Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pravi način za opuštanje

Bilo je 18:15, a Mirjana Nikolić je kasnila…opet. Saobraćaj petkom popodne je ionako uvek bio zajeban, a sada je već počela i da se sanira „Gazela“ i to je već postajalo neizdrživo. Prepune tri trake auto-puta su se sužavale u samo jednu i kolona se protezala do Bežanije. „Pola sata od Omladinskih brigada do Centa Sava!“, besnela je već u sebi Mirjana. „Hoće li više napraviti taj jebeni most preko Ade pa da se bar vozimo k’o ljudi!“ Udarala je besno po volanu uz negodovanje i glasno izdisanje. Gledala je ostale vozače oko sebe, koji su bili isto tako nestrpljivi da što pre stignu kući kao i ona. Od posla do Banjice, gde je živela, u normalnim uslovima trebalo joj je 20-25 minuta, ali ovo su bili sve sem normalni uslovi. Em je morala da ostane malo duže na poslu, em je petak popodne, em ovi radovi nikada da se završe. A tako joj se sve u početku lepo namestilo…
Branko, njen muž, je bio odsutan iz Beograda. Otišao je nešto do svojih, a njen 18-ogodišnji sin, Ivan, otišao je kod svog najboljeg druga, gde je trebao i da prespava. Nije tako često dobijala kuću praznu samo za sebe. Pa, ne baš samo za sebe…Stanko dolazi oko 19:30. Na samu pomisao na Stanka, osetila bi štrecanje između nogu. Ali, bila je tu prisutna i izvesna doza straha. To će biti prvi put otkako su započeli aferu pre godinu dana, da on dolazi kod nje kući. Jebaće se u njenom krevetu…krevetu koji deli sa svojim suprugom već dvadeset godina. To je bilo rizično i ludo, ali je požuda nadvladala strahove.
Sa 43 godine, Mirjana je mislila da je njen seksualni nagon veći sada nego što je ikada pre bio. Negde je pročitala da žene dostižu svoj seksualni vrhunac sa  četrdesetim godinama. To je svakako bilo tačno u njenom slučaju. Činilo se da ovih dana samo o seksu i razmišlja. U stvari, ponekad bi pomislila da je postala nimfomanka, mada je čula da nimfomanke ne mogu da dožive zadovoljenje. To sasvim sigurno nije bio slučaj sa njom. Ponekad bi svršavala toliko puta da je pomišljala kako će se onesvestiti. Mada, možda je to bilo do Stanka i njegovih bezobrazluka da seks čini tako neverovatnim. Nije bio ni nalik bilo kome koga je do sada srela. Bio je zgodan, snažan i veoma dominantan. Terao je da radi neke stvari…da uživa u nekim stvarima… Stvari koje udata 43-ogodišnja žena sa sa diplomom Pravnog i magistraturom, ne bi smela da radi i da uživa u njima. Bilo je to tako pogrešno, ali opet tako dobro. Ništa nije mogla da mu odbije.
Neverovatno je da je ona i dalje volela svog muža, Branka. On je oduvek bio dobar prema njoj i možda je to bio problem. Bio je previše dobar prema njoj. Ili je možda bio problem što je 15 godina stariji od nje, a od pre dve godine ima problema sa zdravljem…dvostruki bajpas. Njihov seksualni život nikada nije bio spektakularan, ali je nakon operacije i to malo čak propalo. Doktor je rekao da bi lekovi protiv pritiska i lekovi za proređivanje krvi mogli da utiču negativno na Brankov libido. Ali niko nije spominjao da će mu uništiti libido totalno.
Mira i Branko su se sreli kada se ona zaposlila kao stažista u firmi gde je radio Branko. Mira je bila odličan đak i izvrstan student. To je za posledicu imalo mnogo knjiga, učenja i vannastavnih aktivnosti, a malo druženja i izlazaka sa momcima. Tako da je imala prilično skromno iskustvo kada je srela Branka, koji je bio u naponu snage. Markantan, visok, iskusan muškarac…brzo je pala na njegov šarm. Po Mirjaninom izgledu, niko nije pretpostavljao kakav je vulkan ključao u njoj. Većinu svog života prikrivala je svoj seksepil i svoju lepu figuru. Na posao je uvek dolazila smerno obučena, sa suknjom do ispod kolena i košuljama uvek do grla zakopčanim i povrh toga blejzerima ili sakoima takođe maksimalno zakopčanim. Nosila je naočare sa velikim, širokim okvirima. Bila je visoka 1,70 m i uvek nosila cipele sa nižom štiklom, a teška malo preko 60 kilograma. Imala je plavu kosu srednje dužine, koju je uvek vezivala u punđu. Imala je uzak struk mada su se primećivali malkice širi kukovi zrele žene koja ima 18-ogodišnjeg sina. Dupe je bilo vrlo lepo oblikovano kao rezultat časova i časova pilatesa. Oči su joj bile zelene i imala je oštar pogled što je samo pojačavalo njen pomalo uštogljen izgled. Smatrala je da ima malo oštar nos, ali joj je ipak bio savršeno proporcionalan sa ostalim crtama lica i samo upotpunjavao njen izgled. Lice joj je bilo ovalno i bledo sa jarkim, punim usnama koje su uvek, činilo se, bile u nekom polu-osmehu. Grudi su joj bile velike i bujne, još uvek prilično čvrste za ženu njenih godina. Sa velikim rozikastim bradavicama, koje bi prilično narasle kada je bila uzbuđena. U retkim prilikama kada bi skinula sako na poslu i ostala samo u košulji ili rolci, dobijala je mnogo neželjenih pogleda. To je za nju bilo stresno, jer je naporno radila da izgradi izgled savršene žene u firmi. Bila je snažan i čvrst šef, mada su neki njeni ljubomorni muški saradnici govorili da je gonič robova. Neki su je čak iza leđa nazivali  lezbos. Načula je glasine, ali nije mnogo marila.
Sada kada je ušla u svoju „drugu mladost“, naočare su nestale, zahvaljujući korektivnoj hirurgiji, a svoj stil oblačenja je unapredila u više kvalitetan i moderan stil. Iako još uvek ne previše seksi, suknje su postale kraće, a košulje i džemperi tesniji. Izgleda da je bila u zabludi, jer od te promene karijera je brže počela da napreduje. Dobila je dva unapređenja u kratkom vremenskom periodu. Znala je da vredno radila i da je zasluživala unapređenja, ali je shvatila da malo bezazlenog flertovanja neće nikom nauditi.
Mira je posmatrala iscrpljene vozače dok su sedeli u ovom krkljancu, lica i živaca napregnutih do pucanja. Blago se osmehnula više za sebe kada je videla čoveka u kolima pored nje kako je posmatra. Njegovo zamišljeno lice preleteo je osmeh. Pitala se šta bi pomislio kada bi saznao da ona ne nosi gaćice ili da je zadigla suknju skoro do struka, otkrivajući meku unutrašnjost butina iznad samodržećih čarapa, koje je Stanko uvek tera da nosi. Gledala ga je pravo u oči, a ruku je spustila između butina i prstima potražila natečene usne. Tip joj se još uvek smešio, dok joj se prst našao duboko u vlažnoj rupici.
Promeškoljila se na prstu i setila se Stankovog telefonskog poziva. Sedela je u svojoj kancelariji za stolom i beležila sutrašnje obaveze kada je telefon zazvonio. Iz nekog razloga ceo dan je mislila samo na seks. „Skini gaćice“ rekao je glas iz slušalice bez pozdrava, bez ičega. „Ne mogu, bre, jesi li lud!? Evo me sedim za stolom, radim“ pobunila se Mira. „Samo uradi to!“, glas je bio neumoljiv. Mahinalno se okrenula levo, desno iako je bila sama u kancelariji i otišla do vrata. Otvorila je naglo vrata da se uveri da ispred nema nikoga ko bi mogao da uđe kod nje, baš dok je njena asistentkinja stajala ispred sa još jednom koleginicom. „Nešto ste hteli gospođo?“, upitala je devojka. „Ne, ne, ništa, hvala!“, odgovorila je pogubljeno Mira i zatvorila brzo vrata. Nije bila sigurna u ovo, ali je ipak sela u fotelju i poslušno zavukla ruku pod suknju i skinula gaćice. Uzdah joj se ote sa usana kada je videla kako su joj vlažne gaćice. Brzo ih je zgužvala i ubacila u džep sakoa. „Igraj se sad malo sa svojom vlažnom ribicom“, glas je nastavio dalje. „Nema šanse! Imam vrlo važan sastanak sa kolegama za deset minuta“, pokušala je da se izvadi Mira. Stanko se zacerekao i rekao „Odlično! Prava stvar!“ Tokom celog sastanka mogla je da oseti kako joj pička pulsira i brinula se da će suknja biti vlažna otpozadi kada bude ustala.
Sada je bila zaglavljena u ovom paklenom kolapsu, a jedino što je ovaj pakao olakšavalo, bila je klima koja je usmerena da lagano duva ka njenom međunožju. Pička joj je bila vrela i kapala je, tako da je ova promena sa klimom toplo-hladno učinila da beskrajno uživa. Posle bezbrojnih šaltanja brzina, pritiskanja kočnice i kvačila naizmenično, prešla je i Gazelu, a kada se isključila kod BIP-a, pritisla je pedalu do daske.
