Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prva kurčina je mnogo važna.

Vraćajući se iz škole svratila sam u poslastičarnicu da kupim sladoled. Kad sam došla na red da platim zaključila sam da nisam imala ni dinar u džepu.
– Izvinite, ništa, zaboravila sam novac, – rekla sam i vratila sladoled.
– Ja ću platiti, – čula sam glas.
Okrenula sam se i iza sebe videla starijeg muškarca. Starog skoro kao moj deda. Bradatof, mršavog, visokog. nije me gledao samo je pružio novčanicu nestrpljivom prodavcu.
– Hvala vam puno, – nasmejala sam se i počela da ližem sladoled.
Izašla sam iz radnje i posle nekog vremena osetila da me neko prati. Bio je to onaj matorac što mi je kupio sladoled.
– Baš lepo ližeš. Voleo bih i ja, ali nemam šta… – rekao je promuklim glasom.
– Hoćete moj sladoled, – pružila sam mu.
– Ne, ne, ne, ja bih nešto drugo što ti imaš. Samo ne znam da li hoćeš da mi daš… – rekao je.
– Nemam šta drugo… – zbunila sam se.
– Hajde poši kod mene u stan pa ću ti pokazati da imaš, – preložio je.
Znala sam šta hoće da liže. Nikada nisam imala momka, a jako sam želela da konačno i ja budem jebana. Jedino, uvek sam rmaštarila o nekom mladom, zgodnom frajeru, a ovaj je bio baš star.
– Ne brini, – nastavio je da me ubeđuje, samo ću malo liznuti i ako ti se ne dopadne, odmah možeš da odeš, obećavam.
Krenula sam s njim.
Kad smo ušli u stan rekao je molećivim glasom.
– Hoćeš li da budeš dobra devojčica i da mi pokažeš ribicu.
Jako sam se postidela i nisam mogla da se pomerim. Uhvaio me za ruku i odveo do kreveta. Zavukao je ruku u moju bluzu i napipao sisu. Duboko je uzdahnuo. Otkopčao je dugmiće i spustio lice do mojih grudi. Uzbudila samse, htela sam da me jebe. Uhvatio je bradavicu u badata usta i sisao je, brada me peckala po mojoj sisi i sve sam teže disala. Uhvatio je zatim drugu sisu i nju lizao. Zavukao je ruku u moje gaćice i napipao moju pičku.
– Mmmm, kako mali pičić, kako mala ribica. Hajde smakni gaćice da je vidim.
Skinula sam gaće. On je sedeo a ja sam ustala i moja pičkica je bila ispred njegovog lica.
– Kako je lepa, kako lepe dlačice, male, tek porasle, – gladio je po dlačicama i šaputao. Stavio me zatim na kreve,
– Hajde raširi nogice, da je bolje vidim, – tražio je čačkajući prstima po mojoj uspaljenoj ribici.
Poslušla sam ga.
– Jel te jebao nekada neko?
Promumlala sam da nije.
Nežno je razdvojio moju ribicu i zavuko jedan prst. Zaječala sam. Dopalo mi se, bila sam skroz mokra. Želela sam kurac. Zavrtela sam kukovima.
– Daću ti ja kurca, samo polako. Jebaće tebe čika. Samo još malo da gledam kako se skuplja i širi ovaj tvoj mali pičić.
Zavukao je još jedan prst i ja sam zastenjala od zadovoljstva. Pomerao ih je napred nazad a ja sam se sve više navlačila na njih. Bila sam spremna za kurac.
Zagnurio je tada glavu među moje noge i celu moju pičkicu uzeo u usta. Brada je strugala po dupetu, ja sam vrisnula.
– Stavi kurac!
Nije se pomerio, nego je zavuko jezik u rupicuPrst je gurnuo u moju guzu.
– Kako slatka, kao je ukusna tvoja ribica, kako ću slatko da te jebem, mala. Kako si uska.
Zavlačio je i izvlačio jezik, a brada je grepkala po nežnoj koži, prste je stavljao čas u guzu čas u ribicu, ja sam se približavala što sam više mogla. Ripala sam na njegovu glavu i ruku kao sumanuta, vrišeći,
– Daj mi kurac! Daj mi kurčinu, daj mi ga, gurni mi ga, daj mi ga, gurni mi ga.
