Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Igre bez granica

S obzirom na to da sam bio dugo van zemlje i da sam obišao skoro pa celu Europu, povratak kući i nije se činila kao loša opcija. Naravno na svom putovanju sam se potrudio da maximalno uživam u slobodi te da iskoristim svaki deo svoga tela u svim segmentima igre. Na povratku kući naleteo sam na jedan divan hotel i odlučio sam da prenoćim. Noć duga, a lepo vreme rezultiralo je da malo izađem iz stana i upoznam to malo mesto u kojem sam odseo.

Seo sam u obližnji kafić i uz pivo pratio neki sportski događaj koji je privukao dosta gostiju, a i dosta lepih žena. Posle par piva skupio sam hrabrosti i prišao za sto devojkama u kasnim 20-im i uz neku otrcanu foru izmamio par osmeha i vec u sledećem trenutku sam sedeo u društvu tri predivne devojke. Još par šala sam ostavio čisto da se atmosfera pogidne, naručio par pića i već sam imao jasniju sliku koju ću od njih pokušati da vodim u stan. Odluka je bila i više nego jednostavna i pala je na Marie, devojku plave kose i malo krupnije građe. Otvorenim dekolteom jednostavno kao da mi je rekla “uzmi mene”. Devojke su se polako pakirale da krenu kućama, a ja sam predložio Marie da ostane da spava kod mene. Pristala je i već u sledećem trenutku smo se strasno ljubili iza kafića u kojem smo proveli skoro pa celu noć. Posle par poljubaca ruka je “zalutala” u njene grudi i već u sledećem trenutku dve bele lopte sam imao pred očima i ostao sam otvorenih usta.
Spustila je ruku među moje noge i polako milovala kurac koji je već počeo da se budi u tom trenutku. Izvadio sam ga i autoritativno Marie uzeo za glavu i primakao je prema skoro pa ukručenoj alatki. Lickala je sami vrh čekajuči da se ukruti do kraja. Nije joj dugo trebalo da ga dovede do usijanja, što je i osetila sama i onda agresivno počela da puši kurac, kako to dolikuje pravim devojkama. Svršio sam relativno brzo i krenuli smo na taxi da je vodim u sobu da završimo posao do kraja. Ni u taxiju nije ostala dužna, trudila se maximalno da ga dodiruje ili čak i ljubi preko farmerica što me je palilo, kao i šofera koji je sve više gubio kontrolu nad vozilom gledajući na zadnje sedište. Platili smo taxi i polupijani oteturali do moje sobe. Odmah na ulazu prihvatila se posla i nastavila tamo gdje je stala iza kafića, na kolenima ispred mene.
Pušila je zaista stručno, iskreno bio sam ljubomoran na količinu uživanja koju sam osetio kod nje za razliku od mene. Pritisnuo sam je uz zid i brže bolje ga sjurio u vlažnu pičku. Jebao sam kao lud, bez prestanka, trgajuči njene sise. I dalje je uživala. Želeo sam da to prestane, jednostavno me obuzela neka ljutnja, te sam je povukao do kreveta i naštimao tako da joj guza bude ispoljena prema meni. Imao sam ideju da je kaznim analnim sexom pa makar i po cenu da je budem morao silovati. Baš kao što sam i pretpostavio, moje sumnje su se obistinile. Uživala je i u tome i sad je već bilo jasno da imam očigledan problem s ninfomankom. Iz nekog razloga nisam mogao da nastavim i jednostavno sam prestao da je jebem te otišao u kuhinju po osveženje. Došla je zamnom tražeći odgovore i ja sam joj objasnio o čemu se radi. Predložila mi je da probamo sve ovo isto samo uz kameru te da tako pokušamo da potaknemo moju strast. I zaista smo uspeli, snimao sam svojim mobilnim svaku lokaciju svoga kurca, bilo u njenim ustima, njenoj pički ili već dupetu.

