Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Razjebana do kraja

Prošlo ja pola dana od mog dolaska na seminara. Ispričala se sa prijatelicom, kao što uvek to radimo, prlazeći s teme na temu ne završivši ni jednu. Ona je malo drgačijih pogleda na sveti i nism  ni htela pominjati svoj pređašnji doživljaj jer bi doživela kritike.
No pdržavam to da ne mora svako želeti i primenjivati iste stvari u životu. Eto i ja sama nekada stopiram sebe, a želim probati još puno toga.
Ostalo mi je još dva ipo dana boravka. Prijateljstvo je nešto što cenim u životu, ali ja sam neko ko voli sebe i želi sebi ugoditi jer ako sam ja nezadovoljna uticaću na ljude koje volim, tako da će i oni biti bezveze. I dalje se ne mogu pohvaliti time da imam seks onakav kakav bi želela, a on je deo života i dobar seks znači dobro raspoloženje, zadovoljstvo, radost…
Zacrtala sam sebi da ću naredne dane iskoristiti sto posto. Imam serviranu osobu za seks, mada prethodna slučajnost me je jako iznenadila i ne bi bilo iznenađenje da se dogodi još nešto što mi ni u snu ne bi palo na pamet da je izvodljivo.
O dotičnom gospodinu znam jako malo, da je dobar u seksu i ništa više. Saznah da smo i kolege, jako me je to saznanje iznenadilo, mada ko zna čega tu još ima.
Sve vreme imala sam njegov broj ali ga nikada nisam nazvala. Zapitala sam se tog popodneva što li mi je potreban broj ako samo stoji u imeniku, red je da se iskoristi po mogućstvu na pravi način. Dok je prijateljica spremala večeru iskoristila sam to vreme tišine da ga nazovem. Nisam razmišljala o tome da li treba ili ne, smo uzela mobilni i kliknula na njegov broj. Zazvonio je par puta i uspostavila se veza. „Cao, Eleonora ovde. Šta se radi?“ Čula sam prepoznatljivi osmeh „cao, Aleksandar na vezi“. Bilo mi je jasno da nije iznenađen, a šta očekuje od poziva nije trebalo puno logike da se zaključi.
Dogovorili smo se oko sastanka, da to bude posle večere i da ja odem do njega jer je živeo u blizini moje prijateljice. Rekao mi je da očekuje poziv od rođaka kog treba da doveze do susednog mesta i da ako kojim slučajem ne bude trenutno tu, uđem u stan jer će me neko sačekati dok se ne vrati.
Dogovor mi je bio sasvim na mestu jer mi je sve odgovaralo. Pao je sumrak, večerala sam i rekla prijateljici da ja idem i da ću se vratiti kada me bude videla. Nije trebalo objašnjavati jer joj je bilo jasno da ne idem po mleko i hleb već na neki sastanak.
Krenula sam laganim hodom i nakon petnaestak minuta našla se ispred njegove zgrrade. Pozvonila sam na interfon. Glas koji mi se obratio nije bio njegov te sam pomislila da sam pogrešila ulaz. „Aleksandar da li….Aleksandar mi treba“ totalno zbunjeno sam rekla. „O Eleonora, hajde što si se pogubila“ čula sam kao odgovor i još više se pogubila. Ušla sam u zgradu, popela se liftom do trećeg sprata gde me je u hodniku čekao sasvim nepoznat lik. „Znači ti si Eleonora“ rekao je tip okrenuvši mi leđa i krenuvši ka vratima stana sasvim opušteno kao da je zadužen za primanje Aleksandrovih gostiju. Pratila sam ga i kada smo ušli u stan pružila ruku „da ja sam Eleonora“, uz osmeh sam izgovorila. „Pa drgo mi je, drago, ja sam Milovan Aleksandrov drug, ali nešto nemilovan“ smejući se rekao je s namerom da me bar malo opusti jer sam delovala vrlo zbunjeno. Skuvao je kafu i krenuli smo sa neobaveznom pričom. „Aleksandar je čudo, voli čovek posao i ponekad zaboravi da živi pa ga ja s vrmena na vreme podsetim i na to“ rekao je nekim tonom koji mi se baš nije svideo. „Pa lepo kada ima savetnika i to ličnog koji ga podseća, možda i podučava šta treba a šta ne“ osetila se ironija u mom glasu. „Ma neeee, nisam ja nikakav savetnik, izvini tek smo se upoznali a vidi mene kako se obraćam“ izgovorio je to kao da se zaista kaje što je tako nastupio. „Mi smo samo jako dobri prijatelji i on zaista nije normalan jer mu je najbitnija stvar na svetu taj njegov posao“, rečenica koja je zvučela mnogo toplije i vrlo iskreno. Objasnio mi je da Aleksandar tek što je otišao i da moram malo pričekati.
