Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iznenadno zadovoljstvo

Dok je tražila nešto u svojoj torbi,mahinalno se naguzila što sam ja iskoristio da joj pridjem otpozadi i u jednom pokretu povučem pantalone dole. Ona malo iznenadjena brzo se rukama nasloni na krevet i uz smešak kaže…a šta bi ti …. ja ništa ne govoreći povučem malo gacice u stranu koje su bile jako jebozovne ,i počnem da joj ližem pičkicu.


koja je već bila vlažna. Uživao sma u njenim sokovima sve dublje zabijajuci jezik u nju,
dok sam je drugom rukom lagano mazio po guzi i otvoru pičkice. Počela je da uzdise i da meša lagano nabijajući pičkicu sve jače na moja usta dok je palac ulazio sve više u guzu.
Počela je da stenje, meša i ludi,nisam prestajao. Pičkica joj je bila tako slatka i jako ukusna,a pri svakom maženju sa prstom u guzu pičkica joj se više otvarala.
Svršila mi je na jeziku a ja sam zadovoljno skupljao njene sokove.

Lagano sam je podigao i stavio je na krevet da legne,bila je sva zajapurena i crvena u obrazima dok je posmatrala kako joj otkopcavam grudnjak i gnječim lagano velike okrugle sise. Počinje me moliti…zabij ga srećo u meni…ja se samo smešim i lagano prstima mazim pičkicu i svaki put kada zabijem prst u pičkicu onda ga lagano izvadim i namerno poližem dok ona posmatra i jos više ludi.Tako i ovaj put zabijem prst u pičkicu i kazem poliži ga, oseti svoj sok. Ona ga bez pogovora zabi skroz u usta. Znao sam da sa njom mogu sve jer je stvarno htela biti ono sta je pisala samnom.

Počnem lagano da joj mazim sise dok ga ona ludo drka steže i priča… zabij mi ga hocu ga unutra…ja se samo nasmešim i jezikom nastavim da prelazim preko tela sve do stomaka i pičkice na kojoj se zaustavljam i klituris jako sisam,dok me ona hvata za glavu nabija u pičkicu i mesa. Na trenutak sam mislio da su mi sva usta u njenoj pickici mada me to palilo.

Podižem lagano glavu, uhvatim svoju kurčinu koja je nabrekla i lagano počnem udarati po pičkici, usnicama mazeci ga oko rupice usnica govoreci…Želis li ga unutra?…
ona cvileci kaze …daaaaaaaa nabij ga…i ja ga lagano počne zabijati. Bila je jako vlažna, napaljena i poludivlja,nije trebalo dugo da joj ga počnem zabijati jako i divljački. Ona je prosto vrištala od uživanja, podigla je noge oko mog struka,dok sam ja prebacio obe ruke ispod njenih nogu i uhvatio čvrsto rukama za guzove šireci ih koliko mogu i nabijajući kurčinu skroz do jaja,osjećajući kako jaja lupaju po pičkici.
Svršavala je, vrištala, mešala. Nakon nekog vremena tog ludog tempa ja ga izvadih i polako je okrenem da se naguzi,a pre nego što se naguzila uhvatio sam je za kosu i onakav vlažan kurac sam joj zabio par puta u usta a ona ga je oblizivala.
Kada se naguzila onda kazem e sada kucko ima da te kaznim za ono u autu. Poceo sam ponovo jako nabijati medju guzove u pičkicu držeci je oko struka,dok ona dahce vrišti…
kazni me . Jako sam joj zabijao do besvesti dok desnu ruku prebacujem na vrh guzova i mojim palcem joj mazim rupicu u guzi. Ona jos vise meša uživajući u tome
kada god joj ga jako nabijem. Onda je levom rukom pljesnem po guzovima govoreci… da li želis još…dok ona u polu jecajnom stanju govori…da zelim.
To me izludjivalo koliko je bila energicna,uživao sam u udarcima mog kurca u njenu pičkicu i moglo se tacno čuti kako moja kurcina udara i kako vlažnost pičkice stvara jos veći zvuk. Navlacio sam je stvarno koliko god sam mogao,ali ipak pazeci da joj ne dirnem maternicu jer će da izazove lagani bol. Ne znam koliko sam je tako jebavao ali sigurno sam neprestano oko 25 minuta je nabijao bez milosti a ona je uživala u tome i sve je više bila vlazna i neznajući više koliko je puta svršila.
Vrištala je i rukama me uhvatila za guzove zabijajući nokte i jos vise se nabijajući na njega govoreci… ti si lud.
Izvadio sam ga iz pičkice naglo i brzo prebacio kurčinu tacno izmedju guzova da klizi i polako glavicem po guzi ga mazio,pitajuc je… da li želiš malo u guzu?…
dok ona poče jednom rukom da mazi nabujalu i vlažnu pičkicu i govoreći… samo me rasturaj tvoja sam.

