Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Komčinica Vera

Bilo je letnje vreme, jul. Ja sam kao i svakog leta ustajao kasno jer nisam imao baš nekih obaveza preko leta pa tako ni tog dana. Imao sam tada 21. godinu i bio prilično napaljen na gotovo svaku koju sam video. No imao sam i jednu tajnu želju, da kresnem matorku Veru koja je živela sama kao moja prva komšinica. Pošto sam kasnije ustao išao sam se istuširati ali nisam znao da su vrata od kuće otključana, pa sam ne sluteći ništa otišao da se istuširam. Kada sam završio izašao sam iz kupatila sasvim go, usledio je susret s predmetom mojih maštanja komšinicom Verom u mom dnevnom boravku.

Ona je ušla u kuću dok sam se ja tuširao pa nisam mogao znati da je unutra. Kad sam je ugledao sav sam se prepao i svoj alat prekrio dlanovima , inače mi je 15 i po cm sasvim pristojan. Na moje veliko zaprepašćenje ona se nasmijala kao neka kurva i bez oklevanja mi rekla da se ne stidim i da je u životu videla mnoge gole muškarce.Ja joj nisam ništa odgovorio samo sam se zacrveneo.

Nakon par trenutaka smogao sam snage progovoriti. Rekao sam da mi je neprijatno jer sam mislio da sam sam u kući i da nism nikoga očekivao. Ona se smeuljila kao da sam ispričao neki vic. Bila je lepa čvrste građe sa velkim sikama,imala je crnu kosu i lepo lice iako je imala tada 47 godina. Rekla mi je da bi mogli da popijemo kafu jer je srela moju kevu na ulici a ova joj je rekla da se vraća kasno, a ja da spavam. Iako nevešt u kuvanju kafe, ipak sam je skuvao pošto sam se obukao.

Doneo sam kafu u dnevnu sobu, a ona mi reče da se nisam morao oblačiti i da sam baš lep kad sam go. Progutao sam knedlu. Reče mi hajde da malo sedneš do mene da ne pričamo na daljinu.Ali kako sam bio napaljen, noseći šolju s kafom polio sam se po majici i pantalonama. Ona se ponovno nasmeje i kaže sedi. Ja sam seo i ona me počne svlačiti prvo gornji deo pa mi počne otkopčavati pantalone. Sasvim sam se opustio i počeh je maziti po grudima. Bile su ukrućene i nabrekle!
Kad smo se našli goli ona je sela na moj kurac i počela se tromo nabijati na njega,a  ja sam predložio da promenimo pozu što je ona i prihvatila. Jebao sam je u sve rupe nabijao ga do kraja bez kurtona. Stenjala je i  odjedamput je prestala . Znao sam da je svršila. Rela mi je da već dugo nije bila jebana i da sam joj skinuo paukovinu s pičke i šupka. Pošto ja još nisam svršio ponudila mi se je da mi ga popuši, baš kako mi je pričao moj drug Stevo počeo sam da urlam ich komme, ich komme ja ja ja… i svršio sam joj u usta a ona je samo gutala osetio sam da bi mogla celo bure da proguta ta pohotnica, moja komšinica Vera. Jebali smo se još mnogo puta u njenoj kući bez obzira na vremenske prilike a posebno je volela grmljavinu i ječačinu uz glasnu narodnu muziku. Ja sam bio njen rob a ona moja robinja. Jebala se ko prava vučica.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Gazdarica,Milfarica…

Zovem se Nenad iz BG-a sam imam 24 god. ne idem na fakultet, radnicka klasa jbg. Visok sam 178cm,86kg celav pomalo opasnog izgleda(tako kazu)kurac nista posebno 17cm al’ podebeo dobar komad. Menjao sam par poslova

Jebite me kao poslednju drolju

Dugo sam mastao o tome da jebem svoju zenu u trojku sa jos jednim tipom.Zena mi je dosta dobro izgledala,mozda je bila malo niza ali je imala dobre sise jos bolju guzu ali sto je

Milena

Imam 31 godinu. Dve godina sam oženjen. Živimo u Beogradu, imamo dete, moj posao ne dozvoljava mi previse slobodnog vremena. No, u poslednje vreme, kad god mogu, trknem do roditelja. Lani su odselili iz grada,