Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kao u 50 nijansi sive

Čini mi se da nikada nisam lakše dogovorio seks. Sve je bilo na blic. Bilo je kao u 50 nijansi sive. Ja sam bio taj kome je ona sve ugađala. Čuli smo se ujutru. Rekla je da ide na faks pa onda sa drugaricama u šoping.

– Tvoj prvi zadatak je da obučes što kraću suknjicu danas gde god da ideš, ali gaće ne smeš oblačiti ispod. Želim da se tako slikaš na javnim mestima i šaljes mi te slike.
– Daj bre, kako ću tako da idem skoro gola po gradu, primetiće neko.
– Ne interesuje me to kučko. Uradi šta sam ti rekao inačeću te žestoko kazniti.

Tako je i uradila. Stizale su mi slike nje kako lagano zadiže suknju na ulici, tako da se vidi obrijana pičkica, pa onda se guzi isto tako, a u isto vreme pazi da je neko ne vidi dok to radi. Onda mi je stigla slika na kojoj sedi na wc šolji u nekom kafiću i nabija prste u pičku. Nisam joj rekao da sme to da radi, ali bilo je više nego očigledno da je jako pali sve ovo i nije mogla da se obuzda. Sve u svemu, nije poslušala moja naređenja i morao sam da je kaznim. Pozvao sam je telefonom.

Bez dozvole nema zadovoljstva

– Šta radiš to kurvo? Jesam li ti dozvolio da maziš pičku i guraš prst u nju? Je li droljetino? Pričaj…

– Pa nisi mi dozvolio, ali mnogo sam napaljena, znaš koliko sam vlažna, ne mogu više.
– Ni reč više da nisam čuo. Idi kući odmah, i pozovi jednu od drugarica da krene sa tobom. Hoću da je teraš da ti ona udara 10 jakih šamara po dupetu, da ti guzovi pocrvene. Slikaj ih i pošalji mi. I da znaš da je ovo jako blaga kazna, a sledeći put kad budeš uradila nešto na svoju ruku, biće mnogo, mnogo bolnije i žešće.

Nezaboravno iskustvo za mene… divljali smo kao nikad

Kako je objasnila drugarici da je udara po dupetu ne znam, uglavnom mi je stigla slika crvenog dupetu sa tragovima prstiju na koži, uz poruku “ti si lud, ali mi se jako sviđa sve ovo”.

Bilo je vreme da joj uradim nešto konkretno pošto je ispunjavala sve moje želje i naređenja bez pogovora. Pozvao sam je da dođe kod mene kada padne noć. Moja soba u podrumu u kojoj držim sve te igračke i sprave je bila spremna za nju. Došla je oko 9h uveče. Na ulazu sam joj odmah stavio lisice na ruke i povez preko očiju.

– Sada te vodim u moj kutak za uživanje. Radiću ti stvari koje nikad nisi probala, i jedino pravilo koje moraš da poštuje je da, šta god da ti uradim, ne smeš izgovoriti ni jednu reč. Da li ti je to jasno?

– Da

Kutak za uživanje

Sišli smo niz stepenice, a onda nastavili da hodamo prema toj sobi dugim hodnikom. Rekao sam joj da lagano hoda ispred mene i kada dođe do vrata rečiću joj da stane. Tako je i uradila. Hodala je lagano. Nisam skretao pogleda sa njene savršene okrugle, malo veće guze, obučene u kratak tesan, šorčić bele boje koji je ocrtavao tange.

Gore je imala košulju isto tako bele boje, ali kratku, svezanu iznad stomaka, koji je bio potpuno go, sa pirsingom u pupku. Dubok dekolte, velike sise i podignute. Njen taman ten je u tom mraku sa vrlo malo svetlosti izgledao još jebozovnije. Duge preplanule gole noge sa visokim štiklama naterale su me da joj udarim šamar po dupetu, ne baš jako ali taman toliko da ispusti blagi jauk iz usta.

Ušli smo unutra. Stajala je i ćutala na sred sobe. Sa plafona je visio konopac kojim sam joj zakačio ruke, već vezane lisicama i lagano ih dizao u vis, zatežući konopac sve dok ruke nisu bile toliko visoko podignute i vezane da je, i ako je u jako visokim štiklama, jedva na prstima dohvatala patos. Prišao sam joj, osećao sam kako lagano drhti, bila je jako jako uzbuđena, i možda malo uplašena… Uhvatio sam je jednom rukom za kosu a drugom oko vrata, blago je stežući, jezikom sam joj prešao preko usana:
– Ti si mala prljava kurvica…

Štipaljke za bradavice

Rekao sam joj to i počeo da je ljubim divljački pohotno… Sisao sam joj jezik, grizao usne i bradu dok je ona stajala i dahtala tako vezana. Jednim naglim pokretom sam joj pokidao dugmiće na košulji a onda sam joj i brus isekao između sisa.

 Prestao sam da je ljubim. Stajala je tako zadihana dok joj se sa usta cedile bale na sise.

– Droljetino jedna – rekao sam i udario joj šamar po sisama.

Zatim sam uzeo štipaljke sastavljene metalnim lancem i stavio joj na bradavice, dahtala je jako i blago jauknula oba puta kada sam joj zakačio štipaljku na bradavice.

