Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Iskusna kurvica sa 17 godina

Bobana i njegovu ženu Mariju znam godinama. Posećujemo se i medju nama nikad nije bilo prepirki, neslaganja.Uživali smo u druženju godinama. Njegove ćerke Milica i Ana rasle su pred mojim očima – godinama. Dve slatke devojčice, porasle su i pretvorile se u prave lepotice. Starija Ana je išla vec završila  srednju školu, a mladja je bila  srednjoškolka.

Boban je bio strog otac i  već je imao strah, da ne kažem paranoju, od toga da njegove mezimice mogu da postanu plen nekog mangupa, koji ce njegove ćerkice „da upropasti“.
Poveravao mi se da je već imao probleme sa Anom…rasnom malom jebuljom iz koje je izbijao sexipil i za koju sam znao da je vec probala kurac .Boban mi se poverio da je pre par dana video kako izlazi iz skupocene „mečke“, koju je vozio  tip znatno stariji od nje,a to je moglo značiti samo jedno…mala fufa je primila kurčinu.
Morao sam da ga tešim i pričam priče, u koje nisam ni sam verovao…da je to možda neko „malu“ slučajno  povezao. Čisto da mu olaksam muke.Znam da je išamarao malu i oduzeo joj telefon.Isto  tako, znao sam da to nece da spasi stvar, jednostavno…mala je – prculja i tu nema pomoci.

Naravno , da sam primećivao sve što je zgodno, ali, da „startujem“  ćerke, sestre, žene ili bilo koje zgodno žensko, od prijatelja NE…jednostavno- to je bio moj princip i držao sam toga „ko pijan plota“, čak, kad je bilo prilike da pojebem neku nezadovoljnu ženu…ili ne daj BOže – uspaljenun sestru, nekog svog prijatelja.
Žena sam imao na pretek…iako sam bio u srednjim godinama, ali sam bio „dobro očuvan“ i jednostavno – znao sam sa ženama.

Znao sam kad treba stegnuti kad popustiti…Imao sam i moju omiljenu klinku za tucanje, kad se poželim mlade piletine, a sve svoje mastarije sam ostvario sa svojom zgodnom ženom koja je imala moju dozvolu za tucanje – sa strane, pod uslovom da sam  „upućen u to“…
Ali da se vratim na problem  mog prijatelja Bobana. Znao sam da špijunira cerku Anu, proverava joj kretanje, fejs, ide pred nju bez najave, kad se vraća iz grada.
Nisam imao srca da mu kažem , da se te stvari ne mogu sprečiti i da ništa ne postiže sa tim. Ne bi pomoglo.

Zaboravio sam bio na njegove probleme, jer sam imao posla preko glave,  mada ja nisam tu video nikakav problem, znao sam da su današnje klinke, bezobrazne droljice svesne svog izgleda, a svaka se trudila da izgleda kao porno zvezda. Priznajem , pomislio sam par puta , kako se neki kreten  sladi mladom pičkom lepe Ane, bio sam siguran da mala umire na kurcu, ali nisam video ništa loše u tome. Imala je vec 18 i po godina, a njena rasna gradja, sigurno je izazivala uzdahe, kod svakog muškarca.

Inače , obe njegove ćerke su me obožavale, jer sam uvek znao za njihove rodjendane i svaku priliku sam koristio da im kupim neku sitnicu, pre svega jer su bile umiljate klinke i pre svega ćerke mog prijatelja.Na mladju, Milicu, skoro da niko nije obracao pažnju kad su te stvari u pitanju.
Ona je imala „tek 17  godina“, bila je plavušica lepa,duge valovite kose, profinjenog  izraza lica.