Kuća je bila božanstveno tiha, kada je Mira uletela kroz vrata. Imala je manje od sata da se istušira i sredi pre nego što Stanko stigne. Toliko o penušavoj kupki i relaksaciji uz čašu vina…ili dve. Sada će morati da žuri da bi se spremila. Treba da obrije noge, da obrije pičkicu, jer to je ono što Stanko zahteva. On hoće da joj pička bude glatka. Još se seća kako je šokiran bio Branko kad ju je video takvu prvi put. Ali, nije mnogo mario pošto već nije vodio ljubav sa njom preko dve godine. Sada se već navikla na osećaj kada se obrijane usnice trljaju o materijal gaćica. To joj je bio stalni podsetnik njene seksualnosti. Mira je još jurcala kada se začulo zvono na vratima.
Stanko je stigao.
Mira se pogledala u ogledalo poslednji put da sve proveri. Bela košulja se činila krajnje običnom ukoliko je neko ne bi pogledao na svetlu. Onda bi bilo jasno da ne nosi brushalter i da svilenkasti materijal ne sakriva baš nešto njenu golotinju ispod. Mikro suknja jedva da pokriva guzove i ostavlja otkrivene gole butine od ivice suknje do čipke samodržećih čarapa. Štikle od 10 cm dodatno izdužuju i definišu njene duge noge i prelepe listove. Naravno, gaćice nije obukla. Po Stankovom naređenju kosu je vezala u dve kikice sa crvenim mašnicama na kraju. Sve je ovo vodilo ka izgledu neke mlade i bezobrazne učenice. Bezobrazna učenica čija otečena, matora pizda kaplje niz butine dok silazi niz stepenice ka ulaznim vratima.
Ivan je uzeo mobilni da nazove kuću, ali je odustao kada mu se telefonska sekretarica javila po treći put. Želeo je da se javi majci da će doći kući večeras umesto da ostane da prespava kod Darka. Darko se razboleo, zakačio neki grip i samo leži u krevetu. Ivan nije ostavljao nikakvu poruku majci na sekretarici, pretpostavljajući da još nije došla kući sa posla. Pao je već mrak kad je stigao kući. Ispred kuće su bila parkirana kola koja nije prepoznavao. Obišao je oko kola čudeći se ko bi to mogao da bude, jer se ne seća da mu je majka rekla da će imati goste. Bila je to crna bembara, onako sva ulickana. To i nije bilo nešto čudno za njihov komšiluk, ali je ipak nije prepoznao. Bacio je pogled unutra, ali nije našao ni najmanji trag koji bi mu ukazao na to kome auto pripada. Kada je pogledao kuću, činilo se da nijedno svetlo unutra ne sija.
Zaokupio ga je čudan osećaj…kao da mu se stomak spušta u pete. Iako nije sumnjičav po prirodi, nešto se ovde nije uklapalo. Otključao je vrata, (hvala bogu cilindar je sa leptirom pa ne treba ključ iznutra da bude u bravi) ušao i zatvorio ih što je tiše mogao. Ušao je tiho u veliko predsoblje, bacivši prvo pogled u kuhinju, a zatim i u trpezariju. Nigde nikoga niti kakvog svetla. Odjednom čuo je zvuk iz hodnika u visini dnevne sobe. Srce mu je stalo dok se polako na prstima približavao sobi. Evo ga opet! Zvučalo je kao uzdah. Sačekao je koji trenutak pre nego što je opet nastavio. Osećao se kao provalnik u sopstvenoj kući. Kada je došao do vrata okrenuo se leđima zidu i čučnuo. Izbacio je glavu kroz vrata tek toliko da vidi šta se dešava u dnevnoj sobi. Kao i sve ostale prostorije i dnevna je bila u mraku. Međutim, rešetka nije bila ispred kamina, pa je vatra onako razbuktala bacala senke po zidovima. A onda se zamalo zagrcnuo. Na trosedu je bilo dvoje ljudi. Jedno od njih je njegova majka ili je bar mislio da je to ona. Ovakvu odeću nije nikada video na njoj. Kada su mu se oči malo prilagodile, shvatio je sa užasom da to jeste ona. I ljubi nekoga ko definitivno nije njegov otac.
„To je bilo tako bezobrazno od tebe da skineš svoje gaćice danas na poslu dok si sedela za stolom“, tip je rekao kada je odvojio usne od nje uz glasni poljubac.
„Jeste, bilo je“, odgovorila je Mira u dahu.
Ivan je prepoznao glas svoje majke, ali je zvučao malo čudno, nekako krotak i smeran. Nije odvajao pogled od para na krevetu i nije mogao da veruje čemu prisustvuje. Do tog časa, on nikada u svom životu nije video svoju majku kao bilo šta drugo do svoje mame. Naravno, bila je ona lepa, možda čak i seksi, ali ona je njegova majka, a sinovi ne gledaju svoje majke na taj način. A sada, video ju je kako sedi na trosedu sa strancem dok nosi…pa nije baš bio siguran kakvu to odeću nosi…i ljubi nekog nepoznatog čoveka. Imala je na sebi visoke štikle, što je skoro nikad nije video da nosi, veoma kratku suknju, koja je pre ličila na kaiš i belu košuljicu. Njena kosa je bila u pletenicama.  Fazon oblačenja kao tinejdžerka. “Šta se ovde, koji moj , uopšte dešava?”, zapitao se Ivan.
“Otkopčaj košulju”, rekao je kratko muškarac. Bez trunke premišljanja, Mira je otkopčala svoju košulju. Ivan je razrogačio oči gledajući kako u slabo osvetljenoj sobi majčini prsti otkopčavaju jedno po jedno dugme. Kod četvrtog dugmeta Mira je malo zastala otvarajući košulju koja je još uvek sakrivala grudi, ali pokazujući prelepi dekolte. Ivan se zamalo srušio kada je video tipa da pruža ruke, otvara šire košulju i vadi obe majčine sise napolje. Iznenada panjić u kaminu se urušio što je rezultiralo trenutno pojačanom svetlošću zbog varnica. U tom trenutku Ivan je mogao malo bolje da osmotri majčine lepe bele sise i čvrste roze bradavice.
“Mh, lepo…vrlo lepo”, uzdahnuo je tiho stranac i položio dlan na Mirinu sisu. Zatim je nežno uhvatio bradavicu između palca i kažiprsta i polako je čupnuo, terajući time Miru na uzdah. Isto je to ponovio još par puta samo jače. “Voliš kad ti jako stiskam bradavice, je li?” Ponovo ju je štipnuo za bradavicu, samo ovog puta mnogo jače. Mira je zajecala i kroz stisnute zube kratko procedila “Da”.
“Raširi noge.”  Mira je poslušala, šireći noge koliko god je mogla, podižući time suknju skroz do struka. Pucketanje vatre je na sreću kamufliralo tihe uzdahe koji su s vremena na vreme dolazili sa Ivanovih usta. Nije mogao da veruje da bulji u međunožje svoje rođene majke. Još neverovatnije je bilo to što tamo nije bilo niti jedne jedine dlačice. Prigušena svetlost je ipak bila dovoljna da spazi presijavanje sokova na vrlo otečenim unutrašnjim usnama. Spoljne usne su bile velike, glatke i debele i u nemogućnosti da zadrže unutrašnje usne da ispadnu napolje.
Ivan nije bio naivan po pitanju seksa, ali je i dalje bio nevin, bar u tehničkom smislu. On i njegova devojka, Marija, su drkali jedno drugom i upražnjavali oralni seks, odnosno samo je on njoj lizao, dok je ona odbijala da mu puši. Ali da bi mu koliko toliko kompenzovala obavezno bi mu izdrkala. Na drugoj strani, Ivan joj je lizao ribicu mnogo puta i zaista je voleo to da radi. Stoga je bio veoma dobro upoznat sa ženskom seksualnom anatomijom. Ali ovo je bila pička njegove majke u koju je zurio i to nije ispravno. Uprkos tome, za divno čudo, počeo je da mu se diže.
Tip je gurnuo ruku među Mirjanine noge i počeo da trlja njenu natečenu pičku. “Ah, stvrno si mokra. Ti si takva drolja, zar ne, Mirjana?” “ Da, ja sam drolja”, jecala je Mirjana dok su kukovi počeli da joj kruže po trosedu. “Ohhh!!!”, iznenada je zaječala kada je prst pronašao njenu rupu i uleteo unutra. Tip joj se približio, sagnuo glavu i uzeo jednu već čvrstu bradavicu u svoja usta. Ivan je sa šokom posmatrao kako ovaj stranac nabija svoj prst u majčinu željnu pičku. Još mu se više raširila na trosedu. Zvuci prsta koji se zabija u pičku i Mirjanini povremeni uzdasi ispunjavali su prostoriju. Dugo je stranac trljao Mirjanu, sisajući joj najpre jednu, a zatim i drugu sisu pre nego što joj je gurnuo još jedan prst.
