Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Najvatrenija i najbolja jebačica

…Vec sledećeg dana, pre polaska na posao, moja droljica je razmenila desetine poruka sa novom jebačemm Gašparom, koji
je sinoć uspeo da se domogne njene pičkice i dobro je izjebao u motelu „Era“.
Od tada , on je vrlo često, „vozio“ moju ženicu kući i tucao je kad god je bilo prilike za to. Kad ne bi mogao da čeka
kraj smene, brzinski bi je potucao u autu, na parkingu…ali je hteo više…stalno je tražio na ide negde van grada sa njim.

Videlo se da i  njoj da joj godi jebačina sa njim i kao da je jedva čekala ide „na posao“.
Dok je bila kući po čitav dan se sa njim dopisivala.

Sama mi je čitala kurvanjske poruke, znajući da me to loži i još me , kao pitala, za savet, šta je najbolje da mu napiše, a ja sam joj ostavo na volju, jer sam znao kako je moja fufa maštovita.
Voleo sam da je čekam da se vrati i što je duže kasnila sa posla, znao sam da je bila žešća jebačina…
Uf, kako smo se jabali posle tog…do detalja mi je pričala kako se jebala sa njim, ložila me do ludila umazanom
picom i poprskanim sisama…
Nisam znao kako, a nisam  ni hteo to da prekinem…

On se kao pravi buzdovan, navukao da nju i njenu picu- tražio pičku, svaki dan, sirovo.
Služio prostim frazama, dajući joj komplimente i hvaleći je kao „najvatreniju, najbolju jebačicu,“  koju je upoznao…molio  je da se vide i danas, ako ikako može…čak se setio da „zabrinuto“ pita, da li sigurno da se tucaju bez zaštite i da je puni…da ne ostane trudna.

Ona se femkala i glumila kajanje ne dajući mu nikakve konkretne odgovore, osim da ne brine za trudnoću, ali mu je davala
nadu, sve u stilu: „…pa ne znam…videću…znaš da sam udata…super mi je bilo sinoć – još me boli pičkica od tebe sinoć…rasturio si me kao stoku, ali je bilo divno…“, jer je htela da se još jače naloži na nju.

I ja sam se napalio od njenog prenemaganja, gledajući je kako se danas šminkala  i sredjivala za posao – ustvari za njega.
Obukla je kratku suknjicu, a ne minić, kao obično, kad ide na posao, a pošto sam fufu znao bolje od sebe, znao sam da
gaćice nije obukla , a i razlog mi je bio poznat – da Gašpar poludi kad zavuče ruku pod suknjicu…

Videlo se da sva blista od sreće i bio sam malo ljubomoran od pomisli, kako će se moja ženica ponovo uvijati pod tim buzdovanom, ali ni uzdudjenje zbog toga nije bilo ni malo manje.
Dok  je stavljala ruž na usne, prišao sam joj s ledja i zavukao ruku pod kratku suknjicu i uhvatio za picu, blagi šok – znao sam da joj je pička gola – bez gaćica,ali nisam znao da je sva slinava… i skroz obrijana.

  Znao sam zašto – kurva se već napalila zbog onog   što je čeka, zbog Gašpara i njegove tvrde velike kurčine, kako je i sama opisivala alatku svog novog jebača.

Pokušala je da se izmakne,  ali joj nisam dozvolio…hteo sam da malo kaznim droljicu i grubo sam je savio preko preko kade, jednim pokretom joj zadigao suknjicu i blago raširio noge i guzove.
Nabubrena vlažna pica, mesnata i sočna, našla mi se pred licem, kad sam kleknuo i gurnu jezik u nju. Jauknula je…

Videla je da se ne ljutim što je bez gaćica krenula na „posao“ i što je uhvaćena „na delu“.
-Ma, u torbi su mi… gaćice…- pravdala se kurvica , iako je bilo jasno da je to bilo iznenadjenje za njenog krimosa.

Već sledećeg trena lizao sam otečenu picu moje ženice, vrelu i slinavu, dok je ona sve ispustila iz ruku, uhvatila se rub kade, istrćila svoju oblu guzu i počela stenjati i jače mi nabila picu u lice.
Razumeli smo se bez reči…
Bio je dan i mogao sam uživati i gledati u pičku moje ženice, vrteći u glavi slike i zamišljajući, kakvu je sinoć „golgotu“ prošla  njena mučenica, dok se Gašpar, željan pičke, ižvljavo na njoj.

