Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mamina zadnjica

Mamina guzica me je fascinirala još kao klinca. Trenutak moje fascinacije i ljubavi prema maminoj guzici desio se kada sam bio srednjoškolac. Vrata njene sobe bila su poluotvorena i mama me nije čula da ulazim u stan. Svlačila se i bila okrenuta leđima meni. Stajao sam na vratima sobe i blejao u njeno lepo dupe kao hipnotsan. Uspeo sam da se odmaknem a da me ona nije primetila, ali ta slika gole mame sa poprskanim dupetom ostala mi je zauvek u sećanju.

Sve češće sam masturbirao vrteći u mislima sliku maminog dupeta. Od tog dana su me zanimale samo devojke koje su imale veću zadnjicu. Godine su prolazile, a ja nikad nisam prestajao da maštam kako grlim mamu rukama i stiskam njenu prelepu zadnjicu. Prekretnica u našim životima dogodila se kada je otac odlučio da nas napusti. Naime, moj otac je bio mnogo stariji od moje majke. Bio je gradski klinac iz dobrostojeće porodice. Visoko obrazovan lik pred kojim je karijera. Markantan, obrazovan i bogat čovek kakav je bio moj otac, lako je zaveo mladu seljanku Biserku, odnosno moju majku. Bistra i lepa devojka sa sela došla je da uči u veliki grad i spletom okolnosti odradila je praktični deo nastave u firmi u kojoj je radio moj tata. Lepa devojka raskošnih oblina mu je privukla pažnju. Nije mu trebalo mnogo truda da zavede tu malu balavicu. Biserka, odnosno moja majka, je zatrudnela i moj otac nije imao ništa protiv da se venčaju, iako nije imala ni 18 godina.

Roditelji mog oca, odnosno moji baka i deda, nisu bili nimalo srećni zbog tog braka. Smatrali su da njihov sin zaslužuje bolju šansu i nisu previše krili svoju netrpeljivost prema mojoj mami. Mama, otac i ja smo živeli u velikom i udobnom stanu skoro u centru grada. Godine su prolazile, a otac se zasitio majke i vratio starom načinu života. Sve češće je bio odsutan od kuće i te noći provodio sa svojim društvom ili sa svojim ljubavnicima. Njihov brak je već bio u krizi, ali svi smo još uvek živeli pod istim krovom. A kada sam krenuo u srednju školu, konačno je došao kraj. Otac je upoznao drugu ženu koja je takođe bila mnogo mlađa od njega. Ovu vezu je skrivao od majke skoro dve godine, a onda je jednog dana rekao da odlazi zauvek. Čini mi se da sve ovo mamu uopšte nije iznenadilo. Moram da naglasim da među njima nije bilo svađa, vikanja i galame. Barem ja nisam bio svedok ovakvih scena. Sve je prošlo tiho i gotovo bezbolno.

Mama i tata su se dogovorili da prodaju stan u kome smo živeli i podelili novac. Istina je da je ovaj stan zapravo pripadao roditeljima mog oca, a moj otac ga je nasledio od njih. Njegovi roditelji su živeli u porodičnoj kući nedaleko od Beograda. Posle nekog vremena, otac je uspeo da proda stan po prilično visokoj ceni. Bio je pošten i dosledan, tako da je zaista dao polovinu novca koji je dobio mojoj majci i meni. Uz to, obavezao se da plaća alimentaciju dok ne završim školovanje i zaposlim se. Nakon toga, mama i ja smo skoro godinu dana živele kod maminih rođaka. Onda je konačno mama kupila manji stan od oko 40 kvadrata i nakon što smo ga opremili, uselili smo se u njega.
Upisao sam fakultet i moja majka je radila razne honorarne poslove. Moram biti iskren i reći da nam je otac svakog meseca redovno slao lepu sumu novca, što nam je omogućavalo da živimo pristojno. Osim toga, ostalo je još nešto novca od prodatog stana, koji je moja majka oročila u banku. Tek tada je mama počela da živi punim plućima. Mlada i lepa žena privukla je pažnju mnogih muškaraca. Nije se previše šminkala niti koristila kozmetiku osim onoliko koliko je bilo potrebno, ali joj nije bila potrebna jer je izgledala prokleto dobro. Takođe je promenila način oblačenja. Oblačila se tako da što više ističe svoje atribute. Prelepe noge, prelepa guza i dobre sise. Posebno je znala da me napali kada je obula čizme. Ne znam da li su ženske čizme postale moj fetiš ranije ili tek kada sam video mamu u njima.

