Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Letovanje sa ćerkom

Razveden sam već nekoliko godina, moja bivša supruga živi sa obe naše dve ćerke od 17 i 14 godina. Živim sam i volim da septembar mesec provedem sam na moru u vikedici u malom mestu u Boko Kotorskom zalivu. Volim da se prepustim osami, vožnji gliserom, ribolovu sinčanju i kupanje u malim uvalama.

Uveliko sam se spremao na put kada mi se javila biša supruga i pitala:
Može li Maja, naša starija ćerka, sa tobom na more?
A škola, upitao sam?
Ma OK je pustila je razredna prve dve nedelje ne mora da ide.
Dobro rekao sam, mada sam već razmišljao kako će moj odmor otići dođavola. Molim te reci joj kako tamo da se ponaša, neću noću da je jurim po kafićima, rekao sam.
Pomalo razočaran sam nastavio sa pripremama ali sam sada morao da se prilagodim novo nastaloj situaciji. Počeo sam da tražim kupaće jer ih obično ne nosim već volim da se u tim uvalicama prepustim go suncu. Uspeo sam da nadjem dva para i bo zadovoljan što ne moram da jurim po gradu da ih kupim.
Došao je dan polaska ujutru rano sam došao po Maju, imala je gomilu kofera, ubacili smo ih u prtljag i krenuli.

Usput me je ubila nekom muzikom sa CD-a pa mi je već na početku odmor počeo da liči na košmar. Usput smo čavrljali i o svemu i svačemu i nakon 10 sati putovanja stigli do vikendice. Bilo je predveče otvorili smo prozore da se izluftira, povadili stvari, stavili svako u svoju sobu, namestili sobe za spavanje i legli.
Ujutru sam rano ustao i sišao u garažu, izvukao gliser i počeo da ga pripremam za vožnju. Znao sam da će mi za to trebati bar dva ili tri dana. Vratio sam se u kuhinju i stavio kafu i počeo da pripremam doručak za oboje i pomislio da sam sam sada bih pio kafu i na terasi uživao u jutarnjem suncu. Inače sam tip koji voli da se ponekad osami i bude sam sa sobom. Pio sam kafu i čekao da Maja ustane, pojavila se posle nekih pola sata sva raščupana u nekoj kratkoj spavaćici i upitala:
-A meni kafa?
– Nisam znao da piješ kafu.
Ustao sam da joj skuvam ona je rekla
-Može Nes i to hladan
Zamutio sam joj Nes kafu i odneo na terasu gde je već sedela.
-Šta ćeš danas raditi, pitao sam, znaš moram pripremati gliser i neću bar dva dana moći sa tobom na plažu, rekao sam.
– Ma nije važno ići ću ovde negde na kupanje, samo ti radi, rekla je skoro nezainteresovano…
Dva dana su mi prošla u sređivanju glisera, pranju, brisanju prašine, popravke boje i pregledanju motora. Maja i ja se skoro nismo ni viđali, sem na jutarnjoj kafi i doručku. Uveče je relativno rano dolazila, oko ponoći. Rekla mi je da je našla neku devojku sa kojom uveče izlazi, da su kafići skoro prazni jer već je septembar i gotovo da nikoga i nema.

