Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Najsladja droljica

…Rodjakicu Milicu sam redovno tucao. Navukao sam se na tu mladu nimfu i njenu usku vrelu pičkicu .Osećanje krivice, što praznim muda u klinku od 15 godina, potpuno je nestalo, bio sam je prosto gladan, a mala droljica nije krila da uživa u mojoj kvrgavoj kurčini, čak bi me sama zvala da dodjem po nju, kad završi škola.

Tako je bilo i danas – zazvonio je telefon,a kad sam na ekranu pročitao “MIca-pica”,odmah me nešto štrecnulo…
“Imam dobre vesti za tebe…meca mi se završila…hoćeš da me malo pregledaš, aa, matori perverznjaku”, zezala
me moja slatka rodjakica i dodala da dodjem pred školu za pola sata…

Kurac mi se odmah ukrutio i nisam mogao dočekati, da je strpam u auto i vodim pravo na jebanje.
Odveo sam je na prvi “jebodrom” i bez uvertire, dao joj kurčinu na pušenje.
O, kako je mala fufica lizala, moju kurčinu od vrha do jaja, videlo se da je kurvica koja obožava kurac, po načinu kako ga je lizala, gutala, davila se kurcem, koji je samo slinio, dok je ona jezikom kružila po glaviću, pa ga gutala, ko luda, do jaja.
Sama se počela skidati do gola i to je bio znak da želi kurčinu u svojoj vreloj pičkici.
Spustio sam sedišta i podvukao veliki peškir ispod njene divne tvrde guze.

Već sam je podstrekavao prljavim rečnikom, kako je ona moja mala droljica,fufica… kako ću joj razvaliti pičkicu.
Voleo sam kad ostane samo u gaćicama, da joj grickam pičku kroz gaćice, već ulepljene od njenih sokova.
Grickao sam , lizao gaćice dok je ona samo stenjala i izdizala pičku, nabijala mi se sama na na usta puna njene pohotnice…
Svaki put kad bi jezikom micao gaćice u stranu i tražio put u njenu vrelinu, osetio bi još jače taj opojni miris od kojeg mi se kurac krutio do bola. Lizao sam medenu picu s užitkom i gurao jezik što sam duže mogao, mučio sam sebe sa mokrim gaćicama, koje su mi ometale da joj celu pičkicu strpam u usta.

Kad ne bi više mogla izdržati, mala Mica bi sama strgala gaćice, stavila ih na retrovizor auta, a ja bi se punim ustima sladio kurvanjskom pičkom svoje slatke rodjakice.
Lizao sam joj butine, pičku, zavlačio jezik u nju i srkao sokove koji su neprestano lili po mom jeziku, a mala je samo stenjala, uživala i vrisnula svaki put, kad joj raširim pičku i gurnem jezik u nju…Samo se izdizala, nudila, mešala i nabijala mi se sama …
Celo medjunožje moje rodjakice, bilo bi poplavljeno njenim sokićima, koje sam ja jezikom kupio, ližući joj pičkicu…usmine , klitoris…sve od pupka do njene slatke guze – ništa nisam preskakao.
Koliko je samo puta vrišteći svršila, dok sam je lizao , a iz njene otvorene pice lilo je na sve strane, po mojim ustima, jeziku, licu…
Sav umazan njenim pičećim sokovima, strgao sam sve sa sebe i legao po njoj , ljubeći joj tvrde mlade sise, vrat, lice…, a onda tako umazan divlje bi se počeli žvalaviti…bio sam je gladan, sve bi dao za nju, baš sve…
Kako li je smo skičala, dok sam joj lizao i grickao sise, preklinjala me da joj stavim kurac- sama se nameštala na moju batinu, koja je već uveliko slinila po njenom stomačiću i pici.

Uzela je kurac u malu svoju ručicu i onako tvrdim trljala po ulazu pičkice, a meni bi se svaki put pomutio razum, od tih prvih dodira sa njenom vrelom picom.
Svojim umilnim glasićem šapnula bi mi “…tvoja droljica hoće kurac ODMAHHH !”

Nisam je baš štedeo, a i znao sam da voli da joj ga nabijem jednim potezom u razjapljenu, uspaljenu nimfomansku pičkicu, ali sam se , ipak, odlučio da prvo malo progustiram u tom prvom probadanju.

