Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Neko novo iskustvo

Jako toplo letnje veče. U posetu su nam došli naši mladi prijatelji P. i J. U njihovom društvu uvek se osećamo jako prijatno i opušteno. Tanja posebno voli kada nam oni dođu u goste jer su joj mnogo dragi. Sa njima je potpuno slobodna i uvek voli da se zeza.
Već po običaju, Tanja traži da poslužim goste.
Dok ja kuvam kafu i pripremam hladno piće oni su počeli da se zezaju. Tanja vodi glavnu reč. Pokrenula je razgovor o letovanju. Čujem da priča o našem boravku u Grčkoj. Detaljno prepričava gde smo sve bili i šta smo videli. Ističe lepotu grčkih plaža i toplinu mora.
Donosim im kafu i hladnu Koka Kolu. Oni nastavljaju priču o letovanju.
P. i J. pričaju gde su sve bili i kako su se proveli.
Kasnije, Tanja predlaže da ih poslužim crnim vinom. Društvo prihvata predlog.
Odmah počinje da se zeza na moj račun kako ja nisam za društvo jer ne pijem alkohol. Devojke piju čisto crno vino, a P. crno vino i Koka Kolu.
Onda traži da donesem majice, suknjice i haljinice koje je kupila u Grčkoj da pokaže našim gostima.
Dok pokazuje garderobu, priča šta je sve imalo da se kupi u Grčkoj.
J. je moli da obuče jednu belu haljinicu da vidi kako izgleda u njoj.
Kada je Tanja obukla haljinu i ušla u dnevnu sobu P. i J. su sa oduševljenjem komentarisali da joj jako lepo stoji.
Tanja, super ti je haljinica, samo da ti nije malo prekratka, gde ćeš to haljinče da nosiš, zapita je J.
Što, gde ću da je nosim. Pa već sam je nosila na poslu, i pre neko veče kada sam išla u Guču na sabor trubača. Vidi samo kako je lep materijal, jako je prijatna za ove vrućine. Onda poče da se šeta po sobi i da se izazovno vrcka.
Dok se šetkala po sobi, pokazivala je kako je lepo pocrnela.
Ej Tanja, šta kažu tvoje kolege kada dođeš tako obučena na posao zapitaše je oni.
Šta ima da kažu. Samo bulje u mene i pričaju neke gluposti. Ja se na to uopšte ne obazirem. Evo svi me gledaju baš kao ovaj vaš profesor. Onda se okrenu ka meni i jako se prodra „Ajde, šta buljiš u mene. Kao da nikad nisi video moje sise, noge i dupe. Ma u stvari, baš me briga, samo ti gledaj i pari oči, pa onda maštaj“.
Puna sebe krenu iz sobe izazovno vrteći guzom i uvijajući telom. Sve vreme se smejala. Kada se presvukla i vratila u dnevnu sobu, odmah mi reče „Hajde, nemoj tu da mi sediš nego odmah idi i lepo složi svu garderobu u ormar i vrati ove bele sandalice na svoje mesto“.
Naši gosti P. i J. sve vreme su posmatrali šta se dešava i smejali se zajedno sa Tanjom.
Ma nemojte profesore, ostavite to povikaše oni. Sedite ovde, ajde da pričamo.
Pustite vi njega. Navikao je on. Nije to njemu teško. Ej, viknu Tanja, kad završiš sa slaganjem garderobe, pozovi pica servis i naruči da nam donesu pice, jako sam gladna. Još uvek kroz glasan smeh doviknu. Evo, za promenu, imaćeš i ti jedno veče picu. Ha, ha, ha …
Dok sam bio u sobi, Tanja mi reče da donesem lap top jer želi da pokaže naše fotografije sa letovanja.
Nakon par minuta, lap top je bio uključen. Ona je prelistavala fotografije i pričala o mestima gde smo bili. Na pojedinim fotografijama se duže zadržavala, a na nekim kraće. Onda doće na red čitav set, po prilično seksi fotografija, na kojima sam je slikao dok se kupala ili sunčala. Zapazio sam da te slike zadržava znatno duže od ostalih. Posebno je dugo prikazivala fotografije gde sam je slikao dok se sunčala. Na tim slikama se vidi njena guza u krupnom planu. Dok su te slike stajale na monitoru, ona je pričala o nekim prodavnicama i garderobi koju je videla ili o nekim drugim stvarima. Želela je da te slike što duže gledaju i uživaju u izgledu njenog tela, pa je zato odugovlačila i pričala o nekim prodavnicama. Posebno dugo, stajale su 2-3 fotografije na kojima se vidi, u jako krupnom planu, samo prednji deo njenih kupaćih gaćica. Naime, te slike je tražila da snimim, da bi, kako je rekla, imao inpiraciju za noćnu fiskulturu. Kada je izašla iz vode, prišla mi je, jako zategla gaćice kupaćeg gostima i rekla, slikaj me. Ovo ti je posebna prilika. Nemoj samo da kukaš kako ti ništa ne dajem. Evo, posle kada se vratimo kući, imaćeš inspiraciju i možeš noću da uživaš koliko hoćeš dok gleaš moju ribicu u kupaćem. Tada je toliko jako zategla kupaće gaćice i podigla ih naviše da se platno potpuno uvuklo u ribicu. Pošto sam ja sedeo na pesku, njena ribica je bila u visini moje glave, pa sam fotoaparatom napravio slike iz neposredne blizine. Te slike su sigurno stajale na monitoru nekoliko minuta. Za to vreme, pričala je o našem smeštaju i kući u kojoj smo stanovali. Na kraju je prokomentarisala „Vidite šta slika ovaj vas profesor. Stvarno je potpuno blesav. Samo gleda da slika moju ribicu. Izgleda da mu je ona stalno u glavi“.
Onda mi se obrati. Samo da znaš da ti nisi jedini kome je moja pica opsesija. Zato vodi računa šta radiš.
Ma u ostalom, šta me briga šta će neko da radi i misli. Ja živim svoj život. Radim sve ono što mi se sviđa. Spavam kad hoću, izlazim sa mojim društvom kad hoću. Oblačim se kako hoću. Pričam šta hoću. Kome se sviđa, dobro je, a kome se ne sviđa, može slobodno da ide. Ha, ha, ha, ha …
Jel tako mužiću moj. Ajde golube, gukni. Kakva ti je ženica. Reci šta ja mogu sve da uradim.
Znate šta, nekada sam uživala da ga zezam i ponizim do kraja, a on je sve trpeo, samo da bi bio samnom. Svašta sam mu radila. Samo kad se setim. Ha, ha.
Prosto ne znam zašto svi trče i jure oko mene. Evo, kaži šta je bilo sad na moru. Priznaj da su se svi na plaži okretali zamnom. Bilo je nekih tipova koji su blenuli u moje telo i po dva sata. Šta ću, već sam na to navikla. Gde god da se pojavim svi samo bulje i pričaju razne gluposti, a posebno oni na poslu.
Pričaj nam o tome, reče J. baš me zanima.
Ma šta da vam kažem. Privlačim veliku pažnju i muškog i ženskog dela kolega na poslu. Šta da radim. Nisam ja kriva, reče kroz smeh. Lepe se za mene, trče, kupuju mi poklone i na razne načine mi ugađaju. Često me pozivaju da budem gost u njihovim kućama. Tada se trude da me lepo dočekaju i još bolje ugoste.
Evo, mogu da vam ispričam nešto što mi se dogodilo prošlog leta kada me je pozvala u goste jedna moja koleginica Danica.
Inače, sto puta me molila da dođem kod nje u posetu. Stalno mi je nagoveštavala da su ona i njen muž planirali da me počaste. Hajde Tanja, dođi kod nas, molila me Danica. Moj Milovan je rekao da će da donese iz obližnje kafane roštilj koji najviše voliš da jedeš.
Stvarno nisam imala razloga da odbijem ovakvu ponudu pa sam jednog dana rešila da ih posetim.
Naravno, spremila sam se i lepo doterala za tu priliku.
Naredila sam ovom mom da mi ispegla garderobu. Inače, obukla sam novi minić koji mi je kupio. Njemu se dopala ta sunjica i nije odoleo, a da mi je ne kupi. On voli da mi odabira i kupuje stvari u kojima zna da ću izgledati izuzetno poželjno. Inače, to je jedina prilika da me bar na kratko vidi u seksi izdanju, i to onda kada se vratim kući sa posla. Ovaj moj mužić misli da će, ako mi ugađa na razne načine, dobiti od mene onu stvar. Evo, do sada nijednom nije promašio veličinu garderobe jer očigledno izvrsno poznaje moje telo, koje ne samo da gleda preko dana, nego ga verovatno i sanja svake noći, pošto je potpuno opstednut samnom. Ha, ha, ha ….
