Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebala me je nemilosrdno i nežno u isti mah…

Ne mogu da kažem da sam pao u očaj. Nije odgovarala na moje pozive, nije se javljala, pisala. Jednostavno je nestala. Želeo sam je, sve više, nedostajao mi je njen dodir, ali sam se trudio da ostanem normalan.

Probudio sam se, želeći erekciju, ali je izostala. Premotavao sam naše zajedničke slike po glavi, ali nije ih bilo dovoljno. Lagano mi se podigao, cedio sam ga, još uvek mlitavog, ali sam ubrzo shvatio da ne mogu da izdrkam.

Muvao sam se po stanu, u pidžami, izbegavajući ženu koja mi je spremala i peglala.

Konačno sam odlučio da se istuširam i pođem na posao.

Kad je vrela voda obavila telo, opustio sam se i prepustio njenom blagotvornom dejstvu. Nasapanao sam se, naročito među nogama. Želeo sam da izdrkam, trudio se da uključim maštu i, pod mlazom sve toplije vode, konačno sam uspeo.

Drkao sam polupodognuti kurac, bolno stežući glavić.

Do kraja meseca, znači još 22 dana, drkaću svakog jutra, pomislio sam. Pa da vidim šta će da se desi, da li ću misliti samo na to kako je jebem.

Uspeo sam da izbacim malo sperme iz sebe, ali bio sam zadovoljan. Za danas je dosta, pomislio sam…

*

Sutradan sam se probudio ranije nego obično. Bolno mi je nedostajala jutarnja erekcija. U toplom krevetu sam spustio pidžamu i gaćice, pokušavajući da ga podignem, ali opet nisam uspeo.

Ustao sam odlučan da to obavim pod tušem.

Nekako mi se podigao, ali sam bezuspešno povlačio kožicu preko glavića. Bolno je izostajalo bilo kakvo zadovoljstvo.

Ipak, nisam odustajao. Seo sam u kadu, pod jakim mlazom gotovo vrele vode i nekako ipak uspeo da, posle dugo mučenja, dospem do orgazma.

Plan za taj dan je ispunjen, pomislio sam dok sam se oblačio.

Sledili su dani u kojima mi je to sve teže polazilo za rukom, ali nisam odustajao. Šljapkao sam sve snažnije pod mlazom vode, povlačio kožicu, koja je postala bolno crvena i nekako ispunajvao plan.

Na isteku prve nedelje, već sam bio pokoleban. Želeo sam samo nju, njenu pičku i jezik, njene ruke na jajima, ali nije je bilo.

Shvatao sam da sam sve bučniji dok se tuširam, ali nadao sam se da ona žena ne shvata šta se dešava.

Bio je ponedeljak, najgori dan. Iza zavese sam drkao, uzdisao i proizvodio sve veću buku, trudeći se oko jutarnjeg orgazma.

Žena je očigledno bila uplašena da mi nije dobro.

– Jeste li dobro, uplašeno je pitala, iza vrata kupatila, pozivajući me po imenu.

Bila je starija od mene, neprivlačna osoba, ali veoma verna i vredna.

– Ne, ne, dobro sam, gotovo da sam kriknuo, dovodeći se do orgazma.

Nisam bio siguran da li mi je poverovala, ali dok sam izlazio iz stana, zabrinuto me je gledala.

Nisam mnogo mario za to šta ona misli, pa sam se sutradan ponovo doslovno borio za orgazam.

Kad sam izašao iz kade, primetio sam da su vrata kupatila otvorena, možda tek nekoliko centimetara, ali bio sam siguran da sam iz zatvorio pre nego što sam ušao pod tuš.

Počela je da me pali njena briga i eventualno saznanje šta radim sakriven iza zavese.

Kad su vrata ponovo bila otvorena i u sredu, bio sam siguran da proverava da li je sa mnom sve u redu. Nisam komentarisao, mimoišli smo se ravnodušno, kao i uvek.

U četvrtak sam pažljivo osluškivao, dok sam grabio glavić obema rukama i uzdisao pod mlazom sve vrelije vode. Vrata su se otvorila, bio sam siguran. Nisam mogao da znam šta je videla, ali nastavio sam kao da nije tu.

Isto se ponovilo i u petak. Nekako sam preživeo i vikend, neumorno drkajući i tako napunio pune dve nedelje svog „plana“.

U ponedeljak sam bio potpuno domoralisan, iako sam osluškivao da li će vrata kupatila ponovo otvoriti.

Gotovo da sam klečao na dnu kade, obliven vodom, u svakodnevnoj „muci“. Bio sam siguran da neću uspeti, iako sam čuo da su se vrata kupatila otvorila. Videla ona ili ne, nastavio sam sve uzaludniji trud, šljapkajući i uzdišući.

