Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jednim pokretom sam ušao u nju

Mrak je polako osvajao frankfurtski aerodrom dok sam čekao u redu za ukrcavanje. Pogled mi je lutao po putnicima oko mene, kada sam zapazio nju. Bila je par metara ispred mene, visoka oko 160cm, blago popunjena, ravne, smeđe kose koja se blago spuštala niz njen vrat.

Bila je u odmerenom poslovnom kostimu i nisam mogao da ne primetim lepo izvajane noge i oblu zadnjicu koja me je privlačila. Iz lepih misli me je prenula dreka nekog deteta i njegove majke. Neki ljudi stvarno ne treba da imaju decu. Kada sam vratio pogled unapred, već je zamicala niz hodnik ka avionu.
I to je život – pomislio sam u sebi i polako se približio ka službenici koja je uz osmeh kontrolisala karte
Prošao sam osvetljenim hodnikom i stigao do vrata aviona. Prilazeći, začuo sam ženski glas koji na engleskom objašnjava da na njenom mestu sedi čovek sa rezervacijom za isto sedište. Zato volim da putujem biznis klasom – pomislio sam u sebi. Ušao sam u avion i ugledao smeđokosu kako diskutuje sa stjuardesom. Lagano sam prošao pored i seo na svoje mesto. Kako je bilo u prvom redu, slušao sam i posmatrao sve što se dešavalo. Problem je bio u tome što mesta u ekonomskoj klasi više nije bilo, a ženi se žurilo za Beograd. Primetio sam da je biznis klasa poluprazna. Ustao sam i prišao im. Ako dozvolite – obratio sam se stjuardesi na engleskom, – Doplatiću za damu kartu u biznis klasi i problem je rešen. Obe su me na trenutak pogledale začuđeno. Stjuardesa je prva reagovala i rekavši „U redu“ krenula po aparat za kartice.
Izvinite, ali ja to ne mogu da prihvatim. – pobunilo se „smeđokosa“.
Gospođo, vama se žuri za Beograd i ja sam voljan da vam pomognem. – odgovorio sam.
U redu gospodine, ali pod uslovom da vam to vratim kada stignemo u Beograd. – rekla je.
Nema problema, dogovorićemo se do Beograda. – rekao sam joj i pokazao joj na slobodno mesto pored sebe.
Seli smo i vezali pojaseve. Izvršio sam plaćanje doplate za njenu kartu i pripremili se za poletanje.
Ne znam kako da vam se zahvalim. Stvarno sam u žurbi i nikako mi nije odgovaralo da letim nekim drugim letom. – progovorila je.
Zemljaci treba da se ispomažu gde god da se sretnu. – odgovorio sam uz osmeh.
Sada sam imao priliku da je bolje pogledam. Zelene oči koje su dobijale plavkasti sjaj zavisno od ugla gledanja, nežno lice i pune, zanosne usne. Krupni ali lepi zubi, koji su dolazili do izražaja kada se nasmeje. Posmatrao sam njene usne i razmišljao kakav je osećaj poljubiti ih. Ispod blejzera se nazirao par lepo oblikovanih grudi. Započeo sam razgovor sa željom da odagnam „grešne“ misli.
Red je da se upoznamo, ja sam Marko. – rekao sam i pružio ruku.
Bojana – odgovorila je kratko i pružila ruku. Ruka joj je bila nežna i hladna, dopunjavala je izgled vlasnice.
Avion je poleteo i ubrzo su nas poslužili. Nagovorio sam je da proba rajnski rizling i čavrljali smo neobavezno uz rashlađeno odlično vino. Kapetan nas je obavestio da će biti turbulencije tokom leta i ubrzo nakon toga smo je i osetili. Uleteli smo u oblake i avion je poprilično podrhtavao. Nehotice, Bojana je stegla moju ruku. Ne boj se, brzo će proći. – rekao sam joj i nežno je pomilovao po šaci. Hitro je izvukla ruku i odgovorila; „Ne plašim se“. Nastavili smo razgovor i uveseljavalo me što se trzala na svaki jači potres. Saznao sam da je zaposlena i da je udata, ali da je muž često poslovno odsutan. Let je brzo prošao. Avion je sleteo i pristao uz aerodromsku zgradu. Bila je već ponoć. Dok smo izlazili sa aerodroma počeo je pljusak. Izašao sam ispred i pozvao taksi. Osvrtala se naokolo. Izgleda da je trebalo neko da je sačeka.
