Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Poslovno putovanje i trojka

Kolega Nenad i ja stalno putujemo poslom zajedno, međutim posao i zadovoljstvo obavezno kombinujemo. Gde god otputujemo, potrošimo silan novac na izlaske, večere, žurke, privatne zabave. Skroz kul ribe, ali i sponzorušice se lepe bukvalno za nas, tim pre jer pored novca kojeg trošimo izgledamo obojica odlično, iako imamo godina u jako dobroj smo formi fizički, a i lepo se oblačimo. Na ime toga dešavalo se da jebemo dve, tri pa čak i četiri devojke u svojim apartmanima, klubovima, kolima.

Prošle godine u Budvi, nakon sastanka sa partnerima, otišli smo na ručak. Restoran je bio na samoj plaži sa vrhunskom klopom i pićem. Naravno, vrhunske pičke se sunčaju baš tu i načn n akoji smo trošili, veselili se, slavili im je privukao pažnju. Ubrzo je u našem društvu bilo nekoliko devojaka, očigledno sponzorušica. Jesu izgledale sjajno, međutim i meni i kolegi pažnju je privukla devojka koja je bila na ležaljki svega par metara od nas. Slušala je muziku na slušalicama, pijuckala svoje piće, lagano đuskala, mazala se uljem. Apsolutno je bila u svom svetu i nije obraćala pažnju na nas, međutim i Nenad i ja smo je primetili.

U trenutku kada je izlazila iz mora polako u svom malom srebrnom metalik bikinuju koji je jedva držao njene savršene grudi na mestu i tangicama koje nisu mogle da sakriju njeno savršeno dupe, bukvalno smo otvorenih usta gledali ka njoj. Visoka, dugih vretenastih nogu, preplanulog tena, savršeno ravnog stomaka, duge smeđe talasaste kose, a lice i oči egzotične, sa postojanom, ali ne nametljivom šminkom. Ukusno urađena koloritna tetovaža preko cele desne butine je bila pun pogodak.Apsolutno je imala svu našu pažnju iako je imala tek 20ak godina. Naravno da je primetila, ljubazno se nasmejala, mahnula i vratila se na svoje mesto i vratila slušalice u uši.

To nas je svakako još više zaintrigiralo. Momak koji je bio u društvu je poznavao. Rekao je da se zove Milica i da može da nas upozna. Nismo hteli ni časa da časimo, odmah smo predložili da odemo do nje. Prišli smo, taj momak se pozdravio i poljubio s njom, a onda predstavio nas. „Moje kolege su apsolutno opčinjene tobom, nas u društvu ni ne primećuju“rekao je kroz osmeh. Pružila je ruku prvo Nenadu, pa meni i kroz osmeh (savršeno beo) rekla „momci, ako želite možete da mi se pridružite na plaži“. Pristali smo i čim smo seli, poručila nam je piće. Zaplila je cigaretu i započela priču. Toliko nam je bilo prijatno da smo izgubili predstavu o vremenu. Društvo je kretalo, pa smo i mi odlučili da krenemo, međutim pozvali smo je na večeru.

Prihvatila je poziv i u dogovoreno vreme se dovezla do našeg hotela. Popela se do naše sobe gde je večera bila servirana na terasi s pogledom. Bila je obučena tako jednostavno, farmerice uske, bela uska majčica, teksas jaknica i bele patike, ali je bila tako seksi, pogotov preplanula i bez trunke šminke. Uveli smo je na terasu, seli i ponudili pićem. Neverovatno je da smo čitavo veče proveli sa njom pričajući. Mahom je ona pričala, a mi smo je kao hiponotisani slušali. Iako su nam kurčevi bili dignuti svo vreme, ništa se nije desilo. Nismo pokušavali ništa, nismo želeli da prekidamo šta god je to bilo.

Oko 1 posle ponoći rekla je da bi da krene. Međutim, zastala je „momci“ rekla je zavodljivo “meni jako prija Vaše društvo, što mi se nebiste pridružili na partiju na koji idem“. Obojica smo je želeli, nismo želeli da ode, želeli smo nešto sasvim drugo, međutim opet kao hipnotisani smo pristali.

Odvezli smo se mojim kolima do kluba. Ljudi moji, kakav provod. Popili smo, zezali se, upoznali brdo ljudi, ali sve što smo želeli je da đuskamo sa njom. Plesala je tako zavodljivo, mrdala kukovima na sve strane, čas sa Nenadom, čas sa mnom. Naši prsti su bili svuda po njoj, ali to njoj nije smetalo. Nije joj smetalo ni to što je u nekom trenutku bila u sendviču između nas dvojice. Bilo smo potpuno opušteni, pripiti, mazili se sa njom, napaljeni potpuno, a ona je samo plesala i flertovala.

Oko 4 sata smo krenuli iz kluba. Vratili smo se taksijem jer smo bili previše pijani da bismo vozili. Pošto je i ona bila pijana, kada smo stigli ispred hotela, nije htela da uzme svoj auto, već je na recepciji htela da iznajmi sobu. Budući da smo mi imali aprtman (a i druge planove) nismo to dopustili , nego smo je poveli sa nama u aprtman. Pristala je, došli smo do apartmana. Kada smo ušli, nas dvojica smo izašli na terasu, a u na vratima terase se pojavila ona. Bila je obmotana samo velikim peškirom jer se upravo istuširala. Prišla nam je. Donela nam je po čašu vina. Zavodljivo i polako, a sočno poljubila je Nenada tik pored usana, a zatim i mene tik pored uha. Taman što je htala da kaže nešto, uhvatio sam je za obraz i povukao je ka meni. Poljubio sam je. Taman me je pogledala, kada je Nenad uhvatio za rame i okrenuo ka sebi. Poljubio je i on.

