Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kako smo počeli…

– Pa ne znam baš… – odgovorila je na moje pitanje želi li ozbiljniju vezu sa mnom.

– Pa kako ne znaš? – uzvratio sam.

– Pa, jednostavno nisam sigurna. Stalo mi je do tebe i želim biti s tobom, ali isto tako imam osječaj da sam premlada za nešto ozbiljno, ma neznam, ti si mi tek treći s kojim sam spavala, a ja bi htjela još… – odgovorila je.

‘koji kurac!!!?’ – pomislim u sebi, viđamo se 3 mjeseca i ona meni sad kad sam mislio da je to to govori kako se želi ići jebati sa nekim likovima, da želi ući u vezu seksualno iskusna! ‘A pa pružit ću ti ja to iskustvo kurvo mala’ – samo što ne izgovorim naglas.

– U redu, to je tvoja volja, nadam se da ćemo ostat u kontaktu. – odgovorim joj.

– Ajme nemoj me krivo shvatit. Ne želim prekinuti s tobom, ne želim nam zatvoriti vrata, sviđaš mi se i stalo mi je do tebe, ali sad jednostavno bi željela ako dođem u priliku, što ne znaći da ću doći, probati i s drugima. – kaže.

– Što znaći da mogu i ja probati s drugim curama ako dođem u priliku što naravno ne znaći da ću doći. – uzvratio sam.

– A pa može, zašto ne? Ne mogu biti licemjerna…– rekla je.

– Dobro, ostavit ćemo ovaj razgovor za sutra, za večeru. Sad žurim, moram na teren. – rekao sam i otišao.

Imao sam nekih problema u firmi te sam morao otići. Problemi na terenu i sad mi ova droljica govori kako se želi jebat s nekim sa strane. Ma u pičku materinu sve…

Navečer sam došao u stan, jebeno iscrpljen. Nisam palio svjetlo, televizija je ostala upaljena. Valjda sam ju zaboravio ugasiti. Zavalio sam se na kauč i prazno buljio u nj. U glavi mi je bila ona. Zamišljao sam ju s drugim tipom, da ju ljubi, grli, mazi, da ju jebe. Da ju uzme u misionarskom položaju i žestoko se nabija u nju, dok ona stenje i nokte zabija u njegova leđa kao što ih zabija u moja, da ga svojim nogama obuhvati oko struka i na kraju da ga poljubi, da mu da onaj vlažni poljubac kakav samo ona zna dati…

Prenuo sam se, te shvatio da mi je kurac napet ka puška, jebeno tvrd. Neznam jeli ikad bija tako tvrđi i balaviji. Stezao me u trapericama, te sam ga pustio na slobodu. Moj 21 centimetar je bio pretvrd, kožica koja služi kao kapica mom glaviću napeta do kraja, a glavić crven i balav. Uzeo sam ga za korjen i počeo drkat dok sam ju zamišljao s drugim tipom. Scena gdje se oni jebu dok ja sa strane gledam me napaljivala kao ništa do sad, ili sam barem tako mislio dok iz neznam kojeg razloga nisam pomislio na dva lika koja ju ševe. Eee tada sam eksplodirao. Sperma je štrcala kao luda. Trapaerice i majica su bili skroz isprskani. Nastavio sam i dalje drkati, nisam stajao, bio sam u transu te sam opet švršio i do kraja unakazio majicu i traperice.

Trebalo mi je vremena da dođem k sebi nakon ona dva intezivna orgazma. Pa ako će se jebati s drugima, onda će se jebati s onima koje joj ja nađem. Znam plan, a sutra na večeri ću joj ga otkriti.

Navečer sam stigao ranije s posla, spremio se i krenuo po nju. Bilo je oko 8, kraj petog mjeseca, već je postajalo vruće. Izišla je iz stana u bijelim trapericama i crnoj svilenkastoj košuljici bez rukava, s crnom torbicom. Hodala je prema meni u seksi crnim štiklicama, smiješila se dok je rukom promrsila svoje smeđe ricaste vlasti. Sjeli smo u auto te krenuli prema restoranu.

Nakon što smo naručili, odmah sam prešao na stvar i započeo razgovor.

– Znaš, mnogo sam razmišlajo o onom što si rekla, da želiš još seksualnog iskustva. Slažem se i želim ti to omogućiti! – rekao sam joj izravno, bez imalo zadrške.

– Molim!? – bila je vidno iznenađena – Omogućiti? Kako? Ne razumijem?- pitala je zbunjena.

– Pa rekla si da se želiš ševiti s drugima, ali i da želiš biti sa mnom. Ako već to moram trpjeti, onda ću ti ja naći nekoga ili ćemo ih skupa naći. – odgovorio sam.

Šutila je neko vrijeme, totalno zbunjena. Vjerojatno nije ovo očekivala. Otpila je gutalj vina, namjestila naočale i izustila ‘Dobro.’

– Dobro? – upitah.