Nisam čuo da je ušla, ni njene korake dok je prilazila kadi. Otvorio sam oči, uzaludno pokušavajući da dozovem uzbudljive prizore iz prošlosti i zapanjeno uočio njenu ruku kako je lagano pomakla zavesu, krijući se iza nje. Njena šaka je stajala pod mlazom vode, koja je vlažila njen rukav.

Shvatio sam. Stajala je sa druge strane zavese i ponudila pomoć.

Primakao sam se i spustio kurac na njen otvoreni dlan.

Dohvatila me je nežno, najpre za glavić, pa niže. Video sam samo njenu šaku i nazirao njen obris s druge strane zavese.

Nežno me je dodirivala, pa lagano počela da mi drka. Nije ubrzavala ni kad sam počeo da uzdišem glasno. U jednoličnom ritmu, dovela me je do vrhunca, sačekala nekoliko trenutaka, pa me pustila.

Njena ruka je nestala iza zavese.

Istuširao sam se i obukao.

Odlučno sam pošao prema vratima. Video sam je samo krajičkom oka, kako posluje po kuhinji.

Tiho sam rekao samo:

– Hvala,

i izašao.

Čitav dan sam razmišljao o njenom postupku, sa dubokom zahvalnošću. Mislio sam da o meni ne zna gotovo ništa. Da je ravnodušna prema meni i to je verovatno bila istina. Ipak, njena ženska intuicija je uočila moj problem i potrebu i velikodušno mi pomogla da ih prebrodim.

*

Identična situacija se ponovila i sutradan – njena ruka proviruje iza zavese, oblivena vodom, spuštam joj kurac na dlan i ona me nežno drka, do vrhunca, drži još nekoliko trenutaka, pa nestaje.

U njenoj sam ruci svršavao lako, mnogo lakše u sopstvenoj. Ali, shvatao sam to kao čin velikodušne pomoći osobe koja je jednostavno tu. Obavila bi to nežno, ali odlučno, kao da obavlja najobičniju svakodnevnu aktivnost.

Bilo mi je bolje, radosnije sam ustajao svakog jutra. Naša mala tajna, kao da smo je krili i jedno od drugoga, ostajala je u kupatilu. Nisam pokušavao da pomaknem zavesu, da vidim njen izraz lica, položaj tela. Dopuštao sam da me dovodi do orgazma svakog jutra i zabrinuto razmišljao o vikendu, kada ona ne radi.

U petak se sve ponovilo na identičan način, zahvalio sam joj kao i svakog jutra. Nije odgovorila ni jednom, ne bi me ni pogledala kad bih izlazio.

U subotu i nedelju sam se ponovo mučio, jedva uspevajući da stignem do orgazma bez njene pomoći. Ostalo je još samo dva dana od prvobitno plana i radovao sam se jer sam uspeo da ga, iako besmislenog, ostvarim. Bio sam siguran da će ponedeljak i utorak, iz njenu pomoć, lako prebroditi.

Ponedeljak je protekao glatko, kao čitave prošle nedelje.

U utorak sam je čekao nešto duže. Kad se njena ruka konačno pojavila, primetio sam malenu razliku – ruka joj je bila gola, nisam uočio kraj rukava. Ustvari, sve vreme sam se pitao šta radi sa svojom radnom uniformom, kada je onako iskvasi svakog jutra i tiho sam se nasmejao u sebi kad me je dohvatila sa verovatno zavrnutim rukavom.

Moj mesečni plan je ostvaren i čitav dan sam razmišljao o njegovoj besmislenosti. Zaista sam jadan i moram da prekinem s tim. Mislio sam da joj sutradan jednostavno uskratim polaganje kurca na dlan i tako dam na znanje da je naša malena igrica završena.

Čitave noći sam se okretao, bez sna, grozničavo razmišljajući o tome kako da se postavim kad stanem pod tuš.

Gotovo da nisam ni spavao, ustao sam podbuo i umoran. Nije mi se išlo u kupatilo, muvao sam se po stanu, a ona se sklanjala preda mnom, spremajući po sobama.

Pozvao sam sekretaricu i obavestio je da danas neću dolaziti na posao i odlučio da se vratim u krevet i pokušam da se naspavam.

Navukao sam zavese i zavukao se pod jorgan. Okretao sam se s jedne na drugu stranu, ali san nije dolazio. Mislio sam na njenu ruku i na sebe pod mlazom vode. 
Ustajao sam i vraćao se nazad nekoliko puta. Konačno, smirio sam se, umoran i slomljen od nervoze.

U polusnu, ležeći leđima okrenut vratima, začuo sam kako se tiho otvaraju. Nisam se pomerio, iako nisam čuo njene korake preko tepiha.