Srce joj je lupalo kao ludo. Osećali smo to i Nenad i ja jer je bila opet u sendviču između nas. Bila je leđima naslonjena na mene, a okrenuta ka Nenadu.. Disala je polako, ali isprekidano. Poljubio sam je u rame jednom, drugi put, a onda krenuo uz rame prema vratu dok se ona nežno ljubila sa Nenadom. Nežno sam je poljubio u uho, a onda prešao jezikom preko njene ušne školjke, a onda joj lagano ubacio jezik u uho. Samo je uzdahnula i okrenula glavu preko ramena ka meni. Usne i jezik su nam se spojile u poljubac dok joj je Nenda polako odmotavao peškir.

Za tili čas je na terasi između nas bila potpuno naga. Nastavila je da se ljubi sa mnom preko ramena dok se Nenad spuštao poljupcima preko njenih grudi na svoja kolena. Za čas se njegova faca našla u blizini njene glatko obrijane pičkice. Podigao joj je jednu nogu na svoje rame i zaronio jezikom među njene noge. Milica se uz sve glasnije uzdahe ljubila sa mnom preko ramena dok sam joj ja mesio savršene okrugle i čvrste grudi.

Nenad je ustao, skinuo se skroz, za njim i ja, a onda smo je poveli u sobu polako. Legla je na prostrani krevet, Nenad je legao sa njene desne strane, a ja sa leve. Kučevi su nam bili naslonjeni na njene butine. Nenad je poljubio, a ja sam počeo da joj obrađujem sisu i bradavicu sočno, dok joj polako prstima mazim potpuno mokru pičkicu.

Povukao sam je ka sebi, postavio na bok, bila je leđima okrenuta meni. Polako je moj kurac tako zguza našao put do njene pičkice i nestao u njoj. Budući da je bila okrenuta ka Nenadu, ponudio joj je kurac. Lagano mu ga je nadrkala, a onda je počela da ga balavi tako sočno i pohotno.

Bez problema smo uhvatili ritam. Pušila mu je u ritmu u kojem ga je primala. Njen jezik je bio svuda na njegovo glaviću, jajima, dnu stomaka. Promenili smo pozicije. Ja sam ga izvadio, a ona je zajahala Nenada i nabila se na njegovu kurčinu. Ja sam stao pored njih, a ona je zgrabila moj kurac i počela da ga drka u ritmu u kojem se nabijala na Nenadov kurac. Sve brže se nabijala i sve brže mi drkala kurac, jer orgazam joj je nailazio. U treutku pre nego što je počela da svršava počela je da mi ljubi kurac i mazi se licem po njemu. Svršila je jako glasno. Bukvalno je pala preko Nenada. Međutim nas dvojica nismo bili gotovi.

Došao sam iza nje. Nenadov kurac joj je bio u pički, a dupe svršeno otvoreno. Počeo sam da joj ližem čmarić. Prvo se bunila na kratko, međutim primila je jedan, pa još jedan prstić u dupe. Kada joj se čmarić dovoljno opustio počeo sam odpozadi da joj uguravam dobro namazan kurac uljem u dupe. Bila je van sebe. Očigledno joj nije bio prvi put da ga ima u dupetu, a i prijalo joj je toliko da smo posle kraće pauze primetili da je počela da meša dupetom. Nenadov kurac je nestajao ritmično u njenoj pičkici, a moj u njenom dupetu.

Polako i ritmično smo je jebali, ljubili se sa njom, mazili se, toliko smo je opustili da je bukvalno dva minuta kasnije svršila ponovo i to bez ikakve najave orgazma. Samo je odjednom prestala da se ljubi s Nendom, ubrzala ritam i počela da uzdiše. I Nenad i ja smo joj nabili prste u usta u istom trenutku. To je samo ubrzalo orgazam. Bukvalno je ekspoldirala.

Pribio sam se skroz uz nju i u par krtakih pokreta i ja počeo da svršavam. Nisam vadio kurac iz njenog dupeta, nego sam sipao mlaz za mlazom. Samo što sam ja završio, Nenad je bukvalno skinuo s kurca, bacio je na leđa i nakon par pokreta izdrkao joj po celom telu. Sperma je šikljala u mlazevima svuda po njoj, po grudima, stomaku, deo je čak završio po licu i u kosi.

Nakon što smo se smirili, redom smo išli na tuširanje, a onda zaspali jedni pored drugih na istom krevetu. Nismo se mrdnuli do 12 sati.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Ahhh…tako je, mili…

Znate ono kad upoznate neku osobu, pa vam se ona stalno mota po glavi, šta god da radite i gde god da ste? Jebano, je l’ da?! I kakav je tu lek, za tu muku?

Kako dobro jašeš

Potpuna seksualna kontrola nada mnom od strane moje supruge, kao i agonija koju je moj zaključani chastity cuckold kurac preživljavao, svoj novi vrhunac doživeo je u subotu veče kada je neko pozvonio na vrata.Daca je

Iživljavanje nad strinom

Strina Aida je prestala da se farba u crveno,pocela je u poslednje vreme da gubi kilograme,cak za ovih 5 meseci je smrsala oko 7kg… Ali zato grudi su jos sada mnogo izrazenije,struk vidak,ma savrsena milfara