Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mirjanina stopala

Najjebozovnija devojka koju znam. Devojčurak krupnih smeđih očiju,crne duge kose,mršava,sa svojih 164 centimetra jedva da je težila pedesetak kilograma. Sa dvadeset godina ima lice kao dvanaestogodišnjakinja iz koga,pak,izbija neka neverovatna jebozovnost. Najbolja drugarica moje devojke,od prvog dana kada smo se upoznali gledala je na mene kao na starijeg brata,a ja na nju kao na perverznu kučkicu jer sam nekako predosećao da se ispod te finoće krije nešto…

Kao i kod svake devojke,pored lica,najviše pažnje obraćam na stopala,pa tako je bio slučaj i sa Mirom. Mršave nogice sa neverovatnim stopalima! Iako joj na desnoj nogici zglob palca pomeren malo ka unutrašnjosti,što se da primetiti i na njenoj obuči kad se malo bolje zagleda,nekako je sve to na njoj bilo savršeno lepo upakovano,i pored tog malog deformiteta,čukljića,kako ga ona sama zove,stopala i prstići su joj jednom rečju savršeni. Prstići ni mršavi,ni debeli,skladno poređani,malko duži.
Prosuo sam hektolitre sperme zamišljajući nju,njenu ribicu,njena slatka stopala,slatka malena usta…
Jedno veče,pustim maštanjima došao je kraj. Kao što več rekoh,imali smo savršeno dobar odnos,tako da smo često zajedno i izlazili i kad moja devojka nije bila u Beogradu. Te subote smo izašli Mira i ja sa dva moja drugara i tri njene drugarice. Mira,u crnim „kožnim“ helankama,ispod kojih su na njenim zglobovima sijale i crne najlon čarape,dignuta na zatvorene lakovane štikle od deset centimetara i u lepršavoj beloj košulji,bila je kao jagnje među svima nama vukovima. Njena „perverzno umiljata“ faca,guza u „kožnim* helankama koja je sijala i vrckala čitavo veče delovala je na muškarce kao svetlo na komarce. Mislio sam na sve ono što se nalazi u tim helankicama,u štiklicama,da mi se ćak u svoj toj masi u klubu nekoliko puta žestoko digao.
Nakon izlaska,razvezao sam svojim kolima njene drugarice da bih na kraju i nju vozio kući. Sedela je napred i časkali smo neobavezno. U jednom trenutku,požalila se na bol u nogama i izula je štikle. Bio je mrak,pa nisam najbolje mogao da osmotrim prizor dok nismo stali na semafor. Sevala su slatka mala stopala u crnim najlonkama! Vozio sam sa njenim nogicama u mislima,ni sam ne znam kako sam dovezao do isprd njene zgrade.
„E hajde ako ti nije teško da pogledaš sad ono na kompu,trebaće mi već ujutru kad ustanem!“
Naravno da sam prihvatio njen poziv. Problem sam rešio vrlo brzo tako da je ona još uvek bila isto obučena,s tim što je štikle zamenila kućnim papučama.
Nakon toga,seli smo na krevet,ona sa moje leve strane,sedela je tako da je savila noge u kolenima ispod sebe. Dok sam ispijao sok,ona listajući kanale na TV-u,u jednom trenutku ispruzi noge ispred sebe i reče kako nikada više neće štikle da nosi.
„Ma daj da izmasiramo te bolne nogice?“,rekoh.
„Jao srce si!“,reči i pruži svoje noge preko mojih butina.
Kako sam dotakao ta mala stopala na koja drkam već dve godine,tako mi se digao da je hteo da iskoči iz farmeki!
Stiskao sam je svojim palčevima po tabanima,ispod prstića,čukljić i oko njega,radio sam to polako i nezno,da bi mi ruke što duže osećale tu lepotu prekrivenu crnom likrom. Zažmurila je i ispuštala zvuke kao da joj ližem ribicu. I ja sam bio na sedmom nebu jer nisam verovao da sam u situaciji o kojoj sam prethodne dve godine samo maštao! U jednom trenutku,mahinalno,podigoh joj levu nogu, sagoh glavu i liznuh vrhove prstiju preko crnih carapa.
