Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Masaža i nešto više

Volim da masiram. Odavno sam to shvatio, kupio raznih knjiga i postao samouki maser. 
Nisu se bunili. ili da budem precizniji – nisu se bunile.
Nakon studija sam, jureći posao, odlučio da na neki način dodatno dođe, do novca. Možda i do zadovoljstva.

Napravio sam malu reklamicu, upisao broj telefona, slikao svoje šake, malo ih obradio kako bih napravio skicu i to postavio na reklamu.
Kopirao sam je u gomilu primeraka, iseckao i krečuo da delim po sandučićima.

Prošlo je dva dana bez ijednog poziva. Već sam pomislio da sam potrošio novac i da će rezultat biti nikakav.
Ali, te večeri mi je zazvonio telefon, ženski glas. Pitala je kakvu vrstu masaže radim, pošto nisam detaljno naveo na letku. Naglasio sam da je u pitanju opuštajuća, terapeutska relax masaža. Nisam smeo telefonom da joj kažem, da može da očekuje i nešto više. Ostavio sam to za susret, da ne obećam pa da – slažem.
Pitala je da li mogu da dodjem u narednih sat vremena, koliko traje masaža i da li mogu da nabavim ulje sa mirisom narandže, pošto je to posebno opušta.
Potvrdio sam sve, spremio veliki peškir, posudu za ulje i bočice sa uljem – lavanda koju većina vole i pomorandža, koja je i meni interesantna. Zbog toga me i ova dama posebno zainteresovala.

Adresa je bila u naselju pored mog. Nabacio sam ranac sa stvarima na leđa i lagano krenuo, tempirajući da stignem u pravom trenutku, po dogovoru.
U hodu, zamišljao sam kako izgleda dama sa druge strane glasa, da li će biti u vešu tokom masaže ili se ne libi da se opusti i skine gola, kako ja volim da masiram. Razmišljao sam kakva joj je spavaća soba, koliki je krevet, da li će mi dozvoliti da je tamo masiram (kako bih voleo, daje mi mnogo više mesta za manipulaicju) ili će to biti negde u dnevnoj sobi, na nekoj garnituri gde se teško može i opustiti kako treba.
U svom tom razmišljanju skapiram da me nije ni pitala za cenu masaže. Da li će to zavisiti od njenog zadovoljstva, ili će se odnostiti na to šta sve poželi i da li će biti zadovoljna – nisam znao da odgovorim.
I brže nego što sam mislio, našao sam se ispred njene zgrade.
Treći sprat, stan 11.
Zvonim na vrata, otvara mi – muško.
OK. Dao sam oglas za masažu koju ću naplatiti, tako da mi je svejedno koga ću masirati, pomislio sam. To znači da neće biti masaža sa srećnim krajem, blago sam se nasmejao i pružio ruku. 
„Nikola“, rekao sam.
„Drago mi je, Marko“- uzvratio je. „Milica je u toaletu, stiže za minut. Izvoli, uđi“.

Huh. Osmeh na mom licu ga je sigurno uverio da sam pomislio da treba da masiram njega. Ali mi je draže da masiram nju, definitivno.
Pogledam ga, recimo da ima 42-43 godine. Ja u to vreme 25.
Uvodi me u dnevnu sobu, ukusno nameštena, velika sofa na sredini. Ravna, raspremljena. Na njoj veliki frotir. Znači – mesto za masažu. Zapitam se, da li su ovo već radili, da li ju je neko masirao. 
Tiha ambijentaln amuzika, prigušeno svetlo i neki sladunjavi miris se prostiru po sobi.
Sedam u fotelju, on donosi čaše za vino sa pitanjem „Belo ili crno?“ 
Crno vino na mene ima poseban efekat. Opusti me, daje mi neku šašavu snagu i stavlja blokadu na um kada su granice u pitanju. Ruši mi barijere.
„Crno, hvala“ odgovaram.
Poslednje što mi treba u ovom slučaju su kočnice i barijere, pomislio sam.

