Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Osveta tatinoj ljubavnici

U leto kad sam napunila 18, tata me je poveo u Ameriku, na raspust. Mama je bila zauzeta poslom i trebalo je da nam se priduži posle sedam dana. Bio je to prilično dug period za mene da budem samo s njim, jer je tata u Americi imao dosta prijatelja s kojima se družio i gotovo da nije provodio vreme sa mnom.

Od ranije sam poznavala nekoliko vršnjaka, ali kao sam lako sklapala nova prijateljstva, od prvog dana sam počela da izlazim i družim se.

Već prve večeri našeg boravka, kada sam se nešto posle ponoći vratila kući, naišla sam na neprijatno iznenađenje. Tata me je svakako očekivao znatno kasnije. Zvuci iz njegove sobe su bili nedvosmisleni. Prišla sam otvorenim vratima – jebao je jednu svoju prijateljicu, koju sam često viđala da dolazi kod nas i druži se s mamom i tatom.

Prizor mi je bio odvratan, pa se nisam dugo zadržala na vratima. Nisam mogla da verujem u ono što vidim, ali naročito me je zatekla žestina s kojom je guzio. Bila je izuzetno glasna, verovatno potpuno opuštena, ne očekujući da bi ih neko mogao zateći.

Cele noći nisam mogla da zaspim, razmišljajući ne samo o tome da on vara mamu, nego i da je kod nas u kući ostala cele noći. Napregnuto sam osluškivala, očekujući da će u neko doba otići, ali izgleda se on nije skidao s nje. Stenjala je i povremeno vrištala, očigledno svršavajući.

Otišla je tek ujutro. Ubrzo za njom, i tata.

*

Kuća koju smo iznajmili je imala veliki bazen i već pre podne se kod mene skupilo moje društvo. Tata čitav dan nije dolazio, a mi smo se sve vreme kupali, zezali se i pili.

Predveče sam izašla s njima, nedugo nakon što se tata konačno vratio. Skoro da nismo ni progovorili. Samo sam ga obavestila da izlazim i da ne znam kad ću se vratiti. Klimnuo je glavom i nestao u kuhinji.

Uobičajena zabava s prijateljima protekla je u ispraznim razgovorima o aktuelnim muzičkim i sportskim zvezdama, obilaženju kafića i ispijanju koktela. Dečku koji mi se sviđao još od prošlog raspusta, dozvolila sam da me odvede u svoj auto, neki veliki američki. Jebao me je zaista žestoko, ponavljajući kako je cele godine mislio na mene. Svršio je dvaput i želeo još, ali bila sam zadovoljno izmorena, pa sam ga otkačila, do sutra.

Ka kući sam krenula kasnije nego prethodnog dana.

Gotovo ne verujući, zatekla sam istu situaciju. Ovog puta, provirila sam kroz vrata upravo kad je tata obilno svršavao po njenom licu i kosi. Iako me je privuklo da pogledam još malo, učinilo mi se da će on ustati i krenuti ka vratima.

Pobegla sam u svoju sobu. Izjebana i sama, zaspala sam čim sam legla, tako da nisam čula da li je ona žena otišla, ili još u našoj kući.

*

S društvom sam se našla na kafi, kad sam se probudila. Vratila se kući oko četiri po podne.

Tata i njegovo malo društvo su sedeli oko bazena i pijuckali vino. Među njima je, naravno, bila i ona – žena koju je tako strasno jebao pethodne dve noći.

Sam pogled na nju mi je bio odvratan, ali potpuno me je šokirala činjenica da je na sebi imala moj bikini. Najdraži!

Sedela je ispod male nadstrešnice, nešto odvojena od ostalih.

Iako sam se trudila da budem ljubazna dok sam se pozdravljala s tatinim prijateljima, moja je ljutnja bila očita. Ljuta što je ona uopšte tu, pa još u mom bikiniju! Nameravala sam da ga obučem to veče i u njemu odem na kupanje s društvom.

Dok sam ulazila u kuću, tata me je stigao, želeći da sazna razlog mojoj ljutnji. Nisam mogla da kažem šta sam videla prethodne dve noći, pa sam samo spomenula bikini. Bila sam prilično glasna, svi su me čuli.

Čula je i ona, prišla s pričom kako nije mislila ništa loše, ali da, eto, nije imala kupaći kostim, pa je pozajmila moj. Svući će ga odmah, staviti na pranje, a na bazen izaći u običnim gaćicama i brusu, jer ionako nije imala nameru da se kupa, već samo malo osunča.

Presvukla se u tatinoj sobi.

Ljutito sam joj prišla i istresla u lice sve što sam videla. Ne želim da je više srećem ovde, neka nestane što pre.

