Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebanje komšinice

Od kada sam poceo da drkam kurac zamisljam svoju komsinicu. Ja sada imam 25 god, a ona 36. Ona je udata zena, reklo bi se srecno, ali oduvek zeljna dobrog kurca.Udala se mlada i verovatno joj je ostalo to da se izivi neostvareni san, da se jebe s drugm skoro svaki dan. Smedja kosa, telo zgodno, sise jaka 4, dobra guza to je nesto perfektno na njoj. Mesnata i dobra za pravo razvaljivanje u cmar i jebanje u dupe .

Sve je pocelo slucajno,mada je od ranije ona nabacivala, kako si sladak komsija ,blago tvojoj devojci i ostalo. Taj dan sam poslao poruku,jer sam je prethodni dan u prolazu ustinuo ,a ona se pozalila da je zabolelo. Posle dve tri poruke izvinjenja, ona nabacuje kako me sanjala u slatkim snovima,znao sam da je to prava prilika. Dogovorili smo se da se nadjemo kad joj muz ode u nocnu. Nasli smo se u kolima, a kurac mi je odma skocio. Pocela je da se necka kako joj je glupo, ali ne govoreci nista i trpajuci joj jezik usta, skinuo sam je a i ona mene.

Jebanje komsinice
Uhvatila me za kurac i pocela da drka kurac,a ja sam joj trljao pickicu.Okrenula se na stranu,izbacila guzu i rekla jebi me komsija, namestio sam ga i sjurio u nju, bila je vrela i mokra, nakog nekog vremena poceo sam da svrsavam, izvadio ga i isprskao po guzi. Iako zeljan da je razvalim,ona mi rece dosta je za prvi put i na tome se zavrsi to jebanje udate zene,ali ono najbolje je tek sledilo. Dogovorili smo sledeci sastanak u njenom stanu, u kojem je bila njena cerka,ali tih dana je bila kod neke rodjake. Ulazimo u stan, a moje oci ne silaze sa njene dobre guze. Hvatam je sa vrata i guram jezik u usta.Ljubimo se kao manijaci i ujedno skidamo.U tolikoj zelji kazem joj da hocu da je odvalim od kurca,a ona uz kurvinski osmeh me uhvati za ruku i odvuce u krevet. Lezemo i ona pocinje da mi drka kurac, lize me po telu i spusta se do njega, lagano ga stavlja u usta i pocinje da pusi.Osecam njen jezik kako mi klizi po glavicu, hvatam je za kosu i podizem glavu, a ona sva balava od mog kurca. Nabijam joj jako kurac u usta a ona nastavlja da ga guta, blizim se kraju i punim joj usta spermom, koja joj curi niz bradu.Odlazi do kupatila da se opere i vraca,dizem joj noge i pocinjem da lizem tu lepu picku.Ona vristi od uzivanje,ustajem i nabijam joj kurac u nju,zastenja i pocinje da se nabija na njega.Tucam je sto jace mogu a ona stenje.Vadim ga i opet joj guram u usta,ona ga pusi i guta do grla. Okrecem je i hvatam od pozadi,a ona ispusti,razvali me tako najvise volim.

Hvatam je za kosu i divljacki nabijam u picku, a ona vrsti,drugom rukom je udaram po guzi,kakvo savrsenstvo,a ona prava kurvica zeljna dobrog kurca i jebanja.

Lezem a ona seda na mene i nabija se divljacki,dok joj stiskam bradavice. Grceci se svrsava i silazi sa mene stavlja ga u usta,ne zadugo punom joj usta vrelom spermom.Ona nalazi neku kremu, daje mi i naguzi se. Pocinjem da joj mazem guzu i guram prste, namaza glavic i sjurim kurac u njeno mesnato dupe. Ona vrisnu i poce da se nabija na njega.Tucam je tako,a ona vice razvali tvoju kurvicu. Kako se samo dobro jebala.Padam pored nje a ona se zali da sam joj razvalio guzu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Nezasita klinka

Oduvek sam bila veoma radoznala, naročito me interesovalo sve što je imalo veze sa seksom. To je bio centar mog interesovanja, tako da sam se trudila da što više saznam iz raznih časopisa, erotskih romana,

Ispovest udovice

Moj zivot se srusio jednog jesenjeg dana kada mi je suprug nastradao.Vodila sam normalan zivot… posao,kuca,porodica…mislila sam da ce vecno trajati…ali… Dane sam provodila na relaciji posao-kuca,izmisljala sam poslove samo da ne mislim…trebalo je jos

Crno-belo jebanje

Kada se 70-ih i 80-ih godina počeo razvijati turizam u ondašnjoj Jugi zahvaljujući Jadranskom moru, jebali smo Nemice, Šveđanke, Dankinje, ma jebali smo celu Evropu i uživali u ponuđenom asortimanu pičaka. To što nam je