Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nezasitost

Dugo vremena nisam imala dobar seks. Uglavnom je bio samo odrađivanje bez posebnog užitka. Odlučila sam da udovoljim svojim potrebama i potražim muškarca koji će me potpuno zadovoljiti i izjebati tako da nadoknadim sve loše momente. Prvo što mi je palo na pamet je bilo da odem na neki od sajtova i tamo potražim nekog ko želi isto što i ja. Naravno, to sam i uradila. Posle kraćeg pregleda profila pronašla sam muškarca koji je napisao „ja želim samo dobar, ali samo dobar seks sa damom istih želja“.

Bila sam malo sumnjičava jer znam da svako želi dobar seks, ali malo ko ume da ga priušti. No, dok ne proverim neću znati da li je dotični muškarac zaista baš taj koji će mi pružiti potpuno zadovoljstvo ili ne.
Kontaktirala sam ga i posle solidnog broja poruka dogovorili smo se oko vremena i mesta upoznavanja. Rekao je da dolazi po mene iste večeri oko 22h autom i da idemo na piće, a dalje šta bude biće.
Spremala sam se prilično dugo iako to kod mene traje uglavnom kratko. Razmišljala sam koji bi veš mogao da ga najviše napali. Pred ogledalom sam isprobavala da li mi bolje stoje tangice ili mini bokserice. Zaključila sam da mi u boksericama guza izgleda dosta izazovnije i obukla njih. Preko obukala farmerice i gore pamučnu majcu, ali bez brusa. Znam da imam jako lepe bradavice i ako se napalim, ispod pamučne majce biće više nego uočljive što mi i jeste bio cilj. Možda sam bila preopterećena više time kako ću što izazovnije izgledati zaboravljajući da se privlačnost nalazi negde u vazduhu i ili postoji ili je uopšte nema.
Došlo je tih 22 h i zaista čula sam zvuk auta ispred svoje kuće. Izašla sam iz dvorišta, prišla autu, otvorila vrata, pružila ruku i pozdravila se. Bio je to lep prizor za moje oči, zgodan muškarac kratke crne kose pomalo nezainteresovanog ponašanja. U prvi mah pomislih da sam sve promašila i da od dobrog seksa nema ničeg.
Dok smo putovali do prvog kafića u obližnjem gradiću pričali smo i dalje o uobičajnim temama svakodnevice. Prosto me je izluđivalo to jer sam očekivala da će odreagovati drugačije. Očekivala sam bar njegovu ruku na mom kolenu, ali nijeje bilo.
Posle 20-ak minuta stigli smo. Sedeo je naspram mene za stolom i zagonetno me posmatrao takođe bez i jedne jedine reči o tome zašto smo tu.
Bili smo negde na polovini pića, a ja već uveliko pred eksplozijom. Mislim da bi i slep čovek po mojim bradavicama koje su toliko iskočile ispod majce zaključio da želim sada i odmah sve.
Dok sam držala čašu u ruci dotaknuo me je ovlaž po ramenu i rekao da bi mogli krenuti. Tu rečenicu sam čekala čitave večeri i napokon je čula. Nije precizirao ni kuda ni šta samo je pozvao konobara, platio piće i krenuli smo. Očigledno da je već rezervisao mesto u hotelu jer je i izbor kafića bio na samo par koraka od hotela. Pri ulasku u hotel izvadio je ključeve i tada mi je bilo jasno da je tako kako sam i pretpostavila.
Došli smo do vrata sobe. Pogledao me je kao da me skenira, od glave do pete. Jedino što je tada rekao bilo je „dobro došla, hajde da ispinimo bar neke od žela jer ih je sigurno previše za jedno veče“. Otključao je vrata i pustio prvo mene da uđem a zatim je ušao i on.
Stajali smo na sredini sobe na nekoliko centimetara jedno od drugog. U vazduhu se osećala strast i čekao trenutak kada će se rasplamsati. Primakao je lice ka mom i skoro da su nam se usne dodirnule, ali kao da je želeo da me natera da ja prva krenem jer je isuviše bilo očigledno da sam toliko napaljena da ću u roku od par sekundi biti spremna da sama pokrenem situaciju.
Uhvatio me je obema rukama za ramena i naslonio uz zid sobe. Osetila sam u njegovom pogledu da želimo isto. Posmatrao me je skoro bez treptanja dok je jednu ruku zavlačio u moje farmerice a drugom mi lagano i nežno mazio bradavice. Osetio je pod prstima da sam jako ovlažila i samo se blago nasmejao, izvadio ruku i olizao prste.