Želeo sam da uživam u svakom milimetru vruće, mokre pice i sav sam se pretvorio u kurac, koji je prodirao i klizao kroz nabore Micine medene pičkice.
Osećao sam se kao glavić koji probija i širi vreli vulkan Micine medenice.

Čim sam ga izvukao prvi put, već slinavog i podmazanog, nisam imao strpljenja – zabio sam Milici kurčinu do jaja,
jednim potezom, po malo pervrzno uživajući u njenom glasnom vrištanju zbog užitka i slatkog bola koji je uvek
osećala posle prvih uboda, dok joj se mačkica potuno ne razjapi…,ali nije se bunila.
Uf, kako sam je jebao sa nevidjenim užitkom, ali priznajem, kratko…, ali uvek toliko, da mala jebačica stigne da svrši joj jednom, nabodena do jaja na mom kurcu.
Znao sam po stenjanju, vrištanju, koje bi postalo nekontrolisano, da je blizu , pa sam je svom žestinom nabijao na kurac, zabijao se žestoko u nju – njenu nabubrenu pičkicu, koja bi počela pulsirati oko kurca, što je bio siguran znak da je mala Mica počela svršavati – otvorenih usta, nekontrolisano se tresla , zavijala i cičala.
Grebala me po ledjima, širila noge, izdizala se i nabijala…
Nisam se više mogao suzdržati…zabio sam joj kurčinu svom snagom i počeo istresati muda u svoju slatku rodjakicu,
ričući kao stoka koja se prazni u mladu junicu.
Mozak mi se pomutio od užitka, dok sam spermom punio Miličin slatki pičić, šaljući mlazeve sperme duboko u nju, kao da sam želeo da je oplodim, da joj brizgam direktno u matericu.

Droljica je samo mešala, vrištala i nabadala se sama do jaja, stezala i usisavala pičkicom moju pulsirajuću batinu, zabijenu do balčaka u njenu otečenu mladu pičku.

Uf, kakav prizor je bio pred mojim očima… Uživao sam gledajući mladi obrijani pičić sa “hitlerovskom” kockicom,
iznad klitorisa, kao se steže oko moje kite, nedozvoljavajući mu da padne – prskala je vrele sokove zahvalnosti
po kurčini zabijenoj u njenu picu, razglavljenu do krajnjih granica.
Milica je imala pičku… najlepšu, najmirisniju, najsočniju i najmladju, od svih koje sam do sada jebao.
Obožavao sam je…

Teško smo disali, bolje reći dahtali, posle žestoke, kratke jebačine. Ona je i dalje blago mrdala slatkom guzom, a ja sam je onako, lagano, prcukao kratkim potezima, izvlačeći ga i ponovo vraćajući u nju, gledajući kao svaki put iz izjebane, otvorene pice curi sperma niz guzu moje mlade jebačice.
Kurac mi nije padao, jednostavno, ta mlada pička bila je najveći afrodizijak za mene, pa sam nastavio da ga lagano
ubadam i uživam u mirisnoj pičkici slatke Milice.
Voleo sam prve dane posle menzesa, jer sam užvao u sexu do kraja, punio sam Milicu, riskirajući ozbiljna sranja, ali, ona je svršavala kao luda, dok sam je punio, a ja sam u tim momentima razmišljao samo glavom – od kurca.

Inače, Milica je imala dečka Marka, pet šest godina stariji. Bila je u vezi s njim još u vreme naše prve jebačine, tako da sam sa pomirio sa sudbinom, da moju slatku Micu jebe još neko.
Šta sam mogao, a i uzbudjivala me ta mala kurvica, koja je do detalja pričala o njihovom sexu, a meni se kita još jače dizala , dok bi mi ona prepričavala, kako mali šiljokuran voli da potroši na nju dva, tri kurtona za veče.
Palila me pomisao kako je ja punim, a on čuva…kako liže njenu pičkicu koja je više na mom , nego njegovom kurcu.

Počeo sam je nagaovarati da mi omogući da je gledam dok se tuca s njim, ali mala jednostavno nije htela, čak mi je
u svom stilu, male nadrkane klinke bezobrazno rekla:
“Ej, matori perverznjaku, pa stvarno si kreten – da me kibicuješ, dok se jebem? Pa nisi normalan, kako da se tucam, dok me neko gleda? Vi matorci ste za ludi za medalju…”, zastala je , pa onda dodala:”…ali bi mogao, da mi ližeš pičku, kad dodjem od njega…palim se na to, drkala sam pičkicu i razmišljala o tome, šta kažeš, a?”

