Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Grupnjak sa petoricom

Mogu slobodno reći da to nije bio nikakav brak. Sve je bilo samo na papiru. Muž mi je bio TV mehaničar, znate kako to već ide, ode u nečiju kuću na poziv, pa ako je dama sama pojebe je i ide dalje… Uostalom tako smo se i mi upoznali. U principu, možda mi to i ne bi smetalo da je on vršio svoju bračnu dužnost, ali od toga nije bilo ništa… Bože dragi koliko sam sanjala kurac i to ne samo jedan, sanjala sam debele, dugačke, krive da me jebu u svim mogućim i nemogućim pozama, kako pušim te divne kare, kako ih guraju u sve moje rupe, poludeću ako to ne postane stvarnost.

Sutradan sam se rano digla, takođe dobro napaljena od vrućih snova. Inače nisam rekla da radim kao sekretarica u jednoj privatnoj firmi u gradu, a stanujem u mestu 15 km od posla pa sam prisiljena svako jutro da putujem. Tako je bilo i ovo jutro. Probudila sam se nešto ranije nego inače da bi se lepo obukla. Crni halteri, to mi je bilo jako seksi, uvek imam osećaj da me svi gledaju i znaju da ih imam. Štikle da mi se guza bolje ocrta, to muški vole. Naravno tu je minić i košulja, a gore bunda dugačka od nerca.

Ušla sam u automobil i počela ga paliti, ali neće pa neće nije mi bilo druge nego da krenem na bus. Na stanici sam bila sama. Napokon je došao bus, kod vozača sam kupila kartu i sela odmah u prvi red da u retrovizoru mogu videti sve putnike, a i nije ih bilo puno i svi su bili muskarci tj. bilo ih je s vozačem 6. Jedan je sedio sam, taj mi se činio kao da je cigan, ali lepo obučen, tamnoput. U sredini su sedela dvojica studenata, a dva reda iza mene su sedela dva fizička radnika, to sam videla po kombinezonima koje su nosili. Vozili smo se u tišini samo su ona dva fizikalca nešto pričala, ostali su čini mi se spavali, a meni je mašta proradila.

Oni fizikalci su stalno nešto pričali i pokazivali na mene, a ja se uopšte nisam osvrtala već sam počela razmišljati kada bi me svi ti nepoznati tipovi počeli… Od tog maštanja sam se ludo popalila, nisam mogla više izdržati, zavukla sam ruku ispod bunde pa ispod suknje i našla se na vlažnoj pičkici kojoj je trebao dobar bod. Ali kako sam do malopre ja druge gledala tako su sada u retrovizoru ona dvojca budnih gledali mene. Nisam primetila da me gledaju pa sam raširila noge malo više i stavila ruku na picu i trljala je tako da mi je krv udarila u glavu, sva sam se preznojila, a možda su mi se i krajevi čarapa videli, a znate kako to utiče na muškarce.

Jedan od dvojce fizikalaca je došao do mene i pitao da sedne. Nisam imala ništa protiv mada me je uhvatio u drkanju i bilo mi je malo nelagodno, nisam znala šta hoće. Seo je, u tom trenutku vozac je naglo zakočio, a fizikalac je stavio ruku na moje sise kao da bi me zaštitio, a onda je spustio na moje butine i više prema mojoj pici, ali ja to nisam dozvolila.
On je na to jednostavno ustao i počeo skidati svoj kombinezon, ja sam ostala zaprepaštena, odjednom mi se pred licem stvorila ukrućena kurčina. Nisam znala sta da radim, a on je znao. Uzeo me je za kosu i poceo udarati tim kurcem po licu (bila sam stvarno zaprepaštena, ja jesam o svemu i svačemu maštala, ali ovo je bilo previše, mada je moja pica curila kao luda) nisam imala drugog izbora nego da mu ga počnem pušiti.
Gurao ga je snažno u moja usta, mislila sam da cu par puta povratiti, ali nisam i počelo mi se to jako sviđati. On mi je skinuo bundu, raskopčao košulju, tako da su moje sise ispale napolje, jednom rukom mi ih je gnječio, a drugom me držao za glavu i nabijao. O kako mi je bilo lepo. Navikla sam se na tu kucinu u ustima, a rukom sam mu mesila jaja, sto mu je jako prijalo sudeci po zvukovima koje je ispuštao. To celo vrijeme ja sam sedila, a on je stajao ispred mene…

