Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nasadjena na 2 k…

Moja firma bavi se projektovanjem i izgradnjom poslovnih i stambeno-poslovnih objekata. Zahvaljujući genijalcima koji su izmislili “svetsku ekonomsku krizu” trenutno glavna preokupacija je da sa italijanskom firmom sklopim aranžman oko poslovno stambenog kompleksa u Novom Sadu. U konkurenciji dve firme Italijani su poslali svog predstavnika po imenu Masimo, da pogleda naše makete i da donese odluku. Svaki dan sam se bavio Masimom što u birou u Beogradu, što na lokaciji u Novom Sadu. Provodeći toliko vremena sa istim likom malo bliže sam ga upoznao. Oženjen, otac dvoje dece, 38 godina, sportski tip vitak visok crnomanjast sa zelenim očima. Slika i prilika pravog italijana. Oduševilo me je to što lik uopšte nije uštogljen, ne gleda dlaku jajetu, već totalno opušten. Ono što me posebno iznenadilo je što nije prestajao da priča o pičkama. Ako normalan muškarac za 24 sata pomisli 300 puta na sex, on pomisli barem 600 puta. Vodio sam ga u šetnju Knez Mihajlovom, čoveku se zavrtrelo u glavi. Nije ni čudo, šetanjem krajem maja po Knezu, je da poludiš od ženske lepote. Par puta sam naručivao poslovnu pratnju kada smo išli na lokaciju. Masimo je otkačio, zezanje po Novom Sadu i noćenje na petrovaradinu. Samo je vikao “bravisimo Peđa bravisimo”. I tako već desetak dana.
Moja žena Dunja je delom oguglala a delom poludela, koliko vremena provodim sa Masimom. Ona i ja smo u braku 12 godina. Radi kao lekar u KCS, dvoje dece. Uglavnom solidan brak. Tešio sam je da zbog ove situacije moram da dobijem taj ugovor. Gutala je i trpela. Kada sam video da je prednost na strani moje firme pozvao sam Masima na večeru u našu kuću. Dunja je malo gunđala ali se brzo pomirila i napravili smo gala veče za našeg gosta. Inače moja žena oduvek je jebozovno izgledala, uzak struk je još više isticao njeno dupe za kojim su se svi okretali, duge vretenaste noge na višoj štikli su samo pojačavale taj utisak. Plava kosa, oči koje “govore” senzualne usne, sve u svemu vamp žena. Dunja je za to veče obukla crnu haljinu uz telo do pola butine u kompletu sa crnim čarapama figura je izgledala fantastično.
Pojavio se u dogovoreno vreme. Nije se video od ogromnog buketa cveća a u drugoj vino. Predao je Dunji buket, poljubio ruku i izrekao hiljadu komplimenata, prešli smo u salon pijuckali piće i pričali o koje čemu. Kako je u Italiji, kakve su razlike… Pričao je Dunji i o svojoj porodici. Celo veče proteklo je fino. Popila se koja čaša više. Komplimenti Dunji bivali su sve sočniji. Kako lepšu ženu od nje u Beogradu nije video i slično. Samo se smeškala. Prijalo mi je koliko je očaran njome… Na rastanku dogovorili smo se da sutra veče odemo u neki restoran. Odabrao sam jedan u kome sviraju latino dance. Pitao sam Masima da mu pozovem neku ribu, insistirao je da samo nas troje idemo.