Još si ti mlada da shvatiš o čemu se radi, nadobudno mi je odgovorila. Ako bih i rekla mami za nju, ona bi sve negirala, a svi bi prijatelji potvrdili da su bili s njom sve vreme. Kao – mlada sam i nezrela, izmišljam nebulozne priče.

Nju, uostalom i nije briga šta ću i kome reći, jer meni svakako niko ne bi verovao. Najbolje bi bilo da sve zaboravim, bio je njen “prijateljski” savet.

Besna i zgranuta, odjurila sam do kupatila sa željom da operem bikini u kome sam nameravala da se pojavim i na jednoj zabavi u toku večeri. Stvarno mi je dobro stajao.

Kako se ona nije kupala u bazenu, bio je potpuno suv, osim na mestu gde je bila njena pička.

Sperma!

Prokleta kurva! Krv mi je grunula u lice – mislila samo kako da joj se osvetim.

Kad se društvo sa bazena razišlo, ostali su samo njih dvoje. Tatu sam obavestila da ću krenuti ranije da se nađem s društvom i da verovatno neću dolaziti cele noći, ostavljajući im vreme da se jebu kako i koliko žele.

Znala sam da će naskočiti na nju čim izađem. Nisam je pogledala dok sam izlazila.

*

Napravila sam mali krug po naselju i krišom se vratila. Iako sam bila sigurna da se već jebu, smislila sam da kažem kako sam nešto zaboravila, ako me ugledaju.

Kuća je bila zaključana, nisu se nadali nepozvanim gostima. Tiho sam otključala i ušla.

Po dnevnoj sobi su bili razbacani delovi njihove garderobe. Na prstima sam prišla vratima tatine sobe. Kurva je bila na sve četiri, činilo mi se da je jebe u dupe, jer je vrištala kao da je deru.

Vratila sam se u dnevnu sobu i začas smislila kako da joj se osvetim.

Pokupila sam njenu odeću. Svukla sam se. Bila je slične građe kao ja. Njene crne polutange, čipkaste, svilene, malo sam teže navukla, jer sam imala veću guze od nje. Tigrasti, push-up brus mi je bio taman. Podigao mi je sise za najmanje jedan broj i učinio ih toliko čvrstim da sam se i sama iznenadila.

Preko toga, navukla sam i njenu tigrastu haljinu, koja je meni tek pokrivala guzu. Sise sam jedva smestila u nju.

Obula sam i njene čizme. Moj broj.

Pozvala sam taksi i odvezla se u jedan bar na plaži.

Sedela sam sama, dok su me muškarci halapljivo gutali očima. Neki su i prilazili, nudili piće. Nisam nijednog odbila, spremna da realizujem svoj pakleni plan.

Jedan simpatičan cnac je bio veoma direktan. Ponudio mi je da odvede na neko bolje mesto. Rekla sam mu bez ustezanja da me interesuje samo nešto novo i dosta sperme u meni. On sam mi nije dovoljan, pa ako ima neke prijatelje, daću im pičke svima.

Rekao je da ima izuzetno mesto za mene. Ustala sam i krenula s njim bez razmišljanja.

*

Bilo je to malo skladište. Unutra su bila petorica, s kojima se pozdravio veoma srdačno, predstavljajući me. Šokirala sam se ugledavši gomilu oružja i kese za koje sam pretpostavljala da su puni droge.

Zacakljenih očiju, Crnac je obavestio prijatelje zašto me je doveo. Želeo je da me jebe samo on, ostali mogu da gledaju.

Jedan od one petorice je ubacio da to ne dolazi u obzir. Poslednjih sedam dana su jako naporno radili, te sam im naišla kao poručena. Potrebno im je nešto za opuštanje, a moja pička je idealno rešenje.

Pomislih kako je moja glupa osveta onoj drolji neočekivano krenula lošim tokom.

Crnac je rekao da ima samo tri kondoma. Ne želi da slučajno zatrudnim, ili im prenesem neku zaraznu bolest, jer ne znaju ko sam. Naravno da sam to isto i ja mislila o njima. Ko zna kakve oni bolesti nose sa sobom.

Onaj koji je malopre rekao da će me jebati uzeo je jedan kondom, moj “prijatelj” crnac drugi, a za preostali su morali da se dogovore. Ne znam kako su odlučili i izabrali trećeg, ali bio je vidno srećan što će me pojebati i on…

*

Svi su povadili kurčeve i okružili me. Pušila sam jednom po jednom, naizmenično. Polako, ali bez predaha. Svi su tražili da dobiju istu “minutažu”. Menjali su se u mojim ustima, zabolela su me od silnog pušenja. Štopovali su vreme, po minut svakom, pa sledeći.

