Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nabijanje na dva kurca

Rođena sam u patrijarhalnoj porodici u unutrašnjosti. Od rane mladosti su momci počeli da se zanimaju za mene, jer sam se izdvajala od drugih devojaka lepotom i izgledom. Normalno ni ja nisam bila imuna na njih, ali su se sve veze završavale na poljupcima.

Udala sam se rano, sa 20 godina, i prvi put osetila čari seksa. Uživala sam u seksu, ali onako neiskusna, mom suprugu nisam bila dovoljna, pa je potražio malo razonode “sa strane’’. Normalno posle određenog vremena sve se saznalo i došlo je do našeg rastanka.

Ubrzo sam našla čoveka sa kojim sam i sada i sa kojim uzivam u svim blagodetima ljubavi i seksa. Probali smo sve mogućnosti jedan na jedan. Bili smo jako maštoviti oboje i pružili jedno drugom mnogo zadovoljstva.

Posle određenog vremena i stečenog poverenja jedno u drugog, Dejan je počeo da spominje grupni seks, pa moj odnos sa dva muškarca, njegov sa dve žene, ali mene to nikako nije privlačilo, jer sam bila uverena da smo u krevetu dovoljni samo nas dvoje i sve je ostalo samo na fantazijama. E tu počinje moja priča.

Bilo je proleće 2015. godine. Moja sestra Vera, iz jednog malog sela u Vojvodini, me već par godina zvala da dođem kod nje u vreme seoske slave, ali ja nikako nisam uspevala da se organizujem i posetim je. Te godine sam se odlučila, organizovala i krenula. Na žalost moj dečko nije mogao sa mnom zbog službenih obaveza.

Prethodno smo imali lep vikend pun seksa, gde je on kao puno puta do tad, u trenutku strasti pričao kako bi voleo da gleda kako me neko drugi tuca i pri tome strasno svršavao.

To ga je jako uzbuđivalo. Kada sam kretala, rekao mi je, lepo se provedi i namignuo onako perverzno. Ja sam mu rekla, daj ne lupaj, pa to je obična selendra, šta bi tamo moglo da mi se desi.
Stigla sam kod sestre popodne. Odmah me je uhvatila da obiđemo svu rodbinu da bi posle bila samo njena. Normalno, kod svih hrana, piće, kolači, a nikog ne mozes da odbiješ. Onda smo obišli seoski vašar. Vašar kao i svaki drugi, par tezgi sa raznim glupostima, neizbežni ringišpil i to je to.

Večeras izlazimo, rekla je Vera sva uzbuđena, jer njoj je to bio otprilike jedini izlazak u godinu dana. Ona se takođe mlada udala i njen muž joj je bio sve. Često mi je pričala kako je zadovoljna svojim brakom i životom. Ona je inače jako stidljiva. Seks je za nju bio tabu tema.

Uveče je krenulo spremanje. Obukla je svoju svečanu haljinu, cipelice sa malom štiklom, a ja crne sandalice sa visokom štiklom i crnu suknju uz telo,  a gore crnu čipkanu majicu u kojoj su moje velike grudi došle do izražaja maksimalno.

Izašle smo zajedno sa njenim društvom. To su uglavnom bili bračni parovi i stalno su nešto međusobno pričali, tako da sam se ja prilično dosađivala. Ona se trudila da me zabavi, ali je naravno morala i mužu da pravi društvo.

Oko ponoći smo prešli iz kafane u diskoteku, ako se to tako može nazvati. Bila je to kafana u podrumu. Na sredini je bio kao podijum za igru. Narodnjaci su tukli nemilosrdno. Ekipa se zabavljala maksimalno. Popilo se puno piva i vina, tako da su se svi prilično opustili i igrali. Zazvonio mi je mobilni. Bio je to Dejan.

Rekao je da je sam kod kuće i da je strašno uzbuđen, jer razmišlja kako me neki grubi seljak sad negde u nekoj njivi tuca.

Rekao mi je da ga zovem da sluša ako se to desi. Ja sam mu rekla ok, ali sam u sebi znala da za tako nešto ovde nema šanse. Niko me nije ni najmanje privlačio. Ipak, uzbudila me je ta njegova suluda ideja.

