Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ozbiljan, ludački sex

Sa devojkom sam već neko vreme pripremao odlazak na letovanje.Skupljanje novca, odricanje od izlazaka, bez poklona, kako bi mogli da odemo u Grčku i provedemo se tamo. Očekivali smo mnogo. Oboje po 22 godine, prvo zajedničko letovanje, bez matoraca, bez društva.

Naravno da odavno imamo sex. Ozbiljan, ludački sex.
Ja sam u formi, ali daleko od toga da izgledam fenomenalno kao ona. Lepa, oblikovana guza, uzak struk, duge noge, lepe grudi in akraju, ali ne i najmanje bitno – predivna stopala. Nešto što sam ugledao, pa recimo, odmah pošto sam video njene prkosne sise.
Oborio sam pogled, postiđen mislima, i video prelepa stopala, duga, lepo oblikovana, sa uredno skraćenim noktima, baš baš jebozovna.
Naravno da je shvatila da volim sve na njoj, ali je i shvatila da su mi stopala poseban fetiš. I naravno da je pristala da mi drka kurac stopalima. I, očekivano je, ja sam bio oduševljen, pa sam svršio na taj dodir, dok je glavić nekako uspela da provuče između palca i kažiprsta, tako da je imala gomilu moje sperme po stopalima.
Koristili smo svaku priliku da se tucamo, kad god smo ostali sami. A pošto smo oboje živeli sa roditeljima, ta prilika se nije baš često ni pružala.
Jedva smo čekali odlazak na more.

Polazak, torbe sa stvarima, ne previše, ali opet nekako spakovasmo sve u autobus. Zauzeli mesto na gornjem spratu, negde pred kraj.
I kao svi mladi parovi, prebacili preko sbe nešto da nam ne bude hladno i uz tiho kikotanje se dodirivali. Ona mene po kiti, tvrdoj, koliko da mi gaće biti mokre.. Ja nju preko helankica, oblu, savršenu guzu, posebno kad sam skapirao da je obukla pamučne tange. Ne vredi, voli svima da pokaže svoj ponos, koliko god bila svesna da ćemo silno vreme provesti u autobisu. I da, i ona je brzo bila vlažna, ali nismo smeli da nastavljamo predaleko, nismo sami.

U autobusu smo upoznali još jedan par koji je sedeo blizu nas, malo stariji i dva tipa, naših godina, koji su se nazivali kumovima, najbolji drugari. Ovaj par je pokušavao nešto slično što smo i mi, vreli dodiri, malo preko granice, ali su i oni odustali. Nadali smo se da će možda biti malo slobodniji pa da nam daju motivaciju, ali se sve na tome završilo.
Uglavnom, nakon svanuća, provodili smo vreme u priči i zezanju, nas šestoro.

Nakon iskrcavanja i smeštanja u sobe, jedva smo čekali da istrčimo na plažu. Ja, uvećban, ali ne toliko moćnog izgleda, sa solidnim ali ne i kapitalnim primerkom u gaćama, i ona – bomba. Tek sam onda shvatio kako izgledamo, da je ona, u tom kupaćem koji je obukla, izgledala kao milion dolara, kad se uporedimo. Kako li će tek izgledati kad malo nabaci boju i obuče onaj roze kupaći, sa tangicama, koji je kupila specijalno za ovo letovanje?
Otišli smo na plažu, peškiri su tu, smestili se i skapiramo da smo pored onog para od sinoć. Zezanje, druženje, kupanje, a da budem iskren nije ni odmeravajne izostalo. On moju Mariju, a ja njegovu Tijanu. Doduše, Marija je izgledala mnogo bolje, ali, prokleti muškarci, uvek moraju da odmere nešto tuđe. Tako da mi na kraju nije smetalo što mi merka devojku. Negde, neposredno pre nego smo planirali nazad, pojavljuju se ona dvojica od sinoć, Aleksandar i Petar. U kupaćima. Opet kažem, trudio sam se da se sredim za ovo letovanje, ali njima je to definitivno bolje išlo. Aleksandar je bio moje visine, širokih ramena, lepo oblikovanih ruku, a Petar je bio viši od mene, mršaviji malo, ali sav u vretenastim mišićima. Zezali su se sa našim curama, a njih dve.. su ih, iskreno, merkale. E tu sam osetio malo ljubomore, što nisu sebi poveli cure ili neka traže druge, ove smo mi poveli.
Lako sam zaboravio na te misli, sunce je krenulo da zalazi tako da smo se vratili u sobu.
Sređivanje, izlazak, šetnja, giros i na kraju neki kafe sa glasnom muzikom i raznobojnim svetilima. Malo đuske i povratak u sobu na jednu turu razuzdanog sexa, kad znamo da nas niko neće prekinuti i da ne moramo da brzamo.
Po dogovoru, nekako istovremeno sa početkom skupljanja novca, ona je počela da pije antibebi pilule. Svidelo mi se to, a i njoj se svidelo da svršavam u njenu pičkicu, da je punim. Čak sam povremeno i probao da je poližem, nakon svršavanja, na šta je umela da odreaguje novim orgazmom. Tako je bilo i večeras. Napunio sam joj pičkicu, pa onda polizao to što je iscurelo. Legao sam pored nje i tako goli smo zaspali.
Apartman je bio na drugom spratu, a hotel je napravljen tako da su terase gledale jedna na drugu. Ujutru smo ustali, šetali se goli po apartmanu, zezali se, doručkovali i tek onda skapirali da nismo navukli zavese na vrata od terase. Na drugoj terasi nije bilo nikoga, a i njihova zavesa je bila navučena, tako da nisam imao pojma ko je bio tamo i da li nas je video. Uostalom, nisam imao čega ni da se stidim, ni svoge, a ponajmanje njenog izgleda.

