Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Drugari sa slučajnog zajedničkog skijanja

Moja starija sestra je bila na završnoj godini fakulteta i uspela je da obezbedi sobu na Kopaoniku, preko Ferijalnog saveza, naravno. Sedam dana skijanja, jeeee!

Podrazumevalo se da će s nama njen dečko Goran, s kojim je već bila u takozvanoj “ozbiljnoj” vezi. U poslednji čas, planovima se pridružio i njegov drug Peđa, s kojim smo se povremeno družili.

Niko nije pravio problem što je soba mala, svakako smo planirali da što više vremena provedemo napolju, na snegu.

Zbog toga se nismo ni “potresli” kad smo stigli na prelepi, dubokim snegom pokriveni Kopaonik i shvatili da je soba minijaturna i da se, osim kupatila, u njoj još samo nalazi bračni krevet. Oko i pored njega praktično nije bilo mesta da pošteno smestimo ni svoje kofere i torbe, akamoli da neko raširi vreću za spavanje.

Lakonski, bez mnogo dogovaranja, odlučismo da ćemo se gurati u tom jedinom krevetu.

*

Bila sam na drugoj godini fakulteta, čari seksa sam tek počinjala da otkrivam, ali kako sam imala stariju sestru koja se redovno seksala s njenim Goranom, pa sam ih ponekad čula u stanu u kojem smo živeli, a jednom i zatekla “na delu”, moj libido je bio prilično izražen. Često sam se samozadovoljavala i doživljavala intenzivne orgazme.

Činjenica da ćemo svi spavati u istom krevetu ipak nije imala nikakvu seksualnu konotaciju, jer u to vreme seks nije bio tako precenjen kao danas. Jebali smo se, najčešće bez ikakve zaštite, osim vađenja pre vrhunca i o tome se pričalo najnormalnije i bez velikih mistifikacija. Sve to je stiglo kasnije, naročito s poplavom pornografskog sadržaja sa svih strana.

Peđa i ja smo zezali sestru i Gorana kako će, nažalost, morati da se uzdržavaju nedelju dana i predviđali koliko će im to teško pasti.

Pobacasmo stvari po krevetu i munjevito se presvukosmo u skijašku odeću čim smo stigli, željni da se što pre sjurimo niz staze.

*

Nakon skromne večere u restoranu tog hotelčića, umorni od puta i celodnevnog skijanja, relativno rano se zaputismo u sobu. Usledi nekoliko krugova boce s rakijom, koje smo imali u izobilju, naravno, nekako se jedno za drugim istuširasmo i, sve zezajući sestru i Gorana, nagurasmo se u krevet.

Valjda se nadajući da će ipak uspeti da dobije malo kurca, sestra je legla na jedan kraj kreveta uza zid, pored nje Goran, pa ja, i Peđa na drugi kraj, onaj s kojeg je jedino moglo da se padne.

Uz malo podgurkivanja i zadirkivanja, brzo smo svi zaspali…

*

Probudila sam se pred jutro, stešnjena uz dva muška tela. Obojica su tiho hrkali. Leđima okrenuta prema Peđi, na guzi sam sasvim jasno osećala njegovu erekciju!

Njegova ruka, u snu, nemarno je bila prebačena preko mog stomaka.

Želja u meni, naravno, buknu. Trudeći se da ih ne probudim i pomerajući ruku najsporije što mogu, zavukoh je među noge. Svršila sam za nekoliko minuta, trljajući klitoris kažiprstom i srednjim prstom, pa ponovo zaspah.

*

Novi dan je bio bučan i veseo, kao što smo i očekivali. Prelepo vreme nas je ostavilo na stazama do poslednje žice. Pronašli smo i društvo koje smo površno poznavali iz Beograda, pa se, posle večere, skupismo u njihovom apartmanu za šestoro, sve gurajući se u malom prostoru.

Našla se tu i gitara, rakiju su imali i oni, pa se zadržasmo gotovo do ponoći, kad smo konačno rešili da krenemo na spavanje.

Tuširanje je ovog puta obavljeno još brže, Goran je očigledno želeo da mi kresne sestru, tražeći da se njih dvoje tuširaju zajedno, ali ga je ona iskulirala.