Do ludila sam se napalio – rekao joj da sedne na veš mašinu,  još jače raširio noge svoje ženice, jezikom šarao po mokroj vreloj pici i ulazio što sam dublje mogao u nju, dok se ona uvijala i nabijala picom u lice, stenjala i mešala guzom.
Jezik usta i pola lica bili su već natopljeni sokom njene pice i ni najmanje mi nije smetalo što samm znao da je tu sinoć
rovarila kurčina njenog istetoviranog krimosa i da je došla  kući napunjene pice, koju sam sa užitkom olizao.
Obožavao sam kurvu…

Kurac mi je bio tvrd ko kamen. Pridigao sam se, prislonio kurac na njenu pohotnu picu i osvetnički joj ga zabio do jaja.
Uleteo je bez problema u podmazanu pičku, a ona je samo blago uzdahnula i jače se uhvatila za rub veš mašine, dok sam je navlačio na kurac, kao da je tudja, gledao kako ga kurva sa lakoćom prima u sebe i zamišljao kako će za nekoliko sati u toj slatkoj pici biti zabijena druga kurčina, zbog koje se kurva tako navlažila čim je krenula na posao.

Taj prizor pice koja prima kurac, koji s lakoćom nestaje u njoj i njene otečene usmine bio je najjači afrodizijak za mene.
– Oooh, ljubaviii, pa nemoj tako jakooo….ljutit će se Gašooo….- palila me dodatno moja kurva, bezobrazno mi dajući do znanja, šta danas planira.

Nastavila je…

– Hoću da me danas ponovo tucaa…a autu, dok ljudi prolaze…znaš kako me to uzbudjuje…ufff, znaš, kako će da ulazi njegova debela kurčina u tvojuu ženicuuu…kako će prskati sperma iz onog širokog glavićaaa…u menee i po meniii…. znaš… hoće da me vodi u neku kuču u Surčin, da me jebeee i razvaljujee…kako ću da svršavam i vrištim, kao prava kurvetinaaa. I PICU SAM OBRIJALA…vidiš….za njega…nadam se da ćeš pustiti svojuu ženicuu da se nabijaaa… i nasvršavaa …voliš kad sam droljicaa…jel tako, ljubavii…?

Uff, kako me uzbidjivala tim drskim, bezobraznim ponašanjem.Nisam mogao izdržati više…zabio sam s kao blesav svom snagom u nju i onda u poslednjem momentu, izvukao kurac, uhvatio je za kosu, nabio joj kurac u usta i počeo se drati i svršavati u usta moje ženice, kao da je poslednja drolja.

– Ooooh, tooo…droljooo…-drao sam se i držao je za kosu, do sam praznio muda u njena lepa kurvanjska usta.
Ona je poslušno gutala spermu i nešto mumlala,a ja sam bio na sedmom nebu,i sa svakim mlazom osećao olakšanje i blaženstvo.
Uživao sam u prizoru, dok mi je droljica gutala spermu i jezikom skupljala ostatke sperme sa još tvrde kite… 
Baš mi je bilo milo što nije svršila, ali sam znao da će to još danas nadoknadi.

Otišao sam na posao, ostavljajući ženicu da se sredi i dogovori sa Gašaparom. Obećala mi je javiti kad bude sve znala,kad dolazi po nju i kada će se vratiti.Očekivala je da će posle posla da ide sa njim negde u neku kuću. Palila me neizvesnost
te nove avanture …priznajem.

Tek što sam došao do kancelarije, dobio sam poruku od moje voljene, da je uspela da nagovori koleginicu da radi umesto nje i njenu smenu i da je već u autu sa Gašparom i da neće danas na posao…da ne brinem i da je ne zovem, isključiti će telefon.
Bilo je oko dva popodne, a one je već bila u akciji sa novim jebačem – očekivao sam da će doći do osam – devet sati.Ali umesto toga, stigla poruka, da je u Surčinu i da je sve ok., doći će kasnije i da je ne čekam.Ponovo se, kurva isključila.

Da ne dužim…moja poštena ženica stigla je kući oko pola pet…pripita i videlo se po njoj…dobro izjebana.
Do detalja mi je opisala provod u Surčinu, malom mestu kod Beograda, poznatom po aerodromu i još nekim stvarima…
U kratko, bila je rasčupana, pijana i znao sam , primila je više od jednog kurca…Evo, kako je počelo:

Gašpar je čekao ispred kafića i navaljivao da odmah podje sa njim…Jedva je uspela da nagovori kolegicu da nastavi njenu
smenu i sela sa njim u auto.

