Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Neobična želja

Pošto smo već dugo u swingerskim vodama, znamo dosta ljudi, sa malo njih smo se uspeli naći i ponešto odigrati, odlučili smo malo pojačati tempo u našim životima u pogledu sexualnih iskustava. Puno smo pričali, tražili dodirne tačke, ko bi šta voleo i inače kako to ide između dvoje ljudi kada se upuštaju u te vode. Priznao sam Maji u jednom momentu da bih stvarno voleo probati situaciju što ameri nazivaju „cuckold“. I Maja nakon kraćeg premišljanja pristane i kaže priuštiti ću ti to, ali nemoj se posle žaliti. Faca mi se razvukla u smešak.


Dani su prolazili i ništa se nije događalo, no jedan dan, kaže Maja, dolaze nam gosti idi nabavi nešto grickalica i pića, ne zaboravi uzeti koju flašu vina, dalje ćeš instrukcije dobiti kad se vratiš sa namirnicama. Odem, obavim kupovinu, vratim se kući, ona sve lepo posloži na stočić u boravku i postavi me da sednem nasuprot nje i reče. Dolaze nam gosti. Upoznala sam jednog tipa preko neta, tip ima bujnu maštu i svidela mu se moja ideja, da ostvarimo tvoju sexualnu maštariju. Zakipeo sam od zadovoljstva! Ali, reče ona, ne dolazi sam, nego dovodi i prijatelja, a tvoj će prvi zadatak biti da im pokažeš polako mene i da me predaš njemu, a kasnije on vodi igru, šta će se događati ja neznam, ali moglo bi biti svašta. Miljardu kombinacija mi je proletilo kroz glavu, kita mi se digla da me zabolelo. Uhhh, rekoh, ovo će biti dobro, samo da nisu nekakvi šmokljani u pitanju, koji su se stidljivo došli ogrebati za malo pice.
Zvono na vratima…ulaze dva tipa. Prvi se predstavlja „Konj“, a drugi kao „Marcus“, predstavimo se i nas dvoje. Skoro sam se raspao od smeha, kad se tip predstavio, ne sluteći ni blizu da ću popušiti zbog toga, zapravo ne ja…. Sjeli smo u boravak, krene priča, ponudim ljude, odnosno čoveka i konja pićem, kao i Maju, ona poželi crno vino, a ova dvojica joj se pridružiše. Ubrzo je prva flaša bila gotova pa sam otvorio drugu, pa treću uz priču vino je teklo, kao ludo, a Maja je pila kao na takmičenju. Maja mi između gutljaja namigne i kaže, red bi bio da me predstaviš gostima i seda mi u krilo.

Nisam znao kako započeti, premda nismo početnici. Lagano sam joj otkopčao košulju i pitao momke kako im se sviđa grudnjak, oni su samo kimnuli, pa sam joj lagano raširio nogice između kojih je bljesnula prozirna tangica, oni su samo kimali i cerekali se. Odjednom Konj kaže daj nam donesi kurvu, da je vidimo malo iz bliza. Ja ustenem sa Majom u naručju i krenem prema njima, a Konj kaže tu je stavi nama u krilo, da joj pokažem zašto me zovu Konj, ja je spustim njima u krilo, a on kaže ti možeš sesti gde si bio. Sedam nazad na trosed, osušenih usta, sa kitom dignutom kao jarbol, malo me zapeklo to što je rekao, ali mi je bilo napaljujuće, međutim to što je rekao nije ni mrvica onoga šta će se još dogoditi i biti izrečeno.

Dalje su se stvari odvijale, kao da mene nema u prostoriji, oni su se obraćali isključivo Maji. Čim sam ja seo, Konj se desnim dlanom uhvatio Majinih sisa, dok je Markus mazio njene nožice obučene u mrežaste samostojeće čarape, penjući se sve više prema njenom međunožju. Dok ju je mazio po sisama, lagano joj je otkopčao grudnjak i uhvatio Maju za gole sise, po prvi puta, jako je stisnuo za sise i pitao želi li biti njegova kurva barem za večeras, a on joj obećava da će biti i ubuduće, ako se odvaži na taj korak. Maja je klimnula glavom, a Konj je ponovo upita isto pitanje dodavši da nije čuo nikakav odgovor. Maja odgovori: biću tvoja kurva večeras. Hoćeš li raditi šta ti kažem, ona opet klimne, on je ponovo stegne za sise i reče NEČUJEM! Radiću sve što kažeš, samo me nemojte povrediti. A ne, nećemo te povrediti, predragocena si ti da bi te povredili.

Prvo želim da zamoliš muža neka nam pomogne da te izjebemo. Ivane hoćeš li pomoći našim gostima da me izjebu, sa smješko upita ona. Hoću, ali kako da im pomognem, upitam. Konj prekidajući poljubac u kojem sam imao osjećaj da joj je jezikom došao do anusa, reče odnesi našu kurvu u spavaću sobu, skini je i počni lizati dok mi popijem još jednu, da bude spremna da joj ga počnemo stavljati. OK, rekoh. Markus je već pomalo raskopavao po njenoj pici sa gaćicama odmaknutim u stranu, podigavši Maju iz njihovog krila imao sam šta i videti. Konju se ispod majine guze toliko digao kurac da sam mislio da je nešta strpao u gaće. Brdo je bilo veličine osrednje dinje. Odnesoh Maju u spavaću sobu, skinem je, raširim joj zatim noge i krenem lizati, ona zaklopi oči i počne dublje disati i lagano stenjati, upitah je hoće li im dati guzu, ona reče, meni se čini, da im ja neću morati dati ništa, sve će sami uzeti. Upitah je dali to želi, ona samo uzdahne i reče, ohhh da želim.

