Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pohotna keva

Keva i ćale su se celo jutro svađali. Pre polaska na svadbu ustanovilo se da naš automobil ne mrda s mesta. Preko noći mu se ispraznio akumulator. Za sat vremena trebali smo da budemo u crkvi Svetog Nikole gde se venčavala kćer mamine najbolje prijateljice Radmile Ružić. Ćale  je jedva pristao da je prati, nakon što mu je stara po hiljaditi put zapretila razvodom. Ne znam iz kog razloga sam i ja odlučio da idem s njima, valjda zato jer je keva obukla  tesnu,  jarkocrvenu haljinu s dubokim dekolteom,  do pucanja zategnutu na obilatoj guzici i  bokovima. Znao sam da će mnogi na svadbi da pilje u njene ogromne sise i mesnatu guzicu, i da ću moći da je zamišljam s tipovima, što je u poslednje vreme postala moja opsesija. Skrivao sam taj fetiš od svih, naročito od mog društva sa ćoška.  To je bio i razlog zašto poslednjih godina nisam odlazio na letovanje s društvom, iako smo svi bili punoletni, nego s roditeljima u Tursku.  Mamino raskošno  telo koje se preliva iz bikinija I pohlepne oči stranaca koje pasu po njoj, ćaletu pred nosom. Privlačila je svojim prebujnim telom, glasnim smehom, samouverenim kretnjama iskusne žene koja zna kakvim adutima raspolaže.  Celom pojavom je davala do znanja muškarcima da se oko nje isplati potruditi… Siroti ćale kao da je godinama propuštao da vidi sve te znakove neverstva.

Voleo sam da je uhodim dok flertuje. U Turskoj su je muškarci  startovali čim bi se pojavila sama na plaži. Privlačila je poglede svojim nesvakidašnje bujnim telom i plavom punđom. Bog je, za razliku od oblina, nije obdario bujnom kosom. Zato je tanke pramenove najčešće vezala u rep ili u punđu. Uživala je u pažnji mlađih mišićavih tipova. Bili su to najčešće „maseri“.  Saletali su je na lošem engleskom ne skidajući pogleda s njenih dojki i time otkrivali pravi predmet njihovog interesovanja. Promatrao sam to sa strane. Čekali su da mama ostane sama da joj priđu i ponude usluge masaže. Ja bih se povlačio uz neki izgovor,  ali tek toliko da se pomerim dovoljno blizu i nastavim da pismatram… Nije odbijala njihova udvaranja iako je jedva natucala par reči engleskog. Osmehivala im se ili glasno cerekala ispod sunčanih naočala, što bi ih redovnoo raspaljivalo. Nakon nekog vremena dopuštala bi da joj razmažu ulje za sunčanje po ledjima i ramenima dok ona opušteno leži na peškiru. Posmatrao sam kako im ruke klize po maminom telu kao da je miluju. Povremeno bi joj šakama zalazili ispod pazuha odakle su njene grudi  kuljale poput naduvanih balona. S vremena na vreme, tobože usput, podvlačili su ruke dublje i nastavili da pričaju s kevom kao da im šake nisu pune njenih sisetina. Bio je to prizor za bogove!  Ukoliko bi joj se maser svideo, blago bi se oslanila na laktove odižući golema prsa od poda, kako bi ostavila više mesta za njegove ruke. Mama je, zavisno od raspoloženja znala i da prekine igru hladnom gestom koja je davala do znanja da je sada dosta.  Pogled ispod sunčanih naočala uvek joj je bio usmeren prema puteljku koji je vodio do hotela, odakle je mogao doći ćale. Niko u blizini nije smatrao da se događa nešto neprilično jer su na plaži mnogi mladići masirali žene. Gledao sam Turke kako s požudnom grimasom oberučke mese  mamine grudi ispod raskopčanog prsluka . Bili su vešti i očito istrenirani za ovakve situacije, a mamine grudi su bile teške, privlačne i klizave od ulja. Bili su to vrhunci moga letovanja, koje sam posle evocirao u bezbroj drkanja.
Kada bi postalo očigledno da se ne radi samo o masaži, mama bi ustala i uputila se prema moru.  Ostavila bi grudnjak i zanosno ljuljala ogromnim sisama na kojima su krupne bradavice štrčale kao palčevi.  Pogledi bi se dizali prema njima dok bi maser sledio njenu okruglu zadnjicu prema plićaku, kao hipnotisan. U vodi je ispred sebe ponosno gurala velike plutače od mesa sve dok ona  i Turčin ne bi nestali iz vidika. Mogao sam samo da vidim dve tačke njihovih glava… Tih desetak ili dvadeset minuta drhtao sam od uzbuđenja s neizrecivom erekcijom, zamišljajući stvari koje tamo verovatno rade… Njegove ruke koje požudno lutaju kevinim telom, masiraju joj grudi, klize niz struk do širokih bokova, hvataju joj debele guzove. Mamine pune noge koje se razmiču i primaju ga dok isturenog kurca pokušava da je natakne, a kad mu to uspe, ona ga steže masivnim butinama i grli oko šije. Nasrću jedno na drugo kao opsednuti a jezici im se isprepliću u vatrenim poljupcima. On melje na grlenom turskom dok se mamine sise divlje izdižu iz vode u njegovim šakama…
Ćale za mamine flertove nije znao, jer je većinu vremena provodio spavajući u sobi ili pored bazena. Za mene su to bile uzbudljive predstave vredne slušanja dosadnih pričana odmoru ili konstantnih svađa mojih roditelja. 