Nisam se više mogla kontrolisati i rekla mu da me jako pali i da ga želim. Kao da je želeo da mi kaže da ne govorim, nabio mi je jezik u usta dok je vrlo vešto otkopčavao jednom rukom moje farmerice. Spustio ih je taman toliko da može bez problema da ponovo zavuče ruku u moje bokserice i ponovo oseti koliko mi je pičkica vlažna. Prvo je prstima prešao preko cele pičkice i sve sokove razmazo po njoj, a onda mi je nabio dva prsta u pičkicu i krenuo da ih sve žešće nabija. Već sam bila van sebe i želela da se potucamo i to što žešće. Drugom rukom mi je podigao majcu i počeo da liže bradavice, a onda sisa i na kraju lagano gricka. To me je jako napalilo.
U tom momentu bila sam jako sebična i nism mu ni dodirnula kurac jer mi je stalo do toga da me izjebe i da zadovoljim svoju požudu. Bilo mu je krajnje jasno šta želim. Naravno želeo je isto. Jedvačujno mi je rekao „izjebaću te žestoko, proveri koliko te želi“. Spustila sam ruku na njegov kurac koji je i dalje bio u farmericama. Dok mi je sve vreme nabijao prste u pičkicu poželala sam da mi odmah uđe njegov kurac jer je toliko bio čvrst i željan jebanja. Otkopčala sam mu farmerice, izvadila kurac i bio je to zadivljujući prizor. Kurčina kakvu sam želala. Kao da nije hteo da propusti ni minut okrenuo me je licem prema zidu uhvato za kukove i namestio me u naguženi položaj u kom je moja počkica jedva čekala da proguta njegovu kurčinu koja je pulsirala žestoko. Nabio ga je odmah celog do kraja. Držao me je za kukove i navlačio na kurac vrlo žestoko. Stenjala sam od uzitka. Istim tempom me je tucao prilično dugo dok nije osetio da sam svršila. Onda je malo usporio uhvatio me za sise prema kojima nije imao milosti. Kurac i dalje nije vadio i ponovo je krenuo da me jebe žestoko. U jednom momentu ga je izvadio iz pičkice i poprskao leđa vrelom spermom.
Da, jesam svršila i jeste me dobro izjebao, ali meni je to bilo malo. Nisam ništa rekla ali sam očekivala nastavak. Prosto mi je bilo neverovatno da tu bude i početak i kraj našeg tucanja. Napokon su usledile i prve reči od njega, ali vezane za to što nam se dešava. Rekao mi je „ovo je bilo kao kafa kad ti gost dođe, nisam te mogao više držati u neizvesnosti tako napaljenu jar vidim da si želela da osetiš moj kurac i to odmah“. Naravno nije pogrešio, želela sam. Otišli smo do kupatila i tamo se uz tuširanje nežno mazili dok mi je nabijao svoj jezik u usta i povremeno ga spuštao preko vrata do stomaka. I dalje sam bila kao tempirana bomba koja samo što nije eksplodirala. Strast i požuda su i dalje postojali u apsolutno istoj meri kao na početku.
Vratili smo se u sobu i legli na krevet, zapalili cigaretu i sve je izgledalo kao da smo tek tada ušli u hotel.
Očekivala sam da ćemo nakon ispiušene cigarete nastaviti. Međutim, on se obukao i rekao mi da se vraća za desetak minuta. Odjednom me je obuzeo neki čudan osećaj da ipak neću dobiti ono zbog čega sam tu i da od dobrog seksa neće biti ničeg. Prosto nije mi bilo jasno šta se dešava. Pitala sam se kuda je otišao i žašto?! Zar mu nije prijalo tucanje, zar je samo toliko dovoljno?!
Skoro da sam izgubila svaku nadu i već počela da se hladim sa željom da se vratim kući.
No zaista, posle desetak minuta vretio se sa zatamnjenom kesom u rukama. Spustio je pored kreveta i zagonetno se smeškao. Bilo mi je jasno da ipak mojim željama nije došao kraj i da će bar biti pokušaj da se neka od njih ostvari.
