Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pijun izmedju dve sestre bliznakinje

Zgrabio sam Vanesin struk obema rukama i udario kukovima u njenu zadnjicu u obliku srca, izbacivši vazduh iz njenih pluća i nateravši je da glasno zacvili. Okrenula je glavu kako bi mogla da me pogleda dok me je dahtajući podsticala da je još jače pojebem. Njena maca je bila zategnuta i mokra kao i uvek, a pritisak u mojim jajima je brzo rastao. Srećom, i moja prijateljica se ponovo približavala, trljajući klitoris kao manijak i stenjajući sve glasnije sa svakim mojim udarom.

Vanesa mi je već rekla da su joj možda plodni dani, pa sam znao da moram uskoro da se povučem, ali me je svejedno podsetila.

„Ne zaboravi da se povučeš pre nego što svršiš, danas ne možeš da uđeš u mene“, zastenjala je dok je hvatala jastuk i snažno gurnula zadnjicu prema meni.

„Hoćeš li me onda isisati?“ Pitao sam, iako sam znao da neće. Vanesa nije bila kao njena prijateljica Suzi, koja bi me rado naterala da svršim svojim ustima kad god ne bih mogao da završim u njoj. Međutim, Suzi je trenutno bila u posvećenoj vezi, tako da nije bila tako često dostupna za neobaveznu ševu kao nekada.

Oooo

„Ne dolazi u obzir!“ Vanesa je zagunđala dok ju je drugi orgazam pogodio, pretvarajući njen protest u ¬nerazumljivo jaukanje. Nikada nisam jebao devojku koja bi mogla da svrši tako lako ili često kao ona.

„Daj mi bar da ti svršim na sisama ako ne mogu da ti svršim u pičkicu“ zastenjao sam dok sam nastavio da pumpam njenu drhtavu pičku.

„Moraš li? Zašto jednostavno ne koristiš maramicu?“ dahtala je, jedva prikrivajući ljutnju što je morala da priča kada je htela da svrši.

„Hajde, učiniće da ti sise narastu“, nastavio sam.

Ovo joj je privuklo pažnju.

„To jeste?“ upitala je uzbuđeno.

Vanesa je bila slatka devojka sa sitnim telom i svim oblinama na pravom mestu. Njene čvrste grudi nisu bile baš male, ali malo veće bi joj odlično stajale. Znao sam da i ona tako misli i bilo je previše lako ne iskoristiti to znanje.

„Naravno da jeste, to svi znaju“, dodao sam.

Gledala me je na trenutak, pokušavajući da dobro razmisli dok sam je bez milosti udarao po pički.

„U redu, možeš da mi svršiš na sise, ali ne udaraj me u lice!“

„Hvala. Sada lezi na leđa, još nisam završio“

Vanesa se okrenula i ponovo raširila noge. Njena slatka maca se širom otvorila, kao ružičasti leptir koji širi svoja satenska krila. Uvek ju je brijala, što sam voleo, pošto sam obođavao da ližem devojku. Ali upravo sada, koliko god primamljivo izgledala njena vlažna ružičasta maca, više od bilo čega drugog sam želeo da u nju ubacim kurac i nastavim da je jebem dok mi se jaja ne isprazne.

Napaljena devojka

„Vrati to Tome, treba mi tvoj veliki kurac nazad u mene!“ Vanessa je molila dok je polako trljala svoju macu. Prokletstvo! Koliko bi devojka mogla biti napaljena?

Uvukao sam se između njenih nogu i gurnuo kurac između svilenkastih usana. Podigao sam njene noge i gurnuo kukove napred, stisnuvši se nazad unutra. Za takvu drolju, imala je neverovatno čvrstu macu.

Zadovoljan osmeh pojavio se na Vanessinom licu dok sam gurnuo kurac do kraja i ponovo počeo da je jebem. Pritisak u mojim jajima se malo povukao dok smo menjali položaje, tako da sam znao da ću moći da je pumpam još malo pre nego što se desi neizbežno. Ubrzo je moja drugarica ponovo stenjala i dizala zadnjicu sa dušeka da bi odgovorila na moje udare.

Zgrabio sam je čvršće za nogu i bez milosti udario kukovima o nju. Vanesa je mahnito mesila svoje grudi, kao da ih priprema za lek. Pogled i osećaj su bili bez premca i znao sam da neću dugo izdržati. Svojom poslednjom serijom udaraca uspeo sam da joj pružim poslednji, ogroman orgazam.

Vanesino telo se ukočilo dok je podigla kukove što je više mogla, uzimajući me do kraja i trljajući klitoris da pojača i produži svoje orgazmično blaženstvo. Njena kipuća maca se stisnula i usisala, muzeći spermu iz mojih jaja.

Blaženstvo

„Svršiću!“ progunđao sam

„Brzo, na moje sise, učini ih velikim“, dahtala je između stenjanja.

Zastenjao sam dok sam se izvlačio baš kada je moj orgazam udario. Zgrabio sam svoj penis i pomilovao ga dok su joj veliki mlazovi sperme prskali po živahnim sisama. Uspeo sam da snimim još šest, sedam mlazeva, prekrivajući Vanesine grudi belim prugama.

Nastavila je da trlja klitoris dok sam je prskao i za nekoliko sekundi ponovo je dostigla vrhunac, jednako snažno kao i prvi put. Njene čvrste sise su drhtale i drhtale dok su novi talasi grčeva jurili gore-dole po njenom telu sve dok oboje nismo pali na dušek.

