Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Gladna seksa prepustila sam se…

Imala sam tad 26 godina i jedan propali brak iza sebe koji je kratko trajao. Udala sam se na nagovor svoje majke koja je smatrala da to moram učiniti s obzirom da sam s njim izgubila nevinost. Bilo je to drugo vreme, a moja je majka bila vrlo strogih načela po pitanju muško ženskih odnosa. Seks je u tom braku bio izvrstan i moj tadašnji muž je bio po tom pitanju jako maštovit, ali zbog prevelikog uplitanja njegove majke u naš brak ta zajednica nije imala šanse. Zato sam brzo zaključila tu epizodu.

Za mene seks nije bio nikakav misterija i smatrala sam ga normalnom ljudskom potrebom kao što su i hrana i voda. Ne, nisam se ševila unaokolo iako mi je jako nedostajalo seksa nakon razvoda. Ne bi se, međutim, branila ako bi s nekim dečkom uspostavila određeni odnos za koji nije bilo bitno da ima budućnost. Želela sam živeti u sadašnjosti i tucati se kad to istinski poželim. Mnogi muškarci su se trudili oko mene misleći da ću biti laki plen s obzirom da sam razvedena i da sam sigurno željna kurca. Neki su mi to i otvoreno rekli u stilu, „hajde mala da se pojebemo i da nam oboma bude lepo. Nemaš se za šta čuvati. Uživaj u seksu kad imaš priliku,“. Nisam pristajala na takve predloge. Moram priznati da sam sve teže podnosila seksualnu apstinenciju i često sam se sama zadovoljavala dildom maštajući o neobuzdanom seksu. Pomišljala sam da se pojebem s nekim meni nepoznatim muškarcem kojeg posle više nikad neću videti samo da zadovoljim strahovitu potrebu da budem ispunjena muškim udom.

Nekako u to vreme promenila sam posao. Došla sam u firmu koja se bavila spoljnom trgovinom. U firmi je bila većina mladih ljudi. Tek kasnije sam saznala da među zaposlenicima vladaju vrlo otvorena načela u pogledu seksa i da su druženja među zaposlenicima dosta česta. Na tim druženjima je gotovo uvek dolazilo do seksa jednog ili više parova. Naši šefovi, a to su bila starija gospoda, bili su pri tome voajeri i napasali bi svoje oči na golim telima mladih devojaka i momaka u često divljem tucanju.

Oko dva meseca od mog dolaska u firmu organizovao se izlet u drugi grad u kojem je firma imala podružnicu. Putovalo se autobusom. Većina mladih krenula je na izlet. Putovanje je trajalo nešto preko četiri sata i atmosfera u autobusu sve se više zagrejavala zahvaljujući alkoholu koji se nemilice trošio. Monci su s vremenom postali dosta slobodni u ophođenju s devojkama kad su osetili da nas je alkohol dosta obuzeo. Osetila sam hvatanje za grudi i guzu što mi je jako prijalo i nisam se bunila. Videla sam da su neke cdevojke dobile i više. Ne mislim da je u busu bilo seksa, ali momci su zavlačili ruke ispod haljine. I ja sam odjednom osetila dve ruke ispod majice kako mi podižu grudnjak i oslobađaju sise. Milovanje sisa, koje sam dobila, gotovo me dovelo do ekstaze. Zbog dosta slobodnog ponašanja postala sam vrlo popularna među momcima, ali osim grudi do drugih, njima željenih ciljeva, nisu mogli dopreti, jer sam nosila pantalone. Međutim, sva ta milovanja, uključivo i međunožja preko pantalona, izazvali su poplavu u mojim gaćicama.

Nakon dolaska na odredište smestili smo se u hotel. Kolegica i ja delile smo sobu. brzo smo se sredile, jer je sledio večernji izlazak sa domaćinima. Presvukla sam se u usku mini haljinu bez naramenica ispod koje sam imala tange i dosta providni grudnjak . Izlazak je bio u jedan restoran na periferiji grada uz živumuziku. Atmosfera je bila vrhunska. Plesalo se, momci su pipali devojke koliko su smeli. Sve u pristojnim okvirima. Neki parovi su znali izaći iz restorana na vazduh ili da popuše cigaretu. Ne znam šta se tamo dešavalo u mraku. Verojatno je bilo žešćeg milovanja, možda i pušenja. Niko nije obraćao pažnju na to po čemu sam shvatila da je takvo ponašanje uobičajeno u toj firmi.

