Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nežan i izdžljiv

Upoznali smo se na odmoru na moru u Grčkoj, družili i sasvim kulturno razgovarali o svemu. Uopšte nije bilo reči o sexu, ali osetilo se u vazduhu neki čudan naboj i nedefinisana erotika. ženska je bila izuzetno privlačna, zgodna, lepa, uvek raspolozena, prijatna, a iz očiju joj virila neka iskra, kad god bi me pogledala.
Tip je bio pravi primerak dominantnog muškarca, snažan, ostrog pogleda, zgodno telo, primećivalo se da u gaćama ima pompeznog primerka. I ja sam primetio, ali moja supruga ga je uporno gledala i treptala. Pravio sam se da ne primećujem.
Moja kurvica, je imala nekog iskustva ali daleko od toga da je probala svašta. U razgovoru je bila razdragana, zarazno se osmehivala i koketirala i sa njim i san jom. Ali, tek toliko. Zbližili smo se, osim kao slučajnih dodira i nežnih poljubaca pri rastanku ničeg nije bilo medju nama.
Razmenili smo telefone i ostale kontakte.
Odmor je završio i svako svojoj kući.
Razgovarali smo sa suprugom o njima vrlo često. Rekla mi je da je primetila da mi se ona svidja, ali i da se njoj dopada, i da nema protiv da je ja izjebem. Ali, kažem ja njoj da i ona bacila oko na pastuva. Nasmejala se na reč pastuv i rekla da je sigurna u to.
Posle nekoliko meseci, javili su nam se i pozvali ako smo u prilici da ih posetimo. Planirali su da proslave godišnjicu i da bi hteli da i mi prisustvujemo proslavi.

Otišli smo dan ranije. Lepo se smestili, svako u svoju sobu, jer su imali veliku i prostranu kuću, a on je zahtevao da spavamo odvojeno. Slutio sam sta namerava, ali nisam mu mogao prkositi, a moja jos nedovoljno iskusna supruga se obradovala, nasmejala se i šapnula mi, ako primetiš nesto noćas, pravi se da nisi primetio.
On me je pozvao u stranu I rekao mi isto to. Ništa nisi video ni čuo.
Kasnije svi skupa sedimo, mezimo, pijuckamo i on nam kaže.
Sutra uveče priprema proslavu na kojoj će učestvovati njegova zena, svastika i moja supruga. A od muškaraca osim nas dvojice bice jos 4 njegovih prijatelja. Namerava da se sve odvija spontano, bez scenarija, ali pod njegovom dirigentskom palicom. Nemamo prigovora, bićemo pošlusni i trudićemo se.
Tokom noći, trudio sam se da budem tih i da osluškujem.
Na osnovu kasnijeg saznanja i kazivanju moje žene, desavale su se zanimljive radnje. Najpre ju je posetila domaćica. Mojoj zeni je to bilo prvo iskustvo sa zenom, zbog čega je bila napaljena vise negó sa muškarcem. Kaze da su se ljubile, milovale, dodirivale, lizale, prstenjacile i trljale pičkom o pički  da je prstalo. Ali polako, bez zurbe kao prave sexipilne dame, energija je bujala i jedva su se malo zadovoljile a uživale kao retko kad.
Ustvari njena uloga je bila da mi otvori ženu da je napali i servirá njenom pastuvu. Osluskivao sam i cuo tihe jecaje i uzdahe, koji su palile atmosferu. Bio sam ludo uzbudjen.
Zamišljao ste se sve desava tamo. A igra je bila takva da je ona ostavila moju napaljenu ženu i pozvala supruga da je razbije.  A on dominantan i surov, nadaren ogromnim alatom, kao razjareni bik, bez trunke neznosti ju je jebao i razbijao da je jecala. Nikad je niko nije tako uzeo, bez milosti do bola kao najvecu kurvu na svetu. Kaže da je uživala u tome, da nikad pre nije dozivela takve orgazme. Razneo ju je, a njoj je sve to bilo sladostrastveno. Kaže pravi pastuv, razara dugo i jako, urla kad jebe od cega uzavre u picki svaki kapilar, svaki kutak do najvećih i skrivenih dubina.

Dok sam ja zamišljao sta se tamo zbiva, vrata se otvoriše, domaćica kuće ulazi osmehnuta, seda pored mene i kaže mi da njen suprug razbija moju ženu sada, a da nije fer da ja ostanem kratak za zadovoljstvo koje očekujem.  – Evo uzmi me kako ti je drago, ali molim te nemoj biti grub, jer ovaj moj pastuv je tako brutalan da se s njim niko ne moze takmičiti u tome. Budi nežan i izdžljiv, neka traje i posveti mi se i zadovolji me. A možeš mi svršavati unutra, bez ustezanja.  A to je velika prednost, jer jebeš potpuno oslobodjen straha i onda si mnogo uspešniji.