Mirjanino stenjanje je bilo sve glasnije i glasnije kako se približavala orgazmu. Nije joj bilo potrebno puno da se sasvim napali. Kukovi su joj se naglo podigli sa troseda, nabijajući se na njegove prste što je dublje mogla. “Da, da ,da !!!”, dahtala je. “O, moj bože, svršiću! Da, da! Mmmmm.” Telo joj se zgrčilo i onda je počela da svršava. Ivan je gledao otvorenih usta kako njegova majka svršava na tri metra od njega. Bio je totalno zapanjen. Po glavi mu se motalo hiljadu misli i nije bio u stanju da se sabere. Ali, uprkos svemu, kurac mu je pulsirao i bio je na tren od svršavanja. “To je to! Tako, kučko moja”, rekao je nepoznati dok je nastavljao da nabija prste dok se Mirjanin orgazam polako stišavao. Kada se konačno opustila, izvukao je prste iz njene pičke i podigao ih naspram vatre. Presijavali su se od sokova. “Nikada nisam video drolju koja toliko vlaži”, nasmejao se. “Očisti mi prste”, naredio je, držeći ih ispred Mirjaninih usta. Bez oklevanja uzela je u usta  najpre jedan, a zatim i drugi prst i lepo ih olizala.
“Izvadi mi kurac.” Ivan nije disao i bubnjalo mu je u ušima dok je gledao kako se njegova majka primiče i otkopčava neznančeve pantalone. Ubacila je ruku kroz šlic i potražila tvrdi kurac. Kada nije uspela da ga izvadi kroz šlic, otkopčala mu je kaiš i otvorila širom pantalone. “Skini ih”. Pridigao se malo da joj pomogne da ih skine. Ivan je zatvorio oči i blago protresao glavu kao da je ovo san i da će sve nestati kada ponovo otvori oči. Jedino što je video kada ih je ponovo otvorio bio je neznančev veliki kurac kako pulsira u majčinoj ruci. Bio je dugačak i imao ogroman glavić, pa je podsećao na džinovsku pečurku. Iz otvora na glaviću je tekla predsemenska tečnost koja se presijavala na kožici.
“Liži ga…ali još ne diraj glavić”, naredio je nepoznati. Mirjana je zastenjala i prinela glavu pulsirajućem kurcu. Sa svoje pozicije Ivan nije baš mogao lepo da vidi majčin jezik kako počinje da liže tečnosti sa korena kurca. Lizala ga je jezikom gore-dole kupeći sokove i zamenjujući ih svojom pljuvačkom. Nakon par minuta, stranac je rekao, “Sada počni da sisaš glavić, polako.” Ivan je zadržavao dah, dok je majčin jezik išao polako od korena pa naviše, sve dok joj usta nisu došla do glavića. Tada je otvorila širom usta i progutala glavić. Zatvorio je oči. Malo mu se zamutilo i spustio je glavu na pod. Ovo se ne dešava. Nema šanse da njegova majka sisa kurac nekog kretena u njihovoj rođenoj kući…i to još na trosedu na kojem je sedeo mali milion puta.
“Mmmmm, kako je dobro. Stvarno si zajebana pušačica.” Ivan je naglo podigao glavu. Odjednom je imao neodoljivu želju da uleti u sobu i išutira ovog kretena. Nije mogao da veruje da njegova majka dozvoljava ovom džukcu da je naziva “zajebana pušačica”. Bio je siguran da bi ona zgromila svakog ko bi i pokušao da je tako nazove, samo da je normalna situacija. Ali ovo nije normalna situacija. Sve je bilo tako nadrealno i odjedanput sve je počinjalo da biva usporeno dok je Ivan gledao kako njegova majka sisa i oblizuje otečeni glavić. Čuo je i blage uzdisaje iz njenih usta dok je revnosno pušila. “To, sisaj ga! Sisaj mi kurac, kurvo!”, prosiktao je stranac. “Prava si jebena pušačica, onako kurvanjska.” Mirjana je zaječala kao da su je ove reči dodatno popalile i još snažnije nastavila da ga sisa. Soba je ubrzo postala ispunjena zvucima sočnog pušenja.
Taj zvuk je odzvanjao u Ivanovoj glavi. “Ne! Ne! Ne!”, odjekivalo je u Ivanovoj glavi. Ali ipak iz njegovog kurca su nastavili da teku sokovi, natapajući mu bokserice i preteći da mu naprave fleku na pantalonama. “Ne prestaj da ga sisaš, ali ga i drkaj istovremeno”, naredio je tip. “To, tako. Jače! Tako je, još malo.” Ivan je najednom shvatio da će ovaj lik da svrši njegovoj kevi u usta. Skoro je viknuo da je upozori. Otvorio je usta i udahnuo, ali ih je brzo zatvorio kada je čuo kako njegova majka stenje, a ruka joj sve brže i brže nadrkava kitu. Prevlačila je kožicu kao da ga muze, kao da želi da joj svrši u usta. Možda je ovaj tip ipak u pravu… možda je njegova majka stvarno “pušačica”. “Ne…ne..ne”, ponavljao je tiho. Reči su eksplodirale i pulsirale u njegovoj glavi, “Pušačica…kurva…jebena pušačica…jebena pušačica…”
“Da! O bože!”, tip je zastenjao, a kukovi su mahinalno počeli da se trzaju ka Mirjaninim ustima. Uhvatio ju je rukama za glavu i nabio joj usta skroz na kurac. “Gutaj ga celog!”, procedio je kroz stisnute zube. Ivan je gledao kako neznančeva kita nestaje u ustima…cela!! Ispustio je tihi uzdisaj koji je ostao neprimećen od strane požudnih ljubavnika. Gledao je kako žene gutaju celu kitu u pornićima, ali nije verovao da i “normalne” žene to rade. “Pušačica…drolja…jebena pušačica.”
Mirjana ga je izvadila iz usta da bi povratila dah. Zatim je ponovo nastavila nabijajući ga u grlo iznova i iznova. Svaki put kada bi ga celog progutala, malo bi zastala i jezikom polizala jaja. “Puši ga! O, bože!!!”, uzviknuo je nepoznati. Tada je Ivan video kako je glava njegove majke prestala da se kreće. Držala je samo glavić kurca u ustima i jako ga sisala, a desnom ga je sve brže drkala. Razrogačio je oči u neverici, jer je gledao kako se tip trza, a muda mu se grče. Svršavao je u usta njegove majke. “Skloni se…izvadi ga”, mrmljao je Ivan sebi u bradu. Ali bilo je prekasno, sve i da je ona to htela. Videlo se da nema nikakve namere da ga izvadi iz usta dok je štrcao. Ivan je belo gledao kako se majčini obrazi naduvavaju pod pritiskom sperme. Ponovo je pognuo glavu dok je ona gutala jednom, dvaput, triput, sve vreme neprestajući da ga drka, tražeći još. Video je da joj noge podrhtavaju, pitajući se da li možda doživljava još jedan orgazam.
“Lepo, zaista lepo”, prošaputao je stranac dok je uz glasan zvuk Mirjaninih usana izvlačio kurac iz njenih vrelih usta. “Sad ga lepo poljubi”, ponovo se oglasi tip, što Mirjana bez reči posluša. Lepo ga je poljubila u sam vrh kurca, bezobrazno se cereći. “Odlično, ovo je jedini pravi način za opuštanje.” Ivan je video ošamućen pogled na licu svoje majke dok se zavaljivala u trosed. Usne su joj bile vlažne, a na bradi je imala ostatke sperme. Stranac je ispružio ruku i prstima pokupio ostatke sperme sa usana i brade i ubacio joj u usta. Poljubio ju je dugo i strasno. “Hajdemo gore da te izjebem da ne možeš da hodaš.”
Ivan je video kako se njegova majka smeši dok ustaje uz teturanje. Odjednom je shvatio da moraju da prođu pored njega da bi otišli u spavaću sobu. Poskočio je, okrenuo se, zamalo se nije preturio i šmugnuo ka trpezariji. Uleteo je taman istog sekunda kada su se napaljeni ljubavnici pojavili na vratima dnevne sobe. Kada su prolazili pored trpezarije izvirio se da ih vidi kako se penju uz stepenice. Nepoznati je milovao njegovu majku po leđima, da bi joj zatim gurnuo ruku pod malecnu suknju. Sekund kasnije, njegova majka je uzdahnula i propela se na vrhove prstiju. Neznančeva ruka ju je trljala dok su se peli uz stepenice.