Bojana, hajde sa mnom, odvešću te do stana. – rekao sam joj.
Primetio sam da je trenutak razmišljala a onda prišla i rekla: „U redu, ali ja plaćam taksi“.
Krenuli smo kroz kišovitu noć. Vozaču smo dali njenu adresu i ćutali ugodno zavanjeni u toplom taksiju. Vozač je bio iskusan i probijao se brzo ka zadatoj adresi. Skoro sam zadremao kada je taksi propao pa odskočio. Stali smo. Bio sam budan. Vozač je psovao na sav glas i izašao van. Obišao je oko vozila, pogledao desni točak i vratio se unutra.
Imamo problem gospodine, – obratio mi se, naleteo sam na rupu koja se nije videla od vode i iskrivio sam felnu. Pozvaću dispečera da pošalje drugo vozilo po vas.
Nema potrebe – progovorila je Bojana – živim odmah tu iza ćoška. Mogu bar da te častim kafom.
Pogledao sam je i njen pogled mi je sve rekao. Platio sam vozaču, zgrabio obe naše torbe i potrčao za njom kroz kišu. Brzo smo stigli do zgrade, ali je kiša bila tako jaka da smo bili skroz mokri. Ušli smo u lift i pritisnula je dugme za treći sprat. Oboje smo bili zadihani. Izašli smo iz lifta i krenula je ka vratima stana. Mokra suknja se lepila za telo i njena lepa, zaobljena guza je dolazila do izražaja. Kurac mi se budio pri pogledu na nju. Otključala je, ušla i pozvala me unutra. Spustio sam torbe u hodniku i dok sam se okrenuo video sam je kako skida odeću sa sebe i nestaje u sobi.
Imaš veliki bade mantil u kupatilu, skini to sa sebe, staviću da se suši. – viknula mi je iz sobe. Tog trenutka sam shvatio da sam skroz mokar. Povadio sam dokumenta iz džepova i spustio ih na ormarić i ušao u kupatilo. Iza vrata je visio muški bade mantil. Pogled na njega ni je pokvario malo raspoloženje. Brzo sam se presvukao skinuvši sve sa sebe. Otvorio sam vrata od kupatila i ugledao je u svilenoj kućnoj haljini.
Gde ću ovo da stavim? – upitao sam je. Otvorila je jedna vrata pored kupatila. Unutra su bili čiviluci. Okači ovde, sada ću uključiti grejanje i to će se osušiti.
Okačio sam sve i krenuo ka dnevnoj sobi.
Uzmi neko piće i natoči malo i meni, smrzla sam se. – doviknula je iz kuhinje – sada će i kafa.
Ukusno uređen prostor odisao je toplotom. Razlikovao se od Bojane, koju sam smatrao hladnom. Došao sam do malog bara, izabrao konjak i nasuo u dve čaše. Vratio sam se do ugaone garniture, spustio jednu čašu na stočić i sa drugom u ruci se spustio na garnituru. Držao sam čašu među šakama zagrevajući konjak. Otpio sam gutljaj i odmah se osetio bolje. Vrelina konjaka mi je ispunjavala želudac i tada sam osetio da sam gladan. Spustio sam čašu i krenuo ka kuhinji.
Bojana, imaš li šta za jelo ili da naručim telefonom? Ne znam za tebe ali ja sam ogladneo. – upitao sam ulazeći.
Joj, ja nisam neka bog zna kakva kuvarica, ali imam nešto namirnica u frižideru. – odgovorila je zakuvavajući kafu.
Nema problema, ja ću nešto spremiti. – odgovorio sam i otvorio frižider. Ugledao sam jaja, šunku, kačkavalj, mleko. Biće dovoljno. – pomislio sam i okrenuo glavu ka njoj. Treba mi neka činijica za mućenje, tiganj i ulje. – rekao sam joj.
Stiže. – odgovorila je. – I ja sam ogladnela.
Povadio sam namirnice iz frižidera i spustio ih na kuhinjski deo. Bojana se saginjala da iz donjeg dela kuhinje izvadi tiganj. Svila se povukla na gore i ugledao sam čvrste guzove i deo gaćica koji se useca među usmine. Kurac je u trenutku reagovao i zaboravio sam na hranu.
U tom trenutku se uspravila pružajući mi tiganj. Bacila je pogled u mom pravcu: „Evo tiganj. A izgleda da je još neko gladan“ – rekla je uz vragolasti osmeh i pogledala naniže. Naravno, videla se izbočina preko bade mantila.
Tu glad možeš lako da utoliš – nisam joj ostao dužan.
