Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kurac koji dovodi do ludila

Zovem se Ana. Imam 39 godina i doista sam mislila da o seksu znam sve , ali moj me suprug Denis po tko zna koji put jako iznenadio. U braku smo 10 godina i sve je, pa i seks, funkcioniralo savršeno. Bar sam ja tako mislila, pa me jedna njegova glasno izrečena misao dobrano uzdrmala.
Priznao mi je da često mašta o seksu u troje, ali to nije bilo sve. Na moj prvotni šok, pomislila sam da je našoj sreći došao kraj i da me se zasitio, te da želi neku drugu ženu. No kako ga beskrajno volim odlučila sam igrati njegovu igru ,pa kud puklo da puklo.

Nakon par dana razmišljanja rekla sam da pristajem. Pitala sam da li ima neku određenu ženu na koju je mislio ili je tek treba naći. Rekao mi je da ima novog kolegu na poslu i da su pričali o svemu i svačemu te došli do spoznaje da ih obojicu jako uzbuđuje seks u troje. Mojoj nevjerici nije bilo kraja kad sam skužila da njegovu maštu ne budi neka druga žena nego zapravo ja kao centar zbivanja. Odmah me obuzela neka neobuzdana strast od same pomisli na seks s meni nepoznatim muškarcem, ali uz puno povjerenje u izbor moga nesebičnog muža.Vrlo brzo uspjeli smo sve dogovoriti i zakazati susret već slijedećeg vikenda.

Osvanuo je i taj dan koji smo svi s nestrpljenjem čekali. Dan sam provela u sređivanju stana i pripremi večere za nas troje. U napetom iščekivanju činilo se da danu nema kraja.
Napokon oko 8 sati navečer Petar je pozvonio na naša vrata i preda mnom se pojavio vrlo zgodan muškarac. Bio je ne samo zgodan, nego i vrlo komunikativan, te nadasve duhovit. To je svakako pomoglo da naše upoznavanje i opuštanje pred ono što smo svi napeto iščekivali bude svima ugodno. U neka doba večeri suprug nas je pozvao da krenemo u naše blude odaje. Rekao mi je da se sredim i da ih čekam u postelji. Tako sam i uradila.

Ubrzo su se oba pojavila na vratima sobe potpuno goli. Uz prigušenu rasvjetu jako sam dobro vidjela njihove nabrekle kurce. Priznajem, pažnju mi je odmah privukao Petrov kurac koji je bio nešto veći od muževog , ali ipak i znatno širi. Obuzela me adrenalinska oluja od silnog uzbuđenja od onog što mi se sprema. Legli su pored mene i nježno me dirali po cijelom tijelu. Njihove ruke bile su doslovno svugdje po meni i ta nepredvidivost njihovog istraživanja beskrajno me uzbudila. Bila sam spremna na sve. Baš sve.

Tada je suprug gurnuo Petrovu glavu prema mojoj mačkici, a njemu nije trebalo crtat što to znači. Raširila sam noge i osjetila njego vreli jezik kako plazi po mojoj mačkici. Tada sam po prvi put dodirnula Petra uhvativši ga za kosu i gurala sam ga tamo gdje mi je njegov jezik pružao najviše. Klitoris mi je ubrzo bio tvrd kao kamen od silnog uzbuđenja. Suprug me tada prekoračio i ponudio mi svoj kurac. Nježno sam ga uzela u usta i grickala zubima. To ga je silno uzbuđivalo. Ritam kojim sam mu pušila zapravo je diktirao Petar. Sa svakom pokretom Petrovog jezika, Denisov kurac je ulazio sve dublje u moja usta.