On se pojavio noseći tri čaše vina. Stavio je na sto ispred mene. Uzimam čašu, omirišem. 
„Bermet, crveni. Moje omiljeno“
Nasmejao se i potvrdio.
U tom trenutku, još dok sma držao čašu u rukama, pojavljuje se ona.
Nasmejana, u bordo bade mantilu. Pruža mi ruku. 
„Milica, drago mi je.“ Ustajem, jedva zadržavam čašu vina u ruci, pružam joj desnu ruku i gledam u nju. 
„Još da se setim kako se zovem i biće sjajno,“ odvalio sam.
„Nikola“, dobacuje njen muž kroz smeh.
Uzela je čašu, nazdravila. Kucnuli smo se i on je seo u drugu fotelju, a ona je sela na rukonaslon fotelje.
Bade mantil se malo raskrilio i otkrio predivne negovane noge.
Trudio sam se da ne buljim. Ali.. ne vredi. Po mojoj proceni ona nema više od 40. Malo mlađa od njega.
Pričali su, ona voli masažu, on pokušava da je masira, ali nekako ona misli da to nije najbolje. A on, opet, želi da joj pruži najbolje moguće. Da ta masaža ima smisla.
Zato su se odlučili da pozovu nekoga da je izmasira, tu, kod kuće, da on gleda i pokuša da nešto nauči.
Gledao sam ih i rekao da nemam ništa protiv, da ću se potruditi da to radim na najbolji mogući način kako bi i on mogao da nauči ponešto.

Popili smo po čašu vina, odložili na sto. Bermet – sladak i opojan, brzo je našao svoje mesto u krvi. On je otišao da donese flašu da nam sipa još vina. Ona i ja smo ostali nasamo.
Pogledala me i rekla: „Obožavam da budem masirana. A on je malo trapav. Nadam se da će ova masaža imati praiv efekat na mene.“

Marko se vratio, dosuo nam vino, ponovo smo se kucnuli i ispili sve. „Mislim da možemo da pređemo na masažu“ – rekao sam. „Ne možemo piti i masirati se“, dodao sam uz smešak.
On je prihvatio moju opasku uz komentar da ćemo onda po završetku da otvorimo drugu flašu.

Iz ranca sam izvadio peškir, stavio ga na fotelju, ako zatreba, izvadio posudicu u koju sipam ulje i izvadio bočicu ulja sa eteričnim uljima pomorandže. Marko je već seo na fotelju i zauzeo položaj za gledanje.
„Moje omiljeno ulje za masažu“, rekao sam postavljajući posudicu na niski stočić pored kanabea. Miris pomorandže se širio prostorijom.
Milica je ustala sa oboda fotelje i prišla kanabeu. Razvezala je bade mantil i pogledala me preko ramena. Jednim pogledom je uspela da vidi i mene i Marka, pa nisam znao kome je taj pogled upućen.
Skinula je bade mantil sa ramena, uputila značajan pogled, a onda pustila da sklizne niz njeno telo. 
Golo telo. Predivno golo telo. Predivno golo telo dame od 40 godina. 
Dah mi je zastao. Naslonila je koleno na kanabe, spustila se unapred, oslonila rukama i onda legla. Namerno se odlučila za ovakav nastup, da mi pokaže svoje predivno dupe.
Marko je dobacio da Milica obožava da se masira gola. „I ja volim kad su mi klijenti opušteni“, dodao sam.

Okrenuo sam mu leđa, kako bih pokušao da sakrijem erekciju koja se ocrtavala na bermudama. Uzeo sam posudu sa uljem u levu ruku, umočio prste desne ruke u ulje i lagano kapao po njenim leđima. Od vrata, niz kičmu. kap po kap. Došao sam do guze, pustio par kapi da kapnu na razdeljak. Koža na guzi se blago naježila, ali meni to nije promaklo. 
Ponovo, prsti u ulje, pa kapanje niz jednu nogu, pa niz drugu. Lepa stopala. Negovana, uska, damska.
Spuštam posudu sa uljem na stočić, umačem i prste leve ruke i razmazujem ulje po dlanovima. 
Dlanove oslanjam na njene plećke, idem lagano ka vratu. Njena glava je okrenuta na drugu stranu. Masiram joj polako mišiće vrata, opuštam ramena. 
Hvatam je za ramena, masiram ramene jabučice, pa se lagano spuštam niz ruke do dlanova. 
Ponovo, fokusiram se na leđa. Pratim trag kapljica ulja niz njena leđa, pritiskajući bridovima dlanova sa obe strane kičme. 
Dolazim do guze, koren šake se zadržava na njenim krstima, prsti okrenuti uz kičmu. 
Krećem lagano palčevima da masiram deo uz kičmu. Pritiskam mišiće, vrtim prste, onako knjiški, ne propuštajući ni milimetar. Ona se opušta, vidim da joj disanje postaje sve sporije.
Stižem do vrata, pa se lagano, celim dlanovima oslonjen na njena leđa, vraćam do guze. Moji dlanovi sada ne staju na krstima već se spuštaju lagano, na guzu, mazim joj guzu uz blagi dodir, a nakon toga se spuštam na noge. 