Da probam. – odgovorila je prilazeći mi. Hladna i poslovna Bojana iz aviona pretvorila se u zavodnicu. Prišla mi je i stavila ruku na grudi, i prešla njom preko mojih dlačica. Podigla je glavu ka mojoj. Sagao sam se malo i usne su nam se spojile u sočan poljubac. Ruke su joj se spustile do pojasa na mom bade mantilu i užurbano ga razvezale. Otvorila ga je i kurac je izleteo napolje. Uzdahnula je i krenula usnama po mojim grudima naniže. Prepustio sam joj se. Klizila je vešto naniže. Kliznula je usnama preko prepona do muda i usisala jedno pa drugo u usta. Onda je krenula preko korena jezikom navise, liznula rupicu na glaviću i onda ga lagano usisala u usta…. Zavukao sam ruke u njenu smeđu kosu i lagano je nabijao na kurac, nije se bunila, osećao sam njen jezik kako kruži okolo i izluđuje me…. Ne, morao sam to da prekinem, koliko god mi se sviđalo, jer nisam želeo prerano da svršim… Povukao sam je naviše i utisnuo joj vreo poljubac među usne lagano je gurajući uz kuhinjski deo.. brzo sam joj razvezao pojas na kućnoj haljini i ona se rastvorila. Spustio sam pogled i uživao u njenim oblinama…. Lepe, osrednje sise sa krupnim bradavicama koje su sada bile napete, blago zaobljeni stomak, zaobljeni kukovi i depilirana, blago orošena pička…. Sagao sam se do njenog vrata i utisnuo poljubac, izazivajući dubok uzdah u njoj… ljubio sam je po vratu, spusštao se do sisa, ljubio i grickao bradavice i vraćao se do vrata i usana. Prstima sam joj nežno masirao klit, ne uvlačeći prste u pičku. Kućna haljina je kliznula na dole i ja sam je okrenuo od sebe. Poljupcima sam se spušto niz kičmu i Bojana se naslonila na kuhinju i izbacila dupe ka meni… spustio sam se do njega i nežno ga raširio rukama… Maleni ružičasti otvor i ispod njega otečene usmine sočne vlažne pičke. Čučnuo sam i uronio jezikom u nju što je izazvalo tihi jecaj iz Bojaninog grla i još jače izbacivanje dupeta ka meni… Lizao sa, kotrljao i grickao klit, uranjao jezikom u pičku i lagano je njime tucao, klizio po međici i kružio oko čmara… Iz pičke je sve više curilo a Bojana je bila sve glasnija…. U jednom trenutku sam osetio kako joj se telo zateže i onda je uz vrisak svršila. Prilepio sam usne uz pičku i popio sve njene sokove…. pridigao sam se do njenog lica, okrenula se ka meni i poljubila me…. „Idemo sada u sobu, želim da me tucaš, ali baš tucaš“ – šapnula mi je i uhvativši za ruku povela ka sobi. Uživao sam u pogledu na njeno zaobljeno telo i kurac mi se skamenio. Uvela me je u sobu i sela na krevet, privukla me i gladno usisala kurac u usta. Odvojio sam je od njega i nežno gurnuo na leđa. Raširila je i savila noge u kolenima i šapnula: „ Dođi, jebi me“. Nije mi trebalo dva puta reći. Spustio sam se među njene noge i jednim pokretom ušao u nju. Zastao sam na trenutak, pa pokrenuo kukove, lagano i duboko. Njeni kukovi su pratili ritam mojih, uvlačila ga je celog u sebe, osećao sam pičkine mišiće kako se stežu i opuštaju oko mog kurca. Tucao sam je lagano i duboko, ljubio je, sisao joj i grickao bradavice. Disanje joj je bilo sve dublje a stenjanje sve glasnije. Postepeno sam ubrzavao…. Oslonio sam se dlanovima o krevet i zabijao se u nju sve jače. U trenutku je naglo uzdigla kukove meni u susret i sledećeg trenutke snažan orgazam joj je protresao telo. Mirovao sam i čekao da se smiri. Pogledala me je pogledom punim požude i progovorila: „ Ovo mi je trebalo, muž me retko tuca. A sada hoću da me tucaš kao kučku, kako i koliko god želiš“. Izvukao sam se iz nje i okrenuo je na bok. Gornju nogu sam podigao na svoje rame i naglo se zabio u nju. „Manijače jedan“ – oči su joj se raširile. Pokrenuo