Atmosfera je bila skroz opuštena da mi ni jedna od mojih nevaljalih misli nije prošla kroz glavu. Krenula sam da pijem kafu i pošto sam inače vrlo nespretna prosula je po majci. Pogledao me je kao da gleda nespretno derište, otišao do kuhinje i doneo krpu. Džaba sam pokušavala da izbrišem jer fleka je bila toliko uočljiva da se nije mogla skinuti. Prilično besno oteo mi je krpu iz ruke i otišao do kuhinje pričajući nešto što nisam mogla razumeti. U povratku skoro ljutito mi je rekao „pa da li si nekada u životu brisala fleke“ krenuvši da vlažnom krpom skida haos koji sam napravila na majci. Skoro da sam očekivala da će me kao nevljalo derište udariti krpom po glavi, ali na momenat pogledi su nam se susreli i nastao je tajac. Lice mu je bilo tik uz moje. Spusto je glavu ka mom licu i krenuo da me ljubi. Nisam ni razmišljala šta se dešava i šta bi moglo da se desi, samo sam uživala u poljupcu. Ispustio je krpu i ruke stavio na moje grudi. Bila je to eksplozija strasti. U samo par pokreta skinuo mi je svu odeću i bez i jedne reči počeo da me dodiruje. Tako su mi prijali njegovi dodiri jer ni jedan jedini delić tela nije zaobišao. Uživala sam u svakom dodiru, tako je bio dobar u tome kao vaja a ne mazi me. Osetio je da sam ovlazila i da ne želim da sve ostane smo na dodiru. Skinuo ješorc i videla sam da mu se kurac digao. Seo je na dvosed i stavio me u svoje krilo, nastvljajući da me miluje i dalje skroz detaljno. Spustila sam ruku i počela da mu drkam. Videlo se da i on uživa i da i on ne želi samo maženje. U jednom momentu oslonila sam se na kolena, malo se izdigla i namestila njegov glavić da stoji oslonjen na moju pičku. Samo me je uhvatio za kukove i spustio dok mi je kurac skliznuo u vlažnu pičku. Imao je nešto veći kurac od Aleksandra ali nije mi smetlo što je veći. Počela sam da se nabijam na njga sve jače. Prijalo mu je. S vremena na vreme hvatao me je za guzu stiskajući je nešto jače kao da je želao da kže da ne prestajem sa nabijanjem.
U jednom momentu je zastao i okrenuo me, da i dalje budem nabijena na kurac ali lađima okrenuta njemu da bi mogao da se zabavi mojim sisama. Kao da sam bila u transu, mislim da ne bih registrovala ni na erupciju vulkana da je u predsoblju izbio.
U jednom trenutku sam samo primetila da neko stoji ispred nas ali sve je ostalo na tome. Uopšte nisam registrovala da se Aleksandar vratio. On je na trenutak zastao i samo kratko rekao „eksplodirao sam“. Malo me je ta njegova rečenica vratila u normalu da sam i ja zastala ali bez ikakvog straha, krajnje opušteno. Aleksandar se samo nasmejao, skinuo farmerice i rekao „opušteno igramo se“. Prišao mi je sa već dignutim kurcem jer teško da ga ovakav prizor nije mogao napaliti. Počeo je da me glavićem mazi po lici, najviše po usnama kao da me želi kazniti tako što mi neće dati kurac da mu popušim. Bila sam malo zatečena i nisam znala šta uraditi. Želela sam i dalje da se nabijam na kurac, ali želela sam i Aleksandrov da popušim. Milovan je izvadio situaciju, izdigao me je da bi mogao on da mi nabija kurac u pičku tako da sam rukom uhvatila Aleksandrov kurac i počela da ga gutam. Napokon dva kurca, tako me je ta pomisao palila da nemam reči opisati kakv je to osečaj bio. Milovanov dvadeset i koji centimetar mi je rasturao pičku dok sam Aleksandru gutala kao da nikada u životu nisam videla ni osetila kurac u ustima. Svo troje smo uživali. Njih dvojica jer me žestoko tucaju u pičku i usta, a ja jer osećam kako sam napokon izjebana do kraja.
