Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Noć u Parizu

Milica je žena satkana od realnosti. Svaka njena misao i svaki njen potez dogadja se u mreži dobro razmotrenih okolnosti. Nije volela, a u istinu ni pretereano znala matematiku, ali to nije sprečavalo Milicu da joj analitika bude najbolje oružje.

Svaki Milicin korak bio je dobro osmišljen, zbog čega je Milica hodala sigurno, sa obe noge čvrsto na zemlji. Njena ozbiljnost bio je njen brend, koji je još kao davojka osmislila, a koji je već sada u kasnim tridesetim jednostavno živela. Zbog svega ovoga, mnogi su Milici zavideli. Neke je i nervirala, ali su je svi dovoljno pametni da budu iskreni prema sebi, cenili.
Milica je svoga muža, Petra, upoznala još dok je studirala. Nije bio ni najlepši ni najpametniji ni najzabavniji, ali je u svemu bio solidan. Najvažnije od svega bio je uporan i bio je odan. U krajnjem slučaju bio je tu kad je Milica osećala da je spremna da ide napred. Milica je u njemu prepoznala oslonac. Stenu na koju se može sigurno osloniti i na kojoj može graditi svaki davno osmišljen cilj u svom životu. Sitne pukotine u steni, Milica je odmah videla, ali je i znala da može da ih krpi. Za Milicu je Petar bio otac njene dece, muž koji ima svoje vrline, mane i zagarantovana prava. Za Petra je Milica bila žena, majka njegove dece, koja ima svoje vrline, mane i zagarantovana prava ali i nešto više. Ispod patine svakodnevnice, Milica je Petru bila i boginja za čijim osmesima i zagrljajima je večno čeznuo. Milica je bila vredna toga i Petar je to znao.
Miličin seksualni život mogao bi se, najkraće, formulisati kao normalan. Za Milicu, je on bio poput rešene zagonetke. Odavno bez misterije. Već dugo u braku, a još duže u vezi, sa dvoje dece iza sebe, Milica je i svoj seksualni život već davno definisala i odredila mu granice. Granice koje nijedan milimetar nisu odstupale od realnosti, gde je u ostalom i sve Miličino postojalo. Milica o ovome nije previše razmišljala. Sve što je trebalo da se po tom pitanju dogodi, već se dogodilo. Makar je Milica tako mislila.
Najveći problem u Miličinom seksualnom životu bio je, ironično, upravo njen voljeni muž. Uvek željan Miličinih toplih dodira često ju je opsedao želeći da je uvuče u postelju pored sebe. Milica mu je (strogo) dozirano ispunjava želje, često motivisana izvesnom grižom savesti, a često iz straha da ga ne uvredi. Na njenu veliku žalost, retko je motivisala sopstvena želja. Želeći da utiče na Miličin libido, Petar je smišljao raznorazne sexualne igre i kupovao gomilu bezobraznih igračaka, želeći da u Milici probudi davno uspavane fantazije. Na njegov očaj i frustraciju, svi njegovi pokušaji imali su krajnje negativan efekat. Milica takva kakva je bila, jednostavno nije verovala da je u stanju da uplovi u Petrove fantazije. Svaki Petrov pokušaj, za nju je bio dodatno opterećenje zbog nečega što se njoj ne može dogoditi. Dodatni trud, zbog koga je Milica negodovala i u startu ga svesno osudjivala na propast.
Za većinu muškaraca, Milica je izgledala privlačno. Milica je crnka, sa genetički nasledjenim tenom i oblinama na pravom mestu. Ima izuzetno lepo lice, i oštar pogled, koji nedvosmisleno pokazuje inteligenciju. Upravo ovo je Petra zauvek zavelo. Sada, posle dva porođaja, Milica je bila delimično izbledela slike nekadašnjeg sjaja. Često je sebe zaticala pred ogledalom, čeznući za telom koji je imala, ili sujetno negododujući za epitetima drugih žena, koji nikad nisu bili njeni. Ipak, Miličine grudi još uvek su bile sposobne da mnogim muškarcima, probude maštu a njeno, fino izvajano dupe, i najbezobraznije fantazije.