Ležala sam na krevetu ovlaž pokrivena čaršafom dok je on bio obučen. Farmerice smo što mu nisu pukle jer mu se kurac toliko digao i videlo se da želi ponovo da me izjebe. U par poteza ih je skinuo, a zatim i majcu koju je imao na sebi. Ispred mene kao da je stajao muškarac sa strelom umesto kurca koji je što pre želeo da pogodi svoju metu. Nisam mogla izdržati da samo posmatram. Dok je stajao pored kreveta prišla sam mu i uzela kurac u svoje ruke. Želela sam da ga obradim i pripremim za žestoko i dugo tucanje. Glavić mu je bio tako sočan da sam odmah počela da ga sisam. tako je bio gladak da sam krenula da ga oblizujem. Jezik mi je prelazio preko glavića, a onda saam se spustala niže. Oblizala sam mu ceo kurac i stigla do jaja. Dok sam mu sisala i oblizivala jaja drkala sam mu kurac. Videla sam da je uživao i da je jedva čekao da svoj kurac uglavi u neku od mojih rupica. Onda sam počela da mu pušim, pohotno sam mu gutala kurac dok ga je on sa druge strane nabijao u moja usta. Pogledala sam ga pravo u oči sa kurcem u ustima. Nije trebalo ništa da pitam razumeo je moj pogled. Legla sam na krevet naslonila glavu na sam ugao kreveta i otvorila usta. To je značilo da želim da me tuca u usta. Spustio se niže i krenuo je da mi nabija kurac. Tucao me je u usta da sam ostajala bez daha. Kao da je sumnjao da li mogu da primim ceo kurac u grlu ipak bojažljivo se ograničio na samo deo. Rukama sam ga uhvatila za guzu i krenula da ga vučem ka sebi. Shvatio je da želim da mu progutam nabreklu kurčinu celu, skroz do kraja. Nabijao ga je žestoko u moja usta željna kurca. Pičkica mi je toliko ovlažila da sam imala želju dok pušim da me neko tuca u pičkicu.
Primetio je šta želim i na momenat zastao. Iz kese je izvado bananu i krenuo da je guli. Prosto me je obradovala pomisao šta bi mogao sa njom da uradi. Prešli smo u pozu 69. Nastavio je da me tuca u usta i nabija kurac do kraja dok mi je jezikom oblizivao pičkicu. Nabio mi je dva prsta i shvatio da moja pičkica može primiti više i da želi više. Nabio mi je oguljenu bananu u nju. Još pohotnije sam mu gutala kurac jer me je toliko palila ispunjenost pičke i usta. U jednom momentu nabio je bananu ne dajući joj da klizi iz pičke i još žešće nabijao kurac u usta da sam čekala momenat kada će mi grlo napuniti spermom. Tako je i bilo. Svršio mi je u ustima, osetila sam tolu spermu kako mi klizi kroz grlo. Prišao mi je usnama dok je rukom i dalje držao bananu u mojoj pički i krenuo da me ljubi i nabija jezik u usta. Jezikom sluzavim od sperme spustao se preko vrata do bradavica i stigao do napunjene pičke. Stenjala sam i izvijala telo od užitka. Lizao mi je pičku i grickao deo po deo banane koji je izvirivao iz nje.
Pogledao me je i rekao „kada ti ispraznim pičku napiniću je ponovo i jebaću te dokle god ti ne bude dosta kurca“. Naravno to sam i želala, ali meni kurca nikada nije dosta.
Ližući pičku spustio se do guze. Oblizao mi je čmar i nabi jedan prst. Bananu skoro da je izgrickao. Samo je ostao jedan mali deo da viri iz pičke. Osetio je da volim da primam u sve rupe i osetio je da mi je malo taj jedan prst u guzi. Nabio je još jedan. Vešto mi je opustio čmar da sam mogla odmah primiti kurac.