U hotel smo se vratili u sitnim noćnim satima. Bila sam iscrpljena kako od alkohola tako i od plesa pa sam uzela ključ i požurila u sobu. U sobi me dočekalo iznenađenje. Soba je bila opremljena bračnim krevetom, a u njemu je ležao muškarac, kolega iz firme. Iako pijana odmah sam shvatila da su dogovorili zamenu i da je ovaj dečko dobio mene. Nisam nameravala praviti nikakav problem. Zašto se ne bi pojebala ako su mi ga već tako lepo namestili. Bila sam u neplodnim danima i već jako dugo bez kurca. Mislila sam, zašto ne?

– Mi večeras znači spavamo zajedno, – rekla sam.

– U svakom smislu, – odgovorio je.

Dečko mi je na lep način rekao da me namerava pojebati, a iz mojih je reči bilo očigledno da ja pristajem na seks.

Otišla sam da skinem šminku i presvučem se. Kad sam završila ušla sam u sobu obučena u prozirnu spavaćicu kroz koju su se dobro videle moje grudi i žbunjić među nogama. Tad se nisam brijala. Razrogačio je oči kad me video. Tražila sam uzvisinu od erekcije na pokrivaču, ali nisam ništa videla. Legla sam do njega na bračni krevet, okrenula mu leđa i poželela laku noć. On nije ugasio svetlo na noćnom ormariću već je rukom krenuo uz moje bedro pod spavaćicom. Tu se nešto zapetljao sa spavaćicom i pokrivačem i nije mogao dalje. Odlučila sam spašavati stvar.

– Ako se želiš jebati onda skini sve sa sebe. Ja ću se sama skinuti.

Spustio je bokserice iz kojih je izašao mlohavi poveliki kurac. I ja sam brzo skinula spavaćicu i ostala potpuno gola. Prišao mi je i počeo mi ljubiti sise. One su odmah reagovale i bradavice su iskočile. polako se spuštao prema dole. Drhtala sam nestrpljivo očekujući kad ću osetiti njegov jezik na klitorisu. Intuitivno sam potpuno raširila noge da mu olakšam prilaz. Kad se već približio zastao je.

– Uh jebote, koja ogromna pička. Takvu još nisam video ni u porniću.

– Daj ne pričaj sad nego liži. Želim osetiti tvoj jezik pre nego što uđeš u mene.

Majstorski je lizao, a nosom je rovario po klitorisu. Svršila sam jako bučno.

– Možeš li malo tiše? Čuće nas svi, – rekao je.

– Pa kad si dogovarao ulazak u moju sobu, zar nije svima bilo jasno da je to zbog seksa? Svi znaju da se mi sad jebemo i nema smisla da se ja obuzdavam i prigušujem tako divne osećaje koje mi pružaš, a očekujem još puno toga.

Uhvatila sam ga za kurac koji je i dalje bio mekan. Pokušala sam ga podići tako da sam ga lagano drkala, a drugom mu rukom milovala jaja. Stavila sam ga onako mekanog u usta i sisala. Nije pomoglo. Ako je tip impotentan, mislila sam si, koji kurac se onda gurao meni u sobu. Verovatno ga je alkohol toliko obuzeo pa mu se zato ne diže. Bilo mu je jako neprijatno.

– Nemoj se sekirati. Pre seksa ne smeš toliko lokati. Kad se otrezniš skočiće on kao kod ždrepca. Hajdemo mi sad lepo na spavanje. I ja sam jako umorna. Ujutro ćemo nadoknaditi ovo što sad propuštamo.

Zaspala sam u trenu gola. Nisam imala snage obući spavaćicu. Ne znam kako je bilo s mojim partnerom. Kad sam se probudila soba je bila osvetljena dnevnim svetlom, jer uveče nismo navukli zavese. Ko bi tad još mislio i na zavese. Otišla sam u kupatilo, naravno gola. Kad sam se vratila moj je partner ležao na leđima, go. Među nogama mu je štrčao jarbol, sad očigledno potpuno spreman za mene. Pogledala samsad taj kurac malo detaljnije. Bio je impresivan. Glavić mu je iskočio iz kožice, a koža je bila prošarana žilama. Jaja su mu izgleda bila puna, jer su stajala uz koren uda.

– Oprosti za onaj kiks juče. Nadam se da ću te danas zadovoljiti. Kako ti se sviđa? Pipni ga!