Svestan Miličine pronicljivosti Petar je odavno prestao da pokušava da je iznenadi. Zbog toga je Milica bila potpuno zatečena kada joj je Petar pokazao aranžman za produženi vikend u Parizu. Dva slobodna dana na poslu i transfer dece kod babe, bile su formalnosti koje su lako prevaziđene ali Petrov jedini zahtev po pitanju putovanja duboko je onespokojio Milicu. Držao je u naručju kada joj je rekao:
– Bebo, ceo Pariz je tvoj. Sve vreme ćemo potrošiti baš onako kako samo ti budeš htela. Od tebe tražim da svratimo samo na piće u čuveni pariski swingerski klub Les Chandelles.
Sintaksu samo na piće Petar je zagonetno naglasio kraćom pauzom. Milicu je ovo potpuno prenerazilo, ali šarm Pariza je ipak bio prevelik i nije želela da čitavo putovanje dovede u pitanje ili započne sa negodovanjem. Zbog toga je pristala uz uslov da kad ona kaže da je vreme za odlazak iz kluba, odmah i odu iz istog. Petar je lako pristao na ovo, znajući da drugačije ne može ni da bude. Njegov pristanak malo je ohrbrio Milicu i u svojoj lepoj glavi je pomislila
– Ma iskontrolisaću ja ovo. Pitanje da li ćemo na kraju i svratiti, ali Le Paris će svakako biti moj.
Stigli su. Pred oboma, Pariz je otvorio svoju šumu obraslu prelepom arhitekturom, romantičnim kafeima, zavodljivim modnim detaljima, ali i gomilom užurbanih turista i stanovnika u večnoj poteri za vremenom. Dva dana su se umorni vraćali u hotel sa jedinom željom da se dokopaju postelje i puste vremenu da iz kristala sećanja izbriše sve viđene banalnosti i ostavi samo lepe uspomene, kojih će se sećati svaki put kad neko spomene tu čarobnu reč Paris. Treći dan su se u hotel vratili malo ranije sobzirom na planove. Milica je bila jako nervozna i tražila je povod da planiranu posetu izbegne, ali je nije mogla naći, jer je Petar bio jako pažljiv i vedar sve vreme puta. Iznenadila je samu sebe svojim odgovorom kada je Petar nežno poljubio i pitao:
– Ljubavi, tu smo, i znam da ti je neprijatno ali ako ne želiš da idemo, u redu je. Neću se ljutiti.
Nesigurno je rekla:
– Ne brini……idemo.
Nije želela da razočara Petra, a i njena sama priroda je odbijala mogućnost da ne ispuni nešto što je obećala i još važnije da se se sakrije od nečega što joj je neprijatno ili čega se plaši. Nije želela sebi da prizna, ali davno zamrla znatiželja po pitanju najitimnijih stvari, probudila se u njoj i osigurala pozitivan odgovor na Petrovo pitanje.
Još više je iznenadila sebe, kada je shvatila da se za predstojeći odlazak sprema kao nekad za sastanak sa momkom. Sve nevaljale dlačice sa tela istrajno i temeljno je uklonila. Odabrala je najsezualniji donji veš ,crne boje sa tanga gaćicama, a svaki milimetar meke kože prekrila mlekom za telo i kasnije parfemom. Obukla je usku crnu suknju do kolena (kupljenu tog dana) i široku, čipkastu crnu majcu, koja joj je otkrivala jedno rame i davala više od naznake, o lepoti grudi ispod. Duboko zbunjena Milica je tražila razloge ovakve svoje pripreme i sa olakšanjem je prihvatila, sa naporom formulisanu misao:
– Ako već idem na mesto u čijoj samoj suštini je seksipil, onda treba i da izgledam i osećam se seksi. Nema razloga da štrčim, dok pijem to jedno piće.
Sirova racionalnost ove misli, opravdala je Milici samu sebe i značajno smirila njenu nervozu. Posle dužeg vremena bili su spremni za polazak.