Konačno isceđen, otkotrljao sam se sa devojke i gledao je kako briše svaku zalutalu kap sperme sa svog stomaka i utrlja je u glatku, kremastu kožu svojih grudi.

„Nadam se da mama neće namirisati svu ovu spermu na meni“, promrmljala je Vanesa dok je izlazila iz kreveta, „ili ću ponovo biti kažnjen“

Pretražila je po torbi i uzela malu bočicu parfema i malo poprskala celo telo. Nakon toga je skupila odeću i obukla se, poljubila me u obraz i otišla do vrata.

„Hoćemo li se ponovo videti u ponedeljak?“ pitala je: „Onda bi trebalo da budem bezbedna… Pustiću te da svršiš u meni. Ili možeš ponovo na moje sise”

„Naravno“, uzdahnuo sam i ona je otišla, ne ostavljajući ništa osim teškog mirisa njenog parfema i prijatnog isušenog osećaja u mojim jajima. Ove devojke su me ubijale, ali ja sam to voleo.

Dok je Vanesa izlazila iz moje sobe, ušla je moja sestra Dženi. Nisam bio iznenađen; Znao sam da nas je posmatrala. Uvek je to radila. Moja sestra je volela devojke, i više od svega volela je da vidi kako lepa devojka svršava. S obzirom na način na koji je Vanesa stenjala, nije bilo šanse da Dženi ne zna šta se dešava u mojoj sobi. Verovatno je stajala u hodniku, gledala kroz poluotvorena vrata, sa jednom rukom u pantalonama, trljala pičku dok je gledala kako se moja prijateljica trese i grči od orgazmičkog zadovoljstva.

Sestra špijun

Moje sestre i ja smo se malo dogovorile. Dženi i Emili nisu rekle našim roditeljima za devojke koje sam doveo kući da se jebem, a ja im nisam rekao ni za to da blizanci pipaju prstima i ližu jedno drugom kurcu kada su bili sami noću.

Dženi je pozdravila moju prijateljicu i gledala je kako izlazi iz kuće, odmahujući glavom. „Ta devojčica će uskoro postati mama, ako ne nauči da bude opreznija“, rekla je Dženi dok je sela na krevet.

„Da, znam, ali ona je sjajna jebačica“, uzdahnuo sam dok sam tražio odeću po podu.

„Hm, to sam mogla da vidim. Kladim se da joj je pička slatka kao med”

„Pa, nije“, uzdahnuo sam. „Ali vredi“

„Uf! Ti si stvarno svinja“ Dženi se zakikota „ne bi prepoznala lepu pičku od hamburgera da ti život zavisi od toga“, rekla je dok je uzimala moje šorc.

„Barem lepo miriše“, rekla je.

„Lepo? Moja soba smrdi na francusku javnu kuću! Kako da ovo objasnim mami?“

„Ako pita, samo reci da sam to ja uradila“, rekla je. Znao sam da njena žrtva nije bila potpuno altruistička. Da mama ikada sazna šta se dešavalo u mojoj sobi dok je bila na poslu, više ne bi bilo ženskog društva za mene, a samim tim ni golih, uvijajućih devojaka na koje bi Dženi masturbirala.

„Hvala, možda bih to uradio. Ali udahnuću svežeg vazduha, samo da budem siguran“

„Zar ne mislite da bi bilo bolje da prvo to prikriješ?“ rekla je dok je pokazivala na moj kurac, još uvek natečen i lepljiv od soka od mačkice. „Pre nego što se izložiš svim komšijama?“

„Ne brini; Držaću zavese zatvorene. Mislim da ću se ipak prvo istuširati”

Opklada

Brzo sam se istuširao da isperem znoj i Vanesine sokove, osušio se i omotao peškir oko struka. Dok sam se vraćao u svoju sobu, Dženi je još uvek sedela na mom krevetu.

„Znaš da je to bilo totalno sranje, zar ne?“ Ona je rekla.

„Šta je bilo totalno sranje?“ Pitao sam.

„Ono što si rekao, o tome da sperma čini da sise rastu. To je samo urbani mit”

„Nije, svi znaju da je istina“, ponovio sam tvrdnju koju sam ranije rekao. Naravno da sam znao da je to mit, ali nisam hteo da dozvolim da me sestra nazove lažovom. Osim toga, koliko lezbejka uopšte zna o spermi?

Dženi nije bila tako lakoverna kao moja prijateljica.

„Kladim se u 50 eura da ne radi“

„Dobro“, prihvatio sam, „a kako želiš da dokažeš ko je u pravu?“

„Ne brini zbog toga, znam šta da radim. Ovo će ti se dopasti.” Rekla je uz blagi osmeh.

Dok sam je čekao da otkrije svoj plan, Dženi je počela da otkopčava bluzu i ogolila svoje prelepe grudi.

„Dozvoliću ti da mi svršiš na levu dojku, ali samo na levu.“ rekla je, držeći levu veličanstvenu kuglu u jednoj ruci. „Nešto je manja od desne“, dodala je dok je zgrabila i drugu.

„Obe su prelepe“, uzdahnuo sam. Iskreno, bile su.