Nikad nisam ni razmišljao o tome, ali ta bezobrazna klinka i njena drska ideja u momentu su mi ukrutili kurac, ko beton, što je ona odmah primetila, drsko se skinula s moje nabrekle kite i dodala: “Idem odmah sada kući, da se sredim, pa ga zovem kod sebe, važi?”
Mala fufa nije gubila vreme, odvezao sam je kući i nervozno, čekao da me pozove – prolupao sam, na čisto.
Znao sam da je njena mamica Goga, na Zlatiboru dva dana, kao, na nekom seminaru, jer me zvala i pitala da malo
pripazim na malu, ako joj nešto treba…a, ja sam ” baš pazio”!Da je znala,kako joj razguzujem malu, ko zna šta bi sve bilo, pogotovo, što sam izbegavao susrete sa njom, od kada sam potucao njenu Milicu, a nju izbegavao, pravdao se, kako nema smisla,rodbina smo , pogrešili smo, što smo se tucali i tako…
Istina, jebo sam je još dva puta, na brzaka, nije bilo loše…ali meni je Milica bila u glavi, sve vreme, dok sam
guzio njenu mamicu – jebi ga, opsesija…

Čekao sam dva sata, možda i više,dignutog kurca maštao, kako se moja nimfa nabada na kurac svog momka, kad je stigao SMS od “MIce-pice”. Kad sam otvorio poruku pisalo je samo “Dodji, čekam te.”
Za pet minuta sam bio kod nje, ispred vrata. Čim sam pozvonio, fufica je otvorila, bila je u malom kućnom, ogrtaču.

Njene crne oči, tako su sijale, da mi je sve bilo jasno. Ništa je nisam pitao, uskočio sam u stan i odmah je uhvatio za golo tvrdo dupe ispod ogrtača. Perverzija mi je mutila razum, počeo sam žvaliti moju malu rodjakicu,hteo sam da je progutam. Nisam mogao izdržati, da je ne uhvatim za picu, da se uverim… slinava, natečena, jebana..
Samo se joj razmaknuo ogrtač, uvukao prst u pičku, bila je poluzevnuta, sva mokra i vlažna, lepljiva.
Mica me povukla prema kauču, na kojem sam pre par dana jebao njenu mamu, otkopčala je ogrtač i ostala popuno gola.
Lizao sam joj, vrat, ljubio je, i bacao odeću sa sebe.
Milica je drhtala od uzbudjenja, pokušavala da nešto kaže, stenjala, mumlala, dok sam ja ljubio njeno mlado, kurvanjsko, tek jebano zgodno telo. Lizao sam slatke tvrde sise , njuškao je po vratu, sisao bradavice – mirisala je na jebačinu, a ja sam ludeo od uzbudjenja.
Počela je da mi lagano gura glavu niže, ka pici, slatko i pomalo stidljivo prošaputala i dahtala od uzbudjenja :
“Znaš šta si obećao mojoj pičkici, nemoj me mučiti…liži je, sada je samo tvojaaaa….molim teee…”

Zvukao sam se izmedju njenih glatkih butina i video njenu pufnastu pičkiciu, slinavu…, umazanu spermom.
To me još više napalilo.
Uzeo sam punim ustima njenu pičkicu, vrelu, jebanu, gurnuo jezik u nju, a Milica je počela da ciči i da se trese.
Nabila mi je picu u facu i otkačila od užitka: “Jooj, matori kretenuuu, takooo, liži mi pičkicuuuuu… samo da ti
kažem, dva puta me napunioooo…”
Ja sam ljubio, lizao, razvlačio otečene usmine, gurao jezik u nju, lizao spermu koja se cedila iz njene
tek jebane pice i nevidjeno se sladio malom droljom, koja je već bila na sedmom nebu, zavijala ko da je kolju,
mešala i nabijala mi se jače u facu, jebanom pičkom, iz koje sam lizao i srkao sve što je lilo.

Hteo sam da joj udovoljim, nije mi smetalo što ližem i osećam na svom jeziku spermu kojom je napunio njen momak.
Bila su mi puna usta njene mlade jebane pice i pomešanih sokova, kojima je zalivala moj jezik, usta, lice…

Nisam mogao više da izdržim, pridigao sam se i počeo divlje da se ljubim sa njom, kurva se još jače popalila i
počela da liže me po licu, gurala mi jezik i kupila sokove svoje jebačine sa mene.