Kad smo legli, laganim pokretima Goran je i dalje pokušavao da nekako prodre do njenog međunožja, ali je ona ostala neumoljiva.

Naslagani kao sardine, zaspali smo za tren.

*

Sporo i obazrivo, ali sasvim nedvosmisleno, probudilo me je Peđino gurkanje. Iza mojih leđa, prislonio bi kitu uz moju guzu, malo se odmakao, pa se ponovo prislonio. Želeo je da me pojebe!

Pravila sam se da i dalje spavam, a želja se među nogama polako pretvarala u malu baricu.

Kao nemarno, položio je ruku preko mog boka, puštajući da mu šaka padne gotovo do mog međunožja. Bila sam luda od želje, ali sad od te šake nisam mogla da se zadovoljim gurajući ruku u pidžamu.

Ludi, nežni ples je trajao dovoljno dugo da se okrenem tek toliko da Peđina kita klizne, preko njegove i moje pidžame, među moje guzove. Nagonski ih stisnuh i pa time obuhvatih i njegovu kitu.

Odmah je shvatio situaciju i beskrajno sporo mi svuče pidžamu samo do vrha butina, milujući mi prepone onom rukom.

Nije bila potrebna nikakva priprema, ušao je sporo i lako.

Jebao me je najsporijim pokretima, pomerajući se tek toliko da oboje uživamo. Milovao mi je guzove.

Svršila sam prvo ja, a onda i on, ne vadeći ga.

Ostao je u meni dok nije sam iskliznuo, zatim mi podigao pidžamu nazad, pa smo oboje ponovo zaspali.

*

Čitav dan se sutra ništa nije događalo što bi na bilo koji način asociralo na događaj od prethodne noći. Bila sam uzbuđena očekujući novu noć koja se približavala.

Nakon celodnevnog skijanja i večere, ponovo zaglavismo kod novih prijatelja. Društvo je bilo još veće, sedeli smo na podu i po krevetima. Peđa nije seo pored mene i čitavo veče mi nije uputio ni jedan jedini pogled, kao da se ništa zaista nije ni desilo.

Sestra je konačno “naredila” fajront, jer smo naravno ustajali rano kako bismo stigli na prvu žicu. Goranovo insistiranje na zajedničkom tuširanju, koje je ponovo odbila, izazvalo je kratku, ali žučnu raspravu, koju je utišalo gašenje svetla.

Ustreptala, priljubila sam se leđima uz Peđu. Bio je toliko pažljiv da je kukove povukao kako mi ne bi kitu odmah smestio uz guzu.

Mogla sam da u mraku, po laganom pomeranju kreveta, primetim kako Goran gurka sestru, verovatno s podignutim kurcem, ali ona je već spavala.

Na ivici sna i kad mi se, nakon beskonačnog čekanja činilo da te noći neće biti ništa, zavukoh ruku u pidžamu, namerna da potražim prenadraženi klitoris, kad se Peđa sasvim primače.

Njegova budža na mojoj guzi, obazrivo spuštanje pidžame i ponovo je bio u meni.

Prenapregnuta čekanjem, svršila sam odmah, tiho uzdahnuvši. Dok me je jebao kratkim pokretima i vodio do još jednog orgazma, učini mi se da se i Goran meškolji, kao da nas je čuo.

Kako se brzo primirio, poverovala sam da sam to samo umislila.

Peđa svrši ponovo u mene, izvuče kitu i vrati mi pidžamu na mesto. Obazrivo se okrenuh licem prema njemu.

I nismo se poljubili. Pružio je ruku prema mojim grudima, zadigao mi gornji deo pidžame i nekoliko minuta nežno sisao bradavicu.

Posle toga smo zaspali…

*

U zajebanciji smo kasnije dan koji je usledio, Peđa i ja prozvali Dan D.

Na skijanju smo se ponašali potpuno normalno, kao da se ništa čudno ne dešava. Skijali smo u velikoj grupi, s prijateljima iz apartmana. Negde oko podne, Peđa me pozva da se spustimo niz jedan ogranak malo korišćene staze.