Jedne večeri kada sam se vratio sa predavanja na fakultetu, zatekao sam mamu kako se sprema da izađe. Na sebi je imala kratak, crni čipkasti i prilično providan kombinezon. Očigledno me nije očekivala jer je bila iznenađena što me je videla, ali nije bila zbunjena ili posramljena. Barem to ni na koji način nije pokazala. Nastavila je da se oblači u mom prisustvu. Ali ono što me je napalilo su čarape koje su se jasno videle ispod providnog kombinezona. Istaknuto dupe i mali trbuščić odnapred su me napalili do bola. Počistila je i izašla iz stana, a ja sam morao da drkam. Onda sam doneo odluku. Odlučio sam da se udvaram sopstvenoj mami i pokušam da je zavedem. Nisam bio siguran da će to postići željeni rezultat, ali sam jednostavno morao da pokušam.

Trudio sam se da što više vremena provodim u njenom društvu. Otvoreno sam joj davao komplimente kad god bi se spremala da izađe. Malo po malo, uglavnom pažljivo, gradio sam igru. Kružio sam oko majke kao pčela oko cveta. Predlagao sam joj šta da obuče, nagovarao je da se malo više našminka, hvalio njen ukus u izboru odeće… Jednog dana sam joj doneo buket cveća, što ju je prijatno iznenadilo i razveselilo.

Pozvao sam je da ode sa mnom na piće u komšijski kafić i ona je pristala. Onda sam rezervisao karte za bioskop, pa smo zajedno otišli ​​u bioskop i posle filma prošetali gradom i popili kafu. Takvi izlasci su postajali sve češći. Pitao sam je da li je primetila kako je muškarci gledaju, na šta se ona diskretno nasmešila. Ona je sve spremnije prihvatala moje udvaranje, ali sam kod nje primetio izvesnu dozu neverice. Očigledno sam je zbunjivao jer nije mogla a da ne primeti da se ja prema njoj ponašam na drugačiji način, a ipak sam njen sin. Ali nije rekla ništa. Sada se bez problema oblačila i svlačila. Mada nikad do kraja. Otvoreno sam joj rekao da izgleda jebeno seksi i ona bi me kao fol oštro pogledala ali prijalo joj je to što joj govorim.

U svakom slučaju, postajali smo sve intimniji. Sve češće smo se dodirivali, što je bio jasan znak da oboje želimo nešto više, bar sam ja to tako tumačio i mislim da sam bio u pravu. Nije više bilo neobično da me majka u šetnji drži ispod ruke. Odlučio sam da idem korak dalje, pa sam prilikom jedne takve šetnje iznenada stao i krenuo unazad prema jednom od izloga. Pozvao sam je da mi se pridruži i uzeo je za ruku dok sam to uradio. Držeći je za ruku, poveo sam je do prozora, pokazujući joj haljinu. Rekao sam da će joj haljina savršeno pristajati. Gledala je u haljinu na izlogu i odmahnula glavom kada je videla cenu, ali nije pustila moju ruku. Nastavili smo šetnju gradom držeći se za ruke kao pravi ljubavni par.

Prilikom sledećeg izlaska i šetnje, uhvatio sam je za ruku. Ona je reagovala rekavši da će nas možda videti neko poznat, na šta sam ja odgovorio da mi to uopšte ne smeta, a osim toga, uživam da mi drugi muškarci zavide. Nasmejala se i to je bilo sve. Vreme je prolazilo a ja sam goreo od želje da je pojebem. Maštao sam o njenom dupetu i drkao. Sve u svemu, videlo se da smo sve bliži i bliži, i to na način koji nimalo nije ličio na odnos majka-sin. Sviđali su joj se komplimenti kojima sam je obasipao, radovala se malim poklonima, a sve češće smo znali da se ljubimo, ali nevino, u lice.