Na vrhu stepeništa su zastali da se još jednom poljube, a on joj je podigao suknju otkrivajući njeno golo dupe. Zgrabio je za guzove i snažno ih raširio, nabijajući je na sebe. Zatim su se okrenuli i ušli u spavaću sobu.Ivan je izjurio iz kuće zatvarajući vrata za sobom što je tiše mogao u tom trenutku. Seo je na stepenište drhteći kao da ima groznicu. Nije mogao da veruje čemu je prisustvovao. Sve se činilo kao san, čuj san…jebena noćna mora. To nije mogla biti njegova majka tamo unutra…njegova slatka, skoro bespolna majka da puši nekom strancu. Nikada nije na nju mislio u seksualnom smislu, bila mu je majka. Kupala ga je, menjala mu pelene, ljuljala ga noću dok ne zaspi. A sada, sada je prisustvovao njenom vrelom seksualnom činu sa nekim bezveznim muškarcem. To je nešto čemu nijedan sin ne bi trebalo da prisustvuje. A opet, uprkos svemu tome, kita mu je bila dignuta i pulsirala mu je u gaćama.  Dok je tako u tišini sedeo, pitao se šta da radi i gde da ide. Bio je ljut, postiđen, zbunjen i da, veoma uzbuđen. Osećao je grižu savesti što je špijunirao svoju majku…ali ona nije imala nikakvo pravo da uradi to što je uradila…što radi upravo sad u svojoj spavaćoj sobi. Na samu tu pomisao, tiha jeza mu se spustila niz kičmu. Pitao se šta li sad rade, da li se tucaju ili mu ga opet puši. “Puši… pušačica… jebena pušačica”, te reči su mu iznova i iznova odzvanjale u glavi. Znao je da mora da sredi svoje utiske, da iskanališe svoje emocije. Morao je dobro da razmisli.
“Kučko!”, rekao je naglas. “Kako si to mogla da uradiš tati…meni.” Udario je besno šakom o stepenik, osećajući bol u ruci zbog svoje nepromišljenosti. Odjednom je shvatio da sedi ispred kuće i da ga baštenske solarne lampe totalno osvetljavaju. Mogle bi da ga vide komšije, a što je još gore može biti viđen i iz spavaće sobe svojih roditelja. Brzo je ustao i izašao na kapiju. Šetao je besciljno po naselju bez smisla za vreme i neprimećujući nikoga, obuzet svojim mislima. Završio je u nekom kafiću, jer je već bio preumoran od hodanja. Posle jednog pića odlučio je da se vrati kući, pogledao je na sat i video da je proletelo tri sata. Kada je stigao do kuće ugledao je i dalje parkiran automobil ispred kuće. Setio se da bi mogao da se polako ušunja u dvorište, pa u garažu koja je bila naspram kuće. Garaža je imala jedan osrednji prozor koji je gledao pravo na ulazna vrata kuće. “Odlično, zavaliću se na radni sto u garaži i posmatraću kroz prozor kada će ovaj mamlaz da ode, a onda ću da kažem i kevi reč-dve”, pomislio je Ivan.
Ušunjao se u garažu, izvrnuo se na radni sto, glavu naslonio na policu pored stola i čekao. Pokušao je da se otarasi slika iz glave. Nažalost, ostale su zacementirane tu zauvek. Video je majčina usta na neznančevom kurcu, kako ga sisa. Video je kako mu ga drka, cedeći ga. Video je kako guta njegove sokove, sadržaj njegovih jaja…njegovu spermu…njegovo seme. Video je njene usne, vlažne od neznančevih sokova i kapi sperme na njenoj bradi. Zatim mu je bljesnula slika njene otečene pičke. Video je njene raširene noge i kako cure sokovi iz njene rupice. Uprkos ovakvom psihičkom stanju, kita mu je i dalje bila tvrda. Ivan je u neko doba noći i zadremao. Nije to bio spokojan san, već san ispunjen slikama seksa. Video je lice neznanca kako se sa pohotom smeje dok mu njegova majka puši. Sisala mu je i nadrkavala kurčinu. Jecala je od sladostrašća. Mozak mu je vrteo non-stop isti film. A onda u nekom trenutku lik osobe se promenio. To više nije bilo neznančevo lice u snu sa njegovom majkom, već njegovo vlastito. U snu, prostorija obavijena nekom sitnom izmaglicom, a on odozgo posmatra glavu svoje majke kako se pomera gore-dole, ližući njegovu kitu. Zgrabio je za kikice i podigao joj glavu gledajući u njene pohotom ispunjene oči, pre nego što joj je opet gurnuo glavu na dole. Progutala mu je kurac do poslednjeg centimetra, a onda ga pogledala svojim prelepim zelenim očima. Bio je gotov u tom trenu…svršio joj je pravo u grlo. Jaja su mu se zgrčila, trznuo je kukovima i zgrabio je rukama za kikice. Sperma mu se izlila u njena usta, tekla je u potocima…kao da joj nije bilo kraja. Majka nije davala da se i kap prospe, stiskajući mu jaja da bi izmuzla i poslednju kap semena iz njih. Kada je završila podigla je glavu i pogledala u oči. “Jesi li ti moja drolja, moja pušačica?”, upitao je Ivan. Umesto odgovora samo je otvorila usta i pokazala da su puna njegovog semena. “Majko mila”, procedio je Ivan u svom snu dok mu je kita špricala po gaćama.
Prvi zraci sunca su se već ogledali na horizontu kada se Ivan trgao iz sna. Nije bio svestan kada je zaspao niti šta ga je to trglo da se probudi. U početku je bio malo konfuzan, pitajući se gde je i otkud on ovde. Međutim, u sekundi mu se sve razbistrilo. Lice mu se smračilo, imao je utisak da je progutao kamen i činilo mu se da će povratiti svakog časa. Možda se to nije ni dogodilo, možda je sve to bio san. “Koji kurčev san, ako je san koji ću kurac ja ovde?”, pitao se Ivan iako je znao dobro sve odgovore. Mogao je da oseti da su mu bokserice vlažne i znao je da je svršio u snu. “San!? Ma važi…” Kada je pogledao na kapiju video je da su kola i dalje tu, stajala su kao nemi svedok o postojanju grozne prošle noći. Koji minut kasnije, visoki neznanac je izašao iz kuće i uputio se ka autu. Sada je bio uveren da je sve istina…njegova majka je zaista pušila neznancu i verovatno se karala sa njim celu noć. Ivan je gledao kako se crni bmw isparkirava okreće na kapiji i brzo odlazi. Ivan je posmatrao sa prozora nasmejanog neznanca i cepteo od besa. Razmišljao je da li da nečim gađa kola, ali je ipak brzo odustao od te namere.
Ivan je umarširao u kuću sa jasnom namerom. Znao je da ukoliko je majka budna, da će sto posto biti u kuhinji kuvajući kafu. Mada je izgledao odlučan i čvrsto rešen, samopouzdanje mu je zapravo bilo na nuli. Kolena su mu klecala i savje drhtao u sebi kako se približavao kuhinji. Tih šest koraka koliko ima do kuhinje, jedva je prešao. Morao je da stane kod vrata da bi još jednom uzeo vazduh. Shvatio je da nema blage veze šta i kako će da joj kaže. “Ivane, sine, otkud ti ovako rano?”, upitala je Mirjana u šoku ispuštajući kašičicu iz ruke, dok je gledala kako njen sin ulazi u kuhinju. U trenutku je shvatila da je mogao da ih uhvati na delu da se vratio samo pet minuta ranije. “ Od Darka smo otišli na neku žurku, pa pošto smo ostali do ujutru, rešio sam da dođem pravo kući”, slagao je Ivan. Pogledom je fiksirao majku koja se spustila na stolicu. Imala je na sebi beli bade-mantil koji joj je bio do polovine butina i bio je blago otvoren u predelu grudi, tako da je otkrivao deo dekoltea. Kosa joj je bila neočešljana, lice crveno, a primetni su bili i crveni tragovi na koži vrata i grudi. Izgledala bi kao totalno zadovoljena žena samo da nije bilo straha i neke čudne tuge u njenim inače sjajnim očima. “ A šta je sa tobom? Mislim, što si ti tako poranila?”, pitao je Ivan skoro zajedljivo.
“Nisam nešto mogla da spavam.” “Kladim se i da nisi”, pomislio je Ivan. “Verovatno je teško spavati, kada te onaj mamlaz karao celu noć. Sto posto ovog trenutka još možeš da osetiš njegov kurac u svojoj pizdi”, razmišljao je besno. “Šta nije u redu?”, pitala ga je majka. “Ja i nisam rekao da nešto nije u redu.” “Ti nisi, ali tvoje lice govori.” Otvorio je usta da nešto kaže, ali ništa, nema reči. Hteo je da se suoče, ali kada je video onaj tužni majčin pogled, jednostavno su ga napustile reči. Odjednom više nije bio ljut…bio je samo mnogo, mnogo umoran. Poželeo je da jednostavno nije tu. Suočenje će morati malo da sačeka. “Idem da spavam”, kratko je procedio. “Dobro, dobro. Vidimo se kasnije”, Mirjani kao da je malo laknulo.