U klub su stigli relativno brzo sobzirom da se nalazi u samom centru grada. Bilo je uveliko prošla ponoć. Posle prolaska kroz mračni koridor na ulasku u klub i plaćanja, za Milicu neprihvatljivo visoke cene ulaznice, prošli su kroz ogromna crvenom kožom tapacirana vrata i ušli u centralnu prostoriju kluba. Dve lascivno obučene devojke, prišle su im i dale im maske koje pokrivaju oči i gornji deo lica i obavezne su u klubu. Miličina maska je bila u baroknom stilu sa par pera neke očigledno egzotične ptice. Petar je dobio crnu prostu masku, kakvu su nosili svi muškarci u klubu. Bezpogovorno su stavili maske, smejući se neprestano više da bi sami sebi ubili nervozu nego što im je zaista nešto bilo smešno. Oboma se učinilo da su protagonisti iz Linčovog filma Širom zatvorenih očiju.
Čvrsto držeći se za ruke, krenuli su ka prvom slobodnom stolu. Mnogobrojni maskirani gosti davali su klubu misterioznu atmosferu, ali njihovi opušteni pokreti i lagodan govor i smeh, kao i spora muzilka, punili su prostor dozom intime. Prigušena svetla i mnogobrojne sveće postavljene u posebne proreze na zidu, opravdavali su naziv kluba. Većina gostiju je sedela opušteno i čavrljala. Neki su se nežno mazili i ljubili, ne pokušavajući to da sakriju, dok su drugi gledali ka podijumu gde je plesalo dvadesetak parova. Kroz gust vazduh kluba mileli su opojni mirisi različitih parfema i kao i slatkasti miris egzotičnih alkoholnih koktela koje su svi pili.
Sedeći nagnuti jedno ka drugom, Milica i Petar su nervozno i brzo pilli svoje koktele, stidno komentarišući eksplicitno obučene parove, od kojih su se mnogi, nežno ali i perfidno bezobrazno mazili. Milica je osećala uzbuđenje ali i neprijatnost koja je bledela sa svakim novim gutljajem, očigledno jakog pića. I pored činjenice da joj se egzotični ukus koktela nije sviđao, kao i zbog nervoze zbog koje je već razmišljala o odlasku iz kluba u sigurnost hotelske sobe, Milica je nevoljno prihvatila Petrov predlog da popiju još po jedno piće. Sobzirom da su uz skupo plaćene ulaznicu kokteli bili gratis, Milica je rešila da popije još jedan pre polaska, čisto da se ne bi osećala pokradenom.
Dodatni alkohol ih je i dodatno opustio. Lagano su počeli da se ljube, dopuštajući da ih opojna atmosfera dublje usisa u prostor. Završavali su drugi koktel i upravo kada je Milica počela da razmišlja kako je verovatno to pametan i pravi momenat za odlazak, njihovom stolu su prišli muškarac i žena sa željom da se upoznaju. Petar je u prvi mah izgledao iznenađeno, ali se brzo pribrao i ponudio mesto za stolom. Novi poznanici bili su Žuan i Nanet. Žuan je bio crnac, visok oko 195 cm, sa 41 godinom. Njegova pojava u crnom odelu, odavala je elegantan utisak poslovnog čoveka, čija kostitucija je stvarala utisak snage i brige o svom telu. Nanet je izgledala skoro pa duplo mlađa od njega. Bila je plavuša, prodornih crnih očiju i nežnih crta lica. Njena crvena mini suknja, sa velikim dekolteom koji je otkrivao neprimereno velike grudi, za ovako krhku kostituciju, kao i ostale obline na njenom telu, jasno su ukazivale na ženu mnogih muških uzdaha. Milica je odmah zapazila savršeno izvajane noge Nanet i tračak opšte nesigurnosti prozujao je kroz nju. Gosti su predložili novu turu pića u čast poznanstva prvih prijatelja iz Srbije. Petar, vidno rapoložen je bio za, ali je obazrivo pogledao u Milicu, koja je nesigurno pristala. Nakon upoznavanja i kratke zajedničke priče Žuan se okrenuo prema Milici. Na lošem Engleskom sa izuzetno simpatičnim Francuskim naglaskom, davao je komplimente Miličinom izgledu. Rekao je kako mu je njena lepota i držanje odmah zapala za oko čime je ušla i da je za njega poznanstvo sa njom verovatno događaj noći. Vidno polaskana Milica se nevešto branila od komplimenata. Odvikla od ovakog načina razgovora sa muškarcima, Milica je bila kao razapeta između dva dela sebe. Dela kome je bilo neprijatno do te mere da je želeo da iskoči iz sopstvene kože i dela koji je uživao i želeo dalje da sluša i čuje još komplimenata, duboko ušuškan u veo ženske sujete. Žuanovo lice je bilo sve bliže Miličinom. Njegova desna ruka već je davno dodirivala Miličino levo rame, a onda se naglo nagao napred, spustio svoju levu ruku na Miličino koleno i ozbiljno upitao:
– Ti i tvoj muž ste prvi put na ovakvom mestu. Jesam li u pravu?