Prijatan ambijent, dobra muzika piće, veče je počelo odlično. Dunja i ja odigrali smo jedan cha cha cha. Dunja je tako vrckala da su je svi kradom gledali. Lepršava haljina je pojačavala utisak. Po povratku za sto Masimo nije krio oduševljenje. Nedugo, pozvao je Dunju na ples. Igrali su nedaleko od mene. Posmatrao sam ih. Znam da je svaki latino ples u stvari seksi ples, ali čini mi se da je Masimo po malo preterivao u zahvatima. Kako je čvrsto privlači, drži oko struka… Dunja izvela jednu piruetu a haljina se zadigla da su se videli krajevi čarapa. Fantastičan prizor. Po povratku za sto sve je delovalo normalno. Vino je teklo u potocima da bi nas rashladilo. Masimo mi reče: blago tebi Peđa kakvu ženu imaš, tako je seksi prava bomba. Prijalo mi je ali nisam znao kuda sve to vodi. Smenjivali smo se u igri sa Dunjom. NJoj je bilo prelepo. Odavno nismo ovako opušteni bili. Ništa mi nije govorila. Posle par buteljki sve nas je uhvatilo piće. Masimo je trtljao i dalje o Dunjinoj lepoti, ona se smejuljila vragolasto, kako samo ona zna. Kada je Dunja otišla u toalet Masimo mi reče nešto usled čega sam se na momenat zaledio: Peđa vidim kakva ti je žena i osećam da hoće a ti bi mogao da se potrudiš i da mi je nabaciš!!! Ostao sam bez vazduha par trenutaka. Piljio sam u njega i pre nego što sam išta rekao on se nasmeja i reče: šala hehehe.. Nisam se nešto smejao, ako ništa drugo šala je glupa. Tek opet on ma nije šala ozbiljno mislim. Da li da ga odmah udarim kao pravi balkanac ili …. U tom trenutku moja žena se vraćala za sto pa je ovaj razgovor prekinut. Masimo se ponašao kao da ništa nije bilo a ja nekako odsutno. Kako je Dunja bila pijana to nije ni primetila a i kako bi kada je Masimo i dalje nešto pričao. Ostali smo još malo pa se razišli. Dok nas je taxi vozio, razmišljao sam o tome šta mi je Masimo predložio, i koliko god da ne želim dno stomaka i moj kurac su mi davali do znanja da mi se ideja sviđa. Da namestim nekom da mi jebe ženu. Šašavo. Dunji nisam ništa rekao, prokomentarisali smo da je veče bilo prijatno. Zapazila je kako Masimo lepo igra i kako je prijatan.
Kada sam se sutradan našao sa Masimom, na prvoj pauzi kada smo ostali sami upita me:
– da li si razmislio o mome predlogu
– pa zar nije šala u pitanju
– ni slučajno zbog Dunje bi i na mesec išao
– Masimo ne glupiraj se, pa pričamo o mojoj ženi
– da znam
– pa zar ne misliš da me time vređaš
– ne nego mislim da ti dajem kompliment da ti je žena poželjna
– to znam i sam
– pa Peđa razmisli dobro ima i drugih opcija u ovoj igri
Bezobraznik. Pa sada još i ucena. Svašta bi mu rekao, ali razum je vladao, inače bih uprskao. Ubacio je u igru i posao. A to je trenutno bila moja egzistencija. Šta da radim? Hiljadu kobinacija mi se motalo po glavi. U razgovoru sa svojima u Veneciji, počeo je da pominje konkurentsku firmu. Vrag odneo šalu. Rekoh mu da to što to traži od mene nije razlog da meša sa poslovima. Samo se zagonetno nasmešio. Razgovaraću sa ženom pa kud puklo da puklo. Pokupio je sa posla i pravac kući. Počeo sam ko kiša oko Kragujevca, da bi me prekinula i pitala šta ustvari hoću. Šlog. Pa eksplozija. Pa ti si lud. Nisam ja kurva. Pa zar to misliš o meni. Pa … pa… gomila toga. Čutao sam šta da joj kažem. Stvarno od nje pravim kurvu. Dok sam je slušao, a u sebi razmišljao o tome da je kurva da se jebe sa drugima, kurac mi se digo. Znak. Slušaj ljubavi, znam šta tražim od tebe ali to je u interesu nas naše dece svega. Krenuo sam da je ubeđujem. Prepirali smo se celo po podne. Rezultat nerešen. Koristio sam sve moguće argumente…
Dok sam je vozio na posao rekoh joj da razmisli. I dalje isto. Kada sam sreo Masima, rekoh mu da radim na njegovom predlogu. Potašao me po ramenu i reče bravo znao sam da si čovek za ovaj posao. Dripac ucenjivački.
Kod kuće situacija kao juče. Negde oko deset uveče Dunja me upita: pa dobro a šta bi ja trebalo da radim. Konačno se klatno pomera na moju stranu. Rekoh joj kako sam ga shvatio da izađu negde u restoran na piće a posle… I to što će me neko jebati tebi neće smetati, prekinu me. Neće naravno a i viši ciljevi su u pitanju. Još par rečenica i pristala je. Tu noć sam je razbio od kurca kao u danima kada smo počeli našu vezu.