Lepo lice,zelene oči, više mršava, ali sa izraženim dupetom i nekako predugim nogama za njenu gradju, ali to joj je davalo još graciozniji izgled. Izrazito uzak struk, u udnosu na njeno visoko dupe, počeo je da mi privlači pogled , iako ona nije ni bila svesna svog izgleda.
Imaala je male sise, za razliku od njene sestre, i sva je bila mirna povučena i tiha. Ono što je bilo posebno kod nje, je miris koji je širila oko sebe. Ne znam da li je u pitanju bio parfem ili kupka…ali uvek sam znao kad je u kuci.

To večer sam bio kratko u gradu. Bio je vikend, izasao sam sam u grad, vozao se od kafica do kafica, bez želje, da podelim društvo sa nekim.Bilo je skoro ponoc kad sam krenuo kuci. Znao sam da je Boban sa ženom i Anom bio na Zlatiboru, da je mala Milica ostala u kuci, da uči, jer je bio raspust, ona je imala loših ocena i za kaznu nije pošla sa njima, već su na nju pazili baba i deda.
Prolazio sam kroz centar Beograda i na Terazijama, na trotoaru,stajala je devojka, okrenuta ledjima,sve što sam video je nevidjeno dobro dupe u minicu, na štiklama. Kao svaki muškarac, usporio sam da malo naparim oči…i kada sam se skoro zaustavio, mom iznenadjenju nije bilo kraja…ugledao sam Milicu , obučenu u minic, na visokim stiklama, maksimalno našminkanu…jedva sam je poznao, izgledala je bar 3 god starija. Hteo sam da produžim, ali su nam se pogledi sreli.

Prepoznala je i ona moj BMW, gledala me je uplašeno i panično. Zastao sam i otvorio prozor. Gledala me je par sekundi, a onda , pre nego sam uspeo bilo sta da kažem…uskočila u auto i preplašeno pogledala i osula molećivim tonom, da je pobegla iz kuce u grad , kad su zaspali baba i deda, da ne kažem nikom, posebno ne  Bobanu i Mariji da sam je video,jer ce je otac prebiti, da više neće nikad to da radi…bla-bla-bla.

Prekinuo sam je i rekao da ne brine, da ide kuci i da je sve ok. Pitala me je da je povezem , ako mi je uz put .
Polako smo krenuli, pet puta me je pitala da joj obecam, da necu nikom reci…Pet puta sam joj obecao.

Polako smo krenuli, kroz nos mi je prošao onaj njen poznati miris, zaustio sam da je pitam, koji je to parfem, ali sam odustao, jer bi to bilo neumesno sa moje strane. Krajičkom oka sam gledao kao se mala „namunjila“, kako  to mlade fufe  kažu za sebe, kad se kao drolje obuku i spreme za izlazak grad.
Zazvonio joj je telefon…javila se i jasno sam čuo grub muški glas , kako joj preteci izgovara razne pogrdne reci.
Nisam bas sve razumeo,ali čuo sam dovoljno.Nepoznati joj je pretio, nazivao je droljom, psovao je…

Ona je prekinula vezu i pokušavala da ugasi telefon. Sva se  spetljala , telefon joj ispao, ponovo zazvonio, a na ekranu sam pročitao „GAGI-Ana“…Ništa mi nije bilo jasno. Jedva je ugasila telefon i počela da plače.

Pitao sam je sta je u pitanju. Rekla mi je da ne može da mi kaže, a onda me zmolila da ne idemo pravo kuci. Shavatio sam da se plašila da ce je pred kucom čekati dečko koji joj je pretio.
Rekao sam joj da se ne plaši, da cu je lično dovesti do vrata, zahvalno me pogledala i rekla, da mora da mi kaže nešto.

„Moram da vam objasnim…“- gledala me zabrinuto i uplašeno.
Rekao sam da je slušam i da kaže sta želi i da ne brine, da cemo da rešimo problem tog dečka, koji joj tako vulgarno pretio.
Zaustavio sam kola na parkingu.

