Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iznenadna trojka

Prošlo je par dana od našeg razgovora kad je Mica svratila kod mene u kancelariju i rekla da mi za veče nešto organizuje i pokupila ključ od garsonjere.

Rekla je da planiram oko 20h da dođem, al tek kad mi ona javi. Završio sam obaveze po gradu, došao ustan, istuširao se i čekao da mi javi da dođem. Bio sam nestrpljiv da vidim kakvo je iznenađenje spremila i kako hoće da mi pokaže da mogu imati poverenja u nju.

Par minuta posle 20h stigao mi je SMS od nje da dođem. Pošto je u istom ulazu za minut sam bio pred garsonjerom u boksericama i bade-mantilu. Vrata su bila otključana, unutra su svetla bila prigušena. Video sam da je ugaona garnitura razvučena i pretvorena u veliki ležaj. Mica je bila u seksi crnom kompletu, mrežastim čarapama sa halterima i raspuštenom plavom kosom.

Privila se uz mene, skinula mi mantil i lagano me gurnula na ležaj. Nadvila se iznad mene i pitala me verujem li joj.

Odgovorio sam da verujem potpuno na što mi je desnu ruku povukla u stranu. Prepustio sam joj se a onda je škljocnuo mehanizam lisica oko ruke. Povukla mi je i levu ruku i zaključala i nju. Sad sam bio prepušten njoj. Ovo nisu bile lisice iz sex shopa-a koje se mogu otključati nego prave lisice koje se otključavaju samo ključem. Imao sam dva para u stanu. Nisam ni znao kad ih je pokupila, stajale su u fioci zajedno sa ključem.

Nagnula se ponovo iznad mene, njena kosa mi je golicala lice. Ponovo je pitala verujem li joj. Ponovo sam odgovorio da verujem u potpunosti.

Izvukla je svilenu traku široku desetak cm i vezala mi je preko očiju. Proverila je da li je dobro postavljena i lagano ustala sa mene. Osetio sam njene prste kako klize mojim telom. Došle su do ruba bokserica, lagano se podvukli i povukli bokserice nadole. Kurac mi je već bio napet, osetio sam njen dah na glaviću a onda i jezik koji je lagano prešao preko njega.

Potpuno je ustala sa mene. Sad sam iščekivao šta je dalje naumila. Od kad smo krenuli da se tucamo totalno se promenila. Od stidljive devojke koja je znala samo za dve poze, misionarsku i zguza doveo sam je do cure koja je bila spremna za sve. Par puta smo se tucali u kolima na parkingu, čak smo u igrice uključivali i veštačkog, tucao sam je njim dok mi je pušila. Pričala mi je da bi volela probati sa dvojicom… tako da sam sada od nje svašta mogao da očekujem. I dalje sam imao poverenja u nju ali…

Osetio sam ugibanje ležaja, razne šumove pored glave, njenu ruku na mojoj glavi koja je povlači naviše a onda naglo spuštanje vrele i vlažne pičke direktno na moje lice. Osetio sam koliko je mokra i odmah zabio jezik u nju, što je propratila glasnim uzdahom. Krenuo sam da je ližem jako,dugim potezima jezika. Njene butine su mi obgrlile glavu, a pičku je pomerala gore dole. Pomislio sam kako, sem onog kratkog liza preko glavića još mi nije ni dotakla kurac. To uopšte nije ličilo na nju jer joj je on uvek u seksu bio u centru želje.

U tom momentu osetio sam dve ruke na kolenima!

Lagano su se pomerale uz moje noge, preko butina. Ukočio sam se i samo se nadao da ne pripadaju muškarcu, da mi ludača nije dovela nekog biseksualca. Jednostavno nisam podnosio nikakav seksualni kontakt sa muškarcima.

Ruke su bile nežne, lagano su ga obuhvatile a onda sam osetio toplinu oko glavića. Neko mi je lagano pušio kurac, lizao ga, gutao do kraja. A ja nisam znao jel muško ili žensko!

Ko je da je, pušenje je bio vrhunsko.

Navalio sam na Micinu pičku, jebao je jezikom, grizao klitoris. Osetio sam da je blizu vrhunca, ječala je i vriskala. Naglo se digla, podigla pičku sa mojih usta ostavljajući me umazanog njenim sokovima. Brzo se pomerila nadole do mog čvrstog kurca. Ruka osobe koja mi je do tad pušila ga je nacentrirala i Mica je lagano kliznula na njega uz glasan uzdah. Počela je da lagano kruži bokovima. Krevet se ponovo malo ugnuo pored moje glave, osetio sam da me je druga osoba zajahala iznad glave kao Mica pre.

Došao je trenutak istine! Ako sada osetim muškarca prekidam sve, razmišljao sam.

U tom trenutku na usta mi se spustila vlažna pička. Pao mi je kamen sa srca! Lagano sam pružio jezik i osjetio nov ukus, nova pička, različita od Micine, nepoznata. Micina je bila glatka, bez i jedne dlačice. Ova je bila glatka, sa čvrstim malo izbačenim klitorisom, kratkim dlakama na venerinom brežuljku. Vrela,  vlažna, očito napaljena.