Ivan se lenjo peo uz stepenice i vukao ka svojoj sobi. Međutim, kada je prolazio pored spavaće sobe svojih roditelja zastao je. Nešto ga je teralo da otvori vrata i baci pogled unutra. Jeza ga je prošla kada je video razbucan krevet i posteljinu na podu. Po podu su bile razbacane njene cipele, košulja i ona kriminalno kratka suknjica koju je njegova majka sinoć nosila. Bacio je pogled preko ramena i ušao u sobu. Još je mirisala na seks. Podigao je suknju i košulju sa poda. Nije se znalo šta je kraće, da li košulja koja je dosezala do ispod samih grudi ili ova suknja koja je jedva pokrivala dupe. Ličila mu je na one suknjice što nose teniserke ili one čirslidersice što ih je gledao u sredu u “Pioniru”. Mada, za razliku od njegove majke, one bar sve nose gaćice ispod. Košulja je opet priča za sebe. Bila je tanka kao flis papir i kada je podigao prema prozoru mogao je da sve vidi kroz nju. Bez razmišljanja prineo je nežni materijal licu i pomirisao. Mirisala je na njegovu majku…taj poznati miris koji do ovog časa nije imao ni jednu notu seksualnosti. Sada je osećao kako mu se kita diže. Učinilo mu se da je nešto čuo, pa je brzo sve bacio iz ruku i požurio niz hodnik u svoju sobu i bacio se na svoj krevet. Zatvorio je oči i bolno uzdahnuo. Na Ivanovu nesreću, san mu nije dolazio na oči. Bio je stravično umoran, ali svaki put kada bi sklopio oči video bi svoju majku sa neznancem ili sa njim, kao u onom njegovom snu. Iste slike su mu se ponavljale u glavi po stoti put.
Tokom celog ovog dana Ivan se trudio da maksimalno izbegava svoju majku. Bila je već kasno u subotu veče kada je izašao iz svoje sobe i krenuo da se istušira. Kako je prolazio pored spavaće sobe svojih roditelja spazio je da su vrata samo prilupljena i da je između štoka i vrata bilo par centimetara. Nešto ga je nateralo da zastane. Bacio je pogled kroz prorez vrata i video kako njegova majka sedi na krevetu okrenuta bočno od njega. Bila je potpuno gola! Srce mu je snažno zalupalo od navale adrenalina. Znao je da treba smesta da ode, da to nije u redu, ali ga noge nisu slušale. Upijao je svaki njen pokret. Njegova majka je mazala grudi kremom. Prvo je punim dlanom razmazival kremu po vratu spuštajući se ka grudima i bradavicama. Jednom rukom je podigla sisu, a drugom namazala kožu ispod nje. Zatim je štipnula bradavicu, kao što joj je stranac sinoć. To je ponovila i sa drugom. Kako je bradavica otvrdnula, tako mu se učinilo da je čuo blagi uzdah. Ivan nije imao kud, kurac je ponovo počeo da mu se diže. Kada je majka završila sa mazanjem grudi, podigla je jednu nogu i počela da utrljava kremu na butinu. Ivan se skoro zagrcnu. Zbog mazanja butine morala je da malo više raširi noge, otkrivajući sveže obrijanu pičku. Lepo je mogao da vidi glatko izbrijane spoljašnje usne, sa mesnatim unutrašnjim usnama koje su virile napolje. Spoljašnje usne su se sijale od ulja. Ivan je mogao da namiriše nepogrešivo slatkast miris bebi ulja.
Mirjana odjednom nije mogla da se otme utisku da je neko posmatra. Bacila je pogled ka vratima.Na tren joj se učinilo kao da neko promiče pored vrata, koliko je mogla da vidi kroz jedva odškrinuta vrata. To mora da je Ivan, jer se Branko još nije vratio. Prvo je pomislila da skoči i zatvori skroz vrata, ali iz nekog nepoznatog razloga nije. Zastala je za trenutak. A onda, za neverovati, opušteno je podigla drugu nogu i nastavila da utrljava kremu i na nju. Još je više raširila noge. Videla je da su ruke počele da joj drhte. Ovo je idiotski…pa to je njen sin napolju. Da li je konačno počela da ludi? Nikada je do sada nije privlačio sin. Kada je završila sa mazanjem, Mirjana je ustala i okrenula leđa vratima. Otvorila je orman i sagla se, praveći se da nešto traži po njemu. Mogla je da oseti sinov pogled na svom dupetu i znala je da može da vidi njene nadražene usne između nogu. Odjednom usne su joj se ovlažile i počele da pulsiraju. Pitala se da li i to može da vidi.
Ivan, misleći da ga majka nije videla kada je pogledala ka vratima i jednostavno nastavila dalje sa sređivanjem, pratio je ceo ovaj šou bez daha. Konačno se sabrao i požurio ka kupatilu. Nekoliko trenutaka kasnije, sedeo je na wc šolji sa čelično tvrdim kurcem u ruci. Štrcnuo je malo bebi ulja na glavić i pustio da mu se sliva preko prstiju. Bilo mu je jasno da ovo nije u redu, ali nije mogao da misli ni na šta drugo sem na svoju majku i njeno golo telo. Počeo je polako da pumpa kitu, misleći na majčine velike sise. Zatim mu se u glavi ukazalo njeno dupe kad se sagla ka ormanu. Između nogu mogao je da joj vidi rascvetalu pičku kako se presijava. Zamišljao je kako bi joj zabio kurac u tu istrćenu pičku i kako bi mekana i vlažna bila. Trebalo mu je samo tri minuta da svrši sebi po stomaku.
Tokom cele sledeće nedelje Ivan je bio poprilično zbunjen. Sve do prošlog petka bio je sasvim normalan tinejdžer koji je prolazio kroz sve nedaće odrastanja tipične za jednog srednjoškolca. Svaki dan škola i brdo obaveza vezanih za nju, nekoliko puta nedeljno treninzi košarke. Vikendima bi se više družio sa društvom ili izlazio sa svojom devojkom Marijom. Još nije bio sto posto siguran šta bi studirao, ali je imao neku viziju šta bi dolazilo u obzir. Sve u svemu, sve se činilo krajnje uobičajeno. A sada, sve se iz korena promenilo…ili mu se bar tako činilo. Da, sve sa školom i košarkom ostaje kao što je i bilo, ali u kući više nikada neće biti. Nije više mogao da pogleda u majku, a da je u glavi ne vidi sa ljubavnikom. Bio je načisto sa sobom da je to njen ljubavnik, a ne neka kres kombinacija za jedno veče. Celog života ju je posmatrao prvo kao svoju majku, a potom kao ženu. Sada posmatra je prvo kao ženu, a potom kao svoju majku. Ženu koju sada sanja svake noći i prema kojoj gaji snažna seksualna osećanja. Znao je da je to pogrešno i upravo to ga je izluđivalo. Gledao bi je kako u kuhinji sprema večeru i imao bezobrazne misli. Ona bi se sagnula da uzme nešto iz frižidera, a on bi video kako joj se trenerka zateže preko dupeta i uvlači malo među guzove. Tiha jeza bi ga tada obuzela. Ukoliko bi se opet sagnula okrenuta licem ka njemu, oči bi mu odmah odlutale ka otvoru majice ne bi li ugledao njen dekolte. Posmatrao je kada dolazi sa posla onako obučenu i pitao se da li ispod nosi gaćice.
I na kraju je uradio nešto…nešto zbog čega se osećao krivim i što ga je postidelo, ali bi ipak to ponovo uradio kada bi imao priliku. Bio je četvrtak veče i njegov otac se vratio tog podneva iz svog zavičaja. Za večerom, njegova majka je bila prilično unezverena, usplahirena. Nije imao pojma o čemu se radi. Posle večere otišla je da se okupa i polako sprema za sutra. Ivan je otišao u svoju sobu, dok je njegov otac ostao da gleda neku političku panel-diskusiju na televiziji u dnevnoj sobi. Prošlo je nekih sat vremena kada je Ivan izašao iz svoje sobe i što je tiše mogao uputio se ka sobi svojih roditelja. Bio je razočaran kada je video da su vrata čvrsto zatvorena. U povratku, prolazeći kraj kupatila samo što se nije sudario sa majkom koja je baš tada izlazila iz kupatila obučena u bade mantil i sa mokrom kosom. “Pobogu, Ivane, zašto se tako šunjaš, živu si me isprepadao!”,rekla je vidno uplašena Mirjana. “Ma, ovaj, hteo sam…”, počeo je da muca Ivan, ali ga je majka odmah prekinula. “Dobro, nije važno, nego ionako sam baš pošla po tebe. Nešto nije u redu sa wc šoljom. Pa da ne bih sad zvala tatu, znaš da je umoran od puta, hajde, molim te, pogledaj ti.” “Ma, naravno”, odgovori Ivan.
Prošao je polako pored majke opijen mirisom njene tek oprane kose i mirisom sapuna od lavande. Kupatilo je bilo puno pare. Čuo je da voda non-stop teče iz kotlića u wc šolju i otvorio poklopac vodokotlića. Video je da se plovak zaglavio, a video je i zbog čega, plastika se malo uvila i zakačinje, pa se plovak ne vraća u svoj pravi položaj. Brzo je to sredio i vratio poklopac nazad. Taman da izađe iz kupatila kada je ugledao nešto zbog čega mu je srce poskočilo u grudima. Korpa za veš je bila otvorena, a na vrhu prljavog veša bile su mamine gaćice. Pogledao je ka vratima, prišao korpi i brzo zgrabio gaćice i strpao ih u džep. Otišao je do majčine sobe i na brzinu samo rekao, “Sve je sređeno”, žureći odmah nazad u svoju sobu. “Hvala”, reče Mirjana izgvirujući se za njim. Protresla je glavu, pitajući se zašto se u poslednje vreme tako čudno ponaša. A čini joj se da je sve počelo prošle subote. Sa tom mišlju otišla je nazad u kupatilo da osuši kosu. Mahinalno je bacila pogled ka korpi za veš i tamo nije videla svoje gaćice. To joj se učinilo čudnim, pošto se ne seća da ih je ubacila u veš mašinu. Spustila je fen za kosu, došla do korpe i pogledala da nisu možda spale unutar korpe. Nije ih bilo. Najednom je shvatila da to mora da ih je Ivan uzeo. Prokuvala je od besa u sekundi. “Prvo me špijunira, a sad mi još i krade donji veš”, pomislila je. Bila je razjarena, ali takođe i vrlo posramljena pošto je danas dva puta masturbirala, po Stankovom zahtevu, i gaćice su još bile vlažne.
