koje su se ocrtavale na guzi, u čipku na čarapama koja se ocrtavala na butinama, pa i neki put sevne. Bradavice koje su se naježile su dale posebnu čar, jer je bila bez brusa. toplo majsko veče. Naravno, odveo sam je u WC, zadigao haljinicu i pomerio tangice i tucao je tako, pošto joj je pičkica bila veooma vrela i vlažna, napaljena od silnih pogleda. Napunio sam joj pičkicu dok je svršavala, pa posle kleknuo i polizao je, dok je iz nje  curila moja sperma. Tako je još jednom svršila. 
Vratila se na proslavu rumena i nastavila da se veseli.

Sutradan na poslu, sve OK. Svi nasmejani, lepo raspoloženi, super.
Ja joj samo kažem – planiraj večeras da imamo svoje veče. Ako želiš, idi ranije kući da se spremiš, sutra ne radimo, proslavićemo ti i ja nasamo negde van grada.
Kako sam i mislio, otišla je ranije kući. Ja sam oko 19h došao po nju, presvukao se i krenuli smo. 
Nismo daleko išli, obližnje odmaralište, još uvek ne previše posećeno.
Zakupio sam jednu kućicu, prizemnu, prostranu, prilično odvojenu od svega okolo i ograđenu visokom prirodnom ogradom od čempresa.
U kućici kamin, upaljena vatra. Ušli, ona u crvenim štiklama, belim najlonkama, crvenoj haljini. Veoma napaljiva. Plamen vatre joj dodaje još više vatre u izgledu.
Odjednom, pojavljuje se tip, usmerava nas ka trpezariji, tamo postavljen veliki masivan drveni sto, za dvoje, sveće na stolu, čaše za šampanjac, šampanjac u kibli. Izvlači joj stolicu, pomaže da sedne, blagi naklon glavom. Isto i samnom. 
Prilazi, otvara šampanjac, pa nam sipa oboma. „Moje ime je Miloš, biću vaš domaćin večeras“. Udaljava se.
Ona se smeška, prijatno iznenađena mojim aranžmanom. Potom izlazi drugi tip, visok, krupan, donosi nam predjelo. Vrhunski birani specijaliteti. Postavlja posebno njoj tanjir, posebno meni. 
„Moje ime je Đorđe, tu sam za vas!“ izgovara i udaljava se.
Ona u neverici. Slika telefonom klopu, sveće, sto, postavlja na svoj profil, zadovoljna kako je tretiram kao kraljicu.
Nazdravljamo, ubrzo se ponovo pojavljuje Miloš i dosipa nam šampanjac, pa nestane.
Nakon nekog vremena, dolazi Đorđe, uzima tanjire i odnosi. 
Pojavljuje se treći lik koji donosi glavno jelo – divljač. Postavlja nam nove tanjire, sve vozi na kolicima, postavlja glavno jelo, sipa u tanjire, dodaje salate i ostalo. 
„Moje ime je Lazar, prijatno“, izgovara i udaljava se.
Ponovo dolazi Miloš, uzima prazne čaše od šampanjca i donosi nam čaše za crno vino. Otvara vino, sipa nam i udaljava se, bez reči.
Ona i dalje ne veruje, slika, ponovo kači slike. Ja se samozadovoljno smeškam.
Prošlo je neko vreme, završili sa klopom, pojavljuje se Lazar koji odnosi klopu, tanjire i odlazi, Miloš koji dolazi i doliva nam vino pa nestane.
Onda, pojavljuje se četvrti lik, mlad, klinačkog izgleda, mišićavih ramena i donosi dezert. 
Kesten pire. Njen omiljeni dezert.
Stavlja na sto, ispravlja se. „Moje ime je Marko, želim Vam sladak užitak“. Nestaje.
Ona me gleda zaljubljenim očima. Uspeo sam da je oduševim.
Prelazimo u dnevnu sobu, ispred kamina, sedamo na pod, na debeli topli tepih. 

Stiže joj jedna poruka na Viber. Nepoznat broj. „Srećan rođendan.“ Pogleda na sat, ponoć je već prošla. Zahvaljuje se. Ne zna ko je. Nova poruka, ista tema, samo sada sa nekim svećicama. Opet isto. Još jedna, sa torticom, Smeje se slučajnostima. Opet zvuk, buket cveća. Sve neki nepoznati brojevi. Smeje se, srećna. Naslanja se na mene, ja je ljubim i želim joj srećan rođendan, da mi bude uvek nasmejana i lepo raspoložena. Dodirujem joj guzu, osećam da je zadrhtala od mog dodira. Znak da se napalila.