Suknjica mi savršeno stoji. Gornji deo je jako strukiran i potpuno je pripijen uz kukove, a donji deo, od sredine guze, je plisiran. Minić je jako, jako kratak pa se dešava, kada se malo sagnem ili savijem, da se plisirani deo lako podigne i seva mi zadnjica. Ovaj minić stvarno volim da nosim jer je platno vrlo nežno i izuzetno prijatno. Gore sam obukla veoma usku i kratku, crvenu majčicu na bretele. Obula sam nove crvene sandalice, sa visokom štiklom.
Evo, sada ću da nađem neke slike u lap topu na kojima sam u ovom miniću.
Dok je tražila slike, nastavi sa pričom.
Kada sam završila sa spremanjem, izdala sam ovom mom robu nekoliko naredbi, šta sve treba da uradi dok sam ja u provodu. Dala sam mu zadatak da detaljno usisa tepihe, obriše prašinu, oriba kupatilo, ispegla veš, zatim da mi opere na ruke neke majčice i suknjice, da raspremi krevet za spavanje i da skuva ručak za sutra dan.
Moram uvek da mu zadam nekoliko poslova, da se ne bi ulenjio i opustio. Ha, ha, ha, ha. Dok sam mu zadavala domaći zadatak, zahtevala sam da klekne ispred mene i da mi izljubi nogice, kolena i guzu, pošto znam da ga to uzbuđuje i daje mu posebni elan da radi.
Evo, našla sam dokument u kome su neke moje slike. Pogledajte, to je taj minić. Kako vam se sviđa. Onda okrenu lap top i poče da objašnjava detalje gde su te slike snimljene.
Stvarno je kratak minić, reče J. Opasno izgledaš u njemu. Ženo, evo na ovoj slici ti se vidi gola guza.
Jeli, jel beše da si ovu sliku snimio pre nego što sam išla na proslavu povodom odlaska u penziju jednoj mojoj radnici. Ne znam ni sama. Ma ko bi se ovde snašao. Ovde ima puno mojih slika. On koristi svaku priliku da me slika kada se doteram. To mu najčešće ne branim. Neka me slika pa posle može da gleda koliko hoće. To me ništa ne košta, a njemu puno znači.
Evo vidite i ovu sliku. Ovde smo bili na rođendanu našem kumiću u jednom restoranu.
Idi bre, pa ovde se ne zna da li je kraća suknja ili dublji deholte. Vidi samo kolike su joj štikle. Baš provokativno izgledaš, reče J.
Što, šta fali. Ja volim tako da se oblačim. Evo ovaj vaš profesor obožava da bulji po čitavo veče u ove moje fotografije. Dok ja spavam, on prelistava ove slike, gleda, mašta i uživa. To mu je inspiracija, pa izgleda da svaku noć padne po neka desanka šakić.
Ma daj Tanja, stvarno si grozna. Što ga tako mučiš reče J.
P.: Dobro, ajde nastavi. Samo mi reci, valjda ti i profesor idete zajedno kod nekog u goste. Evo nas dvoje idemo stalno zajedno.
Idemo zajedno na neke dosadne porodične proslave, idemo na rođendane i tako to. A u moje društvo uvek idem sama. Neću da mi smeta. To mi je prilika da se opustim i uživam.
Pošto sam se tada osećala jako lepo i bila zadovoljna svojim izgledom odlučia sam, pre nego što krenem, da mu učinim još nešto. Dok sam sedela za stolom i šmikala se, podigla sam jednu nogicu na trosed i naredila mu da je ljubi. Pošto su mi nogice bile skroz raširene, u jednom trenutku počeo je da ljubi unutrašnju stranu moje butine i krenuo je ka ribici. Brzo sam mu odgurnula glavu. Njegovo ponašanje me u trenutku mnogo iznerviralo. Krenuo je ka mojoj ribici bez dozvole. Ej, de to ima, pustiš pevca na prag, a on bi hteo da uđe u kuću.
Zna on dobro, ako je već odabrao da bude samnom onda ima i da ispunjava sve moje želje. Zato što je bio bezobrazan rešila sam da ga potpuno sjebem, i da mu se posle dužeg vremena popišam u usta.
Inače, u tom trenutku, mnogo mi se pišalo jer sam pre toga jela neku lubenicu. Rešila sam, da ako već moram da pišam, da to uradim njemu u usta i da ga na taj način, jedno određeno vreme, skinem s’kurca. Ha, ha.
Znala sam da posle toga mogu da zahtevam od njega da radi sve poslove koji mi padnu na pamet i da mi udovoljava na sve moguće načine, jer će se stalno nadati da ću mu možda dati i moju slatku ribicu. Ranije sam vrlo često pišala po njemu i znalo se da posle piškenja dobija dobar seks. Zato sam htela da mu ponovo ulijem nadu, samo ovog puta direktno u usta, ha, ha, ha …
Kada sam se lepo našminkala i namirisala krenula sam ka WC-u. Zastala sam u predsoblju ispred velikog ogledala da proverim svoj izled. Dok sam prstima popravljala pramenove kose, videla sam da sedi u dnevnoj sobi i da me posmatra. Sve vreme sam izazovno mešala guzom. Onda sam se naglo okrenula ka njemu, podbočila ruke na kukove i strahovito se izderala na njega. Rekla sam mu, šta je, šta me gledaš ko krava u šarena vrata. Šta je bre, što samo buljiš u moje dupe i sise. Ne moj da me nerviraš. Ajde sad, za kaznu, hoću da ti se popišam u usta.
Tada sam energičnim korakom krenula u WC i jako se prodrala da mi se mnogo piša i da neću dva puta da ponavljam. Viknula sam na njega da odmah dotrči.
Naravno, odmah je poslušao.
Naredila sam da mi svuče gaćice.
Potom je seo pored WC šolje. Kada sam mu okrenula guzu on je savio glavu nad šolju. Usta su mu bila samo nekoliko centimetara od moje ribice.
Strogo sam mu zapovedila da ću mu se sada ispišati u usta i da mora sve da popije. Rekla sam da nipošto ne sme da se desi da me poprska, jer sam se već namazala i namirisala.
Privukla sam sadnalice sa visokom štiklom do same ivice WC šolje. Malo sam spustila guzu, savila kolena i spustila glavu na niže, da bi mogla dobro da posmatram. Oslonila sam se rukama o kolena. Dok sam čekala da krene mlaz, gledala sam svoje nogice i njegovu glavu ispod ribice. Bila sam prezadovoljna svojim izgledom i ovom pozom. Uživala sam u izgledu svojih, od sunca preplanulih nogica, koje su se presijavale od mirisnog ulja kojim sam namazala celo telo. Visoke štikle sandalica uticale su da mi svi mišići na nogama budu zatehnuti.
Najednom pustila sam snažan mlaz koji ga je okupao svuda po licu. Ha, ha, ha. Pišala sam mu jedno vreme direktno u uvo, ali se on vešto ispravio i poturio je usta koja su se brzo prepunila.
Nadmeno sam ga gledala pravo u oči. Malko sam se podigla i zapišala ga po nosu i obrvama. Lice mu se presijavalo od tople i mirisne tečnosti. Potom sam ponovo usmerila mlaz u njegova usta. Sve vreme sam vikala na njega da liže kao kuče i da guta moju pišku. Mlaz je pravio kovitlac u njegovim ustima. Mehurići pene slivali su mu se zajedno sa suviškom tečnosti niz bradu i obraze. Najednom, isplazio je jezik i postavio ga pod slap moje piške. Onda sam se napela, i strahovitim mlazom ga zapišala po licu. Dok sam pišala po njemu, strogo sam mu izdavala naredbe šta sve treba da uradi tog popodneva i večeri. Ha, ha, ha, ha.
Pri kraju piškenja, već oslabljeni, tanki mlaz direktno je cureo u usta i po njegovom jeziku. Tada sam naredila da sve to pije i da ću ga kontrolisati da li guta. Rekla sam mu da sada mogu da vidim da li sve guta, jer se tečnost više ne preliva iz usta.