– Ne spominji ono sinoć. Ko bi mogao nešto napraviti posle onoliko alkohola. Nisam ni ja bila sposobna za seks, bila sam srećna što mogu zaspati.

– Ali ti si tad divno svršila.

– To je istina, ali samo zato što nisam morala ništa da radim. Samo sam raširila noge, a ti si lizao. Nisam bila sposobna za ništa drugo. Usprkos pijanom stanju orgazam je bio prelep. Na žalost tebe nismo mogli nikako zadovoljiti pa ni ručnim radom. On te sad odaje da nešto želiš.

– Želim tebe. Želim da uživamo, prvo u nežnom, a onda u divljem seksu. Čini mi se da si i ti spremna. Imamo dovoljno vremena do doručka.

Prišao mi je i počeli smo se strastveno ljubiti. Ruke su mu klizile po mom telu. Drhtala sam. Mesecima nisam osetila muškarca. Nežno mi je milovao grudi i onda je s usana prešao na bradavice koje su se odmah ukrutile pod dodirom njegovog jezika. Proizvodio je vrlo prijatan osećaj u meni ljubeći mi sise. Za to vreme ja sam rukom potražila njegov kurac. Pod rukom mi se činio još veći nego pri pogledu. Lagano sam mu drkala kurac, a drugom rukom sam mu mešala jaja. Čuli su se uzdasi njegovog zadovoljstva, a osetila sam i pulsiranje u njegovom kurcu.

– Nemoj sad svršiti, molim te!

– Užasno sam napaljen već od same činjenice da te imam. Imaš jako seksi telo, ma šta seksi imaš jebozovno telo kojem ne mogu odoleti. Daj mi ga izdrkaj sad tu u peškir. Drugi put ću moći duže izdržati da ne svršim.

– A hoće li ti se opet dići posle. Poludeću ako me ostaviš nezadovoljenu.

– Ništa ti ne brini. Biće on sposoban za djelovanje vrlo brzo nakon svršavanja bez da mu ti pomogneš.

Uhvatila sam čvrsto njegov kurac i počela ga polako drkati. Videlo se na njegovom licu da je u sedmom nebu. Kad sam osetila da je pred svršavanjem ubrzala sam ritam. Ispalio je nekoliko snažnih mlazeva sperme. Videlo se da neće imati problema s potencijom.

Otišao je u kupatilo i kad se vratio kurac mu je već stajao u punoj erekciji. Sedela sam na ivici kreveta, prišao mi je i ponudio ga na pušenje. Uhvatila sam ga rukom i liznula glavić. Trznuo se. Ljubila sam mu glavić i lagano ga oblizivala. Hteo mi je ugurati kurac u usta što sam vešto izbegavala. Htela sam ga izludeti. Lizala sam kurac sa donje strane i onda glavom zaronila među jaja. Imao je zaista čvrsta jaja. Konačno sam ga celog usisala i on se počeo gibati tako da me zapravo jebao u usta.

– Stani malo, svršiću.

Vešto je izvukao kurac iz mojih usta i seo do mene sa željom da se smiri. Nakon kraćeg vremena krenuo je prema mom međunožju.

– Pa mi tu imamo pravu poplavu. Pičkica je željna primiti kurac u sebe. Koji položaj voliš?

– Ja bi sela na tebe.

– Savršeno! Tako mogu najduže izdržati da ne svršim.

Legao je na leđa. Kurac mu je divno štrčao. Opkoračila sam ga okrenuta licem prema njemu. Moj bivši muž voleo je da me može gledati kad se jebemo. Lagano sam se nataknula na kurac dok mi ceoi nije ušao. Započela sam se njihati na kurcu i nabijati se na njega. Osećaj blaženstva ispunjavao mi je celo telo. Brzo sam svršila. Nisam silazila s kurca već sam se nastavila jebati poslije kratke pauze. On me držao za sise i trljao mi bradavice. Ponovno sam svršila.

– Hajdemo sad zajedno. Jebi me divlje. Smeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima pa nema opasnosti.

Uhvatio me je za guzove i navlačio na svoj kurac. Bila je to strahovita jebačina. Krevet je škripao i lupao pod udarcima naših tela. Osetila sam da mi dolazi orgazam. Njegovo se telo počelo grčiti. Kad sam osetila izlivanje tople sperme u mene počela sam i ja svršavati. Legla sam na njegov stomak s tim da smo ostali spojeni. Kad smo se smirili sperma je izgurala njegov, sad već mlohavi kurac. Otišla sam u kupatilo da se istuširam i sredim za doručak.