A onda se desilo da sam sa kolegama sa fakulteta otišao na trodnevno putovanje u Beč. Bližio se rođendan moje majke i odlučio sam da joj poklonim nešto vredno, lepo i skupo. Još pre odlaska u Beč kupio sam joj haljinu koju smo videli na izlogu, ali joj nisam rekao. Kupio sam joj dva para čizama u Beču. Čizme na maminim nogama su me napalile, a bilo mi je jasno da i ona voli da nosi ovu vrstu obuće. Pored čizama, kupio sam joj dve kratke prozirne spavaćice, kombinezone, dva para tangi, samodržeće čarape i haltere, ali sam joj kupio i prelepu zlatnu ogrlicu. Tokom ta tri dana svaki dan sam je zvao telefonom, govorio joj koliko mi nedostaje i kako bih voleo da je ovde sa mnom. Istina, potrošio sam mnogo novca za poklone, ali sam se iskreno nadao i verovao da će se isplatiti i tako je.

Vraćajući se kući, prijatno sam iznenadio majku rekavši da sam joj nešto kupio u Beču. Gorela je od radoznalosti. Kada sam joj pokazao ogrlicu, uzdahnula je od iznenađenja. Bila je oduševljena. Tada sam joj pokazala i haljinu koju sam kupila pre odlaska u Beč, ali sam odlučila da joj je pokažem tek sada. Bila je zaista oduševljena. Prvi put me je zagrlila i poljubila u usta, iako to nije bio pravi ljubavni poljubac, samo je dotakla moje usne, ali sam osetio žarku energiju. Onda sam je odveo u kafić na piće i tek tada joj rekao da još imam poklone za nju, ali ću joj ih pokloniti za par dana kada joj bude rođendan.
Bila je nestrpljiva i radoznala, ali sam insistirao da joj pokažem ostatak poklona pre rođendana ili na sam rođendan. Rođendan joj je bio u subotu i znao sam da će izaći i proslaviti ga sa prijateljima, barem je tako rekla. Zato sam odlučio da preduzmem akciju u petak. Bio sam neopisivo uzbuđen jer sam dobro znao da će se stvari konačno iskristalisati. Bio je dan „D“… Nije bilo povratka i jednostavno sam morao da pokušam da mamu povalim ili definitivno priznam poraz i priznam sebi da je sav moj trud bio uzaludan.

Bez mnogo truda, nagovorio sam je da u petak posle podne izađe negde u grad. Hteo sam da je častim za rođendan, a osim toga, obećao sam da ću joj pokazati, odnosno pokloniti joj ostatak poklona. Prošetali smo centrom, popili nekoliko pića i onda otišli ​​na picu. Posle pice u malom baru u blizini našeg stana, popili smo po dve čaše vina. Obrazi su joj se pocrveneli od vina i vino ju je lagano opijalo, to se jasno videlo. Bila je izuzetno raspoložena, a osim toga je gorela od nestrpljenja jer ju je zanimalo šta sam joj još kupio.
Vratili smo se u stan i ona me je odmah zamolila da joj pokažem ostatak poklona, ali sam insistirao da popijemo još jednu čašu vina pre nego što joj pokažem poklone. Prvo sam joj pokazao čizme. Crne visoke čizme sa visokom potpeticom oduševile su je. Zatim je otvorila drugu kutiju u kojoj su bile slične čizme, ali crvene boje. Videvši ih, stavila je ruku na usta i slatko se osmehnula. Ona je rekla da su crne čizme baš seksi, ali ove crvene… Nije završila rečenicu nego me je pogledala ispod oka. – Izgledaju stvarno kurvanjski, zar ne? – rekao sam za nju. Nasmejala se i još više pocrvenela jer je upravo to mislila. Nisam gubio vreme, odmah sam rekao da ne mora da nosi te čizme u javnosti, ali da bi voleo da ih nosi kod kuće, samo za mene. Iznenađeno je zurila u mene, upitno me gledajući u oči. Situacija je bila vruća i nisam mogao da oklevam, pa sam joj bez oklevanja objasnio kako me je oduševilo što je vidim u čizmama. Ćutala je trenutak, gledajući me netremice, a onda je konačno progovorila: – Tiho, o čemu pričaš?