Ne razmišljajući, zaputih se za njim. Nakon nekoliko stotina metara, ukaza se malena drvena koliba, očigledno napuštena, ili trenutno nekorištena, smeštena među stoletna stabla.

Peđa oštro zavi ka njoj, kroz duboki sneg, pa čim se zaustavi, odmah raskopča skije. Priđoh i ja i on mi pomože da se ih se i sama oslobodim.

Popesmo se uz nekoliko drvenih stepenika do male terase s niskom ogradicom.

Peđa nespretno pokuša da me poljubi, ali mu glava nekako kliznu na moj vrat. Stresoh se.

Okrenu me prema ogradi terase, stojeći iza mene. Iako je temperatura bila niska, zagrejani od skijanja, a ja naročito od želje koja se odmah probudila, nije nam zasmetalo kad nam je zadigao jakne i spustio pantalone, pa i gaćice.

U to doba se devojke uglavnom nisu depilirale, čak ni brijale. Nije bilo “IN”, da tako kažem.

On isuka kurac i nataknu me zguza dugačkim pokretom. Duboko uzdahnuh, ne susprežući se, kao prethodne dve noći.

Jebali smo se, sve vreme prateći da neko ne naiđe. Svršili smo u isto vreme.

On se odmaknu i kad se okrenuh prvi put ugledah njegov kurac. Bio je lep, ulepljen spermom i mojim sokovima.

Ne podižući ni svoje, ni moje pantalone, skakućući pogurasmo vrata kolibe. Bila su otključana, a unutra se nalazio samo jedan stari sto i dve stolice.

U polumraku kolibe sagnuh se i uzeh ga u usta. Dok sam lizala vrh njegovog glavića, ponovo se podigao.

Dohvati me za kosu, povuče naviše, sede na onu jednu prašnjavu stolicu, pa me priviče na sebe.

Leđima uz njegove grudi, zasedoh na njegovu kitu. Zgrabi me za sise, onako preko jakne.

Sledio je naš najduži seks, praćen obostranim glasnim uživanjem.

I on kriknu na kraju, puneći me, dopusti svega nekoliko trenutaka da odahnem, pa ustadosmo.

Na brzinu se obukosmo, bez poljupca i daljih dodira, iskočismo iz kolibe baš kad joj se približavao još jedan par. Verovatno iz istog razloga kao i mi.

Uskočismo u skije i, ne obazirući se, odjurismo da se pridružimo svojoj grupi koja nije ni primetila naše kratkotrajno odsustvo.

*

Te večeri, pre odlaska na spavanje, sestra i Goran su se tiho svađali u kupatilu. Bilo mi je jasno oko čega, a učinilo mi se da sam nekoliko puta čula i svoje ime.

Nisam se obazirala, jer sam, praćena budnim Peđinim okom, pažljivo zasecala stražnji deo pidžame, praveći ogroman procep od međunožja do pojasa, jasno mu dajući do znanja šta može da očekuje.

Jedva smo dočekali da njih dvoje prestanu da se svađaju, nastavili su to i u krevetu, sve dok se sestra domenstrativno nije okrenula od svih nas, prema zidu. Zatim i da se svi umirimo, odnosno njih dvoje zaspu, kako bismo se Peđa i ja prepustili uživanju.

Sad je bilo znatno lakše, Peđa me je kroz procep u pidžami milovao po preponama i gurao prste u prevlažnu picu. Lebdela sam na ivici orgazma.

Konačno me neznatno privuče ka sebi i sjuri se u mene. Jebao me je dužim pokretima i preplašeno sam ga usporavala.

Strast je, naravno, nadvladala oprez i on me napuni, nežno mi grizući vrat.

Okrenuh mu se licem i zadigoh gornji deo pidžame, nesvesna ičega osim želje da mi bradavice završe na njegovim usnama.

Trebala mi je čitava večnost da, kroz koprenu slasti koja me je poplavila, shvatim da se moja guza sada nalazi u Goranovom krilu!

Njegov kurac, lako sam mogla da ustanovim, veći od Peđinog, bio je među mojim guzovima. Spuštene pidžame, prilepio se uz mene!