Odmah je navalio da ljubi , liže i vata, dok se ona „opirala“, moleći ga da je vozi dalje od kafića. Poslušno je krenuo,
umirivao je da se ne plaši, jer ih niko ne može videti iza tamnih stakala, njegovog „Audia“. Uzeo je za ruku i bez mnogo
okolišanja stavio sebi na medjunožje…osetila je njegovu već dignutu kurčinu…

Znala je šta hoće…otkopčala je panatalone i zavukla ruku, on joj je pomogao da ga oslobodi… obuhvatila ga je svojim prstima i lagano drkala…Gašparu je kurac bio već tvrd i sav slinav po glaviću.
Izašli si na auto- put prema aerodomu, kada je moja ženica sklopila usne oko njegovog nabreklog kurca i počela da ga liže
i puši…čula je kako Gašpar uzdiše i stenje… pustio  je moju ženicu da gustira i na tenane obradjuje njegovu žilavu kurčinu, koju je sada zagledala do najsitnijih detalja… lizala po dužini, a onda se ponovo davila sa njim koliko je mogla,kružeći jezikom po velikom širokom i činlo joj se, obrezanom, glaviću.
Gašpar je maksimalno usporio, da se ne bi sleteli sa ceste.

-Oooo,to takooo…kurvice moja, samo nastavi…kako dobro pušiš…od sinoć maštam o tebiii…droljicee…ufff , kako si zgodnaaa…kako ću te jebatiii… , da znaš…uzeo sam i „kamagru“…ima da te ubijem od kurcaaa…, bulaznio je ćelavi
krimos, dok je gubio razum od napaljenosti i želje za mojom droljicom.
Ona je samo pušila i lizala, birajući pokrete jezikom i ustima, od kojih se njen buzdovan svaki put stresao i glasno uzdisao.

-Paa, hajde ljubaviii…odmah me natakni na kurčinuuu…molim teee…želim to odmah…- koketno ga je zamolila moja fufica  i ponovo usisla  kurac svojim punim ustima.

Osetila je da se zaustavljauju i kako joj već uspaljena pička još jače bubri od uzbudjenja, jer će ubrzo da primi u sebe batinu, o kojoj je celo jutro maštala.
Videla je da su na putu od aerodroma, ka Surčinu…Gašpar je samo skrenuo na proširenje, dohvatio je i povukao na sebe.
Bilo je tesno, pa je prvo oborio svoje i njeno sedište…kratko joj rekao da se skine i počeo bacati odeću sa sebe…
Bio je za čas go, a njegova kurčina, obrijana je izgledala joj je svaki put veća. Pomogo jo je da skine bluzu, grudnjak i odmah se bacio na nju.

Bio je zaslepljen strašću – ljubio je lizao moju droljicu po vratu, žvalio se sa njom, sisao joj i ljubio nabrekle bradavice, grizao sise i ramena i napokon zavukao ruku pod suknjicu, koju je upravo otkopčavala, da je skine, da je ne
uflekaju.
-Jaoo,…šta je ovo kurvetinooo…- ostao je bez daha, njen jebač, kad je uhvatio za obrijanu i već poplavljenu pičkicu, moje ženice, koja je zevala „na izvolite“, bez gaćica.
Poludeo je od želje i počeo da se žvali sa njom ko blesav, gurajući joj dva prsta u zevnutu picu iz koje je curilo…ona je samo uzdisala i blago stiskala njegovu kurčinu, jedva čekajući da je probode.

-Pa… to je malo iznenadjenje za tebeee, kretenuuu…- uzdisala je i teško disala moja ženica, dok  se Gašpar premeštao medju njene noge…
Razmakla je noge i zabacila glavu, on je legao po njoj…bili su goli u autu, par metara od puta…to je ono što je htela.
Jebanje na javnom mestu iza zatamnjenih stakala. pored nji su prolazili automobili…

Videla je kao spušta svoju ćelavu glavu medju njene noge i kriknula, kad je osetila, kako joj gura jezik u pičku i uzbudjeno sisa celim ustima, njenu obrijanu uspaljenicu.

Gubila se od užitka, i tek što je pomislila da mu kaže da želi kurac, on,kao da joj je čitao misli , već se pridigao i legao po njoj…slinavi tvrdi glavić, već se „ljubio“ sa razmaklim i otečenim usminama njene pičke.