Sutradan, pozovu stručna lica da pripreme ambijenat, svetla, ozvučenje, ketering i svašta u stilu vrhunske erotike.
Tri dame podvrgnute kozmetičarima, frizerima, odevene sexy i erotično, ali ne vulgalno, izazovno i nevino a kurvinski požudno.
Skupili smo se svi.
Njegova žena, svastika i moja supruga, nas dvojica i 4 njegovih prijatelja, momci u punoj snazi – pravi pastuvi.
Proslava je počela, muzika, svetlost, sexy naboj, piće za opustanje….
Dok mi muskarci gledamo, ženske počinju prljavi ples, njišu se i trljaju, hvataju….

Onda striptiz. Jojjjj kad je počelo da leti sve sa njih, da se presijavaju i drmaju u ritmu muzike sise, nabrekle bradavice, guze mešaju ukrug i trte se kao brazilke da se kurci najeze, nabreknu do iznemoglosti od uzbudjenja. Onda usledi i zadnji deo odeće – gaćice, padaju a sjajne pičkice nauljane I vlažne od uzbudjenja sijaju svojom lepotom i salju impulse kurčevima.

Svlačimo se i mi muškarci. Jebote, kakve kurčine, koja od koje strahote, ubice pičaka. Napaljene i uzavrele.
Domaćin zapovedi. Mlada svastika samnom, po prvi put u životu. Njegova supruga malo zbunjena, a on joj kaže – ti za gosta. Pastuvi u iščekivanju. E vas četvorica imate zadatak da zadovoljite gošću, punite je unutra i na golo da vas upamti.
Kakav izazov, rekoh samo ljubavi potrudi se iscedi ih sasvim.

Sta je usledilo moze se opisivati danima.
Priznaću da mi je bilo lepo sa domaćicom, interesantno je bilo videti domaćina sa svojkom mladom svastikom, ali najviše pažnje sam posvetio svojoj ženi i njenim jebačima. Nekako je to bilo dominantno, adrenalin na vrhuncu.

Pušila je jednom po jednom, svoj četvorici, dok joj jedan nije prišao zguza i primakao joj kurčinu, veliku ko debela batina. Zabio joj ga da je ciknula i onda do kraja da joj pička pukla i jebao je divlje. Nastavila je da puši ostale, da je guše i slinave a iz pičke tekli sokovi i kupali kurac koji ju je jebao.
Jedan od onih kojima je pušila legao i zatrazio da ga uzjaše lice u lice, učinila je to i nasela je na ogromni kurac, skliznuo joj je. Drugi od njih pridje i plesnu je po zadnjici, a onda u šupku koji je podzinuo od debljine kurca u pički, prospe ulje. Zatim polako stavi glavić i posle nekoliko trenutaka trzajem ko pravi pastuv nabije kurac u uskom otvoru. Vrisnula je tako jako da je u kurcu sperma uzavrela.

Moja žena se batrgala u sendviču ogromnih kurčeva, jebali su da je jecala, bolje reći mumlala jer su se ostala dvojica  trudila da joj pokidaju glasne zice u grlu. Gledam, ne znam da li da je žalim ili da se divim uzbudljivom prizoru i jecaju koji ranije nisam čuo. Kurac mi uzavreo, zabio sam ga domaćici u pičku i kao lud uterivao i vadio. Od slasti njene pičke i prizora kako mi razbijaju zenu, nisam mogao izdržati. Svršio sam tako jako kao retko kada, napunio joj pičku i osetio da mi naboj nije pao, mogao sam nastaviti i dalje jebati.

Za to vreme domaćin razbija svoju svastiku, vrišti mala a on brutalan. Baš ga briga kako je njoj. A ja nastavljam da jebem domaćicu, ali u dupe, pa i ona jeca glasnije.

Tek moja ženica, sada se pastuvi razmenjuju. Jebu je brutalnije jer su napaljeniji. Vrišti žena i prilagodjava se situaciji, razradila se nametnula svoju igru i uživa sa pastuvima. Onaj koji je jebao u guzu je najuzbudjeniji, uvukla mu kurac i usta i rukama ga drka – oseća kako mu nadolazi sperma. Eksplodirao je napunio joj usta, morala je sve progutati, zagrcnula se od količine. Ali morala je da uzme sada novi kurac u usta i da ga primi duboko u grlu.
Svi su blizu ejakulacije. Oseća kako joj guzojebac zapljuskuje anus vrelom spermom, a malo potom i onaj u pički eksplodira i napuni joj je do kraja. I četvrti u ustima nabreknu i prospe mlazeve u grlo.

Naravno da se nije na tome završilo …

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Gubitak kontrole

Bas me je uhvatio nekakav smor i resila sam da tog petka izadjem sa Kacom na pice u obliznji kafic. Bilo je oko 19h i sedele smo u basti tog kafica kada nam je prisao

Taj miris me je rdio

Naša kuma Suzana je samohrana majka, borac, lepa, kasnih 30tih godina, reklo bi se riba ipo! I tako, razvede se od muža i počne da dolazi kod moje žene da joj se žali, da kuka,

Noćna smena medicinske sestre

Spremam se za noćnu smenu. Ništa naročito. Ionako ću se presvući kad stignem. Tange koje mi se uvlače u dupe, beli brus. To je sve. Kad stignem, presvući ću se u seksi odoru medicinske sestre.