Butine, po jedna u svaku ruku. Moje velike šake su još jednom pokazale svoju prednost, obuhvatajući njene butine. Lagano, masiram joj istovremeno butine, spuštajući se.
Listovi zahtevaju posebnu pažnju pa sam se zadržao na njima prvo ih lagano masirajući a potom frikcijama uvesti u mirovanje.
Spuštam se dalje, dolazim do stopala. Predivnih stopala. Prepušta mi se.. Masiram prvo jedno stopalo, pa onda drugo, provlačim svoje prste ruku između njenih prstiju nogu. Osećamo jedno drugo, preplićemo se.
Spuštam stopala i krećem uz noge. Mic po mic.
Dohvatam posudu sa uljem, umačem prste i kapljem joj uz levu butinu, pa uz desnu. Prsti ponovo u ulju, kapanje – na razdeljak guze. Očekujem reakciju, neki znak, da li smem da razmišljam o tome. 
Blago razmiče noge, guzovi se šire. Ponavljam kapanje ulja po razdeljku, ona još malo širi noge. Sada se ulje presijava po anusu, nazirem joj malecku.
Ostavljam ulje i krećem da masiram butine. Sad amalo više pažnje posvećujem listovima, ona je savila noge u kolenima. Tajnim signalom joj dodirujem desnu butinu sa unutrašnje strane, ona je pomera upolje, širi noge.
Isti znak i za levu nogu – ista reakcija leve noge. Otvara mi se. Skretnica uključena, zaboravljam na leđa.

Marko sedi u fotelji, gleda u njena stopala, ali ne prilazi da baci pogled malo bolje na to što radim. Kapiram da je on ovo učinio da bi njoj ulepšao veče, da ne namerava ništa da nauči. Meni ne smeta. Uživaću, ako i naplatim nešto – veče će biti sjajno.
Masiram joj prvo levu butinu, lagano, pa pojačam pritisak, prilazim međunožju. Ona sama razmiče noge sve više. 
Prelazim na drugu butinu, isti pokreti, isti rezultat.Noge su joj sad već razmaknute dovoljno da joj vidim i pičkicu. Predivnu, glatku, bez ijedne dlačice.
Sada se oslanjam šakama na butine, pogledam ka njoj. Blago je podigla glavu, nasmešila se i treptanjem dala saglasnost da ne prestanem.
Upinjem šakama uz njene butine, prilazim pičkici. Na prstima osećam vrelinu blizine. Kao slučajno, prelazim desnom rukom uz butinu i moj palac najednom prodire u njenu pičkicu. Ne progovara, Blagi uzdah, skoro neprimetan.
Vrela, vlažna, prelepa. Raspametio sam se. Levu ruku sada povlačim uz butinu, dolazim do pičkice. Palac leve ruke uklizava u njenu pičkicu, pored drugog palca. 
Moj kurac se propinje, fleka se pojavljuje na bermudama. Marko sedi, od mojih leđa ništa ne vidi.
„Moram skinuti majicu, da se ne poflekam“ rekao sam, izvukao prste iz njene pičkice i uzeo peškir da obrišem ruke. 
Skidam majicu, bacam na fotelju. Peškir stavljam pored. Moje svakodnevno vežbanje je ostavilo trag na moj izgled na koji sam ponosan.
Nauljio sam dlanove, višak pustio da kapne na njene guzove. Ona lagano izdiže guzu.
Hvatam je za guzove, krećem da ih masiram. Pritiskam, uživam.
Njeno disanje postaje sve dublje. Sada se i on malo uključuje u masažu, prilazi, pomera fotelju i namešta se da može bolje da vidi.
Zapitam se da li smem da nastavim sa njom, da li sme da dodirujem pičkicu..
Dva puta kratko stisnem guzne mišiće, ona me pogleda.
Očima pokažem na njeu guzu i pičkicu, ona obliže usne i klimne glavom. Znači, smem.

Spuštam se prstima niz njene guzove, dolazim do perineuma. Jednim prstom prelazim preko anusa a drugi spuštam na pičkicu.
Prst lagano uklizava u pičicu, ubrzo za  njim i drugi. 
Druga ruka masira anus.
Prepuštam se igranju sa njom. Ona još više izdiže guzu, namešta se , ja sklanjam prst sa anusa i kružim oko pičkice, spuštam se.
Pronalazim klit, veoma tvrd i vreo. Lagano ga prvo dodirujem, nežno, pa onda pritisnem. Pa opet samo malo dodirnem. U tom trenutku i treći prst ulazi u njenu pičkicu.
Skoro da sam i zaboravio da nismo sami. Čujem Marka :“Ljubavi, nadam se da uživaš, meni je super!“
Pogledam ga, on je ustao, spušta pantalone, nema gaće. Kurac stoji uspravan, baav, sa njega se cedi sluz. Hvata ga u ruku i počinje lagano da navlači kožicu. Lep, obrijan, ne preveliki, ali lepog oblika. Jaja povelika.