Nisam se zbunio. Ustao sam i otišao u svoju sobu i doneo prelepo upakovanu kutiju u kojoj su bile čarape, halteri, kombinezoni i seksi spavaćice. Očigledno nije očekivala više poklona i zbunjeno je posmatrala kutiju sa mašnom. Otvorila je kutiju i počela da vadi sadržaj. Širom otvorenih očiju vadila je jednu po jednu stvar, stavljajući je na sto, a lice joj je ponovo pocrvenelo. – Majko moja… Ne mogu da verujem! Tihomire, jesi li mi to stvarno kupio?“ – upitala je. – A kome još – odgovorila sam. Odmah sam dodala da bih volela da ga odmah obuče i obuje čizme. – Nisi normalan! – prokomentarisala je glasno, uozbiljivši se.- Pa vidi… Ako nećeš, nema veze. Umirem da te vidim obučenu u ovu odeću i u čizmama, ali ako ne želiš, u redu je. Samo se nadam da ti se sviđaju stvari.- Gledala me je nekoliko sekundi. bez reči, a onda pomalo zbunjeno rekla: „Oh, sviđa mi se… jednostavno mi se sve sviđa…“ Ona zastala, gledajući stvari koje je postavila na sto.“Drago mi je da ti se sviđa.“ Rekao sam, prilazeći i ljubeći joj lice, okrenuo sam se i izašao iz sobe.

Ušao sam u svoju sobu i legao na krevet. Obuzela su me čudna osećanja. Bio sam ispunjen prazninom i razočaranjem. Imao sam osećaj da sam nadomak gola i da nisam odigrao stvar do kraja kako je trebalo i nisam mogao sebi da objasnim šta je i kako trebalo da se uradi. Ležao sam na krevetu i zurio u neku zamišljenu tačku na plafonu… Možda je prošlo pola sata, a možda i malo više kada su se vrata sobe otvorila. Mama je stajala u mraku hodnika i nisam mogao da je vidim, ali sam je čuo kako me zove i poziva da dođem. Sada me je prožeo nekakav nemir i teškim korakom sam krenuo u sobu. Moje iznenađenje je bilo ogromno… Mama, obučena u providni kombinezon sa čizmama na nogama, stajala je nasred sobe držeći čašu vina u ruci. Zavodljivo se osmehnula, usuđujem se reći, čak i pomalo kurva. Pokazala je na čašu vina na stolu. Uzeo sam čašu i moja majka je prišla do mene i zveckali smo čašama. Popili smo nekoliko gutljaja gledajući se u oči.

Tiho.- počela je mama.- Sada, molim te iskreno, ali zaista iskreno, reci mi zašto si mi kupio sve ove skupe poklone, posebno me zanima čemu služi seksi veš? – Stavila je čašu na sto i prekrstila ruke na grudima očekujući moj odgovor. – Pre svega moram da kažem da mi je izuzetno drago što si se ovako obukla… Izgledaš fenomenalno. A zašto sam ti sve to kupio? Pa to je zato što sam zaljubljena u tebe.- Rekao sam i imao osećaj da se pod trese pod mnom. Pogledala me je sa nekim iskrivljenim osmehom na licu, pa iako je odavala utisak zbunjenosti, mogli biste se kladiti da je očekivala ovaj ili bar sličan odgovor. Procenio sam da je ovo trenutak biti ili ne biti. Napravio sam korak ka njoj, zagrlio je i privukao je k sebi. Poljubio sam je u usta, klizeći jezikom između njenih vlažnih usana. Nije mi uzvratila poljubac na način na koji bih želeo, ali je važnije bilo da nije pružala nikakav otpor.