Polako je uklizao u nju, prvo polako do pola, izvukao ga tako nekoliko puta, šireći picu moje ženice, koja je obilno podmazivala njegovu kurčinu….izvukao ga je do kraja i naglo je nabio na kurac…  vrisnula je od užitka i slatkog bola, kad joj je Gašpar zabio kurac do balčaka.
Divlje jebanje je počelo…buzdovan je raširio i zadigao noge mojoj kurvi i žestoko joj nabijao kurčinu, činilo joj se svaki put, sve dublje…a ona je već vrištala i grebala ga po ledjima tresući se od svršavanja i orgazama, koji su dolazili jedan za drugim…
Njega je to samo raspaljivalo, pa nije prestajao da jebe i razguzuje moju ženicu, koja je ludački uživala i primala
kvrgavu kurčinu do balčaka. Svaki put je zavrištala stenjala, kad bi on ubrzao  i iz sve snage se nabijao u nju.

Videla je kao gleda u njenu obrijanu pičkicu, otečenu od želje i uživanja i znala da ga pali taj prizor njene uspaljene vrele pičke, rastegnute oko njegove debele kurčine .
Još je jače ubrzao i divlje tucao moju ženicu, koja je padala u trans, znajući da će uskoro njen jebač da isprazni muda u nju.
Kao kroz maglu, od nadolazećeg svršavanja… čula je kao Gašpar ispušta krik,  zabija se svom snagom u nju i viče:
-Puniiim teee…kurvetinooooo…!- činilo se da mu je kurac još tvrdji i veći, a već prvi mlaz sperme  samo je pojačao
uživanje i svrašavanje moje ženice, čija je pica pulsirala i primale guste mlazeve , jedan za drugim, koji su šibali vrelinom, duboko u njoj, kao da je hteo da je oplodi moju kurvicu.

Oboje su dahtali i polako se smirivali od vatrene jebačine…
– Uff, kakva si pička, rodjena si za kurac…- hvalio je Gašpar moju ženicu, ne vadeći kurac iz nje. Valjda mu je godila toplina njene pice i njeno kurvanjsko pulsiranje pičke, oko njegove kite, koja je bila još uvek duboko u njoj.
Tražila je vlažne maramice po torbi, da se malo srede i obrišu, dok je on polako izvalčio kurac iz nje…

Iz rasturene pice, krenula je gusta sperma, koju je je kupila i brisala maramicom. Gašpar je uživao u prizoru porno -pice moje ženice, sva umazana belim  grumenčićima njegove sperme – bio je to trijumf za njega…
Videla ja da mora obući gaćice, da se ne ufleka sedište i suknjica.

Onda je uzela je i njegovu kurčinu u usta, lizala ga, kupila spermu jezikom i uživala u mirisu njihovih pomešanih sokova.
– Jao, koliko sperme, ako sa i kim ostanem trudna, onda će to biti s tobom, ovde zaštita ne pomaže…-„žalila“ se kurva
i dalje ližući jaja i poludugnutu kurčinu svog ljubavnika, dok je gusta sperma natapala maramicu, koju je stavila na
picu da ne uprlja gaćice.

Kad su se doveli red, otišli su na ručak u jedan restoran, ćaskali neobavezno o svemu i svačemu, a Gašpar je svaku priliku
koristio da je mazi po nogama, ispod stola, milijući joj butine, guzu, ledja…a  fufi je to baš godilo.
Bilo je tu i alkohola, koji je dodatno grejao situaciju i oboje terao na slobodnije ponašanje.

Počela su otvorena pitanja o sexu i jebačini…tako da je za kratko vreme, Gašpar saznao da joj nije prvi jebač, od kada je udata…da voli kurate i žestok sex i na kraju da je imala iskustva i sa grupnjacima, što je njega začudilo, a posebno,
što je ona , guska, o tome pričala kao navijena.
Jedino nije pominjala svoju avanturu sa crncem….prava „poštenica“.

Otišli su do kuće njegovog prijatelja Baneta u Surčin. Videlo se da je Bane iznenadjenen izgledom  moje jebozovne fufe i dok su oni pričali o „poslu“, ona se tuširala i sredjivala u velikom kupatilu. Bane je bio dobrodržeći pedestogodišnjak,
prosed, krupan, ali ugladjenog ponašanja, za razliku od sirovog Gašpara.

Znala je da je to tip, koji će im dati   kuću na raspolaganje za večeras. Njegova porodica je inače, živela gradu, a on je samo povremeno dolazio u Surčin.
Kad je, doterana, izašla iz kupatila, prekinuli su razgovor i pozvali je da još nešto popiju, pre nego Bane krene za grad.
Oni su udarali po viskiju, a ona po viski-koli.