Skinuo sam joj šorčić i tange. Ostala je samo u štiklama i rastrganoj košulji. Bilo je vreme da pored štipaljki ubacimo još neku igračku u igru. Uzeo sam bič. Lagano sam je udarao po sisetinama, jauknula je blago. Počeo sam sve jače da udaram a onda naglo prestao, skinuo joj štipaljke sa bradavica, uzeo par kockica leđa i masirao joj bradavice… Kao da je u tom trenutku osetila neko olakšanje. Rukom sam joj prešao preko pičke. Uh koliko je bila vlažna.

– Raširi noge fukso!

Bič

Jedva je stajala, jer je jedva prstima dohvatala patos al je ipak uspela da raširi noge tako. Uzeo sam opet bič i lagano je udarao po unutrašnjoj strani butina. Kružio sam oko nje, udarao je po guzi, nogama lagano, a onda je iznenada udarim jako po pici. Nastavio sam u tom ritmu da je udaram bičem sve dok joj butine nisu postale mokre od sokova iz pičkice koja se cedila jako. A onda opet uzeo led i masirao joj vreli klitoris njime.

Kliknuo sam ispred nje i počeo da joj ližem picu lagano. Uvijala se i dahtala kao luda. Prešao sam iza nje. Lagano se naguzila, izbacujući guzu prema meni koliko god je mogla u tom položaju. Raširio sam joj guzove. Uh kako lepa mali ružičasti čmar je imala. Odmah sam počeo da ga obrađujem jezikom. Gurao sam joj prst u dupe, pa jezik, naizmenično. Rupica joj se širila i sužavala. Uzeo sam mali plug i stavio joj ga u dupe. Ustao sam i počeo da je ljubim dok sam joj rukom trljao pičku jako, jako brzo. Dahtala je otvorenih usta a ja sam joj pljunuo par puta u usta.

Bilo je vreme da pređemo u drugu fazu igranja.

Skinuo sam se. Kurac mi je već uveliko bio dignut i tvrd. Odvezao sam joj ruke i skinuo povez sa očiju. Onako sva ubalavljena, sa razmazanom šminkom po licu i plugom u dupetu, jedva je stajala ali nije skidala pogleda sa moje nabrekle kite. Drkam ga lagano ispred nje smeškajući se.

– Hajde klekni sada govno jedno malo kurvinjsko. Ti bi ga pušila sada, znam to, ali ne može, ne zaslužujes to.

Čim sam joj to rekao uhvatio sam je za kosu i udario joj par laganih šamara dok je klečala ispred mene. Pljunuo sam joj u usta i naglo, brutalno sam joj nabio ceo kurac u usta. Progutala je svih 19cm kurčine, krkljala i balavila nemoćno sve dok ga nisam izvadio, pustio je da dođe do daha a onda opet isto. Jebao sam je divljački u usta čupajući je za kosu. Balavila je na sve strane.

Spremna za razvaljivanje

Onda sam je podigao sa poda, i naguzio je preko stola. Pička joj je bila spremna za razvaljivanje, sva mokra i vrela. Ušao sam u nju od pozadi naglo, žestoko divljački. Jauknula je jako kada ga je osetila celog. Tucao sam je žestoko šamarajući joj guzove, širio sam joj dupe rukama a plug je poigravao u njenom čmaru dok sam žestoko prodirao u njenu pičku. Izvadio sam ga, okrenuo je, podigao na sto i raširio noge, nastavio sam da je karam zverski štipajući joj bradavice i stežući joj sisetine ogromne. Ubijala se i dahtala kao luda, uživala je. Pljuvao sam joj u usta i lupao lagane šamare.

– Uhhh kurvetino moja, kako si dobra… nisi svesna šta te sve čeka sa mnom.

Promenili smo pozu. Rekao sam joj da me zajaše dok ja ležim na podu. Navijala se na kurac žestoko.

Kako je dobro mešala i nasedala dok sam joj ja rukama širio guzove i gurao i vadio plug u čmar. Gurnuo sam je sa mene, pala je pored mene a ja sam ustao, uhvatio je za kosu podigao do kurca i svršio joj u usta jako. Nikada tako nisam svršio. Mlazevi sperme su šikljali po njenom licu, kosi, ustima, spuštali se niz njeno telo. Gutala je kao luda.
Iscrpljeni smo bili oboje. Očistila se i obukla šorčić a košulju je onako poderanu nekako svezala da posluži dok ode kući. Odvezao sam je kući. Sve vreme je ćutala, baš kako sam joj rekao. Kada sam stao ispred njene kuće rekao sam joj da može da priča.

– Bila si dobra večeras, jako sam uživao.
– Ovo je bilo… nemam reči, pokidao si me!
– Jel ti se svidelo?
– Još uvek ne mogu da se osvestim od utisaka. Šta si mi sve radio… Ali da, uživala sam.
– Tek ćeš uživati, ovo je samo početak… Ajde beži sada, javiću ti se.

Izašla je iz kola, jedva je hodala do kuće…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Grubo

Oduvek sam bila povucena devojka. Nisam imala mnogo drugarica, drugove tek nikako. Sa par devojaka sam se druzila, ali to se svodilo na cisto opste teme, kakvo je vreme, malo o shoppingu i to je

Opasno

Bila sam sa verenikom na egzoticnom putovanju, kao poklon za veridbu… Jos dok smo planirali put u glavi mi se vrzmala misao na kojim mestima i kako cemo imati sex,jer obadvoje smo veoma nezasiti u

Sex sa nepoznatom

Završio sam srednju školu i sa navršenih 20 godina jedva dočekao toplo leto, druženje, izlaženje i svakodnevno spavanje do podne. Sve to se završilo pre nego što je i počelo. U stvari mogao sam se