Poželela sam da osetim njegovu batinu u svojoj pici. Za to nije bilo problema, moj me jebač samo okrenuo na sedištu tako da sam mogla videti ceo bus, nije baš da sam zaboravila na ostale, bio me je stid, ali šta je tu je, pa ovo sam želela celi život, da me karaju nepoznati bez ikakve obaveze. Svi su nas gledali, onaj cigo je izvadio svoj kurac iz gaća i drkao ga gledjući me ravno u oči.
To me je jos više palilo, to je primetio i moj fizikalac koji je pokušavao otkopčati suknju ali to mu nikako nije polazilo za rukom. Želeo je da mi ga stavi u picu koja je sva gorela od zelje pa se dosetio da je samo podigne na moj struk i imao je dobar pogled o kojem svaki muškarac sanja… bela guzica, crni halteri sa čarapama, sise koje se njišu, (moram se pohvaliti da imam četvorku). Uhvatio me za bokove i snažno navukao na svoj kurac. Tako me je dobro nabijao i imala sam osećaj da ću se raspasti od zadovoljstva.

Ugledala sam onog cigu kako ustaje i prilazi mi. Odmah sam shvatila šta hoce, ali nisam bila sigurna, pa nisam ja kurva, nisam htela, ali mi je lupio šamar, spustio naslon i gurnuo kurac pred lice. Nisam imala drugog izbora, nego da ga pušim. Bila sam ispunjena sa dve strane, povedena brutalnim zadovoljavanjem, raspaljenog tela, paralizovana uzbuđenjem prepustila sam se delirijumu pohote. Nisam imala pojma koji je to osećaj kada vas dva tipa nasađuju na svoje kurčine… sada su se i ostali ohrabrili, oko mene je bilo pet kurčina koje su se sjatile. Fizikalac je ubrzao tempo i izvadio svoj kurac iz pice, okrenio me i svršio mi po licu. Kako mu je bila topla sperma…

Preostala četvorica, kada su videli moju guzu, poludeli su od životinjske pohote. Jedan od studenata me podigao onako golu (doduse na meni su ostali halteri, štikla jedna, suknja, bluza zamrljana spermom) i odneo me na zadnje sedište da nam bude udobnije. Momak je prvi legao, a ja sam ga zajašila. Stavila sam njegovu mladu kurčinu u svoju picu, a onda mi je onaj cigo počeo lizati čmar. To mi je bilo nešto novo, ali nije tu stao, gurnuo je jedan pa drugi prst, a potom sam osetila kako stavlja kurac. Bio me je strah, ali sam se samo prepustila.

Sada su bila obojica u meni, ni druga dvojica nisu mirovali, turili su mi svoje kurčine pod nos pa sam ih uredno pušila. Nisam mogla sebe prepoznati, pa ja sam do prije dva sata bila poštena žena… Kako sam bila na zadnjem sedištu primetila sam kako skrećemo sa glavne ulice, to me je malo uplašilo, kako sam bila dosta zauzeta, nisam tome pridavala pažnju.
Osetila sam kako cigo sve jače nabada i svršava po leđima. Odmah je prišao drugi student i zamenio njegovo mesto. Počelo mi se jako sviđati kada me jebu u obe rupice. Bus je stao, a ja nisam marila, samo sam videla kurčine i nabadala se na njih. Ni sama ne znam koliko sam puta svršila, a želela sam još, da nadoknadim sve ove godine bez seksa, sada su studenti izvadili svoje batine i seli pored cige i fizikalca pa sam svima redom pušila. Baš su uživali… Ubrzali su disanje i jedan za drugim me zalili spermom… bila sam zadovoljna. Poslije toga mi je bio potreban odmor. Obukla sam se, a obukli su se i moji jebaci…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Svastika – najsladji rod

Godinama,godinama imam želju da pojebem svastiku.Da li što se to zove najslađi rod,a ustvari nije rod ali je sladak,ili zato što je stvarno dobra pička,teško je prosuditi,ali je ovo drugo je ipak preovlađivalo. Želja je

Zamena identiteta

Prvi put sam bila u njenom stanu sasvim sama. Okretala sam se, prolazila kroz sobe i bezglasno plakala. Kako je glupo nastradala, mislila sam sve vreme. Trčala je preko mosta i pijani kreten je udario

Sex sa kolegama

Skoro se zaposlio mladi kolega, dobio je sto preko puta mog u kancelariji. Mnogo je bio sladak i zgodan, obećala sam sebi da ću da ga kresnem. Kodeks oblačenja je strog, pa muškarci nose odela,