U tom momentu Konj i Markus se ukazaše na vratima spavaće sobe goli, golcati. Ostao sam bez teksta, Konj je imao kurac od dobrih 25 cm, a širok kao bočica koka kole od 0,25 litre, uplašio sam se, dok je Markus takođe bio obdaren oko 19-20 cm, ali u poredjenju sa Konjem, mališan, usput rečeno moj je 18 cm. Meni Konj zapovedi da se pomerim, on priđe Majinoj glavi, a Markus nastavi gde sam ja stao. Nato Konj zapovedi Maji da puši, a mani da stanem pored zida i da gledam kako se obrađuje ovakova žena. Maja otvori oči, ugledavši Konjski kurac reče, stvarno si konj to nestane u mene, on je pomiluje po obrazu i reče, ništa se ti ne sekiraj kurvice moja, sutra ćeš me zvati da ostanem još jedan dan, vjeruj mi.

Podignuvši Majinu glavu nasloni svoj ogromni kurac na njene usne i zapovedi otvori usta i kreni, nemoj da postanem zločest, ona suznih očiju, lagano se tresući pod Markusovim jezikom otvori usta i stavi glavić konjskog kurca u usta i poče ispuštati neartikulirane glasove tipa ummmmm. Markus se pridiže okrene se meni i reče, dođi ovamo, stavi moj kurac u njezinu pičku, a poslije toga preuzmi njene noge i drži ih raširene dok je jebem. Za to vreme je Maja jednom rukom držala konjski kurac, a drugom rukom po zapovijedi mesila Konjska jaja, trpajući centimetar po centimetar Konjskoga kurca sve više u grlo. Oblio me znoj, ali ja nisam homić, dirati tuđi kurac, fuj. Tada Konj podigne glas i reče, nemoj da ti mora još jednom reći, neće valjati. Priđem, sagnem se, desnom rukom primim njegov kurac i prinesem Majinoj pički, Markus je trljao kurac o Majinu pičku, dok je ova stenjala, zatim izvadi konjski kurac iz usta i reče jebi me.

A ne, reče Markus, neka tvoj muž otvori tvoju pičku i neka me on zamoli da te jebem, Maja me pogleda i reče molim te, ja sagnuh glavu, šta sam mogao, raširim joj levom rukom nabrekle usmine a desnom stavim kurac na ulaz i zamolim Markusa da je jebe. Upita on koga da jebe, ja rekoh pa kako koga, Maju, a ko je Maja tebi upita, pa žena odgovorim, pa lepo me onda zamoli da ti jebem ženu. Molim te hoćeš li mi izjebati ženu, upitah. Hoću, odgovori on kada tako lepo moliš, napuniću je spermom do vrha, ali to ti je smo priprema za Konja, onda tek on stupa na snagu, u toj priči u jednom naletu joj sjuri svoj nemali kurac do jaja, ona vrsnu, šta je kurvo upita je Konj držeci je za kosu, ništa odgovori ona, zabolelo me na momenat, jel te još boli upita je dalje, ona odgovori , ne, ne boli me više, dobro je reče Konj i ponovno joj zabi kurčinu u grlo, glasno je disala kroz nos u ritmu nabijanja Markusa u njenu picu. Nedugo zatim okrenu je u pseću pozu pa se Markus nastavi nabijati , dok ju je Konj trpao u grlo i držao za kosu. Jaččččeeeee, procedi Maja kroz zube. Konju, reče Markus pa ova je prava kurva, vidi razradio sam joj guzu sa tri prsta dok se ti tamo gore zabavljaš, veli Konj, razradio si ti ne samo guzu koliko vidim, samo je napuni da mogu ja uletiti, uto se Markus nabije još par puta i napuni Majinu pičku, dok se ova u isti momenat stropošta trbuhom na krevet u grču, tresući se u neverovatnom orgazmu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Svršava čim ga primi

Parkirao sam odmah ispred ulaza u diskoteku, srecan da necemo morati dugo da pešacimo. U toku vožnje nismo mogli da se svadamo zbog glasne muzike koju sam pustio, ali duža šetnja bi otvorila mogucnost razgovora

Pacijent

Sedim u ordinaciji I ocekujem sledeceg pacijenta. Ulazi muskarac u crnom odelu, beloj kosulji I crnoj kravati koja dodatno istice njegove crne oci. Crna kratka kosa I brada od tri dana, odaju utisak pravog muzjaka,

Rodjak sa sela

Bio je letnji raspust i mama da idemo kod babe na selo a tata nije mogao sa nama zbog posla vec ce doci kasnije.dok smo isli ka stanici mama je rekla da svratimo do pijace