Bila sam zadovoljna, pošto sam primetila da sva piška laganim gutljajima odlazi u njegovo grlo. I pored toga, onako iz zezanja, vikala sam da ustima prihvati svu tečnost i da mu ne promakne ni jedna kap. Poslušno je izvio glavu ka mome međunožju. Poslednje kapi piške je prikupljao na isplaženi jezik koji je primakao na samo nekoliko milimetara od ribice.
Kada sam se lepo ispišala, naredila sam mu da me detaljno obriše papirom i da mi navuče crvene tanga gaćice. Sve je to vrlo nežno i pažljivo uradio. Uzeo je veliki zamotuljak toalet papira i veoma pažljivo brisao i tapkao papirom po mojoj obrijanoj ribici. Radio je to kao da briše najfiniji predmet od kristala ili porcelana. Lepo mi je navukao gaćice i rukom popravio nabore plisirane suknjice. Istim papirom kojim je obrisao moju ribicu, po navici, obrisao je i svoja usta i bradu. Ha, ha, ha, ha.
Eto, time sam ga nagradila. Dala sam mu dobar podsticaj da vredno i savesno radi po kući dok ja idem u provod, da se zezam. Inače, u poslednje vreme nisam praktikovala da ga tako nagrađujem. Nekada sam to radila često, gotovo svakodnevno, pa čak i po dva ili tri puta dnevno, a sada mu retko šta činim. On pak luduje zamnom i spreman je na sve, samo da mu poklonim malo pažnje i da mu ulijem nadu na ću mu dati ribicu.
Tako sam ga zadovoljila, a i sebe olakšala, jer bi i onako morala da pišam pre izlaska.
Mogu vam reći da sam mnogo uživala pišajući na mog slugu. Ovako dominantna i nadmoćna, seksi doterana i namirisana, gledala sam, kroz raširene noge, kako mlaz prska po ustima, licu, nosu i ušima mog roba. Vikala sam na njega da širom otvori usta i da pije moju tečnost. Videla sam kako guta i kako se suvišak tečnosti preliva preko njegove brade i nestaje ispod majice. Zapišala sam mu i pramen kose i vrat. Ovaj džukac je sve to gutao i lizao baš onako kako sam mu i naredila. Naravno, bila sam svesna da posle idem u posetu, gde će me opet obasipati pažnjom, a ovaj rob će ostati u kući da radi, čisti, pere i sve ostalo što treba da bi ispunio moje naredbe. Znala sam da će morati odmah da izdrka misleći o meni, da bi se olakšao i smirio. Ha, ha, ha. U suprotnom, morao bi da ide celo popodne i veče uzdignutog kurca pri čemu ne bi mogao normalno da hoda. On zna da mora savesno da radi i da ispuni sve zadatke koje sam mu odredila jer se uvek nada da će, ako bude poslušan i ako zadovolji sve moje prohteve, uveče od mene dobiti pičke.
Sigurna sam da je posle moga odlaska svojski radio, sve trčeći od radosti što sam mu poklonila malo pažnje. Kada sam uveče došla kući, zaista je sve blistalo od čistoće u stanu. Super je to, verujte mi. Ha, ha, ha.
Odmah potom, rekla sam mu da krećem u posetu jer da ne želim da kasnim. Naredila sam mu da se umije i promeni majicu pa da izađe samnom napolje i otvori vrata od garaže da se ja ne bi slučajno isprljala.
Ajde požuri, neću da čekam, ohladiće mi se roštilj kod Danice.
Kada mi je otvorio garažu setila sam se da mi nedostaju cigarete pa sam ga poslala da otrči do trafike i kupi cigarete i Orbit žvake.
Za nepun minut vratio se sa porudžbinom. Iz džepa je izvadio i vlažne paprne maramice i pružio ih kroz otvoreni prozor automobila. On zna da ja vodim računa o higijeni i da mi uvek trebaju osvežavajuće maramice. Baš sam bila zadovoljna što se setio da mi ih kupi, jer mu ja to nisam naredila, a on se kao i uvek seti svega šta mi treba i nedostaje. Znam da on zapavo ništa drugo i ne radi osim što misli o meni i raznim stvarima kojima može da me zadovolji i učini srećnom, ne bi li mu za uzvrat dala ono za čim stalno čezne. Dok sam ga čekala u kolima, nekih minut ili dva, analizirala sam svoj izgled. Gledala sam u retrovizoru kola da li je šminka u redu. Bila sam prezadovoljna svojim izgledom. Automobil je kao i uvek bio opran jer mi on svaki čas pere kola. Pronašla sam lepu muziku na radiju. Nekako sam se osećala divno i moćno i tada sam poželela još nešto. Naredila sam da priđe bliže i čučne pored mojih vrata. Jedva se savio jer ga je žuljala uzdignuta patka. Netremice je gledao u moje vitko telo i gole nogice. Ubacila sam menjač u prvu brzinu i spremila se da krenem. Onda sam mu strogo naredila, „Hajde brzo otvori usta, hoću da pljunem. Znaš da to volim“. Povila sam glavicu u stranu i pljunula direktno u usta moga roba, dala gas i otišla u provod. Ha, ha, ha….
Naravno, tokom vožnje, na semaforima i raskrsnicama svi prolaznici su buljili u moje nogice i deholte, dobacivali mi i dugo se okretali za mojim belim Golfom.
Tanja, ispade da ti samo zaluđuješ profesora i ništa više. Pa to stvarno nije u redu, rekoše oni.
Pa šta, briga me. Radim ono šta hoću. Ako hoće da bude samnom on zna da mora da ispunjava sve moje želje. Treba dobro da se potrudi oko moje ribice. Tako je oduvek bilo.
Kada sam stigla kod moje koleginice odmah su me obasuli mnoštvom komplimenata. Odredili su mi centralno mesto, na prostranom kauču. Muž moje koleginice posmatrao me širom otvorenih očiju i usta, kao da je video marsovca. Brzo je izvukao iz ormara čist frotir i pažljivo ga postavio na mesto gde treba da sednem. Primetila sam da netremice bulji u moju guzu i butine. Inače, ovo dvoje su potpuno šašavi. Stalno se zezaju. Njihova omiljena tema je seks. U stanju su o tome danima da pričaju.
Danica je brzo iznela posluženje. Slatko, kafa, piće.
Zezali smo se. Malo, malo a Milutin i Danica su započinjali razgovor o njihovoj omoljenoj temi. Milutin je ispričao puno viceva o seksu i netremice me posmatrao. Prihvatila sam njihovo zezanje. Bilo mi je baš super.
Kasnije je Milutin otišao da kupi hladno pivo i da donese roštilj iz obližnje kafane.
Kada smo ostale same, Danica mi je rekla da izgledam jako, jako seksi i jebozovno. Tanja, nije ni čudo što su se svi na poslu napalili na tebe.
Želeći da pobliže saznam detalje, rekoh „Ma ko se napalio, nemoj da lupetaš“.
Veruj mi Tanja ti si odavno glavna tema na poslu. Evo, kada si pre neki dan došla jako izazovno obučena, odmah se pronela vest po celom kolektivu o tvom atraktivnom i jebozovnom izgledu. Valjda si primetila da su kolege svaki čas dolazile da te nešto pitaju, a pri tome su netremice posmatrali u tvoj ekstra kratki minić. Toliko je sve brujalo o tvom izgledu, da su neki zvale telefonom svoje prijatelje da prepričaju tvoj izgled i naravno, da dodaju još po nešto.
Znaš li da je tvoj kolega sa kojim sediš u kancelariji tada pozvao svog kompanjona koji radi na objektu udaljenom čitavih deset kilometara, da dođe i da malo pari oči. Naravno, ovaj je besomučno dojurio i sve vreme buljio kao neka budala. Sećaš li se da je pri tome pričao neke nebuloze, pa su ga posle jedva oterali da se vrati na posao.
Znam, to mi je jako poznato, i ništa čudno, jer ja svakodnevno izazivam pažnju i pohotu mojih saradnika, mada, do tada, nisam bila detaljno upoznata sa reakciom kolega o ovim događaju.
Isto tako, Danica mi reče da je zapazila da neki mladi radnici, posle razgovora provedenog u mojoj kacelariji, gde bi im izdavala naređenja i radne zapovesti, odlazili iza garaža, da se samozadovolje i isprazne. Oni su joj više puta u razgovorima pominjali kako ih strašno uzbuđujem. Rekli su joj da sam strog ali pravedan šef, da mnogo zahtevam i tražim, ali da su oni spremni sve da urade, da progutaju moje psovke i izdiranje, samo iz razloga što žele da mi se udodvore, jer ih strahovito uzbuđujem.
