Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iskustvo

Bio sam razdvojen od svoje devojke dva meseca. Razlog? Jednostvno imala je svojih problema i pala je odluka da se rastavimo na neko vreme. Znao sam ja da to ima neke veze sa bivšim dečkom, ali sam sve to prećutao i rešio da sačekam tih dva meseca. Prvi put smo se videli posle dva meseca i ona je dolazila kod mene. Čuli smo se telefon nekoliko puta i razmenili par porukica. Bio sam čvrsto rešen da opet budem sa njom! Kada sam je ugledao na vratima umalo nisam pao na dupe!

Bila je u crnim pantalonama, a gore je imala uski džemperčić koji je nagoveštavao njene predivne sise. Seli smo u dnevnu sobu i razgovarali. Priča se polako prebacivala na njenog bivšeg dečka i kako ga je vidjala u ova dva meseca i kako je jednom otišla kod njega u stan…i ja sam sada cekao nastavak, bio sam poprilicno smiren za celu situaciju. Imali smo dosta poverenja jedno u drugo i tada kreče njena prica:

Znaš otišla sam kod njega. Znaš koliko sam ga volela, verovala sam da treba da imam nešto sa njim. Kada sam ga videla poludela sam! Tu je bio i njegov drugar, ali meni nije smetalo. Sedeli smo i pričali, a on se sve vreme muvao oko mene. Pipkao me po kolenu, ljubio me u vrat i tako to, kao da smo zajedno. Bila sam raspamećena. Obukla sam se pomalo kurvinski jer sam htela da ga zavedem. Imala sam usku majcu sa velikim dekolteom, a dole bele pantalonice. Ispod naravno tangice.”

Vec sam počeo polako da se nerviram jer sam znao da ovo neće valjati, ali sam ćutao. “Ubrzo sam ustala i otišla do kuhinje da sipam sebi vode, kada mi je prišao sa ledja i uhvatio me za sise. Poludela sam! Počo je da me ludački ljubi, da me vaćari da mi otkopčava pantalone. Nisam dala jer je u drugoj sobi bio njegov drug. Tada mi je predložio da i on učestvuje u svemu ovome.” Na trenutak je zaćutala, ali sam znao šta znači, ostajao sam polako bez reći nisam znao šta reći na ovo, ćutao sam i čekao dalji deo. “Pristala sam, ni sama ne znam zašto! Budala sam i mislila sam da treba da ga usrećim. Ušli smo u sobu i ja sam samo klekla pred njega. Njegov drugar je sve to gledao mirno, kao da zna šta se sprema, a ja glupača nisam znala da je sve nameštaljka. Svukla sam mu trenerku i uhvatila ga za kurac. Zazmurila sam i pocela da mu ga pusim. Gledao me je pravo u oci iako zna da to ne volim. Njegov drugar je sedeo i nadrkavao svoj kurac.”

Bolje da ne znate moju reakciju u tom trenutku! Bio sam doslovno šokiran! Ipak i dalje ćutim i slušam. “Tada smo prešli na krevet. I dalje sam pušila mom bivšem, a njegov drug mi je prišao sa ledlja i svlačio pantalone. Pustila sam ga, čak sam isturila dupe da me bolje dohvati. Naravno tražila sam da prvo stavi kondom. Odavno sam bila ovlažila tako da je lako ušao. Moj bivsi je počeo da nadrkava dok sam mu lizala jaja, ali nisam želela da svrši. Izvukla sam se od njegovog drugara i okrenula se ka njemu. Čekala sam da me pojebe. Raširila sam noge kao luda. Legao je preko mene, a drugar je ostao da stoji u visini mog lica. Uhvatila sam njegov kurac i počela da ga ližem i da mu gnječim jaja dok me je bivši punio dole.”