Prišla je do kreveta, verovatno kleknula pored mene i zavukla ruku pod jorgan. Sve vreme okrenut leđima, dopustio sam da bez oklevanja zavuče ruku u moju pidžamu i obuhvati me čitavim dlanom.

Dok sam rastao u njenoj ruci, tiho je rekla samo:

– Ovako je lakše,

i drkala me, bez ijednog drugog dodira.

Svršio sam u njenu šaku. Zadržala je spermu, nežno pokupila šta je mogla i izvukla ruku.

Čim se udaljila, zaspao sam.

*

U četvrtak smo sve ponovili bez mnogo filozofije. Sačekao sam je okrenut leđima, nismo se pogledali nijednom svih ovih dana. Zavukla je ruku u moju pidžamu, obuhvatila mi nežno jaja i masirala ih dok nisam porastao, pa me izdrkala, skupljajući spermu u svojoj šaci.

Ne znam šta je s njom radila kad bi se udaljila, ali veoma mi je prijala ova promena.

Ustao sam, otišao u kupatilo, brzo se istuširao i izašao iz stana bez pozdrava.

Nisam razmišljao o njoj, o njenom telu, njenom izgledu, njenim potrebama. Doživljavao sam njen „angažman“ kao malu dodatnu dnevnu obavezu, bez mnogo filozofije i ikakvih osećanja. Bila je tu jer mi je trebala, i kad mi više to ne bude trebalo, jednostavno ćemo prestati.

Sve sam prihvatio lako i jednostavno, bez unutrašnje borbe, ali i bez ispunjenja.

Uveče sam sedeo sa najboljim prijateljem, u velikoj dilemi da li da mu ispričam šta mi se dešava. Pili smo dobro vino do kasno, ali nisam se osmelio da priznam. 
Kući sam stigao jako kasno i jednostavno se svalio u krevet, u san bez snova.

Probudio me je njen dodir. Prepoznavao sam njen nežni dodir i nisam otvorio oči, dok me je milovala pod jorganom. Ovog puta, uhvatila me je obema rukama. Jednom mi je mesila jaja i drugom primila sve čvršći kurac.

Ležao sam na leđima, s njenim rukama u pidžami. Kad sam svršio, tiho uzdahnuvši, obema rukama mi je uhvatila glavić i primila spermu, kao da želi da spreči da se umažem.

Odmah je ustala i otišla, bez glasa.

Znao sam da sledi vikend i nisam se uopšte uzbuđivao zbog toga što je neće biti. Nastaviću sam, svakog dana, kao i dosad, razmišljao sam.

Nedostajao mi je pravi seks, naravno, ali pritisak koji sam osećao nije bio ni približno jak kao prvih dana. Nisam se osećao zadovoljnim, kao kad sam bio sa devojkom koju sam voleo, ali osećaj praznine je polako bledeo.

Bio sam siguran da se ne vezujem i da je samo pitanje dana, možda nedelje, kad ću se ponovo vratiti normalnom životu.

Moj prijatelj je pokušavao da mi pomogne da pronađem devojku, sve vreme me zadirkujući kako uspevam da preživim bez seksa toliko dugo. Nisam bio spreman za novu vezu i sve njegove pokušaje sam odbacivao.

U subotu i nedelju sam izdrkao sam, u toplom krevetu, puštajući da se sperma razlije po posteljini. Znao sam da će primetiti, ali nisam se uzbuđivao. Bila je tu samo kad mi je trebalo i nije mi bilo važno šta o tome misli. Svakako će posteljinu oprati i ispeglati, po planu koji je sama pravila.

U nedelju uveče, kad sam legao, jako rano i, činilo mi se veoma umoran, podigao mi se pri pomisli na njene ruke koje će me sutra dočekati. Bez razmišljanja sam izdrkao ponovo.

Pre nego što sam zaspao, pomislio sam, samo na trenutak, kako godinama nisam imao tako intenzivan „seksualni život“, verovatno još od pubertetskih dana kada sam drkao po nekoliko puta dnevno.

I nisam bio ni radostan, ni ispunjen time. Prihvatio sam to kao fazu u životu, koja će trajati koliko traje. I to je sve.

Utonuo sam u san, možda prvi put miran posle nekoliko nedelja.

*

Sledećih nekoliko nedelja, sve se nastavilo po starom, na potpuno identičan način. Svako jutro mi je prilazila, podizala me i drkala mi, skupljala spermu u šake i odlazila. Nismo o tome pričali, ponašali smo se kao i do tada.

Shvatio sam da nisam čak ni siguran kako se preziva. Zvala se Vesna, to je bilo gotovo sve što sam znao o njoj. Imala je kćer, tinejdžerku i živela dosta daleko. Dolazila je svako jutro u sedam i odlazila u dva popodne, spremala mi stan, prala, peglala i brinula o mojoj garderobi i cipelama.