Kurac mi je pucao, slinio . Razmaknuo sam joj noge, malo joj kurcem udarao po pici, a onda joj ga osvetnički nabio,
svom snagom. Kriknula je i jače raširila noge .Uhvatio sam je za guzove i počeo divljački jebati, ko da joj se svetim, za ono lizanje…Prštala je pičkica moje rodjakice, od divljeg jebanja i zabijanja, jebao sam je ko kurvu, nabijao se svom snagom, a ona je samo zapomagala i uživala – ko prava droljetina.
Nisam više mogao da se suzdržavam.Osećao sam vulkan u mudima i orgazam koji mi je pomutio razum.
Zabio sam sam se svom snagom u pičkicu slatke Milice, razderao se kao ludak i počeo da praznim muda u medenu
rodjakicu.
Punio sam je gustim mlazevima sperme, svršavao i prskao duboko u njoj. Kao kroz maglu čuo sam kao njeno stenjanje
i osećao kao mi pulsira i pičkicom steže kurac, a onda i njene izlive bezobrazluka, prave male drske droljice:
” Tooo, matorii kretenu (tako me stalno zvala), toooo svršavaaaaam, debiiluuuu…. matorii, nabila mi se i zavrištala, nabodena ,do jaja, ko zadnja kurva svršavala i uživala , dok se moj kurac propinjao u njoj.

Dolazili smo polako u stvarnost, ja sam uživao u njenoj kurvanjskoj prirodi, izlupanoj pički i svemu što mi pruža.
Izvukao sam kurac iz nje, stavio joj ga medju sise, i njima brisao spermu sa kite, a onda joj ga gurnuo medju pune usne, tek da joj se osvetim…
Već ga je spremno prihvatila i sklopila usta oko njega.
Moja mala droljica…najsladja na svetu.

…Rodjakicu Milicu sam redovno tucao. Navukao sam se na tu mladu nimfu i njenu usku vrelu pičkicu .Osećanje krivice, što praznim muda u klinku od 15 godina, potpuno je nestalo, bio sam je prosto gladan, a mala droljica nije krila da uživa u mojoj kvrgavoj kurčini, čak bi me sama zvala da dodjem po nju, kad završi škola.

Tako je bilo i danas – zazvonio je telefon,a kad sam na ekranu pročitao “MIca-pica”,odmah me nešto štrecnulo…
“Imam dobre vesti za tebe…meca mi se završila…hoćeš da me malo pregledaš, aa, matori perverznjaku”, zezala
me moja slatka rodjakica i dodala da dodjem pred školu za pola sata…

Kurac mi se odmah ukrutio i nisam mogao dočekati, da je strpam u auto i vodim pravo na jebanje.
Odveo sam je na prvi “jebodrom” i bez uvertire, dao joj kurčinu na pušenje.
O, kako je mala fufica lizala, moju kurčinu od vrha do jaja, videlo se da je kurvica koja obožava kurac, po načinu kako ga je lizala, gutala, davila se kurcem, koji je samo slinio, dok je ona jezikom kružila po glaviću, pa ga gutala, ko luda, do jaja.
Sama se počela skidati do gola i to je bio znak da želi kurčinu u svojoj vreloj pičkici.
Spustio sam sedišta i podvukao veliki peškir ispod njene divne tvrde guze.

Već sam je podstrekavao prljavim rečnikom, kako je ona moja mala droljica,fufica… kako ću joj razvaliti pičkicu.
Voleo sam kad ostane samo u gaćicama, da joj grickam pičku kroz gaćice, već ulepljene od njenih sokova.
Grickao sam , lizao gaćice dok je ona samo stenjala i izdizala pičku, nabijala mi se sama na na usta puna njene pohotnice…
Svaki put kad bi jezikom micao gaćice u stranu i tražio put u njenu vrelinu, osetio bi još jače taj opojni miris od kojeg mi se kurac krutio do bola. Lizao sam medenu picu s užitkom i gurao jezik što sam duže mogao, mučio sam sebe sa mokrim gaćicama, koje su mi ometale da joj celu pičkicu strpam u usta.