„Hvala“, nasmešila se „Sada ću te pustiti da svršavaš na njoj ceo mesec, a ako je i dalje manje od druge, duguješ mi 50 dolara“

„A ako raste?“

„Daću ti 50 dolara i možeš da svršiš na obe dok ne postanu veliki kao mamine. To je vin-vin situacija”

Nije bilo teško odlučiti se. Iako sam jebao Vanesu i Suzi najmanje jednom ili dva puta nedeljno, kao i povremene veze za jednu noć, i dalje sam drkao skoro svaki dan. Uraditi to na Dženinim prekrasnim sisama bio bi bonus, čak i ako sam siguran da ću izgubiti opkladu.

„Dogovorila smo se, seko. I znaš šta?“

„Šta?“

„Već mi je teško. Da li sti spremna za svoj prvi tretman?“

„Čekaj, daj da prvo skinem bluzu“

Dženine sise

Zgrabio sam kurac i počeo da ga mazim. Moja sestra me je videla golog nebrojeno puta i gledala me kako se jebem i svršavam tako često, da nisam osećao nikakvu sramotu da ovo radim pred njom. Dženi je tiho stenjala dok sam ja dizao kurac i da nisam znao da je lezbejka, rekao bih da se i ona prilično uzbuđivala.

Zaista je bila šteta što moja sestra nije bila zainteresovana za dečake, jer je sigurno imala veličanstvene sise. Iako su bile malo male, bile su savršeno okrugle i veoma čvrste. Njena besprekorna koža bila je meka i kremasta, a imala je male ružičaste bradavice, koje su bile sve naborane dok su stajale uspravno. Činjenica da su ovi prelepi globusi pripadali mojoj sestri lezbejki samo je pojačala moje uzbuđenje i već sam osetio kako mi se mišići stežu dok je još jedan orgazam nastao. Nekoliko trenutaka kasnije osetio sam kako mi je prvi talas sperme navalio na kurac i ispalio gust beli mlaz sperme na Dženinu levu sisu.

Moja sestra je sa strahopoštovanjem gledala kako moje seme prska preko njene sise. Nakon što sam završio i obrisao poslednje kapi na njenom mekom mesu, Dženi je utrljala moju spermu u kremastu kožu i nastavila da masira dojku dok se svaka kap ne upije.

„Eto, sve je nestalo. Ako sada ne uspe, nikada neće. Dogovorili smo se?“

“Naravno” dahtao sam, iscrpljen nakon još jednog sjajnog svršavanja.

Sestra mi se samo smejala i rekla mi da uveče ponovo dođem u njenu sobu.

Sledećih mesec dana dolazio bih u Dženinu sobu svako jutro i svako veče. Skinula bi spavaćicu i, noseći samo male bele gaćice, pokazivala levu dojku, spremna da primi još jednu terapiju.

Pošto su moje sestre delile sobu, to je značilo da će i Emili biti tamo. Bilo je besmisleno to skrivati od nje, a činilo se da joj to nije smetalo. Ni ona nam se nije pridružila. Nikada nije dirala ni mene ni svoju sestru, čak ni sebe. Samo je ležala, nečujno, ne dopuštajući da joj pogled skrene s mog kurca ili Dženinih grudi.

Neuspeli eksperiment

Dani su leteli dok sam velikodušno premazivao levu dojku svoje sestre obilnom količinom sperme. Prošao je ceo mesec i došlo je vreme da vidimo da li je naš eksperiment dao bilo kakav rezultat. Oboje smo gledali kako Emili pažljivo i pedantno pregledava i opipava grudi svoje sestre bliznakinje. Posle minut je konačno zaključila da je leva dojka ipak nešto manja od desne.

„Eto, rekla sam ti da je to sranje“, rekla je Dženi, pomalo razočarana što nije ni malo porasla, ali srećna zbog 50 dolara koje je osvojila.

Nisam se žalio. Naravno, naporno sam radio da dobijem taj novac, ali je dobro potrošen. 50 dolara je bila mala cena za mesec dana igranja sa savršenim sisama moje lepe sestre.

Dok je Dženi zakopčavala svoju bluzu, nisam mogao a da se ne zapitam da li su, po završetku našeg eksperimenta, njene grudi sada zauvek zabranjene za mene. To bi zaista bio gubitak za čovečanstvo.

„Jesi rekao nešto?“ reče Dženi iznenada. Podigao sam pogled, da vidim kome govori. Ispostavilo se da se obraća našoj sestri.

„Ne… ja… nisam ništa rekla” Emili je promucala, skoro šaputajući. Imala je čudan izraz lica, kao da se uplašila ili da će zaplakati.

„Sigurna sam da si htela nešto da kažeš“, nastavila je Dženi. „Šta to?“

Očigledno joj je nešto bilo na umu, i iako to možda nije želela, Emili je morala da progovori.

 „Tvoje grudi jednostavno nisu porasle jer si sve to radila pogrešno. Mogla sam da ti kažem da to neće funkcionisati na taj način.“

Pogledao sam Emili u neverici. Nedeljama je znala za našu opkladu i nije rekla ništa. Tek sada, nakon što smo završili, rekla nam je da smo pogrešili.

Pogrešna strategija

„O čemu govoriš?“ upitala je Dženi.

„To ne funkcioniše tako.“ Emili je objasnila: „Način na koji ste utrljali njegovu spermu, ne funkcioniše. Moraš da ga uzmeš… u… Znaš, progutaš”

“Fuj!” Dženi je uzviknula sa gađenjem. „Mora da se šališ“

„Ne, istina je, iskreno“, rekla je Emili tiho.