Bane je bio duhovit i opušten i atmosfera se zagrijala što od alkohola, što od njegove dvosmislene priče, na svaku temu.
Gašpar je otvoreno mazio moju ženicu, pred prijateljem, koji se pravio da ništa ne vidi, a ona se nije opirala…samo se
kikotala i uvijala pod njegovim rukama.

Par puta je već uhvatla Banetov pogled na sebi…znala je da on najradije ne bi nikud išao, ali se pravila luda i
je odlučila da se prepusti sudbini – iako je volela mladje, uhvatila je sebe u razmišljanju, kakav je i koliki kurac kod Baneta.
Već su se dobro napili, a otakačeni i pripiti Gašpar je počeo da vata i ljubi moju drolju, zavlačeći joj ruku pod suknju, sve do gaćica, a onda bez uvoda i pitanja na glasno rekao:

– Svidjaš se mom ortaku, pa sam odlučio da te večeras zajedno jebemo…ako nemaš ništa protiv, a ako imaš, nema veze…
isto ćemo te jebati…samo, bez foliranja, molim te…rekao sam  mu da si prvoklasna drolja…želim da to učiniš za mene, ako nije problem…- odvalio je pijani buzdovan, gledajući u moju ženicu, koja nije znala šta da kaže, ali je alkohol i  žar u pici koji je osetila, terao da pristane.

– Ma ne..nemoj, ako neće, šalio sam se…idem ja, vi ostanite…-pravdao se Bane i već ustajao od stola.Bilo mu glupo, što ga je Gašpar tako izblamirao pred njom.

– Hoću…-čula je samu sebe , moja fufica i uhvatila za kurac Gašpara, koji je onako, pijan, već micao gaćice sa pice i
gurao prste u nju.
– Tooo, kurvice…obožavam tee…- režao je Gašpar i poneo moju ženicu do spavaće sobe u kojoj, videlo se, nije bio prvi put.Spustio je kurvicu na krevet i bacao odeću sa sebe , ljubeći se se sa mojom ženicom, koja je gledala, kad ce se  Bane pojaviti na vratima sobe.
Bacali su odeću po sobi i za čas ostali goli…crne gaćice je sama skinula .
Ludi Gašpar je povukao do ruba kreveta, raširio joj noge i polako prelazio kurcem po spremnoj pici, dok se moja ženica
uvijala i stenjala od uzbudjenja, gledajući svaki čas prema vratima.

Gašpar je već polako prodirao u nju, vadeći kurac i ponovo ga vraćajući do pola u razradjenu picu, koja je uzbudjena i
slinava  lako primala kurčinu prvo do pola, a onada do kraja…
Ležala je na rubu krveta,pridržavajući rukama raširene noge dok je ćelavi krupni krimos „pumpao“ svom snagom, nabijaći se u
obrijanu pičku moje ženice.
Već je teško disala i stenjala pod tetoviranim banditom koji ju je žestoko tucao minut – dva, a onda se pridigao i popeo na krevet, zajahao je oko vrata i nabio kurac u usta.
Pušila je ponovo, lizala sa istim žarom kurac koje je već dobro upoznala, a onda počela da liže velika  muda, jezikom kružeći po njima, a onda perverzno počela da sisa jedno po jedno jaje, dok je njen krimos samo dahtao i kolutao očima.

Osetila je nečije dodire po sebi…znala je da je to Bane ušao, dok je imala „puna usta“.
Zatresla se od uzbudjenja i ostetila kao je Bane mazi po nogama i približava se pici. Balago je pomazio raskvašenu pičku, a sledeće što je osetila, bilo je  prodiranje njegovog kurca u nju.

Nameštala se Banetu, koji je par puta ušao do pola, a onda je počeo udarti kitom po pičkici, pa se ponovo zabio u nju.
Osetila je da ima kraći kurac od Gašpara, ali ipak debeo.
– Uhhh, gde si ti do sada…vidiš ovu drolju, kako je željna kurca…gledaj kako mi sisa muda….ajde jebi je i slobodno puni…- obratio se Gašpar svom prijatelju, koji je već žestoko nabijao kurac u moju ženicu.
Odmaknuo se na čas i gledao sa strane Baneta, kako je navalio kao blesav na nju.

Savio je noge do ramena mojoj ženici, tako da je njena nabubrena pica, štrčala  izmedju njenih nogu, dok se Bane zabijao do muda u pičku moje droljice, koja je počela vrištati od uzbudjenja zbog novog kurca u sebi.Pridigla se i gledala kako Banetova kurčina, tvrda i kriva pri vrhu, nestaje svaki put u njoj , a muda je udare po guzi kad se zakoka u nju do balčaka.
Počeo je maziti po sisama, žvaliti se njom i još jače jebati moju ženicu, koja je spremno dočekala njegovo zabijanje.
Vrištala je i uživala, dok je Bane jebao kao blesav, kao da nema 50 godina. Okrenuo je i počeo tucati s guza, držao za struk i tucao moju fuficu sve brže i brže.
Uhvatio je za kosu i i nabijao na kurac  žestoko, ko da nije jebao ko zna kad.