Milica se, iznenađena dodirom i pitanjem, postidela i pogledala je ka Petru. Njen voljeni Petar je sa spuštenom glavom slušao nešto što mu je šaputala Nanet, nehajno mu gurajući grudi pod nos, u koje je Petar, dok je slušao, bezobrazno gledao. Ovo je Milicu bocnulo i njeno telo se u momentu relaksiralo i opustilo, i ruke stranca na kolenu su odjednom izgubile svoju težinu i nisu više bile problem. Milica se nagla prema Žuanu i rekla:
– U pravu si. Prvi put.
Žuan se nasmejao i razigrano gestikulirajući rekao:
– Nikada nećete upoznati pravu atmosferu ovoga mesta ukoliko ne izađete na podijum za igru.
Okrenuo se uzeo za ruku Milicu i Nanet, i potezom glave pokazao Petru na plesni podijum. Već vidno pod dejstvom koktela Milica i Petar su bez stida stupili na podijum i zaigrali u disko ritmu koji je trenutno odzvanjao klubom. Osećali su se kao na početku veze i igranje su često prekidali dugim i pohotnim poljupcima i dodirima. Milica je konačno počela da uživa i nije više razmišljala o ranom odlasku iz kluba.
Sa naglom promenom ritma i prvim romantičnim zvucima, Žuan i Nanet su prišli i zamolili Milicu i Petra za ples. U klubu su pustili No Ordinary Love od Sade, i sve žene na podijumu su se našle u plesu i zagrljaju nekog muškarca. Petar je sa smeškom, spustio ruke oko oko Nanet i lagano se upustio u ritam. I Milica je osetila snažne ruke Žuana oko svog struka. Nežno ju je povukao, za Miličin ukus, suviše uz svoje telo. Odmah je spustio glavu ka njoj, i njišući se u laganom ritmu, nastavio da joj laska. Milici se to svidelo i nagla se ka njemu spustivši glavu na njegovo rame, i dozvolivši svojim grudima da se nežno naslone na Žuana. Ova iznenadna sitna bezobraznost i sloboda, prijala je Milici i činilo joj se da je pre znak kontrole nego slabosti. Ponesen Miličinom inicijativom i pokretom Žuan je počeo da je, svojim dugim prstima, mazi po leđima lagano pritoskajući Milicu jače ka sebi. Ona je osetila kako se Žanove ruke lagano spuštaju sve niže niz leđa. Nervoza joj se polako uvlačila u misli znajući da će uskoro negde morati da povuče granicu, a u isto vreme imala je osećaj da joj se telo pretvara u jednu ogromnu erogenu zonu i da možda neće imati snage da izovori Stop. Ne dalje. Iz te dileme, prenuo ju je Žuan koji je hitrim pokretom ruke snažno ali i nežno uhvatio za donji deo dupeta. Milica se prenula i u momentu skamenila. Znala je da ako hoće da postavi granicu to mora da bude ili sad ili nikad. Snažno je uhvatila Žuana za ruku i nagonski je pogledala ka Petru. Prizor ju je potpuno iznenadio. Petar i Nanaet su se nežno njihali, dok