Nakon povratka saznala sam u firmi da je moj jebač poznat po tome da trči za ženama i da je poševio većinu radnica u firmi. Razgovarala sam s dve od njih. Imale su samo reči hvale za njega u pogledu njegovog odnosa prema ženama, ljubazan, nežan, galantan, diskretan. Posebno su istakle umeće u krevetu. Maksimalno su uživale u seksu s njim. Jedna je čak zatrudnela s njim. Bila je to velika afera u firmi, jer oboje su ostali da rade na istim mestima. Avantura bi najčešće prestala kad bi shvatile da tu nema budućnosti i kad bi poželele partnera za dužu vezu, možda i za celi život. Čula sam da su neke i nakon stupanja u brak ponekad išle s njim na jebačku seansu. Jednostavno uoželele su se fantastičnog seksa. Moje kratko iskustvo s njim stvorilo je i kod mene mišljenje da je izvrstan ljubavnik.

Našu seksualnu vezu nastavili smo i poslije tog izleta. Bio je to čisti seks, nikakva ljubavna veza. Nalazili bi se samo kad smo se poželeli pojebati. U ostalo vreme svatko od nas živeo bi svojim životom, ulazio bi u ljubavne veze i sl. bez da bi to uticalo na naše jebačke seanse. Obično bi se nalazili posle posla, odlazili na ručak, a posle, tad sam mislila, u njegov stan i jebali se celo popodne. Vraćali bi se kući u ranim večernjim satima kao sav pristojan svet.

Opisaću vam jedan takav tipični doživljaj. Bilo je letnje doba, prilično toplo. Došla sam na posao u kratkoj crvenoj haljini sa kopčanjem napred. Kad smo se sreli u hodniku u firmi tokom radnog vremena upitao je,

– Hoćemo li danas na Havaje?

– Vrlo rado, baš bi volela.

– Onda se spremi za put posle posla.

Znala sam što to znači. Voleo je da na našim susretima u javnosti ne nosim gaćice ni grudnjak kad je to moguće. To bi mu omogućavalo provođenje malih erotskih igrica dok smo u autu ili na ručku. Haljina nije bila providna i mogla sam mu ispuniti želju. Na kraju radnog vremena otišla sam u wc i skinula grudnjak i gaćice. Ostala sam sasvim gola ispod haljine. Savršeno sam se osećala tako oslobođena donjeg rublja. Pičkica mi je već treperila od pomisli šta ću danas doživeti.

Čekao me u autu pred firmom. Ušla sam u auto i sela do njega. Nije htio da se poljubimo pred firmom. Meni je to bilo glupo. Svi su u firmi znali da smo se jebali na onom izletu i sve je bilo jasno kad bi me videli da ulazim u njegov auto. Kratko, nakon što smo krenuli, otkopčao mi je dva donja dugmeta na haljini i otkrio butine. Lagano mi je milovao butine tokom vožnje, a kad smo stali na semaforu stavio mi je prst na klitoris i počeo ga maziti. Preplavio me je osećaj neopisivog užitka, verojatno i zbog činjenice da bi neki od pešaka mogao videti njegovu ruku na mojoj pički koja je bila poprilično otkrivena. Nije me bilo briga ako neko gleda. Zatvorila sam oči i prepustila se užitku. Pomerio je ruku kad smo krenuli. Tad je zatražio da otkopčam tri gornja dugmeta na haljini kako bi kroz prorez mogao gledati moju sisu. Uživala sam u tima njegovim igricama.

Kad smo stigli do restorana zakopčala sam gornje dugme, a one dole ostavila sam otkopčane, jer znala sam da bi on tako voleo. Pripazila sam prilikom izlaska iz auta da me neko ne gleda, jer tad se na kratko potpuno otkrila moja pičkica. Nije da bi meni to smetalo da je neko nepoznat promotri, ali nisam želela izazvati incident, ako bi to nekom zasmetalo. Povukla sam haljinu prema dole kad sam izašla i proverila da se pri otvaranju prednjeg proreza ne vide dlačice moga međunožja. Seli smo za sto u uglu terase koji je bio donekle izoliovan. Znala sam da će moj prijatelj poželeti nastaviti sa svojim igricama. Zato sam odmah otkopčala još jedno donje dugme. Sad je moju, sad već poprilično otkrivenu pičku pokrivao samo stolnjak. Videla sam zadovoljan pogled u očima mog prijatelja i ljubavnika.