Sutradan kažem Masimu da je sve dogovoreno. Nazvao je Dunju iz moje kancelarije i razgovarao sa njom kao da ja nisam tu. Rekao je da je očaran njom i da jedva čeka da je vidi. Kada sam stigao kući Dunja je bila u kupatilu.Pozvala me ja da joj pomognem oko nečega. Šta treba? Obrij mi lepo usmine a iznad napravi mali trougao reče mi. I ranije sam to radio, ali sam obično iznad pravio tračicu i dok sam to radio spremao sam je za sebe a sada… Dok sam se raspremao ušla je u sobu gola i počela da se sprema. Gledao sam kako stavlja haltere, kako navlači čarape na noge. Crni čipkasti brus čipkaste tange. Šminka i frizura su kompletirali izgled. Preko je obukla dugu haljinu sa izrezom do pola butine. Fantastično. Još smo malo pričali a onda je taksi stigao. Kroz prozor sam gledao kako je Masimo sačekuje ispred vrata ljubi u obraz otvara vrata taksija. Gledao sam kako se gube u daljini….

Nisam mogao da zaspim. Šetao sam po kući i pitao se da li sam normalan. Za to vreme kurac me je ubeđivao u suprotno. Zamišljao sam kako je odvodi u sobu, skida uživa u njenom telu. Izdrkao sam a uzbuđenje me je još držalo. Stigla je kući oko dva . Dočekao sam je na vratima. Čudan osmeh joj je lebdeo licem. Kako.. šta? Pa sve ono što si tražio, zadatak obavljen, reče mi. Pričala je i otišla u spavaću sobu da se presvuče. Išao sam za njom i zapitkivao. Da popili smo piće u restoranu, večerali i onda više nije mogao da čeka. Otišli smo u njegov apartman… Tada je skinula haljinu. Nema gaćica. A gde su ti gaćice? Zadržao ih je za uspomenu. Gledao sam je onako golu, sveže izjebanu i htedoh i ja da je pojebem. Nije mi dala. Preumorna sam a i još malo ljuta na tebe zbog ovog večeras, odgovori mi. Prihvatim mada mi nije lako, sam sam tražio. Još jednom sam ga izdrkao pre spavanja.
Masimo je sutradan sijao. Čak mi je u pauzi rekao kako imam vulkan od žene, kako je neverovatna u krevetu. Palilo me je to što slušam, ali s’ druge strane, mislim se ovaj nije normalan. Kao da priča drugu kako je jebo neku ribu a ne mužu kome je predhodnu noć jebo ženu. Još uvek izmešanih osećanja, shvatio sam da mi ova situacija uopšte ne smeta naprotiv.
Po podne Dunji je stigao ogroman buket sa kratkom posvetom “ za predivnu noć”. Osmeh od uva do uva. Pitala me kratko šta je sa poslom? Potpisan je predugovor ostala je razrada, rekoh. Malo kasnije zvono na vratima. Ne mogu da verujem. Masimo. Kako ste dragi prijatelji? a u ruci šampanjac, da nazdravimo uspešnom poslu. Dunju grli i ljubi, držeći je oko struka ulaze u dnevnu sobu, a ja donosim čaše. Šampanjac puca i nazdravljamo. Ne čudim se Masimu što je došao jer kako je alav na pičku, znam da je došao da kresne Dunju još jednom. Sedeli smo i pijuckali, samo je pomenuo da ćemo u Veneciju za pet šest dana na potpis ugovora. Dunja ustade i ode do kuhinje a Masimo mi reče: odmah se vraćam. Pomislio sam ode u toalet a on pravo u kuhinju. Gledao sam za njim, a onda odlučih. Priđem vratima i provirim. Držao je moju ženu zagrljenu, mesio joj dupe i strasno ljubio. Što njega nije briga da li ću da naiđem razumem, ali što Dunja ne haje e to već…. Sam si to tražio od nje pa sada ćuti. Gledao sam ih kako se ljube i osećao trnce u malom stomaku. Sada je već zavukao ruku ispod suknje a zatim i drugu. Pa neće je jebati valjda u kuhinji. Tada mu ruke povukoše gaćice na dole. Dunja iskoračuje, a on miriše i trpa gaćice u džep. Ako ovako nastavi da skuplja, žena će mi ostati bez gaćica. Prekinuše. Ajmo u sobu nema smisla, čujem ženu kako mu govori. Vratim se na mesto. Sedaju. Znam da Dunja na sebi nema gaćice i to me strahovito uzbuđuje. Prekrštam noge da sakrijem erekciju. Još malo smo sedeli, a onda Masimo predlaže da odemo u neki klub da nastavimo zabavu. Rekoh mu da moram da pripremim materijale za sutra a on nastavlja pa idemo mi onda. Dunja oduševljeno prihvata. Na brzinu se sprama i odlaze. Tu noć se nije ni vratila kući.