Otišli smo na plažu, ponovo kupanje, zezanje, druženje sa istom ekipom koja je skoro u isto vreme izašla kad i mi, baš opuštajuća atmosfera.
Prošlo je podne, sunce upeklo kako to ume da bude u julu i svi smo krenuli ka sobama da odmorimo i sakrijemo se u hladovinu. Sa vrata smo oboje skinuli kupaći, bacio sam je na krevet, polizao pičkicu koja je imala slani ukus sa mirisom joda.. morske vode.. Zaskočio sam je, stavio kitu u vlažnu pičkicu, tucao je kratko kad je počela da glasno svršava. Ponesen tim zanosom, i ja sam uskoro svršio, puneći njenu pičkicu. Kako je krenuo da se spušta, tako sam ustao i otišao pod tuš. Ona je ostala da još malo leži na krevetu, pa smo se posle zamenili ispod tuša.
Samo što je izašla ispod tuša, gola, tražeći peškir po sobi, neko je kucao na vrata. Zamotala se u peškir, ja sam prebacio nešto preko sebe, dok sam ležao na krevetu. Otvorila je vrata, a na njima je stajao Aleksandar. U rukama je držao par čaša, flašu Ouzo i kesu sa ledom. „Ništa ne prija kao ledeni Ouzo u ove vrele dane“ rekao je. Marija mu je širom otvorila vrata i pustila ga unutra.
Ušao je, spustio čašice na sto, ubacio po dve kocke leda i sipao. Ledeni Ouzo u dodiru sa ledom, odmah iz prozirne dobija mlečno belu boju i širi svoj opojni miris po sobi. Marija uzima čašu, dodaje mi, uzima i jednu za sebe, nazdravljamo i ispijamo po malo.
„Gde ti je cimer?“ pitam Aleksandra.
„Tušira se i dolazi, ako ne smeta“
„Ma gde smeta, taman da se zezamo“, odgovara Marija, i dalje umotana u peškir.
Samo što je to izgovorila, kucanje na vratima, ulazi i Petar. Tek sam onda primetio da su obojica samo u slip boxericama. Uzimam i ja svoje boxerice sa kreveta, navlačim ih i ostavljam peškir.
Sipamo piće i Petru, ponovo nazdravljamo, druga tura se sipa u čaše, novi led, miris Ouza se širi sobom.
Petar prosipa slupajno po sebi malo ouza ali i kockice leda. Sav je mokar, pa i gaće. Marija prilazi, kaže da ide da donese peškir, na šta Petar odgovara, „Pa nemoj tražiti ništa drugo, biće dobar i ovaj“, hvata kraj peškira kojim je Marija opasana i povlači. Marija ostaje gola golcijata, njena glatka pičkica se presijava, guza takođe, neko prokleto ulje koje smo jurili da kupimo pre mora.
Petar baca peškir sa strane, i ne pokušava da se briše.
„Mare, brate, riba ti je vrhunska“ izgovara Aleksandar.
Marija spušta ruku na ribicu, ja dohvatam peškir da joj dodam, ali me Petar odguruje.
„Brate, pusti da malo uživamo u pogledu, nemoj da si takav. Nećemo joj ništa“..
„Ništa što ona neće“ dodaje Aleksandar.
Krupniji od mene, valjda nisu toliki kreteni da nas napadnu, razmišljam se. Marija se i ne brani.
„Pa, momci, je li bilo dosta?“ pita ih Marija, i ležerno se okreće, raširenih ruku, naježenih bradavica.
Razmišljam, Ok, reaguje tako da bi ih otkačila. Međutim, kroz glavu mi se svašta prolazi, zamišljam svašta i osećam kako mi se kurac lagano diže. Kako sam u boxericama, to se polako primećuje.
Pogledam njih dvojicu – isto su odreagovali. Kite im se dižu. Razmišljam da li je Marija to primetila.
Kapiram da su se i oni naložili prilično na nju i moj kurac dostiže punu veličinu. Taman da stane u boxerice.
Marija i dalje stoji ispred njih onako gola, stavila ruke samo preko ribica, sise nije pokrivala. Ok, kapiram, ionako je planirala da bude u toplesu, videli bi ih već koliko sutra, pretpostavljam.
u tom trenutku, Aleksandar spušta ruku na svoje boxerice, stiska kitu, pojavljuje se mokra fleka na gaćama. Marija spušta pogled, Petar radi to isto.
Nekako istovremeno, njih dvojica svlače boxerice i staju ispred Marije dignutih kurčeva. Pardon. Kurčina. Dva moćna, velika i debela primerka stoje ispred nje.