Kapiram da granice ne postoje, iako sam odavno prešao neku od njih. Polako, izvlačim prste koji su bili u njenoj pičkici, ali ne do kraja. Prst na klitorisu sada pritiska jako i počinjem da ga vrtim, pomeram, klizam po glaviću klitorisa. Milica se uvija. Lagano guram natrag prste koje sam izvukao. Guram, malo po malo. Srednjak pronalazi hrapavu površinu na zidu njene pičkice. Trljam klitoris drugom rukom dok lagano počinjem da trljam tu hrapavu površinu. Umeju da je nazvaju i G tačka. Kako god, svakako je rezultat dodirivanja te površine – vatren. Njena guza se polako pomera napred nazad, simulirajući tucanje i nabija se na moje prste. Osećam njenu vrelinu.
Iz njene pičkice cure sokovi, spuštaju se niz ruku, natapaju klit. Pogledam Marka, skinuo je pantalone i sedi na fotelji i drka svoj balavi kurac. I meni bi prijalo da mogu makar da se skinem, ali ne prekidam dodir i kontakt sa Milicom.
Počinjem brže i brže da joj trljam klit i nabijam prste u pičkicu. Ona ubrzano diše, vidim da se hvata za ivice kanabea na kome leži. Prema grčenju njene pičkice, vidim da joj se bliži orgazam. 
Ne prekidam tempo, sagnem se i priđem joj bliže. Dodir mog jezika na njenom anusu je bio – okidač za njen orgazam. Počela je da svršava, da mi stiska prste u pičkici, da se trza, uvija guzom. 
To je potrajalo par sekundi, a onda se smirila, Ispod frotira na kanabeu je izvukla kondom, pružila mi ga i rekla :“Masaža je bila odlična. Da vidim šta još znaš.

Sav napaljen, jedva sam dočekao. Svukao sam bermude i gaće, izvadio svoj tvrdi obrijani kurac, sav balav i ulepljen. Ne znam ni sam, možda sam i mogao da svršim bez dodira da smo nastavili sa igranjem.
Marko ustaje sa fotelje, gleda me kako navlačim kondom i prilazi Milicinoj guzi. Želi izbliza da vidi kako ulazim u njenu pičkicu. Želi izbliza da vidi kako mu tucam predivnu ženicu. Shvatiši šta očekuje, ja sam taj ulazak pretvorio u malu predstavu. 
Naslanjam glavić na njene usmina, pa ga provučem lagano, pa se ponovo odmaknem, pa onda dodirujem butinu. Milica podvači svoju ruku, pronalazi tvrdi i vreli klitoris i počinje da se igra njime. Moj glavić, malo po malo, otvara njene prelepe usmine i lagano ulazi u njenu mekotu.
Ona uzdiše, sa svakim milimetrom moga kurca u sebi. NAmešta se kako bi me primila što više, dok nisam ušao do kraja, dok nisam osetio dodir njene guze na svojim jajima.
U tom trenutku Marko se podiže, prelazi ispred Milice i sedne na kanabe, raširivi noge. 
Ona uzima njegov baavi kurac u usta i počinje da ga puši. Prvo lagano, a onda drugu, slobodnu ruku koristi da bi ga oobuhvatila. Drka ga lagano dok mu puši. 
Za to vreme, ja sam iza nje i lagano ulazim i izlazim iz njene pičkice, onako dok je nagužena. Kleknuo sam jednom nogom na kanabe, druga je i dalje na podu.
Nabijam ga do kraja i osetim dodir njenih noktiju na jajima. Zadržim se malo, pogledam prema njenim usnama, uvlače Markov kurac. 
Istovremeno, steže jaja i meni i Marku. Istovremeno, popušta stisak, pa ponovo stisne. Kreće da nam lagano, sinhrono, stiska i uvija jaja. Marko se prepustio, zabacio se unazad i rukama oslonio na sto. 
Milica uveliko dudla njegov kurac i stiska jaja, dok prima moj kurac.
Stisak na mojim jajima popušta, to je znak da treba da nastavim da je jebem.
Hvatam je za bokove, nauljene, i počinjem da se nabijam. Prvo lagano, pa sve brže i brže.
Osećam kako je vrela. Osećam povremeni dodir njenih noktiju i prstiju na mojim jajima. Osećam kako daje tempo trljajući klitoris.
Ona sve žešće puši Marku i prelazi prstima lagano na koren kurca. Pustila je jaja i sada mu drka tvrdi kurac dok mu puši. 
Oduševljen prizorom, ja sam veoma napaljen. Pogledam u Marka, i njemu se sviđa prizor mene koji mu guzim ženicu.
„Kako moćno izgleda dok te on jebe, ljubavi“ rekao joj je. 
To me dodatno naložilo. Znači, mislim se, sviđa mu se da je drugi jebu. Pa, da probam da li je mogu stvarno zadovoljiti, pomišljam u sebi.
Nameštam se tako da mogu da izvadim kurac skoro ceo, glavić ostaje u njenoj pičkici, pa se ponovo nabijam. Tempo postaje sve luđi, sada se čuje kako moj stomak udara u njenu guzu dok se nabijam.
Ona stenje sve jače, ponoo osećam grčeve pičkice.
Dudla Markov kurac, on počinje da pomera karlicu kao da je jebe u usta. Njena ruka na korenu kurca je sada sva mokra i balava i drka Markov kurac. 
On uzdiše sve brže i jače. Prevrće očima i – počinje da trza dupetom ka njoj. Ona zna da će početi da svršava, vadi njegov kurac iz usta i počinje da mu ga drka.
Marko ispaljuje spermu preko Milicine glave, pravo po njenim leđima. Ona mu i dalje drka, ne pušta, a on primiče kurac njenom ramenu i prazni svoja jaja po njenim leđima.