Počela je sa rečima „…znam da cete misliti svasta o meni…“ – i onda mi ukratko ispričala, da  je to dečko njene sestre Ane, koji zapravo nije „dečko“, već oženjen tip „vasih godina“,persirala mi je mala Milica. On je sa Anom vec skoro godinu  „u vezi“. Shvatio sam da sam bio u pravu ,kad sam Anu ocenio kao malu fuficu i sad mi je bila jasna priča o „starijem tipu“ , koji je Anu dovozio kuci.

Prekinuo sam je i pitao zasto onda nju zove, a onda čuo priču, kao iz turskih serija… Priznala mi je, da je htela da pomogne sestri, kad joj je otac oduzeo telefon i da je tad Ana koristila njen telefon da se čuje sa „dečkom“, tj. jebačem, koji je očigledno jebao lepu Anu – ćerku prijatelja mog.

Ponovo sam pitao što je onda vredja, ako je sve tako. Zastala je i rekla mi da se počela dopisivati sa njim, mimo znanja sestre.Ništa nisam rekao. Ćutali smo, situacija je bila napeta i glupa.Nastavila  je sa pričom….prvo me, ponovo
molila, da sve ostane tajna…nasa tajna. Počela je da objašnjava.

Pre dva meseca je prvi put izasla sa njim, pobegla je iz skole. To se ponovilo još nekoliko puta, a onda mi je priznala da je „bila sa njim“ – u prevodu , matorac je jebao i nju i sestru.Nisam verovao ušima.

Koliko sam bio siguran da je Ana mala drolja, toliko sam o Milici mislio suprotno, ali izgleda da se čovek stvarno uči dok je živ i da je istina da -„iz Mire tri vraga vire“.
Čudno uzbudjenje me obuzelo, pri pomisli, kako je neki matorac  jebao obe sestre. Iskreno, nisam se zgražavao, želeo sam da im otac nikad ne sazna za to.
Zamolila me da negde sačekamo da je matorac ne bi čekao pred kucom, jer sad sigurno misli , da je ona čekala mene i da sam je ja pokupio pre njega i da ona ima nesto sa mnom.

Prvi put sam je bez ustezanja odmerio od glave do pete.Jeste bila mlada, ali ovako sredjena izgledala je drugačije, a pomisao da je primila kurčinu i to od jebača svoje sestre u momentu je pokrenula moju prljavu maštu.
Zanimalo me da li joj je to bilo prvo iskustvo…prepostavljao sam da jeste i pitao sam je , da li je pre toga „imala nekog“.
Rekla mi je da nije, ali da je ona uvek maštala o starijim muškarcima i da se to jednostavno  desilo.
I da je Ana za to kriva…ona joj je govorila, da klinci ništa ne znaju. Zastala je i rekla:
„Sad kad je ovako ispalo, moram TI reci, da je Ana uvek pričala da bi se JEBALA  sa TOBOM da niste tatin prijatelj.“

Nije me više totalno persirala,  a od onog sto sam čuo, osetio sam trnce u kroz glavu, a kurac mi  je podivljao.
Vec sam video Anu nataknutu na moju kurčinu…
Miličin miris mi je ulazio kroz nos i raspaljivao životinju u meni. Hteo sam i ja da jebem bar jednu sestru.
Išao sam na sve ili ništa…da nelažem, bio sam spreman na sve, samo da večeras iskoristim priliku.

Odvezao sam se sa njom do skrivenog gradskog kafica. Naručio sam votku-đus, ona isto. Priznajem, hteo sam da joj
popuste kočnice.
Nakon pet-sest votki…ja  sam bio bez savesti, a ona nakon tri…pijana guska. Nikad nisam mislio da ce ovo da se  desi, a
mala je, bez pauze pričala sve svoje i sestrine tajne…

Doznao sam kako non-stop pričaju o sexu, kako  joj je Ana pričala detelje jebačine sa tim matorcem, kako je Ana imala više jebača…kako je Ana svojom pričom, navela da „počne avanturu“ sa njenim jebačem. Htela je jednostavno, da proba sex… I što je najvažnije, da joj sestra  ne zna. Shvatio sam da je pokvareni matorac to znalački iskoristio.