Jedan od onih bez kondoma, pri kraju jednog od svojih minuta, zgrabio me je kosu i zabio mi ga duboko u grlo. Neću te jebati u pičku, izjebaću te u usta, viknuo je. Jedva sam disala s kurčinom, celom u ustima.

Potekle su mi suze. Izvukao je komad i svršio svuda po meni, po sisama, po haljini i brusu, po licu i kosi.

To kao da je bio znak i za ostale. Navalili su na moja usta. Crnac je rekao da sam ionako došla da trpim, mogu da rade sa mnom šta god zažele.

Jedan za drugim, zabijali su kurčeve o moja nepca, gurali ih duboko u grlo, sperma je curila na sve strane. Gutala sam šta sam morala, većina je završavala negde po meni. Po licu i sisama najviše.

Curila mi je niz vrat, među sise, u haljinu…

*

Pustili su me na nekoliko minuta. Pogledala sam se u neko maleno ogledalo. Nisam ličila na sebe. Razmazana šminka, raščupana kosa, sperma i sopstvena pljuvačka u kosi, po obrazima i vratu.

Pokušala sam da se nekako sredim, potpuno zaboravljajući na “pravi” seks. Nije mi više bilo ni do čega. Namestila sam nekako umrljanu haljinu i krenula prema vratima.

Polako, mala, dobacio je onaj što je prvi dobio kondom. Kuda si krenula, smejao se grohotom. Još nisi s nama završila, zar misliš da će ovi kondomi ostati neupotrebljeni?

Već sam bila strahovito umorna od tolikog pušenja, najradije bih se potopila u kadu punu tople vode, da sperem sve ovo sa sebe.

Mislila sam da se šale. Svima sam popušila, zar hoće još?

Crnac me je podigao i položio na stari, prljavi kauč. Onaj najglasniji mi je svukao gaćice i zabio ih mi u usta. Nemoj mnogo da vrištiš, iako ćeš strahovito uživati. Mogao bi neko da te čuje, pa bismo svi imali problema.

Njegov je kurac bio najveći, polako mi ga je ugurao u pičku. Prevelik za mene, motalo mi se po glavi. Ulazio je i izlazio, neprestano ponavljajući kako u užu pičku dosad nije ušao.

Počeo je da ubrzava, ali nije ulazio do kraja, što mi je izuzetno prijalo, iako me je malo i bolelo. Kad me je zgrabio za kukove, posle ne duže od nekoliko minuta, shvatila sam da će ubrzo svršiti.

To je i rekao glasno. Moram sad da ti ga uteram celog, dodao je, strpi se malo, probaj da uživaš, biće ti lakše.

Druga dva kurca u kondomima su mi stajala pored glave, oba sam ih držala u šakama.

Kad je onaj navalio iz sve snage, činilo mi se da me reže. Druga dvojica su mi ludači širili noge, prepone su me bolele od svakog njegovog udarca. Želela sam da 
nekako skočim s tog kreveta, ali čvrsto su me držali za noge, a ovaj za kukove.

Sumanuto ga je uvlačio u mene i izvlačio, zatim kriknuo, kao da ga je neko udario, izvukao kurac, strgao kondom i počeo strašno da prska po meni. Ona dvojica su odskočili da ne bi i njih zalio spremom.

Poslednji izlazak njegovog kurca tako me je zaboleo, da su mi suze ponovo grunule.

Doslovno sam bila okupana njegovom spermom. I dalje je vrištao kao životinja. Nekako je promumlao, gledajući u kondom, kako sam srećna da nije pukao, jer nije jebao dvadeset dana. I dalje je strašno napaljen, radije bi mene pocepao od jebanja, nego taj prokleti kondom.

*

Tad mi je među noge prišao sledeći. Pozvao je ostale da me uhvate za ruke i noge, rašire ih koliko mogu, jer nisam došla za uživanje u seksu, nego na razvaljivanje. On neće biti tako obazriv kao prethodni, jebaće me žestoko, sve vreme.

Iako mu je kurac bio nešto manji, ili se to meni samo činilo, strašno me je bolelo. Posle nekoliko minuta, zatražio je od prijatelja da me okrenu, da bi jebao zguza.

Pretrnula sam pomislivši da će me jebati u dupe. Ne znam kako bih to izdržala, iako se u dupe jebem već duže vreme, ali ne na ovakav način.

Srećom, ako se to uopšte može nazvati srećom, ponovo mi ga je nabio u pičku.