Osetila sam da je on željan jebanja a ja sam bila željna toga da budem dobro izjebana. Kao da me sve vreme nije jebao, kurac mu je i dalje bio kao kamen čvrst spreman za još jebačine. Balavio je sve vreme želeći da se ponovo zabije u neku od mojih rupa. Okrenuo me je da ležim na stomaku stavio jastuk ispod stomaka kako bi mu bila bolje nagužena i rukama raširio guzu. prvo mi je glavićem mazio čmar koji je već uveliko bio opušten spreman da primi ne samo glavić već ceo kurac. Krenuo je da se igra sa mnom i nabijao mi smo glavić. Bila sam van sebe i rekla mu „želim da ga celog, izjebi me kao niko do sad“. Istog momenta osetila sam kako mi kurac lagano ulaui u guzu i još glasnije stenjala od užitka. Uhvatio me je za kukove i krenuo da jebe, čini mi se zaista kao niko do tada. Nabijao je kurac u moju guzu sve jače i jače. U jednom momentu sam izgovorila „tako se jebe, izjebi me do kraja“. U momentu je zastao i pitao me „da li ti pička zavidi guzi, hoće li i ona da bude napunjena“? Samo sam ga pogledala želeći da kažem da, ali kao da mi je već pročitao misli i iz kese uzeo drugu bananu. Radosno sam se nasmejala jer sam znala da će mi biti popunjene obe rupice. Izvadio je kurac iz moje guze i nabio mi ponovo bananu u pičku. Držala sam je rukom nedajući da ni milimetar izviri iz pičke. Ponovo mi je nabio glavić u guzu, a onda nastavio da prodire kurcem dublje i dublje. Osećala sam se kao da letim. Tucao me je bez milosti želeći da mi se guza zasiti kurca. No ja sam bila nezasićena, želela sam još i još… Bila sam oblivena znojem i u nizu nekoliko puta svršavala, ali nije prestajao. Jebao me je istom žestinom kao na samom početku. U jednom momentu istovremeno nas je obuzeo neobičan osećaj kao da smo u nekoj drugoj galaksiji. Zajedno smo svršili. Napunio mi je guzu spermom a ja pomerila ruku sa pičke gde mi je u momentu od grča svršavanja banana cela iskliznula. Dok mi je curela sperma iz guze samo sam mu rekla da se tako jebe, baš tako kako me je on dobro izjebao.
Otišli smo ponovo do kupatila, znojavi i lepljivi od sperme koje je bilo svuda po nama. Uzeo je tuš i kao da nije hteo da spere spermu sa mene već da je još više ramaže po mom telu. Kao da je hteo da se poigra sa mojim telom isto kao glinom za vajanje. Prelazio je mlazem vode i prstima ne preskačući ni milimetar moje kože. Tuš je trebao da me rashladi međutim ja sam i dalje bila napaljena kao na samom početku. Nakon tog nsašeg igranja ponovo smo došli u sbu i zapalili po cigaretu. Ovog puta smo bili puni utisaka i zadovoljstva.
Rekao mi je da nije skoro jebao ženu koja toliko voli kurac kao ja. Samo sam se nasmejala i klimnula potvrdno glavom. Da, njegov kurac mi je baš odgovarao i verovatno ga ne bih još vadila iz sebe da je to baš tako moguće izvesti.
Prvi put smo tek tada pogledali na sat. Bilo je 4 h, a kao da se ništa nije desilo i kao da i kod njega i kod mene i dalje postoji još želje za tucanjem i to istim žestokim tempom. Znali smo da u hotelu možemo ostati do 7 h i da je svaki sekund proveden sa kurcem van bilo koje moje rupice je propuštena večnost.
I dalje isto, videla sam da mu je dignud kurac a ja i dalje vlažna. Kao da smo te očigledne stvari hteli provriti iako je isuviše sve bilo očigledno. Stustio je ruku do moje pičke a ja do njegovog kurca. „Nimfice moja da li želiš da te još jednom izjebem, želiš li da ti pičku rasturim i napunim je skroz spermom“ rekao mi je. „Želim da ga ne vadiš sve dok mi pička ne utrne od tucanja i da je puniš spermom“ odgovorila sam mu.
Prišao mi je i podigo moje noge na njegova ramena. „Ovako ču ti nabiti kurac do kraja da ga osetiš dok ti obrađuje pičku“ rekao je prilično perverznim tonom što me je još više uzbudilo. Ovog puta se nije igrao glavićem. Kao da je centrirao ugao kako ce mi nabiti kurac iz prve da ga moja pička proguta do kraja. Nabio mi je kurac i uz par trzaja da bude siguran da je ušao ceo. Uhvatio me je za bradavice i štipkao ih. „Osećaš li ga, želiš li još dublje“ nabijajući ga je izgovorio. Nije ga pomerao samo je stajao u meni ali sam osetila kako mi pulsira u pički i kao da sam svaki svoj mišić pokrenula kako bih mu moja pička što više stisnula kurac. I on je to osetio. „Izjebaću te sa svih strana dok ti pička ne pocrveni, dok ne zatražiš da prekinem“ prilično sumnjičavo mi je zvučeo jer je znao da meni nikada neće biti dosta njegovog kurca i da jedino što može da nas prekine je vreme kada moramo krenuti.
