Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebačina u vozu

Dobar dan,rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vracala kuci. U kupeu je sedeo bracni par pristojnog izgleda, mogli su imati cetrdesetak godina sa dvoje slatkih klinaca, i jedna starija gospoda. Nekako sam se progurala do svog mesta saplicuci se o stvari koje su klinci vec razbacali po podu. Slucajno sam kolenom okrznula nogu glave porodice, izvinula sam se. Ljubazno se osmehnuo, ali kako me je samo pogledao ispod oka! Osetila sam blagu, ali zacudo prijatnu jezu od njegovih ociju koje su me tako prostrelile.Sela sam tacno naspram njega, i pokušala da povucem na dole svoju tesnu i kratku suknjicu. Imam dvadeset jednu godinu,lepo se oblacim,i stvarno dobro izgledam. Još jedanput me je odmerio od vrhova mojih špicastih cipelica sa visokom štiklom, preko mojih lepih vitkih nogu u svilenim hulahopkama sve do otkopcanog dugmeta na mojoj tankoj košuljici koja je ipak pristojno skrivala moje male, ali cvrste grudi. Predstojalo je dosadno klackanje od nekoliko sati, ili sam ja bar tako u tom trenutku mislila.

Izvadila sam casopis iz torbe i ovlaš ga prelistavala, povremeno gledajuci na jednolicni krajolik kroz koji smo prolazili. On je i dalje povremeno bacao kratke poglede ispod oka na moje noge i kraj moje suknje.Nesvesno sam cvršce stisnula kolena.

Posle nekih sat vremena puta, promrmljao je ženi kako su zaboravili da kupe vodu i da ce otici do vagon restorana da to ucini, i da popuši cigaretu u hodniku.Ustao je, kao slucajno me nemarno dodirujuci nogom, još jednom me znacajno pogledao i izašao u hodnik.

Posle desetak minuta kao da mi davo ne da mira, i ja sam izvadila cigarete i naglo ustala i izašla u hodnik, pocelo je da se smrkava a ceo voz kao da je vec spavao. Osvrnula sam se , ali u hodniku u tom trenutku nije bilo nikoga osim mene. Zapalila sam cigaretu, i pošla niz hodnik do jedinog prozora na vagonu koji je bio odškrinut i koji se nalazio u blizini toaleta.

Povukla sam nekoliko dimova, i pošto mi se u stvari i nije pušilo, otvorila sam vrata od toaleta da bacim cigaretu, kada sam osetila da neko stoji iza mene. Naglo sam se okrenula i susrela sa ocima mog saputnika , stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila se korak u nazad i nespretno zakoracila u tesni i prenatrpani toalet, lagano se zanela i izgubila ravnotežu. Vec u sledecem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata za nama. Bila sam totalno nespremna za tako nešto, nisam znala da li treba da mu se zahvalim što mi je pomogao da ne padnem ili da pokušam da pobegnem . Samo sam se glupavo osmehnula. A on je to shvatio kao da. Ruka kojom je malocas zatvarao vrata vec je bila ispod moje suknje .

Grubo me je poljubio , osetila sam njegove prste koji su milovali moju picu, drugom me je i dalje cvrsto držao za guzu. A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne lici na mene, uzvratila sam mu poljubac. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajuci moje noge, svilene carape i gotovo providne gacice koje sam dobila na poklon od drugarice. Sve brže je prelazio prstima preko moje glatke izdepilirane pice, pribijajuci me cvrce uza zid. Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam mu ga preko pantalona . Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrdi. Raskopcao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam njegovu karu preko pantalona, a onda osetila njegovu ruku pored moje. Otkopcao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra. Moji tanki prstici sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegovog vec tvrdog kurca koga je sputavao samo tanki materijal njegovih gaca. Otkopcala sam mu kaiš i dugme na pantalonama i povukla na dole i njegove pantalone i gace. Pristisnuo mi je ramena svojim snažnim rukama i primorao me da cucnem. Lice mi se sada nalazilo u visini njegove kite. Bila je velika i cvrsta. Pomazila sam mu jaja. Zastenjao je od zadovoljstva. Uzela sam ga u desnu ruku, i ovlaš pocela da prelazim vrhom jezika i usnama po njegovom glavicu. Levom rukom sam ga uhvatila za jaja, desnom sam masirala njegov kurac. Pušila sam mu. Pušila sam kurac coveku koga sam prvi put u životu videla pre sat vremena, dok su se dva kupea dalje igrala njegova deca , i sedela njegova žena. Držao me je za kosu, a onda me je u jednom trenutku jace šcepao tako da me je zabolelo i gurnuo mi ga je u usta koliko je god mogao da ude. Gotovo da me je naterao na povracanje. Još uvek me držeci za kosu povukao me je na gore. “Pušiš za desetku, skini gacice i carape da ti ih ne iscepam, hocu da te jebem.” To su bile prve reci ovog neznanca koje mi je uputio. Nisam se bunila, kao da sam i dalje bila u nekom transu. Skinula sam hulahopke i gacice, i ostala samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Pica mi je bila skroz mokra.

Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kao me dodiruje njegov tvrdi i od moje pljuvacke vlažni kurac. Lako me je podigao i stavio me da sedim na mali , prljavi lavabo. Bilo mi je užasno neudobno ali nisam rekla ni rec. Opet sam ga uhvatila za karu, bio je kao kamen, jedva sam cekala da ga osetim u sebi.Uhvatio me je sa unutrašnje strane butina, dok sam ja usmeravala vrh njegovog kurca ka mojoj rupici. Lagano je ulazio u mene, osetila sam se kao da polecem na mesec. Osetila sam kako njegova tvrda kurcina sve dublje i sve snažnije prodire u mene. Jebao me je. Rasturao me je. Ulazio je i izlazio iz mene onako kako je on želeo. Bila sam njegova. Jebao me je kao neku raspomamljenu kucku.Razvaljivao je moju picu sa tim tvrdim i velikim kurcem. Osecala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi. U tom trenutku uradila bih šta god da je tražio od mene. Bila sam robinja njegove kare i njegovih jaja.

Za trenutak je zastao, povukao me je sa lavaboa i divljacki bacio na pod. Našla sam se na podu tog prljavog, ispišanog toaleta. Bila sam na kolenima, osetila sam kako mi se približava odpozadi. Uleteo je u mene tako snažno da me je zabolelo, lagano sam vrisnula. Kao da je još više podivljao od mog promuklog kurvinjskog vriska. Njegov kurac se sve brže i snažnije zabadao u mene dovodeci me do ludila. “Idi do kraja, tako mi se svida tvoj kurac, napuni me”, mrmljala sam povremeno jecajuci od zadovoljstva. Dovodio me je do ludila. Jednom rukom mi je stezao grudi, drugom je stiskao moju guzu, osetila sam njegov prst kojim mi masirao anus, polako mi je prstom ulazio i u tu rupicu. Odlepila sam od njegovog jebanja,zbog njegovog kurca sam zaboravila i na decu i ženu u susednom kupeu, na sve one frajere koji su mi se do tad nabacivali, na ceo svet… Cela sam se pretvorila u picku koju je on tako dobro i snažno punio.

Kada sam vec pomislila da cu se onesvestiti od užitka, on je odjednom ustao, opet me povukao za kosu , i nabio mi tu kurcinu u usta. Za sekund je poceo da svršava, osetila sam spermu koja mi je punila usta i grlo, curila niz bradu. Nisam želela da se branim od ovog divljackog završetka. Udarao me je kitom po licu i ustima, nabijao mi ga u grlo, mogao je da mi uradi šta želi… Lagano mu je padao.

Bez reci je navukao svoje gace i pantalone, iz džepa izvadio maramicu i dao mi je. Pomogao mi je da ustanem i dao mi vizit kartu! Kada je izlazio, okrenuo se, nasmešio i samo mi rekao “javi se…”
Ostala sam sama u tom smrdljivom i prljavom toaletu,kolena su mi se tresla, u ustima sam osecala ukus njegove sperme. Pokušala sam da se umijem i da nekako dovedem u red svoj izgled uz pomoc parceta ogledala koje je tužno visilo sa zida. Nesigurna na nogama uspela sam da obucem gacice i hulahopke.Pica mi je bridela. Još jednom sam se pogledala u ogledalo, frizura mi je izgledala gotovo normalno, obrazi su mi goreli, još uvek nisam želela da se vratim u kupe. Izašla sam u hodnik koji je i dalje bio prazan i zapalila jednu od svojih dugackih cigareta i pokušala da se smirim.

Nakon nekih dvadesetak minuta vratila sam se u svoj kupe, klinci su se i dalje igrali, on je nehajno citao novine,njegovu vizit kartu sam ubacila u torbicu zajedno sa upaljacem. Do kraja puta sam izbegavala da susretnem pogled sa njegovom ženom…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Videla sam kako mi cerka gubi nevinost

Radim u obliznjem supermarketu. Jednog dana posto je bio praznik vratila sam se kuci ranije nego obicno. Kada sam stigla vrata stana su bila zakljucana, bilo mi cudno posto sam znala da u ovo vreme

Mogu li ja nekako da pomognem?

Poljupci po vratu i miris jutarnje kafe…. „Budi se spavalice… sanjalice…“, čujem njegov glas tik uz uvo, i moram priznati, prilično me nervira…Nisam od onih blagoslovenih koji čim otvore oči vrcaju sreću i radost, naprotiv.

Drkaj mi, drkaj mi!

Pozdrav moje ime je Mikan! Moji roditelji su se rastali kada sam imao 10 godina. Rastali su se jer je majka uhvatila oca sa nekim frajerom da se ljubi.Otac je napustio kuću i otišao da