Drugog dana sam već umoran od celodnevnog rada krenuo da legnem malo ranije, vreme se nešto muljalo kao da će oluja. Ustao sam i zatvorio prozor, bilo je oko 22 časa, čuo sam ulazna vrata i pojavila se Maja, pitao sam:
-Otkud ti ovako rano?
– Oluja će, odgovorila je.
– Šta ćeš raditi pitao sam
– Ma gledaću TV, odgovorila je
– Dobro ja ću na spavanje umoran sam, laku noć
Imao sam malu gržu savesti kad sam krenuo jer joj za ova dva dana nisam posvetio ni trenutak i nismo se ni malo družili mada nisam bio siguran da ona to i želi. Ali rekao sam sebi od sutra će biti drugačije.
Legao sam, brzo sam zaspao ili mi se tako učinilo, probudila me je jaka grmljavina. Ustao sam, zatvorio šalone i otvorio prozor jer je u sobi bila velika zapara. Začuo sam korake i u hodniku i na vratima se pojavila Maja, rekla je:
– Tata mogu kod tebe plašim se
Uvek sa kao mala plašila grmljavine i završavala je u krevetu kod moje supruge i mene.
-Još uvek se plašiš?, Da odgovorila je
Leži rekao sam, uvukla se pod pokrivač, bio sam joj okrenut leđima, zagrlila me i pribila se uz mene. Odjednom sam na leđima osetio njene ne baš velike grudi, čvrste i ukrućene bradavice. Iznenadio sam se da sam to uopšte primetio, bilo mi je zbog toga neprijatno, a još više kada sam osetio da se moja muškost budi i raste. Spavao sam samo u boksericama, a njena ruka je bila preko mojih grudi. Sa svojih 44 godine bio sam u punoj snazi i još uvek dobro građen bez viska sala na sebi. Primirio sam se i pokušao da mislim na bilo šta kako bi odagnao misli od osećaja koji sam imao na leđima. Nisam mogao da zaspim, počeo sam ravnomerno da dišem praveći se da spavam. Moja muškost je bila tog momenta u punoj snazi.
Ćutao sam i pravio se da spavam, posle izvesnog vremena osetio sam Majinu ruku kako lagano klizi niz moje grudi prema stomaku, sav sam utrno od položaja u kom sam bio. Malo sam se pomerio i u tom momentu je njena ruka pala još niže bila je na mojim boksericama možda je nedostajao koji milimetar da joj ruka dodirne moju muškost koje je, mada to nisam želeo, stajala uzdignuta. Nisam znao šta da radim i dalje sam se pravio da spavam a nisam bio siguran da li je sve ovo slučajno ili je Maja budna…
Ne znam koliko vremena je prošlo, sve je izgledalo ko večnost, kada je njena ruka dotakla moj kurac, za tren je povukla ruku, osetio sam olakšanje ali i razočarenje kojeg me je bilo stid. Ponovo sam osetio njenu ruku na mom nabreklom kurcu, koji je bio na ivici eksplozije. Lagano je prešla rukom celom dužinom, osetio sam kako se još čvršće pribila uz mene. Privukla je ruku, mislio sam da je kraj, ali sam osetio kao zavlači ruku u moje bokserice, pnovo ga je milovala, bio sam na ivici ludila. Nakon nekoliko sekundi izvukla je ruku i okrenula se na drugu stranu. Još dugo nisam mogao da zaspim i uspeo sebe da ubedim da je sve to bilo u snu i osećao jos goru grižu savesti zbog sopstvenog uzbuđenja.

Ujutru smo ustali kao da se ništa nije dogodilo, pili smo kafu i dogovarali se gde ćemo danas. Dogovorili smo se da idemo na vožnju gliserom i da negde nađemo uvalicu za kupanje. Spakovali smo sokove i hranu za ceo dan i krenuli. Pošli smo ka jednoj zaista maloj uvalici, koju sam smatrao svojom, jer sam tu svake godine u ovo vreme provodio sate sam kupajući se i pecajući. Bila je toliko mala, sva peskovita, da više od dvoje do troje ljudi ne može ni da stane. Moje najveće razočarenje je uvek bilo kad vidim neki čamac ukotvljen ispred nje. Posle 20 minuta vožnje stigli smo do moje uvalice, nikoga nije bilo, pristali smo i izbacili stvari na obalu. Ukotvio sam gliser na 7-8 metara od obale tako da se uvalica sa mora skoro nije ni videla. Postavili smo suncobrane i ležaljke i legli da se sunčamo.Čitao sam jučerašnje novina kada me je Maja zapitala:
-Tata mogu li da skinem gornji deo kostima, neće ti smetati?
-Skoro mahinalno sam rekao možeš, ne razmišljajući mnogo.
Čitao sam novine i dalje na trenutak sam pogledao Maju i ugledao dve predivne sise, veličine oko trojke ili za nijansu manje. Bile su predivne. Uplašio sam se mojih misli. Rekao sam budalo pa to ti je ćerka. Okrenuo sam se na drugu stranu i osetio kao i sinoć da se moja muškost budi, stideo sam se samog sebe. U glavi mi je bubnjalo, čuo sam Maju kako me nešto pita, nisam znao šta samo sam rekao OK.
Čuo sam da je ustala i otišla na kupanje. Čuo sam vodu kako pljuska od njenog plivanja, okrenuo sam se prema ležaljci gde je ležala i video da su na njoj i gornji i donji deo kostima i shvatio da sam joj dozvolio da skine i njega.
Zvala me je u vodu, odbio sam jer me je bilo sramota moje ukrućenosti među nogama. Ležao sam i kao čitao novine, a ustvari sam je krišom gledao kako pliva. Krenula je da izađe i dalje sam je krišom gledao. Bila je u vodi do kolena, sada se videla divna izbrijana pičkica bio sam zadivljen tim izgledom, sada to više u mojim očima nije bila Maja moja ćerka, već prelepa žena. Ipak sam uspeo da nateram razum da me vrati u normalu. Okrenuo sam se i legao na stomak. Izašla je iz vode i morkim rukama prešla preko mojih leđa i rekla voda je super, trebao bi se okupati.
Rekao sam kasnije ću, sad ću malo da dremam na ovom suncu.
Legla je na leđa, ja sam se pravio da žmurim ali sam kroz skoro zatvorene oči gledao nju. Odjednom je ustala i okrenula ležaljku nakoso u odnosu na mene tako da su joj stopala bila okrenuta prema meni. Legla je, prebacila je šešir preko lica i sunčala se. Nakon izvesnog vremena je malo raširila noge tako da sam bolje mogao da vidim prorez između njenih nogu. Moj kurac je bio na granici pucanja, samo razum je sprečavao da skočim i ne počnem da je jebem. Nakon izvesnog vremena raširila je noge skroz tako da sam sada video celu predivnu pičkicu, činilo mi se već pomalo vlažnu. U jednom momentu mi se učinilo da ona zna da gledam. Okrenuo sam glavu na drugu stranu i pravio se da spavam.