Nismo progovarali gotovo ni reč, sve to vreme. I bio sam joj veoma zahvalan zbog toga.

Subotom i nedeljom sam drkao sam, uvek prolivajući spermu po posteljini i pidžami.

Nije komentarisala, ali bio sam siguran da je primetila. Naravno da je primetila, kad sam se trudio da je izbacim što dalje od sebe. Voleo sam da osetim lagani miris sperme u kojem sam spavao, verovatno podgrevajući iluziju da ipak imam redovan seks.

I dalje se nismo gledali, žmurio sam svaki put, ne zamišljajući ništa posebno, jednostavno prepuštajući da to obavi na svoj način.

I nikad, ali nikad nisam ni pomislio da bih mogao da je kresnem, čak ni da je dodirnem. Nisam se zagledao u njeno telo, tragajući za željom. Bila je osoba bez lica, samo dve ruke koje mi pričinjavaju relativno jeftino zadovoljstvo.

Nisam se čudio sopstvenoj izdržljivosti, primio sam to kao nešto sasvim prirodno i dopuštao da vreme prolazi kao da će sve to trajati večno.

*

Mislim da je prošlo više od tri meseca, nisam više brojao dane, ni nedelje, kad se jednog jutra nije pojavila.

Probudio sam se začuđen promenom. Navikao na svakodnevni „seks“, odjednom sam se osetio praznim. Pokušao sam da izdrkam, pitajući se šta joj se desilo, ali nije mi uspelo.

Posle toliko vremena, ostao sam čitav dan bez orgazma. I, neočekivano, shvatio sam koliko mi to nedostaje.

Kad sam uveče legao, pokušao sam da „nadoknadim“, ali mi ponovo nije uspelo. Zaspao sam, misleći o tome kako će ujutro sve biti kao i do tada, po starom.

Međutim, ponovo se nije pojavila. Imao sam bolnu erekciju, nisam ni pokušao da sam sebe zadovoljim. Ustao sam veoma neraspoložen i moje stanje od pre nekoliko meseci se povratilo.

Muvao sam se po stanu, nesposoban da učinim bilo šta. Shvatio sam da čak nemam ni njen broj telefona. Ni pod tušem nisam pokušao da se dodirujem, činilo mi se da se nadam da će se, ipak, njena ruka pojaviti iza zavese.

Kad sam se, konačno, obukao i spremao da napustim stan, zazvonio je telefon. Obradovao sam se kad sam čuo njen glas, iako me je sasvim hladno i poslovno, persirajući mi kao i uvek, obavestila da je bolesna i da neće dolaziti nekoliko dana.

Zahvalio sam joj za poziv i poželeo što brže ozdravljenje. Pre nego što sam spustio slušalicu, dodala je istim, ravnim glasom:

– A, što se onog tiče, ne brinite, nadoknadiću Vam.

Potpuno zbunjen, gledao sam u poklopljenu slušalicu, pitajući se šta je mislila pod nadoknadom.

Ipak, nisam se time mnogo opterećivao, bilo mi je važno samo da će sve uskoro biti kao pre.

Čitava nedelja i vikend koji je sledio su prošli začas, bez „seksa“. Nije mi mnogo ni nedostajalo, ali ipak sam sebe uhvatio kako se nadam da će se, konačno, pojaviti u ponedeljak.

U noći izmeđi nedelje i ponedeljka razmišljao sam o toj rečenici i pokušavao da proniknem u njene namere. Nadao sam da ne misli na pravi seks, jer nisam bio siguran da bih ga prihvatio. Nije me privlačila, kao što sam već rekao.

Mogla je, eventualno, da mi popuši, ali ni to me nije privlačilo. Nije da nisam na to pomišljao i ranije, ali čitava njena pojava nije odavala seksepil.

Zaspao sam pomalo uplašen da bismo mogli da pređemo osetljivu granicu koju smo uspostavili prećutno, svih ovih meseci.

*

Nisam spavao, kad je ušla. Kao i obično, ležao sam na boku, leđima okrenut vratima. Prišla je do kreveta, čuo sam kako je kleknula pored.

– Izvinite, bila sam zaista bolesna, jednostavno je rekla, pružajući ruke prema meni.

Podigla je jorgan i otkrila me. Obe ruke je zavukla u pidžamu, među moje noge. I odmah mi se digao.

Podlakticama je lagano povukla pidžamu nadole – shvatio sam da želi da se svučem.

Podigao sam se na trenutak i svukla mi donji deo pidžame, sve vreme me držeći za uzdignuti kurac.

Dok mi je lagano masirala jaja, osetio sam njen jezik na mestu gde se spajaju dve polutke mojih guzova.

