Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kako sam ga primio po prvi put

Bilo je oko jedanaest sati uvece. Prebacivao sam kanale na tvu i razmisljao se koji bih film mogao da gledam, kada mi je u jednom trenutku zazvonio telefon. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti ko bi mogao da me zove tako kasno, a jos je i bio nepoznat broj. Medjutim, kao da sam imao neki predosecaj, javio sam se, i shvatio da ce mi ovaj poziv u potpunosti promeniti zivot.

Ispustio sam jedno promuklo halo? , a na drugom kraju se zacuo glas meni do tada nepoznatog muskarca. Rekao je Cao, ja sam Aco sa KZO. Jesi li mozda zainteresovan da se vidimo veceras?

Brzo sam razmislio. Kurac mi je vec poskocio u gacama, i znao sam da je to to..Veceras cu izgubiti nevinost. Odgovorio sam da sam zainteresovan, i rekao sam mu gde da me pokupi automobilom. Obukao sam jaknu i pozurio da se nadjem sa njim.

Posle desetak minuta zagledanja svakog automobila koji prodje, jedan se zaustavio tik ispred mene i odmah sam znao da je to on.. Otvorio sam vrata, usao unutra i stidljivo mu pruzio ruku. Rukovali smo se, upoznali, a on me je odmerio od glave do pete, nasmesio se, verovatno me vec zamisljajuci kako mu na kolenima pusim kasnije. Zaustavili smo se na trenutak kod trafike kako bih kupio kondome, a onda smo nastavili dalje. Vozio je kroz puste, mracne ulicice sve dok nismo zamakli iza nekog zbunja, gde nije ni bilo asfaltirano.. Tu je zaustavio kola, ugasio ih, okrenuo se ka meni i nasmesio..

Poceo je da trlja medjunozje.. Otkopcao je slic i konacno izvadio svoj kurac.. Ja sam pretrnuo od straha.. Cak mi se nije ni digao.. Nisam zeleo vise da budem tu.. Ali me je nekako privlacio taj njegov kurac.. Samo sam zeleo da ga osetim..

Primakao sam glavu ka njegovom kurcu.. I stavio ga u svoja usta.. On je rekao samo hajde da vidimo kako to pusis a ja sam poceo da ga lizem, oblizujem, ljubim, hvatao sam mu jaja desnom rukom a levom prevlacio preko kurca.. Bilo je savrseno.. A onda je rekao hajde do kraja, i uhvatio me je za glavu i gurnuo do kraja. Poceo sam da se gusim malo, pa me je pustio ali mi je prijalo. Samo sam zeleo da ga zadovoljim.

Uspravio sam se na sedistu, izuo patike, otkopcao pantalone i skinuo ih, tako da sam ostao samo u gacicama i majici, skinuo sam i gacice, a onda presao nogama preko njega, rasirio sam svoje guzove… I polako seo na njegov kurac. U tom trenutku sam osetio ogromnu bol.. Osetio sam potrebu da vristim.. Da zapomazem.. Ali se nisam dao.. Poceo sam da uzdisem.. Vikao sam Ah, ah, ah! dok sam mu poskakivao po stomaku i sve dublje se nabijao na njegov kurac.

A onda me je u jednom momentu zbacio sa sebe i naredio mi da izadjem napolje. Brzo sam obuo patike i poslusao ga, a onda me je uhvatio oko struka, bacio na haubu, udario par puta po dupetu, rasirio mi guzove, i tako jako usao u mene da sam ostao bez daha.. Nastavio je silovito da ulazi u mene, da me razbija, da mi siri cmar, pitao me je sta sam ja? Na sta sam odgovorio da sam kurva… Da me jebe….. Naravno jedva sam stigao da to kazem jer sam gubio vazduh svaki put kad bi usao u mene..

Tako dok sam lezao na haubi razvaljen razmisljao sam sta mi je trebalo ovo u zivotu.. Da me neki dasa razvaljuje u nekoj pizdi materini.. Ali iako sam se osecao beskrajno ponizeno.. I kao neka drolja.. Kurvica obicna… Ja sam bio srecan.. Bio sam ispunjen.. Shvatio sam da volim taj osecaj.. Volim da ga primam u guzu.. I potpuno sam mu se predao.. Da radi sta god hoce sa mnom… Da se izivljava koliko god zeli..

I posle desetak minuta razvaljivanja.. Kurac mu je poskocio par puta u mojoj guzi… I bilo je gotovo. Izvadio ga je, bacio kondom, i rekao mi je da udjem u kola. Poslusao sam ga, i unutra se obukao. Upalio je kola i krenuo da me odbaci nazad.

Na putu do kuce nismo puno pricali, ali smo se dogovorili da ovo nekada ponovimo…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Videla sam kako mi cerka gubi nevinost

Radim u obliznjem supermarketu. Jednog dana posto je bio praznik vratila sam se kuci ranije nego obicno. Kada sam stigla vrata stana su bila zakljucana, bilo mi cudno posto sam znala da u ovo vreme

Neslućena zadovoljstva

„Idi u sobu, poređaj igračkice blizu sebe, stavi povodac i pusti neki muzički kanal na tv-u. Ne moraju svi čuti koliko si napaljena kada ti zarijem Kurac u guzu!“, dobih naređenje svog Gospodina.Uz poslušno klimanje

Vozom do mora

Dodje napokon i taj dan da sa ženicom krenem na more, posle dužeg vremena. Dogovorili smo se da idemo vozom onako opušteno pa kad stignemo i gde stignemo. Obukli smo se lagano. Ona laganu belu