Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nezaboravno pušenje

Upoznali smo se preko oglasa.Dopisivanje je počelo lagano i postepeno dobijalo na erotičnosti,tako da smo mnogo puta doživljavali ekstaze.Nije htela da se opiše..samo je rekla da je oženjeni pale i da ću videti šta zna ako se sretnemo. Ukazala mi se prilika da odem u njen grad,a da ne bude sumnje zašto idem. Našli smo se na kafi. Kad sam je video da ulazi u dogovoreni kafić za susret,dvoumio sam se da li da uđem za njom ili odustanem! Ušao sam,iako mi punije devojke ne deluju privlačno.

Delovala je zbunjeno ,jer je ipak prvi susret bio u pitanju..rekla je da joj se dlanovi znoje..i zaista sam to ostio kad sam je uzeo za ruku.Ni ja nisam bio puno aktivniji da se nešto desi,jer me nije nešto posebo privlačila.Napravila je prvi korak sa pitanjem da li može da me poljubi..prihvatio sam i nisam se pokajao…male usne su bile nekako neodoljive i osećao sam da zna šta hoće u odnosu na moju ženu,koja je uvek bila ravnodušna u sexu…Nakon par poljubaca,predložih joj da idemo jer nemamo više šta da tražimo u kafiću..nasmijala se i prihvatila.Kad smo izašli pitao sam je imamo li neki mirniji kutak da nas ne ometaju prolaznici.U blizini je proticala rieka,a njene blago strme obale pružale su idealno mesto ispod mosta da se sklonimo.Kad smo stigli istog trenutka nastavili smo gde smo stali..ljubljenje kao da to nikad nismo do tad radili.Moj jezik je rovio po njenim malim usnama i dostizao do grla..ruke su mi lutale njenim zamamnim oblinama..počeo sam da menjam mišljenje o punijim devojkama.Po njenoj reakciji i uzdasima video sam da joj odgovara moj tempo..uhvatio sam je za ruku i poveo do mog nabreklog međunožja…uzdahnula je duboko i počela divljački da mesi nabrekli kurac preko pantalona,a na šta sam joj ja sve jače gnječio guzove…Sise sam već odavno oslobodio brusa i onako jedre iako ne velike sa njenih 30 godina bile su prava poslastica za 15 godina starijeg muškarca koji godinama ima monotoniju u krevetu.Zavukao sam ruku u farmerice na lastiku,a onda u čipkane brazilke,ali samo okolo.Kad sam došao do pice,gaćice su bili potpuno mokre..uzdahnula je duboko i rekla“joj“,a na moj blagi stisak kroz onako mokre gaćice..uvukao sam ruku….uh…dlačice koje su tek počele da rastu,su svojim blagim bockanjem budile“bika u meni“.Spustio sam se niže..prsti su mi upali u pravu baricu..zastenjala je..gurnuo sam joj srednji prst duboko,na što je ona skupila noge,a nakon što je popustila,iskoristio sam priliku da joj gurnem i kažiprst.Sa dva prsta u mokroj pički sam uveliko došao do čuvene tačke „g“!Nju je to izluđivalo,jer sam osetio po ugrizima za moj jezik koji je u isto vrijemo rovio po njenom nepcu dok su mi prsti intenzivno stimulisali njenu pičku…osetio sam da je blizu i ubrzao…kad je jako skupila noge i zaustavila ljubljenje,znao sam da je to to.

Masiranje mog nabreklog kurca nije prestajalo u vreme dok sam je zadovoljavao,a kad je svršila,čučnula je i otkopčala mi pantalone.Čim ga je dohvatila rukom, znao sam da ću doživiti nešto nedoživljeno.Sumanuto ga je napala jezikom,ližući ga od koriena do glavića,da bi se vratila i jedno po jedno jaje usisavala u svoja mala usta,a onda bi nasrnula na glavić.Već uveliko dignut,a i prirodno velik u obimu,moj kurac je nestajao u njenim ustima.Neznam gde je stao,obzirom na onako malu usnu duplju.Svetlost jedne od uličnih svetiljki je padala na predeo korena mog kurca…kad sam video da je tu njena gornja usna,izludeo sam.I žena se trudila da mi puši,ali nikad nije moj obim kurca mogla uvući više od 3-4 cm.Pušenje to i ovo se nije moglo porediti.Počela je da mi šošolji jaja.Podigla je glavu i zamolila me da ne svršim po njoj jer ima osjećaj gađenja na spermu iako nenormalno voli kurac u svim rupama.Pridigla se i počela me ljubiti,a nastavila drkati.Jačina stiska kojim je drkala je bila preciznija i od jačine moje ruke kad sam drkam..bila je fenomenalna.Nije mi dugo trebalo a pogotovo kad je uzela da mi gricka ušnu školjku..tad je krenula lavina vrele sperme iz mojih jaja. Rekao sam joj da pazi,a moje stenjanje joj je govorilo da svršavam.Mlaz sperme je otišao daleko u mrak,a ona ga joj znalački izmuzala dok je bilo išta u njemu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Naguzio me tata

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu.

Čari grupnog sexa

-Ajde ljubavi namesti sto, jer gosti svakog trenutka mogu da stignu a ja jos nisam spremna… Reci moje devojke su odzvonile hodnikom, bila je subota vece i posle dosta vremena imali smo posetu prijatelja koje

Srdjan

Muz i ja vodimo privatni posao, otvorili smo konkurs i primili mladog radnika, nekoliko godina mladjeg od nas….Na početku, bila je zima i meni je poceo da se svidja njegov lep osmeh, prelepa figura i