Nakon konzumacije jela i jedne flaše vina odlučili smo uživati uz još jednu flašu. Mene je alkohol već dosta uhvatio.

– Što ovaj mladić tako bulji u tebe, kao da ti vidi pičku? – čula sam glas svog ljubavnika.

Tad sam shvatila a je vetar pomerio stolnjak i otkrio moje međunožje tako da ga je lepo mogao videti mladić za susednim stolom.

– Pa i vidi je kad mi je haljina na pola otkopčana.

– Voliš da te gleda i mašta o tome da te pojebe?

– Divno mi je. Uživam u njegovom pogledu, imam osećaj kao da me mazi.

– Znači nisam samo ja taj koji volim tebe pokazivati više ili manje razgolićenu. Vidim da i ti uživaš u egzibicionizmu.

Imao je pravo. Uživala sam da nepoznati mladić gleda moje intimne delove i pali se na mene. Pokušala sam videti da li drka na mene. Ništa nisam videla. Ili to nije radio ili je to radio vrlo vešto da se ne vidi.

Krenuli smo prema stanu gde ćemo se jebati. Tokom vožnje dao mi je moj partner jedan predlog.

– Da li ti se žuri kući danas?

– Ne, ni najmanje, pa petak je.

– Vidim da voliš da te momci gledaju golu. Možda bi volela da nas gledaju kako se jebemo?

– Na šta ciljaš? Sva sam se pretvorila u uho.

– Znaš, ima jedno mjesto na koje dolaze parovi koji žele da ih neznanci gledaju za vreme seksa. Mogli bi uveče otići tamo na jednu seansu, ali to je moguće tek kad padne mrak.

– Nije loše, sviđa mi se, a nije to opasno, mislim da me neki od tih napaljenih dečkića ne siluje.

– Nisam čuo za ni jedan takav incident na tom mestu. Postoje pravila ponašanja i svi ih se drže. Par se jebe u autu uz upaljeno svetlo da ovi napolju mogu videti. Oni samo drkaju i nema kontakta između para i posmatrača.

– Pa mogli bi.

– Moram tačno znati idemo li ili ne, jer moram najaviti naš dolazak na jednoj stranici na Internetu. U protivnom moguće je da ne bude nikoga tamo kad mi stignemo.

– Onda idemo večeras. Najavi nas!

– Oko 9 sati, jeli može?

– Ok.

Kad smo stigli do stana on je nešto tipkao po telefonu. Očigledno najavljivao je naš dolazak na jebodrom. Ja sam se skinula i istuširala i tako sveža i gola ušla sam u sobu. Ponudio me je pićem hvaleći moj, kako je rekao jebozovni izgled. Požurivala sam ga da pređemo na akciju. Moja pičkica je već opasno vibrirala.

Sela sam na krevet i raširila noge.

– Daj jebi me konačno!

– Gospođica se poželela kurca da joj ispuni jebežljivu pičku.

Prišao mi je i počeo lizati klitoris. Bila sam već u blaženom stanju. Tako sam divno osećala njegov jezik na svom klitorisu. To me, međutim, samo još više razdraživalo. Sve sam teže podnosila ove trenutke do ulaska kurca kod mene.

– Daj mi kurac, jebi me, ne mogu više.

– A pušenje?

– Daj ne zajebavaj, došla sam ovde da se dobro pojebem, a ne da ližem i sisam kurac.

Gurnula sam ga na krevet. Pao je na leđa. Kurac mu je bio potpuno napet. Brzo sam se natakla na karu i počela svoj jebački ples na kurcu. Uh kako je bilo dobro. Brzo sam svršila. Trebalo mi je malo predaha.

Krenula sam prema njegovom, još uvijek tvrdom kurcu. Uhvatila sam ga rukom, a usne sam prislonila uz ta divna jaja. Ljubila sam jaja, lizala ih, uvlačila ih u usta, a istodobno lagano drkala kurac. Stenjao je od zadovoljstva. Dugo sam to radila da mu vratim za ono što me nije hteo odmah jebati malopre.

– Daj ne muči me. Usisaji ga, dudlaj kurčinu.