Sve vreme lagano skriva telefon, da ne vidim ko joj šalje poruke.Ponovo stižu poruke, bacam preko njenog ramena pogled na teleofn. Na slici – kurčina. Poruka – Srećan rođendan. Želim ti da ga probaš.
Nova poruka. Još jedna kurčina, sa drugog broja, sa itsom porukom.
Opet zvuk. Ponovo isto. Treći, debeli kurac, sa istom željom.
Stiže još jedna. Gologlava aždaja, glavić koji se presijava, kapljica na vrhu. Poruka – Liznula bi ga?
Pokušava da sakrije telefon, prikriva, okreće, vidim da joj je neprijatno.
„Šta se dešava, je li sve u redu, malena?“, upitao sam je
„Sve je OK, čestitaju mi rođendan, i neki nepoznati brojevi!“
Smeškam se, ponovo je ljubim.
Ona okreće telefon, sakriva ga.
„Malena, da li je sada Ok da ti ja dam svoj poklon?“
Smeje se, tapše rukama razdragano, okreće se i klekne ispred kamina. Tako obasjana svetlošću vatre- vatrena..
Uzvikujem: „Momci, poklon!“

Gleda me u neverici, pa onda gleda ka vratima.
Ulaze momci, jedan po jedan. Miloš, Marko, Lazar, Đorđe.
Sva četvorica nasmejani, sa kutijama lepo spakovanim, sa crvenom mašnicom na kutiji, nose ih u rukama ispred sebe. 
Goli. 
Skroz. 
Kutije im pokrivaju genitalije.
Gaga se zacrvenela, gleda u mene, neprijatno joj, a verujem da buktu između nogu.
Prilaze Gagi i staju oko nje.
Ja ustajem. „Gago, srećan rođendan. Pa da probam da te zadovoljim.“
Ona i dalje ne shvata da sam se osvrnuo na njen profil na KZO.
„Odluči, otvaraj poklone, za tebe su“, naglasio sam.
Prilazi Marku. Odvezuje mašnicu, skida poklopac, pogleda u kutiju. Veliki, gologlavi tvrdi kurac, pored njega papirić, na kom piše – Srećan rođendan, ObdareniXXL – KZO. Tek sada joj kroz glavu prolazi da sam saznao za njen profil, da je videla taj kurac. 
Drhti. 
Prilazi Lazaru. Otvara kutiju. U njoj, kurac još veći, jako debeo, nije dignut do kraja. Poruka – Srećan rođendan – CuckoldJebač.
Miloš. Odvezuje njegovu mašnicu, otvara kutiju. Dugačak i tanak kurac. Poruka – Navali – Kitonja.
Ostaje još Đorđe. Prilazi mu, razvezuje mašnu, skida poklopac, debela kurčina u kutiji. Poruka – Pogođena si – Torpedo.

Ja sam se lago povukao, seo na fotelju i rekao: „Uživaj, sve ti je dozvoljeno“. 
Prilazi mi, klekne pored mene, raskopčava mi pantalone, skida. 
Moj dignuti kurac joj pokazuje moje raspoloženje. Spušta usne na njega, sisa mi glavić, spusti se glavom skroz, uzima ceo u usta. Izvlači ga, pogleda me u oči i kaže: „Neizmerno hvala“.

