Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moja mila ženica

Nikad se ne zna šta i kad može da se desi. U poslednje vreme se družim s jednim tipom tako po kafićima, kocertima, sportskim utakmicama i sl. Često zagledamo lepe žene, devojke i pričamo ko bi i šta bi. On se stalno hvali kako ih razbija, kako je izdržljiv, ali ja mu verujem, valjda zato što želim da mu verujem. Jednom ga pitam da li je jebao ženu pred mužem. Naravno da sam jebao kaže on i pogleda me kao nikad ranije, prodorno u oči i ućuti. Ćuti on, ćutim ja, nešto visi u vazduhu. Ali ok, pričamo i dalje nešto.
Dođem ja doma, odem u kupatilu da me žena ne primeti i zamislim druga kako jebe na osnovu njegovih priča. Čovek u punoj snazi, visok 187 cm, lepo građen, ali ne preterano nabildan, maljave grudi, lep, zgodan, samopouzdan i neodoljiv. Nije ni čudo što ima uspeha kod žena. Moja žena, nežna, lepa, zgodna, zanosnog osmeha, neodoljiva svakom muškarcu, pa verujem da bi i njega lako zavela. Zamislim kako je poseduje i razbija.

Napalim se kao pubrtetlija. Pozovem ženu i kažem daj ljubavi po jednu čašicu da popijemo zajedno. Gledam je kao sasvim novu osobu i zamišljam je s njim. Primetila je da sam čudan, rekao sam ništa ne pitaj, daj još po jednu, zagrlim je i krenem da je ljubim, prepustila mi se i nastavili igru, a seks je bio tako strastven ali kratkotrajan, svršio sam ko u pubertetu obilno i neobuzdano.
Rekla mi je, da joj se baš dopalo ovo, ali da mora da joj kažem šta me je toliko napalilo. Pokušao sam da izbegnem odgovor, zbunjeno sam mrmljao. Ipak sam morao da joj otkrijem u čemu je stvar. Sada je ona zaćutala, zamislila se. Nisam znao kako će ragirati ……

E sad ljubavi daj ti naspi još po jednu, popismo i ona me gurne na leđa skoči na mene i obaspe poljupcima, pa niže, pa ga uzme u usta i tako obradi ko nikada. Nisam mogao verovati da me tako brzo ponovo uzbudila, uzjahala me i tako strastveno njihala i skakala sa njim u svojoj pičkici sve dok me nije dovela na vrhuncu, stegla ga i iscedila do kapi.
Rekla je – od kad se nismo tako izjebali, zavrtela glavom i zaćutala, hteo sam nešto kazati. Ali stavila mi prst na usta – ppppsssssttt. Zaspali smo, jedva sam dremnuo a ona je opet bila na meni. Jebi me ljubavi, jebiiiiiii, mnogo si me napalio.

Bilo mi je jasno šta mi treba činiti………
Sutradan s prijateljem pijemo kafu i ćutimo, gledam ga i merkam, da, da, treba to da se desi. Što si me ono juče pitao, počne on. Rekoh – bolje ne pitaj, nego zovem te večeras kod mene, želim da te upoznam s nekim. Jedino što ti mogu sada reći budi hrabar i svoj.
Dođem kući, žena me dočeka radosno, cvrkuće dok priča. Znam da sam na pravom putu. Kažem joj – ljubavi pripremi se večeras za izlazak u ekstra miniću, bez brusa, mini tangice isl.

Spremila se i vreme je za izlazak, moja mila ženica sija. Kad neko zvoni na vratima, moja draga ljutito kaže ko li je to pa sada kad trebamo izaći. A ja koji je sve to inscenirao kažem ne brini, ja ću videti ko je to. Ulazi drugar i ugleda moju blistavu ženu, prvi put je vidi i iz očiju mu se vidi da se prijatno iznenadio.

Ovo je moja voljena ženica.