Osećam da se i ona sve više grči, ulazi u orgazmički cilj.. JEdan manji stisak, pa dva jaka i onda.. ludački stisak njene pičkice. Ciči. Svršava. Trese se. Ja ne mogu da pomerim kurac, zarobljen sam u njenoj pičkici.
Stiska me, pa popusti, pa ponovo stisne, još jače. Osećam dodir njenih prstiju koji lludački trljaju klitoris dok svršava.
Hvata me za jaja i ja.. oslobođen, počinjem da svršavam.
Nabijam kurac u nju, do kraja, osećam njenu ruku koja istovremeno mazi klit i udara u moja jaja. Sperma samo izleće iz moje kite, kao da nisam pre dva dana tucao curicu sa kojom se kao zabavljam.
Kondom je tu da skupi sve što imam da joj prepustim. Punim kondom, moji trzaji dupetom pomažu da iscedim svoja jaja. Njena ruka i dalje ludački trlja kli i osećam ponovo grčeve.
Marko je seo na fotelju pored, spuštenog kurca kad Milica ponovo počinje da svršava. Ja oduševljen, hvatam je za bokove, nabijem kurac u nju do kraja i počnjem da se pomeram lagano.
Ovaj orgazam je kratko trajao, tako da je i grč njene pičkice oko mog kurca brže popustio. 
Vadim ga iz nje, skidam kondom i sedam na drugu fotelju, na kojoj sam sedeo i kad sam došao.

Ona spušta svoje bokove i ispruži se na kanabeu. Marko ustaje, otvara novu flašu crnog Bermeta i sipa nam u čaše. 
„Zaslužili smo da popijemo još po jednu. Ne kažu uzalud da je Bermet piće ljubavi, za moju ljubav i našeg, privatnog, masera.“

Nazdravljamo, on briše svoju spermu sa njenih leđa. Milica prilazi, grli me, naslanja svoje usne na moje, gura mi jezik u usta. Osećam pomešan ukus njegovog kurca i Bermeta.
„Nisam ni pitala koliko košta ova masaža, ali moram priznati da vredi svake pare“, nasmejala se.
„Pošto je ovo bilo samo upoznavanje, prva masaža gratis“ nasmejao sam se i ja i uhvatio je za dupe. Moj kurac se propeo, iz rupice se pojavila sjajna kap sperme koja je potvrdila da će i svaka sledeća masaža biti gratis.

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Izlazak sa posla

Nedavno sam uzeo drugi deo godišnjeg odmora, ne da bih se odmorio od svakodnevnih obaveza, već da bih sredio stan za nove avanture. Prvo jutro odmora počelo je tako što sam popio jutarnju kaficu, pročitao

Proslava 8. marta

Prošlo je neko vreme nekoliko meseci,stalno sam slušao priče o Vedrani i njenim vulgarnoistima,i na poslu i van toga.Tog dana sam menjao kolegu i bio prinuđen da se uverim u neke stvari.Bio je to 8.mart

Želim jos mnogo puta

Zivimo na zapadu vec nekih 12 godina. Moja zena Sanela ima 38 godina, a ja 40 i zajedno smo skoro 17 godina. Inace nas brak je perfektan u pravom smislu i na svakom polju. Nas