Tako je i ona, postala kurvica tog matorca. Na kraju je dodala, da je bas šteta , što ja nisam primećivao Anu…
Odlučio sam da ništa ne kažem.
Krenuli smo prema Košutnjaku. Ona se koketno smeškala, pevušila uz muziku i blago se uvijala u ritmu pesme na radiju.

Skrenuo sam na prvi „jebodrom“…ugasio svetla. Alkohol je uklonio sve prepreke kod mene. Okrenula se prema meni…
Gledala me pogledom, koji nikad nisam video kod nje…nisam hteo da okolišam…
Raskopčao sam šlic…izvadio dignutu, ko beton tvrdu kurčinu. Samo je progutala knedlu.Uzeo sam joj ruku i stavio na kurac.
Blago ga je stegla…mislio sam da cu eksplodirati.

Uhvatio sam je kosu i usmerio prema kurcu…nije se bunila. Osetio sam njena usta , kako sklapa svoje usne oko moga kurca i ono „MMMMMM“, koje svaka kurvica izusti, kad uzme kurac u usta. Uživao sam , nevidjeno uzbudjen, plašeći se da je ovo san, a ne perverzna jebačina sa mladom slatkom ćerkom mog prijatelja. Moc pičke i alkohol ubili su  grižu savesti.

Nije ona toliko dobro pušila, koliko me do ludila dovodila ta pomisao, da mi je kurac u ustima te slatke male droljice, koja je upravo lizala  moju kurčinu i ponovo ga vracala u usta…
Hteo sam je golu…

„Skini se skoroz“ …rekao sam maloj fufi. Poslušala je pre nego sam izgovorio i počela da se svlači i odbacuje odecu sa sebe…
Spustio sam sedišta i skinuo sve sa sebe… mesec je obasjavao malu slatku kurvicu, golu u mom autu.
Uzeo sam njene crvene gaćice…pomirisao ih..udahnuo opojni miris mlade pičke…a onda „trofej“ obesio na retrovizor..
Jebi ga…nikad nisam bio normalan.
Imala je male sisice,ali telo ko boginja, zategnuto…mirisno…a kad sam ugledao njenu obrijanu picu, bio sam iznenadjen, kako je mala Milica, sa tako slatkom facom, medju nogama imala pičku nabubrenu, kao kod neke zrele drolje.

Lupalo mi je u mozgu…povukla se nazad, a ja sam joj blago raširio noge…Kroz nozdrve mi je prostrujao miris njene,
vec vlažne pičke…Uzeo sam je u usta…jauknula je…mokra i poželjna. Kurac mi je pulsirao , dok sam lizao malu
Milicu i njenu pičku iz koje je curilo , kao da se upiškila.
Gurao sam jezik u nju…sisao njene usmine, čija me veličina iznenadila. Njena pička je bila tako posebna…kurac mi je slinio . Nisam mogao ni da prestanem sa usisavanjem njene pičke, koja mi je sipala sokove , pravo u usta. Ona je stenjala, teško disala, a onda mi glavu jače gurnula na pičku.
Mala drolja je uživala, izdizala kukove i nabijala mi pičku u facu. Kurac mi je poskakivao…nisam mogao više da čekam.

Podigao sam se ona je raširila noge i teško disala…Zamutilo mi se kad sam osetio vrelinu njene pice na glavicu…
Razmazivao sam kurcem sokove po pici, bila je spremna i otvorena. Glavic je vec ušao…kao da ga je usisavala, mala drolja.