Tanja, čula sam svojim ušima, reče mi Danica, da se starije kolege stalno zezaju sa ovim mladim radnicima. Kada god vide da oni izlaze iz tvoje kacelarije, ovi matorci ih zezaju im kažu da prvo izdrkaju, a posle da idu da rade.
Utom je stigao Milutin sa vrućim roštiljom.
Jeli smo halapljivo jer je meso bilo izvrsno pripremljeno. To je samo za tebe odabrano, reče domaćin. Skrenuo sam im pažnju da ispeku najkvalitetnije meso za moju specijalnu gošću.
Posle obilne večere osećala sam se presito i mislila sam da ću da prsnem. Nekoliko hladnih piva, dve ogromne bele vešalice i sveža salata u potpunosti su me zadovoljile. To sam i rekla domaćinima. Vidim da su se ozarili kada sam pohvalila njihovo gostoprimstvo.
Sada bih najradije zalegla u krevet i uživala, mazno sam im rekla pri čemu sam gladila moj ravni stomačić.
Ponudili su mi da se opružim na udobnom kauču.
Slušala sam i dalje njihove priče i zezala se. Polako sam cirkala piće i slušala. Počela sam da uživam i rešila sam da ih malo zezam i napalim.
Izazovno sam bacala poglede ka Milutinu, posmatrajući da li se uzbudio, ali nisam ništa primećivala. Prosto nisam naučila da neko netremice bulji u mene, divi se mojim oblinama, a da mu patka ne stoji mirno i čvrsto.
Leškareći na kauču lagano sam prolazila prstima kroz kosu i slušala razgovor. Onda sam se opružila na bočnu stranu okrenuvši zadnjicu ka Milutinu. Prekrštenu nogicu sam pomerala gore-dole pitajući ih za mišljenje o izgledu mojih sandalica. Kao slučajno, podvrnula sam plisirani rub suknjice i dodatno obnažila butine.
U tom trenutku u sobu je ušla njihova mačka. Iako ne volim mačke, namerno sam ustala da je malo pomazim i da im priuštim novo zadovoljstvo.
Mačka je ležala na podu. Prišla sam joj. Stojeći na visokim štiklama, savila sam se prema maci, ne savijajući kolena. Mišići na nogicama bili su mi zategnuti kao struna. Visoka štikla sandalica podigla je listove i zategla butine na nogicama a guza mi je bila čvrsta kao kamen. Što sam se više savijala, zadnji deo suknjice se podizao. Bila sam svesna da otkrivam zadnji deo tela. Suknjica se potpuno podigla otkrivajući predivnu trtastu guzu. Znam da su me netremice gledali. Uska tračica tanga gaćica bila je uvučena izmeću polutki i delovalo je da nemam nikakav veš. Onda sam se namerno još više savila, da bi pomazila macu, pri čemu se plisirana suknjica skroz zadigla. Mogli su jasno da vide celu guzu, pa čak i mali truoglić crvenog svilenog platna oivičen sjajnim perlicama iznad stisnutih polutki guze, kao i uske tračice tanga gaćica koje su bile zategnute preko kukova.
Okrenula sam se ka Milutinu i Danici da pohvalim umiljatost njihove mace, kada sam spazila da oboje posmatraju ono što mnogi sanjaju i zamišljaju. Opet sam se maksimalno savila i dugo mazila kućnu životinju pri čemu sam joj mazno govorila kako je slatka i umiljata, uopšte nehajući što domaćini gledaju moju golotinju. U stvari, bilo mi je veoma prijatno.
Tada je maca ustala i otišla svojim putem, negde u dvorište. Ja sam se obesno i izazovno, punim korakom, šetala po njihovoj sobi razgledajući predmete u vitrini i posmatrajući slike na zidu. Znala sam da me oni gutaju očima, ako su išta i mogli da vide, jer smatram da je Milutin bio potpuno zaslepljen malopređašnjim prizorom. Ovakav doživljaj mogao je da stekne gledajući samo dive koje se pojavljuju na televiziji ili kada bi bio u prilici da razgleda neki luksuzni seksi časopis.
Posle moje šetnje sela sam na frotir, koji je Milutin ponovo uredno zategnuo. Čekala sam šta će dalje da se dešava. Nekako je nastao tajac, pa sam ih upitala što su se zbunili.
Nije lako onom tvom mužu, rekla mi je Danica. Kako on izlazi na kraj sa tobom. Može li da zadovolji sve tvoje prohteve i želje. Pričaj nam o tome.
Dobro bre ljudi, šta ste se toliko napalili. Nisam ja supermen. Šta ima da mu bude teško. On zna da mora da me služi i ispunjava sve moje prohteve. Nemam potrebe više ništa ni da mu pričam, ni da ga teram. On sam radi sve kućne poslove. Vodi računa o mome izgledu. Pazi me i mazi. Svi znaju da on čisti, pere, pegla, kuva, ugađa mi, a šta dobija od mene za uzvrat – ništa. Bez obzira koliko se trudio da bude poslušan i ponizan ne dobija ništa, samo nadu da ću mu nekada nešto dati i omogućiti da uživa u mojim čarima. Uživam da ga mučim i kinjim. Po nekada mu dozvolim da me vidi golu ili da mi opere noge. Kada sam dobre volje dajem mu da se samozadovoljava predamnom, gledajući u moje telo. Ranije sam mu dozvoljavala da mi ljubi nogice, liže tabane, gricka pete, sisa nožne prste, što ga je dovodilo u stanje velikog zadovoljstva. Kada ima nekih gostiju u kući ja se onda malo zezam pa mu priđem, pomazim ga i kao poljubim, a u stvari mu pljunem u usta i gledam ga posle kako guta moju pljuvačku.
Ranije, dok ga nisam u potpunosti napravila svojim robom, davala sam mu da me masira, češka po glavi, da mi liže ribicu i rupicu na guzi sve dok mu jezik ne utrni. Prosto neverovatno, ali to lizanje je često trajalo i po nekoliko sati.
Sa tim tretmanom počinjala sam čim bi se uveče istuširala. Dok bih ja bila u kupatilu on je pripremao trosed za spavanje. Obavezno je morao da približi niski stočić do troseda, toliko blizu da mi bude na dohvat ruke kada legnem. Onda bi na njemu lepo servirao razne grickalice, keksove, sok ili pivo, stavio bi daljinski upravljač i telefon. Tu su morale da budu cigarete, moja muštikla, upaljač i pepeljara. Kada završi sa raspremanjem troseda i prinošenjem raznih poslastica, ja bih onda legla. Tada bi upalio stonu lampu, a ugasio veliko svetlo. Dok bih ja gledala moje omiljene TV serije morao je da me masira po celom telu. Kada bi mi dosadilo masiranje, malo bi zadigla guzu i naredila mu da mi skine gaćice. Potom bi me lepo pokrio i onda bi mu prstom dala znak da se zavuče pod ćebe i da me liže. Dok bi ja gledala film ušuškana u meku i toplu posteljinu on je lizao i sladio se. Vrlo često sam tokom njegovog lizanja čitala novine ili neku knjigu. Jedno vreme sam volela da rešavam ukrštene reči dok bi me on ljubio i lizao između nogu. Za to vreme sam pušila cigarete, pila sokiće, jela čokoladu ili grickala čips i slane štapiće. Kada sam bila raspoložena tražila sam da me liže i po nekoliko sati. Obično smo počinjali oko 9 ili 10 uveče, a završavali u 12, 1 ili 2 noću. Zahtevala sam da me liže jako nežno i polako. Lizuckao je svaki milimetar moje pice i guze. Usnama i jezikom me masirao između nogu. Sigurna sam da me u ranijem periodu bar nekoliko hiljada puta poljubio u ribicu i guzu. Dok sam opušeno ležala, tražila sam da me jako, jako nežno ljubi i liže po klitorisu. Posle dužeg, laganog lizanja osećala sam da me i njegov topli dah strahovito nadražuje. Svaki živac u mom telu je treptao pod njegovim jezikom. Tako, nakon sat ili sat ipo laganog lizanja, akomulirala mi se sva energija u donjem delu stomaka. Kako bi mi se približavao vrhunac, osećala sam da mi podrhtavaju i ruke i noge. Stomačić bi mi se grčio i trepereo od slasti. Onda bi ga snažno prihvatila za potiljak, priljubila mu usta na uzdrhtaku picu i naredila da me brzo liže. Od silnih nadražaja, koji su kao struja prolazili kroz moje telo, brzo sam mešala guzom i iz sve snage se nabijala na njegov jezik. Ubrzo bi, u strahovitom grču jako dugo svršavala. Mirisne sokove slasti koji su curili iz ribice on je morao da oliže i pokupi svojim jezikom. Nakon toga, nisam mu davala da predahne, već je morao da nastavi i da je jako, jako nežno i lagano liže. To lizanje mi je godilo jer sam se tako polako opuštala. Nekada bi me snažan orgazam potpuno smoždio i polomio. Da bi se povratila, jela sam čokoladu i pila sokove, dok bi me on i dalje ljubio i lizao. Zavisno od mog raspoloženja, nakon tako snažnog svršavanja, bilo je potrebno puno vremena da ponovo svršim, a nekada bi, samo posle nekolio minuta, ponovo osetila snažne nalete strasti i jako bi svršila. Dešavalo se da tokom večeri i po nekoliko puta svršim pod njegovim jezikom.