je on jednu ruku držao na njenom dupetu, zadignuvši joj potpuno haljinu. Drugom rukom joj je snažno držao glavu dok su se starsno ljubili. Za Milicu vreme kao da je stalo. U momentu je bila neviđeno besna i ljubomorna. Ali iste sekunde, još uvek držeći čvrsto Žanovu nevaljalu ruku, shvatila je da joj scena Petrovog ljubljena sa Nanet, uzbuđuje svaku ćeliju u njenom ženskom telu. Milica je nepomično stajala dve sekunde, koje su njoj lično delovale kao mala večnost. Odjednom je polako ali snažno odgurnula ŽuMilica na pola metra od sebe, sve vreme ga držeći za ruku, čiju avanturu je malopre onako grubo prekinula. On ju je iznenađen, razočarano pogledao nesluteći zapravo šta Milica radi. Podigavši Žuanovu ruku iznad svoje glave, Milica je napravila piruetu i okrenula leđa Žuanu. Zatim se snažno nabila uz njegovo telo spuštajući mu ruke na svoj stomak. Uz glasan uzdah Žan je pribio Milicu još bliže sebi, Počeo je da je ljubi po vratu, ne razmišljajući o svojim rukama, koje se nervozno i grubo prelazile preko Miličinih grudi, stomaka i prepona. Ni Milica više nije htela ali ni mogla da razmišlja o Žanovim rukama. Osećala je Žuanovu muškost, kako je nežno žulja, kroz procep oblina njene zadnjice. Bezobrazna pomisao da ih deli samo par milimetara tkanine, topila je Miličinu snagu da nešto zabrani. Vreme ponovo kao da je stalo, ali ovaj put za njih oboje i možda bi zauvek ostali zaleđeni u ovoj strastvenoj pozi da ih nije prenula Nanet i ponovna promena ritma muzike. Nanet je odlučno povukla Milicu za ruku i rekla joj:
– Pođi samnom.
Svi su krnuli sa Nanet ka novim crvenim tapaciranim vratima.
Ušli su u prostoriju, u kojoj je bilo pet okruglih kreveta. Jedan krevet je bio slobodan dok su se duž preostala četiri, u tami mogla razaznati mnogobrojna tela, koja su se spojena čistom ekstazom i sirovom strašću, sporo migoljila. Vazduh u prostoriji bio je topao, težak i vlažan. Sa mirisom nekadašnjih parfema mešao se miris mnogobrojnih ljudskih tela. Milica je od viđenog prizora ustuknula i snažno je prigrabila Petrovu ruku i pribila se uz njega. On ju je nežno, pogledom punih brižne ljubavi pogledao i poljubio u čelo, a zatim i lagano poveo do slobodnog kreveta. Legli su na desnu stranu velikog okruglog kreveta i odmah strastveno krenuli da se ljube. Do njih su, ležali Nanet i Žaan, ljubeći se, pohotno spojeni spojeni u jedno telo sa četiri ruke i noge. Petar je desnu ruku spustio ispod Miličine suknje u pokušaju da joj skine tange. Milica se nije opirala, svesna tame i maske na svom licu, samo mu je tiho šapnula na uvo:
– Želim te odmah u sebi.