Šta si se prepala, mala, vikao je, nabijajući mi nemilosrdno. Mislila si da ću da te jebem u dupe? E, pa, neću. Nisi ti zaslužila zadovoljstvo da dobiješ kurac u dupe. Ovo je sve što ćeš dobiti, smejao se ludački, nabijajući mi u dupe svoj debeli srednji prst.

Vrisnula sam, a svi su se oko mene smejali.

Naizmenično mi je gurao kurac i prst, na sreću relativno kratko, pa kao i prethodni, divljački istrgao kurac iz mene, strgao kondom i polio me spermom po leđima.

U magnovenju sam spazila da ostali oko mene drkaju i da me i oni zalivaju novim količinama sperme, svuda po telu.

Došao je red i na crnca. Imao je kurac za medalju, što bi se reklo, ali nije jebao dugo. Svršio je brzo, pa su ga oni koji su ostali bez pičke psovali kako je to bio uzalud utrošen kondom. Nadala sam se da je svemu kraj.

Želela sam da što pre pobegnem iz tog skladišta. Plašila sam se šta bi još moglo da se desi.

Potpuno raskrečena, ležala sam potrbuške preko onog kauča, nesposobna da se pomerim. Oni su se razišli po skladištu, a onda mi je prišao crnac i pomogao mi da odem to wc-a, očistim lice i malo se sredim. Ponudio mi je da me odveze do kuće, ali sam odbijala želeći da uhvatim taksi.

Koji bi te taksista takvu primio, rekao je, i znala sam da je u pravu. Ne boj se, samo ću te odvesti do kuće, neću te više tražiti, niti juriti. Pružila si mi fenomenalno veče i zahvalan sam ti za to. Sredi se koliko možeš, pa da krenemo.

Oprala sam se koliko sam mogla. Dovezao me je do kuće. Već je svanjivalo. Teturajući sam se ušunjala, plašeći se da ne naiđem na tatu, ali dnevna soba je bila onakva kakvom sam je ostavila.

Svukla sam sve one droljine krpice i rasporedila ih po sobi otprilike na ona mesta na kojima sam ih pronašla. Obrisala sam se nekim peškirom, plašeći se da pustim vodu u kupatilu i navukla svoju odeću.

Čula sam da su onih dvoje budni i da se maze. Tiho sam se prišunjala. Pričali su. Nagovarala ga je na još jedan snošaj, mazeći ga po kosi.

Tiho sam se vratila ispred vrata i pozvala telefonom: Tata!, praveći se da nemam ključ ulaznih vrata. Gladna sam, napravi mi nešto za jelo, nastavila sam, tu sam za minut. Inače je imao običaj da ustaje rano, pa mu nije sumnjivo što ga zovem u to doba.

Gledala sam kroz prozor. Pričali su, drolja žuri u dnevnu sobu, tata je prati. Oblače se na brzinu. Tata je navukao samo bokserice i bade mantil preko njih.

Ona je navlačila tange, brus, pa haljinu, neprestano ponavljajući kako je sve vlažno, nije joj jasno zašto. Tata joj je pomagao da što pre nestane iz kuće. Možda smo prolili vino, ili vodu, čula sam kako joj govori. Donosio je to tokom noći, verovatno je prosuo malo po odeći, onako u mraku.

Iako bi joj moralo biti jasno da se radi o spermi, verovatno je u brzini kojom je morala da se obuče bila zbunjena i pometena, pa nije verovala sopstvenom čulu mirisa.

Istrčala je na zadnja vrata, tata je otišao u kuhinju da napravi nešto za doručak.

Ušla sam i sela za sto.

Vidi kako izgledaš, podviknuo mi je. Zar se tako dolazi kući, sva raščupana i razmazana, ljutito je nastavio.

Ma, to je od silnog plesanja cele noći, sva sam mokra, odgovorila sam. Bar mi je odeća čista i suva, dodala sam smejući se.

Nasmejao se i on, malo usiljeno, postavio dva tanjira i seo da doručkujemo zajedno…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Moja drolja

Dolazimo u neki kafic da se upoznamo sa tobom i tamo sedamo da popijemo pice i da popricamo. Ti si seo do nje i posle nekog vremena provedenog uz lezernu pricu primecujem da ti se

Svi smo mi naši

Sala za večeru bila je puna, lepo dekorisana. Stolovi puni luksuznog pića i meze.  Petstotinjak gostiju zabavljalo se u dve dvorane. U jednoj je svirala romska muzika. Za stolom smo sedeli s tetom Milenom, nerazdvojnom

Potpisivanje ugovora

Došli smo u njegovu firmu.Primila nas je sekretarica.– A to je ta lepa mama… – čudno je prokomentarisala, kao da je već s nekim razgovarala o meni. Oceni [Total: 1 Average: 5] Broj pregleda 828