Ulazio sam u nju…polako, do jaja…primila ga je bez problema i počela da se meškolji na kurcu. Miris jebačine je ispunio auto. Počeo sam da je tucam, a ona mi se nameštala da joj bolje prodire moja podivljala kurčina. Počela je da jeca , a ja sam počeo da je sve brže tucam.
Sastavio sam njene duge noge i ramena i zabio kurac svom snagom u nju. Jecanje je prešlo u vrisku, nisam verovao da se tako vatreno jebe, ona mirna Milica, nevinog lica i da tako uživa u jebačini. Pogled na njene zgodne duge noge  me izludjivao i dodatno mi „betonirao kurac“.

Ljubio sam joj vrat, lice,  usnu školjku, zatresla se cela…uzeo sam joj malu sisu u usta…jauknula je i provukla mi prste kroz kosu. Znao sam da ovo nece trajati dugo.

“ Oooo… mala, slatka, medena, droljoooo….kakvu pičkicuuu imaš“ – drao sam se i nabijao se svom snagom u pičku, koja je sva slinava i razjapljena, primala kurčinu…Uhvatio sam tvrdu zgodnu guzu i navlačio je na kurčinu , kao da je kurva, a ne ćerka,  prijatelja mog.
Milica je cičala…oblizivala svoja slatka usta…dok sam se je sladio njenim sisama…pičkica joj je bila sve slinavija,
a ja sve ludji.
Jebao sam je divljački svom snagom, a njeno vrištanje je dovodilo do ludila i mene i kurčinu koja je
prodirala duboko u njenu uspaljenu pičku.Utroba joj je gorela.  Miris joj bio poseban…

Iz muda je krenula erupcija…hteo sam da ga izvadim, ali mi se pomutilo. Zgarabio sam je jako za struk- zakucao se u nju
i počeo da je punim….svršavao sam konjskim mlazevima u pičku slatke Milice, koja je urlikala i zabacivala glavu…
Nisam je ispuštao. Gledao sam kako mi se nabija i njišti ko mlada kobila.Kako je primala spermu duboko u pičku – imao sam osećaj da joj svaki mlaz prska u matericu i izaziva krik, za krikom…
Svršavala je mala fufica, dok sam joj punio pičkicu spermom koja je šikljala mlaz za mlazom, u njenu medenu pičkicu, koja je pulsirala oko moje kurčine….jedva smo se smirili….
Teško smo disali….još sam bio u njoj.
„Ufff…kako sam svršila…sve mi se muti…jao, da Ana zna…uffff..da si mi napunio pičku spermom…i da znas prvi si
mi to uradio…kakav osećaj…“ – isprekidano je govorila mala slatka jebačica.

Kad sam ga izvukao…sperma se slivala na sedište iz njene bezobrazne pičke…Uzela mi je kurac ponovo u ruku i spustila
usne , polako ga lizala…i pušila…podigla glavu i prvi put mi ponudila usne…Ljubio sam se sa njom, preplitao jeziki
osećao ukus naše jebačine. Taman kad sam hteo da je pitam , jel ima neku zastitu,kao da čita misli, mala fufica mi je da joj se upravo završila meca i da ne brinem.
Uhhh….laknulo mi je.
„Ovo niko ne sme da zna…“ – rekao sam joj i razmazivao sam rukom spermu po njenoj izjebanoj pici.

„Ni ti ne smes reci nikom, ni Ani,ako budeš sa njom.“ -jebozovno mi je rekla i uzela kurac u u svoju malu ruku.

Pomisao na rasnu Anu…vec iskusnu kurvicu, raspaljivo je moju prljavu mastu…vec sam video, tu sisatu, nabreklu drolju,
nabodenu na moju kurčinu…

„Znam  sta misliš…jaooo,kako ste vi matorci pokvarenjaci…hoćeš da mi jebes  sestricu ,jel da …?“ – mazno je pitala Milica, stežuci vec dignuti kurac koji me je odavao.