Zapanjeno sam pokušao da se okrenem, ali me je čvrsto stegnula za jaja obema rukama. Ostao sam na boku.

Dok me je drkala, njen jezik se spuštao sve niže, dok nije napipala malenu rupicu.

Drkajući me, kružila je oko nje, povremeno lagano pritiskajući vrhom jezika, kao da želi da prodre u mene.

Ispunio me neopisiv talas zadovoljstva. Mogao sam da svršim odmah, ali je ona to osetila, pa mi je stegla glavić i odložila ejakulaciju.

Sisala me je i lizala, lagano me drkajući, sve vreme kontrolišući moju spermu. Konačno, ubrzala je, gurajući jezik u mene i sperma je pokuljala napolje.

Dočekala je u šake, ne prestajući da me buši jezikom, sasvim plitko.

Svršio sam obilno i sa najjačim orgazmom u poslednje vreme.

Odmakla se, odnoseći spermu u rukama.

Pokrio sam se i zatvorio oči, smlavljen orgazmom. Zaspao sam istog časa.

*

Te večeri, pre spavanja sam se pažljivo pripremio, nadajući se novom jutru i njenom dolasku. Istuširao sam se i legao go, prvi put bez pidžame posle jako mnogo vremena. Kao da će ući u moj krevet, iako sam očekivao samo njen jezik među guzovima.

Kad je stigla i podigla jorgan, već sam bio napet. Uzdignut i spreman za njene ruke i jezik.

Trgnuo sam se od hladnog dodira na leđima. Poželeo sam da se okrenem, ali me je zadržala toliko da sam shvatio da je istisnula malo nekakve kreme na moja leđa.

– Izvinite, rekla je tiho, malo je hladna.

Opustio sam se dok mi je mazala leđa, nežnim širokim pokretima. Prepustio sam se, opuštajući sve mišiće. Palio me je dodir njenih dlanova, dok je pažljivo utrljavala kremu niz čitava leđa, pa niže, među guzove.

Želeo sam njen jezik, ali voleo sam i ovu vrstu dodira, dok je utrljavala kremu niz guzove i, naročito, između njih. Pomerila je moju nogu da bi mogla da dopre do prepona, pa je kremu utrljala i niz njih.

Konačno, ne okrećući me prema sebi, utrljala je kremu i na grudi, pa na stomak. Kad je dodirnula visoko uzdignuti kurac, već sam pulsirao, spreman za njene ruke.

Uhvatila ga je obema rukama, kao i uvek, a onda je konačno jezkom dodirnula i moj maleni otvor.

Kao uboden iglom, trgnuo sam se. Želeo sam taj dodir više od svega, ali gotovo da mu se više nisam nadao. Masnim rukama mi je milovala jaja i kurac čitavom dužinom, ali u meni je pulsirao samo dodir njenog jezika.

Skoncentrisana samo na rupicu, sisala je i gurala jezik unutra, proizvodeći neopisive talase slasti. Kada je dugačkim i lenjim pokretima počela na navlači kožicu preko glavića, bio sam potpuno u njenoj vlasti. U vlasti njenog jezika i njenih toplih ruku.

Osetio sam kako me jezikom uzima dublje nego juče, snažnije i čvršće. Nije me puštala iz ruku i sperma je pokuljala.

Nije se potrudila da je zadrži – pljusnula je po posteljini, ispunjavajući sobu intenzivnim mirisom.

Nastavila je da me drka, gurajući jezik sve dublje.

Ostao sam čvrst u njenom stisku, koji nije popuštao. Kao ni povlačenje kožice gore, dole.

Svrdlala me je jezikom i produžila orgazam do beskraja.

Odjednom je sklonila ruke, puštajući da napeti kurac padne na posteljinu, zgrabila me za guzove, široko ih raširila i zabila se jezikom, činilo mi se jako duboko.

Podviknuo sam, raščepljen na njenom jeziku, kad me je ponovo zgrabila za kurac i povukla ga naviše, cedeći još jednu kap i dodajući još zadovoljstva, koje tako intenzivno nikad u životu nisam iskusio.

Da li sam svršio još jednom, ili je taj orgazam trajao jako dugo, nisam više bio siguran.

U svakom slučaju, smlavila me je.

Kad se odmakla, pao sam kao sa velike visine, sam i bolno čvrstog kurca, koji nije spadao.

Želeo sam još. Itekako sam želeo još, ali ona je već ustala, odmakla se i otišla. Bez reči.

Zgrabio sam kurac obema rukama i krenuo da drkam, siguran da ću doživeti novi orgazam, bezuspešno.

Smožden, kao posle bolesti, onesvestio sam se u san…

*

Probudio sam se oko pola dva, neposredno pre nego što je trebalo da pođe kući. Pogledao sam u sat i panično skočio iz kreveta, go, spreman da joj zahvalim za neponovljivo iskustvo.

