Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Javnost me uzbudjuje

Dragan i ja smo najcesce vidjali u prepodnivnim casovima u mojoj kuci.U to vreme najcesce sam bila sama a i njemu je zbog posla odgovaralo.Nravano da je bilo i drugih mesta i u drugo vreme ali najcesce se ovako desavalo.

Jednog jutra Dragan je kao po obicuju svratio kod mene.Posle dobrog seksa lezili smo na krevetu goli.Galva mi je bila na njegovim maljivim grudima.Mazila sam ga po stomaku opustajuci se posle kvalitenog seksa.Posto zivim u kuci spacava soba mi je bila tik uz ulicu.Dok smo tako lazeli culo se kucanje na spustenim roletnama.Trgla sam se i po malo uplasila mislice da nije mozda muz ili sin.Krisom sam provirili i ugledala komsiju,automehanicara kod koga je moj muz odrzavao auto.Navukla sam na sebe samo belu majcicu i podigla roletnu do pola.

– Dobro jutro komsinice.Obratio mi se

– Dobro jutro komisja,sta treba?Nastavila sam razgovor

Bila sam malo rascupana od seksa ali mislim da komsija to nije ni primetio jer mu se pogled odmah zaustavio na mojim grudima koje su skoro ispale iz tanke majcice.

-Jel Boban tu,zavrsio sam mu auto.Nastavio je.

– Nije na putu je.

Nastavio je i dalje da prica o autu kao da me je to zanimalo.Delovao je kao da mu se ne zuri.Valjda mu je prijao pogled.Nadlaktila sam se i ne bas svojom voljom nastavila sa da pricam sa njim.U jednom trenutku izmedju svoji polu rasirenih nogu osetila sam da me nesto dodiruje.Bacila sam pogled preko ramena mislivsi da se mozda moj pas mota po sobi.Kada sam ugledala Dragana kako lezi na podu i prstom mi goviri da cutim ostala sam zabezeknuta.Vratila sam pogled ka komsiji i nastavila ragovor.Dragan je lezao izmedju mojih nogu koje je mazio i jos malo rasirio kako bi mu bilo lakse da dodje do moje pice.Ljubio mi je butine iznutra.Jos nije ni stigao do pice a vec sam bila vlazna.Bradavice su mi bile sve tvrdje a komsija koji je stajao na ulici hipnotisano je piljao u njih.Kada sam osetila Draganov jezik na svojoj vlaznoj pice celo telo mi se najezilo.Odmah je poceo halapljivo da je lize.U tom trenutku mi je doslo da oteram komsiju ali sama situacija me je jako palila.Cak sam primetila da se i komsiji od pogleda na moje grudi digao.

U trenutku dok sam gledala u komsijine prepone Dragan mi je stegao guzu.Rasirio je i poceo da kruzi prstom po mom anusu.Samo sam u jednom trenutku osetila kako prodire prstom u moju guzu.Htela sam da vrisnem od zadovoljstva ali sam se suzdrzala tako sto sam se ugrizla za usnu.Dok sam naizmecno lizala i grickala usne gledavsi u komsijn kurac svrsavala sam po Draganovom jeziku koji je duboko bio u mojoj pici.Primetila sam da je komsija zavukao ruku u dzep i da mazi svoj kurac,izlgeda da nije mogao da izdrzi vise.Na srecu po mene i po njega ubrzo smo zavrsili razgovor i on je otisao.

– Ti si lud!

Okrenula sam se ka Draganu i brzo spustila roletne.

– Svidja ti se kucko?Dok je virio kroz moje noge pitao me je

– Sa tobom mi se sve svidja.

Podigao se,izvadio je jezik iz moje pice a prst iz guze.Ali sam se zato ja kao munja spustila na kolena i pohotno ga progutala.

– Volis da se pokuzajes?Napljeno je pitao

– Mhm.Nisam ga vadila iz usta

Poceo je da dize rletne.

– Cekaj,sta radis to?Zbunjeno sam ga upitala

Samo se nasmejao.

– Videce nas neko bre.

Nije mario za moje reci.

– Neka gladejau.Nastavio je

Podigao me je na prozor.Sedela sam okrenuta ledjima ka ulici.Rasirio mi je noge i nabio ga u moju vrelu picu.Zagrlila sam ga i rukama i nogima.Svrsavala sam prlikom svakog ulaska njegov kurca u mene.

– Videce nas neko.Ponavljala sam na njegovo uvo

-Neka,neka,neka…Nije mario

Stegao mi je guzu i sve brze me je tucao.Kada ga je izvadio okrenuo me je ne naslonio na radni sto koji je bio pored prozora.Rasirio mi je guzove.Svojim vlaznim kurcem podmazao mi je anus.Odmah je divlje poceo da ne tuca.Stezao me je cas za kukove cas za grudi.Lupao me je sakom po guzi.Mislila sam da su udarci  njegovog tela o moju guzu culi do pola ulice.Nije vise mogao da izdrzi.Izvadio ga ja i poceo da svrsava,polio mi je spermom od guze pa preko ledja skoro do glave.

Okrenula sam se ka njemu.Stajili smo pred prozora i ljubili se dok mi je rukoma razmazivao spermu po celom telu.Jednostavno uzivala sam u ovom rizcnom ali divnom trenutku.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Eksperimentisanje u sexy

Zimsko vreme,  sem izlezavanja i odmaranja sta drugo raditi. Prelistavam jedan od sajtova ovakvoga tipa i naletim na poruku od jednoga para sa kojim nikako da uskladim vreme da se vidimo. Posaljem poruku, odmah stize

Letnja priča

Živim u bloku stambenih zgrada na periferiji grada.Preko puta počinje kao neko predgrađe.Tu je kuća. Ružina sa njene dve kćeri.Sanja je mlađa kćerka.Na jesen treba da krene u četvrti razred srednje škole. Ima osamnaest godina.Njena sestra Vanja

Sestrić

Seka me je pitala da dodjem kod nje i budem s njenim sinom,jer ona je morala da odsustvuje a muz je po obicaju na putu… kao i uvek…prihvatila sam to… zasto da ne,sedecu kod njih