I dalje sam sedeo mirno, ali priznajem digao mi se. Dva meseca sam bio strpljiv čekajuci da vidim sta će da se desi i sada sam hteo da čujem sve. Već mi je bila muka od svega! Bilo joj je neprijatno dok mi priča, ali bilo me je briga! “Tada je drugar predložio da me uhvate u sendvič. Ukapirala sam šta mi se sprema, ali prvo nisam htela da pristanem. Ipak proradila je kurva u meni i pristala sam. Nikada se nisam jebala u dupe pa mi je bilo poprilično neprijatno. Dečko me je vec jebao u pičkicu, a drugar je mazao moj čmar i to prija priznajem. Ubrzo je počeo polako da mi ga uvlači i to u ritmu koji sam sama diktirala. Na kraju ga je skoro celog ugurao i tako su me čerečili. Dupe me je bolelo dosta, ali sam trpela.

Ta poza mi i nije bas prijala pa sam se okrenula tako da me bivši i dalje jebe u picu, a da drugaru pušim. Skinula sam mu kondom i počela da ga lizem od dna do vrha.” Ja sam vec uveliko u gaćama pucao, srce mi je lupalo, a u glavi mi je bubnjalo! “U tim trenucima sam počela da se sve više približavam vrhuncu, a kada je počeo da me zabija kao divljak svršila sam! Samo sam klonula. Nisam otvarala oči par minuta, a kada sam ih otvorila stajali su iznad mene sa svojim podignutim kurčevima čekajuci. Uhvatila sam i pocela da ih nadrkavam i da im usnama dražim glavice. Uskoro su me obojca polili po licu i po sisama.

Znas koliko volim kada mi se sperma sliva niz grudi i lice. Na njihovo nezadovoljstvo držala sam usta zatvorena! Ustala sam i otisla do kupatila da se umijem. Kada sam se vratila drugar nije bio tu. Osećala sam se užasno i znala sam da sam dotakla dno! Tada sam i otišla da se nismo pozdravili i više me nije zvao niti sam ja išta više želela sa njim.” Tada je zaćutala i čekala moju reakciju. A sta ja da kažem na ovo?! Pogledao sam je pravo u oci i rekao: “Ispala si glupa i dozvolila si sebi da ispadnes drolja!” “Znam.” rekla mi je.

Pogledala je i rekla jos: “Sigurno me mrziš zbog ovoga?” Uhvatio sam je za glavu i povukao na dole. Spustio sam joj glavu u krilo i osetila je moj kurac. “Popuši mi sada pa ćemo razgovarati.” Izvadila ga je i počela da liže i da ga uvlači. Uvlačila ga je dosta duboko, a ja sam se osećao kao na sedmom nebu! Uskoro sam počeo da svršavam i to njoj u usta nije pomerala glavu iako sam najavio da ću svršiti! Kada se digla video sam jednu od onih scena iz pornica. Niz usta joj se slivala sperma, a ona se oblizivala… Pogledao sam je. U sledećem trenutku lezala je raširenih nogu, a ja sam namestao kondom! Nije mi trebalo mnogo da svršim jos jednom, ali smo ovog puta to uradili obostrano. Pre nego sto ćemo nastaviti ludovanje te večeri rekla mi je: “Izvini sto sam ispala drolja neću više nikada!” Od te večeri smo opet zajedno i veza nam je nikada lepša.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Od naivne igre do noćne more

U vezi smo već gotovo dve godine i većinu stvari u seksu smo već isprobali. Oboje imamo prilično visok libido, nikad nam ništa nije bilo teško, ni mučno da ispunimo jedno drugom. Jebao sam je

Kuma Jovana

Moje ime je Boban imam 33 god, a sa svojom devojkom sam 4 godine u vezi. Veza nam je super i skoro smo rešili da stanemo na taj ludi kamen. Moja Ana je 7 godina

Svastika

Zovem se Goran,imam 35 godina i živim u Novom Sadu.Oženjen sam i imam 2 ćerke i lepu zgodnu ženicu Ivanu.Ivana ima 30 godina. Lepo se slažemo i poštujemo.Sa njom imam dobar sex i nikad se