Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ogromna batina

U poslu i životu dešavaju se situacije kad moraš ušiniti neku uslugu ili tebi neko pomogne ili jednostavno se zbližiš sa nekim, pa ponekad neko pozove na čast. Tako i meni jedan tip zaista učini krupnu stvar. Hteo sam da mu se zahvalim ali da bude to malo intimnije. Objasnim mojoj supruzi i pitam je da li bi htela da zajedno samnom odemo na večeru sa prijateljem.

Naravno da je prihvatila, čak je bila i vesela zbog toga. Ali žena ko žena, poseti frizera, poseti kozmetičara, kupi nove krpice, čizme na štiklama i sve što prileže tome. Pogledam je stegnute guze, duge noge, kosa do dupeta, očarava osmehom, svežeg mirisa … joj bre pomislim, ova se baš upicanila, uzbudila me kurac da pukne. Svašta pomislih, ali rekoh samo – hvala ljubavi, čast mi je prijatelj da vidi kakvu ženu imam. Nasmejala se zagonetno.

Dogovor je bio da se nađemo na periferiji grada u jednom elitnom restoranu. Prijatelj je pre nas bio tamo. Upoznajem ih, supruga opijajućeg pogleda i čarobnog osmeha kao i svojom pojavom, zbuni ga da je delovao smušeno, uhvati je za ruku, promumla svoje ime i poljubi joj ruku. – Hvala reče ona, zagrli ga i poljubi u obraz. – Ti si srećan što imaš tako lepu i slatku ženu. – Jesam, ali ako ti se toliko dopada, što je moje tebi stoji na usluzi. Supruga prasne u smeh, godilo joj a on zacrveneo u licu. Ona uhvati jednom rukom njega za ruku, drugom mene i krenusmo na ulazu restorana.

Prilikom sedanja, on joj pridrži stolicu i uhvati za ramena. Posle prve čašice nestade treme, raspričasmo se kao da se dugo znamo. Bilo je i dodirivanja, kao u razgovoru, spontano. Zapodenuli smo i razgovor oko seksa i slučajeva kojih danas ima mnogo, modernija vremena, emancipacije, slobode i sl. Ja da bih konkretizirao situaciju kažem da je šteta što on nema ženu / razveden je / inače bih voleo da imam seks sa njom.

On se nasmeja i reče – ajd kad se ponovo oženim. Ali sada kako sam zagoren, baš bi mi godilo da ja probam tvoju, ako mi date priliku.

Pogledam suprugu, ona iznenađena i kažem – imaš moje odobrenje, a ostalo evo ti je pa vidite šta vam je činiti.

Sad se ona nasmeje i pita – je l ti to ozbiljno?

Naravno, rekoh.

Ona onda uhvati mene za ruku jednom, njega za ruku drugom i kaže – dogovoreno.

Nazdravimo dogovoru kucnemo se i ona poljubi prijatelja otvorenih usana, pogleda me izazovno i kaže – znaj da mi se mnogo sviđa i hvala ti na podršci.

Celo to vreme dok smo pijuckali, mezili, jeli oni su se ljubakali, hvatali, mazili kao tinejdžeri. Gledam ih u glavi mi se muti, moja muškost se buni, zavidi mu, ali curi iz mene od uzbuđenja. Nemam reči to opisati, pucaju mi jaja od naboja, svršiću bez dodira. A oni ne mare ni za mene ni za ostale goste, ljube se i gutaju…. Prekinem ih i kažem idemo kući, nastavićete tamo, cela noć vam je na raspolaganju.

On me pita – stvarno želiš da uživam sa tvojom dragom. Naravno – rekoh. Uostalom ona to više želi od mene, a ja je volim i dopustiću joj sve, pokažite jedno drugom šta umete i šta hoćete. Kad smo stigli, zagrljeni i napaljeni do bola odoše pravo u spavaćoj, nemareći za mene. Ona svlači njega, on nju, ljubi joj i grize sise, ni prevelike, ni male – 3 plus, ide ka stomaku, zadiže suknjicu, skida joj gaćice, mokre mogao bi ih cediti i baca ih ka meni koji sam seo u kutu kao pravi voajer porno scena.

Širi joj noge i uranja glavom u njenom međunožju, liže joj uzavrelu pičku, gura prste i trlja klitoris. Stenje tiho a ubrzano milozvučnim glasom, drhti i izvija se telom, stomak joj se diže i spušta, jeca. Skače i otkopčava mu pantalone, vadi njegovu batinu i zabezeknuta ciknu, takvog nije videla u životu. Ljubi ga licka, uvlači u usta koliko je to moguće, zariva mu nokte u guzove. On se otrgne, baci je na krevet i skoči na nju kao pastuv. Kurac mu tvrd kao metal, mada je ogroman i debeo, nalazi svoje mesto i neodoljivo probija njenu pičku.

Tek sada je vrisnula, mora da ju je zabolelo, jer pogurao joj je i izokrenuo matericu. Kakvo jebanje, kakvo uvijanje i nabijanje, ljubenje, grizanje, to nemože ni kamera dočarati. Nikad je nisam video tako strastvenu, ni samnom ni s drugim. Paotpuno mu se predala da je razbija. Isuviše su bili napaljeni da je usledilo ludo svršavanje, zgrčila se zajecala i stegla ga da je odmah eksplodirao, ta ogromna kurčina poput pastuva pomerila je i napunila da su ostale u grču orgazma čitav minut ne pomerajući se, spojeni i prezadovoljni. Nisam moga da verujem šta sam video, izašao sam i ostavio ih. Jebali su se celu noć, svuda i na svaki način, iz druge sobe sam mogao čuti njihove glasne, uzdahe, jecaje i vrisak kad joj je stavljao ogromnu batinu u guzu …..

zaspao sam u zoru…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Tečina pičkica 2

Često idemo zajedno u vikendicu Milica sa svojim jebačem i ja sa svojom pičkicom,svako u svoju sobu i orgijaj koliko hoćeš.Ja sam sve više i više razmišljao o Milici,sto sam puta svršio zamišljajući da je

Virtuelna “predigra”

Upoznao sam je preko jednog od posećenijih sajtova za upoznavanje: Plavokosa,izuzetno očuvana za svojih 51 godinu (dvanaest godina starija od mene),predivno negovana,skladnih proroporcija, u statusu razvedene sa sinom od 20 godina.Nakon par dana razmenjivanja poruka

Ljubav brata i sestre

Iz preterane bliskosti se obično dešava ili mržnja ili ljubav. Bilo da je u pitanju odnos osoba istih ili suprotnih polova. Iz moje bliskosti sa osobom o kojoj ću vam ispričati se desila strast. Dakle