„Još uvek ne verujem. Dokaži prvo, pa ću ti verovati“

„Ne možete to tako dokazati“, rekla je Emili. „Ne možete samo da progutate spermu samo za jednu sisu; obe bi rasle u isto vreme.”

Dženi je na trenutak gledala u svoju sestru, sa nestašnim osmehom na usnama.

„Znaš da to nije problem“, rekla je misteriozno.

Emili je pogledala Dženi i upitala šta je mislila. „Pa, tvoje sise su velike kao i moje. Dakle, ako… progutaš… njegovu spermu mesec dana i tvoje sise narastu više od mojih, dokazali smo da deluje. Priznaću da ste u pravu i daću vam ovu novčanicu od 50 dolara. Dogovor?“ Dženi je rekla držeći novčanicu koju sam joj upravo dao.

Shvatio sam da se moja sestra samo dobrovoljno prijavila za moje usluge, a da nije ni tražila moj pristanak. Pretpostavljam da je pretpostavila da ću ipak pristati. Bila je u pravu.

„Zašto bih morala da progutam? Ti si taj koji je započeo ovu opkladu!” Emili je protestovala, prilično slabo.

„Grozno! Ne želim dovoljno velike grudi da to uradim! Osim toga, rekla sam da ne radi. Vi ste rekli da radi, tako da to treba da dokažete.

Dženina logika je očigledno bila pogrešna, ali Emili nije rekla ništa i samo je odmahnula glavom, jedva primetno.

„Znam da želiš, Emi“, prošaputala je Dženi, namerno dovoljno glasno da je čujem.

Emili je ljutito pogledala svoju sestru. Bio je to samo delić sekunde, ali video sam to i znao sam šta to znači. Bilo je nečega između njih dve, nešto što je Emili želela da zadrži u tajnosti.

„Nemoj se ponašati kao da ne znaš o čemu pričam“, rekla je Dženi.

„Ne možeš!“ Emili je prosiktala i ljutito je pogled. „Ja nikada…“

„Znam da lažeš“, nastavila je Dženi, ignorišući molbe svoje sestre. „Bila si blizu svaki put kada je Tom napustio našu sobu, znajući da sam prekrivena spermom. Umirala si od želje da je okusiš direktno iz izvora, zar ne?“

„Ne“, prošaputala je, skrenuvši pogled. Emili je bila jedna lažljivica, i ona je to takođe znala. Mogla je i da kaže da.

Bliznakinje suprotnih ličnosti

Dok su moje sestre izgledale skoro identično, njihove ličnosti su bile skroz suprotne. Iako bi mogle da budu veoma konkurentne, Dženi bi neizbežno preuzela vođstvo, a skromnija Emili bi uvek sledila. Ali, iako sam znao da Dženi više voli devojke nego dečake, nikada nisam mogao da shvatim svoju drugu sestru.

Koliko sam znao, Emili nikada nije izlazila ni sa kim, ni sa dečkom ni sa devojkom. Samo sam pretpostavio da je dovoljno imati sestru bliznakinju kao ljubavnika da bude zadovoljna, pa je možda i ona bila lezbejka. Bilo je pomalo iznenađenje saznati da je zaista imala interesovanje za dečake, čak i ako je to želela da zadrži u tajnosti. Zašto je to želela, bila je druga misterija.

Ne uznemirujuća svojim oklevanjem, Dženi je nastavila, primoravajući svoju sestru da reaguje. „Hajde Emi, samo želim da ti pomognem. Znam da se već neko vreme zanimaš za dečake. To je sasvim prirodno… za većinu.”

Emili nije odgovorila, već je zurila u svoja stopala i klimnula glavom.

„Dakle, imamo li opkladu?“ upitala je Dženi dok je klečala pored mene.

„Da“, prošaputala je Emili.

Čak i pre nego što je Emili odgovorila, Dženi mi je već otkopčala šlic i povukla pantalone i donji veš. Moj kurac nikad nije postao ovako tvrd. Za delić sekunde stajao je kao jarbol za zastavu, lupao i spreman za akciju.

„Klekni seko i otvori usta“, naredila je Dženi.

Po uputstvu naše sestre, Emili je kleknula ispred mene, a lice joj je samo nekoliko centimetara od mojih prepona. Još uvek pomalo stidljiva, zatvorila je oči i otvorila usta. Njen blago ispruženi jezik bio je savršena meta za mene.

Zgrabio sam kurac i počeo da ga mazim. Za manje od minuta osetio sam kako mi sperma juri penisom i gledao sam kako pada na Emilin ružičasti jezik. Mlaz za mlazom prskao joj je u usta, skupljajući se u malu belu lokvicu odmah iza njenih zuba.

Tek pošto se uverila da sam joj dao sve što sam mogao, moja sestra je zatvorila usta i progutala. Zatim je ponovo otvorila usta da nam pokaže da je popila svaku kap.

Tada se činilo da je shvatila šta je upravo uradila, a Emili je ponovo bila ona skromna. Posramljena, bacila se na krevet, zarivši lice ispod jastuka.

„Dobro? Da li je to bilo sve čemu ste se nadali?“ Dženi je zadirkivala dok je skidala jastuke.

„Osećaš li kako ti grudi rastu?“

Zbog toga se njena sestra stidljivo nasmejala. Mogao sam da vidim olakšanje na Dženinom licu. Iako njena sestra bliznakinja i dalje nije mogla da govori, a obrazi su joj bili duboko zarumenjeni, nije bila previše uplašena.