„Hej šta to bi?“,kroz osmeh ali ipak malo začuđeno upita.
„Koje,ovo?“,i ponovih isto!
„Da da to! E jesi lud,hajde opet!“,poče jače da se smeje.
Stavio sam jezik na njenu petu i prešao njime preko tabana sve do vrha prstiju,do palca koji sam strpao u usta i počeo da sisam dok mi je u pantalonama gorelo! Ona se na sve to smejala kao luda,ali ne izvlačeći svoju nogu iz mojih usta i ruku. Gurnuo sam čarapu izmedju palca i prsta do njega tako da sam skoro ceo palac trpao sebi u usta. Pokušavajući da strpam sve njene prstiće od jednom u svoja usta,izvukla je levu nogu i rekla:
„Sad malo druga da ne bude zapostavljena!“. Nije se više smejala,zvučala je kao gospodarica kojoj sve to prija. Uhvatio sam njenu desnu nogu sa obe ruke,za petu i prstiće i počeo da sisam njen čukljić kao mali kurčić,kao bradavicu. Imao sam osećaj da će mi se istopiti u ustima! Nakon toga,prešao sam na prstiće,koliko je bilo moguće preko čarapa pokušavao sam da posisam svaki pojedinačno. Ona je ležala zatvorenih očiju,ispuštajuči samo „mmm…“,dok sam joj balavio po čarapicama.
„Zar ti ovo ovoliko prija?“,nasmejah se držeći i dalje njenu desnu nogu u ruci.
„Ništa manje nego tebi!“. Kako to reče,tako je levom nogom počela da me trlja po farmerkama,na mestu gde se videla ogormna izbočina.
U tom trenutku,ja zažmiruh,zabacih glavu nazad i ispustih kao i ona malopre jedno dugačko „mmm…“.
Počela je da trlja sve jače,dok sam ja kao lud navalio na njene prste i čukljić,lizao sam je od pete do vrhova prstiju,trpao ih u usta pa onda opet vraćao jezikom do pete. Pogledah nju,to lice deteta pretvorilo se u lice kučkice koja je oblizivala svoje usne dok mi je nogom trljala kitu. U trenutku sam svukao i farmerice i bokserice i oslobodio ga,ali samo na trenutak,pošto ga je ona odmah zgrabila svojim stopalima i počela jako da ga drka! Nisam ni stigao da ugledam taj prizor dok je to radila,kako ga je uhvatila stopalima,nakon par sekundi ogroman količina sperme razlila se po njenim crnim najlonkama! Nikad bolje i jače nisam svršio! Nakon nekoliko sekundi,kad sam došao sebi,pogledasmo se i u trenutku počesmo kao nenormalni da se smejemo!
„Dobro Miro,pa šta bi ovo?“
*Pa masaža stopala za koju sam ti platila“,reče kroz kurvanjski kikot.
„E mislim onda da ti kusur nisam vratio“,namignuo sam joj,i krenuo rukama ka njenim kukovima u pokušaju da joj skinem helanke.
„E nemoj molim te,dobila sam,prvi mi je dan!“
„Dobro,onda možda nekom drugom prilikom?“
„E pa videćemo!“,namignu mi.
„Gledaj,gledaj..!“,rekoh joj i zagolicah je po tabanima. Čarape su joj bile skroz mokre,što od moje pljuvačke,što od sperme koja se još razlivala preko njenih čarapa.
„Vidi,imam sad šarene čarape!“,reče pružajući noge tačno spram mog lica.
„Daj da rešimo i taj problem!“
Strpao sam opet njene prste u svoja usta,lizao gde god su bile kapljice spereme i nije mi smetalo što to radim ni najmanje.
„U kako mi se to svidja. Nisam znala da si toliko perverzan!“
„Pa ni ti mi ne bežiš u tom smislu!“
Samo se nasmejala,izvukla svoje noge i klekula na pod ispred mene. Sedeo sam na krevetu,dok su mi famrerice i bokserice bile oko članaka a poludignut kurac visio je umazan spermom.
„Ma skini sve to!“,reče,nakon čega me je oslobodila farmekri i bokseica i sireći mi noge!
„Spusti se još malko dole!“
Spustio sam se da mi je dupe prelazilo ivicu krevet,bukvalno sam na bubrezima sedeo.