Kad ne bi više mogla izdržati, mala Mica bi sama strgala gaćice, stavila ih na retrovizor auta, a ja bi se punim ustima sladio kurvanjskom pičkom svoje slatke rodjakice.
Lizao sam joj butine, pičku, zavlačio jezik u nju i srkao sokove koji su neprestano lili po mom jeziku, a mala je samo stenjala, uživala i vrisnula svaki put, kad joj raširim pičku i gurnem jezik u nju…Samo se izdizala, nudila, mešala i nabijala mi se sama …
Celo medjunožje moje rodjakice, bilo bi poplavljeno njenim sokićima, koje sam ja jezikom kupio, ližući joj pičkicu…usmine , klitoris…sve od pupka do njene slatke guze – ništa nisam preskakao.
Koliko je samo puta vrišteći svršila, dok sam je lizao , a iz njene otvorene pice lilo je na sve strane, po mojim ustima, jeziku, licu…
Sav umazan njenim pičećim sokovima, strgao sam sve sa sebe i legao po njoj , ljubeći joj tvrde mlade sise, vrat, lice…, a onda tako umazan divlje bi se počeli žvalaviti…bio sam je gladan, sve bi dao za nju, baš sve…
Kako li je smo skičala, dok sam joj lizao i grickao sise, preklinjala me da joj stavim kurac- sama se nameštala na moju batinu, koja je već uveliko slinila po njenom stomačiću i pici.

Uzela je kurac u malu svoju ručicu i onako tvrdim trljala po ulazu pičkice, a meni bi se svaki put pomutio razum, od tih prvih dodira sa njenom vrelom picom.
Svojim umilnim glasićem šapnula bi mi “…tvoja droljica hoće kurac ODMAHHH !”

Nisam je baš štedeo, a i znao sam da voli da joj ga nabijem jednim potezom u razjapljenu, uspaljenu nimfomansku pičkicu, ali sam se , ipak, odlučio da prvo malo progustiram u tom prvom probadanju.

Želeo sam da uživam u svakom milimetru vruće, mokre pice i sav sam se pretvorio u kurac, koji je prodirao i klizao kroz nabore Micine medene pičkice.
Osećao sam se kao glavić koji probija i širi vreli vulkan Micine medenice.

Čim sam ga izvukao prvi put, već slinavog i podmazanog, nisam imao strpljenja – zabio sam Milici kurčinu do jaja,
jednim potezom, po malo pervrzno uživajući u njenom glasnom vrištanju zbog užitka i slatkog bola koji je uvek
osećala posle prvih uboda, dok joj se mačkica potuno ne razjapi…,ali nije se bunila.
Uf, kako sam je jebao sa nevidjenim užitkom, ali priznajem, kratko…, ali uvek toliko, da mala jebačica stigne da svrši joj jednom, nabodena do jaja na mom kurcu.
Znao sam po stenjanju, vrištanju, koje bi postalo nekontrolisano, da je blizu , pa sam je svom žestinom nabijao na kurac, zabijao se žestoko u nju – njenu nabubrenu pičkicu, koja bi počela pulsirati oko kurca, što je bio siguran znak da je mala Mica počela svršavati – otvorenih usta, nekontrolisano se tresla , zavijala i cičala.
Grebala me po ledjima, širila noge, izdizala se i nabijala…
Nisam se više mogao suzdržati…zabio sam joj kurčinu svom snagom i počeo istresati muda u svoju slatku rodjakicu,
ričući kao stoka koja se prazni u mladu junicu.
Mozak mi se pomutio od užitka, dok sam spermom punio Miličin slatki pičić, šaljući mlazeve sperme duboko u nju, kao da sam želeo da je oplodim, da joj brizgam direktno u matericu.

Droljica je samo mešala, vrištala i nabadala se sama do jaja, stezala i usisavala pičkicom moju pulsirajuću batinu, zabijenu do balčaka u njenu otečenu mladu pičku.

Uf, kakav prizor je bio pred mojim očima… Uživao sam gledajući mladi obrijani pičić sa “hitlerovskom” kockicom,
iznad klitorisa, kao se steže oko moje kite, nedozvoljavajući mu da padne – prskala je vrele sokove zahvalnosti
po kurčini zabijenoj u njenu picu, razglavljenu do krajnjih granica.
Milica je imala pičku… najlepšu, najmirisniju, najsočniju i najmladju, od svih koje sam do sada jebao.
Obožavao sam je…