„Samo ne zaboravi da opereš zube, ako želiš da me poljubiš večeras“

Uprkos svojoj plašljivoj prirodi, samo nekoliko sati kasnije, Emili je ponovo došla u moju sobu, sama. Bilo je skoro vreme za spavanje i bila joj je potrebna još jedna doza sperme pre nego što ode na spavanje. Nisam znao da li je zaista bila toliko odlučna da dobije opkladu, ili je iznenada razvila nekontrolisanu žudnju za spermom, ali sam se rado odavezao.

Izvukao sam penis kao i ranije, a Emili je poslušno sedela na kolenima, malo nagnute glave, širom otvorenih usta i malo isplaženog jezika.

Obučena u spavaćicu, grudi su joj i dalje bile skrivene, ali su joj bradavice virile kroz tanku tkaninu. Šteta što nisam mogao da ih vidim, znajući koliko su Dženine navodno identične grudi bile prelepe. Uz još malo smopouzdanja, zgrabio sam njenu haljinu i malo je podigao. Nije se bunila i čak je podigla ruke da bih je mogao potpuno skinuti. Sada je bila obučena samo u gaćice, izgledajući zaista tako divno kao i njena sestra bliznakinja.

Nervozno se osmehujući, ponovo je otvorila usta dok sam počeo da mazim kurac. Svojim očima kao da me moli da joj dam sve što imam, i uprkos tome što sam već dvaput svršilo, pucao sam za nekoliko sekundi. Nakon što sam joj kapnuo poslednje kapi na jezik, zatvorila je usta i polako progutala, stenjajući. Brzo je poljubila moj kurac, ustala i otišla bez reči.

Zadovoljan i umoran gledao sam njenu guzicu u gaćicama kako se njiše dok je izlazila. Možda, jednog dana… Odmahnuo sam glavom da se oslobodim ovih izopačenih i opasnih misli. Nedugo zatim, zaspao sam.

Sledećeg jutra sam se rano probudio. Um mi je odmah odlutao nazad na sinoć i dok sam razmišljao o prelepom telu moje sestre i kako su njene usne nakratko dodirnule moj kurac. Brzo sam postao tvrd kao kamen.

Pre nego što sam to shvatio, moja ruka je počela da miluje kurac . Na trenutak sam zastao, ne želeći da trošim svoje seme drkanjem umesto da ga hranim Emili, ali onda sam odlučio da nastavim.

Možda bih, kada bih se sada oslobodio ovog prvog opterećenja, drugi put izdržao malo duže.

Upravo sam završio sa pospremanjem nakon svršavanja kada su se vrata moje spavaće sobe otvorila i Emili se ušunjala unutra. Video sam da joj je drago što sam budan, a još više mi je drago što vidi moj još uvijek natečen penis. Bez reči je ponovo skinula haljinu i zauzela položaj.

To što je moja prelepa sestra sedela u toplesu bio je dovoljan podsticaj da držim kurac čvrst. Moj plan da smanjim pritisak u jajima je odlično funkcionisao. Ovaj put mi je trebalo dosta duže da doživim orgazam. Dok sam drkao, vrh joj je nakratko dodirnuo jezik. Mala kap iscurila je na njen ružičasti jezik. Mora da je i ona to osetila, ali se nije pomerila. Veća kap je usledila za prvom, ostavljajući ljigav trag na njenom jeziku.

Nakon dužeg trenutka, Emili je pomerila glavu unazad i prekinula kontakt sa mojim penisom. Zatvorila je usta i uživala u ukusu. Zatim je ponovo otvorila usta i malo se nagnula napred. Shvatio sam ovo kao poziv i krenuo dalje. Još jednom, vrh mog penis nežno je okrznuo njen jezik.

Moja sestra ponovo nije dozvolila da se jezik odmakne od mog kurca i čak je lizala donju stranu na zadirkujući i jedva primetan način. Iako su mi jaja imala osećaj kao da će se rasprsnuti, još uvek nisam želeo da svršim. Nadajući se da Emili neće primetiti, pomerio sam prste malo bliže bazi svog penisa i nastavio da mazim osovinu ne dodirujući osetljivu glavu, nadajući se da će mi ova smanjena stimulacija pomoći da izdržim još duže.

Iako je izgledalo da je moj plan uspeo, nisam očekivao da će mi se, sa rukom maknutim s puta, i moja sestra približiti. Vrh mog penis je sada bio daleko iznad njenih prednjih zuba i proširen u šupljinu njenih usta.

Dok sam se i dalje pretvarao da drkam u njenim ustima, primetio sam kako su se Emiline usne pomalo zatvorile, kao da je potajno želela da mi popuši kurac, ali se previše plašila da to učini. Srce mi se ukočilo dok sam čekao da moja sestra zatvori usta oko mog kurca. Nikada nisam želeo ništa više od nje da mi sada popuši kurac.

Snaga struje je proletela moju kičmu kada su njene meke usne konačno stupile u kontakt sa osetljivim vrhom. Zaustavila se na trenutak da skupi hrabrost, a zatim zatvorila usta oko mog penisa, dozvoljavajući glavi da u potpunosti sklizne u njena topla, vlažna usta. Nisam mogao da verujem; moja sopstvena sestra je sada sisala moj kurac!

Ona to zapravo nije sisala, već je lizala moj kurac i vrtela jezikom oko vrha nekoliko minuta, baš kao što sam zamišljao da će to učiniti kada je lizala Dženinu pičku. Bilo je veoma drugačije od bilo kog pušenja koje sam ranije imao, ali ništa manje prijatno.