Nakon toga legla sam na leđa i njih dvojica su zamenili mesta. Aleksandar me je tucao u pičku dok sam Milovanu pušila. Milovanov je bio prilično veći i kao da je imao želju da i njegov kurac progitam do kraja, sve više i više mi ga je nabijao usta dok nije pronašao pravi položaj da i njemu gutam ceo kuraac. Za to vreme Aleksandar mi je na trenutak vadio kurac iz pičke pokušavajući da opusti čmar i izjebe me i u njega. Osetila sam glavić na čmaru kako polako pokušava da prodre unutra. Širio mi se lagano čmar dok je primao glavić a onda i ceo kurac. U tom momentu imala sam utisak kao da mogu primiti još, svuda i tek tada sam videla koliko sam napaljena i koliko mi nedostaje dobra jebačina. Uživela sam se u tom prelepom osećaju ispunjenosti.
Kao da je Aleksandar znao da želim promenu u tom momentu i izvdio je kurac iz moje guze krenuvši da ga nabija u pičku pa u guzu. To jeste osećaj koji najviše volim i imala sam želju da osetim oba kurca u obe rupe, jedan pored drugog.
Nikada nisam probala kako izgleda tkvo jebanje. Bilo mi je blam da predložim, ali izgledali su mi nekako uigrano i išečekivala sam kada će i to doći na red.
Milovan je kroz osmeh rekao „mačko aj prilegni na mene da se malo odmoriš“, znala sam šta sledi i potvrdno klimnula glavom. Legao je na krevet a ja ga zajašila, nabila se na njegov kurac i legla preko njega. Guza mi je bila tko lepo nameštena kao da je tražila da primi i ona kurac. Naravno Aleksandar mi je prišao od pozadi i nabio mi ga u guzu.
Stenjala sam, mislim, najglasnije u životu. Bez milosti su me jebali, odvalili su me od jebačine. Ni jednog trenutka nisam želela da uspore, prijao mi je njihov žestoki ritam. Nisam baš razumela sebe u tom trnutku. Bila sam priklještena među dva tipa koja su mi zakucala svoje kurčeve, a kao da sam imala želju da se i ja sa druge strane nabijam i kao da time želim reći da ne prestaju i budu još žešći. Bila sam totalno van sebe u nekoj drugoj dimenziji i jedino čega se sećam je osećaj zadovoljstva.
U jednom trenutku sam osetila kako mi pičku ispunjava toplina. Milovan je svršio i napunio mi pičku spermom. Nakon toga i Aleksandar mi je napinio guzu spermom. Nisu još vadili svoje kurčeve iz mene. Smo su klizili u moje razjebane rupe iz kojih je curela sperma i strašno me je palio tek taj osećaj.
Primetilo se da ja i dalje uživam i da sam i dalje nezasita dobrih kurčeva i dobre jebačine. No, Aleksandar je u tom trenutku rkao „mačko nećeš moći da hodaš, mislim da je dosta“. Pgledala sam ga čudno. Realno, izjebali su me da zaista neću moći da ustanem ali kao da sam nimfomanka htela sam još. Klimnula sam glavom kao da se slažem sa izjavom a onda se nasmejala kao da time želim reći da sam se šalila i da bih rado još tucanja.
Ležala sam na krevetu u vrlo izazovnoj pozi, na stomaku raširenij nogu gde su curele poslednje kapi sperme iz moje pičke i guze. Njih dvojica su sedeli na dvosedu posmatrajući me. Od jednom neko je zazvonio na vratim. Aleksandar je ustao ne oblačeći se što me je malo iznenadilo. Podigla sam glavu i pogledala ga, kao da želim pitati zašto tko. „Mi se ovde svi poznajemo, nemoj da ti je blam“ rekao je Aleksandar želeći da nastavim da uživam u osećaju koji je bio bez ustezanja ko dolazi i da moram biti pristojna.