Kroz glavu mi prolazi priča sa njom, par meseci pre. Nije imala veći kurac od mog. Ali – volela bi da proba, Interesuje je kako je to kad je baš-baš veliki. Kad mora da se potrudi da ga primi. Kad mora da se namesti da bi ga primila do jaja. Toliko je bila napaljena dok smo to pričali – da je dozvolila da je tucam i u guzu i da tu i svršim. A po pravilu, guzu mi je davala samo kad je mnogo napaljena.
Marija gleda sa nevericom. Pogleda u mene, pa spusti pogled na moj kurac, sada već potpuno dignut i skapira da sam i ja naložen na celu situaciju.
Prilazi, uzima Petrov kurac u ruku, steže ga, u drugu uzima Acin i povlači kožicu. istovremeni uzdah njih troje je mene dodatno napalio i to je bio znak da igre počnu.
Seo sam na krevet pored, gledao je kako lagano drka Acin veliki debeli kurac, prevlačeći mu kožicu preko glavića, dok drugom rukom stiska Petru glavić na dugačkom ali ne predebelom kurcu.
Petar se okreće ka meni. „Bilo bi ti bolje da ne pokušavaš ništa. Ne bi bio prvi tip koji je sedeo vezan dok smo mu tucali devojku, koja je želela da je tucamo. Što pre to shvatiš – lakše će biti svima!“
Marija me pogledala. „Ljubavi, shvatićeš da moram da ih probam. Pričala sam te koliko se ložom na neke ekstra velike kite.“
Ustajem sa kreveta, skidam gaće, drkam kurac i prilazim iza Marije. Sve sam bliže njenoj pozadini, želim da stavim kitu u nju, ali ona naglo pušta oba kurca, okreće se i odguruje me.
„Ej, šta nisi skapirao. Ti si me malopre tucao, tucaćeš me i dalje. Hoću da me njih dvojica rasture, da osetim kurčine u sebi. Tvoj je kurac odličan, ali ovakva situacija se ne propušta.“
„Dečko, bolje da se smiriš. Petar je džudista godinama, lako ćemo te rešiti. Samo ćemo je naterati da uživa. Ostalo je njen izbor!“
Kapiram šta će se desiti i sedam nazad na krevet sa kog sam ustao. Nameštam se da bih što bolje video situaciju.
Marija seda na krevet. oni staju pored, spuštajući gaće na pod. uzima ponovo oba kurca u ruke, spušta usne na Petrov debeli kurac i usisava glavić. Uzdah. Tek sam onda skapirao da je moj uzdah bio najglasniji. Aca se okreće ka meni, dok mu Marija lagano drka kurac. „Vidiš da svi možemo lepo da uživamo“.
Marija uvlači Petrov kurac u usta još i još, dok se nije zakašljala. Izvukla ga je. on ostaje balav, mokar.. Uzima Acin kurac u usta i njega uvlači još i više, jer nije toliko debeo. Ja sam uzeo svoj kurac, tvrd kao kamen, u šaku i lagano krenuo da navlačim to malo kožice što imam preko glavića koji se presijavao. Jebote, gledam dva moćna kurca i svoju devojku koju volim najviše na svetu kako ih dudla. I ja uživam u tome, loži me. Bolesno. Lud sam. Za njom. Jedva čekam da vidim kako će da ih primi. Sluz izlazi na vrhu mog glavića na ovu pomisao. Nigde trunke ljubomore.
Kite se smenjuju u njenim usnama. Jedan pa drugi pa ponovo. Petar je hvata za glavu i navači njene usne na svoj kurac, ona pokušava da ga uzme još malo… Aleksandar se izvlači i prolazi iza, podiže je iz sedećeg položaja. Ne ispuštajući Pecin kurac iz usta, ona iskoračuje, podiće se na krevet i zauzima položaj nagužene kučkice. Inače ona ga je tako nazvala, pošto voli da je tako tucam. Aca gleda u mene – „Brate, gde vam stoje kondomi?“