Popila sam jos jednu čašu vina i pošla opet na podijum, a u glavi su mi odzvanjale njegove reči. Krenula sam da igram. Odjednom se iza mene stvorio krupan tip. Imao je oko tridesetak godina, visok, širokih ramena, kratke crne kose, sa šakama kao lopatama, ali sa licem koje mi se na neki čudan način svidelo.

Počeo je da igra pored mene i da me s vremena na vreme dodiruje rukama, kao slučajno.

Pogledala sam ga par puta direktno u oči, nasmešila se, a on je zverao u mene kao opčinjen. Pomislih u glavi, hajde da se igramo, ionako su to Dejanove fantazije. Posle par pesama, izašla sam malo na vazduh van. On je po mom očekivanju krenuo za mnom.

Dvoumila sam se da li da to stvarno uradim. Nisam želela da prevarim Dejana. Da li da stvarno zovem Dejana da sluša? Da li ću ovim da pokvarim vezu kojom sam zadovoljna?

Bila sam uzbuđena i odlučila da probam. Izašla sam iz diskoteke i krenula do kola koja su bila malo zavučena u mrak između dva drveta. Neznanac je krenuo za mnom, a ja sam ga ignorisala.

Hodala sam uvijajući kukove znajući da će ga to izludeti. Tucanje sa potpunim strancem! U glavi mi je bio jako čudan osećaj. Nešto između uzbuđenja, zbunjenosti i straha.

Došla sam do kola i kao nešto tražila po njima, naguzivši se na vratima tako, da su mi noge bljesnule punim sjajem, a guza virila ispod suknje. U tom momentu sam okrenula Dejanov broj i spustila telefon na sedište.

Prišao mi je od pozadi i počeo da me mazi po nogama i guzi, ne progovarajući ni reč. Umesto šamara kojem se verovatno nadao, dobio je jedno uvijanje kukovima. To ga je ohrabrilo, pa je počeo sve više da mi zavlači ruku ispod suknje.

Iz telefona se čulo, halo Dijana, halo. Uzela sam telefon i rekla, jesi li stvarno mislio ono o tucanju? Dejan je odgovorio potvrdno. E, onda slušaj, rekla sam već uzbuđena do ludila.

Njegova gruba ruka je već bila ispod mojih gaćica dodirujući moju ribicu grubo. Počela sam da mu se trljam o ruku i uzdišem.

Osećaj je bio sjajan jer je ruka bila gruba. Bradavice su mi se ukrutile i usmerile ka nebu. Mislila sam, pocepaće mi majicu.

Iznenada sam se okrenula, uhvativši ga za nabrekli kurac preko pantalona. Kao da je bio zbunjen, ni reč nije rekao, samo je uzdahnuo. Počela sam da komentarišem naglas sta ću sve da mu radim, da Dejan čuje. Znala sam da to uzbuđuje obojicu.

Strgla sam mu pantalone, izvadila kurac iz gaća i počela ludački da ga pušim. Bio je prilično veliki, mada malo ukriv na levo. Klekla sam na kolena olizavši mu jaja. To ga je previše uzbudilo.

Zabio mi je kurac u usta, ščepao me za kosu i počeo da mi nabija glavu na kurac.

Gurao mi ga je do krajnika. Mene je to jos više uzbudilo. Iznenada mi je oteo kurac iz usta, uhvatio me za ruku i poveo me do haube. Jedva sam uspela da dohvatim telefon i stavim ga kod brisača.

Digao me na haubu, zadigao suknju, digao noge na ramena, pocepao tange i počeo da mi liže ribicu. Bila je toliko mokra, da je sve curelo.

Zabacila sam glavu unazad i zatvorila oči. Moja plava kosa se razletela po autu. Maksimalno sam raširila noge da mi priđe sto bliže.

Zabio je glavu u moje međunožje i lagano mi lizao klitoris, a zatim grubo zabio jezik u ribicu.

Jednom rukom mi je oslobodio sise iz brusa i počeo da ih mazi, dok je srednjim prstom druge ruke masirao rupicu na guzi. Počela sam da uzdišem glasno, ne razmišljajući da me možda neko od rodbine sluša ili gleda. Ništa mi nije bilo važno. Samo njegov jezik.