Kad sam tako go zakoračio iz spavaće sobe, upravo je slagala sudove u viseći plakar. Upitno me je pogledala i odmah oborila pogled pred mojom nagotom.

I sam sam se postideo, nesposoban da progovorim.

Kurac mi je bio polupodignut, osetio sam se potpuno glupo i smešno. Učinilo mi se da se nasmejala dok se okretala od mene, zadubljena u posao koji je obavljala.

Okrenuo sam se, vratio u krevet, dohvatio kurac i izdrkao. Brzo i lako, ali sa smešno niskim orgazmom.

Čuo sam kako odlazi, zaključava vrata za sobom i osetio se usamljenim, najusamljenijim čovekom na svetu.

*

Više me ništa nije moglo iznenaditi. Kad mi je sutradan, utrljavajući kremu, gurnula prst u guzu, primio sam ga zahvalno i duboko ispunjen. Ušla je čitavom dužinom srednjeg prsta, pošto je opustila moj guzni prsten i masirala me iznutra.

Drkala me je, ne vadeći ga sve vreme i nežno me masirajući.

Svršio sam ponovo obilno, prihvatajući da zna o meni više nego što sam i sam sebi želeo da priznam.

Do petka sam već prihvatao dva njena prsta, koja su me kidala i dovodila do ludila.

Čitave dane sam ih osećao u sebi, i mislio samo o tome – kako me uzima i vodi do vrhunaca koje nisam umeo ni da zamislim. Dok sam sedeo na poslu, mogao sam da osetim žiganje, duboko u sebi. Kurac mi je po cele dane bio polupodignut i maštao sam samo o sledećem jutru i njenim dodirima, o njenim prstima i blaženstvu ka kojem me je vodila.

Pomišljao sam da svratim do seks šopa i kupim vibrator, ali nisam se usudio, nadajući se ima još mnogo toga što će mi priuštiti narednih dana. Nisam se bojao ni vikenda bez nje, jer sam do orgazma mogao lako i sam, dodirujući glavić, kojem su bolno nedostajale njene ruke.

Proveo sam ga u pravoj groznici, nestrpljivo iščekujući ponedeljak i nova iskustva.

Mom razočarenju nije bilo kraja kad mi je samo izdrkala, kao ranije, ne dodirujući mi guzu, ni mažući me.

Kad je ustala, ostavljajući me razočaranog i praznog, posle običnog orgazma, preko ramena je jednostavno dobacila:

– Nadam sam da sam prošle nedelje nadoknadila odsustvo, i izašla iz sobe.

Nisam mogao da se pomirim s tim. Ustao sam, potpuno go, i stao pred nju.

Nisam umeo da izrazim svoje razočarenje:

– Ali, u čemu je stvar, jedino je što sam umeo da kažem.

Okrenula se prema kuhinji, bez glasa, i prihvatila se svojih svkodnevnih obaveza.

Nije vredelo, znao sam. Vratio sam se u krevet, legao i pokrio preko glave. Neočekivano, navrle su suze.

Bio sam u njenoj vlasti, jedino je što sam uspeo da domislim, plačući u krevetu i nadajući se da će se, ipak, pojaviti.

Nije se vratila. Ostao sam u krevetu čitavog dana. Kad je zatvarala vrata za sobom, odlazeći, bio sam na rubu očaja.

Pitao sam se da li sam zaljubljen, ali nije bilo to. Iskusio sam retko zadovoljstvo i nisam umeo da se nosim s njegovim odsustvom. Nisam bio u stanju da podnesem njenu hladnoću i proračunatost. Odjednom, u meni se javila ljutnja, pa duboki bes. Nisam mogao da se kontrolišem.

Uleteo sam u kuhinju, go, zgrabio jednu čašu i zavrljačio je u vrata frižidera. Razbila se u stotinu komadića. Dohvatio sam još jednu, pa još.

Porazbijao sam pet, šest čaša, pre nego što sam se smirio. I dalje nisam znao šta treba da radim i kako da se nosim s njom, sa njenom hladnom proračunatošću i odsustvom njene blizine.

Otpustiću je, jedino je što mi je padalo na pamet. Čitav dan sam razmišljao i došao do zaključka da je to jedino što mogu da učinim.

Kad sam te noći legao na spavanje, ta misao me je potpuno savladala.

*

Nisam spavao čitave noći. Sedeo sam u krevetu, pokušavao da čitam, ali sam u stvari sve vreme smišljao rečenice koje ću joj reći, čim se pojavi. Pred jutro sam svukao pidžamu i čekao je go, sa smišljanim govorom.

Čuo sam kad je ušla. Slušao sam kao mete kuhinju, skuplja srču i odlaže je u kantu za smeće. Odlučio sam da je dočekam tako, sedeći go u krevetu.