Nakon nekog vremena ponovo smo došli u početni položaj gde ona kleči ispred mene dok ja pokušavam da joj lice ukrasim spermom ali ovaj put moja kamera je bila uključena. Nakon što sam svršio odradili smo neke smešne poze pred kamerom čisto da se malo zabavimo i otišao sam na spavanje a ona u toalet na tuširanje.
Ujutro me dočekalo neprijatno iznenađenje, Marie nije bilo kao ni mog mobilnog. Potražio sam novčanik ali bio je tu tako da sam pretpostavio da se ne radi o pljačci nego jednostavno je želela da ukloni dokaze o prethodnoj noći. Nisam žalio radi mobiilnog i već sam prešao preko te situacije do nekog popodnevnog sata kad sam čuo kucanje na vratima. Pomislio sam :”Sigurno je Marie, vraća mobilni i želi jos sexa”. Mome razočaranju nije bilo kraja kad sam otvorio vrata i video dva tipa koji nešto nerazgovetno pokušavaju da mi kažu. Pozvao sam ih u stan i pokušao da uspostavim neku konverzaciju uz šolju kafe koju sam upravo spremio. Nakon neuspelog pokušaja momci su videli da to baš neće ići tako lako, izvadili su moj mobitel i stvari su mi već bile jasnije. Marie nije bila dobar izbor očigledno. Nekako mi je na nerazumnom engleskom objasnio kako znaju za video i da bi šef bio jako ljut ako ga vidi pošto je Marie njegova devojka. Saznjanje da je njihov šef vođa gangsterskog klana mi nije baš selo i pokušao sam da ih urazumim novcem te sam pokušao da diplomatski pobegnem od tog grada što je dalje moguće. Ali to nije bilo baš toliko jednostavno. Pitao sam ih za pomoć te sam se iznenadio kada su rekli da su tu da mi pomognu. Pitao sam kako i dobio jasan odgovor “payback”. Tražili su da ja glumim Marie i da na taj način odobrovoljim šefa jer drugačije oni ne znaju kako da mi pomognu. Bio sam jeban dosta puta, pušio kurac bezbroj puta ali ovaj put je bilo drugačije jednostavno glava mi je visila u torbi. Pošto su sedeli raskomočeni na foteljama, naštimali su telefon na snimanje i čekali da ja odradim svoj posao.
Pao sam na kolena i prišao tipu s kamerom, polako otkopčao rajfešlus i izvadio ukručen kurac napolje i počeo da radim isto što je i Marie meni na početku, lickanje. Bio sam dobar u tom poslu i jednostavno sam se prepustio dok u momentu nisam osetio kako debeo kurac imam u ustima. Počeo sam da uživam i poziram pred kamerom s kurcem u ustima i Marie mi je bila pred očima celo vreme. Kamera je prešla u ruke drugog tipa a i ja za njom među njegove noge i počeo da radim isto što i prvom tipu. Noć je polako padala a ja sam mrak znao maximalno da iskoristim. Obojica su stali na noge i pušio sam naizmenično dok je objektiv kamere prelazio s jedne na drugu stranu. Pošto nisu bili baš stručni u vođenju ove igre uzeo sam stvari u svoje ruke i spremio guzu da primim prvi kurac. Osetivši kako kontrolišem 2 kurca poželeo sam više i na moje oduševljenje to se i desilo. Njihov treći kolega, koji je kasnio, bez kucanja je ušao u stan i zatekao nas u akciji. Verovatno je na sve bio spreman pa je samo izvadio kurac i primakao ga mojim ustima. Bilo je greota da ga ne ispoštujem i ne nadrkam i treći kurac koji će da razvali moje dupe večeras. Osetio sam kako mi se širi anus i predložio sam da pridošlica preuzme malo otraga, pošto je imao najdeblji kurac. Razarao me bez stanke a ostala dva sam naizmenično pušio bez prestanka. Zaboravio sam i na strah, i šefa bande i na objektiv kamere jednostavno sam uživao u sexu. Pričali su i smejali se ali ja ih nisam razumeo niti me je bilo briga. Moju fantaziju je prekinuo jedan od njih kad je nekontrolisano istresao seme u moje grlo i osetio sam da se zabava blizila kraju. Jedan mlaz na lice i jedan po guzi i momci su bili spremni za polazak.

