Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Izjebana riba u trojci

Oduvek su me ložile trojke, gangbang i slične orgije. Najčešće prilikom izbora pornića sam birao trojke. Podjednako me je ložila varijanta trojke sa ortakom i nekom ribom, ili sa dve ribe… Nikada mi nije problem da odgledam porniće sa drugarima i da zajedno izdrkamo, što bi se reklo, nisam imao čega da se stidim, a i prilikom drkanja sa ortacima postao sam svestan veličine svoje kurčine, kao i koliko mogu da svršim (često su drugari bili oduševljeni količinom sperme koju bih izbacio).

A najviše i najlepše u svemu kad su se te fantazije ostvarile taman negde posle mog 22og rođendana. Sa jako dobrim ortakom, često smo pričali o tome da nađemo neku ribu da je izjebemo u trojci, s tim što do tog vrelog vikenda nikad sa njim nisam ni drkao.

Tog popodneva, zove on mene i kaže da će doći sa drugaricom do mene, ako sam i dalje za trojku. Naravno nije trebalo puno da priča, i tako dođoše oni do mene. Svi smo znali zbog čega smo tu, ali je postojala neka slatka neizvesnost i tenzija kako ćemo započeti. Da bi razbili tremu, krenuli smo da pijemo kafu, gledamo nešto na TV. Posle popušenih cigareta, i taman ortak i ja krenusmo da palimo po još jednu cigaretu, kad Jelena reče, pa mogla bih i ja. Na to, drugar reče, mogla bi, ali bi mogla da pušiš nešto drugo.

Jelena je tad imala 20ak godina, crvenokosa, prilično bujnih sisa (solidna trojka) i prezgodnog tela, sa slatkom mesnatim dupencetom i vrelom, uskom obrijanom mačkicom. Riba za poželeti za orgije i divlji neobuzdani seks.

Bez puno natezanja, Jelena se primače njemu i skinu mu trenerku. Ja sam bio u šorcu i sedeli smo tako da je ona sedela između nas. Njemu se već digao, a ni on nije imao čega da se stidi (kurčina od nekih 21cm je iskočila i Jelena je krenula tako lepo da mu ga puši). Jelena je inače programerka, pa posle ovog druženja, ne zna se ko je koga više programirao, ona nas dvojicu ili mi nju. Dok mu je pušila, okrenu se prema meni i reče mi „A šta ti čekaš?“ Prvih par minuta jeste bio trip, prvi put vidim Petrovu kurčinu i prvi put vidim pušenje uživo, a da nije moja kurčina.

Naravno, nije ni trebalo bilo šta da govori, kurčina mi je već opasno zatezala šorc. Imao sam utisak da je svaka žila na mojih 20cm bila još dodatno nabrekla i čekala njena vrela usta. Ustao sam, skinuo šorc i ona je krenula halpljivo da ga guta. Obožavala je grub seks i dodatno me je napalila kad sam joj ga svom silinom nabijao do jaja. Ni Petar joj nije ostao dužan. Dok sam joj ga nabijao, on je krenuo da je liže, tako da smo imali tempo kao da smo do tada imali već i previše trojki. I tako ujednačenim tempom, dok bih joj ga ja nabijao, Petar je nabijao njegov jezik u njenu vrelu mačkicu.

Seo sam na kauč i ona je nastavila da mi ga puši, da ga liže od glavića do jaja, da uzima jedno pa drugo jaje u usta… Srećom, pa smo obojica prilično izdržljivi… Dok mi je na pušila, Petar je krenuo odpozadi da joj nabija u guzu, da je taman pripremi za mene 🙂

Vrlo brzo, a taman kako je on usporio sa nabijanjem, ja sam je povukao ka sebi i ona me je oporačila i krenula da se polagano nasađuje na moju kurčinu. U međuvremenu, Petar je stao pored i ona je krenula da mu ga puši. Jako neobična situacija, pošto mu je njegov kurac bio vrlo blizu meni, pa smo se još i šalili da ne svrši da i mene ne bi polio.

Kada se nasadila celom mačkicom na moju kurčinu, Jelena je tako stručno krenula da se uvija, da sam osetio svaki mišić njene vrele pičkice kako se steže oko moje kurčine. Uf, i sad mi se diže, kad se setim toga. Dok se i dalje nabijala na mog, Petar joj ga je nabio u guzu i tad je počeo pravi haos.

Nabijali smo joj ujednačenim tempom, kad jedan uspori, drugi ubrza. Vrištala je od zadovoljstva. Ustali smo, ona me je opkoračila nogama i nastavili da je jebemo zajedno. Nakon toga smo legli na pod, ovaj put je Petar bio na leđima, ona mu je bila okrenuta takođe leđima, a ja sam ih opkoračio, dok mi je ona pušila.

Tad je i predložila da joj ga ja ubacim u isto vreme sa Petrom u pičkicu. Uf, bilo je zeznuto, ubaciti dve debele kurčine u usku pičkicu. Pokušao sam, iako je ispao 2 puta i iz trećeg sam uspeo da joj ga ubacim. Neverovatan osećaj kad sam osetio i njenu pičkicu kako pulsira u ritmu njegovog i mog kurca.

Posle nekih par minuta ovakve duple jebačine, osetio sam da ću da svršim i izvadio sam ga. I Petar je takođe ustao i stali smo iznad nje. Stavila je kitu na kitu i krenula da ih drka i puši istovremeno (posle ovoga mi je cool kad drkam sa ortacima da probamo froting, sad znam da se to tako zove 🙂 ) Lizala je oba glavića istovremeno i osetio sam kako mi se muda još više zatežu… sve vreme je drkala svoju mačkicu… Point of no return, što bi se reklo.

Krenuo sam da svršavam u mlazevima, Petar takođe. U roku od par sekundi njena cela faca, grudi, pod, pa čak i kauč su bili isprskani našom spermom. Ona je nastavila da liže vrelu spermu sa naših kurčina. Tad je i ona krenula da svršava…. Aaaaaahhhh orilo se stanom

Tako znojavi i ulepljeni spermom legli smo na pod, dodao sam joj cigaretu i rekao: „E sad možeš da zapališ tu drugu cigaretu!“

Taj vikend smo je jebali još par puta i to naše druženje sa Jelenom potrajalo je narednih 5-6 godina, bar 4-5 puta godišnje bi se nalazili ili na jedan dan ili na vikend… Kasnije je i ona dovela i drugaricu…

A od tad pa sve do sad, moram u toku godine bar 2, 3 trojke da imam… nekad i sa dve devojke, nekad sa ortakom ili ortacima i jednom/dve devojke… nekad sa nekim poznatima sa javne scene, nekad sa dobrim drugarima… uvek su devojke bile random ribe (ili moje ili ortakove kres šeme) i uvek je bilo super i neponovljivo.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Letovanje sa mamom

Sedela sam na kafici sa mamom i dogovarale smo se oko našeg zajedničkog letovanja. Nikako nismo mogle da se dogovorimo gde ćemo pre svega ići. Ja sam htela da posetimo Ibicu, dok je moja mama

Masaža za pamćenje 2. deo

Prvi put sam osetio takav osecaj. Kurac mi je bio skroz vreo, morao sam da saznam sta radi. Krenuo sam da stavim ruku na kurac ali samo sam naisao na njenu ruku. “Jel ti se

Kancelarijski sex

Moja kancelarija je moje malo carstvo, tu sam sama i sve je podređeno meni i mom poslu. Veliki kancelarijski sto, računar, štampač, skener… ormani puni fascikli i registratora. Moj partner je često navraćao kod mene