Petar je još neko vreme nežno ljubio, dok je prstom lagano prelazio preko njenog, uredno sredjenog, medjunožja. Milica je blago stenjala, pokušavajuči desnom rukom da obori Petra na sebe. Petar je počeo da je ljubi po grudima, polako se spuštajući ka stomaku. Milica je znala šta se sprema, zažmurila je, opustila se spremna da uplovi u ekstazu. Stigavši do butina, Petar je zastao, a onda su se nakon dve-tri sekunde poljupci nastavili, ali ovoga puta od kolena na gore. Milica je duboko uzdahnula, kada se prvi poljubac spustio na njenu vaginu. Istog momenta poljupci su se nastavili, i Milica je razaznala jezik koji je u moru strasnih poljubaca lagano tražio svoj put u Miličinu najintimniju unutrašnjost. Osetila je toplotu kako joj se širi niz telo, koje se sada već grčilo van njene kontrole, u pokušaju da iscedi svaki gram telesne slasti. Ipak, nije mogla da ne primeti da je nesto drugačije. Otvorila je oči i ostala skamenjena. Na krevetu pored nje, klečao je Petar i glasno uzdisao dok mu je Nanet pohotno pušila kurac. Sa druge strane kreveta, pored nje, četvoronoške, kontra okrenut od nje, Žuan se nadvio nad njenim najintimnijim delovima, licem spojen sa njenom vaginom. Kroz Miličino telo prošlo je nešto kao udar struje. Bujica različitih osećanja pokuljala je niz njene misli. Milica je bila ljuta, ljubomorna, stidela se i osećala se prevarenom. U isto vreme uzbuđenje i požuda u njenom telu su se popeli za stepenik više. Osećala je nešto prljavo a opet tako primamljivo, u misli da je neki drugi muškarac omamljen njenom vaginom. Osetivši, tenziju u Miličinom telu, Žuan je na sekundu prekinuo, prepoznao iznenađenost, stid i požudu u Miličinim očima, i ne pomerajući se, uhvatio je Miličinu ruku i spustio je na svoj kurac i onda nastavio sa lizanjem. Zbunjena još od predhodnih scena, Milica je za trenutak oklevala, a onda je krenula da masira Žuanov kurac, prvo sa jednom a onda sa obe ruke, nežno mu dodirujući jaja. Shvatila je da su se stvari otrgle kontroli i da sad sve i da želi ne može ništa da prekine, čak ni sebe. Rešila je da se prepusti užitku, da doživi orgazam i onda jednostavno ustane i izađe iz prostorije. Ova pomisao ju je delimično smirila i vratila u svet uživanja. Talasi ekstaze polako su se širili kroz njeno telo spremajući ga za eksploziju. Novo uzbuđenje donela joj je spoznaja da kurac tuđeg muža drži u svojim rukama. Mogla je da oseti da je Žanova muškost ogromna. Samo sa obe ruke mogla ga je obuhvatiti. Pomisao na količinu bola i užitka koji bi takav kurac mogao da donese njenoj vagini, konačno je bila dovoljna da je dovede do vrhunca. Miličino telo počelo se nekontrolisano grčiti. Uhvatila se o Žuanov kurac i u strastvenom grču držeći se za njega podigla od kreveta i prislonila ga uz lice. U isto vreme nekontrolisani Miličini uzdasi ispunili su prostoriju. Orgazam je trajao malu večnost i Milica je pomislila kako ga je i zaslužila sobzirom kroz šta je sve prošla. Sa zadnjim trzajima vraćala joj se i trezvenost i pomislila kako joj je pružen oralni sex krajnja granica, koju je večeras voljna da dostigne. Možda je malo sebično, ali tako se osećala i tako je želela.
Pogledala je na drugu stranu kreveta ali je tamo čekalo novo iznenađenje. Klečeći na sve četiri Nanet je uzbuđeno stenjala, dok joj se od pozadi Petar nabijao svom snagom. Žuan je smešeći se ovo gledao i drkao svoju ogromnu toljagu. Milica se ovoga puta nije skamenila. Snažno je zgrabila Petra za list noge, zarivši mu nokte duboko u kožu. Kroz zube je besno i razočarano promrmljala:
– Zar nisam ja ta koja postavlja pravila i granice.
Petar je poskočio, pogledao Milicu i onda se bacio na nju tako da joj je obe ruke stegao iznad glave. Spustio je glavu na njeno uvo i tiho prošaputao:
– Ljubavi moja, uživaj. Noćas je ceo Pariz samo tvoj.