– Polako mala, polako će čika da ti ga da, velika je moja kurčina za tako malo ribče, polako…
– Daj mi ga, gurni mi ga, ako je bvelika kurčina treba mi, daj mi ga, – molila sam. Mnogo mi se sviđalo. Želela sam da počne da me jebe kurcom, želela sam da se nikada ne zaustavi samo da mi ga gura, da gura i da jaja udaraju u moje dupence.
Izvila sam se i osetila zadovoljstvo za kakvo do tada nisam znala. Doživela sam orgazam, a kurac nisam ni videla. Takav je bio moj prvi jebač.
– Ako hoćeš da ti dam kurac dođi sutra, – rekao je umesto pozdrava.
Naravno otišla sam sutradan, još pre škole. Čekao me je. Odmah sam videla da su mu se nagudžile pantalone.
– Znači došla si po kurčinu. Želiš da ti ga gurnem u pičkicu?
Klimnula sam glavom. Otkopčao je pantalone i ja sam se uplašila, ispala je debela dugačka močuga obrasla gustim dlačurinama.
– Uplašila si se, jeli mala? Dal će moći da stane u tvoj mali pičić? – pričao je dok me je svlačio i vodio ka krevetu, – ne boj se, polako će čika. Prvo će samo prst da zavuče, da pripremi tvoje malo ribče.
Čim je dodirnuo moju pičkicu počela je da se vlaži, želela sam kurac, ali onoliku batinu, joj, izgledao je preveliki i nisam mogla da verujem kako ću ga primiti.
– Sad ćeš da budeš jebana. Sad ću da te jebem. Sad će pičkica malo da ti se nategne, ali nećeš zažaliti, – mumlao je i čačkao, – samo da još malo proširim rupicu, samo da produbim.
Stavljao je dva prsta i ritmično izvlačio i uvlačio.
– Hoćeš da ga primiš? Jel spremna tvoja pičkica, m? – pitao ja, a već je prisloni glavić svoje alatke na rupicu. Uvukao je samo malo, nije bolelo, pomerao ga je levo desno, ukrug, počela sam da se uvijam. Dopalo mi se. Gurnuo je još nekoliko centimetara. Klizio je lepo, pička se širila i nije bolelo. Onda je zamahnuo i natego mi je ugurao ga do jaja, ja sam vrisnula, pokušala da ga izvadim, ali on je opet zamahnuo, gurnuo ga još jače. Kurac je bio u meni. Stao je.
– Sviđa ti se? – pitao je.
Umesto odgovora pomerila sam kukove levo desno i pritisla se još više uz njega. Osetila sam njegova jaja na dupetu.
– Sad si dobila kurac, mačkice, sad te čika jebe, sad te čika jebe, jebaće te opet, jebaće tvoj mali pičić, vidiš kako me traži, kako voli moju kurčinu.
Jebo me je, jaja su lupala po mom dupetu. Bilo mi je lepo, uživala sam, želela sam da što duže prodire u mene.
To je bio moj prvi put i bilo mi je mnogo lepo. Sada obožavam da se jebem. Obožavam kurac. Neke moje drugarice koje su se prvi put jebale sa mladim momcima kažu da ih je mnogo boolelo i da im nije bilo lepo, ali meni je bilo mnogo dobro. Moj starkelja me izjebao pošteno. Moj matori jebač bio je mnogo dobar. Prva kurčina je mnogo važna.

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
On me zeli

Upoznala sam ga slucajno, preko drustvenih mreza. Znala sam ga iz vidjenja, ali nikada nismo ostvarili blizi kontakt. Osim lajkova, nista nikada izmedju nas nije bilo, sve do te veceri…Bio je stariji od mene 12

Bez obaveza sa konobaricom

Imam 20 godina. Pre 3 godine, kad mi je bilo 17, počeo sam da dolazim u jedan kafić sa društvom. Preko dana, čisto da bi se družili. Poznavali smo gazdu, 30-ogodišnjaka preduzetničkog duha. Nedavno je

Uživaš li u ovome?

Tog leta odlucio sam da po prvi put mojim motorom krenem preko Drine, obozavam da vozim motore i cesto idem na vikend putovanja, no ovaj put smo imali 5 dana na raspolaganju i plan je