Držeći se za moja kolena,prinela je glavu mom međunožju i gricnula vrh galvića.
„Uh kučkice malena!“
„Mmm,tek ćeš da vidiš!“
Uzela je kurac u desnu ruku,drkajući ga,levom mi je mazila jaja. Radeći to grizla je svoju donju usnu i perverzno me gledala.
„Raširi malo noge i podigni ih!“
„Da nećeš Miro ti mene da jebeš?“
„Mhm,menjamo uloge ovo prvo veče!“
Svidjalo mi se kako to zvuči! Bio sam spreman na sve samo da opet ližem njena stopala i da je kad tad pojebem!
Raširio sam noge i podigao ih nudeči joj svoj čmar na „izvolite“!
Odamh nakon toga osetih njen dah i jezik na njemu!
Iako sam osećao da je mala Mira pervezna,nije mi padalo na pamet da može biti ovoliko!
Liznula je par puta,što,moram priznati prija kao i pušenje,nakon čega je pljunula na vrhove svojih prstiju i počela da razmazuje po mom čmaru. Trljala je gore dole,srednjim prstom prelazeći preko moje rupice,da bi u jednom momentu samo ga gurnula uunutra! Osetio sam blagu prijatnost. Počela je polako da me jebe svojim tananim dugačkim prstom!
„Uh kako nemam kurac,sad bih te razvalila!“
Nisam moagao da verujem da to čujem iz njenih usta i da će me ta rečenica toliko napaliti. Dok me je jebala,uhvtio sam se za kurac da bih drkao ali me ona lupi slobodnom rukom i reče da sačekam malo. Nakon što mi je izvadila svoj prst,legla je na pod na ledja,pocepla je desnu čarapu i na mesto gde su bili do skoro njeni ručni prstići stavila je nožne prste!
„E sad drkaj!“
Nije trebala dva puta da mi govori! Dok je pokušavla da ugura svoj palac u moje dupe drkao sam kao lud! Pošto sam osetio da ne uspeva u svojo nameri,prestao sam za trenutak sa drkanjem,guzu izbacio još više i namestio njen palac na svoj čmar,gurnuo sam koliko je moglo da udje. Ona je počela da vrti svoj palac u mojoj guzi koliko je to mogla a ja sam drkao kao nikad! Bilo je bolje nego u mislima!
Bio sam na vrhuncu!
„To Miro,to perverzna droljice,kučkiceeee….“,proderah se dok sam svršavao kao da nisam to radio 30 godina a ne 30-ak minuta.
Izvukla je svoj palac,prišla mi i polizala sve ono što je izašlo iz mene! Polizala je sve ono sa mog stomaka a nakon toga strpala je moj kurac u njena malecka usta i olizala ga da se sijao!
Nisam mogao da verujem šta mi se dešava,šta doživljavam!
„Je li,pa gde si ti naučila sve ovo,perverznjakušu jedna mala,a?“,upitah kroz smeh.
„Pa svuda pomalo,ostavimo to za neki drugi put!“,reče i poljubi me.
„Dobro…“,ustao sam,obukao se,poljubio je i izađoh iz stana. Idući tako,tek na pola puta sam shvatio da su mi kola parkirana ispred njene zgrade i da sam krenuo kući peške! Vraćajući se po kola pade mi na pamet šta li me to čeka sledeći put…

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Prno glumci amateri

Vraćali smo se sa mora iz Grčke i po dogovoru smo trebali svratiti do grada u kome je živela moja drugarica iz vremena dok smo studirale. Kad smo bili na granici izmenjali smo poruke i

Nagrada ili kazna?

Na neke priče je nemoguće staviti tačku.Eventualno zarez ili u najboljem slučaju tri tačkice. I tada, te iste priče dobiju potpuno nov, neočekivan obrt….nastavak, ne toliko željen, ali iz nekog razloga neminovan. Kao devojka, lomila

Tetka Jovana

Zovem se Aleksandar, imam 18 godina, visok, crnokos, i sportske gradje. Da mogu reci sportske gradje posto vec osam godina treniram realni aikido, redovno vezbam i vodim racuna u svom izgledu. Ali da mi krenemo