Počeo je da me tuca. Kao da sam želela da mi kurac uđe još dublje rukama sam raširila pičku. Žestoko me je krenuo jebati da se čulo lupkanje u momentu kada mi ga je nabijao. Vadio ga je skroz i nabijao ponovo do kraja. Sise su mi se tlasale od žestine nabijanja kurca. „Tako, želim tako da me tucaš savršen si“ rekla sam mu dok još nisam odlutala u drugu dimenziju strasti i zadovoljstva. Navlačio me je na kurac dok mi je pička ispustala sokiće koji su se razlivali po guzi. Oseto je da volim one poze u kojima mi kurac najdublje može zaroniti u pičku. Zatražio je da mu okrenem leđa i u četvotonožnom položaju da se namestim za novo primanje kurca u pičku. Naravno da sam to rado prihvatila. namestila sam se i uzela njegov kurac rukom namestila ga na pičku i nabila se sama. Ponovo smo se tucali bez milosti, ponovo me je rasturio a ja stenjala glasno jer je svako sledeće primanje kurca bilo još uzbudljivije. Stavio je ruke na moju guzu i raširio je. Voleo je te perverzne prizore. Videlo se da voli kada mi je svakarupa otvorena i kao da zove na ulazak u nju.
U jednom momentu pitao me je „šta ćemo sa guzom“ jer je uvideo da volim kada su mi obe rupe porunjene. No pitanje je bilo reda radi jer nije ni hteo da čuje odgovor. Izvadio je iz torbice analne kuglice koje su me jako obradovale. Verovatno ih je poneo s namerom da ću ja biti ono što je očekivao, neko ko voli isto što i on. Dok mi je kurac bio u pički i pomerao ga kao da želi da oseti svaki centimetar unutra krenuo je da mi ubacuje jednu po jednu kuglicu. Nakon prve reko mi je „dovoljno ti je“ i nasmejao se da bi nastavio dok nije ubacio sve. Opet onaj isti božanstveni osećaj ispunjenosti koji obožavam. Tucao me je tako naguženu dok mi je iz gize samo viro končić od kuglica. Palila ga je pomisao da mi je guza puna. Uhvatio me je za kukove i jebao kao da se zaneo i kao da ima snage da me jebe istim tempom i čitav dan. Osetila sam to njegovo zadovoljstvo, mada je bilo obostrano jer i ja sam delovala isto kao i on. Bio je dosta krupniji od mene i okretao me je po želji tucajući me u svakoj pozi istom žestinom. Uživala sam kao nikada do tada.
Osetila sam da smo pred eksplozijom, iako sam ja jako puno puta svršavala u toku žestoke tucačine, ali kao da je došao momenat kada smo oboje bili kao tempirane bombe koje čekaju momenat eksplozije. Napunio mi je pičku spermom. Bilo je toliko sperme kao da nije ništa jebao dugo i kao da je kurac čuvao za mene da iscedi svaku kap sperme i napini mi pičku.
Dok je sperma curela iz pičke krenuo je da mi liže već razjebanu pičku i lagano vadi kuglice iz guze. Ponovo sam svršila.
Ne sćam se da mi je ikada trebalo manje vremena za svršavanje i ne sećam se da mi je iko pružio takvo zadovoljstvo kao on.
Istuširali smo se i na žalost došlo je vreme polaska. Pička mi je pulsirala jer je ovog puta bila izjebana onako kako sam želela, a kroz čitavo tlo mi je prolazio neki osećaj koji ne umem opisati, ispunjenost, zadovoljstvo…
Obukli smo se i krenuli ka autu jer smo se morali vratiti. U povratku je bio mnogo pričljiviji. Konstatovali smo da postoji još izazovnih i primamljivih stvari i da bi bilo šteta da se ne probaju. Na žalost ni on ni ja nismo imali partnere koji imaju toliku slobodu i želju za seksom i da je ostalo i dosta fantazija koje bi mogli isprobati.
Dogovorili se da ćemo prvom prilikom ili ponoviti ili možda probati ono što nam je promaklo sa prehodnim partnerima.

Oceni
[Total: 3 Average: 3.3]
Imaš karu svaka ti čast!

Kakav je osećaj dok gledaš kako ti neko jebe mamu? Verovatno mnogo zavisi od toga kakvu kevu imaš. Ako je u pitanju zrela dugonoga plavuša, raskošnih bokova i guzova, bujna s velikim teškim sisama, onda

Rodjaka

Put do veleprodaje je bio čest, Uvek smo išli u paru moja rođaka i ja.tada sam imao 29. Godina a ona 32. Kakva je ona bila riba,duge noge taman ten više na  ciganski ,crna kosa

Kumstvo sa Romima

Sve velike stvari u životu dešavaju se leti. Ljubavi, raskidi, odrastanje. Uvek postoji ono jedno leto kada si odrasla, kada si pestala da budeš devojčica i kada si krenula da budeš žena. Ali nije to