Vreme je prolazilo i bio sam sve nestrpljiviji i nesigurniji u pripremljeni govor. Počeo sam da se preznojavam i preispitujem svoju odluku. Možda, ako bi mi još jednom pružila ono zadovoljstvo, možda bih joj tada mogao oprostiti.

Kad je prošlo više od dva sata od njenog dolaska u stan, a još se nije pojavila u spavaćoj sobi, izludeo od čekanja, bio sam na ivici panike. Sto puta sam pomišljao da ustanem i zamolim je za oproštaj, ali nisam se usudio.

Kad je čekanje postalo nesnošljivo, vrata su se tiho otvorila.

Ušla je tiho i prvi put smo se pogledali u oči. Gledala me je sigurno i samopouzdano. Oborio sam pogled, odjednom postiđen svog klinačkog ponašanja.

Stajala je u vratima, u belom radnom mantilu, fiksirajući me pogledom. Postideo sam se svojih golih grudi, svoje golotinje pod jorganom. Mogao sam da zaplačem.

Stajala je nekoliko minuta, bez pokreta, lomeći me pogledom. Bio sam mali i sve manji, ne usuđujući se da je pogledam u oči.

Pomerila se. Primetio sam krajičkom oka kako pomera ruke. Podigao sam glavu i zapanjeno uočio da otkopčava dugmad na svom belom, radnom mantilu.

Nisam mogao da odvojim pogled od njenih ruku i prstiju, koji su mi pružili toliko zadovoljstva poslednjih meseci. Jedno po jedno, i sva dugmad su bila otkopčana.

Nisam ni pomišljao šta će se desiti kad otvori mantil, ali kad su sva dugmad bila otkopčana, mislio sam da ću se onesvestiti od prizora koji se ukazao.

Raširila je mantil, pustila ga da padne sa ramena na pod pored njenih nogu. Prizor je bio zapanjujući.

Na sebi je imala dugačke crne čarape, crne haltere i steznik koji je uzdizao njene neočekivano velike sise, čije sam gornje polovine mogao da vidim sapete i nabrekle. Njihova veličina, a bile su zaista velike, ni njena garderoba me nisu ostavile bez daha, iako bih, u drugoj situaciji, verovatno ostao bez daha.

Bez daha me je ostavio široki pojas, pripasan oko njenih bokova, sa kojeg je visio vibrator, veštački kurac velik bar koliko i moj.

Zapanjeno sam gledao u njenu neočekivanu pojavu, u njen novi izgled, koji ju je potpuno transformisao. Smoždeno sam lutao pogledom od njenih sisa, preko steznika do njenih butina, ali batina koja joj je visila među nogama me je zaledila.

Nisam umeo da progovorim. Grlo mi se osušilo, bledo sam pokušavao da pobegnem od njenog pogleda, koji me je jednostavno lomio.

Odlučno je koraknula prema meni.

Moja volja je bila slomljena. Nisam uspevao da formulišem nijednu jedinu misao.

– Na četiri, znam da si go, prvi put mi se obratila sa ti.

Kao da nisam razumeo šta mi je rekla. Sva snaga mi je iscurela i nisam uspevao da se pomerim.

– Ne želiš valjda da dohvatim bič, podvikula je i to me je vratilo u stvarnost.

Pokušao sam da se suprotstavim, ali nisam imao šanse. Kad je napravila još jedan korak ka krevetu, ka meni, povlačeći jednim potezom jorgan sa kreveta i ostavljajući me nagog i nesposobnog da se odbranim, gotovo da sam zaplakao.

Poslušno sam se okrenuo zadnjicom prema njoj i postavio na sve četiri, obarajući glavu prema jastuku.

Zakoračila je na krevet. Silina udarca dlanom kojim me je ošamarila po guzovima nije me toliko zapanjila, koliko snaga zvuka koji je taj šamar proizveo. Pa još jedan udarac i već sam osetio onaj kurac naslonjen na donji deo leđa.

Grubo mi je raširila guzove, podvukla ruku do jaja, grubo ih stisnula, pa otpustila i smestila prst na otvor. Lagano je gurnula jedan zglob srednjeg prsta u mene, sačekala da popusti otpor mog prstena, pa ga ugurala celog.

Podigao sam glavu, zapanjen lakoćom kojom sam ga primio. Odmah zatim, primio sam i drugi prst.

Njena druga ruka me je obuhvatila oko pasa, zgrabila za jaja i kurac koji se dizao neočekivano.

Držeći istovremeno jaja i kurac jednom rukom, izvukla je oba prsta, i vrh vibratora smestila na otvor moje guze.

– Sad ću da te jebem, jer ti to želiš, rekla je glasno, lomeći poslednje tračke mog otpora.