Kada sam je sledećeg dana pitao šta to radi samo mi kratko reče:
– ti imaš svoj a ja svoj ugovor
– kako to misliš
– Masimo mi tražio da mu budem vodič ovih dana po gradu uz adekvatnu nadoknadu
– svašta pa nisi ti poslovna pratnja
– što? ako mogu da budem na usluzi tvojim poslovnim parterima, mogu valjda i za svoju dušu
– ma šta govoriš to?
– prihvatila sam, čak sam uzela i slobodne dane, jedino sam mu rekla da kod tebe u firmu neću dolaziti
Ćutanjem sam prihvatio tu činjenicu. U šta sam je to pretvorio? Moja žena poslovna pratnja…
Narednih dana stalno je bila sa njim. Poslednjeg dana u Beogradu otišli smo na večeru. U restoranu je sedela sa njegove strane. Moje prisustvo joj uopšte nije smetalo. Masimo je čak spuštao ruku ispod stola i po pokretima ruke, znao sam da je dira ispod suknje da joj mazi picu. Neverovatno kakav zaokret u životu. Dok je dirao ispod stola, ta situacija me je mnogo uzbuđivala. Nakon večere pozvao me je u svoj apartman na još jedno piće. Hteo je valjda da pokaže kakvu moć trenutno ima nad nama. Seo sam u fotelju a njih dvoje na dvosed. Dok smo pijuckali, njegova ruka je bila oko njenog struka. Kao da mene nema. Nikome nije smetalo moje prisustvo. Onda je privukao i poljubio. Ona je obavila ruke oko vrata a on je drugom mazio po telu, hvatao je za sisu a onda zavukao ruku ispod haljine. Moja žena je samo raširila noge. Svestan da gledam, zadigao joj je suknju. Opet bez gaćica a i šta će joj. Gledao sam kako joj mazi picu, kako joj zavlači prste. Bili su sve uzbuđeniji a i ja. Onda prekinuše i samo mi reče: izvini nas za trenutak. Uhvati je za ruku i povede u spavaću sobu. Vrata se nije ni trudio da zatvori. Čuo sam ih kako dahću i šuštanje odeće. Ustao sam i provirio na vrata. Dunja je ležala a njemu je glava bila među njenim nogama. Lizao joj je picu prste joj je zabijao a Dunja je uzdisala, očigledno je Masimo to dobro radio. Zatim je ustao kleknuo kod glave i dao joj kurac na pušenje. Odmah ga je strpala usta a rukom drkala koren. “Bravisimo cara mia bravisimo” ječao je Masimo. Pušila mu je izvesno vreme a onda je naguzio. Jednom rukom je uhvatio za guz i širio ga, a drugom svoj kurac i polako centrirao u njenu gladnu pičku. Kada joj je uvukao, uhvatio je i drugi guz i brzo počeo da je navlači na kurac. Čulo se lupkanje Dunjinih guzova o njegov stomak i njihovo sve glasnije stenjanje. Promenili su pozu. Masimo je legao a Dunja ga je zajahala. Znam da joj je to omiljena poza i da uvek brzo svrši. Uskoro je vrištala od zadovoljstva. Masimo je bio pri kraju. Polegao je na leđa podigao noge i zabio. Odmah je počeo brzo da se nabada, još malo i čulo se njegovo stenjanje. Izvadio ga je i prskao je po stomaku i sisama. Kada je svršio Dunja je prišla i strpala ga usta. Pušila ga je još malo. A onda je Masimo ustao a Dunja ostala da leži. Vratio sam se u fotelju. Izašao je iz sobe go. Poluopušten kurac mu se klatio. Reče mi: možeš sada i ti da jebeš, na kraju krajeva to je tvoja žena. Ćuteći ustadoh i uđoh u sobu. Dunja je i dalje ležala. Samo se smeškala i oblizivala. Prišao sam do kreveta, spustio pantalone