Teško smo disali, bolje reći dahtali, posle žestoke, kratke jebačine. Ona je i dalje blago mrdala slatkom guzom, a ja sam je onako, lagano, prcukao kratkim potezima, izvlačeći ga i ponovo vraćajući u nju, gledajući kao svaki put iz izjebane, otvorene pice curi sperma niz guzu moje mlade jebačice.
Kurac mi nije padao, jednostavno, ta mlada pička bila je najveći afrodizijak za mene, pa sam nastavio da ga lagano
ubadam i uživam u mirisnoj pičkici slatke Milice.
Voleo sam prve dane posle menzesa, jer sam užvao u sexu do kraja, punio sam Milicu, riskirajući ozbiljna sranja, ali, ona je svršavala kao luda, dok sam je punio, a ja sam u tim momentima razmišljao samo glavom – od kurca.

Inače, Milica je imala dečka Marka, pet šest godina stariji. Bila je u vezi s njim još u vreme naše prve jebačine, tako da sam sa pomirio sa sudbinom, da moju slatku Micu jebe još neko.
Šta sam mogao, a i uzbudjivala me ta mala kurvica, koja je do detalja pričala o njihovom sexu, a meni se kita još jače dizala , dok bi mi ona prepričavala, kako mali šiljokuran voli da potroši na nju dva, tri kurtona za veče.
Palila me pomisao kako je ja punim, a on čuva…kako liže njenu pičkicu koja je više na mom , nego njegovom kurcu.

Počeo sam je nagaovarati da mi omogući da je gledam dok se tuca s njim, ali mala jednostavno nije htela, čak mi je
u svom stilu, male nadrkane klinke bezobrazno rekla:
“Ej, matori perverznjaku, pa stvarno si kreten – da me kibicuješ, dok se jebem? Pa nisi normalan, kako da se tucam, dok me neko gleda? Vi matorci ste za ludi za medalju…”, zastala je , pa onda dodala:”…ali bi mogao, da mi ližeš pičku, kad dodjem od njega…palim se na to, drkala sam pičkicu i razmišljala o tome, šta kažeš, a?”

Nikad nisam ni razmišljao o tome, ali ta bezobrazna klinka i njena drska ideja u momentu su mi ukrutili kurac, ko beton, što je ona odmah primetila, drsko se skinula s moje nabrekle kite i dodala: “Idem odmah sada kući, da se sredim, pa ga zovem kod sebe, važi?”
Mala fufa nije gubila vreme, odvezao sam je kući i nervozno, čekao da me pozove – prolupao sam, na čisto.
Znao sam da je njena mamica Goga, na Zlatiboru dva dana, kao, na nekom seminaru, jer me zvala i pitala da malo
pripazim na malu, ako joj nešto treba…a, ja sam ” baš pazio”!Da je znala,kako joj razguzujem malu, ko zna šta bi sve bilo, pogotovo, što sam izbegavao susrete sa njom, od kada sam potucao njenu Milicu, a nju izbegavao, pravdao se, kako nema smisla,rodbina smo , pogrešili smo, što smo se tucali i tako…
Istina, jebo sam je još dva puta, na brzaka, nije bilo loše…ali meni je Milica bila u glavi, sve vreme, dok sam
guzio njenu mamicu – jebi ga, opsesija…

Čekao sam dva sata, možda i više,dignutog kurca maštao, kako se moja nimfa nabada na kurac svog momka, kad je stigao SMS od “MIce-pice”. Kad sam otvorio poruku pisalo je samo “Dodji, čekam te.”
Za pet minuta sam bio kod nje, ispred vrata. Čim sam pozvonio, fufica je otvorila, bila je u malom kućnom, ogrtaču.

Njene crne oči, tako su sijale, da mi je sve bilo jasno. Ništa je nisam pitao, uskočio sam u stan i odmah je uhvatio za golo tvrdo dupe ispod ogrtača. Perverzija mi je mutila razum, počeo sam žvaliti moju malu rodjakicu,hteo sam da je progutam. Nisam mogao izdržati, da je ne uhvatim za picu, da se uverim… slinava, natečena, jebana..
Samo se joj razmaknuo ogrtač, uvukao prst u pičku, bila je poluzevnuta, sva mokra i vlažna, lepljiva.
Mica me povukla prema kauču, na kojem sam pre par dana jebao njenu mamu, otkopčala je ogrtač i ostala popuno gola.
Lizao sam joj, vrat, ljubio je, i bacao odeću sa sebe.
Milica je drhtala od uzbudjenja, pokušavala da nešto kaže, stenjala, mumlala, dok sam ja ljubio njeno mlado, kurvanjsko, tek jebano zgodno telo. Lizao sam slatke tvrde sise , njuškao je po vratu, sisao bradavice – mirisala je na jebačinu, a ja sam ludeo od uzbudjenja.
Počela je da mi lagano gura glavu niže, ka pici, slatko i pomalo stidljivo prošaputala i dahtala od uzbudjenja :
“Znaš šta si obećao mojoj pičkici, nemoj me mučiti…liži je, sada je samo tvojaaaa….molim teee…”