Bio je to njegov komšija koji je došao po CD-ove. Ušao je u sobu držeći kutiju od CD-ova i rekao „ooo pa ovde se jebe“. Aleksandar mu je odgovorio „komšo završili sa jebanjm čekamo da sperma icuri pa….“. U tom momentu komšija kao da mi je zumirao pičku i guzu i videlo se da ga moj izazovni položaj jako pali. „Da li bi dmi smetalo da joj pomognem oko sperme, prviše je i ko zna kada će iscureti“ rekao je komšija posmatrajući me pravo u oči. Bez razmišljanja sam rekla „svaka pomoć je dobrodošla“. Videlo se da čim me je ugledao nije skrivao želju da me izjebe. Prišao mi je tako od pozadi spustio trenerku i počeo. Jabao me je u pičku pa u guzu. Kao da je voleo razjebane pičke i guze, sa uživanjem je žestoko nabijao svoj kurac u mene. „Cico ovo se mora dobro izjebati da bi stala nova sperma, znaš“ rekao mi je. U tom momentu smo sam podigla guzu na gore i namestila se lepše da bi me što žešće izjebao.
Ova dvojica nikako nisu mogla hladnokrvo gladati dok me komšija tuca tko žestoko da su počeli da drkaju. Tu se stvar omakla kontroli da više nism znala ni da li mi je puno jebačine, ni da li mi je malo. Prepustila sam se trenutku. Na jenom smo je Aleksandar ustao sa već priprmljnim kurcem i krenuo ka meni. Izgledala sam sbi kao kurva koja je došla na redaljku, ali ja u stvari to želim i nikakve misli me nisu mogle naterati da prestanem.
   Aleksandar je pogledao svog komšiju i kao da je to bio znak, kao da je hteo reći „a sada želim ja da je izjebem“. Aleksandar je nastavio. Izmenjala su se sva trojica na meni i jebali me, mislim najžešće što su mogli.
Možda malo kurvinski sam ih pogledala i rekla da želim spermu, sve trojice u sebi. Nisu bili iznenađeni. Posle redaljke brzo su se izorgnizovali oko mojih rupica i svako je krenuo da obeđuje svoju. Bila sam toliko razjebana da kurčeve u pički i guzi nisam ni osetila jer su mi obe rupe bridile od tolikog odvaljivanja.
Milovan i Aleksandar su se vratili na proverenu i uigranu pozu, prvi da mi dokrajči pičku a drugi guzu. Komšja je prišao mojim ustima i krenuo da me tuca u usta. Osećala sam da trošim poslednje atome snage ali nisam odustajala. Jedino što sam želela bilo je to da budem dobro izjebana. Videlo se da i oni žele isto. Nabijali su svoje kurčeve a ja sam uživala i stenjala.
U pravom smislu te reči razjebali su me. Ne znam kako to ide kod kurvi ali eto imali su jebačinu za džabaka i to koliko god su želeli dugo.
Ponovo sam bila napunjena spermom. Curela mi je iz usta mada sam dobar deo progutala jer je komšija hteo da iscedi svaku kap iz svog kurca. Već uigrano ova dvojica nisu vadili još kurčeve iz mene kao da su želeli da mi i svaku kap sperme gurnu još dublje.
Možda minut po svršavanju izvadili su kurčeve iz mene. Da, neko je bio u pravu da neću moći da se pomerim od tolike jebačine. Kako sam se hladila počelo je sve da me boli.
Međutim nije to neki bol, ne žalim.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Seksualna energija

Jedno od veoma zanimljivih iskustava bilo je kada sam pojebao svoju najbolju drugaricu nakon deset godina druženja. Marina je bila visoka svega 160cm, imala je slatko lice i dugačku braon kosu do dupeta, a dupe

Prekovremeni rad

Njen izgled odstupa od onoga što sam smatrao privlačnim. Niska je, mršava, malo problematičnog tena. Ipak, imala je to nešto u pogledu što me je privlačilo. Upoznali smo se na poslu. Standardno – ima 40

Na granici svesnog

„Oooooooooooohhhhhhhhhh…Daj mi gaaaaaaaaaa….Jebi meeee…..Razvali meeee……. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm………Ne mogu viseeeeeeeeeeeeee“…cula sam sebe kako ga molim…. Nije normalno…Izludjivao me….Cini mi se satima… Bila sam na granici svesnog………I imala samo jednu zelju…..Da osetim konacno njegov tvrdi kurac u sebi