Obukli su se i ništa nisu rekli. Ni za snimak, ni za Marie, ni za šefa, a čak su i zadržali moj mobilni. Osvestio sam se jako brzo i bio svestan da moram da bežim. Otuširao sam se i brže bolje spakovao stvari ali odlazak nije tekao po planu. Na vratima me dočekao recepcioner koji me je primio i predložio da dodjem do sobe na spratu ispod jer imam “poziv na piće” kako mi je to objasnio. Otišao sam do spomenute sobe u njegovoj pratnji i video 2 od 3 tipa koja su me jebala pre samo 20 minuta. Rekli su kako ne smem da napuštam hotel još uvek i da čekam u sobi na njihovo odobrenje. Vratio sam se u sobu i prenoćio da bi sledećeg jutra bio spreman za naporan dan. Ujutro sam poranio i ležao na krevetu čekajući doručak.
Čitao sam knjigu kada je sobar otvorio vrata unoseći hranu. Gledao me je i podsmehivao se, kao da je znao za jučerašnju situaciju. Prokomentarisao sam : ” Šta je smešno kretenu, hoćeš da i tebi popušim”, nije me razumeo naravno, izlazio je i gledao me i dalje s smeškom. Pomisi : “kakvi kreteni”, te sam dodao “s velikim kurcima”. Taman nakon što sam pomislio na sve to vrata otvara jedan od učesnika sinoćnje rapsodije. Uđi rekao sam, i dalje ležeći i čitajuči knjigu. Nije puno trošio vremena, prišao je krevetu i izvadio kurac, Spremno sam ga uzeo u usta i taman kad sam se spremao za još izvadio ga je, bacio mobilni na krevet i rekao “go”. Kao hipnotisan sam gledao u kurac kojim je mahao ispred moje glave. Izašao je a ja sam potražio porno uratke napravljene u prethodne dve noći gde smo glavunu reč vodili Marie i ja. Izdrkao sam jako i pokupio stvari te napustio sobu i hotel. Otišao sam na železničku stanicu, sačekao sledeći voz te se ukrcao da bežim od tog grada. Da bi nevolja bila veća jednog od tri tipa sam video kako seda u moj vagon i pretpostavio sam da me prate. Seo sam na drugi kraj i voz je krenuo. Prešao sam u slobodan kupe u sledećem vagonu, zatvorio vrata te se udbio u čitanje moje knjige. Začuo sam lupanje na vratima i ugledao mog pratioca. Prepao sam se ali sam otvorio vrata i pustio ga u svoj kupe. Seo je kraj mene i počeo glasno da se smeje. Ništa mi nije bilo jasno. Objasnio mi je kako nema nikakvog šefa, kako nema nikakve bande, kako je Marie lokalna prostitutka te kako su samo želeli da se zabave s strancem.
Bio sam ogorčen što je moja velika priča pala u vodu, al i sretan zbog svega što se dogodilo. Pred nama je bila duga noć na putu ka Budimpešti, ispred njega je sedeo uplašeni turista kome ništa nije bilo jasno, a ispred mene je sedeo kurac koji treba da bude popušen. Osvanuo sam s njegovim kurcem u ustima, dobio svoju porciju sperme i izašao na sledećoj stanici.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
U zagrljaju šefice

– „izdrkaj ga i misli na mene“…. Odzvanjale su mi te reči, kada je napustila sobu i zatvorila vrata. U glavi je postao haos, misli su se sudarale, tukle između sebe. Vrteo sam film šta

Ludačka jebačina

Covek sam u svojim srednjim cetrdesetim godinama…Izgledam pristojno, drzim jednu radnju u svom mestu I delimicno sam zadovoljan covek. Ozenjen sam Lepom, rasnom crnkom, bujnog poprsja, jakih butina, velikog dupeta..devet godina mladjom… U svoje vreme

Sisata komšinica

Koliki baksuz moraš da budeš i da zakačiš stomačni virus nedelju dana pre polaska na more?  E, upravo se to meni desilo. Doktor mi je naredio najstrože mirovanje. S morem sam morao da se oprostim, to