Keva  je retko pila, piće je brzo hvatalo i začas bi menjala raspoloženje od veselog u provokativno. Na proslavi jedne Nove godine u društvu ćaletovih kolega s posla, popela se na sto s prijateljicom i plesala zadižući suknju dok su joj mesnati bataci sevali. Restoran je zakupila firma u kojoj je radio ćale, a društvo za stolom mojih roditelja delovalo je malo slobodnije od drugih sa dve pijane žene u pripijenim minicama . U jednom trenutku nekom je pozlilo i ćale se ponudio da ga odveze u bolnicu. Bila je to prilika za žene da se raspojasaju, obe su se popele na stol, i stale da uvijaju bokovima  zaokupljajući pažnju muškaraca. Njima nije puno trebalo da se zagreju jer su celo veče izvodili masne šale, i delili vulgarne komplimente mami i njenoj prijateljici. Ćale se na to kiselo smešio iako se videlo na mu aluzije na mamine velike grudi nisu po volji. Kada je jedan od njegovih kolega preterao u alkoholu, nazvao me da dodjem s autom i uputio se s tipom u delirijumu prema gradskoj bolnici. Napolju je vejao priličan sneg. Provirio sam u restoran koji je delovao krcato. U separeu na stolu, za kojim je sedelo pola tuceta muškaraca,  mama je  bacakala duge noge, mesnate i dobro izvajane, dok je njena prijateljica podvriskivala mešajući dupencem. Keva se prilično nalila. Društvo za stolom paslo je pogledima ispod njene suknje.  Nakraju im je neki rmpajlija pomogao da siđu sa stola. Prvo je s lakoćom spustio mršaviju, a onda mamu obuhvatio oko podebljih bedara zadižući joj suknju visoko. Nasta smejanje jer je otkrio  reke mesa na maminim bokovima  i polovinu nabujalih guzova u crnim tangama. Bio je snažan, bradat, bivoljeg vrata za kojeg se mama u strahu držala. Prihvatio joj je debele polutke guzice oberučke.  Prelivale su se iz njegovih velikih šaka. Stara se malo smejala, malo uplašeno upozoravala da može da padne… Pogled joj je bio mutan i razvratan.
„Jebote, al sam se uroljala!“- kikotala je dok je tip vrteo  u krug kao lutku, pretvarajući joj guzove u testo.. Njena prijateljica stala je pred svima  da joj pijano lupa šamare po otkrivenim polutkama. Od svakog udarca bi se izazovno zatalasale. Bio je to sumanut prizor, kojeg sam bez reči promatrao iza zida. Bilo ko mogao je da naiđe i vidi golotinju moje mame.
 „Pusti me, bre, upišaću se!“- keva se bacakala glumeći nemoć. Njeno raskošno dupe i duge izvajane noge u štiklama delovali su na muško društvo za stolom. Gutali su je pogledima. Bili su to pretežno ćaletovi prijatelji s posla. . Iz pretesne mamine suknje meso je kipelo na sve strane, a jedna monumentalna sisa skoro se ovesila iz bluze. U jednom trenutku mamina prijateljica uz smeh je razdvojila debele polutke njene guzice i ukazao se procep  jedva prekriven trakom crnih tangi. Lepo se videlo da je glatko izbrijana izmedju jastuka od mesa .
„Bokte, koja mešalica!“ reče jedan oduševljeno.

