Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Moj ginekolog

Zovem se Staša, iz Beograda sam, imam 27 godina i nema dečka, jer uživam u seksu bez emocija sa različitim partnerima. Nisam iz sado-mazo priče, ali u krevetu volim da budem dobra kurvica muškarcu sa kojim sam, jer me te užasno loži, iako sam na svim drugim poljima prilično dominantna. Plavuša sam, visoka 175, grudi jake trojke, cvrste, stvarno sam ponosna na njih, uzak struk i malo veća guza.Potičem iz prilično imućne porodice, pa su prijatelji mojih roditelja uglavnom advokati, direktori, lekari…Jedan od njih,Ivan,akter je ove price. Ginekolog, u 50-im godinama, ali savršenog izgleda.

Kada sam bila klinka maštala sam potajno o tome da kada porastem Ivan postane moj muž, a kada sam malo odrasla, počela sam da maštam o tome da Ivan postane moj jebač i obećala sam sebi da ću to da ostvarim.
U trenutku u kome se dešava ova priča imala sam 18 godina. Pošto sam od 15-te seksualno aktivna imala sam svog stalnog ginekologa, ali sam jedan dan odlučila da karton prebacim kod Ivana. Redovno sam ga posećivala, izmišljala tegobe, samo da bih dosla u ordinaciju i osetila njegove ruke u svojoj pičkici. Bila sam potpuno svesna da on primećuje da ovlažim tokom svakog pregleda, ali to mi i jeste bio cilj, da ga nateram da napravi prvi korak.
Bio je juli mesec, Ivan se spremao za godišnji odmor i imala sam savršen razlog za još jedan pregled. Obukla sam ekstra kratku haljinicu koja mi je isticala svaku oblinu na telu, a ispod nje sam imala samo minijaturne tangice. Bradavice su mi se ocrtavale u potpunosti i pri dolasku u ordinaciju privukla sam sve muške poglede.
Javila sam se Ivanu sms-om da sam stigla i on je izašao iz ordinacije da bi me uveo preko reda. Kada je zatvorio vrata znala sam da je moj plan uspeo. Prešao je pogledom preko mog tela odozdo na gore, pažljivo skenirajući svaki detalj, a iz očiju mu je urlala požuda.
Skini se iza paravana,rekao je. Uostalom, što ti ja to pričam, pa već znaš napamet kako to ide, nasmejao se.
Da, skidanje mi odlično ide i bez instrukcija, rekla sam prilično ironično i prilično bezobrazno.
Legla sam na sto i stavila noge na postolje. Moja pičkica je sevala ispred njegovih očiju. Uhvatio je postolje i raširio ga dodatno, gotovo do granice u kojoj me je bolelo koliko sam raskrečena, ali mi to nije bilo važno. Osetila sam da sam već ovlažila.
Stavio je rukavice i zavukao mi prst ni malo nežno. Ispustila sam kratak uzdah…
Pogledao me je pravo u oči a onda skinuo rukavicu…Za tebe mi kurvice nisu potrebne rukavice, rekao je i snažno mi nabio dva prsta u razjapljenu pičku. Ti voliš meso, u očima ti se vidi da si željna kurca, pričao je dok mi je prste sve snažnije nabijao, a ja sve snažnije uzdisala.Uživala sam, to sam toliko želela…Naglo je izvadio prste i zaronio glavu u moje međunožje.Sisao mi je klitoris toliko snažno i divljački da se graničilo sa bolom, ali je istovremeno izazivalo kod mene snažan osećaj zadovoljstva. Uvlačio je jezik duboko u mene i njime unutra tako vešto palacao. Ti si izgleda mnogo njih povalio na ovoj stolici, rekla sam.Naglo je ustao i prste koji su do malopre bili duboko u mojoj napaljenoj pički nabio u moja usta.Droljice ti nemaš prava da pričaš. Nauči to. Od danas ću da te jebem kad ja hoću i gde hoću i kako hoću, a ti ćeš da ćutiš i da radiš šta ti se kaže, jel jasno?Klimnula sam glavom. Tako je, dobra droljica, rekao je.Osećala sam da mi pičkica curi od sokova. Otkopačao je pantalone i oslobodio već uveliko učvršćen kurac. Nije bio preterano dugačak, ali je zato bio izuzetno debeo, znala sam da užitak neće izostati.Spustio je stolicu, a onda me opkoracio i nabio svoj nabrekli kurac u moja usta. Nije dozvoljavao da mu ja pušim već me je snažno jebao u usta, nabijajući mi ga duboko u grlo i ne obazirući se na moja krkljanja…Izvadio ga je iz mojih usta, a onda me njime ulepljenim od njegovih sokova i moje pljuvačke dobro izudarao po licu. Volis kurvo kad ti rade ovo, volis, znam da volis.Sišao je sa mene, podesio stolicu, a onda se zario u moju pičku svom snagom, tako ga je žestoko nabijao, da sam mislila da se sve u meni pomera, svršila sam toliko jako da mi se celo telo zgrčilo, a ubrzo ga je i on izvukao i istresao svu spermu na moj stomak.Okrenuo me je brzim pokretom i još uvek dignutu kurčinu snažno, bez pripreme zabio u moj čmar. Osetila sam užasnu bol, ali nisam želelela da prestane. Gurao mi ga je sto je jače mogao, a nadvio se nadamnom kako bi mogao da mi trlja klitoris. Eksplodirala sam posle minute,iskusno mi je prstom stisao klitoris pa su mi se orgazmi nizali u talasima jedan za drugim.Ubrzo sam osetila kako mi debelo crevo ispunjava njegova sperma. Ispuštao je takve zvuke da sam se ozbiljno uplašila da će nas čuti pacijenti u hodniku. Ustao je sa mene, obukao se, dobacio mi graćice i rekao: Briši mala, ali ne zaboravi, od danas si moja kurva. Nasmejala sam se i izašla.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Tečina lutkica

Odmah posle dorucka mama ,teta i ja smo krenule kuci,teca i brat su ostali da jos malo nesto srede pa ce i oni za nama.Razmisljajuci kako da se pripremim za dovece,zaspala sam, normalno jer prethodnu

Dogovor sa ujnom

Moja ujna Mima zivi u Beogradu sa ujakom i tri sina. Ujna ima 52 godine, 170 cm visoka malo punija sa prelepom guzom i grudima…Bila je sreda, ujna je bila sam kod kuce, a ujak

Čika Gagijeva kita

Ja sam Irena, nedavno sam napunila 16. godina. Sticajem okolnosti, živim u jako bogatoj porodici. Otac mi je bio ranije političar, sada sa par prijatelja drži lanac menjačnica širom Beograda. Mama ima svoj kozmetički salon,