Izdizala sam svoju karlicu prema njemu i vukla njegovu glavu prema mojoj ribici. Mobilni je nekako bio odmah tu, tako da je u toku bio direktan prenos seksa samo za mog Dekija.

Odjednom sam osetila kurac na pici. Bila sam zbunjena jer je jezik još bio u mojoj ribici. Otvorila sam oči i videla, isto lice, ali ipak nekako drugačije. Bio je to njegov brat blizanac.

Uzbuđena do ludila, zgrabila sam ga i počela da ga pušim.

Bio je isti čini mi se, čak isto i kriv kao bratov. Gurala sam ga u usta kao luda. Htela sam da ga progutam. Rukom sam mu mazila jaja, koja su bila puna i napeta, dok je njegov brat i dalje gurao jezik u moju picu.

Nisam mogla da komentarišem dalje jer su mi usta bila puna, ali sam uzdisala što glasnije da Deki sve čuje.

Jedan od braće je uzeo ćebence iz mojih kola, stavio ga na zemlju i legao na njega. Kurac mu je bio uspravan kao neka antena. Drugi brat me digao sa haube, uzeo u ruke i preneo do ćebeta, sa sve mobilnim u ruci.

Stavila sam telefon na ćebe, a ja sam sela na kurac.

Prvo polako, a onda sve jače i jače, nabijala sam se na neznančev kurac, dok mi je drugi isto tako nepoznat punio usta, dok je sve to slušao moj dečko. Bila sam napaljena kao nikad.

Uskoro sam svršila vrišteći kao luda i skakajući po kurcu. Onda su me okrenuli sa strane, nedavši mi ni minut predaha. Zamenili su se.

Sad sam pušila kurac koji je do malopre bio u mojoj ribici, a ovaj drugi je počeo da me tuca. Sve jače i jače. Moja ribica je samo pulsirala.

Onda ga je izvadio iz ribice i gurnuo u guzu. Ušao je tako lagano, kao nikad do tada. Malo sam zastenjala, ali sam nastavila da pušim nesmanjenom žestinom.

Odjednom su, kao po dogovoru, stali i izvadili svoje kurčeve. Jedan od njih je legao na leđa. Više nisam znala koji. Nabila sam se i počela da ga jašem, a onda je drugi polako od nazad prišao, zaustavio moje skakanje po kurcu i polako mi ušao u guzu.

Nikad nisam imala taj osecaj, dva kurca u meni. Mislila sam boleće, ali slast je bila jača. Bol nisam ni osetila.

Polako su me tucali obojica popunivši moje rupice u isto vreme. Zgrabila sam mobilni i pitala, jel slušaš? Sa druge strane se čulo dahtanje i Dekijev glas, to ljubavi, to!

Bacila sam mobilni i počela da se nabijam na dva kurca. Tucali su me sve jače i jače. Opet sam svršila uz vrištanje. U tom čujem glas brata koji je bio ispod mene, momak dođi ovamo.

Otvaram oči, a ispred mene neki momak, izvadio kurac i drka.

Ščepala sam ga i strpala usta. Dečko se prepao, ali mu je kita bila jako tvrda. Pomislila sam, sada su tri u meni. Mislila sam da to nikada neću doživeti.

Posle par minuta dečko je svršio i napunio mi usta neverovatnom količinom sperme. Sve sam progutala, zagrcnuvši se. Klinac je uvukao kurac u pantalone i nestao.

Braća su me i dalje tucala neverovatnom žestinom. Ovaj koji je bio na leđima i u mojoj pici, lizao mi je sise, grickajući bradavice koje su i dalje bile maksimalno napete. Mislila sam, otkinuće ih.

Ovaj koji je bio na meni i u pici, čupao me za kosu, udarao svojom ručerdom po guzi i gurao svoje grube prste u moja usta.

Vikao je, sad ćes da vidiš kako jebu braća.

Ta grubost me jako uzbuđivala. Vikala sam, jebi me, jebi me, razbij me, tuci me, jače, jače! Istovremeno sam mu sisala prste, kao da su najlepše lizalice.