Okrenula se ponovo prema momcima, a oni su odbacili kutije i u rukama držali po jedna list papira.“Ljubavi, kao što možeš videti, potvrda da su sva četvorica zdravi. Slobodno se možete igrati bez zaštite, ako ne sumnjaš u svoju spiralu“.
Oduševljeno mi je prišla, zalepila mi poljubac na usta i okrenula se ka njima.
Podigla je haljinu, svukla je preko glave i ostala u crvenom korsetu sa halterima i belim čarapama koje su prikačene  na te haltere. Crvene tangice, čipkane, pokrivale su samo pičkicu, toliko su bile minimalne.
Pogledala ih je, nasmešila se i oni su kao po komandi prišli da je dodiruju.
Jedan po jedan, dodirivali su je, po guzi, po butinama, sisama.
Kurčine su se već dizale, pa su je dodirivali i kurčevima po telu, rasporedili se..
Ona je uhvatila dva komada u ruke, da oseti tu veličinu i moć, a druga dvojica su se pozicionirala, jedan iza, naslanjajući svoju kitu na njen razdeljak i drugi ispred nje, gledao je i lagano navlačio kožuricu preko kurčine. Đorđe i njegov moćni torpedo. Sluz koja je curila iz glavića je dodatno dala na efektu kurca koji se presijava, i kožica koja čas pokrije debeli i veliki glavić, a čas ga lagano otkriva, kao da izranja.  Gaga se nagnula ka njemu i usisala njegov jezik u usta.
Drkala je tako velike kurčine par minuta, oni su samo dobijali na snazi i tvrdoći. 
lazar je već svoju kurčinu ukrutio i naslonio izmedju njenih guzova, mogla je da oseti dodir.. Balavio je prilično, tako da je sam sebi podmazao mesto i igrao se. Onda je legao na pod i pozvao je da sedne na njega. 
Pustila je Milošev i Markov kurac, prišla Lazaru i uzela njegov kurac u ruku, spustila se, uzela ga u usta. Usisala je glavić, pokušala dalje, uspela da polovinu njegovog kurca uhvati u usta i stala, nije mogla dalje.
Izvukla ga je iz usta, svog balavog od svoje pljuvačke, opkoračila, pomerila tangice u stranu i naslonila njegov glavić na svoju vrelu i mokru pičkicu. Pogledala me, pa onda prevrnula očima i lagano krenula da se nabija na kurac. Do pola je skliznula bez problema a onda je naglo otvorila oči iznenađena osećajem. Podigla se, pa ponovila. Ja sam ustao, skinuo se  go, kurac mi je bio skroz dignut. Prišao sam iza Gage, kleknuo skroz da vidim kako prima drugi kurac. Nju je to dodatno naložilo pa se podigla samo da glavić ostane u njoj. Niz kurac su curili njeni sokovi, znam kako je kad se mnogo napali. Sada je taj trenutak.
Samo se spustila, opustila mišiće nogu i dobila ceo Lazarov kurac u pičkicu. U prvom trenutku nisam verovao, ali kad sam je čuo kako stenje i počinje da ciči, znao sam da svršava, da je prešla preko ivice orgazma. Drhti, trese se, trza se. 
Lagano se smiruje, ja prilazim, hvatam tanku trakicu tangica i kidam je. Guram je da legne na Lazara i naslanjam svoj tvrdi kurac, balav, na njen anus. Ona se smiruje, opušta, očekuje moj prodor.
Moj glavić polako širi njenu guzu, anus me propušta malo po malo tako da je glavić vrlo brzo ušao. Pad pomaka, i ulazim do pola. Osećam veliki pritisak na moj kurac u njenoj guzii, Lazarov kurac me pritiska iz njene utrobe. Hvatam je za bokove i nabijam se ceo u njenu guzu. Sada ona počinje da meša, da se uvija i pomera. Izvlačim  kurac još par puta, nabijam ga, osetim dodir mojih jaja na Lazarevom kurcu.
„Nadala sam se da ćeš me jebati u guzu, pa sam uradila klistir pre dolaska.“
Izvlačim se i ustajem, stajem pored i gledam preostalu trojicu kako nadrkavaju svoje kurčeve, održavajući ih tvrdim.
Prilazi joj Miloš, prolazi iza nje i dok je još na Lazaru, naslanja svoj dugački kurac, nešto tanji od mog, na anus. Jedan blagi trzaj i ušao je. Malo po malo, njegovih 22cm mesa nestaje u guzi.
Sada, nabijena je na dve kurčine. Marko i Đorđe prilaze, kleknu pored Lazara i Gaga im hvata kurčeve u ruke i počinje da ih drka, pa onda spusti glavu prvo na Markov kurac, obliže mu glavić pa proguta do pola, pa onda to isto uradi i Đorđu. Za to vreme ova dvojica pozadi miruju. 
Miloš lagano kreće da izvlači svoj kurac, ostavi samo glavić pa ga ponovo vraća lagano. Ponavlja ovaj postupak nekoliko puta. Lazar komentariše „Brate, ovo je odličan osećaj, do sada nijedna nije primila kurac u guzu dok je ja jebem, nisam imao trojku. Skroz osećam kretanje tvog kurca po svom, ne moram da se mrdam dok uživam!“ pa se nasmeje.
Miloš kaže da mu ne smeta da on bude taj koji će da radi za obojicu. 
Gaga je samo stenjala i trudila se da što više primi u usta kurac jednog od dvojice koji su stajali ispred nje. Oni su u nekom trenutku stavili ruke na njenu glavu i krenuli da je polako nabijaju na kurčine, da vide koliko može da primi u usta. Grcala je ali se nije bunila, pokušavajući da ih što bolje obradi.
Ja sam sedeo u fotelji, gledao, uživao i drkao kurac.