sam kukove snažno, jednom rukom sam joj mazio sise a drugom dupe. Sviđalo mi se to njeno oblo, malo veće dupe i odlučio sam da ga moram tucati to veče. Srednjakom sam počeo da joj masiram čmar koji je bio obilno natopljen pičkim sokovima od malopređašnjeg svršavanja. Postepeno se opuštao i prst je malo po malo ušao unutra. Na trenutak me je pogledala a onda nastavila da uživa u tucanju. Znoj joj je orosio čelo i sise a njeno stenjanje je ispunjavalo sobu. Moj prst je rovario po njenom dupetu, širio ga i opuštao. Ne prekidajući tucanje, okrenuo sam je na stomak… Dohvatio sam jastuk sa kreveta i podmetnuo joj pod kukove, podižući joj dupe…. Izvukao sam prst iz čmara, bio je blago otvoren.. „Želiš-„ – pitao sam je. „Tucaj me kako god hoćeš, tvoja sam.“ – odgovorila je. Izvukao sam se iz pičke i prislonio mokar glavić na čmar… Pritisnuo sam, išlo je teško, ponovni pokušaj i primetio sam da joj se celo telo zateže. U trenutku sam je opalio po desnom guzu, telo se opustilo, ja sam pritisnuo i glavić je prodro u dupe. Osetio sam kako ga sfinker steže, zastao sam. Spustio sam se preko njenog tela i ljubio je po vratu i leđima. Okrenula je glavu u stranu i usne su nam se spojile. Sfinker je popuštao stisak i ja sam lagano pokrenuo kukove…. svakim pokretom sam prodirao malo dublje u nju…. lagano i strpljivo….. Konačno, moja muda su dotakla njenu mokru pičku. Ponovo sam zastao…. „Osećaj je drugačiji, ali prija. A sada me tucaj“ – progovorila je. Pokrenuo sam kukove, lagano i pažljivo. Osećao sam kako se sve više opušta, ulazio sam sve lakše a ona je stenjala sve glasnije. Oslonio sam se rukama na krevet i krenuo da je tucam, duboko i sve brže. Znoj mi je kapao sa čela po njenim leđima. Uživao sam u njenom telu, dupetu i pogledu na to zamamno telo pod sobom. „Tucaj me, ne staj !!!“ – već je vrištala. Još više je podigla dupe uvis olakšavajući mi prodiranje. Ubrzavao sam. Osećao sam da je orgazam blizu. Osetila je i ona „Napuni me, želim da osetim tvoju spermu u sebi“. Još nekoliko brzih i dubokih uboda, zabio sam se do kraja u nju i počeo da svršavam. Osećaj moje sperme u njenom dupetu je bio okidač i za nju i počela je ponovo da svršava… Nisam ga vadio iz nje. Kada su joj se trzaji smirili samo se opružila po krevetu. Kurac je splasnuo i ispao iz nje… Posmatrao sam kontakcije njenog čmara i kako tanak potočić sperme curi iz nje. Spustio sam se bočno pored nje i posmatrao njeno oznojeno lice, sijalo je i oči su joj bile tople i srećne. Kakva transformacija… Pružila je ruku ka dupetu i do usta donela spermu na prstima. Pogledala me je kurvinjski i strpala prste u usta. „Mmmmm, ukusna ti je sperma, moram kasnije više da je poručkam.“ – rekla je uz osmeh i približila lice mom. Poljubio sam je požudno. Ruke su se same pokrenule i krenuo sam da je mazim po telu… „Nemoj sada dušo, spavka mi se. Ujutru ćemo“ – prošaputala se i svila se uz mene. Privukao sam pokrivač rukom i pokrio nas.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Seoska drolja

Tada sam bila klinka od petnaest godina, slatka i lepo razvijena, svesna svoje seksualnosti i privlačnosti za muškarce. Od malih nogu sam živela sa ujakom van grada na njegovom seoskom imanju. Te godine sam pošla

Tatin k…

Tata je svoje dane bolovanja uglavom provodio u svojoj sobi. Ležao bi u krevetu sa nogom u gipsu, izdignutom na jastuku. Negovale smo ga nas tri žene. Prva, naša spremačica Vera koja je bila zadužena

Fantastična četvorka

Uvek sam volela seks. Znala sam od prvog svog puta da će to biti moje primarno uživanje. Bila sam klinka, ali što sam bivala sve starija, i otkrivala nove stvari u seksu, prepuštala sam se