Odjednom je ovaj koji je bio u guzi izvadio svoj kurac. Okrenula sam glavu, a on ga je brže bolje smestio u moja usta. Svršio mi je u usta. Napunio ih je spermom. Počela sam da gutam, ali mi je malo iscurelo. Opušteni kurac mi je ispao iz usta, a ja sam pohotno pokupila rukama par tih kapi koje su mi iscurele i vratila u usta.

Urliknuo je tako jako. Mislim da ga je celo selo čulo. Tada je brat koji je bio iznad mene, izašao iz moje ribice i rekao mi, ostani tako. Ščepao me otpozadi za kukove i grubo me nabio na kurac. Zabio ga je do kraja par puta.

Svršila sam i treći put, opet glasno i suludo uz vrištanje i sve jače nabijanje na njegov kurac.

Onda je on počeo da stenje sve glasnije i glasnije. Naredio mi je da legnem na leđa. Tako sam i uradila. Seo je na mene, ščepao moje velike sise i stavio svoj kurac između njih. Posle samo par pokreta počeo je da prska po mojim grudima, licu i ustima.

Sperma je bila svuda po meni. Nisam više imala snage da je sakupljam i gutam. Ono što je bilo u ustima sam progutala.

On je urlikao i brzo disao. Nije mogao da se smiri. Ustao je sa mene i otišao ka diskoteci, usput zakopčavši pantalone.

Pogledala sam u mobilni, da vidim li je Deki još tu ili je odustao od slušanja shvativši da mu je devojka luda i ne želeći više nikad da me vidi. Uzela sam telefon i rekla, halo Deki, jel si tu? Odgovorio je uzbuđenim glasom. Tu sam ljubavi.

Uzbudila si me kao nikad do sad. Svršio sam dva puta. Požuri kući, želim te.

Kad sam završila razgovor, pogledala sam oko sebe. Nikog nije bilo. Ležala sam na ćebetu gola i razvaljena, kao nikad do sad. Sperma je bila svuda po mom licu i grudima, a u glavi sulud osećaj i neviđeno zadovoljstvo. Malo sam se dovela u red i legla u kola da odmorim.

Vera je nedugo zatim došla i pitala me, pa gde si ti, svuda sam te tražila? Nema te već pola sata. Ja sam se vadila da me uhvatilo vino, pa sam došla malo da odspavam u kolima. Nikako mi nije bilo jasno da je trajalo samo pola sata. Mislila sam da sam uživala mnogo duže.

Naravno, nisam ništa spominjala. Ionako bi me se svi odrekli da znaju šta je bilo. Spavala sam do podne iscrpljena noćašnjom avanturom.

Za ručkom, Vera je stalno pričala kako joj je bilo super sinoć. Bila je oduševljena provodom. Ja sam joj potvrdila, jer meni je provod bio stvarno nezaboravan.

Popodne sam se vratila kući. Dejan me sačekao na vratima naložen kao nikad.

Uhvatio me, pokidao sve sa mene i izjebao kao nikad do sad.

Morala sam da ponavljam priču više puta. Uzbuđivala nas je. Oboje smo svršavali do besvesti. Eto, to je moja priča. Moj ludi doživljaj. Deki i ja smo i dalje zajedno. Ljubav i seks su nam super. Probali smo još neke nove varijante, ali o tome ću vam pisati neki drugi put.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Lepota poroka – komšije

Komšija, jeste li to vi!?“, zaprepašteno je upitala moja žena čoveka koji joj je dolazio u susret. „Naravno, komšinice, ovako sređenog niko me ne prepoznaje.“ Ispred nje je stajao komšija, obrijan, ošišan i u normalnoj,

Seksanje u toaletu

Tog dana sam se osećala ekskluzivno! Kosa uredno skupljenja, šminka besprekorna. Ulazeći u elegantni restoran, osećala sam zrake sunca koji me obasjavaju i muške poglede odabrane elite na sebi. Nosila sam crnu čipkanu haljinu u

Mala slatka komšinica

Bila mi je komisnica. Mala slatka, nosila je naocare, plave oci i duga smedja kosa. Gledali smo se nekoliko nedelja, nista vise od osmeha i cao. Bila je zima, vece,  vracao sam se sa posla.