Odmaknuo sam se malo od nje, gledajući je u oči koje su sijale. Lice joj je bilo zajapureno i znao sam da nije samo vino. Očigledno je bila uzbuđena i jedva je to mogla sakriti. -Tihomire, molim te… Vidi, ovo nije u redu…- prekinuo sam je govoreći:- Baš me briga!- Ponovo sam je privukao k sebi i strastveno je poljubio. Ovaj put je uzvratila poljubac. Istina, pomalo plah i plašljiv, ali ipak fleksibilan. Mamine tople usne i mokri jezik doveli su do toga da moj penis počne da prodire nezamislivom brzinom. Poljubio sam je u usta i rukom milovao njen stomak… Spustio sam ruku malo niže i u jednom trenutku mi je ruka bila na njenoj pički. Kliznuo sam srednjim prstom po maminoj pički i osetio da se malo smoči. U trenutku kada je moj prst skliznuo u njenu mokru i toplu macu, uzdahnula je tiho i duboko.

Uzvraćala mi je sve strastvenije poljubac, a ja sam se osećao kao mlad, napaljeni bik. Konačno sam uradio ono o čemu sam godinama samo sanjao. Uhvatio sam je rukama za zadnjicu. Dok sam rukama mesio njenu slatku zadnjicu, imao sam osećaj da će mi kurac pocepati gaćice i pantalone. Uhvatio sam je rukama za dupe i podigao je u vazduh i spustio je na sto. Sedela je na stolu sa rukama oko mene i gurnula mi jezik duboko u usta. Zgrabio sam njene grudi rukama i počeo da ih brutalno drobim. Ako ju je gnječenje bradavica bolelo, nije to ni na koji način pokazala. I dalje držeći ruke na njenim grudima, nežno sam je gurnuo nazad. Mama je sada ležala na stolu raširenih nogu i glasno disala. Raširio sam joj noge malo dalje, a pogled na njenu obrijanu macu još me je više upalio.
Skinuo sam se brzinom munje i moj natečeni kurac je umalo eksplodirao. Uhvatio sam je rukama za noge i privukao je malo bliže sebi. Glavom kurca protrljao sam njenu pičku koja je sada bila obilno navlažena. Trenutak koji sam čekao i sanjao je konačno stigao. Žestoko i bez imalo milosti zabio sam nabrekli kurac u maminu pičku. Zabacila je glavu unazad i prvo širom otvorila usta, a u sledećem trenutku je glasno vrisnula. Kao što sam rekao, bez imalo nežnosti zabio sam svoj kurac duboko u nju i uživao gledajući njene sise kako se tresu pod udarcima mog kura. Mama je zatvorenih očiju s vremena na vreme ispuštala glasne uzdahe… Osećao sam da sam sve bliže eksploziji i već u sledećem trenutku sam prskao i sperma je počela da puni njenu pičku nezaustavljivom brzinom.

Držao sam kurac u njoj možda dvadesetak sekundi dok nisam bio potpuno prazan. Izvukao sam ga i dok je još bio čvrst gurnuo sam ga još dva-tri puta kao da sam hteo da se ubedim da je to stvarno, a ne plod moje mašte ili sna. Mama je mirno ležala sa glavom okrenutom na stranu. Stavila je dlan naopako na usne i imao sam osećaj da joj nije prijatno sve što se upravo dogodilo između nas. Gledao sam njenu raširenu pičku koja je curila od sperme i znao sam da mi neće trebati dugo da se ponovo uzbudim. Uzeo sam je za ruke i ispravio je u sedećem položaju. Pogledala me je nekako bojažljivo. Stavila mi je ruke oko vrata i stavila glavu na moja grudi. Oboje smo se tako zagrlili i neko vreme ćutali. Najzad je mama tiho progovorila: – Tihomire, jesi li svestan šta radimo? – Ja sam je čvršće zagrlio i pomilovao po kosi. -Svesna sam, veoma sam svesna i verujte mi da mi nije nimalo žao.- Tek tada je podigla glavu i pogledala me u oči:-Tihomire, ti nisi normalan.- Umesto odgovora, Poljubio sam je u usta i pomogao joj da siđe sa stola.