– Pa da, želim više seksualnog iskustva, ali ne želim više ljubavnog iskustva. Mislim ako si mi spreman ovo ustupiti onda stvarno nemam rijeći. Ljubav želim s tobom, ali ipak želim i još avantura… I mislim da je najpoštenije da skupa odaberemo partnere. Isto tako ako ti želiš jebati koju curu sa strane možemo i nju skupa odabrati. – rekla je pomalo nesigurno.

– Drago mi je da smo se razumijeli – kažem.

Konobar je donio jelo, te smo tokom večere pričali o detaljima i željama.

U moj stan smo stigli oko oko 10 i pol.

– Sjedi na kauč! Želim ti pušiti!- zapovijedila je, a ja sam je naravno poslušao.

Otkopčao sam traperice i sjeo, a ona je kleknula ispred mene te ih svukla do koljena, a zatim dlanom prešla preko izbočine u mojim boksericama. Svukla je i njih te ga je onako polukručenoh uzela u ruku i poljubila. Počela ga je polako drkati dok me je gledala u oči, a zatim ga je stavila u usta. Sad već dignut i tvrd, u punoj erekciji nalazio se u njenim ustima, ili barem većina od mojih skromnih 22 centimetara. Dok ga pušila, te pokušavala strpati što više u usta otkopčavala je košulju, dugme po dugme, te ju je skinula i bacila sa strane. Ostala je u grudnjaku koji se također nije dugo zadržao na njoj. Kad ga je skinula na vidjelo su izašle njene male sise. Nije bila obdarena u poprsju, ali je zato imala lijepo oblikovano dupe. Primio sam ju za glavu te ju počeo žešće nabijati na kurac. Kako sam nabijao tako se čulo hroptanje, te bi povremeno zastala jer bi se zagrcnula od viška pljuvačke. Uzela ga je rukom te ga stala žestoko drkati dok joj je glavić bio u ustima. Znao sam da neću moći dugo izdržati, te sam nakon nekoliko minuta izbacio nekoliko mlazova sperme u njena usta. Progutala ih je te otišla u kupaonicu, a ja sam ostao još neko vrijeme nepomično sjediti.

Prošlo je više od 3 tjedna odkad smo pričali o njenoj ševi sa strane. Kako je već počela sezona, a s njom su stigli i prvi turisti u grad, tako sam joj predložio da jednu večer odemo u disko kada se održavaju partiji za turiste te tamo pokušamo naći nekoga. Složila se. Taj petak smo otišli u jedan lokalni disko. Moja mala droljica je odjenula ljetnu haljinicu koja je završavala malo iznad koljena, cvjetnog uzorka te obukla crvene štiklice. Kad smo ušli disko je već bio solidno popunjen te smo sjeli za jedan slobodni stol i počeli skenirati okolinu. U oko nam je upao jedan mladić koji je stajao na šanku, onako ljepuškast, možda oko metar i osamdeset i pet, lijepo građen, mišičavijeg stasa. Komentirala je kako bi možda mogla sa njim, na što sam se složio. No nakon nekoliko minuta mu se pridružio još jedan mladić, slične građe i jednako ljepuškast.

– Imaš bingo – kažem joj.

– Kako? – pogleda me upitno.

– Pa pogledaj, dvojica su. Večeras imaš sreće. – kažem joj uz osmjeh.

– Ne bi ti smetalo što su dvojica? – pita me.

– Ne, idi do njih i probaj. – kažem joj.

– Ok, ali drži mobitel na oku, obavještavat ću te. – Kaže mi i krene put njih.

Nije im direktno prišla, već je stala kraj njih na šank, hineći da pokušava narućiti nešto. Nije im trebalo dugo da primjete te su odmah pozvali konobara i naručili joj piće.

Razgovor jr počeo. Razgovarali su možda 5 minuta prije nego mi je stigla poruka. ‘Australci su’ – pisalo je u poruci. Zatim je nakon nekoliko minuta stigla i druga poruka, ‘Za akciju su, obojica’, pa maloj drolji je trebalo desetak minuta da ih obojicu otpremi u krevet. Krenuli su prema izlazu, a nakon par minuta i ja za njima. ‘idemo put stana, spremit ću ti iznenađenje’ – poslala mi je poruku. K vragu i iznenađenja pomislih, jebe mi se za njih.

Dao sam im 15-ak minuta fore prije no što dođem u stan. Otvorio sam vrata, svjetlo u hodniku i dnevnom boravku je bilo upaljeno, a iz spavaće sobe su se čuli uzdasi. Polako sam prišao vratima spavače sobe koja su bila malo odškrinuta. U polumraku su svo troje stajali na krevetu, klečali su. Ona u sendviču između njih. Jedan joj je ljubio vrat i milovao ju po struku dok se s drugim ljubila. Dok sam ih gledao kurac se sve više vlažio, a koliko je bio tvrd da i ne govorim. Odmaknuo sam se od vrata i otišao do dnevnog boravka gdje sam se skinuo gol, a zatim se opet vratio do vrata. Sada je bila okrenuta ovom drugom. Haljinica joj je bila na koljenima, jedan joj je ljubio leđa i spuštao se prema guzi dok joj se drugi igrao sa sisicama, ljubeći ih i milujuću. Povremeno bi posisao bradavicu. Otškrinuo sam polako vrata, da mogu bolje vidjeti. Primjetila je to, jer je imala direktan pogled na vrata. Smiješkala mi se dok sam kao kakav lopov stajao tamo i pokušavao biti što nečujniji dok sam navlačio svog macana.