Navalio sam da je ližem, jebem jezikom kao i Micu, da gutam njene sokove. Za to vreme Mica je skakala po mom kurcu, nabijala se do kraja, malo se zadrži pa opet digne i žestoko nabije. Samo sam kurcem osećao šta radi po njemu. Nepoznata se pičkom nabijala na moj jezik i usta. Bila je tiha, nije progovarala a ni ječala mnogo.

Kao da je znala da sam blizu svršavanja, Mica se lagano podigla i moj napeti kurac je ispao iz nje. Osetio sam i da nepoznata silazi sa mene. Neko od njih dve je nastavio da se igra mojim kurcem, imao sam osećaj da su obe na njega koncentrisane. Nisam mogao da vidim ali imao sam osećaj da ga obe ližu. Jedna me je objahala, osetio sam vrh pičkice na njemu a zatim se počela spuštati. Znao sam da nije Mica jer je njena već bila dobro podmazana i pripremljena. Ova pička još nije podmazana i još mu se nije prilagodila. A rekao bi i da je uža od Micine. Kao Micina kad smo se prvi put tucali.

Spustila se i primila  ga do kraja a onda stala. Počela je lagano  da se izdiže i spusta po njemu. Radila je to sa uživanjem, lagano ga je cedila stišćući pičku kad se izdiže. Mica mi je ponovo zajahala glavu ali ovog puta okrenuta ka nepoznatoj. Njene butine pokrile su mi uši tako da nisam čuo nepoznatu da li uzdiše. Ali zato mi je kurac lomila pičkom. Nabijala se neumorno, ne praveći pauze. Ubrzavala je nabijanje, pa naglo usporavala, ostajući na njemu nabijena do kraja. Osećao sam koliko je vrela i tesna.

Svo to vreme jezikom sam jebao Micu, grizao joj usmine i klitoris koliko god sam mogao da dohvatim. Mica se tresla, nabijala mi svoju mokru pičku na jezik i na usta, pomerala se gore dole tarući se njom o moje lice. Jedva sam dolazio do vazduha ali sam potpuno uživao. Izbacivao sam kukove pokušavajući da nepoznatu jebem što jače. Mica je počela da svršava, osetio sam njene sokove po licu, nogama me je stegla. Ubrzo se pridigla s mene, legla pored i počela da me ljubi po licu punom njenih sokova. Odavno se navikla na ukus njenih sokova kao i na ukus moje spreme u ustima. Od kad je Mica počela da svršava na meni nepoznata je mirovala nabijena na mene do kraja. Sačekala je da Mica svrši, da legne pored mene a onda nastavila lagano da kruži kukovima.

Ni jedna ni druga nisu progovarale ni reči, al sam povremeno samo naslućivao da se dogovaraju pokretima iako nisam ništa mogao da vidim od trake preko očiju. Mica se privila do mene i prošaputala mi:

– Ne znaš koga sam ti dovela, možda ti nekad i kažem. A sad je razbij od kurca, sama je to želela.
 Nepoznata je sedela na kurcu, znao sam da namerno pravi pauzu. Odigao sam je kukovima, naglo se spustio a onda ga odozdo baš snažno zakucao. Vrisnula je. Počeo sam to da ponavljam, odbacivao sam je kukovima a ona se uz krik nabijala. Znao sam da ovim tempom neću moći dugo da izdržim. Bio sam već blizu svršavanja kad sam osetio da se ona grči. Ja sam tad nastavio još jače na što je ona naglo sišla s njega. Odmah ga je jedna od njih uhvatila rukom a onda sam osetio i usta na njemu. Počeo sam da svršavam direktno u ta usta a ruka oko njega se stegla i radila gore – dole cedeći iz njega i poslednju kap sperme. Jedna od njih me je doslovno muzla, kao kravu, samo nagore i direktno u usta.

Opustio sam se, traka mi je bila još preko očiju. Sišle su s ležaja a onda sam čuo tiho došaptavanje i vrata kupatila.

Ostao sam sam, vezan i prekrivenih očiju. Ne znam jel prošlo minut, pet ili pola sata. Krevet se ponovo zatresao, neko je bio pored mene. Ruka mi je odvezana, zatim i druga. Pomerio sam traku s očiju i gledao Micu kako se smeje. Nepoznata je otišla bez pozdrava.

– Jesam li dokazala da mi možeš verovati?

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Sexy igračke matore komšinice

Nije ona bila loša komšinica, naprotiv, bila je za primer svim stanarima zgrade. Uvek je bila doterana i nasmejana, spremna da sa svakim popriča, priskoči u pomoć starijima. Gledano sa seksualne strane, bila je dobro

Snežna idila

To vece je bila neka kao zurkica u jednom restoranu, svirka uzivo.. svratio sam sa drustvom, seli za sto, narucili pice i zezali se,, seo sam tako da preko puta mene licem u lice sedela

Prodaja automobila

Nasledio sam auto od tetke i teče, njima je koristio za prodavnicu koju su drzali. Tj nije im auto vise trebao pa su ga dali meni, da ga prodam i sebi dodam i dokupim bolji.