Lagano stavim glavić u guzu što je jedan od najlepših osjecaja i lagano gurajući unutra osećam kako lagano glavić ulazi po malo sve do onda dok ona sama ne počne da mesa i uživa, sve brže i brže trlja pičkicu dok ga ja lagano stavljam i vadim čitavog iz nje.
Napokon kada stavi ponovo u guzu ona lagano poče da meša guzovima gutajući ga lagano u guzu,i sve brže masirajući pičkicu dok drugom rukom
steže jastuk. Rukama joj širim skroz guzove posmatrajući kako joj ulazi i uživajući u tom prizoru.

Nisam ga jako nabijao u guzu ali sam malo podrugljivo rekao… šta je, što sada nisi divlja… Ona nista ne govoreci još koji trenutak ostane tako nagužena i lagano odmakne guzove da on izadje iz nje, okrene se prema meni dajuči mi par poljubaca i lagano me položi na ledja. Dok sam ležao ona sede lagano na meni i nameštajući kurčinu u guzu
lagano sedne na njega,na moje iznenadjenje poče sve brze i brze se nabijati,mešati i urlikati kao da je neko siluje. Uživao sam u tim nabijanjima govoreći…kada počneš svršavati ponovo, reci mi. Nije prošlo puno i kroz jecaj kaže… svršavam svršavammmmmmmmm… a ja je brzo uhvatim za guzu i primaknem svojim ustima da joj piškica bude tacno na mojim ustima i počnem je strasno sisati dok ona pičkicom meša na mojim ustima.
Ludela je, mesala vrištala,sva su mi usta bila vlazna od njenih sokova, nije se nadala da će na taj način i na mojim ustima da svrši. Kada se počela malo smirivati ja taj trenutak iskoristim da je vratim ponovo na njega i naglo počnem zabijati prvo u pičkicu držeći je za guzove podižući gore pa naglo spuštajući dole, pa ga onda izvadim iz pičkice i zabijem u guzu.

Kada sam osetio da mi dolazi vrhunac ona brzo legne na ledja i kaže jebi izmedju sisa,a ja sam odmah seo na nju, zabio ga medju sise i počeo da je jebem dok je ona otvorila usta čekajući spermu. Počeo sam napokon i svršavati. Ni samo nisamo mogao da verujem koliko je sperme bilo. Mlazevi su joj okupali lice, napunili usta, dok ona govori …još,još istresi sve istresi sve…kazni me,puni mi usta,sledeći put ćeš mi napuniti i guzu i pičkicu.

Nakon toga smo se malo odmorili a drugu partiju smo uzeli i vibrator koji sam joj zabijao malo u pičkicu dok sam je jebao u guzu, pa kasnije malo u guzu dok sam je jebao u pičkicu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Nemoral koji se ostvario

Kisa je padala,probudila me, ali nije kisa nego svadja,koja je dopirala iz sobe mojih roditelja.Pogledao sam na sat bilo je iza ponoci.Okretao sam se po krevetu,svadja se cula sve jace,nisam mogao da izdrzim,morao sam da

Prijemni

Tog leta Ivana me je zamolila da joj pomognem da spremi prijemni ispit iz matematike za upis na fakultet.Pristao sam da joj pomognem,inače Ivana je i odrasla u našoj kući.Živela je u komšiluku,i dok je

Otrovnica

Prica ”Otrovnica” je odlomak iz romana ”Vrelo meso” Milice Blagojevic-Jankovic Ispred sebe vidim mrak. Ćoravu sliku sveta. Garavi ostatak dana. Crno. I na njemu nimalo belog, šarenog, uvijenog, previjenog, oklopljenog, uvrnutog, ma kakvog znaka. Da!!!