„To meša i usisava! Vredi para!“- zacereka se drugi.

„Svaka čast Radojka, ima te svugde gde treba! Ljubiša je pravi sretnik!“- čuo sam i trećeg.
Celim restoranom je odzvanjala muzika, smeh, pesma i vriska pijanih gostiju. Ćaleta nije bilo na vidiku, verovatno se zadržao u bolnici… Mamina prijateljica uspela je da joj zadigne suknju do kraja , otkrivajući široke bokove i lepo zaokruženu guzicu.
„Je li dobra?“ – cerekala se pijano gledajući muškarce koji bulje u kevinu izbrijanu picu koja je zevala prema njima.
„Doooobraaaaa!“ – jedan je ustao i odvalio par šamara po otkrivenom debelom mesu, a zatim na mamino iznenađenje uronio celo lice u njega. Društvo stade da urla od smeha kad se začulo njegovo roktanje iz kevinih polutki..
„Hahahahah, a  jesi lud jebote!“
„Jovo oće da se inhalira! Hohoho!“
Dok su se svi previjali od smeha mamin glas je naglo istanjio i postao promukliji.
„Eeeej, bre, dosta je, alooooo… jeste ludi! Puštaj me bre… Manijacii … šta radite breeee! Silujete me! Saće moj Ljubiša da vas ucmeka!! UHHHH!“- cijukala je i uvijala zadnjicom u svim smerovima.
„Kad imaš guzicu ko kobila! Ima te za petoricu, bre!!! Ne može Ljubiša to da zadovolji! Priznaj!!!! Hahahahahaha!!!“- kevina prijateljica se cepala od smeha i pijano joj razdvajala guzove dok je tip između maminih polutki unosio lice sve dublje, do klempavih ušesa i mumlao kao da se guši. Pijano zezanje kao da je prerastalo u nešto drugačiji tip zabave, a u središtu svega je bila moja pijana keva. U jednom trenutku, čuo se njen duboki uzdah, kao da se cepa iznutra. Njena prijateljica osetila je taj drhtaj i s obe ruke stala da gura  glavonju dublje među mamine guzove. Mamina krupna bedra podrhtavala su kao strune… Nakratko zavlada šutnja u društvu, dok su kevini uzdasi postajali sve glasniji, a njeno telo stalo da se izvija u grčevima. 

„Bogte stara, ti svršavašššš! Hahahahahaha!“ – zaceni se njena prijateljica s pijano uzbuđenim očima, a potom se okrene društvu:“Kurvetina svršava i to dobro! Da Ljubiša ovo vidi…“

„AHHHHHHHHHHH! OOOOH, JEBOTE!!!“- ote se kevi dubok uzdah iz grla. Jedan od muškaraca stade da se nagurava s drugim oko mamine guzice, neko je počeo da joj muze sisu i na tren zavlada napeta atmosfera u separeu.

 Pojava starijeg konobara uspela je ipak da promeni tok radnje. Delovao je otrežnjujuće vičući im „da ne rade sranja“. Mama se iskobeljala iz stiska i stala da namešta suknju, a potom grudnjak. Konobar je s nevericom gledao u prizor sisetine koju je pokušavala ubaciti nazad. Kevino lice  je bilo zajapureno i crveno dok je pokušavala da se upristoji. Njena prijateljica se i dalje pijano klatila obešena o bradonju koji je trpeo kritike konobara. Pomislio sam na ćaleta koji se u prometu probija kroz mećavu, dok keva ovde izvodi striptiz. Osetih neviđenu erekciju. Gotovo postiđen, udaljio sam se od društva iz kojeg je ponovo dopirao mamin  glasan smeh.