„Svršiću“ upozorio sam Emili.

Moja sestra je samo klimnula, dajući mi dozvolu da joj napunim usta. Prestala je da liže glavu i sada je stvarno počela da sisa dok sam je nežno jebao u usta. Tiho je stenjala, šaljući divne vibracije uz moju osovinu koje su me golicale po jajima i poslale prvi talas sperme.

Emili nije prestajala da me gleda duboko u oči dok sam dolazio, puneći joj usta mlazom za mlazom. Sisajući snažno, izvlačila je svaku kap iz mojih jaja dok nisam više imao šta da joj dam. Videla sam zvezde i osećala se vrtoglavo od ovako teškog svršavanja. Bio je to jedan od najboljih orgazama ikada, a moja sestra ga je izazvala!

Još uvek gledajući u mene, Emili je pustila da moj uvenuli kurac padne sa njenih usana i progutala moj teret. Nervozno se zakikotala dok je ustajala i još jednom me poljubila, ovaj put u obraz.

„Hvala Tome“, prošaputala je. „Vidimo se sutra“

Posle ta već neverovatna dva dana, stvari su postale samo vruće. Tokom narednih nedelja, Emili se naučila da mi sisa kurac kao profesionalac. Ubrzo su njene oralne veštine nadmašile čak i Suzine veštine, a jednog dana me je iznenadila uzimajući moj kurac sve do njenog grla.

Vreme je letelo u gotovo neprekidnoj orgazmičkoj izmaglici i pre nego što sam to shvatio, prošao je još mesec dana i ponovo je bilo vreme da se izmeri rezultat eksperimenta.

I Emili i Dženi su raskopčale majice, a nas troje smo pregledali i uporedili četiri prelepe grudi. Uz malo razočarenja, morao sam da priznam činjenicu da su Emiline živahne sise i dalje bile jednako velike i lepe kao i one njeni sestre. Prokletstvo, ove nedelje su bile san, i bio bih više nego srećan da nastavim ovaj eksperiment još nekoliko meseci.

Činilo se da je Emili bila podjednako razočarana, iako nisam znao da je to zato što njene grudi nisu ni malo porasle, ili zbog 50 dolara koje je izgubila. Lično sam se nadao da je to zato što više nije imala izgovor da mi popuši kurac.

Jedina koja se veselo ponašala bila je Dženi. Ponovo je dobila opkladu i to je pokazala.

„Znala sam, rekla sam ti“, nasmejala se sa samozadovoljnim osmehom. „Sperma ne radi ništa“

„Radi“, uporna je Emili.

„Zašto su ti onda sise tako male?“ upitala je, štipajući Emiline bradavice i povlačeći ih malo gore.

„Hej! Moje sise nisu male!“ rekla je Emili, udarivči sestrinu ruku. „Velike su kao i tvoje! Možda jednostavno nismo pokušavali dovoljno dugo. Siguran sam da ako nastavimo još mesec dana, videćemo razliku”

Svidelo mi se gde ovo ide, a i mom kurcu.

„Hah, ti bi to volela, zar ne? Da još malo popušiš Tomijev kurac?”

„Ne… To je… samo znam da radi!“

Emili je ponovo lagala, video sam. Dženi je to sigurno mogla da vidi.

„Ne, Emi, ti si izgubila, a ja sam pobedio. Ali…“

„Ali šta?“

Opet je bio onaj nestašni osmeh.

„Zapravo postoji zagarantovan način da povećate svoje sise, ako ste toliko očajni da nastavite. Daću vam poslednju šansu da dobijete ovu opkladu, ali morate biti ludi ako želite da probate. Vidite, jedini mogući način da pobedite je ako mu dozvoliš da te pojebe”

Nije mogla biti ozbiljna; sigurno se šalila, zar ne?

Emili je šokirano pogledala Dženi i nekoliko trenutaka ćutala. Tada joj se na usnama stvori osmeh.

„Pa, ako je to ono što ćemo morati da uradimo…“, rekla je tiho.

„Šta onda, Emi?“

„Onda… dozvoliću mu to da uradi“

Skoro sam se ugušio. „Šta?“

„Jebi me, Tome“, rekla je Emili ponovo, glasno i jasno.

Bio sam zapanjen, a činilo se da čak ni Dženi nije znala šta da kaže. Pretpostavljam da nikada nije očekivala da će Emili prihvatiti njen izazov. Ni ja nisam mogao da verujem. Ali, iako su me uši možda prevarile, moje oči sigurno nisu. Dok sam stajala zapanjena, Emili je već otkopčala suknju i pustila je da padne na pod. Zatim je zakačila palčeve u pojas svojih belih pamučnih gaćica i pustila ih da takođe padnu. Sada je bila potpuno gola, osim malih belih čarapa.

Prokletstvo, izgledala je zgodno.

Dok sam se još borio sa moralom, moj kurac se pretvorio u čvrst beton i izgurao mi je prednji deo pantalona, po meri mojih sestara. Emiline spretne ruke su mi ubrzo olabavile kaiš i otkopčale dugmad. Do sada se Dženi pridružila svojoj sestri i zajedno su me skinuli i odvele do kreveta, gde je Emili legla umesto mene, razdvojenih nogu i blago podignutih kolena.