Njih dvojica su se krenuli skidati, te sam se maknuo s vrata da me ne vide. Još nije pravi trenutak. Nakon nekoliko trenutaka provirio sam i vidio nju kako leži na leđima, jedan joj je između nogu, liže ju, a drugi čas ljubi nju, čas sisice. Moja droljica je stenjala i uživala, izvijajući kukove pod njegovim jezikom. Ušao sam u mračnu sobu, a njih dvojica su se skamenili.

– U redu je dečki, samo nastavite. – rekao sam i sjeo na stolicu.

Ovaj što joj je lizao sise je hipnotizirano počeo gledati u moj kurac. Neću lagati, to me palilo, te sam ga sve jače i jače počeo drkati, a onda sam ostao ‘paf!!!!’. Lik se ustao s kreveta, prišao mi kleknuo točno ispred mog kurca. ‘koji kurac?’ pomislih. Bio sam jebeno iznenađen i zbunjen.

– Dragi, to je to iznenađenje što sam ti rekla. On je Bi. – rekla je i slatko se nasmijala.

Klečao je i hipnotizirano gledao u moj žilavi kurac. Nisam znao što bi. Nisam nikad bio neka konzerva, ali da sam zamišljao da mi ga drugi lik puši i nisam. Znao bih drkati zajedno s frendovima u pubertetu te povremeno s nekim virtualnim frendom preko web cama, ali ovo… ovo je bilo nešto novo…

‘Ma k vragu sve!!!’ pomislim primaknem mu glavu bliže kurcu. Shvatio je to kao znak odobravanja i počeo ga lizati od korjena do glavića. Njih dvoje su sad gledali nas dvoje. Gledali su kako mi ga lik puši nekoliko minuta, a onda ga je ona počela njemu pušit. Nisam obračao toliko pozornost na nju jer me ovaj vamo dovodio do ludila. Pušio ga je bolje no ijedna ženska s kojom sam bio. Drkao bi ga dok bi mu jezik kružio po glaviću, pa bi onda skliznuo do jaja i progutao ih, pa se opet vratio do glavića i cjelog ga progutao te ga tako držao u ustima dok bi ga iz korjena drkao. Radio je to tako intezivno. Grčio sam se i stenjao, a onda taman kad sam mislio da će me orgazam strefit, da ću mu napunit usta, ustao je i pridružio se njima. Dok se ona nabijala na njegov kurac, on joj je svoh servirao u usta. Imali su alatke od možda kojih 16 do 18 centimetara, solidno obdareni. Prihvatila ga je i pušila mu dok se nabijala na frendov mu kurac. Zatim su zamjenili uloge. Nakon nekoliko minuta maknuo ju je s kurca i vratio se meni. Ustao sam sa stolice, a on je čučnuo i s takvom silinom počeo drkati i pušiti moju kurčinu. Znao sam da neću još dugo, te sam se maknuo, pridružio mojoj droljici i njenom novom frendu na krevetu. Namjestio sam ju u doggy, te joj ga zabio odzada u pičkicu, a frend se namjestio ispred nje tako da mu ga može pušiti. On mi je došao s leđa te me počeo grliti i maziti. Dok sam ju nabijao na kurac, on me mazio po trbuhu i ljubio po vratu. Frend kojem je pušila joj je svršio u usta, a ovaj što me mazio je brže bolje otpuzao do nje. Ljubio ju je i kupio ono sperme što je kapnulo iz usta na bradu. Ljubili su se dok im se sperma miješala u ustima. Taj prizor me totalno izludio te sam počeo puniti njenu pičkicu. Tresao sam se dok sam sigurno 4-5 obilnih mlazova ispalio u nju. Izvadio sam ga i legao sa strane, sav satraven, a frend s kojim se ljubila se bacio između njenih nogu pokušavajući pokupiti ono sperme što je iscurilo iz njene pičkice…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jebanje bez puno truda i novca

Odmah po završetku studija imao sam sreće da nađem posao u struci – turistička agencija iz Beograda ponudila mi je posao vodiča koji sam oberučke prihvatio. Meni je to bio posao iz snova a uz

Sama u kući

Sanja je sedela u svojoj sobi gledajuci neki dosadan film na kompjuteru,čekajuci trenutak kada će joj se prispavati…Vec je bilo pola tri a ona nije mogla da zaspi…Sutra njeni roditelji odlaze na put,a ona ostaje

Ogromna kurčina u guzi

Imam 34 godine i udata sam. Moja ćerka ima 16 godina a ja sam se udala sa 17. Moj seksualni zivot i nije tako nešto poseban. Uglavnom sve se svodi na to da me muž