Posle izvesnog vremena čuo sam je kao kaže tata što ne skineš te kupaće što se stidiš. Rekao sam ne mogu ovako mi je lepše. Nije istina rekla je, hajde. Bilo me je sramota jer bi videla koliko je moje uzbuđenje. Rekao sam ma pusti me, neću- moraš, rekla je. Dobro, rekao sam kad budeš otišla na plivanje skinuću ih. Dobro idem odmah, rekla je i otrčala u vodu.
Nisam imao izbora skinuo sam ih i moj je kurac kao mač izleteo napolje. Brzo sam legao na ležaljku na stomak kako bih sakrio svoj nabrekli kurac, jer bi ona znala da sam se napalio na nju. Izašla je iz vode i rekla sad ću da te rashladim i naslonila grudi na moja leđa a jednom rukom je vlažila moj struk. U pojedinim momentima joj je ruka otišla i dalje i vlažila gornji deo moje guze. Ustala je i rekla mogao bi da me namažeš da ne izgorim, rekao sam joj lezi na stomak i za minut ću.
Legla je okrenuta licem prema moru, prišao sam joj sa druge strane i klekao i počeo da joj mažem kremu po leđima, ramenima, mirno je ležala, rekla je hajde malo noge, namazao sam joj listove i deo butina. Kada sam hteo da ustanem i krenem rekla je: -A guza hoćeš da mi izgori. Prišao sam, nisam imao izbora lagano i bojažljivo sam počeo da mažem guzu, počeo sam lagano, mirno je ležala, onda sam počeo malo jače počela je da se meškolji i lagano raširila noge, bio sam sav u bunilu. Raširila je noge još više i rekla namaži mi malo butine iznutra ja ću se namazati posle sama sa prednje strane. Sada već kao u transu mazao sam joj butine sa unutrašnje strane pazeći da ne odem previsoko. Rekla je slobodno tata maži, čega se plašiš. Sada sam mazao slobodnije, mada mi je ruka nekoliko puta dodirnula njenu pičkicu, nije se bunila, samo se kad bih je dodirnuo samo na kratko stisla.
Završio sam i brzo lego na ležaljku, naravno stomakom na dole. Hoćeš da ja tebe namažem pitala je, možeš rekao sam.
Prišla mi je i pocela da me maže prvo ramena, vrat, leđa, počela je da maže guzu, radila je to jakim pokretima, namazala mi je noge i rekla raširi malo noge da ti namažem butine, srećom kurac mi je bio ispod stomaka nije ga mogla videti. Raširio sam noge počela ih je mazati, između nogu su ostala i sad su virela moja jaja, ništa nije pitala sipala je kremu na ruke i namazala i njih, kad sam osetio njenu ruku na njima imao sam utisak da su upala u žeravicu. Dobro je rekao sam.
Hoćeš na kupanje pitala je, ne rekao sam idi ti, kasnije ću. Otišla je dok je hodala ka moru činilo mi se da je razočarana, zašto ne znam. Brzo je izašla iz vode legla, pokrila lice šeširom i ćutala. Posle izvesnog vremena učinilo mi se po njenom disanju da spava. Rešio sam da odem u vodu i rashladim se i vratim u realnost. Ustao sam krac mi je i dalje bio dignut. Ušao sam u vodu do grudi, bila je malo hladnija za moj ukus ali mi je prijala. Još uvek sam bio kao u nekom transu i gotovo vrisnuo kada mi je iznenada obavila ruke oko vrata i skočila na moja leđa i rekla: Napokon sam te uhvatila.
Osetio sam njene grudi na leđima i vrelu pičkicu na mom struku. Mahinalno sam sam postavio ruke iza leđa i uhvatio je obema za guzu, jedan moj prst je dodirivao njen šupčić, hteo sam da ga sklonim ali nisam, nije se bunila, samo se smejala. Baš sam te uplašila, zar ne, rekla je. Bio sam u šoku ali i jako uzbuđen, pomerio sam samo malo moj prst i pomilovao joj šupčić.