Zvukao sam se izmedju njenih glatkih butina i video njenu pufnastu pičkiciu, slinavu…, umazanu spermom.
To me još više napalilo.
Uzeo sam punim ustima njenu pičkicu, vrelu, jebanu, gurnuo jezik u nju, a Milica je počela da ciči i da se trese.
Nabila mi je picu u facu i otkačila od užitka: “Jooj, matori kretenuuu, takooo, liži mi pičkicuuuuu… samo da ti
kažem, dva puta me napunioooo…”
Ja sam ljubio, lizao, razvlačio otečene usmine, gurao jezik u nju, lizao spermu koja se cedila iz njene
tek jebane pice i nevidjeno se sladio malom droljom, koja je već bila na sedmom nebu, zavijala ko da je kolju,
mešala i nabijala mi se jače u facu, jebanom pičkom, iz koje sam lizao i srkao sve što je lilo.

Hteo sam da joj udovoljim, nije mi smetalo što ližem i osećam na svom jeziku spermu kojom je napunio njen momak.
Bila su mi puna usta njene mlade jebane pice i pomešanih sokova, kojima je zalivala moj jezik, usta, lice…

Nisam mogao više da izdržim, pridigao sam se i počeo divlje da se ljubim sa njom, kurva se još jače popalila i
počela da liže me po licu, gurala mi jezik i kupila sokove svoje jebačine sa mene.

Kurac mi je pucao, slinio . Razmaknuo sam joj noge, malo joj kurcem udarao po pici, a onda joj ga osvetnički nabio,
svom snagom. Kriknula je i jače raširila noge .Uhvatio sam je za guzove i počeo divljački jebati, ko da joj se svetim, za ono lizanje…Prštala je pičkica moje rodjakice, od divljeg jebanja i zabijanja, jebao sam je ko kurvu, nabijao se svom snagom, a ona je samo zapomagala i uživala – ko prava droljetina.
Nisam više mogao da se suzdržavam.Osećao sam vulkan u mudima i orgazam koji mi je pomutio razum.
Zabio sam sam se svom snagom u pičkicu slatke Milice, razderao se kao ludak i počeo da praznim muda u medenu
rodjakicu.
Punio sam je gustim mlazevima sperme, svršavao i prskao duboko u njoj. Kao kroz maglu čuo sam kao njeno stenjanje
i osećao kao mi pulsira i pičkicom steže kurac, a onda i njene izlive bezobrazluka, prave male drske droljice:
” Tooo, matorii kretenu (tako me stalno zvala), toooo svršavaaaaam, debiiluuuu…. matorii, nabila mi se i zavrištala, nabodena ,do jaja, ko zadnja kurva svršavala i uživala , dok se moj kurac propinjao u njoj.

Dolazili smo polako u stvarnost, ja sam uživao u njenoj kurvanjskoj prirodi, izlupanoj pički i svemu što mi pruža.
Izvukao sam kurac iz nje, stavio joj ga medju sise, i njima brisao spermu sa kite, a onda joj ga gurnuo medju pune usne, tek da joj se osvetim…
Već ga je spremno prihvatila i sklopila usta oko njega.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Naše ”igrice”

Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke, često bivao umoran, ali je nekako išlo. Vesna i ja smo koristili svaki slobodan trenutak da zadovoljimo svoju požudu i neutaživu želju za seksom, i to zabranjenim.

Zajednicka prijateljica

„Hej, juče me zvala Ana i pitala da li bi mogao da joj prebaciš knjige za engleski i malo joj pokažeš šta si radio na prvom semestru, i ona hoće da se upiše na kurs“

Zali me tim kurcem…

Te jeseni bio sam na zavrsnoj godini oduzenih studija.Vratio se na faks posle dve godine, zatekao nova lica na grupi .Na poziv kolege koga sam znao samo povrsno odem kod njega da mu odnesem neke