Odveo sam je do kreveta i oboje smo legli. Ležali smo jedno uz drugo i mazili se. Njene butine su bile mokre od sperme koja joj je isceđena iz pičke, ali meni to uopšte nije smetalo. Rekla je da mora da se istušira, ali ja sam joj rekao da ima vremena za to. Međutim, ona se okrenula da ustane iz kreveta. Uhvatio sam je za kukove i povukao nazad u krevet. -Nemoj Tihomire, nemoj… Molim te!- Plakala je. Udario sam je još jednom okrenutu na bok. Čim sam završio i izvukao kurac iz njene mace, ona je ustala i brzo izašla iz sobe. U međuvremenu sam skinuo umrljane pantalone i gaće.

Mama se vratila posle dvadesetak minuta umotana u peškir. Bez reči je sela za sto i zapalila cigaretu. Ustao sam i stao iznad nje ljubeći je u kosu. Rekao sam joj da idem da se istuširam, a kas se vratim, voleo bih da se presvuče i obuče te crvene čizme. Podigla je glavu prema meni i usne su joj se raširile u osmeh. -Kakav si ti perverznjak!- rekla je. Otišao sam u kupatilo.

Vratio sam se posle petnaestak minuta i ušao u sobu potpuno go. Ostatak vode sa tela sam brisao peškirom O, da… Mama me je dočekala obučena u crvene, kurvinske čizme. Celu noć smo nastavili sa perverzijama. Lizao sam njenu obrijanu pičku, gurao prste u njeno dupe, ljubio i lizao dupe… Odlično mi je popušila… Jebali smo se dok nismo bili iscrpljeni, menjajući položaje. Sve u svemu, stisnula me je kao limun. Zaspali smo tek ujutru. Iscrpljen i umoran, spavao sam do tri popodne. Probudio sam se i osećao sam kao da sam sav slomljen. Mama nije bila tamo. Ustao sam sa namerom da potražim Andol i odem da se istuširam. Onda sam video list belog papira i olovku na stolu. Na papiru je pisalo: „Naći ćeš nešto za jelo u frižideru. Čuvaj se. Otišla sam u grad. Moram kod frizera pa idem negde na muziku. Vratiću se kasno da ne moraš da me čekaš… Ali ako hoćeš da me čekaš pod uslovom da si manje perverzan nego sinoć. P.S. Obukla sam gaćice i haltere koji si mi doneo iz Beča. poljubac!“

Nasmejao sam se kada sam pročitao maminu poruku. Otišao sam da se istuširam što mi je hitno trebalo. Znao sam da ću ostatak dana provesti u krevetu skupljajući snagu za noć, odnosno za majčin povratak. Jedva sam čekao da je vidim u halterima koji je nosila. I video sam je. Čekao sam da se vrati. Bilo je već pola tri ujutru kada je stigla kući. Ona je stigla taksijem i bila je vidno pijana. Podigao sam joj suknju i videvši haltere potpuno sam izgubio razum. Skinuo sam joj gaćice i video mrlje na njima za koje sam odmah zaključio da su ostaci nečije sperme. Znači mama se poševila sa nekim. Oh ne, nisam bio ljubomoran.

Oceni
[Total: 3 Average: 5]
Kume izbaci kurčinu

To jutro mi je rekao  da spremim dobar rucak doce njegov  kum posto mu zena nije tu pa ga da je pozvao.Iskreno radovala sam se, prosli put iako smo se tek upoznali me je dobro

Volim obrijane pičke…

– “Stigla si? Upadaj!” , veselo ce Laza.(usla sam)–   “Sta radis? Je l’ neko tu?” ,zapitah.–   “Nije niko.  Nadam se da nece niko ni doci!”, rekao je.–   “Pa stooo? Bas gotivim tvog brata, lik je.  I tata ti

Seks sa bivšim

Zabavljali smo se tri godine. .Poslednjih godinu dana veze, totalna monotonija na svim poljima. Inace, seks nam je bio predobar. Njegova velika i debela kurcina je zadovoljavala moju picku u svakom smislu. Ali i pored