Tog momenta Milica je osetila novi par ruku kako je hvataju za butine i snažno joj podižu noge, a trenutak kasnije ogromnu mušku toljagu koja grubo traži put do njene vagine. Kenula je da vrisne NEEEEEEEEEE!!!! Ali joj je u tom momentu Petrov poljubac zapušio usta. Milica se opirala još nekoliko sekundi. Toliko je bilo dovoljno da senzacija novog kurca u njenoj vagini pokrene ponovne talase ekstaze. Petar je pustio i legao pored a Nanet je sela na njega i nastavili su gde su stali. Svojom levom rukom, Petar je nežno dodirnuo Miličinu desnu šaku i ona ga je čvrsto uhvatila za ruku. Petar je gledao u Muličin strašću zamućen pogled, i ona je gledala u njega. Drugom rukom Milica je u početku gurala i usporavala Žuana i prodiranje njegovog ogromnog kurca u svoju vaginu. Sobzirom na veličinu Žuanove muškosti bol je bio neminovan pratilac užitka, ali su se polako ti potezi odguravanja transformisali u pohotno pritiskanje Žuanove butine u želji da sa svakim novim milimetrom primi i novi kilometar strasti. Žuan je divljački ubrzao i legao celim telom na Milicu, šapućući joj nešto nerazumljivo na francuskom. Ijako nije razumela ni reč Milica je shvatala smisao i glasno je počela da viče mešajući Fransuski i Srpski:
– Oui!!! Oui!!! Jebi me!!!! Oui!!! Jebiiii meeee!!!!
Orgazam je kod svih četvoro došao istovremeno. Gledajući jedni druge uspeli su da sinhronizuju svoju požudu. Duž ostalih kreveta u sobi, svi su prekinuli svoje radnje i odgledali akciju na petom krevetu, hraneći svoju požudu.
Žene su narednih pet minuta ležale nepomično. Petar i Žuan su ustali, skinuli kondome, obrisali se vlažnim maramicama, koje su uz kondome stojale, unapred pripremljene, na maloj komodi, a onda su legli svako pored svoje žene. Petar je nežno ljubio Milicu u vrat, svestan mogućnosti da mu nikad neće oprostiti ovo što se te noći dogodilo. Tiho joj je šaputao:
– Ljubavi? Srećo? Lepoto? Jel me voliš?
Konačno Milica je umorno podigla svoju glavu i videla Petrove uplašene oči. Okrenula se ka njemu i nežno ga oborila na leđa, sela na njega i počela da ga ljubi. Petar je iznenađen Miličinom reakcijom počeo da rukama miluje sve krivine njenog tela. Oboje su osetili kako mu se ponovo diže. Milica, je dobila želju da ga voli i ponovo potvrdi negovu pripadnost samo njoj i svoju samo njemu. Uz glasan uzdah sela je na Petrov kurac, i počela polako da se mrda. Između njih je teklo manje strasti ali je čista ljubav ovo jebanje činila posebnim. To su shvatili svi u prostoriji i ponovo su svoju pažnju usmerili na Milicu. Kada je Petar već bio blizu vrhunca Milica je naglo stala, nežno pogledala i pitala:
– Ljubavi, večeras smo prošli mnoge tvoje, ali da li se sećaš koja je moja fantazija?
Petar ju je zbunjeno i iznenađeno gledao. Ili nije razumeo šta mu je rekla ili nije verovao šta hoće.
– Znaš, nastavila je Milica
– Koliko ja vidim kako stoje stvari, ili ću ja to sad dobiti ili nikad. A posle svega večeras, ne bih volela bude nikad.