Ivanovo srce je tuklo kao ludo i šuštalo mu je u ušima dok je žurio ka svojoj sobi. U svoj toj žurbi snažno je zalupio vrata, ali su se ona odbila i ostala odškrinuta. Seo je na krevet, pokušavajući da povrati dah. Mogao je da oseti kako mu majčine gaćice peku butinu kroz džep. Drhtavu ruku je zavukao u džep i izvadio roze svilene gaćice. Osetio je pod rukom, a zatim i video da su malo vlažnjikave u predelu prepona. Sa usta mu se oteo uzdah kada ih je prineo nosu. U tom trenutku, Mirjana je bila ispred vrata Ivanove sobe u nameri da uleti unutra. Ujela se za jezik kada je videla šta njen sin radi. Njen bes i ljutnja su odjednom nestali, zamenjeni nekim čudnim osećajem. Bio je poput onog osećaja koji se u njoj javio onog dana kada ga je videla kako je špijunira. Kolena su joj zaklecala i osetila je blago golicanje između nogu. Znala je da treba da ga zaustavi, ali nije sebe mogla da natera na to. Ivanu se vrtelo u glavi dok je udisao slatki miris majčinog najtajanstvenijeg mesta. Bio mu je poznat miris pičke, lizao je Mariju mnogo puta, ovo je bilo nešto skroz drugačije. Ovo je bilo slađe, omamljujuće. Bio je to miris koji neće zaboraviti dok je živ. Sa gaćicama još na nosu, otkopčao je kaiš i skinuo i bokserice i farmerke odjednom, do članaka.   
Mirjanine oči su bile veličine šoljica za kafu dok je gledala kako joj se sin skida. Znala je da treba da ode, da razmisli o tome šta da radi, ali nije mogla sebe da natera na to. Oči su joj fiksirale sinov goli kurac. Bio je veći od Brankovog i vrlo malo veći od Stankovog, sa ljubičastim i nabreklim glavićem. Sokovi su mu tekli od rupice na glaviću i natapali stidne dlake. Sa drhtavom rukom Ivan je prineo gaćice svom kurcu. Otvorio je gaćice i u predelu prepona, gde su i bile vlažne, trljao ih po otvoru svog glavića. Dodajući svoje sokove onima koji su već bili na gaćicama. Zatim ih je obmotao oko kurca. Snažno je uzdahnuo, a noge su mu se ukrutile i zadrhtale od sladostrašća. “Mama”, zajecao je i počeo da drka. Mirjana je prekrila usta rukom da ne bi glasno ciknula.  A onda je nastavila da posmatra kako njen 18-ogodišnji sin drka u njene gaćice. Ivan je u mislima video pičku svoje majke. Skoro da je mogao da oseti njenu slatku rupu oko svoje kite, baš kao što su i njene gaćice bile sada. Mada nikada do sada nije imao pravi snošaj, nekako je instinktivno znao da bi unutar nje bilo baš tako, vrelo i vlažno. Video je koliko može da ovlaži ono veče, a sada je mogao i da oseti njene sokove na vrhu svog kurca. Kombinacija svilenih gaćica i stezanja vrha kite brzo su ga dovele do kraja. Zastenjao je i trznuo kukovima, a njegova muda su počela da izbacuju svoj sadržaj. “To! Da! To, jebi me, jebi me mama!”, zavapio je Ivan. Mirjani se slošilo u tom trenutku, pa se pridržala rukom za zid da se ne sruši, dok je slušala sinove vulgarnosti. Poluzatvorenih očiju videla je kako njene svilene gaćice postaju sve tamnije zbog sperme koja je već počinjala da se preliva i po Ivanovim prstima. Svršavao je u njene gaćice…njen rođeni sin je zamišljao kako je jebe. Počela je da se trese i jedva izdržala da ostane na nogama. Okrenula se i oteturala se ka svojoj sobi. Bacila se na krevet i počela da plače. Nije plakala zbog onoga što je videla, već zbog toga kako je to uticalo na nju. Svršila je u trenutku kada je videla kako Ivan štrca u njene gaćice.
Ivan je bio ispunjen najrazličitijim emocijama tog subotnjeg jutra. Sedeo je za stolom u trpezariji  i doručkovao, a rolo-vrata između trpezarije i kuhinje su bila širom otvorena. Razmišljao je šta da radi. Bes je samo rastao u njemu cele ove nedelje i znao je da će  eksplodirati ukoliko ništa ne uradi. “Dobro jutro, Ivane”, reče Mirjana pomalo zvanično dok je ulazila u kuhinju i prilazila šporetu da skuva kafu. “Dobro jutro”, promrmljao je nevoljno. Napunila je džezvu, stavila je na ringlu i okrenula se ka Ivanu. “Ivane, moramo da razgovaramo”, rekla je odlučno. Međutim, u sebi je bila sve samo ne odlučna. Ivan ju je pogledao ljutito i rekao, “Nego šta da moramo”. Ovakav njegov odgovor je iznenadio MIrjanu. Ona je bila ta koja je imala šta da kaže…da ga pita kakva je to zajebancija sa špijuniranjem i korišćenjem njenog donjeg veša za drkanje. Bila je to delikatna situacija, ali je morala biti razrešena.
Pre nego što je Mirjana uspela išta da kaže, Ivan je kratko presekao, “Video sam te.” “Gde?”, upitala je Mirjana radoznalo. “Vido sam te…tebe i…i onog tipa sa kojim si bila.” Crne slutnje su obuzele Mirjanu. “O čemu, bre, pričaš? Koji tip?”  “Došao sam kući prošlog petka uveče, jer se Darko razboleo i nismo mogli nigde da idemo.” “Ti si…ti si šta? Šta hoćeš da mi kažeš?”, pitala je Mirajana podižući glas. Kada je Ivan pomislio da čuje notu prkosa u glasu svoje majke, rekao je, ”Daj, bre, kevo, vratio sam se kući, a ti i onaj mamlaz ste bili u dnevnoj na trosedu i jebavali se.” Mirjani se cela kuhinja okrenula. Morala je brzo da misli. Ovo nikako nije očekivala. Smirila se i pokušala da prikupi svaki atom snage. Znajući da je napad najbolja odbrana, zagalamila je što je jače mogla, “Ti si mene špijunirao?!” Ivan se jetko nasmejao. “Ti meni popuješ o tome da te špijuniram, a ti se jebeš sa nekim kretenom!” “Mali, pazi šta pričaš preda mnom!”, rekla je ljutito, stavljajući ruke na struk. Pokušavala je da izigrava stenu, a u sebi se kidala. Stomak joj se vezao u čvor i nije mogla da diše. “Ti si zaista neverovatna!” 
“Videla sam i ja tebe”, odvratila je Mirjana. “Šta si videla?” “Videla sam kako me špijuniraš, kad sam ono bila gola u svojoj sobi. Priznaješ li?” Ivan je osetio kako su mu buknuli obrazi. “Videla sam te i u tvojoj sobi sa mojim gaćicama. Kakav to bolesnik, perverznjak drka na prljave gaće svoje majke?” Ivan je osetio da je sada u defanzivi. Ono što je uradio bilo je zaista perverzno i tu nema pogovora. “Šta imaš da mi kažeš o tome, je li?”, nastavljala je napad Mirjana. “Pa, ništa…ovaj…”, počeo je Ivan da zamuckuje. A onda je ukapirao o čemu je reč. “Čekaj, bre, malo!”, viknuo je. “Ja možda jesam drkao u tvoje gaćice i špijunirao te, ali bar nisam sisao kurčinu nekom idiotu i jebao se sa njim iza ćaletovih leđa. Šta imaš ti o tome da kažeš?” “Ja sam tebi rekla da paziš šta pričaš”, vrisnula je nemoćno Mirjana. Znala je da je u bezizlaznoj situaciji, ali je nešto morala da pokuša.