Kada sam mu davala da mi liže guzu, više puta se desilo i da zaspim dok bi me on dole lizao. Verujte mi da se tako najlepše uspavam. Jednom, kad sam zaspala, on je produžio da me liže. Tada sam sanjala najlepše snove. U trenutku kad je prestao da me liže ja sam se probudila. Videla sam da sviće. Onda sam malko pomerila ćebence i videla da on spava priljubljenih usana uz moje dupe. Odmah sam ga probudila i naredila da nastavi. Čim sam osetila da njegov jezik slasno liže rupicu na guzi i da se uvlači u moje dupe, samo posle nekoliko trenutaka sam zaspala. Inače, često se dešavalo da ujutru, kada se probudim vidim da on i dalje leži ispod ćebeta i da zagnjuren nosom u moje dupe slatko spava. Nikad mi nije bilo jasno kako je mogao da spava i da diše kada su mu usta i nos bili priljubljeni uz moju rupicu na guzi. Ali eto, on se uvek trudio da mi udovolji.
Još pre toga dozvoljavala sam mu da me pojebe, a sada mu to dajem vrlo retko, samo jednom ili ni jednom tokom godine, pa on sada živi u sećanju na te trenutke i samo šeni oko mene ne bi li mu dala opet. Čini mi se da mu nisam dozvolila da me pojebe više od 4 godine. Zato on stalno ludi i trči oko mene.
Sada praktikujem da mu se po nekada popišam u usta gledajući ga kako pije moju tečnost. Evo, mogu vam reći da sam to upravo pre polaska kod vas uradila. Znam da on sada razmišlja samo o meni i vredno radi kućne poslove koje sam mu odlučno naredila da obavi. Mi sada pijemo, jedemo i zezamo se, a on vredno i naporno radi, sve u nadi da ću mu dati pičke kada se vratim. Ali, od toga neće biti ništa, pa će morati da ga izdrka, jednom ili možda više puta da bi se smirio i da bi mogao noćas da zaspi.
Večeras mu u inat neću dozvoliti da izdrka predamnom. Totalno ću da ga sludim. Čim dođem kući skinuću se u kupatilu da me ne bi gledao i sladio se mojim izgledom. To će ga zbuniti i misliće zašto mu ne omogućavam bar da me vidi golu. Javiće se ljubomora u njemu. Zatim ću odmah da se zavučem u spavaću sobu, a njega ću ostaviti da se muči i pati. Znam da će me sve vreme pokorno moliti da me bar vidi golu, ili da mu dozvolim da mi ljubi dupe, ribicu ili da mi liže nogice, pa da dobije inspiraciju i da ga sočno izdrka. Ali, ponudiću mu samo da miriše moju majicu i gaćice.
Kasnije, kada bude u punom naletu drkanja ja ću da ustanem i da se strahovoto izderem na njega, pa ću ga totalno sjebati. Ima da poludi zamnom.
P: Ma nije moguće profesore da te Tanja tako kinji i muči. Ma ti se Tanja samo zezaš sa nama.
T: Ne zezam se uopšte. Tako mi se sviđa. Evo reći ću vam da on stalno misli o meni i izmišlja razne, neverovatne stvari samo da mi maksimalno ugodi ne bi li mu opet dala svoju ribicu. Često se desi da me prijatno iznenadi. Kada uđem u kuću on baca latice ruža ispred mojih nogu. Svuda, kuda se krećem po stanu on razbacuje mirisne latice da po njima gazim. Tako je jednom obrao latice sa skoro svih ruža u našoj ulici.
Kada dođem sa posla, čeka me postavljen sto i skuvano jelo, toliko toplo da ne moram da duvam i da čekam da se ohladi. U proceni vremena zagrevanja jela postao je pravi majstor. Inače, uvek mi odabere i posluži najlepše parče mesa. Posebno vodi računa da pravi tišinu i mir u stanu dok spavam posle ručka. Čim legnem, on isključi telefon i dok ja spavam tiho opere sudove i sredi kuću.
Vi ste još mladi i morate još puno toga da učite. Znate kako se kaže „Staro drvo se ne savija“. Od početka sam ga naučila ko je ovde šef i šta sve mora da radi da bi ja bila zadovoljna.
Inače, od prvog dana našeg poznanstva jasno sam mu stavila do znanja ko je ovde komandant. Takva sam bila i sa prethodnim mladićima koji su prosto ludovali za njom. Neki su klečali na prometnim ulicama i pred svim prolaznicima, molili me da im oprostim i da im se smilujem i ostanem sa njima. Pri tome su bili spremni da učine sve što poželim ne bi li me zadovoljili. Često sam ih menjala. Radila sam šta sam htela, kao što i sada radim. Znate, kada smo nas dvoje počeli da se zabavljamo, odmah sam procenila da mogu da radim sa njim šta god hoću. Kada bi mi on nešto predlagao da uradimo često se kod mene oslobađala prava erupcija nadmoći i dominacije. Želela sam odmah da mu stavim do znanja ko je ovde šef. U trenutcima kada je hteo da mu dam moju ribicu, jednostavno i odlučno bi rekla kratko – NE. Od toga neumoljivog NE on se prosto ledio. Onda je smišljao razne stvari ne bi li moju odluku promenio. Iz početka je navaljivao i molio me. Kada je shvatio da sam tvrd orah za njega, onda je pokušavao da nekim svojim lepim gestom, mukotrpnim i teškim fizičkim radom, poniznim ponašanjem, ljubaznom rečima, mnoštvom komplimenata i sl. pokuša da moje izričito NE, pretvori u DA. Priznajem da me stotinu puta prijatno iznenadio. Ali više ne padam na te stvari. Sada mora mnogo, mnogo toga da učini da bi bila dobra prema njemu.
Dragi moji, sve je to trening. Sve zavisi od toga kako se postaviš od prvog dana. Ja sam ovog mog odmah počela da dresiram. Još dok smo izlazili i sedeli po kafićima obožavala sam da mu pljunem u čašu sa sokom i da gledam kako pije. Često sam mu tokom večeri pljuvala i po desetak puta u čašu. Prosto sam uživala da ga posmatram kako pije predamnom. Naravno on je očekivao da ću posle biti dobra prema njemu pa je zato sve to i radio. Ipak, mogu vam priznati da je ovaj vaš profesor dosta talentovan i da je u stanju sve da mi priušti ne bi li mu dala. To mi se sviđa i zato sam još uvek sa njim. Meni je ovako baš lepo.
Utom su stigle pice.
Dok smo jeli vruće pice, društvo je nastavilo da pije crno vino. Već sam otvorio treću flašu. Tanja se dobro zagrejala. Nije vodila računa o svom ponašanju. Naginjala se ka stolu i oslobađala vidik ka svojim golim sisama. Svi su se potpuno opustili i mnogo se zezali.
Tanja upita kakva mi je pica. Ajde slobodno jedi i uživaj. Onda mi pruži rukom parče pice iz svog tanjira. Evo ti malo moje pice. Uživaj. Nemoj posle da se žališ kako već 5 godina nisi okusio moju picu. Jeli koliko si ti ono beše izračunao da nisi video picu.
Dok je grickala picu reče, „Ej ljudi, skoro mi se žalio na nije imao moju picu preko 1800 dana“. On je to precizno izračunao. Onda poče grohotom da se smeje i skoro je ispade zalogaj iz usta.