Marija ispušta Pecinu kitu. „Slobodno, pijem anti-bebi pilule.“
Kao da je jedva čekao taj odgovor, Aca joj je sjurio glavić i pola kurca, ona je nabila glavu do Pecinog stomaka, progurala ga i kroz krajnike i naglo ga izvadila boreći se za dah. Kako se povukla unazad da izvuče Pecin kurac iz grla, tako se nabil aunazad na Acin kurac. On je spustio ruke na njene bokove i pomogao joj da ga oseti celog. CELOG. Jbt, zapitao sam se, kako da je ja jebem posle tolike kite. Ona je ostala u tom položaju Acine kite u sebi, dok j ePeca uhvatio za glavu i ponovo nabio svoj kurac – skroz. Dodirnuo je svojim jajima njenu bradu.
Osetio sam trzaj svoje kite i nevericu – Nabili su onolike kurčine u nju. Sa obe strane. Ludilo.
Aca je izvukao svoju kitu, skoro ceo i ponovo ga nabio. Ona se zgrčila i počela da se trese.. Orgazam je protrčao kroz nju.
Petar se pomerio, Marija je pustila da njegova kita ispadne iz njenih usana. Peca je legao na krevet i pozvao je.
Ona se povukla unapred, sišla sa Acine kite i opkoračila Pecu. Uhvatila je njegovu debelu kitu, naslonila tvrdi glavić na vlažne usmine i lagano krenula da se spušta na njega. Malo po malo. Onda je Peca uhvatio za bokove i naglo izdigao dupe od kreveta i nabio kurčinu u Marijinu pičkicu. Zabacila je glavu unazad, blago vrisnula.
Ja sam drkao ludački. Kurac mi je bio tvrd – ne pamtim da je bio toliko tvrd.
Sa stočića pored sma uzeo Marijino ulje i sipao u šaku. Voleo sam da drkam kurac tako što namažem uljem,. mnogo je bolji osećaj. Ostavio sam ulje na stočić ali je Aca ponovo uzeo flašicu.
Sipao je ulje na svoj kurac i počeo da ga drka. Prišao je Mariji, sipao ulje na njena leša, pri dnu. na početak razdeljka guze.
Nije štedeo. Skapirao sam šta želi..
Sad ćeš, draga moja kučkice, pomislio sam u sebi, da zavoliš analni sex.
Kao da je pročitala moje misli, Marija je zastala sa nabijanjem na pecinu kurčinu i spustila se.
Aca je opkoračio Pecu, naslonio glavić ne Marijin anus. Blagi pritisak i uklizao je, sav nauljen. Zastao je, pa nastavio da se nabija. Još malo, pa još malo.. Ušao je do pola. Pa ga izvukao. Pustio je da sedne ponovo na Pecinu kitu, dok je njegov glavić u njenoj guzi. Zastao je još malo, uhvatio je za bokove i krenuo da se nabija. Lagano, ali bez stajanja.
Gledam, i ne verujem.. Pola.. i nastavlja.. i još i jš.. Dodir Acinih i Pecinih jaja mi je bio potpuno iznenađenje. Moja draga, ne toliko krupna. sa dva ogromna kurca u sebi. Njima je taj osećaj dodira jaja verovatno dobro poznat, ali sam ja i dalje fasciniran.
Marija uzdiše brzo.. sve brže.. Peca počinje da se pomera ispod nje, Aca se pomera iza nje..
Ona,. malo oslobođena pritiska kreće da vrti guzom. Ja prilazim, nauljenim rukama dodirujem njena stopala.. Masiram ih, mažem uljem..