Ivan je bio osokoljen ovim njenim jadnim izgovorom. “Mama, jesi li ti jebena pušačica?”, rekao je. Onog sekunda kada je to pitanje napustilo njegova usta, znao je da je napravio najveću grešku svog života. Mirjana ga je tako žestoko ošamarila, da mu je skroz okrenula glavu na jednu stranu i raskrvarila donju usnu. Preko celog Ivanovog lica se jasno oslikavala Mirjanina šaka. Od jačine udarca oči su mu se napunile suzama. Otvorio je usta u šoku, ali ništa nije rekao. Naglo se okrenuo i izjurio iz kuhinje. Mirjana je bila u šoku. Nije mogla da veruje šte se sve izdešavalo. Nikada nije ni pomislila da digne ruku na svog sina. Počela je nekontrolisano da plače i strovalila se u najbližu stolicu. Jedina dobra stvar je da Branko nije u tom času bio kod kuće. Ivan je ležao na svom krevetu kada je začuo kucanje na vratima njegove sobe. Ignorisao je to. Mirjana je pokucala ponovo, a zatim polako otvorila vrata i lagano ušla u sobu. Ivan ju je letimično pogledao i spazio da su joj oči crvene od plakanja. Okrenuo je glavu na drugu stranu i zurio u neku zamišljenu tačku na zidu. Prišla je i sela u sami ćošak Ivanovog kreveta. Obrisala je suze maramicom i posmatrala posterima prekriven zid, neprogovarajući ni reč. Mogao se samo čuti poneki njen jecaj. Konačno je prikupila hrabrosti. “Izvini”, prošaputala je. Ivan je to čuo, ali je odlučio da ništa ne progovara. Ionako nije znao šta bi rekao.
Mirjana je konačno pogledala u svog sina. Za jedan sekund su im se sudarili pogledi, ali  je on brzo skrenuo pogled na drugu stranu. “Izvini što sam te udarila i izvini za…za sve.” Počela je ponovo nekontrolisano da plače. Ivan je duboko uzdahnuo i pogledao svoju uplakanu majku. Pitao se šta bi uopšte mogao da joj kaže. Osetio je da ga ljutnja prolazi dok mu se srce slamalo zbog majčinih suza. Konačno je sakupio dovoljno hrabrosti da progovori. “Izvini ti, što sam te nazvao jeb…ovaj, mislim…onim imenom”, promucao je. “Hvala ti”, prošaputala je, brišući suze. Sabrala se dovoljno da postavi pitanje koje joj se celo vreme vrzmalo po glavi. “Hoćeš…hoćeš li…da kažeš svom ocu?” Mada je Ivan znao da ovo pitanje sledi, ipak još uvek nije bio spreman da odgovori. “Stvarno ne znam”, rekao je iskreno. Sedeli su ovako zajedno još dugo u tišini. Konačno je Ivan prvi progovorio. Glas mu je bio drhtav usled prisustva najrazličitijih emocija. “Zašto? Zašto si to uradila, mama?”
“Eh, duga je to priča.” Neprestano je brisala oči, ali suze nisu prestajale. “Ja imam vremena. Reci mi, objasni mi.” Ivanov glas je već bio mnogo nežniji. Ovo je pre bila molba nego naređenje. Mirjana je ustala i otišla do prozora. Počela je da pada kiša. Ništa od Brankove jutarnje šetnje, verovatno će još malo pa i on stići. “Ovo vreme je stvarno bez veze ovih dana”, rekla je bezvoljno. “Dobro, ne moraš ništa da mi kažeš”, i Ivan je delovao utučeno. Mirjana se vratila do kreveta i sela pored Ivana. Uzela ga je za ruku, ali ju je on brzo otrgao. Mirjana je bila uporna i ponovo mu je uzela ruku i stavila u svoja krila. Uzdahnula je. “Ivane, ja sam napravila mnogo krupnih grešaka u svom životu, ali to što sam našla ljubavnika je najveća greška. Sve je počelo pre godinu dana. Ja nikada nisam poželela da se to desi…nikada nisam tako nešto planirala. Nikada nisam tražila nekoga.” Zastala je za trenutak i uzdahnula. “ Nakon što je tvom ocu pre dve godine ugrađen bajpas, izgubio je svaku želju za mene. Nikada on nešto i nije bio posebno zainteresovan za seks, ali zbog tih lekova i svega toga i to malo interesovanja je izgubio.” Ivan je već počinjao da se pita da li zaista želi da sluša ovako nešto. “Tvoj otac je dosta stariji od mene, a ja sam na vrhuncu…u seksualnom smislu.” “O, Gospode bože”, zbunio se Ivan. “E, pa, sam si tražio da ti ispričam. Hoćeš da prestanem?” Mirjana je stegla Ivanovu ruku, nadajući se da će reći da. Povratka više nije bilo. “Ne, ne. Nastavi.” reče Ivan.
“Pa, pre nekih godinu dana, imali smo neke konsultacije sa spoljnim saradnicima i nekim firmama i tamo sam i srela Stanka. Razgovarali smo, popili par pića…mislim da je bilo više od par pića. Sledeće čega se sećam je da sam u njegovim kolima i da se ljubimo. I tako jedna po jedna stvar i eto, započeli smo aferu. “Pa i nije ti nešto duga priča. Meni ovo sve zvuči isuviše jednostavno”, reče Ivan. “Mora da je tu bilo još nečega”. “To i jeste sve veoma jednostavno, ali se uvek kasnije iskomplikuje.” Mirjana je opet obrisala oči od suza. “Tako je sve počelo. Trebao mi je samo neko da me zagrli, da me drži u rukama. Neko kome bih bila potrebna…kome bih bila željena.” Mirjana je ponovo zajecala. “Ženi je potrebno da se oseća potrebnom…voljenom.” “Tata je bio tako hladan prema tebi?” “Ne uvek. Nemoj pogrešno da me razumeš, tvoj tata je bio dobar prema meni. Radio je naporno…možda čak i previše.” “I ti si radila naporno, mama. Izgradila si sjajnu karijeru.” Ivan nije bio siguran zašto je ovo izgovorio. Bilo je to skoro kao da je brani. “Hvala ti. To mi puno znači”, rekla je, stežući mu ruku i blago se smešeći kroz suze. “Bila sam neiskusna kada smo se venčali. Znam da nisam bila neka ljubavnica. Tvoj otac mi je bio prvi.” Ponovo je uzdahnula i pogledala ka prozoru po kome je već počela da dobuje jaka kiša.
“Voliš li tatu?”   “Da. A sigurna sam da i on mene voli.”   “Očigledno da to nije bilo dovoljno.”
“Ljubav je promenljiva stvar. U početku je ispunjena uzbuđenjem i…i seksom, ali kako vreme protiče, ona se menja. Nažalost, kako ljudi stare, njihove želje ponekad izblede. Kod tvoga oca jesu, kod mene ne. To dodatno iskomplikuje stvari. Tačno je da je ljubav najvažnija stvar u braku, ali nije jedina stvar. Mora da bude i seksa. Seks je važan u svakoj vezi.” Ivan je klimnuo glavom. Sasvim je razumeo to. Iz njegovog ograničenog iskustva, znao je da je seks bitan. To je stvar koja mu je bila 24 časa dnevno na umu. Mirjana je iznenada dobila neki sneni pogled u očima. “Kada sam upoznala Stanka, bila sam u vrlo lošem stanju. Lekari su rekli da će tvoj otac zapadati u depresije, ali nisam ni slutila koliko loše će to da bude. Ti sigurno nisi primetio, ali on jedva da je razgovarao sa mnom. Na kraju sam postala veoma usamljena. A onda sam upoznala Stanka. U početku je to bilo obično zezanje. Seks nije bio ništa spektakularan tog prvog puta…kao i u mnogim vezama. Međutim, kako smo se vremenom upoznavali, to se promenilo. Počeo je da radi neke stvari…stvari koje ja ne bih ni pomislila da uradim. Počeo je da mi priča šta da radim. Recimo, zove me u kancelariju i naredi mi da skinem gaćice odmah dok još razgovaram sa njim.” Ivan je osetio meškoljenje u gaćama. Usta su mu iznenada postala skroz suva, a srce mu je snažno lupalo. Zamalo da joj kaže da stane sa pričom. “Terao me da masturbiram za svojim stolom dok ljudi prolaze pored moje kancelarije. Odveo bi me u restoran i nabijao mi prste sve dok ne bih svršila sedeći za stolom.” Mirjana je zastala i pogledala Ivana. Videla je da se sav zacrveneo u licu. “Hoćeš i dalje da slušaš?”  “Uh…da…ovaj…nastavi,da.” Kita je počela da mu se grči.
Mirjana je ustala i ponovo odšetala do prozora. Ivanove oči su je u stopu pratile. Imala je na sebi suknju koja je bila tesna na dupetu i kratka. Gore je nosila bluzu dugačkih rukava sa velikim “V” izrezom oko vrata koji je otkrivao lep dekolte. Ukapirao je da se sredila za kupovinu ili nešto drugo. Bila je seksi, ali ništa napadno. “E, kad bi bar ponovo zasijalo sunce”, rekla je dok je kiša pljuštala po prozoru. Kada se okrenula, bradavice su joj bile očvrsle i nazirale se kroz bluzu. Nagnula se na prag prozora i nešto se zamislila. Ivan je osetio kako mu se kita kruti dok bulji u nju. Umalo je zaječao u trenutku slabosti. “Vremenom smo postajali sve drskiji. Sad ono kad sam bila u Hrvatskoj, bila sam sa njim i tada smo čak vodili ljubav na trajektu, a ljudi svuda oko nas. Bili smo na onoj višoj platformi pored stuba. Pritisnuo me je uz ogradu i taj stub, podigao mi suknju i skliznuo u mene. Što je najgore, sa druge strane stuba, a to ti je samo desetak centimetara, bile su neke dve žene. Bila sam blago nagnuta preko ograde, a one su nešto non-stop pričale i čak su se par puta i okretale ka meni. Učio me je i oralnom seksu, kako da ga pružim muškarcu, da ga što bolje uzbudim. To smo radili svugde. Jednom sam mu popušila u liftu dok smo se peli ka svojoj sobi.”