Dok me je, nesvestan svega toga, Peđa sisao sve strasnije, pokušah da odgurnem Gorana, ali on nežno, ali odlučno, dohvati moje zapešće i neznatno se pomerivši, zaroni u mene!

U moju picu ispunjenu Peđinom spermom!

Očigledno je budno pratio sve što se dešavalo tokom prethodnih noći.

Njegov veliki glavić me prepuni veličinom i svrših ponovo, čupajući Peđinu kosu.

Goran je jebao još opreznije, ali njegova kita me je tako ispunjavala da je i mikro pomeranje proizvodilo velike potrese.

Očigledno željan pičke, on svrši brzo, ostavljajući me bez novog orgazma.

Odgurnuh lagano Peđu i glumeći uspavani pokret, okrenuh se opet guzom prema njemu. Nudeći se da me dovrši.

Ponovo napaljen i ne shvatajući šta se upravo desilo, Peđa me uze još jednom…

*

Kao što rekoh, u to doba nismo seks shvatali tako preozbiljno kao danas, pa novi dan ništa novo ne donese u našim odnosima.

Jebao je me sestrin dečko, pa šta? Desilo se, jebiga.

Jedino o čemu sam razmišljala, s vremena na vreme, bilo je o veličini Goranovog glavića. Čudila sam se sestri što ne pronađe vreme i mesto da ga primi u sebe, ali je ona verovatno smatrala da može da ga ima kad poželi, pa nekoliko dana apstinencije ništa ne menja.

Iza podneva, bez ikakve priče, Peđa i ja odskijasmo ponovo do one kolibe. Dok smo otkopčavali skije, iz nje izađoše dvoje, za koje nije bilo dileme šta su upravo radili. Stigli su peške, pozdravismo se srdačno i oni odoše, “prepuštajući” nam kolibu.

I dalje bez poljubaca, Peđa mi svuče pantalone i naguzi preko ograde. Kad smo svršili, kleknula sam i sisala ga malo, kad se pojavi nekoliko skijaša.

Brzo navukosmo pantalone, pa i skije, dok su nas zezali, prolazeći, kao fol izvinjavajući se što su nas omeli u “bezobraznoj raboti”.

Ne bi ništa od druge ture, pridružismo se ostatku ekipe.

Iako sam znala šta će da se desi te noći, nadala sam se da će se Goran ipak primiriti, nakon što se u meni već olakšao.

Pomišljala sam čak i da ne spavam u onoj prorezanoj pidžami, ali to ne bih umela da objasnim Peđi.

Čim legosmo, sve se postavilo na svoje mesto.

Dok me je Peđa obazrivo milovao zguza, nameran da me uzme što pre, Goran je bio licem okrenut ka meni.

U mraku sam mogla da vidim kako mu sjaje oči dok pruža ruke ka mojim grudima i nežno ih masira. Za razliku od Peđe, znao je da ću imati dva kurca i strpljivo je čekao svoj momenat. Bez ljubomore, bez nasrtjivosti, bez nervoze.

Žmurila sam dok me je Peđa jebao kratkim udarcima o matericu, osećajući vršcima bradavica svaki Goranov pokret.

Kad sam počela da se lagano tresem dok me je Peđa punio, Goran mi obe bradavice čvrsto stisni i neznatno uvrnu.

Na jedvite jade priguših krik neopisivog orgazma.

Čim sam se smirila i ne čekajući da Peđa klizne iz mene, izvukoh ga i okrenuh se na drugu stranu, smeštajući guzu u Goranovo krilo.

Uzeo me je odmah, probijajući se svojim glavićem.

Kad me nataknu na čitav kurac, potpuno se primiri, milujući mi guzu i puštajući da mi Peđa sisa bradavice.

Mirovao je u meni i samo bi s vremena na vreme nekako naduvavao kitu, pa je otpustio. Lebdela sam u ekstazi.

Ne znam koliko je trajalo, moje su ruke mesile Peđina jaja i njegov ponovo čvrst kurac. Želeo je da me uzme ponovo.