Izgledala je neverovatno lepo i neverovatno spremno dok je ležala, potpuno gola i potpuno otkrivena. Nije to bilo prvi put da je bila gola predamnom, ali nikada nije bila ovako raširena, i nikada me nije pogledala tako gladnim očima. Znao sam da ono što je moja sestra htela da uradim nije u redu, ali… pa, pička je pička, a ovo je bila jedna od najboljih maca koje sam ikada video.

Činilo se da su sve racionalne misli izbledele dok sam vodio kurac prema Emilinoj vrlo uzbuđenoj mački.

„Spremna?“ upitao sam, osećajući se nervozno kao da ću poševiti svoju prvu devojku.

Moja sestra je klimnula glavom, a ja sam gurnuo. Njene nežne ružičaste usne su se razdvojile i ja sam skliznuo oko 2 cm. Emili je naglo udahnula dok sam ulazio u njenu udobnu macu. Nije bila nevina, ali je bila isto tako zategnuta i neverovatno mokra.

Gledala je duboko u moje oči i molila za još dok sam je jebao kratkim potezima, svaki put gurajući malo dublje. Dok je moja stidna kost konačno poljubila njen glatki brežuljak, bio sam skroz u njoj i osećao sam da je potpuno ispunjavam. Vrh mog penisa je gurnuo njen grlić dok me je prsten mišića hvatao u svojoj osnovi. Dao sam Emili malo vremena da se navikne da me ima u sebi, a onda sam se malo izvukao i gurnuo nazad.

Tiho je cvilela i pogledala me svojim prelepim velikim očima, govoreći mi da nastavim, da je nastavim jebati. Mokri zvukovi našeg spajanja bili su gotovo prigušeni njenim isprekidanim disanjem i tihim malim jaucima. Činilo se da se njena maca prilepila za moj kurac svaki put kada sam izlazio, kao da njeno telo ne želi da me pusti, sada kada je konačno imala moj kurac u sebi.

Iako je plan zahtevao samo da je oplodim, nije bilo razloga da usput ne bismo mogli da uživamo. Mora da je i moja sestra pomislila nešto slično, jer me je nakon minut-dva samnom na vrhu uhvatila za rame i okrenula na leđa.

Imati Emili na meni je bio najsenzacionalniji pogled koji se može zamisliti. Sedela je uspravno, lagano se naslonila i poduprla se rukama na mojim nogama. Njene besprekorne grudi bile su usmerene nagore, čvrste i visoke, njen ravan stomak zategnut, a svaka oblina njenog struka i bokova bila je naglašena načinom na koji me je opkoračila.

Sedela je mirno na trenutak, a samo mišići u njoj su me stiskali. Zatim se polako podigla sa mojih nogu i počela da jaše moj kurac. Njene grudi su se divno tresle dok se kretala. Svaki put kada je podigla kukove mogao sam da vidim kako mi kurac klizi skoro skroz iz njenog savršeno bezdlakog proreza pre nego što se ponovo spusti, vraćajući me u potpunosti u svoju čvrstu vlažnost. Pogled je nadmašio samo izuzetan osećaj njene baršunaste pičke i izraz zanosa na njenom licu.

Iako je Emili očigledno nedostajalo iskustvo, činilo se da joj je jebanje prirodno. Sve brže je uranjala gore-dole, jebeno ka seksualnom blaženstvu.

Njeno cviljenje se pretvorilo u stenjanje i na kraju u vrisku dok se iznenada nije ukočila, dahćući i drhteći dok je došla na moj kurac.

Emili me je strastveno jahala dok je iznova i iznova dostizala vrhunac tokom narednih nekoliko minuta, sve dok joj zadovoljstvo nije postalo preveliko i nije pala napred. Njene usne su srele moje i poljubili smo se, još jedan prvi. Bio sam iznenađen što sam uživao u ljubljenju sestre koliko i u jebanju s njom. Ljubili smo se iznova i iznova, naši jezici su igrali erotski ples u našim ustima, dok su naša tela ostala intimno isprepletena, polako se pomerajući i talasajući dok smo se valjali po krevetu.

Morao sam da se podsetim da je ova devojka moja sestra, a ne devojka! Ali zašto je ljubljenje Emili bilo mnogo bolje od ljubljenja Suzi ili Vanese? Zašto mi je srce poskočilo od svakog jauka, od svakog jedva čujnog cviljenja?

Naravno da su mi se dopale Suzi i Vanesa, ali nikada o njima nisam mislio kao o devojci. Moja sestra definitivno nije bila devojka. Ali šta sam znao, nikad nisam imao devojku. Nikada nisam mogao da nađem devojku sa kojom bih se zaista mogao povezati, ili neku koja je savršena kao…

Jebati.

Nisam mogao biti. Ne sa mojom sestrom.

Tek što sam to shvatio, Emili je prekinula naš poljubac, ponovo sela uspravno i nastavila sa pokretima. Moja sestra mi se samo nasmešila najlepšim osmehom dok je ljuljala kukovima napred-nazad.

Teško je razmišljati ispravno za muškarca kad god je u pitanju seks, ali ovo je bilo opasno i ponestajalo mi je vremena. Neće proći mnogo vremena pre nego što bih svršio i ubacio milione spermatozoida u njenu verovatno plodnu pičku. Znao sam da sam ovo uradio stotine puta sa Suzi i Vanesom, a da okom nisam ni trepnuo, ali svršavanje u ljupkoj, graničnoj nimfomanskoj drugarici iz razreda bilo je nešto potpuno drugačije od svesnog nokautiranja sopstvene slatke sestre!