Bio mu je velik i tvrd kao nikad do tada. Očito je bio strašno uzbuđen. Nakon par minuta Denis je izvukao svoj kurac iz mojih usta i legao pored mene. Tražio je da legnem leđima na njega. Učinila sam što je tražio od mene. Uvijek me je vodio u seksu i imao jako dobar osjećaj za tajming kada što treba i kako. Njegov kurac utisnuo se u moje guzove. Petar mi je klečeći prišao i njegov je ogromni kurac bio točno ispred moje mačkice. Imala sam osjećaj da mu je potpuno predana i otvorena. Kliznuo je u mene nježnim pokretima i ubrzo me ispunio kao nikada prije. Denisove ruke bile su na mojim grudima, a njegov jezik na mom uhu. Nježno mi je šaptao na uho. Tražio je moju potvrdu da li mi je dobro i ugodno. Tražio je od mene da im se potpuno predam. I jesam.

Petrov se kurac pravilnim ritmom zabijao u mene dovodeći me do ludila. Njegov ogromni glavić sezao je duboko u mene, a njegov ritam bio je sve brži. Željela sam da ovo potraje vječno. I trajalo je. Petar je imao savršen osjećaj za ritam. Znao je kada treba usporiti i uzeti zraka. Nisam mogla vjerovati da mi se događa nešto tako dobro.
Denisov kurac među mojim guzovima garantirao je još puno dobre jebačine. Došao je i njegov trenutak. Petar je izvukao svoj prekrasni penis iz mene i bila sam spremna na novi izazov. Kleknula sam i blago raširenih nogu ponudila se svom Denisu. Znala sam da to željno čeka. Ušao je u moju već dobro razrađenu pičku. Ona je sad već malo bludno i razvratno čudovište.

Pohotno ga je primila u sebe željna daljnjih uzbuđenja. Istovremeno Petar mi je nudio svoj kurac. Njegov ogromni glavić ispunio mi je usta. Lagano sam mu ga sisala održavajući njegovu fantastičnu erekciju. Taj će vrag još imati posla sa mnom , promislila sam. Denis je bio van sebe od uzbuđenja. Pred sobom je imao svoju omiljenu pozu, a istovremeno je promatrao kako Petrov veliki kurac ispunjava moja usta. Ritam mu je bivao sve brži. Svoju sam pažnju tada usmjerila njemu. Gurala sam mu guzu, a on je sve brže i snažnije prodirao u mene. Bila sam van sebe kada me oblila njegova vrela sperma, no mome ludilu tu nije bio kraj. Gurnula sam Petra na leđa i hitro se nasadila na njegov kurac. Njihala sam bokovima u brzom ritmu, a njegov je penis dopirao duboko u mene. Bio mu je tvrd poput kamena, a širok do bola. Savršeno me ispunjavao. Trljala sam svoj klitoris o njegovu pubičnu kost. Njegove su oči govorile više od tisuću riječi.

Uživao je u svakom mom pokretu. Vrhunac se približavao poput valova na moru. Konačno jedan je bio toliki da nas je oboje u trenu prekrio.Nisam mogla prikriti svoje jecanje dok sam svršavala, a njegova vrela sperma zapljuskivala moju mačkicu.Bio je to najljepši seks mog života. Uživala sam u slatkom okruženju mojih jebača. I tome nije bilo kraja. Vikendi su dobili posve novi smisao.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Dok ne kažem dosta!

Dolazak iz maloga grada na studije u velegrad velika je promena. Dok gledas lepote velegrada, guzvu, masu ljudi, opet osecas otudjenost i razdvojenost od tih istih ljudi. Odlazak na vikend u rodni grad se uvek

Svadba

Nikada nisam voleo svadbe, narocito one rođacke. Tada tetke i strine i sva ona mnogobrojna rodbina prilaze i štipkaju obraze i benave se kao da sam još uvek osnovac.– Vidi ga molim te, kao šecer,

Uživam kada sam drolja

Imam 27 godina, visoka 175cm, plavu, dugu ravnu kosu-periku, zgodne noge i veliko sočno dupe-tako mi bar kažu ;). Ovo ko sam i šta sam traje otprilike nekih 10-ak godina, jer jednostavno to sam ja