                                                              …

„Znala sam da ćeš sve da sjebeš! Ti si takav slučaj! Sjeb’o si mi život, a sad još i ovo! Idiote! Ubiću se majkemi!“- keva je očajavala pored pokvarenog auta. Kod svakog koraka razrez iznad kolena bi joj se rastvorio i otkrio duge, izvajane noge s pozamašnim butinama. U pedesetoj je volela da pokaže da još može da se nosi s mnogo mlađima od sebe. Nagnula se da zaviri u motor kojeg je ćale uzalud oživljavao ispod haube. Veliko dupe joj je zateglo haljinu a između masivnih guzova ocrtavahu se tange. Morala je rukom da pridržava grudi. Te velike i teške sise uvek su se borile sa grudnjacima i privlačile poglede. Mogu slobodno da kažem da su obiležile moje detinjstvo, kao i ćaletov brak. Moj stari je bio „onaj sa sisatom ženom“, a  ja „onaj sa sisatom kevom“.
Dreka koju je digla keva i haljina koja  je otkrivala previše toga na njenom obilatom telu privukli su  komšije.  Penzioner Bogoljub i Živorad, mladi udovac iz Bosne, oba su volela da s prozora gledaju moju mamu.
„Ide li komšija?“
„Treba li ruke komšinice?“- cerekali su se.
Ćale je ćutao i glavu zabio dublje pod haubu mumlajući sebi u bradu.
Mama se usiljeno osmehnula nadvijena nad ćaleta i mahnula im:“Ah, ovde nema pomoći!“
Komšije su gledale bez reči  kako  mama rutinskim pokretom vraća sisu na mesto.  
„Mogla si da ideš i gola, zar te nije sramota bre kako izgledaš! Imaš pet banki u dupetu!“- čale je promrsio tako da ga nisu mogli čuti.
„S tobom više nigde, ni na groblje!“- odbrusila je mama i osmehujući se susedima,  mobilnim nazvala taksi službu.

                                                   …

Zakasnili smo u crkvu, ali smo u hotel došli na vreme. U kevi je sve kuvalo. Krupan, mlađi taksista u belom mercedesu , neprestano je držao nogu na gasu, iako mu se u očima videlo kako bi hteo da vožnja potraje. Preko retrovizora je celo vreme merkao mamine grudi i noge koje su dobrano izvirivale iz proreza. Izdašne butine u zavoju bi joj se blago razmakle. Pogled nije skidao s mame ni dok je razmenjivao informacije sa ćaletom na mestu suvozača.. Njene butke  kao da bi se tada više razmaknule otkrivajući belinu mesa.  Radi li ona to namerno, pitao sam se. Još je bila besna na ćaleta. Kad  je besna mama radi sve da mu se osveti. Verujem da je tako puno sretnika iskoristilo svojih pet minuta kod nje.
„Vidi se da održavate svoj auto, a ne kao moj muž! Po njemu auto može da zaraste u korov! Ko i sve drugo!“. govorila je dok je zurio između njenih nogu.
Nije obraćala pažnju na mene. Verovala je kako ne mogu da prozrem njenu igru, ali blesak moćnih bedara lepo se video u retrovizoru kao i taksistov opsednuti pogled  koji se sada zavlačio između njih. Taksista proguda knedlu i počne da zviždi.
„Bogte!“- pomislio sam u sebi.
                                            …