Nisam ga htela više mučiti. Usisala sam mu kurac do kraja i pušila ga žestoko. Ubrzo mi je usta oblio mraz sperme. Otišla sam u kupatilo ispljunula i oprati spermu koja mi se cedila po telu. Kad sam se vratila u sobu navalio je na mene kao bik. Jebao me u misionarskom položaju jakim udarcima. Vrištala sam od zadovoljstva. Svršili smo zajedno.

Imali smo još dosta vremena do devet sati pa smo otišli na piće u jedan luksuzni kafić. Tu je dolazilo krem društvo. Žene su bile sređene kao da su izašle iz novina, neke elegantno, a neke seksi, ponekad čak jako izazovno. Moja haljina, iako dosta kratka, delovala je jako običnom.

– Nemoj me ovde razotkrivati. Dovoljno je što nemam ništa ispod haljine.

Za stolom nam se pridružio jedan poznanik mog ljubavnika. Detaljno me analizirao pogledom. Nakon par pića postao je dosta slobodan u razgovoru.

– Gospođica ili gospođa deluje jako privlačno, zapravo jako seksi da ne upotrebim nepriličnu reč. Vidi se da ne nosi grudnjak, ali nisam uspeo ustanoviti ima li gaćice. Ovde mnoge dame dolaze bez gaćica.

– Još sam gospođica. Šta bi vama to značilo ako ne nosim gaćice ispod haljine.

– To bi potvrdilo moje mišljenje da ste vrlo napaljiva dama. Biću direktan. Nemojte mi zameriti, ali ne morate mi odgovoriti. Kad ste vas dvoje poslednji put imali seks?

– Pa do pred jedan sat, – odgovorila sam.

– Bravo, vidi se na vama.

– Kako se to vidi?

– Vidi se to u očima, kad je dama, oprostite na rečima, dobro pojebana onda joj se vidi jedna iskra u očima. Kod vas je ona jako izražena. Znači da je moj prijatelj bio na visini i da vas je zadovoljio.

– Možemo li promeniti temu, postaje mi neprijatno, – zamolila sam.

Razgovor smo nastavili o bezveznim temama. Trudila sam se da mi se kratka haljina previše ne podigne pri sedenju kako tom čoveku ne bi pokazala ono što sam neznancima pokazivala bez ustručavanja.

Nešto pre devet sati pozdravili smo se s našim sagovornikom i krenuli na mesto naše egzibicije. Bilo je to na periferiji grada u među barakama napuštenog radničkog naselja. Tamo su od pre ostale dve svetiljke javne rasvete koje su radile. Ispred barake bila je drvena klupa na kojoj je sedelo petnaestak osoba. Bili su to mlađi ljudi koliko sam mogla videti, neki čak jako mladi, rekla bi tinejdžeri. Uglavnom su bili momci, ali primetila sam i dve devojke.

Zaustavili smo auto pred tom klupom i publikom. Prostor je bio dobro osvetljen javnom rasvetom. Upalili smo svetlo u autu i prešli na zadnje sedište. Dragi mi je raskopčao haljinu i počeo me ljubiti po sisama, a prste je uvukao u moju pičku. Bilo je divno, a taj osećaj je pojačavala činjenica da nas gleda više od deset parova očiju. Bila sam jako napaljena.

– Zamolio bi te nešto, ali ne moraš ako ti je neprijatno, – rekao je moj ljubavnik.

– Šta?

– Da izađeš gola iz auta samo u štiklama i prošetaš dva puta pred njima. Neka malo uživaju u tvom jebeno napaljivom telu.

– Nije li to opasno da me ne pojebu tamo napolju, ipak njih je mogo više i ti mi nećeš moći pomoći.

– Nema nikakve opasnosti. U doggingu se znaju pravila, nije dopušteno diranje i fotografisanje, sme se samo gledati i otvoreno drkati. Slobodno izađi!

Skinula sam haljinu i potpuno gola izašla iz auta pred te nepoznate ljude. Hodala sam ispred njih. Guzovi su mi se njihali pri hodanju od visokih potpetica. Čula sam uzdahe kad su me videli. Mnogi su drkali. Moram priznati da me uzbuđivalo videti kako potežu svoje nabrekle kurčeve.

– Naguzi se prema nama, – doviknuo je netko.

Nagnula sam se nad haubu auta i okrenula im guzu. Malo sam raširila noge da mi pičkica ispadne među guzovima. Pokazivali su veliko zadovoljstvo onim što vide. Neki su i svršili.

