Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moj školski prijatelj

Mog prijatelja znam od osnovne škole i dan danas smo zajedno iako je on u Tivtu. Živeo je u N.Bg bloku dok se nije preselio u Tivat. Bili smo takoreći nerazdvojni, posećivali se, družili, izlazili, drkali kurčine zajedno gledajući porniće i jebali se do iznemoglosi uvek kad smo imali vremena, a imali smo vremena na pretek. A sad da ne dužim više, predstaviću mog prijatelja.

Ovom prilikom, neću otkrivati njegovo pravo ime već ću ovom prilikom da ga nazovem siniša. Godinu dana je mlađi od mene, normalne građe, maljav, ali zato kurat 20cm. A i obilato svršava u nekoliko mlazeva. Evo jednog doživljaja sa njim koji se desio davne 1996.godine. A biće još prenešenih doživljaja sa njim koji su se dešavali od 1996.do 2006.godine.

Te 1996.godine, u maju mesecu moji matorci su otišli na plac, brat je radio tad na aerodromu bio dežuran po ceo dan i celu noć. Prijatelj je tog dana došao u Beograd pre toga me zvao da li bih ga primio kod mene, i rekoh da slobodno može doći u svako doba. Samo da napomenem, moj prijatelj nikad do tog dana nije imao nikakav odnos sa muškarcem sem kad smo nas dvojica drkali kurac i kad sam mu dok smoo išli u srednju školu pušio kurac i punio mi usta spermom, koju sam tad gutao jer je kao što sam rekao, obilato u mlazevima prskao. Došavši kod mene, odmah me svrata zagrlio i pripio uz mene. Samo da napomenem, tog dana brat mi je bio dežuran od ujutru do sledećeg jutra narednog dana.

Ušavši u stan, odmah je odložio kofer u stranu i skinuo jaknu. Bio je u farmerkama koje su mu dobro ocrtavale budžu njegovo meso od 20cm. Ja sam ga za dobrodošlicu uhvatio za budžu a on se samo nasmeja i malo skloni rekavši mi da se malo strpim. Kad je saznao da mi je brat dežuran, odgovorio mi da će mi raditi sve što poželim. I da će prvi put sa mnom imati sex jer je on znao za moju sklonost kad sm mu pušio kurac.

Rekoh mu da se raskomoti da smo sami i rekoh ako želi da se osveži i istušira da je kupatilo slobodno. On reče da prvo želi kafu da popije i pivo što smo i učinili. On je prvo otišao u kupatilo da se malo osveži a ja stavio kafu. Čuo sam da me pozvao da dođem u kupatilo da vidim šta želi. Kad sam otvorio vrata on se okrenuo prema meni sa već dignutom karom sa krupnim jajima koja su bila potpuno obrijana, u kadi gledavši ga kako se sapuna i trlja telo i karu sapunicom. Ja nisam mogao izaći iz kupatila gledajući ga u karu i u telo i kako šakom kroz sapunicu nadrkava kurčinu dok se smeškao. Izašao sam iz kupatila i otišao da zakuvam kafu. Kad sam skuvao postavio sam kafu na sto i pivo. Izašao je iz kupatila u tesnim boxericama sa vidnom karom koja je bila nadignuta a gore bio potpuno go bez majice.

– Oopaa… Nešo, ti već skuvao kafu i pivo si mi spremio… – reče mi.

– Da, ali moram da ti odmah popušim tu karu da te smirim… – rekoh mu onko nasmejan, na šta je on odmah skinuo boxerice i dao mi kurac na uvid.

– Ok.. Nešo, tražio si kurac pa… evo tvoj je… radi s njim šta želiš… – reče mi.

Kad je on seo na stolicu i krenuo da pije kafu, ja sam se namestio ispod stola i krenuo da mu ližem krupna jaja, masirao ih dok sam mu lizao i sisao karu onako sočno kao sladoled… Čuo sam da je počeo da uzdiše, i govorio da mu dobro pušim i da neće još dugo da izdrži i tad sam mu ja naglo do samih jaja progutao kurčinu i on je počeo da ne navlači divlje na kurac jebući me žestoko u usta… Osetio sam po pulsiranju da je blizu prskanja, rekoh da mi da moju šolju sa kafom i nacentrirao sam kitu u šolju sa kafom i drkao i lizao mu kurac i osetio sam po drhtanju njegovom i pulsiranjem kare da samo što nije počeo da prska spermu… Upitao me šta će mi šoljica da hoće da mi svrši u usta ja mu rekoh da želim da je popijem sa kafom. I tad prvi mlaz prsne u kafu, ta njim još jedan, prskalo je dosta da se malo kafe i prosulo iz šolje jer je pritisak prskanja to učinio. Kad mi je napunio spermom šolju sa kafom, ja sam mu olizao svaku kap ostalu na vrhu glavića i to polizao sve. Ustao sam i seo za sto i krenuo da pijem kaficu začinjenu šlagom od sperme i uz to i pivo.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Udata gospodja

Jos od puberteta palio sam se na starije udate gospodje, devojke mojih godina uopste me nisu palile kao starije dame, a I dan danas zivot bi dao da sam u krevetu sa starijom udatom damom.

Grupnjak za pamćenje

Nikada nisam ni pomislio da cu doživeti nešto slicno kao tog leta. Šta više i pomisao na nešto slicno bila mi je odbojna. Moja supruga Anja je predivna crnka. Sa 33 godine izgledala je izazovnije

Ovo vredi ponoviti

Mi smo jedan skroz opusten bracni par vec 9 god zajedno,sex vrhunski,rekao bi covek da ce to da bude s’godinama slabije ali mi kao da smo na samom pocetku. Ne krijem cinjenicu da sam sa