Pa što, Tanja. Zapitaše oni.
Eto tako, neće mi se sa njim. Možda ću mu jednog dana i dati. Neka se on samo nada. Znate kako se kaže „Ko živi u nadi, jebe u Kanadi“. Kada je to rekla, smejala se kao luda. Onda me je potapšala po kolenu i rekla, dobar si mi ti, retko ko bi izdržao ovoliko samnom a da toliko posti. Samo ti uživaj i nadaj se, biće valjda nešto i za tebe jednog lepog dana. Možda večeras, možda sutra, možda za mesec dana, možda za godinu dana. Ha, ha, ha.
Kada smo pojeli pice, tražila je da otvorim još jednu flašu. Pošto je vino već dobro uhvatilo, nastavila je da se zeza na moj račun. Inače to joj je omiljena tema u društvu.
P. Idi bre Tanja, pa profesor je baš super, a ti si stvarno ekstra žena. Što mu to radiš. Vidim da ga mučiš i ponižavaš na razne načine.
T.: Šta ćeš. Tako ti je to. Ko je samnom mora da me sluša.
Ajde sad, skuvaj nam još po jednu kafu. Ovo vino me malo ošamutilo, pa mi se pridremalo.
Ej ljudi, baš se odavno nisam ovako opustila. Evo, sada sam se setila nečega. Moram ovo da vam ispričam. Ima da se upišate od smeha.
Pre nekoliko godina u našoj zgradi je živeo jedan bračni par. Bili su moje godište. Tada sam imala oko 24-25 godina. Pošto nisam radila, puno sam se družila sa komšinicom Nelom, jer sam imala jako puno slobonog vremena. Bile smo svakodnevno zajedno. Nela se nije vadila iz našeg stana tako da je brzo ukapirala stvari u mojoj kući. Videla je da vaš profesor svakodnevno čisti, kuva, pere, pegla. To joj je bilo dosta neobično. Po nekada sam pred njom, iz zezanja, zahtevala da mi vaš profesor pere noge u lavoru ili dok bi gledali neki film na televiziji, zahtevala sam da mi masira nogice. Obožavala sam da ispružim noge u njegovo krilo i tražila da me lagano masira dok gledamo film.
Nela je uvek komentarisala da živim kao kraljica.
Pošto sam sa Nelom tada bila jako bliska, kao da mi je neki rod, osećala sam se potpuno opušteno.
Kada bi mi Nela pričala šta je sve tog dana uradila u svom stanu ili šta je skuvala za ručak, ja bi izula čarapicu i gurnula bih stopalo u usta svom mužiću i naredila mu da mi liže tabane i sisa prstiće na nogama. Uživala sam da istaknem da moj muž pere, kuva, čisti i radi sve u kući umesto mene. Htela sam da pokažem ko je pravi gospodar u kući. Inače, ovaj stan je moj i normalno je da ja diktiram uslove.
Komšinica je svakodnevno dolazila kod nas u stan, i to, po nekoliko puta. Bilo je sasvim uobičajeno da dok nas dve vodimo abrove i zezamo se, on pegla veš u kuhinji ili ovde u dnevnoj sobi. To mi se uvek jako sviđalo.
Primetila sam da je Nela sa određenom dozom žaljenja pričala kako sam surova i okrutna prema njemu. U običnim razgovorima, Nela je držala njegovu stranu, mada bi se na kraju uvek složila sa mojim mišljenjem i ponašanjem stroge gospodarice. Tokom vremena postala sam joj pravi uzor.
Prosto sam obožavala da dok Nela i ja razgovaramo o nekim sasvim običnim stvarima, da mi on za to vreme, liže nogice. Sa najvećim apetitom stavljala sam svoje stoplo u njegova usta. Tada sam ga maznim i jebozovnim glasom terala da mi detaljno liže i sisa prstiće.
Tada je Nela govorila da sam rođena da živim kao kraljica.
Svaki dan, posle popijene kafe, Nela mi je reovno gledala u šolju. Onda bi uz gromoglasni smeh i zezanje komentarisale šta mi se sprema u seksualnom pogledu i da li ću imati para. Nela me prosto obožavala i potpuno podržavala je sve moje postupke. Znala sam da ona pred svojim mužem nije smela ni da pisne, a kamoli da traži slične stvari.
Jednom prilikom, kada smo se mnogo zezale, a mogu vam reći da sam tada malo više popila, započela je priča o mom odnosu prema mužu. Naime Nelu je interesovalo da joj objasnim kako ja mogu tako da se ponašam. Čak je i nekoliko puta, kada su tu bili moji roditelji, isticala da ja samo uživam i ne radim ništa po kući. Valjda je bila malo ljubomorna na mene pa je htela da me ofira kod roditelja. Mada, ja za to ne dajem ni pet para. Oni dobro znaju kakva sam ja. Kada smo bile same u stanu, detaljno sam joj pričala na koje se sve načine iživljavam nad njim i šta je sve spreman da uradi za mene da bi dobio malo pažnje.
Sa posebnim žarom sam isticala kako me uvek sluša. Ko zna koliko puta sam se hvalila da pristaje po ceo dan da čisti kuću, da kuva ručak, pere sudove, pere veš, pegla, ide u nabavku i radi sve kućne poslove dok se ja izležavam i odmaram, čitam knjigu ili gledam televiziju. Pričala sam joj kako mi kupuje seksi gaćice, majice i odabira svu garderobu. Čak sam joj rekla da stvarno obožavam da mi liže dupe i da jako volim da ga zapiškim kada mi sagnut nad kadom, sapunja nogice i pere guzu tokom tuširanja. Isto tako, volim i da mu se ispiškim direkno u lice i usta dok bi on klečao pored kade i prao mi ribicu.
Shvatila sam da Nela ima skolnosti kao i ja samo što ona nema prilike i hrabrosti da ih ispolji. Ona je uvek odobravala sve moje postupke. Govorila je da, prema njenom mišljenju, tu nema ništa neobično što ja volim takve stvari, jer smatra da je u ljubavi sve dozvoljeno.
Tanja, ti si stvarno jedna velika opasnica, stalno mi je pričala. Koristiš priliku da čoveka koji te želi maksimalno maltretiraš. Njemu nije ništa teško da uradi za tebe i očigledno je spreman da učini razne stvari da bi te usrećio. Baš ti zavidim. Eto, super je što ti čisti i rasprema kuću, kuva ručak, pere i pegla veš, kupuje garderobu, i sve što hoćeš, komentarisala je Nela. Tebi je lako jer nemaš potrebe da se zamaraš i radiš po kući, pa možeš sve vreme da posvetiš sebi i svom izgledu. Siguna sam da bi gotovo svaka žena volela da ima takvog pomoćnika koji je voli i koji će da je odmeni u kućnim poslovima i to potpuno besplatno. Vidim da se komšija pali kada ti pomaže i odmenjuje u poslovima. Svašta ljude uzbuđuje, a sve što nekoga uzbuđuje treba upražnjavati. Ti imaš ludu sreću što tvoj muž hoće da radi umesto tebe. Jasno je da je moj komšija potpuno odlepio za tobom. Sve što čini, on radi sa najvećom ljubavlju i strašću, upravo zato što ga ti stalno uzbuđuješ i izazivaš do maksimuma. Moram priznati da je stvarno malo neobično da muž toliko trči oko svoje žene, posebno posle više godina braka. Obično muškarci traže neko novo zadovoljstvo, a tvoj muž izgleda tebe sve više voli i nenormalno želi. Mnogi muževi švrljaju okolo, tražeći mlađe pičke, jer su se zadovoljili svojih žena. Neki muževi i žene se tokom dana čak i ne vide. Svako juri za svojim zadovoljstvom.