Na recepciji hotela smo se napokon razdvojili. Ćale je sređivao formalnosti oko prijave i parkinga… To je trebalo da potraje neko vreme pa je mama je u pratnji taksista koji je nosio njene kofere, krenula u apartman, Taksist  je sledio do lifta prateći kao opsednut zanosno mešanje njene guzice. U koferima je bila mamina garderoba. Čak i ako bi negde samo prespavala uvek je vukla pune kofere garderobe. On se ponudio da ih ponese, ona ga je nagradila zavodničkim  osmehom i zajedno su ušli u lift. Uspeo sam da se ubacim u sledeći koji je ubrzo došao s druge strane. Izašao sam na petom spratu, gde se moja soba nalazila odmah do apartmana mojih roditelja. Brojevi 504 i 506. Keva je već stajala ispred vrata apartmana s taksistom koji je ispustio kofere da bi obuhvatio njen puni struk. Akcija je verovatno počela još u liftu jer je mamina haljina bila visoko zadignuta, a naramenice na grudima spuštene otvarajući pogled na sise koje se prelevahu iz crnog grudnjaka. Na svetlu hodnika belasale su se njene pune noge, otkrivene skoro do bokova. Izgledale su moćno na vrtoglavim štiklama i verovatno su izluđivale taksista čija se košulja cedila od znoja. Stajao sam nasuprot njih u prolazu koji je bio zamračen, i mogao sam da čujem neobičan razgovor.
„Kako si dobra bog te! Uhhhh, kakva si breee! Možemo malo da se pomazimo, samo malo, šta kežeš…“- taksist je delovao vrlo uspaljeno.
„Ne mogu bre, pa nisam sama, muž je dole… Ne možemo, ne…!“. odgovarala je keva  mlako, pokušavajući da udene ključ u bravu.
„Samo pet minuta! On će da ide u garažu, imamo vremena, ajde bre, nabrzinu ćemo…Imam velik kurac, veruj mi, stvoren za tebe! Brzo ću da svršim! Pogledaj kako si dobra! Ko ne bi svršio na ovo!“ – rukom je prelazio preko njene napete guzice i nagnuo se da joj poljubi vrat. Uspela je da otključa apartman:“Ma jesi lud bre, ne mogu tako…Nisam ja… udata sam bre! Dole mi je sin! Nemoj…“ Htela je da uzme kofere ali je preduhitrio i ugurao kroz vrata koja se za njima zatvoriše.
Kao vetar požurih da uđem u sobu. Padalo je veče i ugledah svetlo na balkonu koje je dopiralo iz apartmana mojih roditelja. Kroz zid su se čuli glasovi keve i taksista. Nisam palio svetlo u sobi, izašao sam na balkon i provirio kroz zastakljena vrata apartmana. Taksist je pritisnuo kevu uza zid i obasipao je poljupcima. Rukama je mesio njene velike sise i vadio ih iz prsluka. Nisam mogao dobro da ih čujem, ali njegov glas je delovao vrlo uzbuđeno, a keva je uzdisala i ponavljala nemoj…nemoj bre…
Krenuo je da joj podiže sise i oblizuje velike napete bradavice. Bile su to ogromne i teške grudi. Potpuno zanet ih je obrađivao neko vreme, a onda je gurnuo prema krevetu. Dupe joj je bilo otkriveno i uzdignuto. Udelio je par jakih šamara po svakoj polutci. Uzbudljivo su se zatalasale pa je to ponovio. Nije dugo trebalo da joj strgne gaćice i natera je da se rukama osloni o krevet. Vimena su joj bila slobodna i opuštena kao kravlja. Kad je otvorio rajfešlus iz farmerki  je izvukao  ukrućenu batinu veliku za trojicu. Nije lagao oko toga. Krenuo je da ga uvlači sporo, na što je keva izvila velikom guzicom, a onda nastavio da ga jednolično nabija ubrzavajući ritam. Na kraju je zgrabio za bokove i nekoliko minuta divljački tucao dok su joj se grudi klatile, a raskošno dupe besomučno uvijalo pod njim. Netremica sam promatrao sam svaku njihovu kretnju, s rukom u međunožju. Nisam verovao da će veče ovako da počne. Kevino lice bilo je iskrivljeno u pohotnu grimasu. Jednom rukom je uvrtala bradavicu na sisi,  i mahnito grizla usnice.
 Imao sam utisak da se udarci njegovih bokova o mamine guzove čuju sve do recepcije.
Krenuo je ponovo sa šamarima, ali keva se pobunila. Valjda nije želela tragove modrica na telu. Izmakla se i kleknula da mu ga uzme ustima. Bio je jednako oduševljen jer je to činila vešto, uvlačeći ga duboko u grlo, a onda ga izvukla i onako mokrog od sline prihvatila među grudi. Iako mu je bio veliki, nestao je u masi mlečnobelog mesa sve dok nije stao da je zaliva velikim debelim mlazevima semena od kojih su neki završili na bračnom krevetu. Tu je keva trebala da provede noć sa ćaletom. Bio je u pravu i oko svršavanja. S mojom kevom mu zaista nije trebalo dugo. Zakopčao je pantalone sa zadovoljnim osmehom na licu i izašao iz sobe bez oproštaja.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Matora jebulja

Imam 18 god, i do sada nisam ni video picku a kamoli imao seksualne odnose. Bilo je sa curama i drkanja i hot line ali seksa nikako.Jednu noc, surfujuci po netu, naleteo sam na jedan

Mala komsinica

Skoro, vraćajući se iz provoda,laganom vožnjom uputio sam se kući umoran od posla i monotonosti uopšte…Na semaforu u hladnoj novembarskoj noći ,čekale su njih dve da predju…Jasna je jedna od njih, moja mala komšinica nedavno

Pritajena želja

Jutro je, osmi mart, na poslu sam. Prodavnica radi iako je nedelja. Mobilni zvoni, specifično, muzika mi je podešena da znam da M. zove ili šalje poruku. Stiže SMS. „Dolazim po tebe večeras u sedam.