Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Mala slatka komšinica

Bila mi je komisnica. Mala slatka, nosila je naocare, plave oci i duga smedja kosa. Gledali smo se nekoliko nedelja, nista vise od osmeha i cao. Bila je zima, vece,  vracao sam se sa posla. Parkiram bocno gledam da ne opizdim u tudji auto kad bam. Glupacica mi udalia po krovu i smeje se. Tu se ispozdavljamo i kaze mi da ide u prodavnicu i ja se naravno nudim da je vozim. Krece nesto da se necka, seta joj se, klasika neka prica, ona bezi ja je jurim…

Na kraju zavsimo u maxiju, moram da priznam da sam se bas proveo, riba je luda, koristi ona kolica kao skejt, zeza bakice, jednostavno je puna energije. Na putu nazad pozvala me na caj. Odvukao sam ono sto sam kupio, istusirao se za dva minuta, sacekao pet da ne bude da sam skroz lak. Ulazim kod nje sedam dok ona ubacuje stvari u frizider u fazonu kad si pre stigao. Sedim i gledam je, nesto cavrljamo i sad tek vidim kako je mala bomba.

Nosila je crne helake i beli dux, kako je radila to po kuhinji bila mi je okrenuta ledjima. Bila je savrsena, trudio sam se da ne budem bas ocigledan, mada znala je da je merkam, okrenula bi se svremena na vreme i uputivsi mi osmeh. Sela je naspram mene, gledali smo se, hemija je bila neverovatna, celo telo mi je bridelo, u jednom  momentu sam samo prisao i poljubio je. Na pocetku je bila mirna, nije uzmicala ali me nije ljubila nazad. Poceo sam tad polako da joj pipam usne jezikom, lagano tu i tamo je taknem.

To je upalilo i ona je pocela mene da ljubi, zelela je da mi pokaze sta zna. Krenula je vrhom jezika da mi lize usne, polako pa jace i na kraju me je gricnula za doniju usnu, odmakla se i nasmejala se. Taj njen bezobrazluk je upalio nosto kod mene, levom rukom capio sam je oko struka, pribio uza sebe, desnu sam joj stavio na potiljak i krenuo gore rasirenim prstima kroz njenu kosu. Sve to vreme ljubio sam joj vrat dok se ona uvijala na meni.

Poneo sam je i bacio na kauc, skunuo dux i nastavio da ljubim. Cupao sam komade odece sa tako pribijen uz nju,dok nisu ostale meni carape a njoj gacice. Ruke su mi bile gore u njenoj kosi, na njenim sisama, na njenom dupetu, dok sam trljao kurac o njene gacice koje su bile mokre sto od mene sto nje. Posegnula je da ih skine, i na to sam pruzio punu moju pomoc i bukvalno ih otrgnuo sa nje. Odmah sam se pribio uz nju i nastavio sa istim pokretima, sve dok nisam osetio onaj lep osecaj kad udjem u nju.

Lagano sam krenuo i ako sam bio ludilo napaljen. Osetio sam kako mi se sve vuse i vise otvara, tako da sam bio sve dublje i dublje. Poceli su orgazmi da joj dolaze,  sto me je jos vise nalozilo.Gledao sam je u oci, bila je tako lepa. Stskao sam je sve jace, jebao brze, nisam hteo da se zavrsi. Izvadio sam ga i tapnuo je rukom po butini…  Za sekund bila je na sve cetiri. Guza koj je bila savrsena, morao sam da zaronim u nju. Lizao sam je od dole ka gore, polako  i temeljno dok su njoj uzdasi postajali sve dublji. „Jebi me“ saputala je.

Poceo sam da je sljapkam, a ona da mi se meskolji i namesta. I tako par samara po dupetu je namestilo tacno na moj kurac. Opet sam krenuo polako nabijajuci je sve vise i dublje. Scepao sam je za kosu i povukao ka sebi dok sam je punio od pozadi. „tuci me“ vristala je. Nije mi dugo trebalao, izvadio sam ga i zalio je po ledjima.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Šefica Lea

Negde polovinom maja u penziju je otišao naš šef Radovan, kojeg smo svi zvali Raša i ispratili smo ga iz firme kako dolikuje. Bio je dobar drugar, pun razumevnja, stručan u svom poslu i uvek

Gospodarica

Stojiš naslonjen na okvir od vrata, ispuštajući dim cigarete kroz nos, opušten i smiren… Posmatraš telo žene, koju voliš i mrziš, telo na velikom krevetu, usnulo a opet budno i spremno za svaki trenutak sreće

Masaža moje poludele pickice

Zovem se Tanja i imam 39 godina. Razvedena sam sada i imam cerku od 19 godina. Udala sam se sa nepunih 18 i bila sam verna muzu sve ovo vreme. Bio mi je i prvi