Povukoh tek neznatno karlicu, kako bi se Goranov kurac konačno u meni pomerio i on sa svega nekoliko prodora krenu da me puni.

Držala sam Peđu dovoljno čvrsto da me ne okrene prema sebi, sve dok se Goran nije sasvim ispraznio.

Zatim se okretoh i Peđa mi ga ponovo zavuče.

*

Jedva sam dočekala da dohvatim Goranova jaja i, naročito, njegov masivni glavić. Ulepljenog spermom dvojice muškaraca i mojim sokovima, premetala sam ga po šakama, povremeno oblizujući prste.

Njegove su ruke špartale mojim sisama.

Dizao se i uskoro dosegnu punu veličinu. Bilo mi je žao što ne mogu da ga vidim, vlažnog i musavog.

A, onda mi Goran nežno odgurnu ruke, pa mi se okrenu leđima. Dok me je Peđa tiho jebao, maštajući o Goranovom glaviću, nazirala sam kako on pažljivo spušta sestrinu pidžamu. Napregnuto osluškujući uspela sam da čujem i tihi zvuk prodiranja.

Uzeo ju je, konačno! Ne znam da li je zaista spavala, ili ju je već tad probudio, ali potrudila sam se da Peđa svrši što pre, kako bismo se nas dvoje primirili, dopuštajući njima dvoma da uživaju.

Pre nego što sam zaspala, premorena celodnevnim aktivnostima i seksom, nekoliko sam puta pružila ruke među Goranove noge i milovala mu velika jaja, dok mi je jebao sestru…

*

Pretposlednji dan skijanja je otpočeo svađom. Sestra se drala na Gorana kako nam je “zasvinjio” krevet u kome “spavamo svi, a ne samo on”. Govorila je o spermi, naravno, jer mu nije dopustila da svrši u nju.

Prepirali su se u kupatilu, ali sve se, naravno čulo. Peđa se smejuljio, deleći sa mnom tajnu, ni ne naslućujući šta se sve stvarno desilo. Ponašali smo se kao drugari, ni ne pomišljajući da se poljubimo, dodirnemo.

Nagovestio je da se nada da ćemo svratiti do kolibe. Odgovorila sam neodređeno i dan je kliznuo u neprekidne prepirke.

Nije bio potreban poseban razlog, nivo adrenalina kod svih je bio visok, pa je mučna atmosfera eskalirala popodne kad je sestra demonstrativno napustila staze i zaputila se u sobu “kako bi se spakovala”. Goranu nije dopustila da je prati, pa smo ostali sa ostatkom društva i čitav dan se jednostavno nije ukazala prilika da Peđa i ja šmugnemo ka kolibi.

On je, istina, nekoliko puta pokušao da to nekako nespretno sprovede, ali nije imao dovoljno odlučnosti.

Večera je bila bojkotovana od svih, a raspoloženje s društvom nije bilo na zavidnom nivou. Dogovor je pao da većina iskoristi priliku i sutra skija bar do podneva, jer smo se kući vraćali autobusom koji je polazio u dva sata.

Pili smo, naravno, sestra mi se brzo napila i relativno rano je Goran poveo do naše sobe. Krenula sam da pomognem, sa idejom da se Goran i ja vratimo na žurku, koja će se svakako odužiti. Peđa je ostao da nas sačeka.

Svukli smo sestru, koja nije znala gde se nalazi. Nešto je bulaznila, zatvorenih očiju, zatim povratila, pa zaspala mrtvačkim snom…

*

Gledao me je kao kobac. Nije mi padalo na pamet da bi moglo bilo šta da se desi dok mi je sestra tu, na svetlu. Ali, on je mislio drugačije.

– Svuci se. Želim da te vidim.

Dohvatio mi je obraze dlanovima i poljubio, otvarajući mi usta jezikom.

Dok je istraživao dubinu mojih usta, koja će uskoro prihvatiti njegovu spermu, drhtavim rukama sam raskopčavala jaknu, pa pantalone.

Kad sam ostala sasvim gola, drhtala sam od pomisli da bi sestra mogla da se okrene, otvori oči i ugleda nas.