Tu je Nela bila potpuno u pravu. Pametna je ona. Odmah je sve stvari ukapirala, a ne kao on. Njemu izgleda još uvek nije sve jasno. Stvarno se nisam nadala da ću naći ovakvu budalu. Gleda u mene kao da sam od zlata. Ne da mi ništa da radim, što meni jako odgovara. Sve poslove je preuzeo na sebe. Priznajem da mnoga jela bolje kuva od mene. Puno je pedantniji prilikom pranja i peglanja, od mene. Ja nemam strpljenja da peglam po tri sata, kao on. Verujte mi toliko sam navikla na njegovu poslušnost da više ne bi znala sama da se snađem u kući. Inače, ja nikada i nisam volela da radim kućne poslove. Dok sam bila devojka, sve sam dobijala od roditelja. Nikada nisam kuvala, prala ili čistila. Jedino što sam htela da pomognem je, da po nekada, operem sudove i ništa više, mada me roditelji nisu terali ni to da radim. Eto, imam sreće da kao udata žena, živim kao da sam još uvek devojka. Mogu vam reći da mi ovakav život stvarno odgovara. Muž mi je dobar. Ne pije, ne kocka se, ne juri druge žene. Vredan je, pošten, samo je malo opičen, jer samo trči zamnom. Pričala je i smejala se. Svesna sam da me ovaj moj rob svakog dana sve više voli i prosto neverovatno želi. Spreman je sve da uradi da bi me zadovoljio, sve u nadi da ću mu dati moju lepu picu.
Onda sam je pitala, ajde Nela reci mi koji bi muž dozvolio svojoj ženi da mu pljuje u usta. Ja to mogu i radim kada god mi se hoće. Onda se okretoh prema njemu i rekoh mu, jel tako, verna moja slugo. Priđi slobodno da te častim, i to pred našom komšinicom. Možda će posle nešto biti lepo za tebe. Nikad se ne zna.
Čim se primakao ja mu snažno pljunuh u usta i lice.
Eto, vidiš kako obožava moju pljuvačku. Hajde sad sve to oliži.
Onda svojim stopalom razmazah pljuvačku koja se slivala sa obraza gurajući mu vlažne prstiće u usta. Ajde, brzo, oliži mi nogice.
Evo Nela, vidi kako je poslušan. Da mi je neko pričao da će me moj muž toliko želeti da je spreman i pljuvačku da mi liže sa nogica, stvarno mu ne bi verovala. Ja sam prosto prava baba roga za roba moga.
Kada god dođem kući, uvek me čeka raspremljen stan, postavljen trpezarijski sto i skuvan ručak. Nije to loše, veruj mi, reče Tanja i poče slatko da se smeje.
Ma kakvi loše, to je baš super reče Nela. Uostalom ne vidim ništa posebno u tome što mu pljuješ u usta, prokomentarisa Nela. Pljuvačka ionako prelazi iz usta u usta, prilikom poljubaca, i to je sasvim u redu.
Super je i što ti stalno liže ribicu. To je jako dobro jer pljuvačni sok ima potpuno drugačiji hemijski sastav od picinog soka, i deluje pozitivno na vaginalne sokove, jer sprečava razvoj mogućih infekcija. Ja to znam jer sam završila medicinsku školu. A kada tražiš da ti oliže dupe, samo ti čini dobro, jer posle ne moraš da se tuširaš, ha, ha, ha, ha, ha, ha …
Lepo je kada muškarac hoće da pruži ženi neko lepo i neobično zadovoljstvo, nastavi Nela. Meni muž na žalost, neće da priušti nikakvu posebnu nežnost i pažnju, a kamoli da mi pere ili da mi liže noge, a o nečem drugom nema pojima.
Sve ovo što si mi pričala da radite, opravdavam i podržavam, reče Nela, ali prosto ne mogu da zamislim kako izgleda i kakav je osećaj kada žena piša mužu u usta ili kada joj liže dupe. Lepo je tebi Tanja, nastavi komšinica, maksimalno uživaš. Čak možeš slobodno da pričaš razne stvari i da radiš šta god ti je volja i to pred svojim mužem. To znači da on tebe beskrajno želi i voli i da se trudi da ti priušti sve što hoćeš.
Dok je Nela govorila, samo sam klimala glavom u znak odobravanja.
Zaista je lepo kada imaš potpunu slobodu pred svojim muškarcem. Evo, ja ovom mom mogu da kažem bilo šta ili da uradim bilo šta, a on samo šeni i trči zamnom i to uvek uzdignute patke. Nekada me iznervira takvo ponašanje, ali u principu nemam ništa protiv.
Evo, ako hoćeš, sada ću da ti pokažem kako izgleda kada žena piša u usta svome mužu. Mnogo mi se pripišalo od ove priče i piva što sam popila.
Super, ajde da vidim i to čudo, reče Nela, i pođe za mnom.
Kada sam stigla do WC-a vidim da Nela stoji pored mene i da sva ushićena viče „sad će Tanja da piški, sad će Tanja da piški“. Onda jasno shvatih da je njoj stvarno stalo to vidi pa se prodrah na njega: „Ajde bre, šta čekaš. Dođi brzo, hoću da pišam. Ajde šta se tu femkaš. Ulazi unutra, svuci mi helanke i gaćice, hoću da se upišam. Dolazi brzo. Nemoj tu da mi se foliraš. Šta je, neprijatno ti je pred Nelom. Evo, a ja baš hoću pred Nelom, hoću da vidi kako ja to radim. Ajde, ajde požuri i sedi na pločice pored WC šolje. Pa da li ti znaš da i vrapci znaju da ja volim da pišam po tebi. Sećaš li se šta te je moja drugarica u Kruševcu pitala kada smo sedeli u onom lepom kafiću pored fontane. Znaš da te pitala „Čujem da svaki dan piješ Tanjilu“, a ti kao ortodoksni glupak je odgovaraš, ne ja ne pijem alkohol. Tekilu nisam nikada probao. Pa glupsone ona te zezala i pitala za Tanjilu. Ja sam svima ispričala da obožavam da ti pišam u usta. To znaju sve moje drugarice, moja sestra, pa čak sam pričala i nekim kolegama kako te drkam kao majmuna. Stvarno si mnogo glup ništa ne možeš da shvatiš. Ajde sad, dođi da piješ vruću Tanjilu“.
Tada mu okrenuh leđa i u jednom potezu spustih helanke i tanga gaćice do kolena. Posle mu naredih da mi spusti helanke još niže, da bi Nela mogla što bolje da vidi. Onda se malo povih u napred i namestih guzu iznad njegove glave.
„Evo, gledaj, sada ću da ga popišam“, rekoh Neli.
„Slušaj robe, hoću lepo da otvoriš usta i da piješ moju pišku. Potrudi se, samo onako kako ti umeš, da bi Nela shvatila kako se to radi“, strogo sam mu naredila.
Da bi što bolje videla, Nela kleknu na pod ispred vrata od WC-a.
„Svinjo jedna, robe sada ću da te popišam. Imaš sve da popiješ, jesi li čuo“, strogo sam vikala na njega. Pokaži se kakav si ti poslušni rob i moj verni pas. Ne vadeći upaljenu cigaretu iz usta, izdavala sam mu naredbe da posle detaljno oriba kupatilo, očisti kuću, da ode u kupovinu i u tom trenutku, počeh da pišam.
Onda se obratih Neli i rekoh, „Evo vidi kako mu pišam u usta. Sada će on sve to lepo da popije, ako hoće večeras da budem dobra prema njemu i da mu dam moju lepu i obrijanu ribicu“. Ha, ha, ha, ha, ha, ha …
Nela je netremice gledala.
Hajde robe, oću sve da popiješ. Nemoj slučajno jedna kap da se prospe.
Malo sam gledala u Nelu, a malo u njega. Onda počeh grohotom da se smejem.
Baš mi se ovo sviđa što me gledate dok pišam. Ej Nela, gledaj i uči. Diši malo, šta si se ukipila. A ti robe, samo se sladi.
Ubrzo završih piškenje. Još je izlazio samo tanki mlaz koji je padao po njegovim obrazima i ustima.
Tako se to radi. Sada me lepo obriši. Kada je izvršio naredbu, naterala sam ga da obriše usta i lice sa istom gužvom papira kojom je obrisao i moju ribicu.
E pa, valjda ste zadovoljni, rekoh im. Tada pogledah sa visine u Nelu koja je klečala i sva zajapurena u licu posmatrala moju picu. Posebno mi je bilo smešno što me je prosto gutala očima dok je posmatrala obrijanu i mirisnim mlekom namazanu ribicu. Činilo mi se u jednom trenutku da će oči da joj ispadnu, koliko je zapanjeno buljila.
Primetila sam da me njen pogled prosto guta, dok me je moj mužić brisao papirom između nogu. Tada sam bila uspravljena i videla sam da Nela ne skreće pogled sa moje ribice. To mi je bilo sipatično pa sam posle piškenja htela još malo da se zezam i produžim sa igrom.