Sedim, gledam i uživam.Moja ženica raščerečena od četiri potentna i kurata lika.
Stiže je orgazam. Kreće da ciči, stenje, ubrzano diše. Miloš ubrzava tempo i počinje i on da svršava. Prvi mlaz u Gaginu guzu, drugi na izlazu, ostali po ledjima, po korsetu, po guzi. Ona divljački jaše Lazarov kurac i svršava. Lazar se znalački dobro drži, vidi se da ima iskustva sa razuzdanim gospođama.
Prilazi Marko, zauzima Miloševo mesto, naslanja kurac na anus, još uvek otvoren, sada umazan Miloševom spermom i lagano ga nabija. Olakšavajuća okolnost je što njegov kurac, malo deblji od Miloševog, nema kožicu, gologlav, pa lagano klizi i ulazi. Malo po malo, pa ga vrati, pa ponovo nabije. 
Gaga je malo zastala sa nabijanjem na Lazarov kurac, čeka da oseti Marka u sebi.
Lazar se smeje, kaže – „Brate, stvarno je moćan osećaj mačevanje sa drugom kitom u ženici. Lafe, hvala što si nam ovo priredio za njen poklon“.
Ja sam se nasmejao  i otpozdravio im. 
Miloš, koji je tek svršio, prilazi, spušta se na Gagina leđa i liže svoju spermu sa njene guze. „Znam da vam možda deluje neobično, ali mene loži i daje mi snagu da nastavim!“
Marko je tuca, pa ga izvadi. Ustaje, seda na krevet i drka svoj veliki kurac.
Poziva sada Gagu, ona jedva ustaje sa Lazarevog kurca, on ostaje da leži sav mokar i balav, ali ogroman, tvrd i uspravan.
Gaga okreće leđa Marku koji sedi na krevetu, podiže jednu nogu na krevet, namešta njegov glavić na svoj anus i lagano naseda na kurac. Prilazim, gladam izbliza kako nestaje kurac u njenoj guzi i naslanjam jezik na njen klit. Par poteza i ona počinje ponovo da svršava. Nabila se na Markov kurac do kraja, podigla i drugu  nogu na krevet, čuči iznad njega i nabija se sve jače, dok moj jezik palaca po njenom vrelom klizu.
Gaga se naslanja leđima na Markove grudi, ostavlja mi pičkicu slobodnu. Ja spuštam jezik na njenu raspuklinu i osećam njene sokove pomešane sa Lazarevim, osećam ukus kurca. Guram jezik u njenu pičkicu, sisam sokove iz nje. Još par poteza jezikom, liz za tvrdi nabubreli klit i odmičem se.
Prilazi Đorđe, sa svojim torpedom, vanredno debelim kurcem. 
Drka ga lagano, balavog, prilazi, naslanja ga na njen klit, pa ga spusti niže, na pičkicu i jednim trzajem ugura glavić. Ogroman, ružičasti glavić.
Gaga se trzne, podigne se lagano da vidi šta je očekuje. Mic po mic, Đorđe sve dublje ulazi u nju. 
Gledam kako se njena pičkica ludački širi da primi njegov torpedo. Odličan mu je naziv dao. Razarač. 
Gaga stenje, ne sećam se da je ovako ikada stenjala. Malo po malo, dobila je ceo i Đoletov kurac u pičkici. Hm, da li je pičkica ili će posle ovog današnjeg druženja postati pičokara…
Sada je Đole preuzeo ulogu jebača. Marko, koji je pritisnut Gaginim telom, hvata je za butine, još više je otvara, podiže joj noge sa kreveta, namešta na sebe, da joj uđe što dublje u guzu. Đorđe to prihvata i nabija se sve dublje, kreće da udara jajima o njenu tanku liniju koja razdvaja njegov i Markov kurac. Ona stenje, Đorđe ubrzava i počinje da svršava u nju. Puni je, vidim kako trza guzicom dok joj ga nabija, osećam da je puna.
Nastavlja da je jebe, sperma curi iz njene pičkice, on ga vadi, klekne, pogleda nas „Nije Miloš jedini koji to voli“ i spušta jezik na njenu pičkicu, gura ga u rupicu iz koje curi sperma. 
Liže, dolazi do Markovog kurca, pa se vrati i ponovo joj poliže spermu. Ustaje nasmejan i staje pored Miloša.
Lazar, koji je održavao svoju erekciju prilazi, naslanja ga na ulaz njene pičkice. Ogroman, veliki tvrdi kurac sada lako ulazi u njenu pičkicu, umazanu spermom. Čuje se zvuk – prduckanja, isterao je sav vazduh koji je ušao u njenu pičkicu nakon što je primila torpedo.
On se smeška, kaže da je to normalno kad su tako napaljene mnogo i kad ga ponovo prime.
Za vreme dok se on priprema za ulazak, ona je, nošena Markovim jakim rukama, par puta podignuta sa njegovog kurca, pa vraćena nazad, da ga primi celoga, do jaja. Ušao je CEO. A meni je umela da kuka kad je tucam u guzu, da je boli, da je mnogo. Šta je strast. Pomeri sve moguće i nemoguće granice.
Lazar je ponovo krenuo da je jebe. Sada, za razliku od malopre, on diktira tempo svojim velikim debelim kurcem. Ubrzava, jaja samo mlate. Nabija ga sve dublje. Sada je počeo da ga nabija do kraja, pa ga brzo vadi, pa ponovo nabija. 
Njegova jaja udaraju na jaja Miloša koji je ispod Gage i koji se pomalo pomera u njenoj guzi. 
Uskoro, Miloš se trza, nabija jednom, pa ponovo, pa izvlači kurac koliko može ispod Gage i ponovo nabija. Svršava, sperma počinje da curi pored njegove kita, spušta se na jaja. On je skroz umazan, primiruje se, ali Lazar i dalje jebe kao mašina.