– Ne brini, nema pojma gde se nalazi, rekao je. Svuci i mene, dodao je, spuštajući glavu na moje bradavice.

Sasvim podignut, kurac mu je bio predivan. Kao velika pečurka, glavić mu je izgledao zastrašujuće velik i nije mi bilo jasno kako sam ga primila u sebe.

Podigao me je u naručje i položio na krevet, na leđa, pored obeznanjene sestre.

Ne prestajući da mi mesi sise i sisa bradavice, kratko je dobacio:

– Digni noge!

Poslušno, podigoh noge i raširih koliko sam mogla. Bez pomoći ruku, zaroni u mene.

Njegov glavić s lakoćom prokrči put sve do materice.

Uzdignu se, dohvati snažnim šakama za prepone, pa navuče do kraja. Kriknuh u prvom od orgazama koje ću doživeti u narednih dvadesetak minuta.

Penjao se na mene, okretao me na stomak, postavljao četvoronoške. I jebao bogovski!

Kad je bio skoro gotov, trznu ga iz mene, povuče za kosu, ležala sam na leđima i prisloni uz donju usnu.

Otvorih usta da primim prvi mlaz, pa još jedan.

Da bih primila i glavić, trebalo je mnogo više napora, i iako mi se činilo da će mi pocepati usne, nekako ga savladah.

Još dva, tri slabija mlaza završiše u mom grlu…

Dok smo se vraćali nazad, u bučno društvo, mesio mi je guzu velikom šakom. Iako ništa nije govorio, znala sam da će me ove noći jebati ponovo. I radovala sam se tome…

*

Bilo mi je očigledno da se trudi da napije Peđu. Iako to nije bilo baš lako, ostali smo do jedan iza ponoći, kada je Goran zaključio da je vreme za spavanje.

Glumeći umor, legao je uz moju usnulu sestru, prepuštajući me, privremeno, Peđi. Nije mogao da dočeka da mi ga smesti, izbočina mu je sve vreme štrčala pred mojim očima.

Obukla sam onu pidžamu i ne čekajuću mnogo, dopustila da me Peđa ponovo uzme zguza.

Jebao me je lepo, ne mogu da se požalim, ali moje su ruke bile među Goranovim nogama i mesile njegova masivna jaja. Iako ih je već ispraznio u moja usta, ponovo su bila puna, njegova erekcija je čekala da me Peđa dovrši.

Potrajalo je duže nego što sam to želela, ali to je bila cena koju sam morala da platim da bih dobila Goranov kurac za sebe.

Čim se Pađa ispraznio, okrenuh se prema Goranu koji je, potpuno spreman, nežno raširio moje guzove. Dok mi je Peđa balavio po bradavicama, on prisloni glavić na moju manju rupicu i ja zaprepašćeno pomislih kako će mi odzeti i tu nevinost.

Obli me ledeni znoj od straha i pokušah da ga nekako odgurnem.

Poigravajući se mojim strahom, Goran me je pripremio za najsnažniji orgazam ikad, kad je spustio glavić neznatno niže i zabio se u moju picu strahovitim ubodom!

*

Počela sam da se nekontrolisano tresem, a onako pripit, valjda misleći da to potiče od njegovog jezika, Peđa mi zagrize bradavice, što podiže intenzitet orgazma u neslućene visine.
Ne pazeći da li će Peđa provaliti ili ne, Goran me je jebao silovito me navlačeći i dok se izlivao duboko u mene, primaknu mu lice uhu i tiho prozbori:

– Dužna si mi pušenje, da znaš…

Glupavo klimnuh glavom, kao da me to zaista i pitao.

Sluđen mojim ponašanjem, i Peđi se ponovo podigao, pa poče da me ponovo okreće ka sebi.

Pokušah da se oduprem, ali njegovo pijanstvo mu je davalo snagu i hrabrost, pa Goran kliznu iz mene, prepuštajući me.

– Sad duguješ još i više, promumla, uvrćući mi obe bradavice.

*

Strpljivo mi je mesio sise i bradavice, čekajući da me Peđa ponovo izjebe. Bila sam umorna i prepuna sperme. Želela sam samo jedno – Goranov glavić u ustima.