Skupljam stopala, spuštam se i stavljam kurac između. Ona pritiska jedno stopalo o drugo i pritiska moj kurac između. Sve brže meša guzom i ispušta uzdahe kojima najavljuje orgazam.
Peca se uzdiže ispod nje, reži, hvata je za bokove, jako se nabija i počinje da svršava..Trzaj, drugi, treći..
Aca je ubrzao nabijanje u njenu guzu, radi kao mašina. Nisam nikada pomislio da će ona primiti kurac u guzu tako rado, a najmanje da će je neko tucati tako kao je Aca tuca. Ona se smirila, ne mrda. Malo pomera stopala drkajući moj kurac.
Ja sam na ivici, ali uživam gledjaući kako je rasturaju..
Aca se nabija, pa se povlači skoro do kraja pa ga ponovo nabija… I on, kao i Peca .. trza.. jednom, drugi put.. treći…
Nabija se u nju i ostaje tako..
Ja sam uhvatio njena stopala i drkam svoj kurac sve brže.. ona dahće..
Loži je to, voli da mi drka stopalima, ali verujem da su dva kurca u njoj mnogo veće zadovoljstvo.. Sada sperma izleće iz moje kite.. malo, pa više .. i na kraju me cedi, kao da nisam svršio nepun sat dok sam je tucao..
Ona vrišti na to.. drhti.. uvija se na dva kurca.. trese se.. plače..
Aca se izvlači, pomera se, ona silazi sa Pecinog kurca, leže na krevet.
Svi smo zabrinuti, prilazim joj da vidim da li se nešto desilo…
Hvata me za glavu.. Spušta me do njene pičkice..
Liži.. Želim još jednom da svršim.. molim te..
Sperma.. Pecina..Acina. sva je umazana.. ali .. nabija mi glavu i dalje.
Stavljam jezik na klit, kako voli. Drhtaj..
Spuštam jezik između usmina, osećam spermu.. Navijam ga u nju.. sve duublje.. sperma curi kako se ona pomera. Ližem spermu drugih tipova koji su je upravo izjebali, ona se uvija.. Ponovo vraćam jezik na klit pa ga opet nabijam u nju..
Još par takvih poteza i ona svršava. Ponovo. Opet se grči, odskače od kreveta, sperma od njenih unutrašnjih grčeva sve više curi, ja se trudim da sve pokupim. Zastaje. Suze se i dalje spuštaju niz obraze.
Podižem se, ljubim je, sa ukusom sperme na jaziku.
„Hvala ti, ljubavi! Ostvario si mi želju! Spremna sam za tebe sve da uradim!“ rekla mi je.
JA se podižem, gledam njih dovjicu koji sipaju ponovo Ouzo u čašice.
Marija, onako izjebana, ostaje da leži na krevetu. Bacam pogled ka vratima terase i vidim Tijanu kako sedi na ivici kreveta i drka kurac Nikoli, svom momku. Verujem da su nas videli. Verujem da je i ona videla šta imaju da ponude Peca i Aca.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Braća od tetke

Oduvek lepa devojcica izrasla je u isto tako lepu devojku a potom i zenu,tamnozelenih okica ,tamnosmedje kose i manekenske radje, uostalom, manekenstvo je bio jedan od poziva kojim sam se bavila.Zato je moje ime Ivana

Novo iskustvo

Kada smo se ja i suprug preselili u Beograd kod prijatelja Marka, ja sam se bavila kucnim poslovima,dok mi je muž bio odsutan i radio kod čika Marka u firmi. Bio je to fin i

Ja i mama na prvoj pomoci

Da tog prolećnog dana pre šest nedelja nisam kupila novi bade-mantil, verovatno vam ne bih sada pisala ovo pismo. Kao prvo, ja sam četrdesetogodišnja domaćica i zovem se Katarina, a zovu me Kaća. U braku