Posle par trzaja, Gaga ponovo počinje da svršava. Vrišti, dere se kao luda, zabacuje glavom. Lazar samo pumpa. Gledam, sav je u mišićima, jak, pun snage. 
Đorđe i Miloš stoje, kite opuštene, uživaju u strasti koja isijava iz moje Gage.
Ja u tom trenutku hvatam svoj kurac, drkam ga, sve sam bliži svršavanju.Gaga prestaje da vrišti, Lazar se fokusira i posle par dubokih uboda i on počinje da svršava u Gaginu pičkicu. 
Ona se opustila na Milošu, ja prilazim, penjem se na krevet, poturam svoj kurac u njena usta i drkam ga. Lazar sada lagano nabija svoj kurac, Gagina pičkica je puna sperme, curi na sve strane, sliva se niz Milošev kurac i jaja na krevet. 
Ona me hvata za jaja, naslanja prst na moj anus i ja u tom trenutku počinjem da svršavam, da joj punim usta. Uhvatila je moj glavić, sisa ga, izvlači iz njega spermu, cedi ga. Laza se odmiče, vadi kurac iz Gagine pičkice, za njim kreće bujica sperme. Staje pored ove dvojice, ja se pomeram, Gaga pada na krevet. 
Miloš se izvlači, vadi svoj skoro opušteni kurac iz Gagine guze, i odatle kreće sperma. 
Gaga guta moju spermu i leži na krevetu, sva umazana spermom, i korset i čarape.
Ja prilazim momcima, pohvaljujem ih, otvaram novu flašu vina i sipam svima u krug.
Nazdravili smo, onako goli, isceđeni i znojavi, za rođendan mojoj Gagi, onako razjebanoj i srećnoj.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Tečina pičkica

Godinama,godinama imam želju da pojebem svastiku.Dali što se to zove najslađi rod,a ustvari nije rod ali je sldak,ili zato što je stvarno dobra pička,teško je prosuditi,ali je ovo drugo je ipak preovlađivalo. Želja je došla

Iskrenost moje drage

Koliko puta smo slušali priče,kako je neko “natakao” nečiju ženu, koja se jebe “ko luda”, a pri tome , eto, on kod kuće ima pravu sveticu i domaćicu. Da,da…kako da ne. Pola njih ne zna

Sex sa kolegom

Kasnila je na posao po ko zna koji put od kada je počela raditi u firmi svog ujaka. Bila je to manja osiguravajuća kuća sa 20ak zaposlenih, gdje je radila kao sekretarica već nekoliko godina.