„Svršiću“, upozorio sam je.

„Nemoj stati! Svrši u meni!” dahtala je.

„Ali zatrudnećeš! Da li zaista toliko želiš velike sise?“ rekao sam, hvatajući je za kukove da zaustavim njeno ljuljanje.

Nije rekla ništa i nastavila da me jaše, nestašno se smešeći.

Nisam to mogao, ovo je moralo da prestane. Možda sam zaista bio zaljubljen u nju, ali i zbog toga nisam mogao. Činilo se da su naše klađenje i blefiranje doveli do zastoja.

„Emili, ovo je ludo!“ Vikao sam i gurnuo je sa sebe. „Nije me briga ko će dobiti ovu glupu opkladu. Ako želiš novac, daću ti ga. Ako želiš veće grudi… Tvoje su najlepše koje sam ikada video! Molimo te!“

Emili nije rekla ništa; samo je ležala, lepa i ranjiva. I dalje me je gledala tim prelepim očima pune ljubavi, koje sada zrače srećom. Spustila se na leđa, široko raširenih nogu, a njena vlažna maca izgledala je neverovatno primamljivo.

Bio je samo nekoliko centimetara udaljen od mog penisa koji pulsira i stvarno sam želeo da se vratim unutra. Ne zato što je Emili bila daleko najlepša devojka koju sam ikad pojebao, čak ni zato što je njena pička bila zaista senzacionalna, već jednostavno zato što je to želela.

Tokom ovog nezgodnog trenutka, Dženi je zgrabila moj kurac i uperila ga u pičku naše sestre.

„Emili ne želi veće grudi i ne treba joj novac“, rekla je. „Samo si joj potreban da se vratiš u nju.”

„Ali ona će zatrudneti“, ponovo sam prigovorio.

Dženi je samo protresla ramena dok me je vukla napred, vodeći moj kurac nazad između Emilinih ružičastih usana.

„Ako mogu da te pustim da svršavaš na meni mesec dana“, rekla je, „onda najmanje što možeš da uradiš je da joj daš ono što joj treba. Duguješ to njoj, a i meni.”

Onda me je konačno gurnula u guzicu i opet sam bio jaja duboko u sestrinoj mački.

„Sada je jebi!“ poručila je „I nemoj stati dok ne završiš, želim da vidim njenu pičku kako curi sperma.“

Pokušao sam da nagovorim devojke malo razuma i nisam uspeo. Počeo sam da zabijam kukove, pumpajući kurac u njenu čvrstu macu, jebajući je sve brže i brže kako sam se ponovo približavao orgazmu. Ovog puta je nisam bacio sa sebe, nisam stao i protestovao. Nisam je čak ni upozorio, samo sam nastavio dok mi jaja nisu eksplodirala.

Kako se moje telo ukočilo, a prvi mlazevi sperme su mi se digli u penis, došla je i Emili, stegnuvši me u naručju i zaključavši noge iza mojih leđa, efektivno me držeći u hvatanju dok sam zasipao sestrinu pičku najvećom gomilom sperme koju sam ikada proizveo.

Tek što sam se osvestio i shvatio šta smo uradili, Dženi je dopuzala do nas.

„Ne brini o tome, Tome“, šapnula mi je na uho, „Emi je bezbedno na piluli“.

Pogledao sam svoje sestre, začuđena i zbunjena. Pre nego što sam uspeo bilo šta da kažem, Dženi je stavila prst na moje usne. „Zar nikada nisi primetio da je Emili bila ta koja te je gledala kako jebeš te devojke, a ne ja?“

Odmahnula sam glavom, još uvek zbunjena i sada se osećam prilično glupo.

„Samo budi ljubazan prema njoj“, nastavila je, „iz nekog razloga te Emi zaista voli i ona je godinama sanjala o ovom trenutku.

Shvatio sam da sam izigran kao pijun u igri između mojih sestara, ali u ovom trenutku nisam bio zabrinut. Dok sam gledao u Emiline oči pune ljubavi, video sam i prihvatio istinu zašto sam toliko voleo da je ljubim i šta je to što mi je nedostajalo svim devojkama sa kojima sam ranije bio.

Nisam morao ništa da kažem, kao ni ona. Moje usne su našle njene i ponovo smo se poljubili. Dok smo se ljubili, bilo je kao da se deo mene slivao u nju i ja sam uzeo deo nje.

Bili smo zaista jedno kada sam ponovo počeo da se krećem u njoj. Ovaj put smo se jebali, nije bilo žurno, ne samo da bismo zadovoljili fizičku potrebu, već senzualno, kao ljubavnici. Kao ljubavnici koji su imali ceo život pred sobom.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Mali Srdjan

Muz i ja vodimo privatni posao i poslednja prica odnosila se na nasu trojku sa radnicom….hm…bila je dobra, ali posle par put već pomalo dosadna…U medjuvremenu otvorili smo novi konkurs, primili smo mladog radnika, nekoliko

Želiš li moju macu?

– Filipe, zašto ne izvadiš svoj penis i počnes masturbirati za mene? – izgledao je kao da sam ga udarila. – Zar me nisi čuo… Sad sam ti priznala ono što ne priznajem sama sebi.

Ispovest

Bio sam razdvojen od svoje devojke dva meseca. Razlog? Jednostvno imala je svojih problema i pala je odluka da se rastavimo na neko vreme. Znao sam ja da to ima neke veze sa bivsim deckom,