Spustila je ruke i sišla sa leđa, naljutila se pomislio sam. Zaronila je i izronila ispred mene, bio sam siguran da je ispod vode videla moj dignuti kurac. Ustala je, prišla mi i zagrlila me je, a ja sam stajao kao skamenjen, moj dignuti kurac je dodirivao njen stomak. Pribila se uz mene, sada ga je osećala na stomaku svom dužinom i čvrstinom. Sago sam se, uhvatio je za guzu i podigao, moj kurac je skliznuo i ona je bukvalno pickom i guzom sedela na njemu. Gledali smo se ćutke, vreme kao da je stalo, došli smo do granice koju ako pređemo nećemo više moći stati. Stavila je glavu na moje rame, šta ćemo sad pitao sam. Ništa iznesi me na obalu, rekla je. Izneo sam je na obalu i spustio na ležaljku. Ležala je savijenih kolena i raširenih nogu okrenuta prema meni. Gledali smo se dok vreme i mesto kao da više nisu postojali. Oboje smo ćutali, moj pogled je bio uprt u njenu pičkicu koja je bila već tako vlažna da je curela, a bradavice male i ukrućene.
Šta ćemo sad, ponovio sam. Ništa, rekla je, ono što sam oduvek želela, hoću da me jebeš. Mogu sve Majo ali ne to, rekao sam. Zatim sam joj prišao lagano i liznuo prvo jednu pa drugu bradavicu. Čuo se njen uzdah, uzeo sam je u usta i nežno sisao dok se njeno mlado telo uvijalo u strasti. Nežno sam joj počeo da grickam bradavice. Osetio sam njenu ruku koja hvata moj kurac i počinje da ga drka. Jezikom sam prelazio lagano preko njenog stomaka i stigao do najlepšeg izvora nektara. Počeo sam da joj ližem pičkicu, lagano jezikom pronašao njen klitoris i počeo da ližem i sisam. Nisam ni bio svesan njenih krikova kojim je odzvanjala cela uvalica.
Jebi me tata molim te, govorila je. Ne Majo samo to ne. Ustala je, uzela je moj kurac i počela da sisa, radila je to malo nevešto ali mi je prijalo. Lagano sam počeo da je jebem u usta. Ponovo je legla i rekla molećivim glasom: Jebi me, molim te. Prišao sam njenim raširenim nogama pogledao tu predivnu, toplu vlažnu pičku, nisam mogao da odolim prislonio sam glavić na njen ulaz i lagano i nežno ušao u nju, za trenutak se stegla i rekla JOJ i nastavili smo da se jebemo prvo lagano pa sve jače i jače pribijala se uz mene i nabijala na moj veliki kurac.
Jebali smo se ne znam ni ja koliko dugo, čuo sam njene krike zadovoljstva i bio sam pri kraju, hteo sam da se izvučem i svršim napolju. Rekla je ne, pijem pilule, bila sam spremna za ovo. Punio sam utrobu moje ćerke sada već moje jebačice.
Svršio sam i izvukao ga. Video sam tragove krvi kako cure iz nje. Pitao sam je da je mozda nisam povredio, a dobio sam odgovor da sam joj prvi i da se cuvala za mene…
Dani koje smo proveli na moru, a produžili smo još nedelju dana, navodno zbog kvara auta i čekanja delova, proveli smo u eksperimentisanju i gomili perverzija, ali o tome drugi put.
Na kraju letovanja mi je samo rekla sledeće godine moraš povesti Miu, moju mlađu ćerku, sa sobom na more. Ja neću moći sa tobom, ali ću te od sad redovno posećivati u stanu….

Oceni
[Total: 7 Average: 4.1]
Starija teta

Imao sam nepunih devetnaest i bio sam momak,kada je usetala u moj zivot. Bila je starija teta skoro dvadeset i pet godina od mene imala je oko 45godina, ali me je privlacila vise nego bilo

Od mobinga do grupnjaka

Sedeo je spuštenog pogleda, nesvestan sitacije,u kojoj se svi prisutni nalaze. Njegova žena koja blista, još je lepša sa pobedničkim izrazom na licu I nagore povučenu ultra mini suknju, začudi sebe šta je primetio. A

Napuniću te

O svemu sam pričao sa ženom. Rekla je da njih dvoje imaju sjajan sex, da ona ništa ne bi menjala, ali da je on poželeo da ih neko posmatra i ona jednostavno ne može da