Držao je tako,za kosu i nabijao na kurac svom snagom, dok se ona derala kao luda  Gašpar je to iskoristio da joj zabije kurac u usta, koji je spremno počela pušiti.
Osetila je kako je Bane udara i šamara po dupetu i stenje i mumla:
-Oooh, kakva kurvetina, hvala ti brate…- a onda je još žešće počeo navlačiti na kurac i lupati po dupetu. Uživala je i vrštala, svaki put, kad je odalami po guzi, „fini gospodin“, krivog kurca.

Odmakao se od nje, a samo tren iza toga osetila je njegov jezik na pici. Matorac je proždirao njenu pičku, okrenuo je na ledja, pa se zabio licem u razjebanu picu moje kurvice. Mljackao je i lizao kao da mu je poslednje – napaljen kao životinja, dok je moja fufa cičala i nabijala mu pičketinu u facu.

Videlo se da oboje uživaju, pa je Gašpar samo povremeno udarao po licu kurcem moju ženicu, koja je jezikom lickala njegovu
batinu.
Bane se nako par minuta žestokog sisanja i lizanja, ponovo zabio u moju ženicu i divljači je počeo jebati – videlo se da je pri kraju.Kako je ubrzavao kurac mu je bio sve tvrdji, a krivina na kurcu širila je sladostrašće u pici moje ženice, pa je jače stenjala i zavrištala:
– Ahhhh…toooo..svršavaaaaaaam , napuni meeee slobodnooo…- derala se fuksa na matoroj kurčini, koja se propinjala u njoj.
Zabijao se svom snagom, već mokar od znoja i počeo stenje i dahće i onda je riknuo kao pravi divljak i počeo da se bez
milosti prazi u nju. Svršavala je i ona, dok je primala spermu matorca u otečenu pičku, derala se nabijala na njega, zaboravljajući na Gašpara na tren.
Čim je svršio…Bane je izvukao umazani kurac i gurnuo ga na lizanje , a perverzni Gašpar je dignute kurčine zauzeo njegovo mesto.

Raširio je noge mojoj fuksi i osvetnički joj zabio  do muda, ne obazirući se što je sperma curila iz nje – čak ga je to
još više uzbudjivalo. Bukvalno je razvaljivao od jebanja , maksimalno uzbudjen i napaljen  „heftao“ je moju ženicu, kao manijak.
Nastala je dernjava i vriska i dahtanje  napaljenih ljubavnika, sise moje ženice su letele na sve strane , a njena kurvanjska pička je ponovo fircala sokove po debeloj Gašparevoj kiti…
Bane je kao ludak drkao kurac ispred njene face.

Gubila se ponovo od jebanja i rasturanja, orgazam je ponovo tresao zgodno telo moje ženice, a Gašpareva kurčina je bila duboko u njoj.Drala se i stenjala i vrištala, sva mokra od znoja , mešala kao luda na tvrdom kurcu, koji je iznenada počeo da prska u njoj. Još jače se nabila, dok je Gašpar praznio muda duboko prskajuću u utrobi moje ženica, koja se izvila prema njemui bezobrazno bulaznila:
– Tooo…jebačuuuu moj… napuni svoju kurvetinuuuuu!
– Pa punim te kurvooo razjebana…- nije joj ostao dužan Gašpar i zakucao se još jednom u nju.
Prizor je bio takav, da je Bane još par puta nadrkao kitu, a onda počeo da prska po sisama i licu moje ženice, pokušavajućida joj gurne kitu u usta…dopustila mu je i dobila par slabih mlazeva u usta, sisajući matorčevu krivu kurčinu, dok je on dahtao kao vepar.

– Uuuu..“brate“, ne znam koliko si joj dao za večeras, ali mala vredi svake pare…- odvalio je Bane, i zadovoljno gledao,,
kako mu mu moje ženica i dalje liže kurac i kruži jezikom po glaviću umazanom od sperme.

– Dajem ja njoj već duže vreme…, ali, po pički…i u pičku…Bane, gospodja je udata, ali voli da prima sa strane…jel´
tako „gospodjo“? – bezobrazno je rekao Gašpar, ostavaljajući Beneta u čudi, koji, kao da nije verovao u ono što je čuo.

