Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Lizalica

Bojana, sestra mog najboljeg druga, inače moja koleginica u firmi, je čist seks. Tako dobra pička, tako je šarmantna, zavodljiva, da je to nestvarno. Moram da kažem, oduvek je postojalo priličnoo tenzije među nama, ali tek pre mesec dana smo počeli da se krešemo, bukvalno se ne skidamo jedno s drugog i ne biramo ni mesto ni vreme za to.

Ona ima 36 godina. Na štiklama je bukvalno moje visine. Srednje duga ravna i gusta crna kosa, svetao ten, krupne oči, pune usne i blistav osmeh. Vrlo vitka, dugih nogu, savršeno okrugle guze i prelepih grudi veličine grejpa (silikonske). Oblači se vrlo profesionalno i poslovno, ali opet tako da sve što je nalpeše na njoj bude ukusno istaknuto.

Pre par večeri, iako je već bilo 8 i nikog nije bilo u zgradi, barem sam tako mislio. Ja sam radio. Posao se nagomilao i poziv za pozivom, mejl za mejlom, bukvalno nisam izlazio iz kancelarije. Nadao sam se da mogu da priveem sve kraju za maksimalno pola sata kada je Bojana pokucala na otvorena vrata „ti ne nameravaš kući“ rekla je naslonjena na štok.

„Zar ti nisi kući“ pitao sam je, na šta je ona izvadila lizalicu i počela da je odmotava. „Bila sam“ rekla je, odmotala lizalicu „ali me je Danijela (šefica) poslala da pokupim neka dokumenta i završim kući večeras“.

Telefon je opet zazvonio taman kada je ona značajno stavila lizalicu u usta. Ja sam se javio jer baš sam očekivao taj poziv, ali sam joj prstom pokazao da sedne na stolicu pored mog stola. Došetala je polako, vrcavo, sela, naslonila se i polako prebacila nogu preko noge. Lickala je lizalicu dok sam ja razgovarao sve vreme gledajući me u oči. Skontala je da se razgovor odužio i zato je skinula sandale i prvo jednu, a zatim preko nje i drugu nogu podigla na moj sto tačno nekako ispred mene.

Prstima sam polako pošao ka njenim stopalima. Prešao sam polako preko ivice stola, zatim preko sredine stopala, pa zatim i preko prstiju. Razgovor je bio važan i bio sam potpuno koncetrisan na detalje, ipak kurac je počeo da mi se diže polako i došao sam usnama na par milimetara od njenih golih stopala. Licnuo sam jedan prst, pa drugi i na kratko zavukao jezik među njih, a onda polako dunuo hladan vazduh među njih tako mokre. Uzdahnula je, ne ispuštajući lizalicu iz usa, a ja sam nastavio da sve energičnije jezikom prelazim preko njenih prstiju, a zatim da ih sisam jedan po jedan. Bila je glociljiva, ali je obožavala da joj se stopalima pokloni pažnja.

Vrpoljila se u stolici i jedva uzdržavala da ne pusti glas. Spustio sam joj jednu nogu sa stola, polako sam joj povukao stolicu na točkiće ka meni. Pružio sam ruku i zatražio joj lizalicu. Stavio sam je usta, a onda joj polako rukama skinuo gaćice. Malo mi je pomogla tako što je pridigla dupe, a onda sam izvadio lizalicu iz usta, dao je njoj, polizala je vrhom jezika. Tako natopljenu lizalicu sam joj prislonio uz obrijanu pičkicu koja je bila na izvolte budući da je haljuna bila podignuta, a gaćica nije bilo više.

Prelazio sam joj lizalicom preko klitorisa, a zatim preko usmina, odgovorio sam kolegi s druge strane telefona, pa uredno posisao lizalicu, a onda joj je vratio na ulaz u pičkicu. Prislonio sam je i vraćajući je napred nazad polako je počela da nestaje u pičkici. Izvadio sam je, olizao, a onda je vratio opet u pičku.

Razgovor se završio, a ona je ustala. Stala je između mene i stola, okrenula mi leđa, podigla haljinu i nagnula se preko stola. Njeno dupe i pičkica su bili ispred mog nosa. Lizalicu sam joj izvadio iz pičkice i vratio u usta. Jedan, pa onda i još jedan prst je nestao u njenoj pičkici, a ja sam počeo da joj ponovo natopljenom lizalicom šaram od čmara do pičkice i nazad prelazeći jezikom sve što je prešla lizalica dok joj prste ubacujem u pičku. Jezik mi je sve više šarao oko njenog čmarića, a natopljena lizalica je polako počela da ulazi malo po malo u njeno dupe.

Bukvalno je umirala koliko je bila napaljena. Molila je da joj stavim kurac odmah, što sam i uradio. Ustao sam, spustio pantalone, bokserice, oslobodio kurac i u jednom potezu joj ga sjurio u pičku. Ihvatio sam je za kuk, vratio joj lizalicu u usta, a onda počeo da je guzičim. Ali to mi nije bilo dovoljno. Želeo sam je bliže uz sebe, zato sam ga izvadio, okrenuo je, podigao joj dupe na sto, legla je na njega, noge sam joj podigao na ramena, vratio joj kurac duboko u pičkicu. Spustio sam joj bretele haljine, osolobodio savršene grudi i nastavio da je jebem. Njene savršene grudi su se njihale u ritmu mog jebanja. To nas je ložilo oboje, nju toliko da je odmah počela da svršava i to tako što se nabila skroz uz mene i počela da meša kukovima i guzom. Svršila je bukvalno uz urlik.

Glava joj je blago visila s druge strane stola. Rekla mi je da dođem s te strane. Širom je otvorila usta i rekla „daj mi ga“. Tako obrnuta je uzela moj kurac u usta i saftala ga kao luda, a onda mi je progutala jaja, a kurac nastavila da drka obema rukama. U trenutku kada je naišao orgazam, brzo sam joj ga vratio u usta, uhvatio je za kosu i počeo da je jebem u usta. Svršio sam kao lud, sve sam joj sasuo u usta. Uredno je progutala sve i vratila lizalicu u usta.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Mala Ana

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično“ smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i

Crno bela trojka

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnomženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvanaposteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su obludničenju moje ženice i njenog starog – novog ljubavnika.

Niko kao zet

Bila je jesen i u goste mi je došla sestra sa svojim mužem. Stanovali su u jednom malom mestu u unutrašnjosti, i vec smo se duže vreme dogovarali da dodju kod nas u Beograd, na