i već dignut kurac joj dao na pušenje. Ništa nije progovorila, samo ga je strpala usta. Pušila ga je sa neviđenim žarom. Dok ga je sisala i drkala drugom rukom je masirala jaja. Sve što se dešavalo poslednjih dana mi je proletelo ispred očiju. Eksplodirao sam u njena usta. Samo je ječala i nastavila sa pušenjem. Kada je počeo da pada izvadila ga je iz usta i nasmejana pošla u kupatilo. U boravku Masimo sedi i pije piće. Stvarno si srećan što imaš ovakvu ženu., ostavićeš je noćas ovde, a ti sutra dođi oko deset, da odemo na aerodrom, a vi ćete doći za par dana u Veneciju. Naravno rekoh…
Sutra veče smo sedeli i prepričavali poslednjih par dana. Dunja mi se zahvaljivala jer je na taj način otkrila novu sebe. Pokazala mi je tri kompleta donjeg veša i par parfema što joj je Masimo kupio. I treba rekoh koliko ti je gaćica samo uzeo. A onda šok. 1000 evrića za par dana nije loše a..? Stvarno joj je dao pare a ona uzela. Postala je stvarno kurva. Pa šta fali, komentariše, oboma se isplatilo. Shvatio sam da mi ovo što čujem u stvari nimalo ne smeta. Šteta što nemaš još nekog poslovnog partnera za obradu. Osladilo joj se nema šta, a čekao nas je put u Veneciju…

Narednih dana prepričavali smo predhodne doživljaje i jebali se kao u prvim danima veze. Iznenadio sam se koliko mi prija ova kombinacija. Da mi neko drugi jebe ženu i da ja u tome uživam. I Dunju je palila ta situacija. Em se jebe sa drugim em dobija lovu za to. Dva dana pred polazak zove Masimo. Nakon potvrde o odlasku za Veneciju traži mi Dunju na vezu. Pričali su o nečemu ali nisam najbolje shvatio o čemu. Kada su završili kaže mi Dunja da je Masimo pita da li hoće sutradan da po podne izađe na piće i večeru sa njegovim prijateljima koji su poslovno u Beogradu već par dana. Kaže mi da imaju preko 45 i da lepo izgledaju i da su galantni. Ćutao sam i čekao da čujem finale dogovora. Odlazak na piće, večeru i sedeljka u baru hotela je sto evrića, a ako hoće sex još trista po osobi i to samo ako želi. Kaže da je Masimo prihvatio i da će joj potvrditi da li se oni slažu. Čestitam draga pa ti si stvarno postala profi. Ljubili smo se kada je ponovo zazvonio telefon. Masimo je potvrdio da se slažu sa uslovima i da joj je na mail poslao njihove slike. Gledajući slike samo je prokomentarisala da ne izgledaju loše i da će biti izgleda extra prihoda.
Odvezao sam je ispred njihovog hotela i dogovorili se da me zovne kada završi da dođem po nju. Ušao sam za njom u bar hotela. Video sam ih u separeu. Dunja u sredini. Upravo su nazdravljali. Pio sam svoje piće i gledao ih. Dunja me je snimila i diskretno namignula. Shvatio sam da ide na extra zaradu. Povremeno su obojica spuštali ruke ispod stola. Dunja se smejala i savršeno igrala svoju ulogu. Kada je pošla sa njima u restoran na večeru otišao sam kući.
Oko tri sam otišao po nju. Samo se zavalila u sedište i rekla mrtva sam. Pomazio sam je, poljubio i krenuo. Preumorna je bila da bi mi išta pričala, ostavili smo za sutra. Samo je rekla da su prezadovoljni i da su želeli da dođe i sutra ali im je rekla da ne može da je sutra veče zauzeta.