Ivan je gutao knedlu za knedlom. “Jebena pušačica…jebena pušačica”, odzvanjalo mu je u glavi, dok mu se kurac grčio. “Tvoj otac…Branko nikada nije mnogo mario za oralni seks. Nije želeo da me liže, niti je tražio da mu pušim.” “Video sam da si mu progutala spermu”, izletelo je Ivanu, a onda je istog časa pomislio, “Ma, da li sam uspeo da izvalim ovako nešto, kreten.” “Jesam”, odgovorila je, u nemogućnosti da porekne, jer očito da je video to. “Vremenom sam zavolela to. Neke žene to ne vole. Nisam sigurna da li je to do samog pušenja ili možda sperme da me to toliko uzbuđuje. Možda je to zbog toga što sam ja tada glavna. Tada ja odlučujem kada će moj ljubavnik da svrši.” Mirjana je ponovo zastala i zatvorila oči za trenutak, kao da ponovo proživljava neki događaj. “Stanko me čak naučio i da zavolim…da zavolim analni seks.” “Analni seks”, skoro se razdrao Ivan. Mirjana se zacrvenela. “Da”, prošaputala je. “Prestala sam da uzimam pilule još pre nekoliko godina. Mislila sam da nema veze, pošto Branko i ja ionako nemamo seks. Baš zbog toga, Stanko nije mogao da svršava u moju…ovaj, moju pič…mislim, vaginu.” Mirjana je pogledala u svog sina i zapitala ga, “Jesi li i dalje siguran u vezi ove priče?” “Samo ti nastavi”, brzo je odgovorio Ivan.
“Pa, s obzirom da mu nisam davala da svršava u mene, kompenzovala sam to tako što sam mu dala analno. U početku je bilo baš bolno, ali kako sam se privikavala, naučila sam da to zavolim.” Ponovo je Mirjana zastala i pogledala svog sina. Skoro joj se učinilo da je videla blago čuđenje na njegovom licu. “Elem, imali smo seks u mojoj kancelariji, u njegovoj kancelariji, u mojim kolima, u njegovim kolima, skoro svugde gde bi mogao da pomisliš. Jedino mesto gde to nismo radili, je u mom bračnom krevetu.” “E, toliko i o tome”, odgovori Ivan. Mislio je da to kaže šeretski i veselo, ali je to ispalo onako zlobno. “Žao mi je zbog toga. Osećam se krivom.” Mirjana se vratila do kreveta i sela. Uzela je ponovo Ivana za ruku. “Možeš li mi ikada oprostiti?” Umesto da odgovori, Ivan je upitao, “Da li ga voliš?” Mirjani se naboralo čelo. “Stanka? Šta ti pada na pamet? Naravno da ne. On je srećno oženjen i ima dvoje male dece. To je bio samo seks. Znaš kako je to, zar ne?” “Da, valjda.”
“Da li ste…da li ste ti i Marija seksualno aktivni?” Ivan je jedva ukopčao da je razgovor krenuo na drugu stranu. “Da…pa, na neki način.” Mirjana se osmehnula. “Na koji to ‘način’?” “Uh…mislim ja odradim nju…znaš, ustima, ali ona meni neće. Hoće da mi ga izdrka, ali kaže da je pušenje grozno.” “Opa, ovo su neki novi momenti. Obično je obrnut slučaj. Devojke će da popuše momcima, ali oni neće da to uzvrate.” “Ja sam drugačiji. Ja volim to da radim.” Odjednom se zacrveneo u licu. “Ovo je neprijatno, mama. Momci ne razgovaraju ovako sa svojim majkama.” Mirjana se opet osmehnula. “E, pa, budimo nas dvoje različiti od drugih. Ako ne možeš da razgovaraš sa svojom majkom, pa sa kim ćeš onda?” Smejala se po prvi put. “Ivane, sine, izvini još jednom što sam te udarila. I izvini što sam te nazvala onako…znaš…perverznjak. Nisam tako mislila. Znam ja da si ti mladić i da ti hormoni divljaju, tako da mislim da nije neobično to što želiš da me gledaš…ili, znaš već…koristiš moj donji veš.” Sada je bio Mirjanin red da pocrveni. Ivan je bio već crven kao bulka.
“I šta ćemo dalje?”, upitala je Mirjana. “Ja neću ništa da kažem tati, ako si na to mislila.” Mirjana je zatvorila oči i izdahnula sa olakšanjem. “Hvala ti, dušo. Neću se više viđati sa Stankom”, rekla je. Oči su joj ponovo zasuzile. “Mogu li da dobijem jedan zagrljaj?” Raširila je ruke. Ivan se nagnuo ka njoj i snažno je zagrlio. Odjednom je mogao da oseti njene meke grudi na svojim grudima i opojni miris njene kose. Kita mu se trgnula. Kada su se pustili, njegov šorc je bio kao šator. Mirjana je videla da je Ivanu bilo malo neprijatno, pogledala je ka dole i videla razlog. I nije bila puno iznenađena što je videla da ima erekciju. Nasmejala se i blago protresla glavom kao da je bezobrazni dečko. “Izvini”, procedio je Ivan postiđeno. “Moraćemo i o tome da popričamo”, reče ona, bacivši pogled u njegovo krilo. “Uh…naravno“, odgovorio je Ivan, madanije bio siguran šta to tačno znači. Mirjana je ustala i krenula da izađe iz sobe. Mahinalno se okrenula ka Ivanu i ulovila njegov pogled na svom dupetu. “Da li mi je možda ova suknja malo tesna? Čini mi se da sam se ugojila, a?”, upitala je što je naivnije mogla. “Ovaj, pa, ne…ne, zaista, izgleda super… Mislim…imaš stvarno sjajno d…ovaj, znaš već, stražnjicu.” Ovo je iskreno nasmejalo Mirjanu. “Hvala ti, dušo. Uzgred, možeš slobodno da kažeš dupe”, odgovorila mu je uz smeh. Vratila se do njega i poljubila ga u usta. “Jesi li zainteresovan da pođeš sa mnom u kupovinu. Trebaju mi neke nove stvari.” Stajala je uz njega sa rukama oko njegovog vrata, bila je na nekoliko centimetara od njegovog lica i gledala ga pravo u oči.
“Može, naravno”, reče Ivan. “Mislim…ionako ništa nisam planirao za danas.” Mirjana je bila pomalo iznenađena njegovim odgovorom, jer je znala da je šoping poslednja stvar koju bi neki tinejdžer radio. “Spremi se i čekam te dole za nekoliko minuta.” Poljubila ga je ponovo u usta, ali je ovog puta to potrajalo malo više… tačno sekundu duže nego što bi trebalo. U oči joj je pala mala posekotina na donjoj usni. “Izvini i zbog toga”, rekla mu je i dodirnula njegovu usnu. Onda je to mesto nežno poljubila, a onda opet njega u usta. Onda se dogodilo nešto neverovatno. Bez razmišljanja je vrhom svog jezika dodirnula njegove usne. Kada se osvestila šta je uradila, brzo se odmakla od njega. Pogledala je dole i videla kako mu nadignuti šorc pulsira. Nagla se kraj njegovog uveta i prošaputala mu, “Ima tamo nekih gaćica u korpi za veš.” Ali je brzo dodala, “Ustvari, crvene koje će biti tamo večeras, biće bolje, svežije.” Nasmejala se kada se Ivan zacrveneo i oborio pogled.
Tek je sada shvatila koliko je zabavno zadirkivati ga.  “Mamaaaa!!!”, zacvileo je Ivan, a srce u grudima mu je snažno zalupalo.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Eksplozija strasti u porodici

Gledajući kroz ključaonicu od vrata na kupatilu, video sam opuštene dojke koje se talasaju levo-desno. Koža na dojkama i stomaku je blago izborana, ali i delimično zategnuta malo većom količinom masnih naslaga ispod. Da, gledao

Vadila ga je iz usta,ljubila,lizala…

Sve je pocelo dok je moja komsinica Nevena bila jos mlada,imala je tek 17 godina i gledala me onako provokativno,u mom prisustvu je uvek se ponasala onako poludroljasto,flertovala je i meni je to sve bilo

Poigravanje sa muškarcima

Svaki put kad bi prisla njegovom radnom stolu ja sam to radila kurvanjski i tako izazovno verovatno sam ga dovodila do ludila.Uglavnom sam nosila dekoltirane kosulje i bluze i sise su mi uvek ispadale njemu