– Jeste, kreten je u pravu…- bez blama je odgovorila moja pijana ženica i dalje držeči Banetov poludignuti kurac u ruci.

– Sad ćeš da malo pušiš ovom „kretenu“.- odgovrio je još pijani Gašpar i polako izvalačio kurac iz njene musave pičke.

Trijumalno je izvukao kurac iz nje i počeo da kurcem razmazuje spermu po zevnutoj pički, koja je lila iz nje, nakon što su je obojica napunili večeras.Kurac mu nije padao – „kamagra“ ga je držala i dalje tvrdim. Bili su pijani , oslobodjeni svih
pravila.

Moja ženica je poslušno uzela Gašparev kurac i naizmenično ih stavljla u usta, bez srama pušeći kurčeve, koje je upravo iscedila svojom picom.
Nakon jebanja, nastavili su ležati u sobi…Bane je donio još viskija. Moja ženica je obrisala spermu sa sisa, lica i umazane pice iz koje se sperma cedila na već isflekanu posteljinu.Malo su neobavezno pričali i dolivali viski.

Ona je bila pijana iz bez kočnica…Nije je smetalo da zajaše Gašpara i nabode se na njega. Polako se se njihala na kurcu
i pričala sa obojicom. Bane je samo gledao  i nadrkavao kurac ležeći , na ledjima, pored njih.

Ludi Gašpar je počeo da pljeska sa obe ruke moju droljicu po dupetu, a ona je samo cičala i uživala u dok joj se dupe
šaralo od šljapanja. Bane je bio najmanje pijan, ali dovoljno napaljen da je povuče sa Gašpara na sebe…Zajahala je Baneta
i sama centrirala glavić na otečenu picu.
Osetila je kao joj ponovo ulazi njegova kriva kita i on je navlači za struk, a pijani Gašpar je i dalje udarao po guzi.
Bane je samo tucao i počeo da joj mesi i steže sise , dok se ona njihala na njemu. Godilo joj je lagano jebanje, nakon
žestokog razguzivanje od malo pre, ali nije bila ni blizu one vatre i strasti. Samo je gustirala, ali morala je kući..
Znala je koliko je sati.

Pitala je ko će je voziti kući, jer je Gašpar bio odvaljen od alkohola, a ni Bane nije bio baš trezan.
Dok se ona sredjivala u kupatilu, oni su pozvali svog „ortaka“ iz Surčina , da odveze moju ženicu u grad – kući.
Gašpar joj je doneo gaćice u kupatilo, videla je da su umazane i da je njima brisao kurac – buzovan je to radio svaki
put, kad bi izjebao moju kurvicu. To mu je bio neki ludački ritual. Svejedno ih je obukla.

Stigao je „vozač“, uzeo ključeve od Banetovog „Mercedesa“, sela je i tek tad videla, po faci, da je to takodjer, neki
tip sa one strane zakona….namršten, krupan,  …bezobrazno je gledao svaki čas u moju kurvu, pijanu i već dobro
napunjenu.
Vozili su se obilaznicom prema gradu…Stigao joj je SMS od Gašpara :
„Ljubavi , rekao sam mu da si kurva, ajde se izjebi s njim, nemoj me razočarati, molim te… droljice.“

Dok je pijana, onako u čudu, čitala, tip čije ime nije ni znala, skrenuo je na parking , čim su prošli tunel na obilaznici.
Zaustavio je auto i drsko rekao mojoj ženici:

– Nadam se da znaš…Gašo mi je rekao da je sve već plaćeno. – procedio je i već raskopčavao pantalone, bez uvoda, bez
upoznavanja, misleći da je stvarno reč o profi-kurvi.

U momentu, moja pijana ženica, na pola se otreznila, dok je tip skidao sve sa sebe. Gledala i šutala  dok je kratko
ošišani bilmez, ostao samo u majici…bez, pitanja je uzeo za fufu za ruku  i stavio na goli, već dignuti kurac.
Nije joj se jebalo…ali nije imala kud. Videla je da pomera i obara sedišta…

– Ok…popušiti ću ti.- u trenu je obuzeo strah i uzbudjenje – sagnula se prema njemu i počela drkati lagano kitu. Tip, čije ime nije ni znala, počeo je stenjati i lagano joj gurao glavu u krilo. Za čudo nije bio nasilan. Bio je njenih godina
i imao je prilično velik, ravan kurac, koji je stalno rastao, dok ga je moja ženica lagano drkala, a onda liznula i polako
uzela u usta…
– Aahhh….čula je je oduševljeni uzdah nepoznatog tipa, kad je osetio njena vrela usta na kurcu. Strah je nestao i počela je da ga obradjuje najbolje što je znala – Gašparu za inat .