Ovo je moj cenjeni drugar
Ona pruži rukicu, on joj je poljubi i zadrži gledajući je zavodnički u oči, rekavši da je prelepa i seksi. A ona koja je u trenutku sve ukapirala, nije se dala iznenaditi. Pruži se, zagrli ga i poljubi u usta. Pogleda me i reče – lep ti i zgodan ovaj drugar. Okrene se njemu i zaraznim osmehom – sviđaš mi se sladak si i ponovo ga poljubi, ovoga puta duže i strastvenije.
Uzmem piće, čašice, naspem i nazdravim – U ime sladostrasti, lepote života i budućeg seksa, živeli. Oni sednu jedno pored drugo, drže se za ruke i pomalo drhte, a ja sa strane gledam i uživam. Popijemo još po koju i ja kažem – imate moje odobrenje uradite ono što vam telo traži. Bez ustezanja i bez milosti.

To što sam kasnije gledao nema ni na filmu, jer ovo je život a ne gluma. A njih dvoje pohotno, strastveno i vrelo….. Kad mu je ugledala kurac, jojjjjjjjjjj ovakav do sada nije videla ni sanjala. Ja sam isto tako bio zapanjen. Bez oklevanja se dočepala kurčine i dala sve od sebe da ga uzbudi do vrhunca rѕkama i usnama. A on je i bez toga bio uzbuđen, čini se da svakog trenutka može eksplodirati. Ali nije on uzalud sjajan jebač.
Htela ga je što pre u uzavreloj pički, rekla mu jebi me! Položi je na ležaju i dok je očekivala prodor, on je krenuo da je liže ko pas. Zajecala je, jer je bio vrhunski majstor, znao ja kako da poliže da je baci u trans…..
A kad joj ga je zabio, vrisnula je i zajecala, što je njega dodatno uzbudilo. Pomislim sad će je napuniti, ali on je prosto neverovatno izdrživ, razorio je kurcem. Odjenom ga zabije do jaja, stane i pogleda mem – hteo si da ti jebem ženu, a? Epa gledaj. Pogleda me i ona, iz očiju se vidi da je presrećna, ali i da je malo boli. Rekoh samo – izdrži ga ljubavi, uživam i ja kad te vidim na njegovom kurcu.

Ono što se kasnije dešavalo zaslužuje posebnu pažnju. Ali moram priznati da sam se osećao kao nikad u životu. Ljubomoran što mi drug jebe voljenu ženu, pomalo se kajem što sam mu to omogućio, bojim se da više ništa neće biti isto, a opet ponosan što moja draga odoleva takvom snažnom mužjaku, lomi mu kurac, pomalo je boli, a toliko sladostrasno da vrišti. Osim toga više od pornića uživo na dohvatu ruke.

Mogu im se pridružiti da je dvojica razaramo, mogućnost da je ližem gde je njegov kurac jebe, iskušenje da i ja po prvi put u životu poližem kurac natopljen sokovima pičke moja draga žene i …. Neopisivo šta i kako osećam.

Oceni
[Total: 3 Average: 4.7]
Trojka iz oglasa

Vec izvesno vreme pokusavam upoznati par koji bi bio spreman, zarad razbijanja monotonije seksualnog zivota i novih uzbudjenja pustiti u svoj krevet jos jednog muskarca i probati “trojku”.Dugo nisam imao uspeha, a onda mi se

Moj pandurcic

Panduri. Niko ih ne voli. A ja ih obozavam. One njihove uniforme, uh. Kada gledam pornice sa pandurima, svrsim a da je ne pomazim. Mnogo se palim na njih, na sve uniforme. Oceni [Total: 1

Doživljaj sa građevincima

Posle trideset godina braka, polako i nekako neprimetno došlo je do krize. Zašto? To muž a ni ja nismo znali da objasnimo. Inače uzeli smo se mladi i iz velike ljubavi. Izrodili smo već veliku