Dok je ovaj moj brisao usta i lice, ja sam krenula iz WC-a praveći sitne koračiće, zapravo više sam suljala nogice pošto su mi spuštene helanke bile obavijene oko članaka na nogama. Prilikom takvog hoda opasno sam mešala guzom. Dok sam tako hodala i jebozovno vrtela guzom, rukama sam visoko zadigla majičicu i potpuno oslobodila stomačić. Onda sam počela da govorim kao neko malo dete: „Evoooo, dete je piskilo. Bizo, bizo idem u moju sobicu“. Kada sam izašla iz WC-a stala sam tačno ispred Nele. Ona je još uvek klečala pridržavajući se rukama za pod, a ja sam stala mirno ispred nje. Njena glava je bila na pola metra od moje ribice. Dok sam jednom rukom pridržavala majicu, drugom sam gladila mišićavi stomačić. „Evo teta Nela, maja devojcica je piskila. Bas mi se mlogo, mlogo piskilo. Jesi videla, ja sam maja al piskim ko iz bokala. Joj teta Nela sto me ovaj bezoblazni cika izgebao svojim rucerdama, sve mi bridi pickica. Evo gedaj moju maju picu.“ Onda isturih prednji deo i gotovo je dodirnuh picom. „Bezoblazni cika ne zna da sam ja maja devojcica i da mora da bude nezan sa mojom majom jibicom. Evo gedaj teta Nela, moja pica je maja i nema još ni jednu dačicu“. Dok sam to govorila picu sam gladila rukom. Nela me sve vreme, kao da je hipnotisana, netremice gledala između nogu. Sa cigaretom u ustima, nastavila sam da pričam: „Ciko, ciko, dođi da me obuceš. Ja sam jos maja i ne znam da se obucem. Navuci mi gacice, oce pica da mi se smizne“. Dok sam to govorila cupkala sam i skakutala ispred Neline glave kao neka razmažena devojčica. Ha, ha, ha, ha, ha.
Kada smo se vratili u sobu Nela je sva ushićena komentarisala malopređašnji događaj.
Prosto ne mogu da verujem. Ej ljudi, pa vi ste stvarno neverovatni. Za tebe me Tanja ne čudi što si spremna nešto ovako da uradiš. Sama tvoja pojava odaje veliki seksepil i obest. Međutim, ko bi rekao da moj komšija pristaje da radi takve stvari. Ja sam uvek mislila da si ti ozbiljan i smeran, kad vidi ti šta on radi.
Ma ko njega šta pita. On je tu samo da ispunjava moje želje.
Ne bi rekla da je to samo tvoje zadovoljstvo.
Verovatno si u pravu. Upravo je on stalno pričao da prihvata da mu radim bilo šta, samo da mu dozvolim da me jebe. Eto tako, ja sada nemem nikakvih problema i mogu sebi da priuštim šta god hoću.
Evo baš lepo, dobro sam se ispišala. Sada će moj rob imati podsticaj da radi po kući, a ti si videla kako izgleda kada dominantna žena hoće da ispuni svoje zadovoljstvo i piša muškarcu u usta. Evo ti model pa primeni to isto na svome mužu, imaš da uživaš, veruj mi.
Sva sluđena od onoga što je videla i čula, Nela reče da mora da ide kući. Pre nego što je izašla iz našeg stana zahvali se za odličnu predstavu i nekako skromno pomenu da bi opet volela da gleda kako to radim.
Nema poblema, samo ti dođi, često ja pišam.
Onda poče grohotom da se smeje.
Kasnije sam se veoma rado prisećala scene kada me je Nela posmatrala dok pišam i kako je bilo smešno njeno zajapureno lice i pogled. Evo i sada mi dođe da puknem od smeha kada se setim kako je raširenih očiju i otvorenih usta, klečeći posmatrala kako pišam.
Ovaj događaj će joj sigurno ostati u stalnom sećanju i uvek će priželjkivati da se i njoj osmehne sreća da nekoga popiša ali ne verujem da će za to imati priliku. Nema ona takvu harizmu, snagu i moć nad muškarcima kao što ja imam. Zato će mi uvek zavideti, ali neka, ne može svako da bude neodoljiv i privlačan kao ja. Sigurna sam da svaki kolega na mom poslu sanja i mašta o tome da me liže između nogu, a verovatno bi se našla i neka budala, kao što je on, koja bi pristala da mu pišam u usta, a ko zna možda ima nekih tipova koji bi prihvatili i nešto više, možda i da im se poserem u usta. Zar nisam potpuno u pravu, zapita. Inače, Nela se stvarno potpuno napalila pa sam morala kasnije da joj još nekoliko puta ovo ponovim. Jel tako profesore. Šta si se ukipio. Kaži nešto.
Inače, nastavila je Tanja, Nela je svakodnevno pravila aluzije na ovaj događaj. Kada god bih išla u WC, podsećala me je da bi mogla da pišam po njemu, a da ona gleda.
E Nela, ne može to kada drugi hoće. Ja o tome odlučujem. On će dobiti svoju porciju onda kada je zasluži. Kada mi je dosadilo Nelino navaljivanje jednom prilikom sam se strahovito izderala na nju i rekla joj da je mnogo dosadna.
Nela je posle prestala da priča o tome. Nije smela ništa da mi kaže. Par nedelja nakon ovoga, Nela više nije mogla da izdrži i ponovo je pomenula doživljaj koji je njoj postao prava mora. Prosto sam se iznenadila kada je moja komšinica otvoreno rekla kako je zadivljena lepotom moje obrijane i glate pičkice. Tanja, pica ti je kao šećer. Znaš da često razmišljam o njoj. Skoro svake noći se prisećam kada si stajala ispred mene i gladila obrijanu picu. Da znaš da mi se mnogo sviđa.
A, to li je znači ono što te opseda. Vidim da si i ti otkinula za mojom ribicom. Izgleda da bi i ti volela da se sladiš mojom picom. Šta vam je ljudi, svi bi hteli da me jebete i da me ljubite između nogica. Mnogo ste dosadni. Već imam jednu napast u kući u vidu ovog mog roba koji bi me čitav dan i noć jebao. Imam i čopor najarcanih tipova što samo jure oko mene i hteli bi da me jebu. Evo sada si se i ti učlanila u klub mojih obožavaoca. Šta vam je, nisam ja jedina zgodna žena na svetu, ima valjda još ovakvih lepotica i seksepilnih žena kao što sam ja.
Da sam tada htela, mogla sam da tražim od nje da mi ljubi i liže ribicu. Sigurna sam da bi u tom trenutku ona to oberučke prihvatila.
Pre nego što se Nela odselila iz naše zgrade, priuštila sam joj još nekoliko puta zadovoljstvo da nas posmatra iz neposredne blizine dok mu piškim u usta. Posle Nelinog prelaska u novu kuću i zaposlenja, mi smo proredile posete i sada se veoma retko vidimo, pa čak se vrlo retko čujemo i telefonom.
J.: E pa Tanja, stvarno si jako opasna za svoju okolinu.
Ma što sam opasna, samo živim onako kako hoću.
Evo sutra ću ceo dan da provedem u Vrnjačkoj Banji sa nekim mojim prijateljima. Ima super da se provedemo. Planirali smo da idemo na bazen a uveče da gledamo kocert Rade Manojlović.
Jeste, jeste, dragi moj. Šta si zinuo. Znaš dobro da si obećao da ćeš u nedelju da istreseš tepihe i opereš prozore. Potrudi se da sve uradiš kako treba. Oću da vidim, kada se vratim, da ceo stan blista. Ako budem zadovoljna, možda ću ti sutra uveče nešto dati. Ha, ha, ha.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Tvoja malecka oko moje kite

Kako smo počeli svoje druženje?Nadmudrivanje nam je, rekao bih, oboma jača strana.. Volimo da smo u pravu, ali volimo i flert.. Tako je sve i krenulo..Sreli smo se na jednom rođendanu kod prijatelja, pa onda

Mala… ti nisi normalna…

Bas me je uhvatio nekakav smor i resila sam da tog petka izadjem sa Kacom na pice u obliznji kafic. Bilo je oko 19h i sedele smo u basti tog kafica kada nam je prisao

Curi mi niz noge,lizi me

To je brvnara u divljini,blizu reke, zesce mesecine, s pogledom na Kalis preko puta, uz zvuke sablasnih ptica i sumova visokog drveca. Opustis se u trenutku.Malo smo popili.On je sebi dao za povod da mi