„Daaa…ako moram “ – rekao sam joj dvosmisleno.
„Marssss, kretenuuu….“
Uff, to-„kretenuuu“, bila je reč koja mi diže kurac, jer to male fufe tako jebozovno izgovaraju…

Ponovo sam bio na njoj. Jednim potezom sam je ponovo natakao na kurac. Uživao sam u sceni na mesečini.
Nabijao sam je svaki put do kraja-do balčaka. Hvatali smo ponovo ritam . Mesala je i nabijala se,
ko iskusna drolja.
vidi se da je bila u „dobroj školi“ i da je sestrin jebač, od nje vec napravio kurvicu.
Ponovo sam je uhvatio za dupe, mlado i tvrdo i navukao svom snagom-razguzivao sam je, divlje navalačio na kurac,
nabijao u nju.Kontrolisao sam jebačinu, vladao njenim  telom…udisao miris  našeg parenja.

Ponovo je bila bučna, zavijala je i stenjala i kurac mi namakala vrelim, mirisnim sokovima…miris, od koga sam
ponovo ponovo želeo da je napunim.
„Aaaaaa… volim tvoju kurčinu taticeee“ –  derala sa mala jebulja, fircala vrelinu po mom kurcu.
Pičkica jioj je bila potopljena sokovima i puštale čudne zvukove jebanja, kad god se nabijemm u nju.
Kurac mi je podivljao, kad me oslovila sa „tatice“, bilo je perverzno uzbudjujuce…dovelo me do ludila.
Znao sam gde je to  mala kurva naučila. Zamišljao sam njenu sestru Anu, na njenom mestu.

Istgao sam kurac iz nje, doneo ga pred lice i uhvatio je za glavu…poslušno ga je uhvatila ručicom i progutala…
Kriknuo sam i počeo da joj punim usta spermom…Zagrcnula se, ali je gutala…drkala mi kurac, koji je izbacivao spermu u njena lepa usta. Pored kurca je curila sperma i izlivala se niz bradu, po njenim malim sisama, sve do stomaka…

Pola sata smo se dovodilili u red. Morala je kuci. Dovezao sam je do kuće i prvi put osetio grižu zbog jebačine sa njom.
Kratko je rekla…laka noc… bilo je super… čujemo se…nazovi slobodno Anu.

Krenuo sam lagano kuci, sa pomesanim osećanjima. Smetalo me najviše, što se  ne kajem. Uživao sam  večeras , u seksu,
divljem jebanju,  male drolje…ćerke, prijatelja mog.
Tek tad primetih njene gaćice na retrovizoru…brzo sam ih skinuo, stavio u saku u opet pomirisao. Najjači afrodizijak,
prošao mi je kroz nos…miris mlade pice opet mi je budio kurac. „Drogirao“ sam se ovlaženim gaćicama i pomislio,
kako ce sledece gaćice na retrovizoru, biti od  njene seke Ane, rasne, sisate jebulje…jedva sam čekao da ih stavim
mokre na nos…Tvrdi kurac ,  u mislima, vec bio u punim Aninim ustima…u ustima  te sočne, rasne pičke.
Znao sam da cu je jebati…prosto sam znao

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Davala sam se i uzimala

Nema srodne duše koja svet napušta sama; srodne duše uvek odnesu i deo svoje druge polovine sa sobom.Tešim se mišlju da je moja, znajući to, zauzvrat ostavila deo sebe, da me prati kroz ceo život…“Tu

Pozuda strast i strah

….koračam užurbano niz te stepenice,zapnem malo stikolom,ali ko da je sada to vazno,ne sad u ovommomentu.Nameštam čarapu koja polako klizi,klizi niz moju butinu,klizi jer je vlazna.Ne obazirem se samo želim da nastavim,da udjem u taj

Kako smo počeli…

– Pa ne znam baš… – odgovorila je na moje pitanje želi li ozbiljniju vezu sa mnom. – Pa kako ne znaš? – uzvratio sam. Oceni [Total: 0 Average: 0] Broj pregleda 175