Probudili smo se oko 11. Izležavali smo se. Krenuh da je mazim i pitam šta se dešavalo. Ispod stola oba su je dirali po butini i prišli do pice ali nisu zavlačili ruke. Za večerom su bili pristojni, ali su žurili da što pre završe. U sobi ih je pitala ko će prvi, u glas su rekli da će zajedno u trojku. Mada to nikad nije radila, prihvatila je. Tražili su da im izvede striptiz tačku. Kada je skinula haljinu oni su izvadili kurčeve i polako ih nadrkavali.Vrckala je približavala im guzu do ispred lica. Nisu je pipali samo su gledali i drkali. Snimila je da stariji baš ima velik kurac. Skinula je sve. Ostavili su joj čarape i haltere, i pozvali da im puši. Mlađeg je lako uvlačila usta, ali sa starijim je baš imala muku. Rukom nije mogla da ga obuhvati a u usta ni do pola nije mogla da uvuče. Dok mu je pušila mlađi se skinuo, položio je na krevet i počeo da joj liže picu. Stariji se skinuo i ponovo joj dao da mu puši. Okrenuli su je četvoronoške. Mlađi joj se nabio u pičku a starijem je i dalje pušila. Iskusno su je jebali tako da je shvatila da oni vrlo često zajedno jebu. Zamenili su mesta. Mlađem je pušila a stariji je polako navlačio na kurčinu. Širila je noge još više da bi ga celog primila. Stariji je legao na leđa i Dunja se polako nasadila. Mlađi je prišao od pozadi i počeo da je dira po čmaru i da joj gura prst. Kako je lako ušao shvatila je da je koristio kremu i da planira da je jebe u dupe. Zaustavila ga je i rekla da to ne može i da to ona ne radi. I stvarno nije. Pa ja sam je svega dva tri puta jebo u dupe. Nije joj se sviđalo. Bili su uporni čak su joj ponudili ekstra naknadu ako prihvati. Kao prava kurva je tvrdila pazar još malo a onda prihvatila. Još dvesta evra. Dok je jahala matorog, mlađi je polegao na njega i počeo polako da joj ga nabija u dupe. Malo je mešala i celog ga je nabio. “neverovatan osećaj, ispunjena dole u obe rupe bilo mi je prelepo”. Uhodanim pokretima je počela jebačina u sendviču. Prva je svršila Dunja. Ubrzo je mlađi zaurlao. Punio joj je dupe. Kada ga je izvadio, stariji je okrenu na leđa i u misionarskom položaju poče brzo da je nabija. Počeo je da svršava. Izvadio ga je poprskao po sisama i onda joj uvalio usta. Pušila mu je dok nije počeo da pada. Po povratku iz kupatila sela je između njih. Pijuckali su,ćaskali i polako je mazili. Onda joj je mlađi odložio čašu i povukao glavu prema kurcu. Polako mu je pušila i osećala kako joj sve više raste u ustima. Stariji je mazio svuda po telu. Kako je ležala bočno samo je podigla desnu nogu da može i ribicu da joj dira. Ponovo je osetila kako joj prstima dira čmar i kako je podmazuje. Mlađi ju je prekinuo. Okrenuo je na sve četiri i zavukao ga u pičku a stariji joj uvalio u usta. Ubrzo ga je mlađi izvadio i prebacio u dupe. Lako je ušao. Osećaj joj se nije dopao jer nije imala drugi u ribici ali je ćutala i pušila. Kada joj je mlađi svršio i napunio dupe, stariji je zamenio mesto sa njim. I on je prvo zavukao u pičku i neko vreme nabijao a onda je i on prešao na dupe. Mislila je da će joj dupe pući od njegovog kurca. Tražila je da joj polako nabija dok se ne privikne, poslušao je. Kada ga je celog strpao, nije mogla da veruje da može da ga primi. Ništa nije osećala sem tog ogromnog kurca u dupetu. Proturila je ruku između nogu i masirala mu jaja da bi što pre svršio i prestao da joj rastura dupa. Uspela je u tome. Posle još jednog tuširanja, tražili su da ostane celu noć i da će dodatno platiti ali bila je preumorna i rasturena. Jedva sam hodala drhtale su mi noge i trebao mi je san, reče. Dok mi je sve ovo pričala nadrkavala mi je kurac tako da sam još dok je prepričavala drugu turu jebačine popeo se na Dunju, i u misionarskom položaju je polako jebao i slušao. Kada je završila priču samo sam ubrzao i vrlo brzo joj napunio pičku…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Lepi šta te interesuje?

Listam ovde trazim sve i svasta za biseksualce i tako naletim na profil lika iz obliznjeg grada pise masaza. Otvorim vidim pise da je par ali ne pise musko zenski ili kakav vec. Citam dalje

Šoferčina

Kad na kamionu iza vidiš znak TIR, znaj da smo to mi, prekaljene kamiondžije. Mi smo poseban soj šofera, uvek spremni da pomognemo jedni drugima, da se družimo čekajući na granicama. Na kamionu, u posebnom

U krevetu sa svastikom

Zadihani, jedno preko drugog, lezimo i cutimo jos minut-dva. E ovo mi je trebalo, oglasava se prva svastika. Stvarno? – pitam. Kaze, da. Nisam imala sex skoro godinu dana. Ustaje i krece u kupatilo. Gledam