Ulazila je sporo i dugo, primio sam je uz sve snažniju erekciju.

Mislio sam da se njen prodor nikad neće zaustaviti. Kad me je konačno ispunila, kad sam osetio kožni pojas na svom golom mesu i shvatio da mi je smestila čitav vibrator, jeknuo sam.

Četvoronoške, prepolovljen, primao sam njene spore ubode, duboko u sebi. Izvlačila ga je i nabijala malim pokretima, gotovo sve vreme ga držeći celog u meni. 
I drkala me jednom rukom. Pa zatim obema.

Obuhvatila me je, gotovo uzjahala, navlačila na svoj kurac i drkala istom brzinom. Ubod, pa povlačenje kožice preko glavića. Lagano, kratko izvlačenje, pa spuštanje kožice.

Ispunjen, nisam mogao da ni da se pomaknem. Potpuno je gospodarila mojim telom, mojim umom i mislima.

Nisam mislio na bol. Bolelo je, naravno. Mislio sam samo na zadovoljstvo koje se pojavilo duboko, na vrhu njenog kurca i polako počelo da se širi kroz čitavo telo.

Nije ubrzavala. Lagano napred, nazad. Lagano gore, dole. Jebala me je nemilosrdno i nežno u isti mah. Preplavljivao me je neopisiv osećaj predavanja i prepuštanja. 
Neverovatan osećaj zahvalnosti. Kontrolisala je svaki moj živac, svaku moju ćeliju, dok me je vodila na put bez povratka.

Kriknuo sam iz sve snage, kad mi ga je izvukla celog, pa ponovo nabila do dna, čineći isti pokret rukama, od glavića do dna kurca.

Vrištao sam i prolivao spermu po sopstvenim grudima, po posteljini. Jedna kap mi je pala na bradu i poželeo sam da je zgrabim jezikom, ali nisam umeo.

Obeznanio sam se od siline orgazma koji me je potresao. Nepomična u meni, dopuštala je da postanem svestan svake svoje ćelije, svake tetive koja se skupila, pa opustila, dok sam je primao u sebe. Dopustila mi je da se popnem na visinu koje nikad nisam bio svestan, otvorila mi je novi svet.

Tresao sam se u grčevima, oko njenog kurca, svršavao ne znam koliko dugo.

Dopustila mi je da padnem potrbuške na krevet, ne vadeći kurac iz mene, padajući sa mnom, preko mojih leđa. Time mi ga je dodatno nabila, proizvodeći još bola i još zadovoljstva.

Još svega što u životu nisam iskusio.

Njene velike sise su mi se nabile bradavicama u leđa, njen korset me je grebao i čupao dlačice, njena kosa me je potpuno prekrila.

Ali, više od svega, njen kurac u meni, potpuno je gospodario svim mojim telesnim funkcijama.

Nepomično je ležala preko mene, dopuštajući da se polako smirim, ne vadeći ga. Dopuštajući da osećam sve vreme, kao vrelo železo, da ga osećam čitavom dužinom, kao da je od pravog mesa.

Ležala je na meni, ali nisam osećao nikakvu težinu, nisam osećao ništa osim tog kurca i njegove vreline.

Ne znam da li sam zaspao ili se onesvestio, tek probudio sam se znatno kasnije. Bio sam sam, i dalje potrbuške ležao u krevetu, a duboko u meni i dalje je pulsirao onaj kurac, kao da je i dalje tu.

Smlavljen, jedva uspeo da naredim ruci da proveri da li mi ga je ostavila, kad je odlazila. Bio sam prazan, ali njegova vrelina, njegovo prisustvo je ostalo.

Nekako sam se okrenuo na bok. Sve me je bolelo, svaka koščica, ali bio sam neopisivo srećan dok sam tonuo u san. U divan, okrepljujući san.

Oceni
[Total: 1 Average: 2]
Curi mi niz noge,lizi me

To je brvnara u divljini,blizu reke, zesce mesecine, s pogledom na Kalis preko puta, uz zvuke sablasnih ptica i sumova visokog drveca. Opustis se u trenutku.Malo smo popili.On je sebi dao za povod da mi

Krevet je skripao a ona jecala

Pocetkom leta sam bila na svadbi svoje prijateljice u manjem gradu u unutrasnjosti. Takva vencanja bas i nisu moj fax, ali sta je tu je. Njeni roditelji su pozvali zastrasujuce mnogo gostiju, muzika je bila

Prizor iz porno filma

Otisli smo na rodjendansku zurku kod jednih nasih prijatelja. Zurke kod njih su uvek bile dobre, potoci alkohola, dobra muzika, dobar stimung, djuskanje, zezanje….Tako je bilo i ovog puta, kuca puna gostiju, dobra muzika,prava ludnica.