Kurac je postajao sve tvrdji i veći, a ruke nepoznatog, otkopčavale su njenu bluzu i grudnjak.
Ostala je gola do pojasa u suknjici, dok je nepoznati milovao njene gole sise i ledja. Počela se uzbudjivati paliti.
Uvlačila je kurac sve dublje u usta i rukom mu mazila jaja, dovodeći ga do ludila.Stenjao je kao da umire i non stop je
milovao.
– Uhh…kao bi te jebaooo…ali nemam kurtone. Imaš li ti? – stenjao je Gašparov „ortak“ i sad već nabijao žešće kurac u usta moje ženice.
– Nee…-promumlala je droljica i ponovo mu progutala kurac.
– Ma nema veze….- prebacio se na njenu stranu već bio medju njenim nogama…Sama je skinula uflekane gaćice,  i samo podigla suknjicu….pica joj se navlažila. Za čudo, počeo se ljubiti s njom, milovao joj sise i spustio se na bradavice.

Ljubio je i sisao njene pomalo umazane sike, čije bradavice su „poludele“ od tvrdoće, a ona se počela uvijati i nameštati.
Naišao je kamiom , koji ih je osvetlio onako gole…

Čula je sirenu – znala je da ih je kamiondžija video.Uh, kako se navlažila od toga, bila je noć, ali sve se moglo videti
pod svetlima, automobila, koji su počeli nailaziti.Samo po neki bi im svirnuo.

Osetla je kurac nepoznatog i namestila mu se… Lako joj je ušao…do jaja. Tip nije žurio, ali se tresao od ubudjenja.
Povukla ga je na sebe i raširila noge. Nepoznati je počeo jebati sve brže…pa bi zastao.Znala je da se suzdržava da ne svrši.
I dalje  bi joj lizao i sisao bradavice, dok se ona stenjući uvijala pod njim. NJega je njeno kurvanjsko stenjanje
dahtanje uzbudjivalo…osećala je po kurcu tvdom kao kamen, koji je propinjao i „šljapkao“ u njenoj pici.
Ubrzao je tempo….guzio je moju ženicu napaljen kao bik.
Prijalo joj je , uživala je i nameštala da joj zabije što dublje…Ne bi svršila, da ih svaki čas nije osvetljavao neki auto, to je pojačalo njeno uzbudjenje, želela je da je vide nabodenu na kurac.

NJen mladi jebač je počeo da dahće i sve brže i jače nabija kurčinu u moju ženicu. Istovremeno se proderao i zabio u nju…
Osetila je mlaz, jedan-drugi-treći….kriknula je i ona, sklopila noge oko njega i nabijala se u transu, dok je nepoznati
istresao poslebnje mlazeve sperme u pičkicu moje fukse. Svršavala je osvetljena svetlima auta, koji je nailazio i nabijena na njegovu tvrdu kitu…

Na kraju mu je objasnila da nije prostitutka, da brine…da je sve bilo ok. Videla je da je i njemu laknulo.
Dovezao je kući i tražio broj telefona – dala mu je…onako, nikad se ne zna.

Nije joj bilo krivo što se tako izjebala sa krimosima,  ni njoj, a ni meni…

Nisam hteo da navaljujem na nju, iako sam više od svega želeo da je posle svega, dobro „kaznim“.
Sredila se , otišli smo na spavanje….
Čim se probudila…počeli smo sa „kažnjavanjem“.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Oslobodjene strasti

Vreo letnji dan.Vazduh je nevidjeno sparan i tezak.Gradski asfalt glavnog grada je uzegao i vreo…A da ne pricam jos o sparini i znoju,i kojekakvim damskim mirisima i oblacima parfema od kojih se nikako nije moglo

Napaljen kao priplodni ždrebac

Razveden sam vec nekih osam meseci,mada sam u braku i bio samo jednu godinu.Lepo mi je.Imam svoj mir,radim sta i kad hocu.Imam svoj lap-top,svoje drugare… Ali…ima jedan nedostatak u mom lagodnom zivotu…premalo sexa ;( Neko

Poklon za godisnjicu braka – Gangbang

Priblizavala nam se godisnjica braka a ja nisam imao predstavu sta da joj poklonim za neverovatnih pet godina kojih smo proveli zajedno. Nakon duzeg mozganja shvatio sam da zenu koja toliko uziva u seksu najvise