Petar je pogledao kroz sobu u lica ljudi koji su izvaljeni jedni preko drugih, gledali Milicu kako se polako pomera na njemu. Pogled mu se susreo sa jednim momkom ne starijim od 22 – 23 godine i rukom mu pokazao da priđe. Milica je legla preko Petra ne prekidajući jebanje. Momak je prišao Milici od pozadi, lagano je kleknuo i svoj kurac usmerio ka Miličinoj drugoj rupi. Pokušao je da uđe, a Milica je osetila slab bol i stravičan nalet novog uzbuđenja. Lagano i nežno momak je uspeo da sprovede svoj kurac do krajnjeg cilja i krenuo polako da se pomera napred nazad. Ubrzo je stao jer je celokupno kretanje Milica preuzela na sebe, nabijajući sve brže u sebe oba kurca. Ostali muškarci u prostoriji naprosto više nisu mogli da ispoštuju poznate konvencije. Prišli su zadihanoj trojci i dodirujući rukama Miličino telo počeli su da drkaju. Milica je osetila da gospodari prostorom. Svi ovi muškarci i svi njihovi kurčevi sada su pripadali samo njoj. Zgrabila je najbliži i strpala ga usta, drugi je uzela u ruku i žestoko cimala. Cela soba ljljala se u Miličinom ritmu, a ona je bila sve bliža vrhuncu. Ubrzo telo joj je ubrzalo pokrete uz iznenadni grč i animalan krik koji joj se po prvi put u životu oteo. Oko nje i po njoj su u tom momentu sa svih strMilica potekli potoci belog muškog soka.
Iscrpljena Milica je pala, preko Petra i dugo se nije pomerala. Njena opšta fizička i psihička iscrpljenost konačno je sustigla. Na povratku u hotel, odmah je zaspala u taksiju sklupčana uz Petra, ne mareći mnogo da je u uskoj crnoj suknji, bez gaća, koje je Žuan i pored Petrovog zahteva nije hteo da vrati. Obećao je da će ih zauvek čuvati. Očigledno je iskustvo od te noći uticalo na mnoge, a ne samo Milicu i Petra.
Sutradan u hotelu, Milica i Petar su se probudili jako kasno. Mamurni dugo su se gledali pravo u oči.
– Ljubavi, hvala., Rekla je konačno Milica.
– Ali znaj ovo je bilo samo jednom u životu. Meni trebaš samo ti.
Rešili su da odustanu od šetnje Parizom i da ceo dan provedu u krevetu. Predveče su seli u avion i za sobom ostavili Paris, a poneli gomilu utisaka. Kad su stigli kući čuli su se sa babom i dogovorili da sutra idu po decu. Ležeći u kreveti i lenjo gledajući u telefon, Petru je na pamet pao jedan predlog:
– Ej Mici, sobzirom da deca nisu tu, bilo bi šteta da izgubimo ovaj dan, za stvari koje ne možemo da radimo kad su oni tu….
Milica se glasno nasmejala i rekla:
– Ti stvarno nisi normalan. Totalni si manijak.
Ali nije joj bilo teško da prihvati Petrov predlog. Posle iskustva iz Pariza, njihovi životi bili su puni novom energijom, a libido resetovan na nivo tinejdžera.
Petarje završio tuširanje i spremao se da uđe u sobi gde ga je čekala ranije istuširana Milica. Zastao je odmah na vratima u čudu posmatrajući Milicu. Ona je u ruci držala roze dildo sa vakumom, koji su imali već godinu dana, a nikad nisu koristili. Milica se nasmešila i rekla:
– Ljubavi, mogli bi da uključimo ovoga drugara i sad a i češće. Znaš nekako me podseća na Paris?
Petar se nasmešio i radosno rekao:
– Konačno….. Devojka u koju sam se zaljubio, se vratila…..

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Drugari mi guze majku

Milan i Miloš su moji njabolji drugari, svakog dana smo zajedno, bili smo drugari u vrtiću, kroz celu osnovnu školu, kasnije i kroz srednju. Imali smo svi 18 godina, četvrti razred gimnazije. Kroz svšta smo

Igračka ili Poklon

Subotnje jutro. Tiho, lenjo… bez obaveza. Razvlači se po krevetu uz zanimljivu knjigu. Oglašava se telefon, lenjo pruža ruku i osmehuje se fotografiji koja je stigla. Kapućino. Da… vreme je za ustajanje a ne bi

Brižna majka

Brinem, kao i svaka majka. Čak, mislim, više od drugih majki. Preterujem, brate, svesna sam toga , ali šta da radim kad sam takva. Jeste Momčilo moj jedinac, jeste da od treće godine odrasta bez