Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moja seka

Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosečne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu. Najviše sam se ložio kad bi maštao da je silujem, vežem za krevet i nabijam u svaku njenu raspoložljivu rupicu u telu, a ona da plače od bolova koje joj nanosim nabijajući i da mi govori braco ja sam tvoja droljica, kurvica nemoj prestajati.

Palila me i pomisao da je grupno jebem s više muškaraca, da je rasturimo a ona da pliva u našoj spermi.
Čak dok pišem ovu priču kurac mi se sve više diže.
Moje maštanje je trajalo sve do njene 15 godine, usput meni je tad bilo 19. godine.
Redovno sam joj tad rovario po vešu i mirisao gaćice to me ložilo, a u ormanu je imala i lepu kolegicu tangi, volela je roze, mmmm kad se setim samo tog lepog mirisa.
Uzimao sam joj tange i lagano ga drkao s njima dok ne bi svršio sve po telu.
Jedne večeri dok smo bili sami u kući odlučili smo da odemo u grad, nisam joj ništa branio da radi, nisam bio strog brat. Naprotiv, dopuštao sam joj sve da radi šta želi i šta smatra ispravnim
Tako se tu noć ona napila s svojim društvom, njene drugarice su me pozvale da dođem po nju jer je jedva stajala na nogama.
Pokupio sam je i odvezo kući, toliko je bila pijana da je dok sam je unosio u hodnik kuće već tu počela da spava. Imala je na sebi kratku haljinicu, u tom njenom stanju nije ni bilo teško pogledati šta se ispod nje nalazi. Bile su to one roze tange na koje sam se oduvijek toliko ložio, čim sam ih video i kurac mi je postao sve tvrđi.
Uneo sam je u njenu sobu i izišao iz nje. Ali onaj prizor nikako nisam mogao izbaciti iz glave, počeo sam da ga drkam u susednoj sobi, ali nisam svršio hteo sam još da vidim, nisam htio ostati samo na gaćicama hteo sam videti i sekinu picu dok je toliko pijana. Bila mi je to šansa. Ko zna možda se sutra i neće sećati toga.
Otišao sam ponovo u njenu sobi, vidno je spavala dubokim snom. Stavio sam svoju ruku na njeno koleno a onda lagano rukom prelazio po njenom telu, osećaj je bio toliko uzbudljiv. Kurac mi se stvrdnuo ko kamen. Zavukao sam joj ruku onda ispod haljine. Prsti su mi prvo dodirnuli spoljašnju stranu njenih gaćica koje su bile totalno mokre.
Osetio sam da je došla kući napaljena skroz.
U tom trenutku sam se još više osigurio i počeo da joj svlačim gaćice. Kako sam ih sve više svlačio tako je njena glatka pičkica sve više dolazila do izražaja. Bila je tako dobro depilirana, obožavam takve.
Uzeo sam srednji prst i lagano počeo joj ga gurat u picu nisam hteo naglo mislio sam da je nevina još, međutim srednji prst je lagano ušao sav. Videvši to pokušao sam s dva prsta ali i oni uđoše bez problema. To sam shvatio da seka iako ima svojih 15 godina, ima iza sebe dobrog sexualnog iskustva.
Da bi se to dodatno pokazalo tačnio igrom slučaja sam joj podigao haljinicu još malo više da joj vidim i trbušni deo tela. Tu sam ugledao jednu skorenu kapljicu koja je sigurno nastala prskanjem sperme dok je bila u gradu.
To me u glavu nešto jednostavno spucalo da ako je želim jebati sad mi je idealna prilika za to.
Nije mi dugo trebalo i pantalone su već bile skinute s mene. Bio je čvrst i obrijan sav. Učinio sam to pre nego nego što smo krenuli u grad, volim biti temeljan prilikom toga, tako da mi kurac, oko njega i guza budu skroz glatke.
Počeo sam se spuštati na nju raširujući joj lagano noge, a jezik usmeravajući prema njenoj pici, počeo sam da je ližem strasno, iz nje čuli su se lagani jecaji verovatno sanjajući kakav erotski san, a ovo joj upotpunjavalo samo doživljaj.
Lizao sam je sve strasnije i jače nisam mogao odolet ni njenom anusu koji je bio predivan.
Ližući sam joj počeo i po tri, četiri prsta gurati odjednom u nju, ušli su bez imalo problema. Pomislio sam u sebi pa ovo je prava kurvica, razrađena je skroz i pravo pitanje je koliko jebača ima iza sebe.
Svukao sam onda haljinu skroz s nje i grudnjak. Bila je potpuno gola. Shvatio sam da je došao taj trenutak i da nema više povratka, ma šata da bude. Ne silazim s nje dok ne svršim.
Stavio sam joj glavić na vrh pice i počeo lagano da ga guram unutra. Inače oko 19 cm mi je velik i srednje debeo. Dovoljna veličina da se moja kurivca zadovolji.
Ulazio je sve dublje u nju, a njeni jecaji postajali su sve jači. Pomišljao sam da i dalje sanja. Ali onda ugledah da otvara oči. Počela je nešto da mumlja ali nisam shvatio šta govori.
Osim dve riječi:”Nemoj braco”. Nisam se obazirao, nego čim je spomenula to do kraja sam joj ga ugurao i bez i jedne progovorene reči nastavio da je jebem.
Pokušavala se malo opirati, ali alkohol je učinio svoje a ja svoje.
Nakon 15 minuta jebanja počeo sam osećati kako se sperma priprema da izleti. Rizikovao sam malo, čekao zadnji trzaj. A onda ga izvadio i svršio joj ko raketa po stomaku i sisama. Nikad više sperme pa ni danas nisam iz sebe izbacio kao tad.
Osećaj je bio tako dobar.
Posmatrao sam desetak minuta kako se moja sperma sliva niz njeno telo, uživao sam u tom trenutku. Otišao sam zatim po toalet papir i obrisao spermu s nje. Ponovo navukao haljinu na nju, ali bez gacica i grudnjaka i ostavio je tako da spava.

Oceni
[Total: 2 Average: 3.5]
Veliki rodjendan, male orgije

Davno to beše, sestra od tetke moga komšije je slavila svoj 18-ti rodjendan. Spremili smo se komša i ja i otišli do kafića koji je zakupila radi proslave sa još jednom drugaricom koja je takodje

Ispunjavala je sve što sam tražio…

Upiso sam poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi nasli sobu u Beogradu kod jedne zene, usedelice, kako bi nasi rekli. stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima zivi sama u njemu. Ne bih

Kad god hoćeš, i gde god hoćeš

Žene u vojsci? Radio sam duuugo kad je odlučeno da u vojnike po ugovoru mogu da se primaju i žene. Svi smo znali da će biti svakakvih dešavanja. Tako je i bilio … Opisaću neke