– Daj nam pokaži pičku!

Legla sam na haubu i raširila noge dignuvši ih u vis. Približavali su se da bi promotrili moju, tad još dlakavu pičkicu iz koje se curili sokovi. Bila sam neopisivo napaljena i željna kurca. Vratila sam se u auto i navalila na ljubavnika. Jebao me s guza, žestoko. Momci su se sasvim približili autu i gledali kako mi kurac ulazi u pičku. Čuli su moje uzdahe zadovoljstva i molbe da me jebe dugo. Svršili smo zajedno. Bilo je fantastično.

On se obukao i prešao na prednje sjedište, a ja sam, još u transu, ostala gola pozadi. Napustili smo jebofrom i dragi me odvezao do moje kuće.

– Sad bi se morala obući pre nego što izađeš iz auta da te ne uhapsi policija.

Navukla sam haljinu i uz kratki poljubac pozdravila se s ljubavnikom, zapravo mojim jebačem. Tad sam već bila u vezi sa svojim sadašnjim mužem, ali još mu nisam dala da me jebe. Potrebu za seksom ispunjavao mi je moj po malo perverzni ljubavnik.

Kasnije sam saznala da stan u kojem smo se jebali ne pripada mojem ljubavniku već njegovom poznaniku voajeru. On mu je dopuštao da u njegov stan dovodi žene na seks pri čemu bi on virio i gledao tu jebačinu na meni još i sad neobjašnjiv način. Suočila sam svog, tad već bivšeg, ljubavnika s tim saznanjem i on mi je sve potvrdio.

– Nemoj se ljutiti draga. Pa bilo nam je lepo tamo, šta lepo, fantastično. Ako je lika napaljivalo da gleda kako se jebemo i da drka pa šta je loše u tome. Konačno kad smo išli na dogging gledalo te golu i kako se jebeš najmanje desetak mladića. Imao sam utisak da ti je to prijalo.

– Mogao si mi reći za to.

– Bojao sam se da nećeš pristati ako budeš znala da nas neko gleda.

– OK, imaš pravo. Ne ljutim se. Reci mi samo kako je gledao, odakle, gde je bio kad nas je gledao?

– To ti ne smem reći. Ja još uvek koristim taj stan za seks. Ako bi se saznalo da neko gleda jebačinu, pogotovo kako gleda, onda više nijedna žena ne bi htela doći tamo. Ja te molim da ovu informaciju zadržiš za sebe i da je ne širiš. Tako ćeš omogućiti i drugim ženama da uživaju u seksu kako si ti dosta dugo uživala.

– Ne brini. Od mene neće nitko ništa saznati. Reci mi samo, jeli taj gospodin, koji nas je gledao, mogao snimiti naš seks s mesta s kojeg je gledao.

– Mogao nas je slikati ili pak snimiti videoclip. Ne verujem da je to radio, ali ne mogu biti siguran. Ako je to radio onda te snimke koristi samo on za vlastito zadovoljstvo. Ja taj stan koristim već jako dugo i još se nije desilo da bi se neka slika pojavila u neželjenim rukama.

– Reci mi još je li taj gospodin ima neku vezu sa ženskom ili možda muškom osobom.

– Ja znam da je bio u vezi sa dve žene. O eventualnim muškarcima ne znam ništa.

Nakon svega ovoga ostali smo u dobrim odnosima, ali više nisam imala seks sa njim. Te moje potrebe u potpunosti je ispunjavao moj muž.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Imaš karu svaka ti čast!

Kakav je osećaj dok gledaš kako ti neko jebe mamu? Verovatno mnogo zavisi od toga kakvu kevu imaš. Ako je u pitanju zrela dugonoga plavuša, raskošnih bokova i guzova, bujna s velikim teškim sisama, onda

Sperma je odlicna za kožu i ten

Dosao je dugo ocekivani vikend. Spakovali smo kofere i uputili se na seosko imanje naseg prijatelja udaljeno nekih 70km od Beograda. Pored mene i Dace isla su jos dva para, prijatelj Damir sa Janom, nekom

Mlada droljica

Ne mogu da kazem da se sve desilo spontano, ali siguran sam da nisam mogao predvideti ni ishod samog zavrsetka dogadjaja… Posto je mama radila kao sekretar u jednoj srednjoj skoli (koju sam I sam