Jebana zguza, sve vreme sam mesila Goranova jaja i milovala mu glavić, čvrstu, veliku, baršunastu pečurku…

Peđa napokon svrši, pa se opusti i gotovo istog trenutka potonu u san.

Iako preumorna, bacih se na Goranovo međunožje i grčevito progutah čitav glavić.

Gurao mi je glavu naniže, gušeći me, da ga uzmem što dublje. Sad smo bili sami i mogli smo sve što poželimo.

– Da se istuširam, upitah u jednom trenutku.

Oznojana, prepuna sperme i drhtala sam čitavim telom.

– Da, reče on kratko.

S najmanjim mogućim mlazom i najtiše moguće, istuširah se kako bi što pre ponovo u usta smestila moj predmet želje.

Šok prizorom koji sam zatekla nakon izlaska iz kuptatila, teško da se može opisati.

Bez donjeg dela pidžame, moja sesta je ležala na stomaku, široko raširenih nogu, a Goran je bio na njoj i brutalno je jebao!

Zatečena, i sama gola, stajala sam pored kreveta, netremice gledajući u jaja koja su nestajala i pojavljivala se pod mojim pogledom, u polutami sobe, kako je on ulazio i izlazio iz nje.

– Priđi, reče on konačno i ja klekoh pored njih.

Sestra očigledno nije bila svesna šta se događa, bila je brutalno korišćena.

Goran dohvati moje zapešće i stavi mi do znanja da želi da mu mesim jaja dok je jebe.

Razbuđena i raspršenih snova o novom uživanju, poslušno ispratih njegovu želju. Jebao je i jebao, dok odjednom ne poskoči s nje i kleknu ispred mene:

– Hajde!, kriknu.

Otvorih usta i primih ga u pravi čas da me prvi mlaz pogodi o gornje nepce, a zatim još i još…

Kad se primirio, ne dopuštajući mi da ga ispustim iz usta, leže na leđa.

– Sisaj me, znam da to voliš…

ŠTA JE BILO POSLE?

S Peđom sam se videla nekoliko puta, uvek u nekom društvu, a događaje sa skijanja nikad nismo ni pomenuli. Viđam ga ponekad i danas, ali baš nikakve hemije između nas nema, niti je bilo.

Osramoćena pri buđenju ujutro, sestra je odmah raskinula s Goranom. On je u više navrata, i preko mene, pokušavao da se pomiri, ali ostala je neumoljiva.

Goran i ja smo se sreli 5-6 puta, narednih dana, potajno i uvek me je jebao sjajno. Jednom – čitavog dana.

Ipak, nakon manje od mesec dana, to je prestalo i od svega je ostala samo ova priča.

Mala i beznačajna, baš kao i mnoge druge koje ostanu među uspomenama koje samo ponekad potegnemo. Ili nas neočekivano prepadnu, oduševe i izazovu nevericu. Da li se sve zaista tako zbilo?

Sestri nikad nisam priznala da me je Goran jebao, o Peđi i da ne govorim. Obojica su, kao što je to nekad bio red, ostali džentlmeni i nikad se nisu hvalili kako su me imali. Bili smo i ostali drugari sa slučajnog zajedničkog skijanja…

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
Moj brat

Moji roditelji su vrlo lepi ljudi…Pa,eto,ja i moj brat im mozemo ,,zahvaliti’’ na našem izgledu…Uvek su mene birali za najlepšu,najzgodniju…Njega takodje… -U to verme bili smo klinci…Ja tek što sam pošla u srednju skolu,njemu poslednja

Osveta preljubom

Te godine su se u modu vratile simi cipele, pantalone na falte, maksi suknje, pesme Mikija Jevremovica i Djordja Marjanovica. Zvonko Bogdan se vec uveliko slusao, kao i Djoka Balasevic. U modi je bila preljuba.

Još jedna runda pušenja

Bila jednom jedna Nataša. Visoka cura, plave kose. Telo joj je za njene godine bilo u sasvim dobrom stanju. Bilo joj je 35 leta. Nataša je imala čvrstu četvorku, duge noge i obrijanu picu. Šminkala se